Değerlendir:
  • 18 Oy - 2.78 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jüpiter Balıkta
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #1
Jüpiter Balıkta
Transit Jüpiter Balık burcu arazisine girmiş bulunmakta. Haziran ayının ilk haftasına kadar hızlı bir Jüpiter-Balık sürecinden geçeceğiz. normalde 1 yılda 1 burçtan geçen Jüpiter , sanki 2 kat hızlanmış gibi 6 aydan daha kısa bir sürede Balık burcundan geçecek.
Haziran-Eylül döneminde Koç burcunda Jüpiter-Uranüs Büyük Bonusunu gözlemleyeceğiz , sonra Jüpiter GERİ harekete başlayacak ve Eylül ayından itibaren 2011 Ocak ayına kadar yeniden Jüpiter Balık sürecine gireceğiz.

öncelikle önümüzdeki Jüpiter Balık sürecine odaklanalım.. Bolluk ve bereket gezegeni neşeli Jüpi'nin en sevdiği burçlardan biridir Balık..
çünkü Balık burcu Okyanusu simgeler ve sanki sınırsız gibidir.. Jüpinin Balık okyanusundan geçişi de '' sörf yapmak '' tadında olabilir..
Jüpinin hoşnut olması , bizlere hoş frekanslar göndermesine işaret edebilir ki her halde hiç kimse Jüpinin güleryüzlü tarafından rahatsız olmayacaktır.

Jüpiterin olumlu enerjisinin ; gerek bireysel gerek toplumsal alanda olumlu etkileri olacağını düşünüyorum. şimdi bu olumlu gelişmelerin detayına bakalım ama önce bu yazıda vurgulamak istediğim en önemli düşüncemi paylaşayım ;

2010 Yaz döneminde başlayacak olan Satürn-Uranüs-Plüto geriliminden önce yani Büyük Tufandan önce bize armağan edilen bir tür Nuh'un Gemisi olarak görebiliriz Jüpiter-Balık kombinasyonunu..

tabiiki bu bir benzetme lâkin Satürn-Uranüs-Plüto geriliminide daha iyimser benzetmelerle açıklamak Polyannacılık olabilir diye düşünüyorum.. 1930'lu yılların başlarında deneyimlediğimiz bu 3'lü gerilimde Dünya çapında bir Ekonomik Kriz ( Büyük Buhran olarak bilinir ) gerçekleşmişti.. 2009'da başlayan ekonomik kriz probleminin belkide TAVAN YAPMASINA işaret ediyordur bu seferki 3'lü gerilim..

her neyse konumuz Jüpiter Balık kombinasyonuydu ve Nuh'un Gemisi tanımını kullanmayı tercih ettim.. bunun anlamı , eğer Dünyada bir şeyler olacaksa , şimdi Dua etme ve birilerini kurtarma zamanı..
şimdi bugünlerimizi sanki hayatlarımızın son günleriymiş gibi anlamlı , yardımsever , sevgiyle bağlantılı , hayallerimizle bağlantılı , inançlı yaşama zamanı..
şimdi dünyanın dertlerine gülüp geçme zamanı.. hırsları rafa kaldırma ve derin dondurucudaki hayalleri ısıtıp ısıtıp sofralarımıza sıcak çorba yapma zamanı..

Büyük Tufan öncesinde Transit Jüpiter hızlı hızlı kapılarımızı çalacak ve bize FIRSATLAR sunacaktır.. bizi GEMİYE davet edecek ve bizim kurtulmamızı isteyecektir..
siz bakmayın onun davet ederken yüzünüze sırıttığına , aslında samimidir , sıcakkanlı ve neşelidir lâkin sakarlığıyla evinizde birkaç bardak kırabilir ve de bahçenizdeki çiçeklerin üstüne yanlışlıkla basabilir ( Jüpiterin sert açılarda bazı olumsuzluklar getirmesi )
siz yinede ona kızmayın ve sırf Satürn Dede gibi kaşlarını çatmadan neşeyle merâmını size anlatıyor diye , onu ciddiye almamazlık yapmayın..
hatta aksine bu kez Jüpi bir tür kurtarıcı ( Jüpi-Balık ) rolüyle kapınızı çalmaktadır yani onu can kulağıyla dinlemek yararınızadır.

Jüpinin mesajı ne olabilir ?

belkide kaynaklarınızı paylaşın , okyanusta daha çok sayıda balık var demektedir..
belkide Sevgi duygusuyla bağlantı kurun ve kesmeyin çünkü Büyük Tufanda bu duyguya ihtiyacınız olacak demektedir..
belkide zengin hayaller kurun çünkü düşünceler gerçekleşir ve büyük tufandan en zararla ( belkide kârla ) çıkarsınız demektedir..

evet belkide insanoğlu bu dönemde belirli saatlerde oturup secret yapmalı yada ibadet edip dualar etmeli yada meditasyon tarzı aktivitelerle önce zihnindeki olumsuzlukları boşaltmalı sonrada hayallerini ve umutlarını hatırlamalıdır..
belkide bu hayallerin tasarımını yapmalı ve BÜYÜK BAŞLANGIÇ için Haziran ayındaki Jüpi-Uranüs-Koç kombinasyonuna kendini hazırlamalıdır..
dikkat ediniz buradaki anahtar kelime HAZIRLANMAKTIR , rehavet içinde beklemek değil..

evet malesef her potansiyelde olduğu gibi , Jüpiter Balık kombinasyonununda gölgesi vardır.. bunu BÜYÜK KAÇIŞ ve BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI olarak tanımlayabiliriz çünkü önümüzdeki süreç bir tür Büyük Tufana işaret etmekte ve Jüpi sizin kapınızı çalıp size tebessüm etmekte..
siz bu tebessümü farketmeyip kapıyı onun yüzüne çarparsanız yada Jüpiyi evinize davet edip onunla kahkaha dolu bir akşam geçirirseniz belkide size söylemesi gereken önemli şeyi unutuverir..
öyleyse 2 gölgeye dikkat ediyoruz ;

- karamsar ve ön yargılı olmuyoruz , jüpinin yüzüne kapıyı çarpmıyoruz.

- fazla iyimser ve rehavet içinde olmuyoruz , jüpiyi evimize alıp parti havasında keyfi ( ama sorunlarla yüzleşmeden ) bir akşam geçirmiyoruz..

evet Jüpiter-Balık kombinasyonunda kilit unsur şudur ;

Herşeyin yoluna gireceğine inanarak bu doğrultuda dua , fikir ve eylemler ortaya koymak

Bunu yaparken de sanki herşey kendiliğinden yoluna girermiş gibi sorumluluklardan kaçınmamak..

Evet bu dönemde Nuh'un Gemisine binmeniz için sizden öyle pahalı ve zorlayıcı bedeller istenmiyor..

biraz sevgi , bir tutam yardımseverlik , bir çay kaşığı merhamet , kucak dolusu paylaşımlar , pozitif düşünce , dua ve bir kaç adım eylem..

Hazırlığınız bereketli olsun..

01-22-2010 11:26 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Schatz Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 711
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #2
RE: Jüpiter Balıkta
Yazıyı telaştan henüz okuyamamdım ama.....

TŞK.LER... yıldırım ..

bi ara okuyacağım

İnsanın güneşine ve yükselene gelen Jüpiter gibisi yok....

Allah verdiklerini hazmı ve berekti ile versin...

gözkýrpma
01-22-2010 11:43 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
JoMaJa Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 397
Üyelik Tarihi: Jun 2008

Rep Puanı: 8

Mesaj: #3
Cvp: Jüpiter Balıkta
Bu yazı benim için o kadar ilginç bir anda denk geldiki.Yazıyı okurken kendimi çok tuhaf hissettim.Aslında tam da "arazi olmak" ve herşeyi görmezden gelip yokmuş gibi davranmak planları yapmak üzereydim.

Ama yazıyı okuyunca dedimki Jüpiterin hatırına biraz daha gayret göstereyim . Üstelik burnumun dibinde jüpiterime+uranusüme+venüsüme t kare yapacak bir transit jüpiter var.En olmadı hareket olur yahudil çýkarma.Kaçış planımı biraz beklemeye alayım en iyisi.

Alıntı:öyleyse 2 gölgeye dikkat ediyoruz ;

- karamsar ve ön yargılı olmuyoruz , jüpinin yüzüne kapıyı çarpmıyoruz.

- fazla iyimser ve rehavet içinde olmuyoruz , jüpiyi evimize alıp parti havasında keyfi ( ama sorunlarla yüzleşmeden ) bir akşam geçirmiyoruz..

Gölgeleri aklımda tutacağım .

Yazı için teşekkürler Yıldırım. gülücük
01-22-2010 11:46 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ginka
Kayıtsız

 
Mesaj: #4
RE: Jüpiter Balıkta
Tarzı olan bu güzel yazılarını paylaşıp bizleri bilgilendirdiğin için teşekkürler yıldırım
01-22-2010 11:55 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Mercan Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 51
Üyelik Tarihi: Nov 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #5
Cvp: Jüpiter Balıkta
Teşekkürler, şimdiden bu tesirleri hissetmeye başladığımı söyleyebilirim.

01-23-2010 12:25 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
SoL@RÎ$ Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 197
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 2

Mesaj: #6
RE: Jüpiter Balıkta
-alkış teşekkürler abicim kritik zamanlarda yasadıgımızı gün geçtikce iyice anlıyorum zor zamanlar var umarım ii hazırlanır hayata gardımızı ii alırız.. balık 3 evimde venusmars kavusumumun ziyaretcisi alacak natal ayımla zıtlasacak.... satürn, siron ,kad ile kare jüpi duygusal olarak ii hazırlaması gerekenlerden biri olmam olasıgülücük

<3<3<3<3 Değişmeyen Tek Şey "" Degişimin"" Kendisidir <3<3<3<3


ємѕαℓѕiz ∂üşℓєя ask
01-23-2010 01:03 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Mercan Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 51
Üyelik Tarihi: Nov 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #7
Cvp: Jüpiter Balıkta
benim güneş ve ayım balıkta merkür koçta ama oldukça yakın balığa, şimdi jüpiter ile kavuşum yapmış olacaklar bu olumsuz etkileneceğim anlamına mı geliyor pek anlamadım

01-23-2010 02:06 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dark Lord Dışarıda
DARK SIDE
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 227
Üyelik Tarihi: Jan 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #8
RE: Jüpiter Balıkta
Peehh ben sanırsam kapıyı surata çarpan tiplerdenim makara Eee madem bu sefer de içeri buyur edelim, ne olacak bakalım soru

Herkes dedi merak içinde
Ölümden sonra hayat var mı diye,
Boşuna düşünürler
Sanki hayat varmış gibi ölümden önce ...
01-24-2010 12:04 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Mercan Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 51
Üyelik Tarihi: Nov 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #9
Cvp: Jüpiter Balıkta
Son bir haftadır duygusal olarak çok garip bir haldeyim.
Hiç bir duygu içime işlemiyor. İfadesi zor ama mesela biriyle tartışıyorum normalde neden tartıştım diye üzülürüm yada karşımdakine kızarım falan yada çok mutlu olmam gereken bir sevgi ifadesiyle karşılaştım günlerce ayaklarım havadan kesilmiş dolaşmam gerekirken o an bile bu kalbime ulaşmıyor pek anlamadım
duygularımı çok yoğun yaşarım ama şimdi yüzeyde kalıyor dışta tavrım olsada mutluymuş gibi görünsem yada kızgınmış gibi sesimi yükseltsemde içte hiç birşey hissetmiyorum.Sanki katı bir kabuk var ve dış etkenler ulaşamıyor iç dünyama.

Hissizleştim sanki,çok ama çok garip bir hissediş,
bana neler oluyor sizce? Küçükte olsa önerileriniz olursa çok sevinirim çünkü çok şaşkınım...

01-26-2010 03:46 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Tir@n Çevrimdışı
Yeni Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 2
Üyelik Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 0

Mesaj: #10
RE: Jüpiter Balıkta
Tamda herşeyden soyutlanmak için güzel bir dönem diye düşünmeye başlamışken.İnsanların farklı çabalar içinde beni farketmediğini düşündüğüm şu zamanlarda yeni bir içsel dünya kurmaya hazırlanıyorken.Jüpiter güzel bir hediyeyle çalar kapımı umarım.Ayrıca bu jüpiter balık burçları üzerinde nasıl bir etki bırakabilir.Balık kadınlarının rahat ve dengesiz tavırlarını biri kontrol altına almalı...gülücük
(Balık kadınları yanlış anlamayın sakın.Balıkları severim)
01-26-2010 04:32 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Transit Jüpiter' in Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi Yakamoz 16 105,999 12-04-2019 11:40 PM
Son Mesaj: merkür_yen
  Transit Jüpiter ve Köşe Noktalarından Geçişi astrosohbet 46 60,955 11-27-2019 01:22 PM
Son Mesaj: gullusutcu
  Transit Jüpiter Evlerde salmakis 65 141,202 07-08-2019 01:15 AM
Son Mesaj: Karpuzseverim
  Jupiter Akrep Dönemi Başlasın ! Alejandro 39 44,234 04-15-2018 02:13 AM
Son Mesaj: say24
  Jupiter Terazi dönemi başlasın ! Alejandro 94 101,805 07-08-2017 09:29 PM
Son Mesaj: gemini
  transit jüpiter günes mars merkür kavuşumu kartalyus 3 7,228 07-19-2016 11:17 PM
Son Mesaj: Alejandro
  Transit Jüpiter'in şans noktasından geçişi Reinarubia 6 14,535 12-23-2012 07:39 PM
Son Mesaj: Reinarubia
  jüpiter geri harekette!! ginka 46 56,488 10-05-2012 10:23 PM
Son Mesaj: arzu
  Jüpiter Koç Burcunda Luli 42 62,033 04-06-2011 12:42 AM
Son Mesaj: arzu

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir