Değerlendir:
  • 29 Oy - 2.1 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Transit Jüpiter' in Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi
Yazar Mesaj
pinknilden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 152
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 28

Mesaj: #7
RE: Transit Jüpiter' in Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi
Transit Jüpiter Satürn Trine (120°)

Bu dönemde kendinize güvenirsiniz ve oldukça iyimser olursunuz ama bu iyimserliğiniz başarılı olmanızı sağlar. Uyumlu ve huzurlu olursunuz. Karşınıza bir çok fırsat çıkabilir ve siz bu fırsatları kaçırmadan değerlendirebilirsiniz sadece tembellik yapmamaya ve disiplinli olmaya dikkat etmelisiniz. Kendinizi bir çok konuda geliştirebilirsiniz. Yurt dışıyla bağlantılı işleriniz, ticari faaliyetleriniz, hukuki konular ve yüksek eğitiminiz içinde iyi bir dönemdir. İş hayatınızda ve kariyerinizde başarılı olursunuz.

1.Ev-5.Ev

Bu dönemde kendinize güveniniz ve çekiciliğiniz artar. Aşk hayatınız içinde oldukça iyi bir dönemdesiniz. Partnerinizle iyi anlaşırsınız onunla birlikte oldukça keyifli zaman geçirirsiniz. Hayatınızda kimse yoksa hayatınıza sizi mutlu edecek biri girebilir ve bu kişiye ilişkiniz keyifli olmanın yanısıra oldukça istikrarlı ve ciddi de olabilir. Çocuklarınızın hayatında iyi yönde gelişmeler yaşanır üniversite sınavına giren bir çocuğunuz varsa sınavı kazanabilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu dönemde çocuk sahibi olabilirsiniz.

2.Ev-6.Ev

İş hayatınızda oldukça başarılı olacağınız bir dönemdir. İş ortamınız size keyif verir, iş arkadaşlarınızla iyi anlaşırsınız. Maaşınız artabilir. İş arıyorsanız maddi açıdan sizi tatmin edecek bir iş bulabilirsiniz. Sağlık sorunları yaşıyorsanız karşınıza sorunlarınızı çözebileceğiniz tedavi yöntemleri çıkabilir.

3.Ev-7.Ev

Bu dönemde iletişim kurarken oldukça başarılı olursunuz. Sizin için çok faydalı olacak sözleşme ve anlaşmalar imzalayabilirsiniz. İş ortaklığı kurarsanız başarılı olursunuz. Eşinizle de oldukça iyi anlaşırsınız aranızda sorunlar varsa bu sorunları konuşarak çözebilirsiniz. İletişim, medya, edebiyat gibi sektörlerde çalışıyorsanız iş hayatınızda başarılı olursunuz. İnternet sitesi açmayı düşünüyorsanız bu dönemi kaçırmamalısınız. Yasal konularda sorun yaşıyorsanız bu sorunlarınızı çözebilirsiniz. Size kar sağlayacak kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve komşularınızlada iyi anlaşırsınız onlarla bir iş ortaklığı kurabilirsiniz.

4.Ev-8.Ev

Bu dönemde ev ve aile hayatınız oldukça iyidir. Maddi konularda elinize paralar geçebilir. Ailenizden maddi destek görebilirsiniz. Kredi almak özellikle ev kredisi almak için oldukça iyi bir dönemdir. Taşınmayı düşünüyorsanız bu dönemi kaçırmamalısınız. Evinizi satıyorsanız oldukça karlı bir şekilde satabilirsiniz. Ev almak istiyorsanız istediğiniz evi uygun fiyata alabilirsiniz. İş ortaklığınız varsa geliriniz artabilir yine bu dönemde eşinizinde gelirinde bir artış olabilir. Uzun vadeli yatırımlarda bulunmak için çok iyi bir dönemdesiniz. Ailenizle aranızda sorunlar varsa bu sorunları oldukça rahat bir şekilde çözebilirsiniz.

5.Ev-9.Ev

Bu dönemde aşk hayatınız canlanır partnerinizle çok iyi zaman geçirirsiniz birlikte tatile çıkabilirsiniz. Hayatınızda kimse yoksa yeni bir ilişkiniz başlayabilir bu kişi sizden farklı bir kültüre sahip olabilir, yurt dışında yaşıyor olabilir ya da onunla tatilde tanışabilirsiniz. Yeni başlayacak ilişkiniz ciddi ve istkrarlı bir ilişki olabilir. Çocuklarınızın hayatında oldukça güzel gelişmeler olabilir. Çocuk sahibi olmak içinde oldukça iyi bir dönemdesiniz. Yurt dışıyla bağlantılı işlerinizde ve ticari hayatınızda oldukça başarılı olursunuz. Yüksek eğitim almak için siz ya da çocuklarınız sınava girdiyse sınavda başarılı olursunuz. Yüksek eğitim almaya, dil eğitimi almaya başlayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren her iştede oldukça başarılı olursunuz. Hobilerinizden para kazanabilirsiniz.

6.Ev-10.Ev

Bu dönemde iş hayatınızda oldukça başarılı olursunuz. İş ortamınız size keyif verir. İş arkadaşlarınızla ve iş yerinizde üstlerinizle iyi anlaşırsınız. İş hayatınızda ki çalışmalarınızın karşılığını görürsünüz. Terfi edebilirsiniz, maaşınız artabilir. İş arıyorsanız oldukça iyi şartlara sahip olan bir iş bulabilirsiniz.

7.Ev-11.Ev

Bu dönemde oldukça sosyal olursunuz. Arkadaşlarınızla, eşinizle ve partnerinizle iyi zaman geçirirsiniz onlardan her konuda destek görürsünüz. Hayatınızda kimse yoksa bir arkadaşınızla ya da arkadaşınızın tanıştıracağı biriyle ciddi ve istikrarlı bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bu dönemde varolan ilişkinizde ciddileşebilir evlenme teklifi edebilir, alabilir, nişanlanabilir hatta evlenebilirsiniz. İş ortaklığı kurmak içinde iyi bir dönemdir.

8.Ev-12.Ev

Maddi konularda sorun yaşıyorsanız elinize bu sorunlarınızı çözebileceğiniz bir para geçebilir. Kredi almayı düşünüyorsanız rahatlıkla kredi alabilirsiniz. İş ortaklığınız varsa bu dönemde geliriniz artabilir. Eşinizinde gelirinde bir artış olabilir. Sağlık sorunları yaşıyorsanız bu sorunlarınızı çözebileceğiniz tedavi yöntemleri bulabilirsiniz.

9.Ev-1.Ev

Bu dönemde yurt dışıyla bağlantılı işleriniz, yasal konular ve ticari girişimleriniz oldukça iyi gider. İyimserliğiniz ve kendinize olan güveniniz bir çok konuda başarılı olmanızı sağlar. Yurtdışına çıkabilirsiniz. Yaratıcılığınızı rahatlıkla kullanırsınız. Kendinizi geliştirirsiniz, dil öğrenmeye başlayabilirsiniz ve yeni bir eğitim almaya başlayabilirsiniz. Yüksel eğitim sınavına girerseniz bu sınavda oldukça başarılı olursunuz.

10.Ev-2.Ev

İş hayatınızda oldukça başarılı olursunuz. Terfi edebilirsiniz, maaşınız artabilir. İş arıyorsanız istediğiniz gibi bir iş bulabilirsiniz bu iş yurt dışı bağlantılı bir iş olabilir. Kendi işinizi yapıyorsanız karşınıza işinizi geliştirebileceğiniz ve daha fazla kazanabileceğiniz fırsatlar çıkabilir. Kendi işinizi kurmayı düşünüyorsanızda bu dönemi kaçırmamamlısınız.

11.Ev-3.Ev

Bu dönemde iletişiminiz ve kısa yolculuklarınız artar. Arkadaşlarınızla birlikte sosyalleşirsiniz ve keyifli zaman geçirirsiniz. Evde oturmayıp dışarı çıkar ve sosyalleşirseniz karşınıza çok iyi fırsatlar çıkabilir. İletişim, medya, edebiyat gibi alanlarda çalışıyorsanız iş hayatınızda başarılı olursunuz. İnternet sitesi açmak içinde çok iyi bir dönemdir. Önemli sözleşme ve anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte ortak bir iş yapmaya başlayabilirsiniz.

12.Ev-4.Ev

Bu dönemde kendinizle baş başa kalmak, ailenizle evinizde zaman geçirmek size çok iyi gelecektir. Meditasyon ve yogaya yapmaya başlayabilirsiniz. Kendinizi huzurlu ve mutlu hissedersiniz. Ailenizle aranızda sorunlar varsa bu sorunları çözebilirsiniz. Evinizde tadilat yaptırabilir, evinizi dekore edebilirsiniz. Ev almayı ya da satmayı düşünüyorsanız bu dönemi kaçırmamalısınız.

http://www.astrolojikitabi.com sitesinden alıntıdır.

haritam


[Resim: astro2gw01elif776472562.th.gif]


Uploaded with ImageShack.us
06-30-2017 08:43 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: Transit Jüpiter' in Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi - pinknilden - 06-30-2017 08:43 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Transit Jüpiter ve Köşe Noktalarından Geçişi astrosohbet 46 61,622 11-27-2019 01:22 PM
Son Mesaj: gullusutcu
  Transit Jüpiterin Açıları Simurg 110 165,864 10-20-2019 12:17 PM
Son Mesaj: Frederico
  Transit Jüpiter Evlerde salmakis 65 142,754 07-08-2019 01:15 AM
Son Mesaj: Karpuzseverim
  Jupiter Akrep Dönemi Başlasın ! Alejandro 39 44,753 04-15-2018 02:13 AM
Son Mesaj: say24
  Jupiter Terazi dönemi başlasın ! Alejandro 94 102,863 07-08-2017 09:29 PM
Son Mesaj: gemini
  transit jüpiter günes mars merkür kavuşumu kartalyus 3 7,285 07-19-2016 11:17 PM
Son Mesaj: Alejandro
  Transit Jüpiter'in şans noktasından geçişi Reinarubia 6 14,651 12-23-2012 07:39 PM
Son Mesaj: Reinarubia
  jüpiter geri harekette!! ginka 46 57,088 10-05-2012 10:23 PM
Son Mesaj: arzu
  Jüpiter Koç Burcunda Luli 42 62,570 04-06-2011 12:42 AM
Son Mesaj: arzu
  Jüpiter Balıkta astrosohbet 19 28,099 02-08-2010 03:55 AM
Son Mesaj: Mercan

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir