Değerlendir:
  • 27 Oy - 2.85 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Uranüs Evlerde
Yazar Mesaj
salmakis Çevrimdışı
Scorpio Vip
*****
Scorpio Vip

Mesajlar: 172
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 10

Mesaj: #1
Uranüs Evlerde
Not: Neden bu yazıyı ekledim? Cünkü foruma girdiğimde astrolojiyle ilgili temel bilgilere hemen ulaşabilmek istiyorum.
URANÜS EVLERDE

1. EVDE

Daima ileri bakar. En akıllı olduğundan emindir. Insanlara hükmetme eğilimi kuvvetli. Yaratıcı, daha doğrusu icat edici. Bağımsız, kuralları yıkıcı, çılgın davranışlı, aşırı görüş sahibi... Duygulara fazla değer vermez. Aklına eseni yapar. Genellikle her fikre muhaliftir. Tartışmaktan kaçınmaz. inatçı, kıskanç ve bazen de aldatıcı biri olabilir.

2. EVDE

Çalışarak kazanabildiği gibi başkalarının sırtından kazanmada da ustadır. Her durumda da istikrarlı bir kazancı olmaz. Paralar beklenmedik şekilde gelir gider. Alacaklar veya borçlar yüzunden sıkıntılar yaşar. Maddi olanaklarını alışılmışın dışında yöntemlerle kullanır. Cömert ama savurgan değildir, Değer yargıları kendine özgüdür!.. Standart ölçülere sığmaz.

3. EVDE

Yaratıcı, yenilikler geliştiricidir... Bılim, modern teknoloji fazlasıyla ilgisini çeker. Özgür düşünür ve öyle hareket eder. Yakınçevresiüzerindeidareedicidir. Konuşmasıcoşkulu,canlıdır.Dilioldukça sivridir. Doğru bildiğini açıkça söyler. Idare edilmesi, kontrolü nerdeyse imkansızdır. Bilimsel, fikirsel iletişim sahalarında başarılı olur. Madde ötesine dönük düşünebilir.

4. EVDE

Ev, aile anlayışı çok farklıdır. Değişiklikten hoşlanır. Yaşadığı yeri, ortamı yenilemeği sever. Ailesini düşünür ancak onlara tabi olmak istemez. Kuralları kendi koyar. Tartışmalar, anlaşmazlıklar yaşar. Kendi isteği ile veya şartların gereği olarak ebeveynlerinden erken yaşta ayrılabilir.

5. EVDE

Sevgiyi duygusal bağlılık olarak görmez. Kafaca anlaşabileceği, akıllı ve farklı sevgili seçer. Tek birine bağlı kalmaz. Ahlak kurallarının aşar. Ayıp, günah gibi kavramlara bakışı farklı yöndendir. Birlikte yaşamak için mutlaka evli olmanın gerekliliğini kabul etmez. Orijinal hobileri vardır. Kumar gibi risklere çekinmeden girebilir. Çocuklarını özgür olarak yetiştirir.

6. EVDE

Hayatını bilimsel bir konuda çalışarak kazanır veya geçirir. Çalışma yöntemleri alışılmışın dışındadır. Metodları kendi yaratır. Prensipleri kendi koyar. İş arkadaşlarına hükmetmek ister. Titizdir, monotonluktan nefret eder. Yeniliklere açık olmayan kişilerden hoşlanmaz. Kazalar ve değişik hastalıklar geçirir. Günlük yaşaırnnda, beklenmedik sürpriz gelişmeler yaşaması mümkündür.

7. EVDE

Ani ve sürpriz evlilik verir. Seçilen eş genellikle farklı çizgileri otan, dikkat çekici veya tuhaf biridir. Genellikle sürekli ve dengeli bir evliliğiolmaz.Sertetkilervarsaevlilik gerçekleşmez. Her zaman ayrılık vermese bile, kopma noktasına kadar dayanır. Aynlmak için çok uğraştırır. Birlikte çalışmalar hep sorun çıkarır. Her çeşit ortaklıklar zarar getirebilir. ÖzgOrlük isteği daima ön plandadır.

8. EVDE

Hukukla ilgili konularda işler ters gider. Hak olan ele geçmez veya zor olur... Doğa ustü, esrarengiz konuları bilimsel olarak keşfetmek yeteneği verir.Evrensel sistem gizemi, ölüm konusu gibi alanlara ilgileri fazladır. Seks ve cinselliğe farklı bir bakışları olur. Cinselliğe değer verir fakat bu konuda kendi istekleri ön plandadır. Beklenmedik bir zamanda veya bir kazada ölmeleri mumkündür.

9. EVDE

Her konuda aykırı görüş sahibidir. Devamlı çağın ilerisindedir. Filozof olma kapasitesi vardır. Yaratıcı, akılcıdır. Çok yüksek ve ilerici duşünce verir ama uygulanması mümkün olmayabilir.Uzun seyahatler yapar. Bunların amacı genellikle araştırma içindir. Bisikletle veya yürüyerek dünyayı dolaşmak, yeni dünyalar keşfetmek amacı ile herkesin düşünmediği farklı yerlere gitmek gibi, başkalarına çılgınlık gibi gelebilecek, maceracılık tutkusu verir.

10. EVDE

Kesinlikle farklı bir meslek verir. Hangi dalda çalışırsa o alana yeni düşünme ve çalışma tarzı getirir. Devrim yapabilir. Tutuculuk vermez. GOçlü bir irade verir. Beklenmedik bir zamanda ön plana geçer. Gene sürpriz bir gelişmeyle düşmesi de normaldir. Patronlarla, işverenlerle geçinemez. Hükmedicidir. Kendi işi olmalı veya idare etmelidir...

11. EVDE

Büyük umutlar, amaçlar peşindedir. Hedefi insanlıktır. Bilimsel araştırmalar, yaşamı kolaylaştıracak çalışmalar yapar. Dostlar arkadaşlar önemlidir. Zor zamanlarda yardıma koşan dostlar vardır. lyi bir akıl hocasıdır. Bağımsızlığına asla halel getirtmez. Aniden yön değiştirebilir. Hedefini anlamak zordur.

12. EVDE

İç dünyasında sürekli arayış ve değişik düşünceler içindedir.. Duygusal rahatlama sağlayacak çalışmalara merak duyar. Kuvetli seziş ve aklını kullanma sayesinde geleceği bilme kapasitesi vardır. Dost kişiler umulmadık şekilde düşman çıkabilir. Huzursuz, iç gerginlikler yaşayan, ani değişiklikler gösterebilen bir yapıdır...

http://i1105.hizliresim.com/2011/5/4/3215.gif
06-25-2007 10:15 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #2
Cvp: uranüs evlerde
Uranüs Onuncu Evde
Bu insan uyumlu birisi değildir ve dengeli,sakin ve beylik bir kariyer peşinde olmaz. Yüksek düzeyde bağımsızdır ve serbest çalışan birisi olmayı arzu eder. İsyankar mizacı ile aynı çizgide olmayı istediği insanlar ile kendini bir çatışma içinde bulacaktır. Hayal gücü, sezgileri ve yaratıcılığı seçeceği her kariyerde başarılı olma şansını verecektir.
Meslek talihinde ani değişimler olasıdır. Rutin işler onu deli edebilir. Elektronik, kompüter, icatlar, metafizik veya mekanik alanları onu cezbeder.
Uranüs 10.cu evde serbest çalışma istemi ve profesyonel bireycinin simgesidir. Bu insanın anne imgesi özgürlük aşığı, değişken ve dönek anne şeklindedir. Bu insan profesyonel açıdan çok yaratıcı ve geliştiricidir. Bu yeteneklerini geliştirebilmek için mümkün olduğunca geniş bir özgürlük alanına ihtiyaç duyar. Genellikle serbest, bağımsız ve özgür çalışır. Genel koşullara konan limitlerden her zaman nefret eder. Yaptığı her seyde daima kişisel bir özellik taşır. Böylece, işinde yerinin doldurulamaz olmasına çalışır. Davranışları dışa dönüktür. Sert etkilerde ortaya problemli alanlar çıkacaktır. Özgünlüğe ve yenilemeye abartılı meyli yüzünden karmaşalar yaratabilir. Tek bir işe bağlanamaz. Düşüncelerinde kararsız ve sebatsızdır. Yoğun olarak iş değiştirir. Yeni ve orijinal bir şey bulamayınca elindeki projeden hemen soğur.Hayal gücü kuvvetli ve yaratıcıdır. Sabırsız olabilir ve düşüncelerini uygulamakta zorlanır.

alıntı

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
12-16-2007 02:34 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #3
uranüs evlerde
Uranüs Beşinci Evde
Bu insan kesinlikle orijinal yaratıcılığa sahiptir. Hobileri farklı ve ilginçtir. Özgürlük ve bağımsızlık arzusu aşk ilişkilerini ve çocuklarla ilişkilerini bozabilir. Benzersiz bir çocukluk geçirmiş olabilir. Bu nedenle başka insanları anlaması zor olabilir. Toplumsal ilişkilerle fazla ilgilenmeyen ve daha fazla kendi eğilimlerine bağlı birisidir. Spekülasyon onu problemler içine sokabilir ve buna dikkat etmelidir. Aniden kazançlar ve aniden kayıplar gelebilir. Herhangi bir efor harcamadan beklenmedik kazançlar elde edebilir. Aşk hayatı da benzersiz ve ilginçtir, bazen süper bir tarz bile gösterebilir. Romantizme yaklaşımı ve flört anlayışı biraz geleneklere karşıt, isyankar ve serbest tarzda olabilir.
Uranüs 5.ci evde aşkın havai fişeğini simgeler. Çocuklara yaklaşımı ilerici ve değişken karakterdedir. Çocukları kendisini kısıtlayan bir yük gibi görebilir. Böyle bir insan çılgınlıktan, çeşitlilikten, flört etmekten, ama herşeyden fazla kişisel özgürlükten hoşlanır. Aşkta ve yaşamda kendi kuralları ile oynamaktan yanadır. Her zaman göz kamaştırıcı bir şeyi vardır. Özgün ve spontan bir görünüm sunmaya çalışır. Kendisi ise ilgi duyarsa katılır. Bunun sonucunda kalıplaşmış düzenlerden ve zorunluklardan kaçınacaktır.


alıntı

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
12-16-2007 02:47 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #4
Cvp: uranüs evlerde
Uranüs Yedinci Evde

Bu insanın ortaklığı benzersiz ve alışık olmadık tarzdadır. Genellikle
mükemmel bir uzlaşma veya tam bir anlaşmazlık içerir. Kendisi veya partneri
genellikle geleneklere uymayan ve her şeyi ile şok uyandıran kimse
olabilir. İlişkide özgürlük meyli oldukça yoğundur ve ortak bir anlaşma
zemini oldukça azdır. Gerçekte, bu insan ilişkilerde taahhüt içeren özel
haller arayışındadır. İlişkide olduğu insan tarafından da oldukça çekici
bulunabilir. Ortaklığında ortaya çıkan benzersizlik başka insanların onu
anlamamasına neden olabilir. Bu insan yaşamında çok ilginç ve geleneksel
olmayan insanla tanışacaktır.

İlişkilerinde başka insanı kontrol etme ihtiyacı muhtemelen zarar verecektir.
Eşi ve kendisi kendi tatmin duygusunu diğeri için harcadığı zaman
ve efor sayesinde bulacaktır. İlişkide çok fazla yer açmaya gerek
olacaktır. Ani ve beklenmedik dönüşler olasıdır. Belki de taraflardan
biri diğerinden uzun bir süre için uzaklaşma ihtiyacı duyacaktır. İlgisizlik
tipindeki ilişkilerde bu durum çok uzun mesafeli ayrılıklar verebilir.
Bu insan belkide ilişkisinde heyecan ve çarpıcılık arayışındadır.
Kendisine ruhen ve mantıken karşı çıkacak bir eş istemektedir. Yaratıcı,
eksantrik,orijinal, sempatik veya radikal birisi onu şiddetle kendine
çekecektir. Evlilikte yaklaşımı oldukça idealist veya ütopik olabilir.
Ortağının onun arkadaşı gibi olmasını arzu eder. Diğer yandan romantik
meyiller ve heyecan arayışı da rol oynayabilir.Evlilikteki en büyük tehlike
bir tarafın kendini geliştirme kapasitesinin diğerinden daha üstün
olmasıyla belirebilir. Bu beraberliğin başarılı olması için tarafların
birbirine karşı tolerans, işbirliği,objektiflik ve özgürlük hakkı tanıması
ile gerçekleşir.

Uranüs 7.ci evde özgür ilişki ve çarpıcılık merakı simgesidir.Bu insanın
ortaklık anlayışı bekar ilişkisi veya ahbapça ilişkiyi tanımlar. Limitler
koymadan kendine özgü orijinal bir ilişki yaşamak isteyecektir.Zincire
bağlanmak veya bir kafese hapsolmak onu bir cennet kuşu gibi ölüme sürükler.
Nikah defterine imzasını atarak köleliğe boyun eğdiğini kabul etmez.
Kendi rızası ile ve tüm kapılar açık olduğu sürece kalıcı bir ilişkiyi
sürdürebilir ve sadık kalabilir.Girdiği ilişkilere canlılık,çeşitlilik ve
heyecan getirir.

Sert etkilerde ortaya problemli alanlar çıkacaktır.Bu insan çok zorlu
ilişki sorunları yaşayabilir. Birine bağlanmak için isteksiz ve yeteneksizdir.
Mutlak bagımsızlık ister.Geleneksel kuralları beğenmez. Evlilik
fırsatları çıksa bile daima bekar kalır.Özgürlüğü tehdit edilirse tüm
anlaşmaları bozar. Değişken ve güvenilmez biridir.

astrolojist.com

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
01-19-2008 02:33 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
wigo Çevrimdışı
Lunar Vip
*****
Lunar Vip
lt=
Mesajlar: 51
Üyelik Tarihi: Sep 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #5
URANÜS 1. EVDE AKREP BURCUNDA
1. EVDE

Daima ileri bakar. En akıllı olduğundan emindir. Insanlara hükmetme eğilimi kuvvetli. Yaratıcı, daha doğrusu icat edici. Bağımsız, kuralları yıkıcı, çılgın davranışlı, aşırı görüş sahibi... Duygulara fazla değer vermez. Aklına eseni yapar. Genellikle her fikre muhaliftir. Tartışmaktan kaçınmaz. inatçı, kıskanç ve bazen de aldatıcı biri olabilir.


AKREP BURCUNDA

Patlamağa hazır bir bomba gibidir. Çevreyi, toplumu etkileme gücü var. Bunu acımasızcada yapabilir. Çok keskin bir zekaya sahiptir. Zekasını hangi yönde kullanırsa hedefine erer. Ya değerli, faydalı buluşlar yaparak insanlığa hizmet veya hile, zorbalık, yasa dışı, gizli işlerle zarar verme... Zayıf insanları kendi amaçlan uğrundakullanabilir.Inatçı,sıkıağızlı, saldırgandır. Sevgide aşırılık mutsuz sonla, kanlı bitebilir. Olağanüstü sezgi gücü müzik, resim, yazarlık gibi alanlarda üstünlük verir.


http://www.hayatinrengi.net

Bu tabloya göre cidden diktatör,mafya vs ler sanırım Uranüs'ü Akrep burcun da oluyor.Duygulara önem vermez demiş zaman zaman gaddar bir yanım oluyor acaba Uranüs yüzünden mi?Aklıma eseni yaptığım bazen doğrudur.Sanki asi ve hırçın kişilikler bu konumda olur gibi bahsediliyor.Ben kuyruğuma basıldığında ters yada asi olanlardanım mesela.Tuhaf tarzda giyimi,konuşması olan kişiler içinde Uranüs 1. evde diyorlar belkide açılarla alakası vardır.Ben gayet normalim:)Uranüs'ü birinci evde olanlar boşanma yaşayabilir demişler sizce varmı böyle etkileri.?
09-27-2008 07:48 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #6
Cvp: Uranüs Evlerde
vivienleigh Yazılan:7. eviniz yay ise yay burçlarından hoşlanırsınız evlilik anlamında ..ya da şu şekilde açıklamak gerekirse yay gibi bağımsızlığına düşkün, felsefeden, kültürden hoşlanan, spor yapmayı seven, açık havadan hoşlanan kısaca yay özelliklerine sahip partnerler sizin evlilik anlayışınıza daha yakın gelir..buradaki uranus evet süpriz bir evlilik anlamına gelebilir gerçekten veya aniden oluşan aileden habersiz bir evlilik ortaklık anlamına gelebilir..uranus normalden sapan durumlara işaret eder çünkü…örneğin üniversiteye başlarsınız orada aşık olursunuz aileniz bu ilişkiyi onaylamaz veya erken bulur siz de gizli bir evlilik yaparsınız Uranüs bunu yaptırır..veya evlenmek zorunda kalırsınız enteresan bir şekilde bu da mümkündür..yani burada önemli olan şifreleri birleştirerek ihtimalleri görmek..7. evdeki bir Uranüs ve yay, eşinizin yay burcu olma ihtimali kuvvetlendirir, yükseleni kova olabilir yine uranus bağlantılı veya uranüsü horoskopunda kuvvetlidir ..7. ev partnerinizle ilgili özellikleri anlatır bize ve sizin eş seçiminde ihtiyacınız olan özellikleri..erken yapılan bir evlilik neticesinde yine bir Uranüs döngüsünde fikrinizi değiştirip başka bir eş anlayışına girebilirsiniz …

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
11-04-2008 08:47 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #7
RE: Uranüs Evlerde
Uranüs 7.evde;Uranüs 7.evde ise akla ilk evlilik gelir.Eşin tipini de uranüs çizebilir.Uranüs sevmediği burçtaysa ve sert açılar yapıyorsa evlilik de sorunlar olacağı anlamına gelebilir.Doğum anında 7.evde sevmediği burçtaysa tatsız açılar yapıyorsa ortaklıkların tehlikeli olabileceğini ve zarar verebileceğini gösterir.Ayrıca bu uranüs tartışmalardan,davalardan da kaçınmak gerektiğini belirtir.Böyle uransüsü olan insan,kimseyle ortak olmamalı ve münkünse tek başına çalışmalıdır,iş birliklerden kaçınmalıdır.Aynı uranüs ani düşmanlıklara da delalet eder.En umulmadık kimsenin beklenmeyen,ani düşmanlığına genellikle bu tür uranüs yol açar.
Fakat doğum anında uranüs sevdiği bir burçtaysa ve ve büüyk güçlerden bazılarıyla tatlı açı yapıyorsa durumlar değişebilir.Evlilik yaşamı epey heyecanlı,zevkli,maceralı geçebilir.Ortaklıklar yaralı olmaz fakat insanı düşmanlıklardan koruyablir,dava vb. sonucu haklı çıkmasını sağlayabilir.Ayrıca 7.evde sevdiği bir burçta bulunan uranüs genellikle insanı yalnızlığa doğru iter.Bu durumda insan tek başına daha rahat,daha başarılı ve hatta daha mutlu olduğunu düşünebilir.Dolayısyla daevliliği kısıtlayıcı,engelleyici bir bağ gibi görebilir.7.evdeki urnüs biraz huzursuzdurama yine de ahenkli durumdaysa tek başına çalışan kimseye büyük başarı verebilir.
11-06-2008 12:00 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #8
Cvp: Uranüs Evlerde
Uranüs VIII. Evde

Bilinçaltında kalan yanlarınızı tanımak ve kendinizi özgürleştirmek için elinizden geleni yaparsınız. Kendi karanlık yanınızla yüzleşmek adeta sizin için eğlenceli bir deneydir. Cinsellikte sınır tanımadan, her hangi bir kurala uymadan, özgürcesine yaşamayı ve paylaşmayı tercih edersiniz. Ölüm ve ölüm ötesi ile ilgili enteresan fikirleriniz ve inançlarınız vardır.

Kaynak : Niobe.

11-10-2008 01:34 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Late-goodbye Dışarıda
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 36
Üyelik Tarihi: Dec 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #9
Cvp: Uranüs Evlerde
yansima7 Yazılan:uranüs 2.evde ve akrepte olduğunda ne gibi etkileri olur?
araştırmalarıma okuduğum bilgilere göre alışılmadık tarzda para kazanma ve kaybetme ihtimali olur sonucunu çıkardım.
Kendin farkında olmadığın ya da olduğun bir takım yeteneklerin sana kolay para kazandırabilir kanımca.Bu çalışmayla olabileceği gibi,başkaları desteklide olabilir.Akrep te olması ise şöle düşünürsek biraz sert,inatçı ve farklı yöntemler kullanan birisi olabilirsin.Ayrıca karşı taraf üzerinde etki oranında yüksek olur kanımca.

Deneyimli üyelerden yorum alırsan daha açıklayıcı ve net olur.

''Kaliteli Parfümler,Küçük şişelerde bulunur.''
Doğum Haritası

Doğum Haritası
06-29-2009 02:42 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #10
Cvp: Uranüs Evlerde
yansima7 Yazılan:uranüs 2.evde ve akrepte olduğunda ne gibi etkileri olur?
araştırmalarıma okuduğum bilgilere göre alışılmadık tarzda para kazanma ve kaybetme ihtimali olur sonucunu çıkardım.

Maddi gelirlerinde ani değişiklikler olabilir,para konusundaki tutumların değişiklilk gösterebilir,değişik işler ilgini çekebilir sık iş değiştirme olabilir ve bu yüzden maddi gelirinde de değişiklikler olabilir,yeteneklerin sayesinde ya da başkalarının yardımıyla para kazanabilirsin.Sabırlı olursan başarılı ve kazançlı olabilirsin.Sezgilerin ileşiminin iyi olmasını sağlayabilir ,farklı fikirler ilgini çeker.Zekanı kullanmasını bilirsin,emir almaktan,otoritelerden hoşlanmayabilirsin,maddi açıdan bağımsız olmak istersin,başarılı olmak için,adını duyurmak için farklı yöntemeler deneyebilirsin.
06-29-2009 04:23 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Uranüs ve Normalden Sapma astrosohbet 23 31,985 03-11-2017 12:09 AM
Son Mesaj: Ahmeedd
  Uranüs Burçlarda salmakis 11 20,740 05-02-2016 09:54 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Uranüs => Farkındalık => Değişim astrosohbet 17 29,168 04-10-2015 12:36 AM
Son Mesaj: say24
  Uranüs yükselenbaşak 20 29,588 10-14-2012 08:36 PM
Son Mesaj: Arkadaş
  Yıldırım Aşkları ve Uranüs ozohre 26 40,591 05-25-2012 03:54 PM
Son Mesaj: eylülmavi
  Uranüs Kapıyı Çalınca Angel 3 6,919 08-15-2011 03:58 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  Hayal Kırıklıklarının altındaki Uranüs Venüs 20 30,893 06-24-2011 01:02 AM
Son Mesaj: nisan15
  Uranüs: Bilinenden Özgürleşmek Angel 9 13,994 05-23-2009 02:35 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Uranüs Döngüsü Angel 4 9,769 01-01-2009 05:17 AM
Son Mesaj: qulsah

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir