Değerlendir:
  • 23 Oy - 2.91 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Uranüs Burçlarda
Yazar Mesaj
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #2
Uranüs Burçlarda
Koç Burcu ( Enerjik ve Acil)

Sen özgürlüğe değer biçersin,aceleci bir enerjin var ve hem kendin için hem başkaları için yapılan şeyi başarmak istersin. Yeni fikirler düşünebilir,enerjin ve fikirlerinle onu şevkle sunarsın. Birilerine ihtiyaç duymadan kontrol edersin. Sen, derince geleneksel olmayan şeylerin üzerinde olabilirsin, (Ateşle, Uranüs) icatlar yapabilirsin ama çabukça sonuçlara varamazsan başarılı olmazsın. Yeni alanları araştırma cesaretin vardır o Kendi çıkarın için değişiklikleri kabul etmek zorundasın ve edersin o Adım adım gelişen davranışlardır

Boğa Burcu (Katlanmak)

Pratiksin ve meselelerde herhangi bir konuda iyice düşündükten sonra verilen karardan asla bir daha dönmezsin. Uranüs düşüşteyken yeni fikirlere arada sahip olması için çatışmalara sahip olabilirsin, sen kendi istediğin bir şeyi yapmak için özgür olmayı istediğin zaman kurallar ve düzenlemelerde kendini tuzağa tuzağa düşürülmüş hissedebilirsin. Yeniliklerin bir yapıya ve amaca sahip olmalıdır o Özgürlük hislerin sorumluluk almanı gerektirecektir.

İkizler Burcu ( Çok Yönlü ve Değişken)

Sen çok yönlü değişken yollarda fikirlerine ilişkin sapmalar yaşayabilirsin. sen, iyi olabilen bir sürü garip ve geleneksel olmayan fikirleri üretirsin.
Sen, diğerlerine düşünmek ve anlatmanın yeni yollarını icat etmek boyunca geleceği ararsın (. Sen, iletmenin yeni yollarını geliştirebilirsin . Sen, farklı fikirlerin arasında yırtılmaya yönelirsin, Konuşma özgürlüğüne daima sahip olacaksın o İletişimde yeni yöntemler peşinde olabilirsin o Yeni fikirler üretip başkaları ile paylaşmak isteyeceksin

Yengeç Burcu (İçgüdüsel ve koruyucu)

Sen, seni diğerlerinden farklı duygularıyla sempatik yapabilen, veya senin, duygusal yönden geleneksel eve veya vatanseverliğe tepki gösterdiğin ifade edebildiği değişken bir yolda duygusal olmaya yönelirsin.
Aile ve aile içi ilişkilerde geleneksel olmayan kavramların vardır o Yemek ile ilgili yeni fikirler üretebilirsin. Ev ve yerli ülke ve bakma gibi güvenliğin göreneksel formlarına karşı isyan etmeyi ifade edebilir, birinin üssünü oluşturmanın yeni alternatif yolları olduğu için, mesela kendinden gelişme gösterebilirsin.

Aslan Burcu (Etkileyici ve Yaratıcı)

Aslan'da Uranüs etkileyici bir şekilde sapmaya ve zevklere yaratıcı bir şekilde yönelir. Sen, yeni zevkler, muhtemelen geleneksel olmayanları seçersin, ve kendini beğenmenin yollarını arasın.Sen, (İlhamlar) yeni fikirlerle (Uranüs zararı), muhtemelen diğerlerini hayran bırakması için senin temelde tesadüfi arasında bazı çatışma, veya "Serinlet" görüşü ve bir şevki geçirebilirsin, ve eğlenmenin yeni yollarını ararsın. Sen, fazla gururlu olabilirsin. Geleneksel kavramlara küstahlıkla meydan okursunuz o Bilimsel araştırmalara yönelebilirsin yada araştırma konuları çokca ilgini çekecektir o merhametlisin.

Başak Burcu (Analitik ve Kritik)

Analitik ve kritik bir biçimde sapmaya yönelir, özel olarak onun, çalışmayı anlattığı gibi, hijyen ve sağlık çok önemlidir. Bu, iyileştirmenin geleneksel olmayan metotlarına cazibeyi ifade edebilir, Senin, pratik olduğun ve pratik etkiye senin yeni fikirlerini koyabildiğin muhtemeldir. Elde bulunanları doğru kullanma ve geliştirmeye yatkınsın o Sağlık konusunda yeni fikirler üretebilirsin

Terazi Burcu (Diplomatik ve Uyumlu)

Terazi'de, diplomatikçe ve uyumlu bir şekilde uyumludur Uranüs. Evliliğin alanında,, senin kendi işini yapman için boşluğa sahip olmalı, olduğunu ifade edebilir. Senin için eşitlik esas. Geleneksel olmayan fikirlerle çekici bir arkadaş senin, ne kadar üzerinde etkili olabilir.. Yasal konularda yeni kavramlar yaratabilirsin o özgürlükle ilgili yeni ve değişik fikirlerin olacaktır ,ortaklıklar kurabilir yapıdasın ve genellikle yatırımlarına ortaklar ile girersin.

Akrep Burcu (Şiddetli ve Ağzı sıkı)

Sen aşırı derecede duygusalsın, senin duygusal parçanı saklamaya yönelebilirsin.
Duygularını gösterdiğin yolda geleneksel olmayan biri olabilirsin. Sen hem de temel olarak dönüştürüyor olabilen şiddetli ve ani değişiklikleri yapabilirsin. Sen, kendini derinine keşfetmek ve kendini ortaya çıkarmak için değiştirebilirsin ve bu tutkulu duygular, bu beceriyle diğerlerine yardım edebilirsin. Aklınızı iyi kontrol edebilirsin o tıbbi araştırmalarda yeni araştırma alanları açabilir, yenileme ve ıslahat arayışında olabilirsin

Yay Burcu (Özgür bırak ve hoşgörülü ol)

Felsefe,din ve faha yüksek düşüncelere sahip olabilirsin. Bu yıllarda doğmuş insanlar, bilginin çeşitli alanlarında yenilik getirmeye yönelir. Onlar hatta, dinde yenilik getiren olabilir. Kabul edilen inançlar ve dogmalardan tahliyeyi aramak için, onlar, uzak yerlere çok fazla yolculuk yapar. Onlar, yeni fikirlerin yukarısı rüya görmekte özel olarak iyidir . Sen, ortak sosyal inançlara senin bağlarını salıvermekte karıştırılabilirsin, ve düşünmenin yeni yollarını yaratmak. Milliyetçi birisin o eğitimde yeni anlayışlar arar, dinsel kurumlarda devrim düşüncesine sahip olabilirsin

Oğlak Burcu (İhtiyatlı)

Sen ilhamlara ve yeni fikirlere sahip olma kapasitesine sahip olduğun için onları kolaylıkla pratiğe çevirebilirsin.Özgürlük ve bağımsızlık senin için çok önemlidir.Sen diğerleri tarafından kendi yolunda gitmekte caydırılmazsın,bundan dolayı istediğin şeyi ısrar edebilir ve başarabilirsin. Kurumlarda, politik ideallerde, iş ve endüstride değişiklikler peşindesin ve bu arayış seni sosyal imkanlarının yeterli olduğu ölçüde araştırmacı, atılımcı yapacaktır.

Kova Burcu (İlgisiz)

Sen kendi işini yapıyor olduğun zamanlarda diğer insanların ne düşündüğüne çok ilgi duymazsın. . Sen, sadık bir arkadaşsın, bundan dolayı insanlar, herhangi bir tuhaflık hissedebilirler.
senin arkadaşlarının, tuttuğu herhangi bir geleneksel olmayan davranış ve inançlardan aşırı derecede hoşgörülüsün. Sen, senin arkadaşlarının, sana ihtiyaç duyduğu zaman bir ele ödünç vermekten korkmazsın. Sen, düşünceler ve fikirlerinle bir kişisisin. Sen, bir orijinal ve ilerleyen düşünür olabilirsin, analitik hem de olmak. Esaretten kurtulma ve bağımsızlık istersin o pratiksin o yeniliğe düşkünsün o fen bilimlerinde başarılı olabilirsin.

Balık Burcu (Kolay etkilenen ve ilham veren)

Senin için özellikle manevi,dinsel inançlar önemlidir.Sen hassas ve duygusalsın, psişik olabilirsin, o, senin doğal olarak doğru şey, yaptığındır. Sen, adapte olabilen ve çok yönlüsün, ve sen,birşeyleri bilmenin esrarengiz bir hissine sahip olabilirsin . Sen, geleneksel olmayan müzik, sanat veya manevi inançlarda bir ilgiye sahip olabilirsin.
Aşırı duygusal birisin o hayırseverlik ve merhametlilik duyguların hep gelişme halinde olacaktır.

Çeviri

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
07-13-2007 06:47 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Balık burcundaki Uranüs - salmakis - 06-11-2007, 06:43 PM
RE: Uranüs Burçlarda - Messa - 07-20-2011, 11:06 PM
RE: Uranüs Burçlarda - nisan15 - 07-20-2011, 11:30 PM
RE: Uranüs Burçlarda - DenizKızı - 07-20-2011, 11:46 PM
RE: Uranüs Burçlarda - BayanKararsız - 05-02-2016, 09:54 PM
Uranüs Burçlarda - Angel - 07-13-2007 06:47 PM
Cvp: Uranüs Burçlarda - Angel - 12-08-2007, 03:09 AM
Cvp: Uranüs Burçlarda - Angel - 12-08-2007, 05:33 AM
RE: Uranüs Burçlarda - Simurg - 11-06-2008, 12:44 AM
Cvp: Uranüs Burçlarda - Luli - 11-10-2008, 01:30 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Uranüs Evlerde salmakis 76 154,004 11-13-2019 11:01 AM
Son Mesaj: justicee
  Uranüs ve Normalden Sapma astrosohbet 23 32,940 03-11-2017 12:09 AM
Son Mesaj: Ahmeedd
  Uranüs => Farkındalık => Değişim astrosohbet 17 29,531 04-10-2015 12:36 AM
Son Mesaj: say24
  Uranüs yükselenbaşak 20 29,943 10-14-2012 08:36 PM
Son Mesaj: Arkadaş
  Yıldırım Aşkları ve Uranüs ozohre 26 41,043 05-25-2012 03:54 PM
Son Mesaj: eylülmavi
  Uranüs Kapıyı Çalınca Angel 3 7,000 08-15-2011 03:58 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  Hayal Kırıklıklarının altındaki Uranüs Venüs 20 31,318 06-24-2011 01:02 AM
Son Mesaj: nisan15
  Uranüs: Bilinenden Özgürleşmek Angel 9 14,196 05-23-2009 02:35 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Uranüs Döngüsü Angel 4 9,882 01-01-2009 05:17 AM
Son Mesaj: qulsah

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir