Değerlendir:
  • 39 Oy - 2.77 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Transit Pluto' nun Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi
Yazar Mesaj
Yakamoz Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 159
Üyelik Tarihi: Aug 2010

Rep Puanı: 19

Mesaj: #1
Transit Pluto' nun Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi
yazılar Filiz Mete’ nin “Burcunuz, İlişkileriniz ve Transit Yıldız Etkileri” adlı kitabından alıntıdır.

Transit Pluton’ un Doğum Haritasındaki Planetlerle Birleşiminin Etkileri

Transit Pluton doğum haritanızdaki planetler ile birleşim oluştururken, birleştiği planetin enerjisi değişikliğin kaynağını oluşturur. Değişim kaçınılmazdır. Değişim karşıtı davranışlar kaosa ve çatışmalara neden olabilir. Oluşan enerji geleceğin önünde engel oluşturan ilişkileri yok ederek, yeni gelişmeler için olayları tetikleyici etken olarak ortaya çıkar. Geçişi ağır ve uzun süreli olduğu için etkisi yıllar sonra daha çok önem kazanır ve fark edilir.

Transit Pluton’ un Güneş ile birleşmesi : Transit Pluton’ un Güneş ile oluşturduğu birleşimin etkisiyle iç benliğinizle yüzleşir, ani ve kolay olmayan değişiklikler yaşarsınız. Bu etki altında kendinize olan güveninizde artış olurken, yeni düşünceler ve kişilik değerleri yavaş yavaş yerini alır. Sorumluluk duygunuz gelişir. Oluşan enerji yorgunluğa ve sinirsel gerilime neden olabilir. Sağlık sorunlarını ortaya çıkarabilir. Değişim kaçınılmazdır. Etkisini hafifletmek istiyorsanız olaylar karşısında direnmemeli, yeni düşüncelere ve değişime açık olmalısınız.

Transit Pluton’ un Ay ile birleşmesi: Transit Pluton’ un Ay ile birleşmesi duygu ve düşüncelerinizde önemli değişikliklere neden olur. Çok derinlere atılmış güvensizlik hissi, takıntılar ve duygu patlamaları yaşanabilir. Bu etki altında huzursuzluklar, nedeni bilinmeyen ve anlaşılmayan korku ve endişeler sizi rahatsız ederken, karamsarlık hissi oluşabilir, ortaya psikosomatik sorunlar çıkabilir. Duygu ve hislerinizde belirgin bir artış söz konusudur. Bilinçaltı düşüncelerin açığa çıkarılması için iyi bir zamandır. Yaşamımıza anlam ve yön veren ihtiraslar, değerler, öncelikler ve inançlar bu etki altında yavaş yavaş değişerek yerini yeni düşünce ve eylemlere bırakır.

Transit Pluton’ un Merkür ile birleşmesi: Transit Pluton’ un Merkür ile birleşmesi zihinsel faaliyetlerinizi etkileyerek sinirsel gerilim oluşturur. Bu etki karar verme yeteneğinizi arttırırken, düşüncelerinizde yeniliklere ve kendinizi ifade etme şeklinizde belirgin bir değişikliğe neden olur. Pluton’ un etkisiyle iletişim ve eğitim konusuna farklı bir açıdan bakar, ilişkilerinize yeni bir yön vermeye çalışırsınız.

Transit Pluton’ un Venüs ile birleşmesi: Transit Pluton’ un Venüs ile birleşmesi aşk isteği ve cinsel arzularınızı güçlendirir. Bu etki altında yaşanan aşk ilişkileri çekim alanı yüksek ve cinselliğin ön planda olduğu ilişkilerdir. Aynı zamanda bu etki süregelen ilişkilerde önemli değişikliklere neden olabilir. Pluton’ un etkisiyle büyük bir aşk yaşayabileceğiniz gibi ayrılıklar ve üzüntü veren olaylarla da karşılaşabilirsiniz. Horoskopunuzdaki yıldız konumları yaşanan olayların olumlu veya olumsuz olmasında etkendir.

Transit Pluton’ un Mars ile birleşmesi: Transit Pluton’ un Mars ile birleşmesi yüksek bir enerjiyi açığa çıkarır. Bu güne kadar farkında olmadığınız duygu, düşünce, istek ve arzular Pluton etkisiyle açığa çıkarak sizi zorlar. Ne pahasına olursa olsun kazanma duygusu ile hareket eder, ihtiraslarınızın kurbanı olursunuz. Bu etki altında telafisi olmayan zararlar iel karşılaşabilir, sinirsel gerilim altında hatalı hareket edebilirsiniz. Riskli yatırımlar ve spekülasyonlar zarar verici olabilir. Etkisi uzun süreli ve ağırdır. Bu etki altındayken harekete geçmeden önce iki kere düşünmelisiniz.

Transit Pluton’ un Jüpiter ile birleşmesi: Transit Pluton’ un Jüpiter ile birleşmesi kişinin kendini geliştirme isteğini güçlendirir. Bu etki altında yaşadığınız dönemi son derece iyimser olacağınız ve kendinize olan güveninizin arttığı bir zaman dilimi olarak düşünebilirsiniz. Bu birleşim horoskopunuzda bulunduğu evin yönettiği konularda önemli değişiklik ve gelişmelere neden olacaktır. Otoriteye ve sosyal kurallara karşı çıkılarak isyankar bir tutum içine girildiğinde ilişkilerde çatışma ve sorunlar yaşanabilir.

Transit Pluton’ un Satürn ile birleşmesi: Pluton’ un Satürn ile oluşturacağı birleşimin etkisiyle gergin ve sıkıntılı bir dönem yaşarsınız. Satürn değişim karşıtı engeller oluştururken, Pluton’ un enerjisi değişimi kaçınılmaz kılacak ve çelişkilere neden olacaktır. Duygulara karamsarlık hakimdir. Kendi gelişiminiz ve iyiliğiniz için doğru bildiğiniz değerlerden vazgeçme zamanıdır. Değişim karşıtı düşünce ve davranışlar sorunlara ve çatışmalara neden olabilir.

Transit Pluton’ un Uranüs ile birleşmesi: Transit Pluton’ un Uranüs ile birleşmesi geleneklerden ve alışılmış sıradan yöntemlerden kaçma isteği uyandırır. Kişi bu etki altında yeni arayışla içine girer. Pluton’ un etkisiyle ideallerinizin ve inançlarınızın güçlendiğini hisseder, yeni çıkış yolları bulmak için harekete geçersiniz. Amaçlarınıza zor kullanarak ulaşabileceğiniz bir dönemdir. Düşüncelerinizdeki fanatiklik sorunlara neden olabilir.

Transit Pluton’ un Neptün ile birleşmesi: Pluton’ un Neptün ile oluşturacağı birleşim duygu ve inançlarınızı etkiler. Bu etki altında duygu ve hislerinizde değişiklik olurken, hayal kırıklıkları ya da kendi kendinizi kandırma durumu ortaya çıkabilir. Horoskopunuzda Neptün’ ün durumu durumu ve oluşturduğu açılar ortaya çıkan durumun olumlu veya olumsuz olmasında etkendir. Bu etki altında inançlarınız güçlenirken, hayal dünyanız genişler. Aldığınız ilham ve esinleri sizden sonraki kuşaklara aktarma ihtiyacı hissedersiniz.

Transit Pluton’ un Pluton ile birleşmesi: Transit Pluton çok yavaş hareket eden bie planet olduğu için bir insan ömründe kendi konumuna tekrar gelmesi mümkün değildir. Ancak yaşanacak sekstil ve kare açısı da köklü ve radikal değişimlerin yaşanacağı dönemleri gösterir.

07-15-2011 11:40 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
nisan15 Çevrimdışı
Neptunyen Vip
*****
Neptunyen Vip
lt=
Mesajlar: 669
Üyelik Tarihi: May 2011

Rep Puanı: 30

Mesaj: #2
RE: Transit Pluto' nun Doğum Haritasındaki Planetlerle Kavuşumunun Etkileri
tr güneş ve merkür natal plutomla kavuşmuş durumda ..

Kıskanclık şüphecilik baş gösterdi iyiden iyiye ve sözlerim cok zehirli karsımdakini cileden cıkarıyor ve cok sinirli gergin hissediyorum..

HARİTAM

''Kelimelere yüklediğim anlamı, ancak ben bilebilirim.'' GORGİAS
09-30-2011 01:33 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
rosales Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 8
Üyelik Tarihi: Oct 2010

Rep Puanı: 0

Mesaj: #3
RE: Transit Pluto' nun Doğum Haritasındaki Planetlerle Kavuşumunun Etkileri
transit pluton Güney ay düğümüm üzerinden geçerken 11.evdeki Satürnle ve 5. evdeki Venüse kare açı yapacak 3 yıl sonra. Güney ay düğümü birleştiği gezegenin gücünü azaltır ama iyi bir birleşmede değil. Bu şekilde 2 gezene kare açı oluşturması da beni korkutuyor :s ne demek acaba yorumu olan var mı?
03-18-2012 11:02 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #4
RE: Transit Pluto' nun Doğum Haritasındaki Planetlerle Kavuşumunun Etkileri
(03-18-2012 11:02 PM)rosales Yazılan:  transit pluton Güney ay düğümüm üzerinden geçerken 11.evdeki Satürnle ve 5. evdeki Venüse kare açı yapacak 3 yıl sonra. Güney ay düğümü birleştiği gezegenin gücünü azaltır ama iyi bir birleşmede değil. Bu şekilde 2 gezene kare açı oluşturması da beni korkutuyor :s ne demek acaba yorumu olan var mı?

Güney Ay Düğümünün nasıl etkilendiğini bilemeyecem, Transit Satürn aydüğümlerime dokunduğunda evlenirsin demişlerdi o gün bugündür bekliyoruz bakalım gülücük

Venüs-Satürn açısını uyarması ise çok önemli evet

Transit Uranüsün de Koç burcunda olup Venüsüne dokunması sözkonusu birkaç yıl boyunca

Venüs-Satürn açısının hayatının bu dönemine kadar etkileri ne ise onlar değişimden geçebilir böylegenelbir yorum yapayım

Örneğin kendi çekiciliğinle mevcut kanıların değişebilir

Güzellik kavramı üzerine mevcut kanıların değişebilir

İlişkiler ve sevgi anlayışın değişebilir

Zaten bir ilişkin varsa / evliysen bu ilişkiye dair önemli bir dönemden geçebilirsin.

Venüse has konularda farkındalığın artacaktır ki bu çok önemli

03-18-2012 11:13 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aylions Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 22
Üyelik Tarihi: Oct 2011

Rep Puanı: 2

Mesaj: #5
RE: Transit Pluto' nun Doğum Haritasındaki Planetlerle Kavuşumunun Etkileri
Monotonluk, sıkılmışlık yüzünden iş, şehir, ülke değiştirmeyi düşündüğüm sıralarda Transit Pluto, 10.evde natal MC ile kavuşumda idi, ve o sıralarda çalışmakta olduğum şirket yepyeni bir bölüm kurmak istediklerini ve benim bu bölümden sorumlu olmamı istediklerini belirten bir teklifle geldi. Kabul ettim. Hiç bilmediğim bir alanda hiç bilmediğim bir konuda çalışmaya başladım. Tam bir dönüşüm oldu.
O sıralarda natal plutom transit jüpiter ile kavuşumda idi ve saturn döngüm başlamıştı. Dönüp baktığımda işimdeki değişimden hiç pişman olmadığımı aksine mutlu olduğumu görüyorum.

Yukarıdaki aşağıdaki gibidir, içindeki dışındaki gibidir
03-23-2012 04:02 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yadayy Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 28
Üyelik Tarihi: Mar 2012

Rep Puanı: 0

Mesaj: #6
RE: Transit Pluto' nun Doğum Haritasındaki Planetlerle Kavuşumunun Etkileri
(03-23-2012 04:02 PM)aylions Yazılan:  Monotonluk, sıkılmışlık yüzünden iş, şehir, ülke değiştirmeyi düşündüğüm sıralarda Transit Pluto, 10.evde natal MC ile kavuşumda idi, ve o sıralarda çalışmakta olduğum şirket yepyeni bir bölüm kurmak istediklerini ve benim bu bölümden sorumlu olmamı istediklerini belirten bir teklifle geldi. Kabul ettim. Hiç bilmediğim bir alanda hiç bilmediğim bir konuda çalışmaya başladım. Tam bir dönüşüm oldu.
O sıralarda natal plutom transit jüpiter ile kavuşumda idi ve saturn döngüm başlamıştı. Dönüp baktığımda işimdeki değişimden hiç pişman olmadığımı aksine mutlu olduğumu görüyorum.


benimde pluto 12. evde negatiflik hissttiklerimi süpürmekteyim.
03-23-2012 05:36 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gemini Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 219
Üyelik Tarihi: Nov 2011

Rep Puanı: 1

Mesaj: #7
RE: Transit Pluto' nun Doğum Haritasındaki Planetlerle Kavuşumunun Etkileri
Transit Pluton’ un Jüpiter ile birleşmesi: Transit Pluton’ un Jüpiter ile birleşmesi kişinin kendini geliştirme isteğini güçlendirir. Bu etki altında yaşadığınız dönemi son derece iyimser olacağınız ve kendinize olan güveninizin arttığı bir zaman dilimi olarak düşünebilirsiniz. Bu birleşim horoskopunuzda bulunduğu evin yönettiği konularda önemli değişiklik ve gelişmelere neden olacaktır. Otoriteye ve sosyal kurallara karşı çıkılarak isyankar bir tutum içine girildiğinde ilişkilerde çatışma ve sorunlar yaşanabilir.



1 derece var ama bence etkisi başladı bile kesinlikle isyankar tutum içerisindeyim özellikle iş konusunda!

03-23-2012 07:07 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Arkadaş
Kayıtsız

 
Mesaj: #8
RE: Transit Pluto' nun Doğum Haritasındaki Planetlerle Kavuşumunun Etkileri
(03-23-2012 07:07 PM)gemini Yazılan:  Transit Pluton’ un Jüpiter ile birleşmesi: Transit Pluton’ un Jüpiter ile birleşmesi kişinin kendini geliştirme isteğini güçlendirir. Bu etki altında yaşadığınız dönemi son derece iyimser olacağınız ve kendinize olan güveninizin arttığı bir zaman dilimi olarak düşünebilirsiniz. Bu birleşim horoskopunuzda bulunduğu evin yönettiği konularda önemli değişiklik ve gelişmelere neden olacaktır. Otoriteye ve sosyal kurallara karşı çıkılarak isyankar bir tutum içine girildiğinde ilişkilerde çatışma ve sorunlar yaşanabilir.



1 derece var ama bence etkisi başladı bile kesinlikle isyankar tutum içerisindeyim özellikle iş konusunda!

4 - 5 orb kala bir şeyler hissetmeye başlıyorsun ama ne olduğunu daha bilmiyorsun.
3 orb'ta herşeyi keşfetmiş oluyorsun, kriz dönemi başlıyor.
03-23-2012 07:30 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
cero Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 100
Üyelik Tarihi: May 2015

Rep Puanı: 6

Mesaj: #9
Cvp: Transit Pluto' nun Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi
Transit pluto'nun, natal pluto'ya kare açı yapması yaşamda bir kayıp anlamına gelirmiş. Bunu dinçer güner'den ögrenmiştim. Bu kayıp bir yakınımızı kaybetmek ya da örneğin işimizi kaybetmek olabilirmiş. Sanırım yaşamımızda sevilen ve önemli yer tutan başka şeylerin kaybı şeklinde de genişletebiliriz.

rezonans
07-19-2015 02:23 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
mckpghs Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 8
Üyelik Tarihi: Mar 2015

Rep Puanı: 0

Mesaj: #10
RE: Transit Pluto' nun Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi
Transit pluto nisan ayında hem güneşimle hem de yükselenimle kavuşuyor...
03-10-2016 01:18 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Pluto Transitinin Evler ve Natal Gezegenlere Etkileri salmakis 94 168,761 03-23-2021 09:54 PM
Son Mesaj: justicee
  Pluto Transitleri salmakis 206 367,693 12-29-2018 11:04 PM
Son Mesaj: picachu
  Transit Plüto Doğ.Haritasında Marsa Açı Yaparsa astrosohbet 11 22,875 06-17-2018 02:43 PM
Son Mesaj: 1102
  PLUTO Oğlak burcunda 2008 2024 Angel 17 37,025 10-29-2016 07:38 PM
Son Mesaj: Alejandro
  Transit Plüto Doğ.Haritasında Venüse Açı Yaparsa astrosohbet 7 16,413 02-12-2013 03:27 PM
Son Mesaj: cigdempsa
  Plüto Devinimi & Transitleri astrosohbet 33 50,097 11-16-2011 06:21 PM
Son Mesaj: Mavisahram

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir