Değerlendir:
  • 29 Oy - 2.1 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Transit Jüpiter' in Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi
Yazar Mesaj
Yakamoz Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 159
Üyelik Tarihi: Aug 2010

Rep Puanı: 19

Mesaj: #1
Transit Jüpiter' in Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi
yazılar Filiz Mete’ nin “Burcunuz, İlişkileriniz ve Transit Yıldız Etkileri” adlı kitabından alıntıdır.

Transit Jüpiter’ in Doğum Haritasındaki Planetlerle Birleşiminin Etkileri

Transit Jüpiter doğum haritanızdaki planetler ile birleşim oluştururken, birleştiği planetin enerjisini arttırarak amaçlarınıza ulaşmanıza yardımcı olur. Ortaya çıkan enerji doğum haritanızdaki yıldız konumlarına göre olumlu veya olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Transit Jüpiter’ in Güneş ile birleşmesi: Transit Jüpiter’ in Güneş ile oluşturduğu birleşimin etkisiyle enerjinizde ve özgüveninizde artış olur. Yüksek enerjinin etkisiyle bu durum yeni başlangıçlar için favori bir konumdur. Güneş’inizle birleşen transit Jüpiter sizi popüler yapar. Etrafınızla uyumunuz ve anlama kapasiteniz yükselir. Doğum haritanızda Güneş’inizin açıları olumlu ise belirgin bir şansın yaşandığı bir dönemdir. Genişleyen olanaklar ve fırsatlar söz konusudur. Bu olumlu etkiden yararlanarak yeni projeler başlatabilir, hayatınıza yeni bir yön verebilirsiniz. Bu süreçte motivasyon önemlidir. İyi disipline olabilirseniz olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Aksi takdirde bu süreç rahatlığın ve boş vermişliğin hakim olduğu bir dönem olarak yaşanır ve oluşan enerji boşa harcanır. (Yaptığım araştırmalarda Jüpiter transitinde aynı burca mensup kişilerin hep olumlu şeylerle karşılaşmadığını gözlemledim. Hep yapılan yorumlarda söz gelişi Jüpiter falanca burçta, dolayısı ile o burç insanlarının şansını açıyor denilir. Oysa ki herkes için geçerli olmayabilir. Güneş’ in doğum haritasında açıları olumsuz ise bu etkinin sorunların tetikleyicisi olduğu da bir gerçektir. Çalışmalarımda bunu sıkça gözlemledim.)

Transit Jüpiter’ in Ay ile birleşmesi: Transit Jüpiter’ in Ay ile birleşmesi duygu ve hislerinizde belirgin bir artışa neden olur. Bu etki altında normalde tepki vermediğiniz olaylara karşı aşırı duyarlı olabilirsiniz. Bu durun transit Jüpiter’ in natal Ay ile oluşturduğu kare ve karşıt açılarda da ortaya çıkabilir. Ayrıca bu etki altında iç dünyanızdan kaynaklanan ve size dert olan sorunların çözümlenmesini sağlayacak enerjiye sahip olursunuz. Yaşamdan ne beklediğinizi, arzu ve isteklerinizi anlamaya çalışmanız işinizi kolaylaştırır. Bu evrede duygu ve düşüncelerinizi süzgeçten geçirerek kendinizle barışık olmayı öğrenebilir ve daha mutlu bir yaşama adım atabilirsiniz.

Transit Jüpiter’ in Merkür ile birleşmesi: Transit Jüpiter’ in Merkür ile birleşim etkisinde kafanızda beliren yeni planlar ve düşünceler vardır. İnançlarınızın ve zihinsel faaliyetlerinizin arttığı bir dönemdir. Bu süreç sizi inatçı ve bencil biri yapabilir. Taşıdığınız düşünceler saplantı haline dönüşebilir. Bu etki altında düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebilir, eğitim alanında başarılı olabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmanız için iyi bir etkendir.

Transit Jüpiter’ in Venüs ile birleşmesi: Transit Jüpiter’ in Venüs ile birleşmesi aşk hayatınızı ve sosyal ilişkilerinizi olumlu etkiler. Yükselen romantik duygular ve şahsi istekler söz konusudur. Bazen bu etki nişan ve evliliklerin yapıldığı dönemi gösterir. Bu olayların gerçekleşmesi için sadece bu etki yeterli olmayabilir.Destekleyici enerjilerin de olması gerekir. Sanatsal faaliyetler için favori konumdur. Ayrıca bu etki parasal kazançları arttırdığı gibi, lüks harcamaların artışına da neden olabilir.

Transit Jüpiter’ in Mars ile birleşmesi: Transit Jüpiter’ in Mars ile birleşmesi kendinize olan güveninizin arttığı bir dönemdir. Bu etki altında risk almaktan korkmaz, iş yaşamınızda hırs nedeniyle güç kazanmaya çalışırsınız. Gurur, aşırılıklar ve inatçı davranışlar zarar verici olabilir. Güçlü bir transittir. Olumlu etkisi sizi başarıya, güç sahibi olmaya, zenginliğe şöhrete taşıyabilir. Rahata düşkünlük ve gevşeklik bu transitin olumsuz yansımasına neden olur. Sonuçta yıkım, ayrılıklar ve kayıplar söz konusudur.

Transit Jüpiter’ in Jüpiter ile birleşmesi: Yaklaşık 12 yılda bir yaşanan bir transittir. Transit Jüpiter ile natal Jüpiter’ in birleşimi horoskopunuzda bulunduğu evin yönettiği konularda belirgin bir şansın ve iyiye gidişin göstergesidir. Bu dönemde genişleyen olanaklar ve fırsatlar söz konusudur. Eğitim, yolculuk ve para işleri için favori bir konumdur. Bu etki altında kişisel idealleriniz ve inançlarınızın güçlendiğini hissedersiniz. Oluşan enerjinin etkisiyle her şeyi yeniden planlar ve yeni başlangıçlar için harekete geçersiniz. Evlilik, ortaklık, iş, eğitim ve idealler için önemli adımlar atabilir, hayatınıza yeni bir yön verebilirsiniz. Bu transit bir yaşam döneminin kapatılıp başka bir dönemin açılmasına neden olabilir. 24 ve 36 yaş döneminde gerçekleşen transit çok önemlidir. Fırsatlar kapınızı çalarken, siz de kapıyı açmasını bilmelisiniz. Bu transitten olumlu yararlanmak için yakındaki Satürn transitini gözlemleyerek doğru seçimler yapmanız sizi başarıya götürecektir.

Transit Jüpiter’ in Satürn ile birleşmesi: Transit Jüpiter’ in natal Satürn ile birleşmesi sizi güvenlik arayışı içine itebilir. Bu konum yaşam standardınızı yükseltmek için itici enerjiyi açığa çıkarır. Bu dönemi geleceğiniz için sağlam temellerin oluşturulacağı bir dönem olarak düşünebilirsiniz. Değişim için iyi bir zaman değildir. Hedeften sapmalar sorunlar ile karşılaşmanıza neden olur. Bu transit işsiz ve bunalımlı bir döneminize rastlarsa çıkış yolu bulmanızı kolaylaştırır. Yeni başlangıçlar için fırsatlar oluşturur.

Transit Jüpiter’ in Uranüs ile birleşmesi: Transit Jüpiter’ in bu konumu içinizde özgür ve yaratıcı düşünceyi açığa çıkarırken, sizi yeni arayışlar içine itebilir. Çevrenizden kaynaklanan kısıtlanma ve baskıları aşma dönemidir. Bu evre ani kazanç ve kayıpların, başlayan ve biten ilişkilerin, parlak düşüncelerle elde edilen başarıların dönemi olarak yaşanabilir. Her yönden geliştirici bir etkidir. Olumsuz etkileşiminde hatalı ilişkiler ve yapılan yanlışlar söz konusudur. Bu etki altında sosyal otoriteye karşı alınan tavırlar ve davranışlar kişiyi toplum dışına itebilir.

Transit Jüpiter’ in Neptün ile birleşmesi: Transit Jüpiter’ in Neptün ile oluşturacağı birleşim sezgilerinizi arttırırken hayal dünyanızı genişletir. Bu dönem yaratıcı düşünce gücünüzün ve sanatsal faaliyetlere duyduğunuz ilginin arttığı bir zaman dilimidir. İyi motive olursanız başarılı yapıtlar ortaya çıkarabilirsiniz. Yazarlar ve sanatçılar için favori bir konumdur. Olumsuz etkileşiminde kendinize acıma, ruhsal sarsıntı, hayallerinizde kendinizi kandırma ve rahatınıza düşkünlük ortaya çıkabilir. Hayal aleminde gezinmeniz gerçekler ile aranızdaki bağı koparabilir.

Transit Jüpiter’ in Pluton ile birleşmesi: Transit Jüpiter’ in Pluton ile oluşturduğu birleşim düşüncelerinize derinlik kazandırarak yaşamın gerçek yüzünü anlamanıza yardım eder. Olumlu etkisinden yararlanırsanız bilgi peşinde koşar, yeteneklerinizi geliştirmeye çalışırsınız. Olumsuz etkileşimde içinize kapanır, yaşamın sonunu merak eder ve gizli şeylere ilgi duyarsınız.

07-27-2011 06:20 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
elifinden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 37
Üyelik Tarihi: May 2011

Rep Puanı: 0

Mesaj: #2
RE: Transit Jüpiter' in Doğum Haritasındaki Planetlerle Kavuşumunun Etkileri
natal<şironla birleşirse nolur bilgisi olan var mı)gülücük)

http://i.hizliresim.com/6qgYbv.png
04-26-2012 09:38 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #3
RE: Transit Jüpiter' in Doğum Haritasındaki Planetlerle Kavuşumunun Etkileri
(04-26-2012 09:38 PM)elifinden Yazılan:  natal<şironla birleşirse nolur bilgisi olan var mı)gülücük)

Transit Jüpiter Natal Chiron ile açı yaptığında

* Manevi açılımlar olabilir

* Zihinsel açılımlar olabilir

* Size öğretmenlik edecek biriyle karşılaşma olasılığı yada sizin bildiklerinizi birine öğretme deneyimi olasılığı

* Olası bir sağlık problemi varsa büyümesi-artması olasılığı yada Jüpiterin koruyucu etkisiyle mevcut problemin şifası

* Çalışmak yada çalışma ortamıyla ilgili deneyimler

05-02-2012 02:44 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
izmir3535 Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 56
Üyelik Tarihi: Apr 2012

Rep Puanı: 0

Mesaj: #4
RE: Transit Jüpiter' in Doğum Haritasındaki Planetlerle Kavuşumunun Etkileri
benim güneşim ikizlerde, ayrıca ikizler burcunun yarısı 7. yarısı 8.evde. 7de merkür var, 8de mars güneş. haziran ayında jüpiter ikizlere geldiğinde bu 3 gezegenle de mi kavuşum yapacak? ve bu evlerin konularıyla ilgili çalışacak? kafam çok karıştı cevaplarsanız çok sevinirim çünkü ben nedense 1.evime uğrayacak zannediyordum, ikizlere gelecek diye

http://i.hizliresim.com/4RkqNL.gif
05-03-2012 12:47 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Reinarubia Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 112
Üyelik Tarihi: May 2012

Rep Puanı: 0

Mesaj: #5
RE: Transit Jüpiter' in Doğum Haritasındaki Planetlerle Kavuşumunun Etkileri
Tr.Jüpiterim doğum günümde (2012 Haziran) güneşimle birleşti, önüme yeni fırsatlar çıkmaya başladı ama daha sonuç vermedi hiçbiri. Değerlendirmeye çalışıyorum fırsatları. 2013 Ekim gibi ise TR.Jüpiter ile natal Jüpiterim birleşecek. Ondan 2 ay kadar önce de Tr.Jüpiter şans noktamla birleşecek. Yine birşey beceremezsem, daha doğrusu karşıma çıkan bu fırsatları iyi anlamda sonuçlandıramazsam kendimi penceeden atayım artık gülücük

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...&rs=0&ast=
12-23-2012 02:14 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
elifinden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 37
Üyelik Tarihi: May 2011

Rep Puanı: 0

Mesaj: #6
RE: Transit Jüpiter' in Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi
Transit Jüpiter şuan MC min uzerinde etkisi nasıl olur acaba bi bilgi bulamadım

http://i.hizliresim.com/6qgYbv.png
08-19-2015 01:33 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
pinknilden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 152
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 28

Mesaj: #7
RE: Transit Jüpiter' in Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi
Transit Jüpiter Satürn Trine (120°)

Bu dönemde kendinize güvenirsiniz ve oldukça iyimser olursunuz ama bu iyimserliğiniz başarılı olmanızı sağlar. Uyumlu ve huzurlu olursunuz. Karşınıza bir çok fırsat çıkabilir ve siz bu fırsatları kaçırmadan değerlendirebilirsiniz sadece tembellik yapmamaya ve disiplinli olmaya dikkat etmelisiniz. Kendinizi bir çok konuda geliştirebilirsiniz. Yurt dışıyla bağlantılı işleriniz, ticari faaliyetleriniz, hukuki konular ve yüksek eğitiminiz içinde iyi bir dönemdir. İş hayatınızda ve kariyerinizde başarılı olursunuz.

1.Ev-5.Ev

Bu dönemde kendinize güveniniz ve çekiciliğiniz artar. Aşk hayatınız içinde oldukça iyi bir dönemdesiniz. Partnerinizle iyi anlaşırsınız onunla birlikte oldukça keyifli zaman geçirirsiniz. Hayatınızda kimse yoksa hayatınıza sizi mutlu edecek biri girebilir ve bu kişiye ilişkiniz keyifli olmanın yanısıra oldukça istikrarlı ve ciddi de olabilir. Çocuklarınızın hayatında iyi yönde gelişmeler yaşanır üniversite sınavına giren bir çocuğunuz varsa sınavı kazanabilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu dönemde çocuk sahibi olabilirsiniz.

2.Ev-6.Ev

İş hayatınızda oldukça başarılı olacağınız bir dönemdir. İş ortamınız size keyif verir, iş arkadaşlarınızla iyi anlaşırsınız. Maaşınız artabilir. İş arıyorsanız maddi açıdan sizi tatmin edecek bir iş bulabilirsiniz. Sağlık sorunları yaşıyorsanız karşınıza sorunlarınızı çözebileceğiniz tedavi yöntemleri çıkabilir.

3.Ev-7.Ev

Bu dönemde iletişim kurarken oldukça başarılı olursunuz. Sizin için çok faydalı olacak sözleşme ve anlaşmalar imzalayabilirsiniz. İş ortaklığı kurarsanız başarılı olursunuz. Eşinizle de oldukça iyi anlaşırsınız aranızda sorunlar varsa bu sorunları konuşarak çözebilirsiniz. İletişim, medya, edebiyat gibi sektörlerde çalışıyorsanız iş hayatınızda başarılı olursunuz. İnternet sitesi açmayı düşünüyorsanız bu dönemi kaçırmamalısınız. Yasal konularda sorun yaşıyorsanız bu sorunlarınızı çözebilirsiniz. Size kar sağlayacak kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve komşularınızlada iyi anlaşırsınız onlarla bir iş ortaklığı kurabilirsiniz.

4.Ev-8.Ev

Bu dönemde ev ve aile hayatınız oldukça iyidir. Maddi konularda elinize paralar geçebilir. Ailenizden maddi destek görebilirsiniz. Kredi almak özellikle ev kredisi almak için oldukça iyi bir dönemdir. Taşınmayı düşünüyorsanız bu dönemi kaçırmamalısınız. Evinizi satıyorsanız oldukça karlı bir şekilde satabilirsiniz. Ev almak istiyorsanız istediğiniz evi uygun fiyata alabilirsiniz. İş ortaklığınız varsa geliriniz artabilir yine bu dönemde eşinizinde gelirinde bir artış olabilir. Uzun vadeli yatırımlarda bulunmak için çok iyi bir dönemdesiniz. Ailenizle aranızda sorunlar varsa bu sorunları oldukça rahat bir şekilde çözebilirsiniz.

5.Ev-9.Ev

Bu dönemde aşk hayatınız canlanır partnerinizle çok iyi zaman geçirirsiniz birlikte tatile çıkabilirsiniz. Hayatınızda kimse yoksa yeni bir ilişkiniz başlayabilir bu kişi sizden farklı bir kültüre sahip olabilir, yurt dışında yaşıyor olabilir ya da onunla tatilde tanışabilirsiniz. Yeni başlayacak ilişkiniz ciddi ve istkrarlı bir ilişki olabilir. Çocuklarınızın hayatında oldukça güzel gelişmeler olabilir. Çocuk sahibi olmak içinde oldukça iyi bir dönemdesiniz. Yurt dışıyla bağlantılı işlerinizde ve ticari hayatınızda oldukça başarılı olursunuz. Yüksek eğitim almak için siz ya da çocuklarınız sınava girdiyse sınavda başarılı olursunuz. Yüksek eğitim almaya, dil eğitimi almaya başlayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren her iştede oldukça başarılı olursunuz. Hobilerinizden para kazanabilirsiniz.

6.Ev-10.Ev

Bu dönemde iş hayatınızda oldukça başarılı olursunuz. İş ortamınız size keyif verir. İş arkadaşlarınızla ve iş yerinizde üstlerinizle iyi anlaşırsınız. İş hayatınızda ki çalışmalarınızın karşılığını görürsünüz. Terfi edebilirsiniz, maaşınız artabilir. İş arıyorsanız oldukça iyi şartlara sahip olan bir iş bulabilirsiniz.

7.Ev-11.Ev

Bu dönemde oldukça sosyal olursunuz. Arkadaşlarınızla, eşinizle ve partnerinizle iyi zaman geçirirsiniz onlardan her konuda destek görürsünüz. Hayatınızda kimse yoksa bir arkadaşınızla ya da arkadaşınızın tanıştıracağı biriyle ciddi ve istikrarlı bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bu dönemde varolan ilişkinizde ciddileşebilir evlenme teklifi edebilir, alabilir, nişanlanabilir hatta evlenebilirsiniz. İş ortaklığı kurmak içinde iyi bir dönemdir.

8.Ev-12.Ev

Maddi konularda sorun yaşıyorsanız elinize bu sorunlarınızı çözebileceğiniz bir para geçebilir. Kredi almayı düşünüyorsanız rahatlıkla kredi alabilirsiniz. İş ortaklığınız varsa bu dönemde geliriniz artabilir. Eşinizinde gelirinde bir artış olabilir. Sağlık sorunları yaşıyorsanız bu sorunlarınızı çözebileceğiniz tedavi yöntemleri bulabilirsiniz.

9.Ev-1.Ev

Bu dönemde yurt dışıyla bağlantılı işleriniz, yasal konular ve ticari girişimleriniz oldukça iyi gider. İyimserliğiniz ve kendinize olan güveniniz bir çok konuda başarılı olmanızı sağlar. Yurtdışına çıkabilirsiniz. Yaratıcılığınızı rahatlıkla kullanırsınız. Kendinizi geliştirirsiniz, dil öğrenmeye başlayabilirsiniz ve yeni bir eğitim almaya başlayabilirsiniz. Yüksel eğitim sınavına girerseniz bu sınavda oldukça başarılı olursunuz.

10.Ev-2.Ev

İş hayatınızda oldukça başarılı olursunuz. Terfi edebilirsiniz, maaşınız artabilir. İş arıyorsanız istediğiniz gibi bir iş bulabilirsiniz bu iş yurt dışı bağlantılı bir iş olabilir. Kendi işinizi yapıyorsanız karşınıza işinizi geliştirebileceğiniz ve daha fazla kazanabileceğiniz fırsatlar çıkabilir. Kendi işinizi kurmayı düşünüyorsanızda bu dönemi kaçırmamamlısınız.

11.Ev-3.Ev

Bu dönemde iletişiminiz ve kısa yolculuklarınız artar. Arkadaşlarınızla birlikte sosyalleşirsiniz ve keyifli zaman geçirirsiniz. Evde oturmayıp dışarı çıkar ve sosyalleşirseniz karşınıza çok iyi fırsatlar çıkabilir. İletişim, medya, edebiyat gibi alanlarda çalışıyorsanız iş hayatınızda başarılı olursunuz. İnternet sitesi açmak içinde çok iyi bir dönemdir. Önemli sözleşme ve anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte ortak bir iş yapmaya başlayabilirsiniz.

12.Ev-4.Ev

Bu dönemde kendinizle baş başa kalmak, ailenizle evinizde zaman geçirmek size çok iyi gelecektir. Meditasyon ve yogaya yapmaya başlayabilirsiniz. Kendinizi huzurlu ve mutlu hissedersiniz. Ailenizle aranızda sorunlar varsa bu sorunları çözebilirsiniz. Evinizde tadilat yaptırabilir, evinizi dekore edebilirsiniz. Ev almayı ya da satmayı düşünüyorsanız bu dönemi kaçırmamalısınız.

http://www.astrolojikitabi.com sitesinden alıntıdır.

haritam


[Resim: astro2gw01elif776472562.th.gif]


Uploaded with ImageShack.us
06-30-2017 08:43 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Ahmeedd Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 423
Üyelik Tarihi: Jan 2017

Rep Puanı: 14

Mesaj: #8
RE: Transit Jüpiter' in Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi
Konu açma yetkisi verilseydi jüpiter akrep transitini yorumlayacaktım

Kuzey düğümü'ne gitmeye çalışırken serüvene çıkan kişi.
07-01-2017 01:22 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
dilek8855 Dışarıda
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 359
Üyelik Tarihi: Aug 2014

Rep Puanı: 37

Mesaj: #9
Cvp: Transit Jüpiter' in Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi
(07-01-2017 01:22 AM)Ahmeedd Yazılan:  Konu açma yetkisi verilseydi jüpiter akrep transitini yorumlayacaktım


ben sana ner olacağını söyliyim :D


ülkemizde hamile kalma ve çocuk yapma oranlarında çok ciddi bir artış olucak :D:D:D


dilek demişti dersiniz :P
07-01-2017 01:55 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Ahmeedd Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 423
Üyelik Tarihi: Jan 2017

Rep Puanı: 14

Mesaj: #10
RE: Transit Jüpiter' in Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi
5.evimizden geçiyor, bunu tahmin etmemek zor olsa gerek :D

Kuzey düğümü'ne gitmeye çalışırken serüvene çıkan kişi.
07-01-2017 12:48 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Transit Jüpiter ve Köşe Noktalarından Geçişi astrosohbet 46 60,955 11-27-2019 01:22 PM
Son Mesaj: gullusutcu
  Transit Jüpiterin Açıları Simurg 110 164,127 10-20-2019 12:17 PM
Son Mesaj: Frederico
  Transit Jüpiter Evlerde salmakis 65 141,207 07-08-2019 01:15 AM
Son Mesaj: Karpuzseverim
  Jupiter Akrep Dönemi Başlasın ! Alejandro 39 44,236 04-15-2018 02:13 AM
Son Mesaj: say24
  Jupiter Terazi dönemi başlasın ! Alejandro 94 101,814 07-08-2017 09:29 PM
Son Mesaj: gemini
  transit jüpiter günes mars merkür kavuşumu kartalyus 3 7,228 07-19-2016 11:17 PM
Son Mesaj: Alejandro
  Transit Jüpiter'in şans noktasından geçişi Reinarubia 6 14,535 12-23-2012 07:39 PM
Son Mesaj: Reinarubia
  jüpiter geri harekette!! ginka 46 56,489 10-05-2012 10:23 PM
Son Mesaj: arzu
  Jüpiter Koç Burcunda Luli 42 62,036 04-06-2011 12:42 AM
Son Mesaj: arzu
  Jüpiter Balıkta astrosohbet 19 27,837 02-08-2010 03:55 AM
Son Mesaj: Mercan

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir