Değerlendir:
  • 31 Oy - 2.94 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aslan Burcu ve Özellikleri
Yazar Mesaj
vivienleigh Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 178
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
güneş aslan 4. evde
Güneş aslanda 4. evde:açık sözlü ve içinde ne varsa dışında aynısı vardır..ışıldamaktan hoşlanır..hemen dikakt çeker..yükselenin özellikleri ile dikkat çeker örneğin yükselen ikizler ise konumalarıyla aslan hemen ışıldar..4. evde aslan sevgiyi yöneten bir burçtur kişinin kalbi aşkı sevgisi yuvasındadır ..kişinin kendisini gösterdiği alandır..dişi biri değil baskın birisdir..arada yumruğunu masaya vurur..özellikle yuvasıyla ilgili konularda.eviyle veya annesiyle yuvasıyla ilgili konularda gurur meselesi yatığı şeyler olunca aslan kesilir…dostlar aslanın en önem verdiği şeydir..dostluklara bu kadar önem veren başka bir burç daha yok…aslan spora meraklı bir burçtur..evde spor yapma merakı olabilir…(4. ve)veya işini evine taşıma isteği olabilir.çocuklar da en sevdikleri arasındadır..sadece kendi çocuğunu değil bütün çocuklara zaafı vardır..evde kendi çocuğuna öğretmenlik yapıyor olabilir4. evinde hem aslan hem güneş olmaı baba ile ilgili olumlu şeyler getireblir...iyi bir kariyeri ve ev içindeki sorumluluklarını bilen bir baba çnkü klasik astrolojide güneş babadır.ve kişinin gençliğinin geçtiği evi aydınlan bir baba..
05-27-2007 01:04 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ay_se Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 226
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 2

Mesaj: #2
Aslan Burcu ve Özellikleri
Elementi : Ateş

Özelligi : Sezgisel
Yönetici Gezegeni : Günes
Metali : Altin
Ugurlu Günü : Pazar
Ugurlu Sayisi : 1 ve 4
Ugurlu Tasi : Sari pirlanta
Ugurlu Renkleri : Koyu sari, altin rengi, turuncu
Ugurlu Çiçekleri : Gül, krizantem, orkide
Ugurlu Kokulari : Misk, portakal çiçegi, gül
Ugurlu Müzik : Neseli melodiler
En Belirli Özelligi : Cömertlik
En Büyük Ideali : Zirveye çikmak
En Büyük Hatasi : Övünmek
En Büyük Arzusu : Sahip olmak
En Büyük Yetenegi : Istedigini ele geçirmek




Aslan herkesi yönetir. Aslan'larin fiziksel özellikleri; saçlari yele gibi yüzden geriye dogru yatar ve aldatici olarak tembel bir görünüsleri vardir. Dik ve magrur yürürler. Yumusak, genellikle sakin ve tutarli bir karakter içinde gizleneceklerdir. Tirnaklari kapali, ama sivri ve yirticidir.

Emir yagdirirmis gibi olan havasi ve tavirlari dikkatinizi çeker. Çogunlukla, hareketleri ve konusmasi ihtiyatlaridir. Aslan'lar çabuk konusmaz, hizli kosmaz. Saçlar siyah veya kizilimsi sari ve genellikle dalgalidir, karmakarisik, dikkatisizce yukari dogru taranmis, tepede ve yanlarda tümüyle dimdik dururlar, ya da simsiki, dümdüz asagiya dogru taranmistir.

Aslan'larin insanlar üstünde öyle tuhaf bir etkisi vardir ki, bunu izlemek gerçekten çok eglencelidir.

Birçok Aslan'in sonunda egitimci, politikaci ve psikiatrist olmasinin nedeni, içlerinde barindirdiklari ögretme askidir. Birçok bakimdan Aslan son derece kurnazdir. Aslan begendigi seyleri cömertçe ve açikça söyler ve neredeyse insani utandiracak kadar abartili komplimanlar yapar.

Aslan'in atesli gururu, pek çok ask iliskisinin ve evliliginin paramparça olmasina neden olur. Esinden ayrilan bir Aslan, genellikle içler acisi bir durumdadir. Aslan yalnizca karsi cins yüzünden degil, hayatin kendisi nedeniyle de, hemen hemen sürekli olarak ask sancilari çeker.

Bu erkekler ve kadinlar hiçbir zaman baskalarina sirtlarini dayamazlar. Onun yerine kendilerine dayanilmasini tercih ederler. Aslan, herkes ona dayaniyor ve bütün yükü o tasimak zorunda kaliyor diye teatral bir sekilde kükreyebilir.

Aslan'in sik sik atesi yükselir. Kazalara, ani siddetli hastaliklara yatkindir ve genellikle kronik, uzun süren hastaliklara bagisikligi vardir. Aslan'larin kalbi ya olaganüstü güçlüdür ya da kalp bölgesinde bir zayiflik vardir. Sirtta ve omuzlarda agrilar, omurgayla ilgili sikayetler, bacaklarda ve bileklerde kazalar, üreme organlariyla ilgili sorunlar, ses kisikligi veya bogaz agrilari görülür.

Ya korkunç dikkatsiz ve savrukturlar ya da çok titiz bir sekilde temiz ve düzenlidirler. Bunlar dedikodulardan hoslanirlar ve çevrelerinde anlamadiklari birsey dönüyorsa, kendilerini incinmis ve terkedilmis hissederler. Karakter olarak sebatlidir. Yollarindan saptirmak zordur. Çalistiklari zaman tam çalisirlar.

Kendi renkli kisiligine uygun olarak, gösterisli giysiler giyer. O'nun kibrini, bazen dayanilmaz hal alan gururunu ve bencilligini, o gülünç kendini begenmisligini ve tembelligini görmemezlikten geliyoruz.

feryadıma şahit gökteki tüm yıldızlar.
06-14-2007 07:56 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #3
Cvp: güneş aslan 4. evde
Güneş Aslan’da, öz güven ve egemenliğin ifadesi olarak bulunur. İstek gücü, kendinden emin olma, güçlü motivasyon, zamanlama duygusu eksikliği, dinamizm, kendini adama, cömertlik, olgunlaşma ve inançlarımızı geliştirme süreci verir.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
07-03-2007 12:04 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #4
Cvp: aslan burcu ve özellikleri
Aslan Burcu(Leo) 23 Temmuz_22 Ağustos

Yöneticisi: Güneş
Güçlü: Plüto
Zararlı:Satürn ve Uranüs
Düşük: Yok
Elementi: Ateş
Niteliği: Sabit
Karakteristiği: Sıcak ve kuru
Cinsiyeti: Erkek
Huyu: Tez canlı(Çabuk kızan)
Sembolü: Yılan, Güneşin ve çizdiği yolun çok eskilere dayanan bir sembolü, sürekli kendini yenileyen hayatın ve ebediyetin simgesi.
Fiziksel Bağlantıları: Kalp, dolaşım sistemi, omurilik.
Arketipi: Kral
Motivasyonu: Yaratıcılıktan zevk duymak ve cömertliktir.
Yaşamdaki işi: Saygın bir ilgi odağı haline gelmek.
Modelleri: Büyük yöneticiler ve liderler.
Mevsimsel Bağlantıları: Meyvelerin tam olgunluğa ulaştığı görkemli mevsim.
Gölgesi: Lord ve efendi
Açlığı: En ileri düzeyde benliğini ifade yeteneğine kavuşmak ve hayranlık toplamak.
Kusuru: Yüzeysellik ve kendini abartma.
Yönlendiren Prensibi: Yaratırım. Geldim, gördüm ve fethettim.
Mitolojik Bağlantıları: Herkül ve Nemean Aslanı. Güneş kahramanları ve Güneş tanrıları ile ilgili tüm destanlar.

Temel Düşüncesi

Hayat, Aşsan burcunda tüm zenginliğini ve en muhteşem gelişmesini bulur. Bu özellik, Aslan burcu insanının dikkat çeken özgüveni ve yaşam sevgisi ile ifade edilir. Dünyanın altınlar, pırlantalar, eflatun giysiler ve ipekler sunduğu gerçek krallar bu burcun sahipleridir. Lüks Aslan burcu insanları için yaratılmıştır ve onlarda uygun bir tavırla bunun zevkini çıkarmayı bilirler. Aslanlar cömert ve etkileyici davranışlar sergilemekte ustadırlar. En iyi etkiyi yaratmayı bilirler. Geniş kapsamlı planlama ve organizasyon yapmakta üstün bir yetenekleri vardır. Cömertliklerinin ışığında parlamayı severler.


Davranışları

Güçlü Yönleri: Organize eden. Sakin, özgüvenli, iyimser ve kararlı hareket. Büyük başarıyı elde etmek için sürekli plan yapar ve risklere girer, çünkü küçük işlerle uğraşmaktan rahatsız olur. Aslana göre yaşam bir gösteri sahnesidir. Aslanın çok belirgin özgüveni başka insanlarıda teşvik ve motive eder. Aslan burcu insanı genellikle kendini yetiştirmiş ve başarıya ulaştırmış kişidir ve organizasyon yapmakta ustadır.

Problemli Alanı: Azametli,gururlu. Kendinden hoşnut, egosuna yönelik davranışlar sergiler. Narsist, kibirli ve megalomandır. Aslan insanı için başkaları sadece birer hayrandır ve aslan sıradan gündelik işlerle uğraşamayacak kadar iyidir.


Düşünceleri

Güçlü Yönleri: Kariyerist. Olayları genel kapsamlı bir bakış açısı ile sezgisel olarak anlar ve değerlendirir. Yaratıcı zekası yüksektir. Sıkı savunduğu düşünceleri, özgüveni ve düşüncelerinde canlı bir iyimserliği vardır.

Problemli Alanı: Lütfeder tavırlı insan. Tümüyle basmakalıp klişelerle düşünür. Objektif görüşlerle hiç ilgilenmez. Suni, baskıcı ve kabadır. Eleştiriden nefret eder ve özeleştiri denen şeyden haberi yoktur.


Duyguları

Güçlü Yönleri: Zevkli, heyecanlı insan. Candan yardımsever, şakacı ver her zaman cömert. Tutkulu ve neşeli. Önemli biri gibi hissetmeyi çok sever.

Problemli Alanı: Övüngen. Başkaları tarafından onay ve hayranlık görerek yaşamaya bağımlıdır. Efendi ve usta tavırları utandırıcı olabilir. Tutkuları gelip geçicidir. Duygular incelikten yoksundur ve duygusal sempatisi minimum düzeydedir. Aşkı ancak narsist bir yansıma olarak yaşayabilir.


Tipik Uğraşı alanları

Prestije dayalı, özgüven ve inisiyatif gerektiren liderlik meslekleri: yönetici, organizatör, temsilci, politikacı, kıdemli doktor, toptancı tüccar, subay, yönetmen ve aktör. Lükse adanmış meslekler: altın, mücevher ve sanat ticareti, iç mimari, tekstilcilik, kozmetik.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
10-29-2007 08:21 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #5
Cvp: aslan burcu ve özellikleri
Güneş ASLAN Burcunda

Aslan'lar seçkin,cesur,sevecen, güçlü,cömert,neşeli,iyimser,hırslı,
dürüst ve sevimli insanlardır.Hayat, Aslan burcunda tüm zenginliğini ve
en muhteşem gelişmesini bulur.Bu özellik,Aslan burcu insanının dikkat
çeken özgüveni ve hayat sevgisi ile ifade edilir.Dünyanın altınlar,pırlantalar,
eflatun giysiler ve ipekler sunduğu gerçek krallar bu burcun
sahipleridir.Lüks, Aslan burcu insanları için yaratılmıştır.Onlar da uygun
bir tavırla bunun keyfini çıkartmasını bilirler.Aslanlar cömert ve
etkileyici davranışlar sergilemekte ustadır. En iyi etkiyi sergilemesini
bilirler.Geniş kapsamlı planlama ve organizasyon yapmakta üstün yetenekleri
vardır. Cömertliklerinin ışığında parlamayı severler. Motivasyonları
yaratıcılık, zevk duymak ve cömertliktir. Yaşamdaki görevleri saygın bir
ilgi odağı durumuna gelmektir. Model olarak da büyük yöneticileri ve liderleri
seçerler.

Aslanların davranışlarına bakarsak sakin, özgüvenli,iyimser ve kararlı
hareket ettiklerini izleriz. "Büyük başarıyı" elde etmek için sürekli
plan yapar ve risklere girerler. Zira, küçük işlerle uğraşmak onları rahatsız
eder.Aslana göre yaşam bir gösteri sahnesidir.Aslanın özgüveni
başka insanları da motive eder.Aslan burcu insanı genel olarak kendini
yetiştirmiş ve başarıya ulaşmış kişidir.Organizasyon yapmakta ustadır.
Düşünceler yönünden ele alırsak; Olayları genel kapsamlı bir bakış açısı
ile sezgisel olarak anlar ve değerlendirirler.Yaratıcı zekaları yüksektir.
Yoğun savunduğu düşüncelerinde canlı bir iyimserlik vardır.
Duygusal yönden bakarsak,zevkli ve heyecanlı insanlardır.Candan,yardımsever,
şakacı ve her zaman cömert olurlar. Tutkulu ve neşelidir.Önemli birisi
gibi hissetmeyi çok sever.

Sert etkiler problemli alanları belirler. Davranışlar,düşünceler ve duygular
zararlı etkilenmeye başlar. Kendinden hoşnut, egosuna yönelik davranışlar
sergilenir. Narsist, kibirli ve megaloman olabilir.Aslan insanı
için başkaları sadece birer hayran sayılır.Bu durumda Aslan sıradan gündelik
işlerle uğraşmayacak kadar azametlidir. Tümüyle basmakalıp kilişelerde
düşünür.Objektif görüşlerle hiç ilgilenmez. Suni,baskıcı ve kabadır.
Eleştiriden nefret eder. Başka insanlar tarafından onur ve hayranlık görerek
yaşamaya bağımlıdır. "Efendi ve usta" tavırları rahatsızlık verir.
Tutkuları gelip geçicidir. Duyguları incelikten yoksundur. Duygusal sempatisi
en düşük düzeydedir. Bu insan aşkı da ancak narsist bir yansıma
olarak yaşayabilir.

Aslan burcunun birinci ondalığı içinde (23 Tem-01 Ağus) doğanlar için
2.yönetici de Güneş olduğundan bu kişi renkli bir insan olmaktan ve spot
ışıklarında bulunmaktan hoşlanacaktır.Kendini ispat etmekte ustadır ve
sanatkar bir yapısı vardır. Lider olma ve başka insanları yönetme yeteneklerine
sahiptir.Hislerini saklı tutmaz.Aşık olduğunda kafasının değil
kalbinin sesini dinler. İkinci ondalık içinde (02-12 Ağus) doğanlar
için 2.yönetici Jüpiter'dir.Gezegen kişinin kültür ve vizyon kalitesini
yükseltir. Kendisi ile övünen birisidir. Sorunu görme ve insanları yöneterek
çözmeye yetkindir.Neşeli ve iyi huyludur. Hırslı biridir ama, bilmek
ve kültürünü genişletmek ister. Manevi gücü yüksektir. Üçüncü ondalık
içinde (13-22 Ağus) doğanlar için 2.yönetici Mars'dır. Agresif gezegen
kişinin sabırsızlığını ve arzu gücünü yükseltir. Yeni projelere girme isteği
yüksektir. Sonucu kendi çabası ile almak ister. Gündelik işlerden kolay
bıkabilir.Aşkta başarılı olmak ister fakat sorunlarla karşılaşır.Açık
sözlüdür ve ketum insanlardan hoşlanmaz.

Aslan'lar hastalıklara karşı dayanıklı olurlar. Çabucak iyileşerek eski
yaşamlarına dönerler. Spor yaptıkları ve açık havayı sevdikleri için sağlam
vücutları vardır. Fazla çalışmaktan dolayı kendine bakamayan Aslan sinir
sistemini yıpratabilir. Gösteriş hevesinden dolayı kazalara neden olabilir.
Yataktan çabuk kalkmak isteyen bir hastadır. Fiziksel sağlık bağlantıları
kalp,dolaşım sistemi ve omuriliktir.

astrolojis.com

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
01-19-2008 02:08 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
LUNA Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 13
Üyelik Tarihi: Jul 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #6
RE: güneş aslan 4. evde
Benim güneş 3. evde. Yani aslında bu evlerin konumları ne kadar önemli onu merak ediyorum. İlgili arkadaşlara şimdiden teşekkürler gülücük

BİRŞEY BİLİYORUM; O DA HİÇBİRŞEY BİLMEDİĞİMDİR.

SOCRATES
08-01-2008 03:08 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #7
RE: güneş aslan 4. evde
LUNA Yazılan:Benim güneş 3. evde. Yani aslında bu evlerin konumları ne kadar önemli onu merak ediyorum. İlgili arkadaşlara şimdiden teşekkürler gülücük

selam Luna ; evlerin konumları şöyle önemli oluyor açıklayım kısaca.

gezegenin etkisini hayatın hangi alanında göstereceğini ifade ediyor evler.

mesela senin güneşin hayat enerjindir. seni canlı tutan temel yaşam odağındır ve güneşin 3.evdeyse hayatın 3.ev konularında kendini göstermek istersin. 3.ev konularında kendini canlı hissedersin.

3.ev konuları nedir ?

iletişimdir , pratik zekanı kullanmaktır , merak etmektir , algılamaktır , kıvraklıktır , sözle ifade edileyemeyenleri yazıyla ifade etmektir vs..

08-01-2008 04:01 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #8
RE: Aslan Burcu ve Özellikleri
Aslan, kişiliğinde canlılığı, yaşam gücünü, ihtirası, yiğitliği ve asaleti temsil eder. Yürüyüşü, canlı hareketleri, sıcaklığı, sağlam ve sakin görünüşü ile tanınır. Asla kendisinden şüpheye düşürmeyecek güçlü bir yapıya sahiptir ve son derece sıcak kalplidir. Doğallığı, neredeyse çocuksu cazibesi ve gözlerinde parıldayan yaşam sevinci, birçoklarında reddedilemez etki bırakan bir çekim gücüne dönüşür. Böyle seçkin yeteneklere sahip bir başka burç yoktur. Asalet, cesaret, doğru sözlülük, azim, sevme yeteneği, büyüklük, iyilik, gerçekten krallara göre bir kişilikte birleşebilir. Bunun yanında, kibir, gurur, hakimiyet hırsı, küstahlık, kendini beğenmişliği de vardır ve eğer bu kötü huyları artarsa, çekilmez, bencil bir krala dönüşebilir. Kesin olan şey, bu özelliklerin ve burada sayılamayacak eğitim, arkadaş etkisi ve sosyal çevre gibi faktörlerin değişik kişiliklere yol açabileceğidir. İdeal durumlarda dürüst, sıcak kalpli, geniş ve iyi insanlarla karşılaşabilir.

Şaşırtıcı olan Aslan insanlarının büyük problemleri çözerken bile, sakinliklerini çabuk kaybetmeleridir. Kendilerine verdikleri değere bağlı olan ve her problemi çözmelerine yarayan güçlü azim, onları gıpta edilecek derecede hoş gösterir. Canlıları anlama ve dikkatlerini her şeyin özüne yöneltme yetenekleri vardır. Bu özelliği onu korkulan bir eleştirmen yapar. Gözüne batan her şeyi acı alaylar, yaralayıcı sözler ve en iyi durumda kırıcı bir imayla acımasızca eleştirecektir.

Eleştirileriyle bir insanı kırıp kırmadığı onun için önemsizdir. Başka bir fikrin doğruluğunu kabul etmemekte direnir. Onun kararları "hatasızdır."

Genellikle doğru olan öğütlerini severek paylaşır birisinin bunu isteyip istemediği önemsizdir. Tamamen iyi yüreklilikle buna teşebbüs eder, ama bazen bu öğütler, bazılarına fazla gelebilir ve bu yönüyle sevilmeyebilir. Aslanın yapısı herkese hoş gelmez.

Ayrıca hakimiyet hırsı, ilk bakışta anlaşılmasaydı gizli kalabilirdi. Aslan başka türlü yapamaz. Her şeye ve herkese hükmetmelidir. Bu da onunla ilişkiyi zorlaştırır. Öte yandan çok duygusaldır. Eğer birisi ondan şüphelenmeye veya yeteneklerini sınamaya kalkarsa, hemen yakıcı cevaplarına maruz kalır. Bu tür bir yaklaşım onu çok derinden yaralayacak ve tepkisi herkesi şaşırtacak kadar sert olacaktır. Ama ümitsizliği uzun sürmez, çünkü temel yapısı iyimserdir. Yaşama sevinci yüzeye çıkar.

Sevdiği ve kendisini seven sadık insanı ortada bırakmaz. Dürüsttür, eğilimlerini bilen birisi, ona güvene bilir. Kendini feda etme derecesine varabilen iyi kalpliliği, verdiği sözlerden anlaşılabilir.

İnsanları tanıma konusunda pek iyi değildir. Saf, çocuksu olabilir. Kötü niyetli insanlar tarafından kullanılma veya aldatılma tehlikesi içindedir. Yalancılar ve sahtekâr işadamları için, o iyi bir kurbandır, onun iyi şöhretini ve güvenilir kişiliğini kullanarak herhangi bir kirli işe onu bulaştırmak isteyebilirler. Aslan insanları "hayatını sanat gibi yaşayanlara" hayrandırlar. Ama sanatla basitliği birbirinden ayırt edemezler. Onlara uymayan şeyleri taklit etmeye çalışırlar. Bu yüzden ciddi sorunlarla karşılaşabilirler. Aslan insanı, esprili, girişken ve konuşkan bir dosttur. Şehrin gizli ama seçkin yerlerini bilir ve en iyi yemeğin nerede yenilebileceği, en ilginç insanların nerelere gittiği gibi konulardan haberdardır. .Onu sanat olaylarında, antika dükkanlarında ve bit pazarlarında görebilirsiniz, buraları iyi koku alan burnuyla bulur. Güçlü kişisel cazibesi ve doğal çocukçuluğu

yeni insanlarla tanışmasını kolaylaştırır. İnsanlar onun dostluğunu ararlar. Bir Aslanla arkadaş olmak herkes için kazançtır. İyimser canlılığı, etrafına da bir ferahlık yayar. Huzuru, kendine güveni ve gücünden kaynaklanır.

Sakinlik kaynağı olan kendine güveni, bazen kendine fazla değer verme ve kibire dönüşebilir. Bunun için onu ciddiye alan ve eleştirme cesareti olan arkadaşlar, seçmesi önerilir. Kibrinin ve gururunun tehlikeli sınırlarını aşmayı biliyorsanız, uzun tartışmalardan sonra yanına yaklaşabilirsiniz. O zaman mantıklı biri olabilir.

Hırsına bağlı olan bitmek bilmez enerjisi, işte ve özel hayattaki başarısının temelidir. Bir şeyi ele alış biçimi, yapılaşmış yetenekleriyle birleşerek, ona doğuştan gelen bir lider kişiliği verir. Aslan insanları gerekirse inisiyatifi ele alırlar. Dizginler ondayken, hiçbir şey kötü gitmez. Onun için sorumluluk taşımak bir zahmet değildir ve "her şey iyi gitmeli" fikri, en zor durumları bile kolayca halletmesini sağlar. Ayrıca olayları büyütmeyi severler, ne zor bir işle uğraştıklarını gösterip hedefledikleri ilgi ve takdiri toplamak isterler.

Birisi ona yardım teklifinde bulunursa, gururu yüzünden reddedecektir. Böyle bir olay onun için yerin dibine geçmek gibidir.

Aslan insanları, genellikle çok aktif ve dinamiktir. Fakat avare ve tembel bir şekilde vakit geçirmeyi de onlardan iyi kimse beceremez. Uzun uzun "keyifli tembellik" yapmaları olasıdır.

Hassas ve gururlu ruhlarını iyileştirmek için gerekirse hile yapabilirler.

Aslan burcu gücünü ve motivasyonunu fikirlerinden alır. Bir şeyden tam emin değilse veya kendinden şüphe ediyorsa, içindeki itici güç eksik demektir.

Aslan insanları, aile kurmaya karar verirlerse, dürüst, iyi kalpli ve sevgi dolu bir koca ve ebeveyn olurlar. Yine de devamlı haklı olma iddiasına ve hakimiyet hırsına eğilimlidirler. İş hayatında durumları o kadar iyi değilse ve sosyal itibar sorunları varsa, dört duvar içinde gerçek bir despot olabilirler. Ama bu istisnadır. Aile üyeleri; özellikle çocuklar, hangi yoldan onun kalbine ulaşabileceklerini hemen öğrenirler. İlgi odağı olup eğilimlerinden emin olunduğu ve öğütleri dinlendiği sürece, çok uyumludurlar.

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
10-28-2008 03:18 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #9
Cvp: Aslan Burcu ve Özellikleri
Aslan Burcu Ve Cinsellik

Çekici ve karizmatik yapıda olan Aslanlar sevgilerini göstermekten, cinsel isteğini sergilemekten asla çekinmezler. Cinsellik hayatlarının bir parçasıdır. Sevdiği için tek ve çok değerli olmalıdır. Çünkü Aslanlar kendilerine göre çok özel insanlardır. Onlar seçilmiş, özel ve şanslı kişilerdir. Bu nedenle onlarla birlikte olanlar da öyle olmalıdır. Her zaman ilk adımı atan olmak hoşuna gider. İstediklerini elde etmek için kararlı gibi görünürler fakat reddedilmeye dayanamazlar. Sevdiğinden itiaat bekler. İsteklerine karşı çıkılması, tüm keyfinin kaçmasında ve isteğinin yok olmasında önemli rol oynar.

Kadın: Dramatik, gururlu ve tutkulu biridir. Her zaman bakımlı, gösterişli ve gözde olmak ister. Hiç kimse onunla boy ölçüşemez gibi bir saplantısı vardır. İdeal eşinin de tıpkı kendisi gibi olmasını ister. Çok idealisttir. Ayaklarını yerden kesen bir erkek arar. Bakımlı, zengin ve başarılı erkeklerden hoşlanır. Onun için, ona hayran ve onu arzulayan erkeklerden daha önemli bir şey olamaz. Erkek arkadaşı için yalnızca önemli olması yetmez, tek de olmalıdır. Lüks ve ihtişamlı mekanlarda kendini daha iyi hisseder. Yatakta kontrolün partnerinde olması hoşuna gider.

Erkek: Pohpohlanmaktan, övgüler yağdırılmasından çok hoşlanır. Yatakta kendilerine çok güvenirler. Güzel kadınlara hayrandır ama onların yüksek sesle konuşmalarından ve pespaye giyinmelerinden hoşlanmaz. Bu burcun erkeğinin hayallerini ünlü yıldızlar süsler. Tutkulu ve sahiplenicidirler. Yatakta yaramaz bir çocuk gibidir. Aslan erkeği tam anlamıyla dışa dönüktür. Açık sözlü ve cömerttir. Ona istediklerini veriyormuş gibi yapın. Onu öpün, okşayın, olağanüstü sevgi gösterilerinde bulunun ama asla aşık olduğunuzu kabul etmeyin. Böylece o sürekli sizi elde etme cabası içinde olacaktır ki, bu da size değer vermesini sağlayacaktır

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
11-20-2008 10:10 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #10
RE: Aslan Burcu ve Özellikleri
evet bilgi birikimi kısmına katılıyorum gülücük bir konuşuyorlar bilgilerinden dolayı hayran kalıyorsun gülücük

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
11-21-2008 03:05 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aslan Burcu Vurgusu ve Ünlüleri astrosohbet 41 80,697 04-03-2017 09:12 PM
Son Mesaj: Libra
  Aslan burcu kaşları Nin.Me.Sar.Ra 3 6,870 02-23-2017 02:19 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Aslan Kadını yaren 30 38,801 03-25-2015 05:33 PM
Son Mesaj: say24
  Aslan Burcu ve Aslanların Bilinmeyen Yüzü Yakamoz 0 5,004 02-06-2015 02:12 AM
Son Mesaj: Yakamoz
  Aslan burcu & Hayy astrosohbet 23 35,372 01-11-2013 06:53 PM
Son Mesaj: ekinoks
  Aslan Burcunun 10 Temel Özelliği Jackal 0 5,520 05-05-2012 11:05 PM
Son Mesaj: Jackal
  Diger Burclara Göre Aslan Mavisahram 25 34,216 02-01-2012 10:19 PM
Son Mesaj: callisto
  Aslan Erkeği yaren 19 28,869 12-13-2011 04:39 AM
Son Mesaj: yarım dakika
  Gücün Karanlık Tarafı : Aslan raisisset 16 22,700 04-26-2011 02:55 PM
Son Mesaj: salmakis
  Aslan Olmak Yürek İster yezda 3 6,187 07-13-2010 05:00 PM
Son Mesaj: roky1978

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir