Değerlendir:
  • 47 Oy - 2.81 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pluto Transitinin Evler ve Natal Gezegenlere Etkileri
Yazar Mesaj
uranus Çevrimdışı
.
*****
Uranyen Vip
lt=
Mesajlar: 448
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 15

Mesaj: #3
RE: Pluto Transitinin Evler ve Natal Gezegenlere Etkileri
ASC (1. EV) DE PLUTON TRANSİTİ :
Yükselen Burc, dışarıya gösterdiğimiz yüzümüz, davranışlarımızı simgeler.Fiziksel görüntümüzü gösterir.
Transitler 2 orb dan cok daha önce hissedilir.12,13 orb kala,bunun farkındalığı içimizde uyanır ve bunu hissedersiniz,enerjiyi yönlendirebilirsiniz,fakat 3 orb kala artık yapılacak bir şey yoktur.Olaylar meydana gelmeye başlar.
Pluton ASCyi tetiklediği zaman,dış görünüşde değişiklik yapma arzuları uyanmaya başlar.Ve genellikle davranışlarda değişiklik meydana getirecek olaylarla karşılaşmaya başlanır.En kuvvetli etkiyi,cevrede tanınan,bilinen sizi etkileyen kişilerinkaybı sonucunda yaşarsınız,ve böylece davranışlarınızda değişiklikler meydana gelebilir.Örneğin dışardaki kişilerin algılayabilecegi şekilde cinsel sinyaller vermeye başlarsınız.Heleki bir de evde gezegen varsa ve o gezegen de tetikleniyorsa, o zaman 7. Ev konuları yine uyanmaya başlar.
Transit Pluton ASC de ve Güneş de 1. Evdeyse, kişi A değil B olur.Kendini değiştirmek için doğrudan zorlayacak olaylar yaşar.Bu durumda Güneş, natal Pluton ile açı yapar mı, yapmaz mı ,ona bakarız.Var ise, transit Pluton son derece güçlü bir enerji açığa çıkartır.
Bu enerji,yakıcı bir enerjidir.Kişi zaten köklü bir değişiklik yaşama potansiyeli ile doğmuştur,bunu işte o zaman açığa çıkartır.Sert etkiler altında,kişi değişimini zorlayıcı bir biçimde olaylarla yaşar.Uyumlu etkiler altında kişi yine zorlanır.1. Evde kişi değişimini, kayıplarla geçirir,tamamlar.Kişi zaten karizmatik kişilerden hoşlanır.Kendisi de öyledir.Böyle karizmatik kişilerin etkisi ile de değişim süreci yaşayabilirler.Bu etki tutkulu bir aşk potansiyeli verdiği gibi,önüne gelenle de yatıp kalkabilir.

Ay:
Ay 1. Evde ve kişi burda pluton transiti yaşarsa ne olur?
Ay, anneyi sembolize eder.Anne kaybı yasayabilir ve bu olay kişinin bilinçaltını harekete geçirir.Ölüm ve bilinmeyen; görünenden daha fazlasini görünür hale getirir.Bilinçaltı görünmez ama bilinçaltı kökenli davranışlar görünür.Şuuraltı görünür hale gelir ve kişi davranışlarını tamamen değiştirir.Böylece kişi pluton krizi denen süreci yaşamış olur.Pluton böyle kişiyi değiştirir ve görünür olur.
Ay sert etkiler altındaysa,kişi şiddetli bir pluton krizi yaşar.Bilinçaltındaki cinsel fantezileri uyanır,kendini keşfeder,korkularıyla yüzleşir.
Transit Pluton, kişiye,maruz kaldığı olaylar neticesinde (çevresindeki ölümler yüzünden) büyük bir güç verir.

Merkür :
1. evde merkür var ve kişi Pluton transiti yasıyor:
Kişi akıl ve düşünce şeklini değiştirecek olaylar yaşar.Daha önce düşünmediği şekilde düşünmeye ve aklını çalıştırmaya başlar.Bu ölüm ile olabilir.Veya arkadaşının hiç bilmediğin bir yönünü keşfedersin ve bu sende farklı düşünmeye yol açar.Bunu dedektifcilik oynayarak yapar kişi.Plutonik kişilerle de karşılaşabilir kişi, ve bu da farklı düşünmesine yol açabilir.

Venüs :
Duygularında köklü değişiklik yaşar.Plutonik ilişkilere girer.Karizmatik, manyetik kişilerle tanışır ve duygularında değişiklik yaşar.Örneğin dini bütün bir kişiyken,atheist biriyle tanışır ve atheist olur.

Mars :
Sevişgenliğinin doruklarında takılır. fiziksel gucunü deneyimleyecek ve kendisini değiştirecektir...
Kendisini zorlamaktan adale sorunları yaşayabilir.Kendi enerjisini keşfeder.Marsın Pluton tarafından tetiklenmesi çok yüksek bir enerjidir.Bu enerjiyi nasıl kullanacağı cok önemlidir.Despotun teki olabilir,kaza potansiyeline neden olabilir.Bu şekilde yıkıcı olacağı gibi,hayatında büyük değişiklikler yapabilmek için de kullanabilir bu enerjiyi ve haliyle değişir.


Sevgili Hades,
Pluto her burcta 20.5 yıl kalmaz, bazen 14-15 yıl, bazen 25 yıl da kalabilir.... efemeriks lerde görebilirsin. gunese olan yörüngesinin seklinden olusuyor...

Mutluluğumun sınırı, başkalarının mutsuzluk sınırına kadardır.
07-17-2007 09:13 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: Pluto Transitinin Evler ve Natal Gezegenlere Etkileri - uranus - 07-17-2007 09:13 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Transit Pluto' nun Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi Yakamoz 20 87,195 05-29-2021 02:51 PM
Son Mesaj: Feslegen
  Pluto Transitleri salmakis 206 370,275 12-29-2018 11:04 PM
Son Mesaj: picachu
  Transit Plüto Doğ.Haritasında Marsa Açı Yaparsa astrosohbet 11 23,056 06-17-2018 02:43 PM
Son Mesaj: 1102
  PLUTO Oğlak burcunda 2008 2024 Angel 17 37,229 10-29-2016 07:38 PM
Son Mesaj: Alejandro
  Transit Plüto Doğ.Haritasında Venüse Açı Yaparsa astrosohbet 7 16,526 02-12-2013 03:27 PM
Son Mesaj: cigdempsa
  Plüto Devinimi & Transitleri astrosohbet 33 50,447 11-16-2011 06:21 PM
Son Mesaj: Mavisahram

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: