Değerlendir:
  • 21 Oy - 2.71 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aslan Erkeği
Yazar Mesaj
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #1
Aslan Erkeği
ASLAN ERKEĞİ

Aslan burcundan doğmuş bir erkeğiseviyorsunuz belki. Doğrusu size hak veririz. Ama onunla evlenmek istiyorsanız iş değişir. Çünkü sevmek, evlenmek için yeterli bir sebep olmayabilir. Hem bu kocaman kediyi yakalamak da kolay iş değildir. Şimdi bu erkek hakkında size fikir vermeye çalışacağız.

Aslan Burcundan doğanların gururlu olduklarını biliyorsunuz. Hele bu burçdan doğan erkeklerde bu gurur daha da fazladır. Onun için bu erkeğin gururunu okşamalısınız. Kendisini övmeniz methetmeniz, yaptıklarında ne kadar isabetli olduğunu tekrarlamanız iyi netice verecektir. Kendisini pek üstün gören bu erkek, bunu beğendiği veya sevdiği kadından da duymak ister. Böylece onu kendinize bağlama ihtimaliniz fazlalaşacaktır. Her aslan erkeği sandığınız gibi fazla konuşan, çok hareketli tiplerden değildir. Böyle sessiz sedasız bir erkeği kendinize bağlamanın kolay olduğunu sanarak onu idareye kalkmayın. Hele tenkide asla yanaşmayın. Çünkü o sessiz sedasız durap tip aslında bu burçdan çıkan en tehlikeli erkektir. Erkek hani o sakin olarak bildiğiniz erkek, kükreyerek hücuma geçer. Belki sesini yükseltmez, belki bağırıp çağırmaz ama sizi en hassas yerinizden yaralayacak sözleri arka arkaya sıralar. Bi daha da yüzünüze bakmaz. Onun için Aslan burcundan doğan erkeklerle ahbaplık ederken sözlerinizi tartmalısınız.

ÖFKE

Bu erkek zaman zaman şu veya bu nedenle öfkelenecektir. O zaman da kendisini yatıştırmanız gerekir. Tatlı sözler söyleyin. Ona sevdiği şeyleri ikram edin. Kime sinirlenmiş ise siz de onunla birlikte o insanı yerlere batırın ! Belki erkek hatalıdır, karşı taraf haklıdır. Ama mantığın ve adil davranmanın sırası değildir. Eğer bu erkeği elde etmek, onu kendinize bağlamak istiyorsanız ona uyacaksınız. Ama mantığı aşk tercih eden bir tipseniz o vakit hemen uzaklaşmanız çok daha yerinde olur. Aslan burcunda doğan erkeğin öfkesi yakıcıdır ama pek süreli değildir. Ama Koç burcunda doğanlar gibi hiddetinin çabucak geçeceğini de sanmayın. Onun iyi eğlenmesini sağlayarak sakinleşmesini bekleyin.

CÖMERT VE OLAĞANÜSTÜ ERKEK
Aslan burcundan doğan erkek, doğum anında sert bir yıldız etkisi almamışsa çok cömerttir. Onun gibi olağanüstü bir kavalye bulamayacağınızıda belirtelim. Bu erkek sizi sık sık lüks yerlere davet edecek ve istediğiniz kadar da gezdirecektir. Eğer siz onun parasını boşa harcadığını, böyle yerlerde fazla masraf etmemesi gerektiğini düşünüyorsanız yine yol yakınken ayrılmanızı tavsiye edeceğiz.

ROMANTİK AŞIK

Bu erkek bu arada fevkalade bir aktör olduğunu da ispat edecektir. Rol yapmaya meraklı adam, seçeceği fevkalade bir kişiliğe bürünecektir. Sizi beğendiği doğrudur, çünkü bu erkek, beğenmediği kadınla değil gezmek ahbaplık etmeye bile lüzum görmez. Ama seviyormudur acaba ? Yoksa küçük bir çocuk gibi oyun mu oynamakdadır ?

Bu burcun erkeği merttir ve kalleşlikden hoşlanmaz. Kendisini üstün gören bu adam sizi üzeceğini düşünmeden bu tip bir oyuna kalkabilir. Ama o insafsız da değildir. O hareketleriyle sizi memnun ettiğini sanmaktadır.

BAĞLAR

Eğer erkek nişanlıysa sizinle gezmemesi gerekir tabii. Ama belki de o nişanlısıyla geçinememektedir ve hata yaptığını anlamıştır. Durum böyleyse biraz sabrederek kısa süre içinde sonuç alırsınız. Erkek, evliyse onu hemen bırakmanız yerinde olur. Çünkü aslan burcundan doğan erkekler zaman zaman küçük çocuklar gibi böyle yaramazlığa kalkarlar. Sonra da eşlerine dönerek özür dilerler ve hiçbirşey olmamış gibi eski hayatlarını sürdürürler. Çünkü onlar eşlerine ve çocuklarına sahip olduklarını düşünürler. Eğer erkek boşanmışsa o zaman ümit olduğunu düşüneceksiniz. Ama böyle bir erkeğin kolay kolay bir kadını boşamayacağını da bilmelisiniz. Onun için boşanma nedenini anlamalısınız.

KISKANÇLIK

Aslan burcundan doğan erkek, çok kıskançtır. Belki kendisini kıskandırarak kendinize bağlayacağınızı düşünebilirsiniz. Evet, o severse kıskanır, ama çok da gururludur. Bu hareketinizi hakaret olarak kabul edecek, size aynı şekilde karşılık vermeye kalkacaktır.

(alıntı)

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-19-2007 02:36 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #2
RE: aslan erkeği
Aslan Erkeği

Gurubu Ateş
Uğurlu Günü Pazar
Uğurlu Ayı Temmuz
Dost burçları İkizler
Düşman burçlar Boğa
Uğurlu Sayısı 1 ve 4
Uğurlu Taşı Yakut, Pırlanta
Uğurlu Renkleri Koyu Sarı, Turuncu
Uğurlu Çiçekleri Kırmızı gül, Orkide
Uğurlu Kokuları Misk, Portakal çiçeği
Uğurlu Müzik Neşeli Parçalar
En Belirli Özelliği Cömertlik
En Büyük İdeali Zirveye çıkmak
En Büyük Hatası Övünmek
En Büyük Arzusu Sahip olmak

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-19-2007 02:41 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
RE: aslan erkeği
Aslan Erkeği - Koç Kadını
Aslan erkeği, Koç kadınına beğendiğinde, insiyatifi kadına bırakarak, flörte başlarsa daha iyi olur. Bu, kadının kolay bir av olduğunu düşünmesini engelleyecektir. Çünkü o, kendine güveni olan bir kadındır. Hayattan ne beklediği hakkında açık hükümlere sahiptir ve buna ulaşmak için gerekli güç ve yeteneğe sahiptir. Aslan erkeğine daima meydan okur, ama onu bir denemeye tabi tutmak en son düşüneceği yoldur. Nemli konularda onu düzene sokmak, Koç kadını için sorun değildir. Bu ona daima emir verebileceği anlamına gelmez. Aslan erkeğini, sunduklarınızın tadına vardırmadan önce, baştan çıkarma yöntemlerinin tümüne ihtiyaç duyacaksınız. Koç kadını romantik ilişkileri sever.

Aslan erkeği ve Koç kadını birbirlerini iş konularında da belirgin şekilde tamamlarlar ve birlikte ilerleyebilirler. İşaretler bu ilişkinin çok mutlu olacağı yönündedir. Aslanın içtenliği kadının hoşuna gider, neyle uğraştığını bilir ve tam anlamıyla ona güvenir. Aslan erkeği, Koç kadınını hiçbir koşulda kıskandırmamalıdır, bu öldürücü sonuçlara yol açabilir.

Aslan Erkeği - Boğa Kadını

Boğa kadını, başlangıçta Aslan erkeğine biraz kapalı gelebilir, ama duyguları ve Aslanın kendisine karşı olan zaafları nedeniyle kalbine giden yolu bulmayı kolayca başarır.

Aslanın anlayışsızlığı Boğa kadınını düşündürür ve anlama yeteneğinin az olduğu hissine kapılır. Boğa kadını çok kurnazdır ve güçlü sezgileri vardır. Çok şehvetli bir kadındır ve kendisini Aslanın ihtirası tarafından sürüklenmeye bırakır. Bu noktada çok iyi uyum sağlarlar. Boğa kadını onun kendisi için doğru kişi olduğundan eminse, erkek ondan her türlü fedakârlığı bekleyebilir. Boğa kadını kısa yatak hikâyelerini ve yüzeysel maceraları sevmez. Ondan çok eminse, dış görünüşünü ihmal edip kendini bırakması mümkün dür. Burada erkek güçlü bir ters etki yaratmalıdır.

Aslan erkeğinin tersine, Boğa kadını yere çok sağlam basar. Çok gerçekçidir, hatta erkeğin zevkine göre belki fazla soğuk ve nesneldir. Erkeğin parlayarak daima merkezde durmasını her zaman kabullenmeyebilir. Aslan erkeğinin başına buyrukluğu ve Boğa kadınının kendini arayışı bu ilişkiyi kolaylaştırmaz.

Aslan Erkeği - İkizler Kadını
İkizler kadını çok baştan çıkarıcıdır ve Aslan erkeğine göz ucuyla işaret ettiğinde, erkek buna uzun süre dayanamaz. Hayatı seven, ruhsal olarak zengin, atılgan, cazibeli ve şakacı olan İkizler kadını, bir sohbet arkadaşı olarak erkeğin tüm zekâsını çalıştırır ve ona daima meydan okur. Aslan erkeği ona her zaman bir şeyler sunmalı ve çılgınlıklarıyla başa çıkmaya hazır olmalıdır. Bu kadar çok yönlü aşırılıklarla hayat çok heyecanlı olabilir.
Emirlere ve haddini bildirmelere gücenir ve Aslanın hükmetme hırsı patlama noktasına geldiğinde, onu bundan vazgeçirebilir. İkizler kadını biraz daldan dala konan yüzeysel biri olabilir, ama erkeğin aşk yeterince büyükse, bu sorun olmayacaktır.

Aslan erkeği ve İkizler kadını çok göze çarpan bir çifttir. Merkezde dururlar ve bu işe yarar. Eğer ilişki uzun sürecekse Aslan erkeği, İkizler kadınının özgürlükleri konusunda duyarlı olmak zorundadır, kadın kendini kilit altında hissederse, somurtkan ve çekilmez olabilir.

Aslan Erkeği - Yengeç Kadını
Burada iki ayrı dünya bir araya gelir: Aslan erkeğinin dışa dönüklüğü ve Yengeç kadınının içe dönüklüğü. Bir tarafta basit, pratik bir dünya görüşü, diğer tarafta belirgin bir mististisizm. Aslan erkeği, bu kadını asla anlayamayacaktır. Belki bu çekingen ve muamma kızın rüyalarına girecek resmini, romantik kalbinin herhangi bir yerinde taşıyor olabilir. Beraberce mutlu olabilirler mi? Onun melankoli ve derin düşünme eğilimi, Aslan erkeğinin bitmez tükenmez yaşam sevinciyle uyum sağlayabilir mi? Erkek, güvenini ve sevgisini kazanmak zorundaysa, onun için mükemmel bir âşık olacak, birlikte eşsiz duygular yaşayacaklardır. Eğer Yengeç kadını bir erkekte karar kırıldıysa, ona sadık kalacak ve Aslan erkeğinin hatalarına inanılmaz bir sabırla katlanacaktır.

Aslan Erkeği - Aslan Kadını
Karşıtlıkların birbirlerini çekmesi, çoğu ortaklıkta engelleyici olabilir. Bu durum ortak gurur ve hükmetme hırsı ile birleşince büyük problemler yaratabilir. Aslan kadını bir mücevherdir. daima en iyi yere hakkıyla sahip olur, her zaman kusursuz bir ilgi ister ve erkeğin başka birine bakmasına tahammül edemez. Doğallığı ve hırçın tutkusu. kadını düşünülemeyecek durumlara sokarken erkek için daima hesaplanamayan biri olarak kalır .Aşkta hesapsızdır kendini kaybedecek derecede aşık olur, ancak daha sonra canlı bir havayla eşine çok sıkıldığını söyler. Genellikle onun için, gerçekten sevebilme konusunda yetenekli olmadığı düşünülür. Aslan erkeği olarak siz bu kadını tutmayı başarabilirsiniz. Sizi muhteşem bir ödül bekliyor.

Aslan Erkeği - Başak Kadını
Başak kadınının çekingenliği Aslan erkeğini şaşırtabilir. Çekingenliğinin nedeni emin olamamaktan çok yabancılara güvenememektir. Aslan erkeği, onu gafil avlamaya kalkmamalıdır. Başak kadını stil ve dış görünüşüne çok önem verir Erkek,görgü kurallarına uymalı ve bakımlı olmalıdır ki onun yanında şansı olsun.
Başak kadını hükmedicidir ve kendisine saygılı davranılmasına dikkat eder. Aslan erkeği onu hiçbir zaman utandırıcı durumlara düşürmemelidir ,bunu affetmez. Başak kadını erkeğin kendini bulma sürecini daima destekler.

Evlilik, Başak burcunda doğanlar için çok önemli bir konudur ve eşini mutlu etmek için her şeyi yapar. Eğer o da biraz çaba gösterirse, beraberlikleri çok uyumlu bir ilişkiye dönüşebilir.

Aslan Erkeği - Terazi Kadını
Aslan Erkeği ve Terazi kadınının birçok noktaları vardır; aynı idealler,bitmez tükenmez iyimserIik ve aynı doğal cazibe. Terazi kadını edebiyata meraklıdır, erkeğin sanat ve müziğe

olan sevgisini paylaşır. ZevkIi bir insandır. Her şeye rağmen Aslan erkeği, onun sıkı kurallarına katlanmalı ve dış görünüşüne dikkat etmelidir. Yağlı ya da sarkık bir vücut,yatak odalarının ayrılmasına neden olabilir. Terazi kadını erkekte koruyuculuk arar. Abartısız ifadelerle onu herkesin üstünde tuttuğunu anlamasını sağlar. Bu erkeği şımartırken ilişkiyi renklendirir. Terazi kadını bağımsızlığı sever ve öyle ya da böyle daima boş alanlara ihtiyaç duyar. Çok romantiktir, erkek ona kırmızı. Bir gül hediye ettiğinde ,onu binlerce kez öperek ödüllendirir. Aslan erkeği gibi oda sosyaldir ve arkadaşlar arasında hoş sohbetleri sever. Tartışmalarda, konunun temeline severek iner ve duru mantığıyla herkesi şaşırtır. Birlikte değişim dolu bir hayat sürecek ve karşılıklı olarak sürekli daima iyiye motive olacaksınız.

Aslan Erkeği - Akrep Kadını
Akrep kadınını bir kelimeyle karakter ize etmeye kalksaydık,bu tutku olurdu. Tüm duygu dünyası ve hareketlerinin temelinde bu derin duygu vardır Erkekler üzerinde bu kadar büyüleyici etki bırakan da tutkusudur. Eşinin mülkiyetini elinde tutar ve her şeyi ondan bekler. İkisi de ani tepkiler verme riski taşıdıkları için uyumun kuvvetle patlama tehlikesi vardır.

Akrep kadını bir şeye ulaşmak istediğinde canlı enerjik ve azimli olur. Bu özellikler Aslanlar için çok yorucu ve yıpratıcı olabilir. Kısa süre sonra daha sakin ve huzur dolu bir hayatın özlemini çekme ihtimali ortaya çıkabilir. Akrep kadının daima özgür düşünceleri vardır ve güçlü kişiliğini göstermek

için tartışma ortamı ararmış gibi görünür. Seçtiği erkeği eşi olmaya layık gördüyse, tüm aşkını ona verecek, tüm gücüyle yanında yer alacaktır. Aslan erkeği bu kadını hiç aldatmamalıdır. Bunu ihanet olarak görürse, erkek onun merhametsiz intikamına maruz kalır. Bu kadınla birlikte hayat ya cennettir ya da cehennemdir.
Aslan Erkeği - Yay Kadını
Yay kadını, duyarsız yapıda biridir, hayat ve sevgiyle başa çıkmak için karmaşık,gelenekselden uzak bir tarzı vardır. Aslan Erkeğinin öğütler vererek, kendine meydan okumasını yay kadını dikkate almayacaktır. Onun eğlenceye düşkünlüğü ve gururuna karşı en büyük anlayışı Aslan erkeği gösterir. Ayrıca özgürlük ve bağımsızlık ihtiyacı kadını yaralayabilir. Bu durum kadını baskı altına almayı ya da hükmedenin kim olduğunu göstermeyi, hiç bir zaman başaramayacaktır. Kadın, kaçış yollarını daima açık tutar ve kendini baskı altında hissettiğinde, bu yoldan hemen kaçar. Onun üzerinde istikrar sağlayıcı bir etki yaratabilir. Fırtınadan önceki sıkıntıdan sonra onun sabırsız ve ateşli yapısını biraz olsun sakinleştirebilirseniz, açıklığı, yaşam sevgisi ve coşkusuyla sizin için doğru bir seçim olacaktır.

Aslan Erkeği - Oğlak Kadını
Mülkiyet ve toplumsal kabullenme, oğlak kadını için çok anlamlıdır. Bu nedenle erkeği mesleki kariyerinde desteklemek için tüm hırsını kullanır. Korunma ve emniyete olan ihtiyacını,erkek hükmedici bir tarzda giderir. Bu nedenle Oğlak kadını çoğu konuda kumandayı ona bırakır. Eğer ortada gerçek bir istek çatışması varsa, Aslan erkeği için en iyisi alttan almaktır. Oğlak kadını kafasını taktığı konuda, kesinlikle yumuşamaz. Eğer Aslan erkeği fikrini değiştirmezse, inatla hareket eder. Oğlak kadını, daima sevilip istendiğini duyumsamak ister ve Aslan erkeği hayranlığını belirtip iltifat ederse,tomurcuk gibi açar. Seçtiği erkek fedakarlığı ve sadakatinden emin olabilir.

Aslan Erkeği - Kova Kadını
Kova kadınının duygulu, ince ruhlu ve maneviyata düşkün bir yapısı vardır. Arkadaşlık onun için yüksek bir değere sahiptir. Aşkta da aynı şeyleri talep eder. İnsanlar ve güdüleri konusunda sezgi sahibidir, kişilerin gerçek amaçlarını anlaması çok kolaydır. Sezgileri ile hareket eden bir insandır. Hayatını düzenleme tarzı, onun düzen ve disiplin anlayışına denk düşer. Aslan erkeği, onun düşünce sıçramalarını takip etmekte zorlanır. Ancak duygu dünyasının, erkeğe daima kapalı olduğu kabul edilmelidir. Şu alanda çok iyi anlaşacaklardır:

Kova kadını kendini topluma adamıştır,

zayıf ve baskı görenlerin menfaati için büyük bir çabayla hareket eder.

Eğer güçlerinizi birleştirmeyi başarırsanız güzel günler önünüzde demektir.

Çok iyi arkadaş olabilirsiniz, en iyisi aşkı boş verin.

Aslan Erkeği - Balık Kadını
Balık kadını kendi fantezi dünyasında yaşar ve daima yıldızlara ulaşmak ister, tıpkı"Alice Harikalar Diyarında" olduğu gibi, yaşamda ağır ağır ilerler. Birisi bu yüzden kendisine anlayış göstermezse, nedenini anlayamaz. Yaşama şiirsel bir bakış açısıyla bakar, yaşamın sevimsiz yönleriyle uğraşma çabasını tümüyle Aslan erkeğine bırakır. Bu çabayı zevkle devreder. Yine de aslan erkeği, Balık kadınının saf olduğu ve çevresinde neler olup bittiğini fark etmediği gibi mantıksız bir yargıya varmamalıdır. Aslan erkeği kadını ciddi olarak düşünmüyorsa, kadın kendini başka sulara bırakır. erkeğin açık anlayışı ve mantığı, kadının sezgileri ve kehanet kabiliyeti ile birleşince, iş yaşamındaki sorunlara başarılı şekilde el koyarlar. Kadının her zaman sevildiğini bilmeye ihtiyacı vardır. Bu alışılmamış ve şehvetli kadını, tutkuyla sevmek Aslan erkeğine zor gelmez.
(alıntı)

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-19-2007 02:43 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
medusa Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 18
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #4
Cvp: Aslan Erkeği
sevgilimde tipik bir aslan erkeği ve ben boğa olarak nasıl baş edeceğimi yaklaşık 6 ayda başarabilmiş değilim ne varki benim için sadakat anlayışı onun ormanın bütün kaplanları benim olsun havası ve gösteriş merekını hala dizginlemiş değilim çok zor bir sevgili ama benim o yüzden hala mücadele veriyorum

"İnsan ne ise o değil; Ne olmuşsa o'dur..."
08-21-2008 06:24 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
mislina Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 22
Üyelik Tarihi: Jun 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #5
Cvp: Aslan Erkeği
aslan erkeği hep kendini bişey sanıyo kızdan beter kendini çok yakışıklı sanmalar filan sevgililerin aptal yerine koymalar
bi ark ım sevgilisi aslandı dünyayı o yaratmış sankki ve ark.mı en yakın arkadaşı ile aldattı sonra kızı aptal yerine koyup sen yanlış anladın diip kendi bildini okumalar

●•۰Yıldızlarım•●
08-22-2008 07:17 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #6
RE: Cvp: Aslan Erkeği
redroseee Yazılan:
Yıldırım Yazılan:yok ben aslan bayanlarından kaçmam , erkekleri gibi değildirler , çok şekerdirler
vay vay seker gordugune gore var tanıdıgıngülücük)onceden arslan erkeklerını begenırdım ama ınsan tanıdıkca anlıyoogülücük)ya bız bu arslanları nasıl kedıye donusturebılırız sence hımm

aslan bayanı tanıdığım bir kaç tanecik olmuştu , şey yani tanıdık sadece gülücük

siz aslan erkeklerini nasıl kediye dönüştürürsünüz tez sorusunun cevabına gelince ; ben soruya soruyla karşılık vereyim en iyisi

- siz kedi gibi uysal birini gerçekten istiyormusunuz peki ?

nasıl ama , kazık soru diimi gülücük

08-23-2008 02:07 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
redroseee Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 211
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #7
RE: Cvp: Aslan Erkeği
Yıldırım Yazılan:
redroseee Yazılan:
Yıldırım Yazılan:yok ben aslan bayanlarından kaçmam , erkekleri gibi değildirler , çok şekerdirler
vay vay seker gordugune gore var tanıdıgıngülücük)onceden arslan erkeklerını begenırdım ama ınsan tanıdıkca anlıyoogülücük)ya bız bu arslanları nasıl kedıye donusturebılırız sence hımm

aslan bayanı tanıdığım bir kaç tanecik olmuştu , şey yani tanıdık sadece gülücük

siz aslan erkeklerini nasıl kediye dönüştürürsünüz tez sorusunun cevabına gelince ; ben soruya soruyla karşılık vereyim en iyisi

- siz kedi gibi uysal birini gerçekten istiyormusunuz peki ?

nasıl ama , kazık soru diimi gülücük
o kadar sınava tabı tutulduk bu nasıl bı soru yaahımm acıkcası benım sozumden cıkmayan bırey ıstemem kendı kısılık karakterı olsun.tamam belkı kedı gıbı uysal olmaya bılır ama arslanda fazla sans zorluyo yanı acaba dıyorum benmı sorun yapıyorum dıye bazen dusunmuyo deyılım.sana bıse sorcam atıyorum arslanlar ıkızlerle ıyı anlasır denıyo mesela ornek tabı bu sımdı arslan flortcuyse ıkızlerde oyle desek bunlar evlı olsa boyle bırbırlerını aldatarakmı mı anlasacaklar. hanı bı bıga dersen anlasamadıgı konu bellı olur bogalar sakın yavas hareket eder arslan hareketlı desek sorunun nedenı cıkar ortaya hımm karısıkmı olduuu yaa
onemlı soruyu sonra sorcamm su arslancıklarıgülücük)

YILDIZ HARITAM
08-23-2008 02:23 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #8
RE: Cvp: Aslan Erkeği
redroseee Yazılan:o kadar sınava tabı tutulduk bu nasıl bı soru yaahımm acıkcası benım sozumden cıkmayan bırey ıstemem kendı kısılık karakterı olsun.tamam belkı kedı gıbı uysal olmaya bılır ama arslanda fazla sans zorluyo yanı acaba dıyorum benmı sorun yapıyorum dıye bazen dusunmuyo deyılım.sana bıse sorcam atıyorum arslanlar ıkızlerle ıyı anlasır denıyo mesela ornek tabı bu sımdı arslan flortcuyse ıkızlerde oyle desek bunlar evlı olsa boyle bırbırlerını aldatarakmı mı anlasacaklar. hanı bı bıga dersen anlasamadıgı konu bellı olur bogalar sakın yavas hareket eder arslan hareketlı desek sorunun nedenı cıkar ortaya hımm karısıkmı olduuu yaa
onemlı soruyu sonra sorcamm su arslancıklarıgülücük)

şimdi flörtçü bilinen burçları illa ki aldatır demek önyargıyla yaklaşmak olur bunu başta belirtelim.

benim ''ikizler burcundan + ay burcu aslan olan'' bir yakınım var ve diyor ki ; ''istesem her türlü çapkınlığı yaparım ama eşime saygım var bu yüzden kendimi tutuyorum''

bu sözler üzerinde düşünmenizi tavsiye ederim , çok takdir ettiğim bir büyüğümdür..

yani sevgili redrose ; aslan ve ikizler eşler birbirini aldatarakmı anlaşır bunu bilemem. onların anlaştığı noktalar iletişim boyutunda olacaktır , flörtte rahatlık ve esneklik boyutunda olacaktır ama ne kadar derin bir bağları olacağı konusu tartışılır.

08-23-2008 02:40 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
redroseee Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 211
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #9
RE: Cvp: Aslan Erkeği
Yıldırım Yazılan:
redroseee Yazılan:o kadar sınava tabı tutulduk bu nasıl bı soru yaahımm acıkcası benım sozumden cıkmayan bırey ıstemem kendı kısılık karakterı olsun.tamam belkı kedı gıbı uysal olmaya bılır ama arslanda fazla sans zorluyo yanı acaba dıyorum benmı sorun yapıyorum dıye bazen dusunmuyo deyılım.sana bıse sorcam atıyorum arslanlar ıkızlerle ıyı anlasır denıyo mesela ornek tabı bu sımdı arslan flortcuyse ıkızlerde oyle desek bunlar evlı olsa boyle bırbırlerını aldatarakmı mı anlasacaklar. hanı bı bıga dersen anlasamadıgı konu bellı olur bogalar sakın yavas hareket eder arslan hareketlı desek sorunun nedenı cıkar ortaya hımm karısıkmı olduuu yaa
onemlı soruyu sonra sorcamm su arslancıklarıgülücük)

şimdi flörtçü bilinen burçları illa ki aldatır demek önyargıyla yaklaşmak olur bunu başta belirtelim.

benim ''ikizler burcundan + ay burcu aslan olan'' bir yakınım var ve diyor ki ; ''istesem her türlü çapkınlığı yaparım ama eşime saygım var bu yüzden kendimi tutuyorum''

bu sözler üzerinde düşünmenizi tavsiye ederim , çok takdir ettiğim bir büyüğümdür..

yani sevgili redrose ; aslan ve ikizler eşler birbirini aldatarakmı anlaşır bunu bilemem. onların anlaştığı noktalar iletişim boyutunda olacaktır , flörtte rahatlık ve esneklik boyutunda olacaktır ama ne kadar derin bir bağları olacağı konusu tartışılır.
tabıkı su bı gercek ahlakı yon ve manevıyat ayrı ınsanın harıtasında capkınlık potansıyelı cok dıye o kısı capkın demek ıcın hayatı yasama seklıne bakmak gerekıyoo verdıgın ornekte guzell -okbu konuda yıne cok guzel bı yorum yaptın teşekkürler sendende bu beklenır ...

YILDIZ HARITAM
08-23-2008 02:48 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #10
Aslan Burcu Erkek ve Aşk, Evlililik
Aşkı, sahiplenici ve hükmedicidir. Aslan erkeği, ya her şeyi ister ya da hiçbir şeyi. Eğer ideal eşi bulduğuna inanırsa, onu kimse durduramaz. Bütün enerjisini kullanır, çılgın istekleri ve kontrol edilemez duyguları onu doğaya döndürür. Fırtınada koşar ve yoluna çıkabilecek her şeyi ezer geçer. Tutku, duygu ve sadakat, ateşi körükler ve kimse karşı koyamaz. Bu tehlikeli Aslan erkeği bir Don Juan değildir, Dikkatli ve sabırlıdır. Yeni bir ilişkiye girip bir kadına yaklaşması

uzun zaman alır. Ama utangaçlığın dan kurtulup harekete geçerse, umulmadık yetenekler geliştirebilir. Aslan erkeği flörtlerin üstadıdır. Bunu başarmak çok cazip olması gerekmez. Çünkü başka özellikleri var dır.

Yağ çekmeyi, inanmadığı şeyleri söylemeyi beceremez. Genelde kadınları açıklığı, dürüstlüğü ve keskin zekâsıyla etkiler. Aslan erkeği çevresine güven saçar ve "zayıf cins"i kendine çeker. Eğer birini elde etmeye uğraşıyorsa, bunu klasik bir şekilde, çiçekler ve tatlılarla yapar. Bunun için bir çok babaya ideal bir damat olarak gözükür. Romantizm ve duygusallıklar ona göre değildir. Aşk saatinden önce bile iç çamaşırlarıyla çoraplarını düzenli bir şekilde sandalyeye koyar.

Aslan erkeği, ciddi bir ilişkiye olgun bir şekilde düşünüp taşınarak karar verir. Ama birine "evet" derse, ona hayat boyu sadık kalır. "Benliklerini bulmak" isteyen eşitlikçi kadınlar için, biraz fazla bağlayıcıdır. Eşinin hayatını elinde tutmak, onu ve çocukları koruyup beslemek ister. Bunun için mesleki ilerleme şansından mahrum bırakılmamayı is ter. Mutfak parası ve hediyeler konusunda Aslan erkeği cimrilik yapmaz. Ama yine de çok ekonomik düşünür. Kutlama günlerinde kuru çiçek yerine, gül veya karanfil hediye eder. olabilir ve onu incitebilir. Zaman zamanda tamamen kontrolden çıkarak, aşkını isteyen herhangi birine verebilir. Gururunun incinmesi, başına gelebilecek en kötü şeydir. O zaman gururlu Aslandan geriye âşık bir kedi kalır. Uzun zaman bu,durumda kalırsa zayıflar, dış görünüşünü boş verir, gözlerindeki parıltılar söner ve sağlık sorunları onu tehdit eder. Eğer isteklerine ulaşırsa, aniden güneş doğar. Çevresindekileri hediyelere boğarken, bütün hoşgörüsünü ve iyiliğini gösterecek, şefkatli, ama fırtına gibi bir âşık olacaktır. Ateşi ve aşkı yüzünden artan yaşama sevinci, her kadını bu aşkın doğruluğuna ve sadakatine inandıracaktır.

Ama dikkat edin! Aslan dünyada tek bir şeye aşıktır; kendisine. Bir numara odur ve bu aşkından şüphe etmez. Sevgilisini mutlu edecek, cennete taşıyacak; her istediğini gözlerinden okuyacaktır, ama ona kendisinden bir şeyler vermeye hazır değildir. Eğer karşıt fikirleri varsa, onu çok cazip ve etkili yollarla kandıracaktır. Bunu başaramazsa ciddi bir itirazla karşılaşırsa kadın bazı şeylere hazır olmalıdır. En iyisi doğrudan yüzleşmelerde yolundan çekilmeyecektir. Bunu yaptırmak isteyen kişi, gururunu okşayarak ona en iyi, en büyük olduğunu hissetmelidir. Bu küçük kapılardan içeri süzülmeyi başaran kadın, onun iyiliğinden emin olabilir. Erkek, kendi başına kesinlikle yapmayacağını düşündüğü şeyleri, kadınla beraberken yapabilir. Kaçamakları hayatta affetmez. Bu onun en hassas noktasıdır. Çirkinliğin ta kendisidir. Bu alçaklık ona uzun süre acı çektirir. Genellikle Aslan eşiyle öyle çok ilgilenir ki kadının aklına kesinlikle saçma düşünceler gelmez.

Aslan insanı, aşk meselelerinde aklını kullanan insanlar gibi değildir, tam tersine bu alanda duyguları tarafından yönetilir. Romantik ve fantezi dolu duygu dünyasındâ hesaplara yer yoktur. Bu sadece, tümüyle şaşkına döndüğünde ve soğukkanlılığından eser kalmadığında mümkün olur. Kısacası, aşk onu çılgına çevirebilir.

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
10-28-2008 03:22 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aslan Burcu Vurgusu ve Ünlüleri astrosohbet 41 80,499 04-03-2017 09:12 PM
Son Mesaj: Libra
  Aslan burcu kaşları Nin.Me.Sar.Ra 3 6,864 02-23-2017 02:19 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Aslan Kadını yaren 30 38,773 03-25-2015 05:33 PM
Son Mesaj: say24
  Aslan Burcu ve Aslanların Bilinmeyen Yüzü Yakamoz 0 4,995 02-06-2015 02:12 AM
Son Mesaj: Yakamoz
  Aslan Burcu ve Özellikleri vivienleigh 29 38,063 09-16-2014 12:25 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  Aslan burcu & Hayy astrosohbet 23 35,342 01-11-2013 06:53 PM
Son Mesaj: ekinoks
  Aslan Burcunun 10 Temel Özelliği Jackal 0 5,513 05-05-2012 11:05 PM
Son Mesaj: Jackal
  Diger Burclara Göre Aslan Mavisahram 25 34,192 02-01-2012 10:19 PM
Son Mesaj: callisto
  Gücün Karanlık Tarafı : Aslan raisisset 16 22,686 04-26-2011 02:55 PM
Son Mesaj: salmakis
  Aslan Olmak Yürek İster yezda 3 6,184 07-13-2010 05:00 PM
Son Mesaj: roky1978

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir