Değerlendir:
  • 34 Oy - 3.21 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Transit Jüpiterin Açıları
Yazar Mesaj
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #1
Transit Jüpiterin Açıları
Tr. Jüpiter natal güneş’le açıları; Uyumlu açılar bazıları için şans anlamına gelebilir. Yeni projelere başlanılabilir, okula başlamak için ya da okula dönmek için iyi bir zamandır. Yeni ilhamlar ve yatırım için doğru zamandır. Beklenilmeyen olanaklar bu dönemde gerçkeleşeblir fakat bu olanaklara güvenmemek gerekir. Uzun vadeli projelere başlamak için, çatışmalara karar vermek için mükemmel zamandır ve Kişi terfi edebilir. Bu dönem kişinin ufuklarının genişlemesine yardımcı olur. Bu dönemde abartmalar, gereksiz yere bazı konuları uzatmalar görülebilir. Egoda artış görülür, Kişinin kendisine güveni güçlenir fakat bu güven aynı zamanda da kişiye rahatlık, tembellik verebilir. Kişinin her şeyin iyi gittiğini, her şeyin olduğunu düşünmesini sağlayabilir. Bazı şeyler önceden planlamalı. Kişide savurganlık eğilimi görülebilir, bu dönemde çok büyük alışverişler yapmaktan kaçınmak gerekiyor ve ayrıca bu dönemde yanlış kararlar alınabilir.

Tr. Jüpeterin natal ay ile açıları; Bu dönemde mideye dikkat etmek gerekebilir. Kişinin kendisini iyimser ve kendinden emin olma gibi davranışlara neden olabilir. Kişi kendisini güvende hissetmek ister ve rahatına düşkünlük görülebilir ayrıca özgürlük ihtiyacı hissedebilir. Geçmişteki problemler tekrar ortaya çıkabilir ve kişi bu mutsuzluğunun sebebini bulup bundan kurtulmalıdır. Kişide şımarıklık ya da şımartılma isteği ve kapris görülebilir. Duygusal yönden rahatına düşkünlük görülebilir, bazen kendine acıma, geçmişten gelen aileyle ilgili köklü problemler, yanlış yerde ya da kişide duygusal ihtiyaç arama görülebilir. Manevi olarak mutsuzluk da görülebilir. Olumlu açılarda, sevdikleriyle, arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirme isteği görülebilir özellikle de bayanlarda. Yeni bir ev almak için, taşınmak için ya da değişiklik yapmak için uygun zamandır. Evle ilgili ve ilişkilerle ilgili meseleleri düzeltmeyi ve bu meselelerin daha iyi olmasını isteyebilir. Ev satın almak için ve ev değiştirmek için uygun zamandır, .Kişinin espri anlayışı gelişir, yaşamdan zevk alma görülür. Bu dönemde kişi arkadaş canlısı ve popüler olur.

Tr. Jüpiter’in natal merkürle açıları; Olumsuz açılar, kişinin görevlerini ve ayrıntıları ihmal etmesine neden olabilir. Bu dönemde kişi pek dinlenmediği için yorgun düşebilir. Bazı hastalıklar görülebilir(ağız hastalıkları).Bazı sözler düşünmeden söylenebilir ve karşısındakini dinlemek bilinmeyebilir. Planları gerçekleştirmek kolay olabilir fakat ayrıntılar gözden kaçırılabilir bu durumda sinirleri bozabilir. İş bağlantılarında sorunlar olabilir çünkü kritik ayrıntılar bu dönemde görülmeyebilir ve Herhangi bir şey için fazla düşünmek gerekebilir ilk düşüncede, hemen karar verilmemeli. Bu dönemde aşırı meşgul olunabilir, yanlış hesaplamalar yüzünden ayrıntılar gözden kaçabilir.
Olumlu açılar; Öğrenme isteği ve bu istekleri gerçekleştirmek için uygun zamandır. Kişinin fikirleri, her zamankinden daha çok takdir edilebilir, önemli haberler alınabilir, Biri şeyler sarın almak veya satmak için uygun zaman olabilir. Akıl değişik fikirlerle meşgul olabilir. İş ve iş bağlantıları gelişebilir, kişinin güvenini arttıracak şeyleri öğrenmesi için uygun zamandır. Düşüncelerini telkin edebilir ve çevreyle iletişim iyidir. Kişisel ve iş hayatında faydası olacak şeyler öğrenilir.Yeni bir ilişki için uygun zaman olabilir,sosyal faaliyetlerde yeni kişilerle tanışılabilir.Bu dönemde kişi kendisini romantik ve cömert hissedebilir.Yaratıcılık açığa çıkar,sosyal yaşam aktifleşir,maddi olarak ferahlık da verebilir.Yeni başlangıçlar yapılabilir,fırsatları kollamak gerekir,kişi iyimser ve kaygısız olabilir.

Tr. Jüpiter natal venüsle açıları; Hoş bir dönemdir. Bu dönmede özellikle olumsuz açılarda rejimdekiler dikkat etmeliler çünkü tatlı yeme ihtiyacı artabilir. Hayal kırıklıkları ve bazı geçici kayıplar meydana gelebilir. İlişki için uygun zaman olmayabilir, bağlanılan kişinin gitmesiyle ayrılık görülebilir ve bu gidiş üzüntü yarabilir fakat çok da derinden etkilemez. Bu dönmede kişide gevşeme ve eğlenme isteği görülmeyebilir. Uygun zamanda projeleri gerçekleştirmek zorunda hissedilebilir. Olumlu açılarda, venüse ait konularda başarılar görülebilir. Yapabildiklerinden daha fazlası başarılabilir. Yaratıcı faaliyet ve hobilere enerjiler aktarılabilir.

Tr. Jüpiter natal marsla açıları; Olumsuz açılarda, kişide gereksiz bir kendine güven görülür. Saldırganlık ve öfke de görülebilir. Örneğin bir ticarette, iş için, yapılacak harcama ve görüşmeler için uygun zaman değildir fakat olumsuz açılar kişiye güven verir ve kişinin doğru zaman olarak algılamasına neden olur. Kazalar görülebilir,
Olumlu açılar, Bu zamanda kişi kuvvetli olana doğru, güçlü enerjiler veren kişilere çekilir, güveni ve cesareti gelişir. Fiziksel enerji ve dayanıklılık gücü yüksektir, kişi kendini enerjik hisseder ve pozitif düşünce gücü artar, kişi daha sağlıklı ve dinamiktir. Macera isteği görülebilir. Bir projede Başarlı işbirliği, planlar, anlaşmalar ve amaçlarda başarı görülebilir.Bu dönemde fırsatlardan haberdar olunabilir.Erkek bir tanıdıkla ya da saygın birisiyle yolculuk yapılabilir iş ile ilgili konularla alakalı olarak.Rekabetçi ruh yüksektir,kariyerde pozitif gelişmeler ,işle ilgili fırsat takibi,maaş artışı,terfi ve kariyerde ilerlemek için fırsatlar sunulur.

Tr. Jüpiter natal Jüpiter’le açıları; Olumsuz açılarda, kişinin kendisine güven duymasını ve bu güvenin kişiye yanlış yaptırdığı görülebilir. Bir kaç yolda, birkaç işte çalışabilir fakat bu işlerin sonucu alınmayabilir. Bu dönmede kişi tembel olmamalı, yeni bir şeyler öğrenmeli, yeni bir işe başlamalı vb. Tedbir alınmalı her konuda.

Tr. Jüpiter natal satürnle açıları; Bu dönemde olumsuz açılarda, kişi de stres ve bunalım görülebilir ayrıca, beklenmedik sorunlar ve para kaybı olabilir, Büyümek için amaçları vardır. Kendisinden daha yaşlı ve karalı birilerinden yardım görülebilir.

Tr. Jüpiter’in natal uranüsle açıları;Bu dönem,yeni anlayışlar ve bazı şeylerden haberdar olmayı gerektiren bir zamandır.Çözümler birden eskiden kalma problemlere dönüşebilir yada kişi kendini bu dönemde zorlanmış hissedebilir.Rutin sorumluluklar ortaya çıkar, bu dönemde.Olumlu açılar,beklenilmeyen ve iyi bir kısmete işaret edebilir, iş değiştirmeye karar verilebilir yada evlenilebilir.Kişide özgürlük için yeni istekler görülür ve yeni tecrübeler edinilebilir..Olumsuz açılarda,değişiklik için uygun zaman değildir,planları gerçekleştirmek için biraz beklemek gerekebilir,bu dönemde dikkatli olmak gerekiyor.

Tr. Jüpiter natal Neptün le açıları; Olumlu açılarda, kişinin hayal gücünü genişletir ve kişiye sempatiklik sağlar.Kişi yetenekliyse,basın,edebiyat,güzel sanatlar konusunda başarı verebilir.Olumsuz açılar,para kaybı görülebilir ve bunun sonunda da üzüntü duyulabilir.Kişi,düşüncesizliği ve rahatlığı nedeniyle fazla harcamalar görülebilir.

Tr. Jüpiter’in natal Pluto ile açıları; Olumsuz açılarda, kişide inanç veya kişisel arzu konusunda
Fanatiklik oluşmasına neden olabilir. Herhangi bir kursu bitirmek için doğru zamandır, Bazı olaylarda yanlış karar verme, gereksiz ya da yanlış kişi ve işlerle meşgul olma görülebilir. Olumlu açılarda, Kaynakların, gelirlerin artması için şans verebilir kişiye. Kişi, yeni fikirler edinebilir, olgunlaşabilir ve yaşama yeni gözlerle bakmaya başlayabilir. Yaşantısında yenilikler meydana gelebilir ve bu yeniliklerden yaralanmasını bilirler. Kişinin yaşamındaki ilişkiler yaşamı daha iyi anlamasını, kendisini geliştirmesini sağlayabilir.
12-23-2008 11:54 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
JoMaJa Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 397
Üyelik Tarihi: Jun 2008

Rep Puanı: 8

Mesaj: #2
Cvp: Transit Jüpiterin Açıları
Alıntı:Tr. Jüpeterin natal ay ile açıları; Bu dönemde mideye dikkat etmek gerekebilir. Kişinin kendisini iyimser ve kendinden emin olma gibi davranışlara neden olabilir. Kişi kendisini güvende hissetmek ister ve rahatına düşkünlük görülebilir ayrıca özgürlük ihtiyacı hissedebilir. Geçmişteki problemler tekrar ortaya çıkabilir ve kişi bu mutsuzluğunun sebebini bulup bundan kurtulmalıdır. Kişide şımarıklık ya da şımartılma isteği ve kapris görülebilir. Duygusal yönden rahatına düşkünlük görülebilir, bazen kendine acıma, geçmişten gelen aileyle ilgili köklü problemler, yanlış yerde ya da kişide duygusal ihtiyaç arama görülebilir. Manevi olarak mutsuzluk da görülebilir. Olumlu açılarda, sevdikleriyle, arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirme isteği görülebilir özellikle de bayanlarda. Yeni bir ev almak için, taşınmak için ya da değişiklik yapmak için uygun zamandır. Evle ilgili ve ilişkilerle ilgili meseleleri düzeltmeyi ve bu meselelerin daha iyi olmasını isteyebilir. Ev satın almak için ve ev değiştirmek için uygun zamandır, .Kişinin espri anlayışı gelişir, yaşamdan zevk alma görülür. Bu dönemde kişi arkadaş canlısı ve popüler olur.

Evet başka bir Jüpiter transitiyle başbaşayım.gülücük(bu sene bol bol haritama dokunuyor)

Öncelikle Jüpiterin başınıza talih kuşu konacak , şöyle güzellikler olacak , kuş çıkacak civciv çıkacak yaklaşımına fazla katılmıyorum.Çünkü şahsi fikrim iyicil olarak tanımlanan gezegenlerin de insana zararı dokunabilir , bunun yanında kötücül diye tanımlanan gezegenlerin insana faydası olabilir.Ama her ikisi de kendi üsluplarında yapar bu işi.

Şahsen ben bu jüpiter transitlerimden harbi tırsıyorum.Benim Jüpiterim yaramaz ve şımarık bir çocuk gibi hareket ediyor nedense ; oynuyor kırıyor ,döküyor pek arkasına da bakmıyor.Özellikle paragraftaki bazı kısımlar bana şu aralar cuk oturuyor :

Alıntı: Kişinin kendisini iyimser ve kendinden emin olma gibi davranışlara neden olabilir. Kişi kendisini güvende hissetmek ister ve rahatına düşkünlük görülebilir ayrıca özgürlük ihtiyacı hissedebilir.

ve

Alıntı:Kişinin espri anlayışı gelişir, yaşamdan zevk alma görülür. Bu dönemde kişi arkadaş canlısı ve popüler olur.


Hani pek öyle çok popüler durumu yok ama ister istemez birçok şeye bulaştım bu aralar:D

Bu transitte hem fırsatlları değerlendirmeye hem de fazla yüksekten uçmamaya çalışıyorum.Allah sonumu hayır etsin :D
05-20-2009 07:58 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
bademliler Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 8
Üyelik Tarihi: Jun 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #3
RE: Transit Jüpiterin Açıları
:)sevgili lavinya benim jupiterim 2. evde balik burcuyum acaba 2. evde bulunmasi iyimidir 2010da iyi bir etki alabilirmiyim tesekkurler çiçek
06-15-2009 09:20 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #4
Cvp: RE: Transit Jüpiterin Açıları
Nihal Yazılan:Paylaşım için teşekkürler Lavinyagülücük
Rica ederim Nihal hanım umarım işinize yarar bu bilgiler .





bademliler Yazılan::)sevgili lavinya benim jupiterim 2. evde balik burcuyum acaba 2. evde bulunmasi iyimidir 2010da iyi bir etki alabilirmiyim tesekkurler çiçek

Sizin transit jüpiteriniz şu an 5.evinizde, natal haritanızda ise 8.evde bulunuyor.
2010 yılının şubatından itibarin 6.evinize geçecek ama 2010 yılının mayıs ayında natal güneş ve natal ay'ınızla kavuşum kapacak.

Diğer gezegenlerle etkisine ise biraz daha inceledikten sonra yazacağım utandım

Tr. jupiter natal güneşinizle kavuşum yaptığında,yeni ve uzun vadeli işlere başlamak için uygun zaman labilir,bazı fırsatlar sunabilir,anlaşmazlıkları,sorunları çözebilirsiniz ve siz yön verebilirsiniz ,başarı sağlayabilirsiniz kendinize güvendiğiniz bir alanda.

tr. Jupiter kavuşum natal ay;Çevrenizden,ailenizden destek alabilirsiniz,daha anlayışlı olabilirsiniz,yaşamdan daha fazla zevk alabilirsiniz ve lükse,rahatına düşkünlük görülebilir,sosyal durumuznuda bir iyileşme ve sosyal ortamlarda bulunma isteği artabilir,gayrimenkulle ilgili konularda yatırımlar yapmayı düşünebilirsiniz, çevrenizdeki kadınlardan yardım görebilirsiniz ama bazen de fazla israfta bulunabilirsiniz.

Tr. Jüpiterle natal satürn olumsuz açıda;Harcamalarınızda artmalar olabilir,yeni sorumluluklar üstlenebilitrsiniz,zor da olsa bazı kararlar vermek durumunda olabilirsiniz,kendinizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz,kendinizi yargılayabilir,kendinizi sınırlandırabilirsiniz,daha fazla büyümek,rahatlamakla kişisel sınırlandırmalarınız arasında denge sağlamaya çalışabilirsiniz.

Tr. jüpiter şu anda 5.evinizde,bu dönemde kumara yatkınlığınız olabilir, eğlencenin, romantizmin paylaşıldığı güzel zamanlar geçirebilirsiniz ,yatırımlarınızın karşılığını alabilirsiniz, çocuklarla fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz.Yaratıcılığınızı kullanıp hem eğlenmek hem de başarılı olmak isteyebilirsiniz.Eğlence,zevkli faaliyetler konusundaki isteklilik artabilir.Giderlerinizde artış olabilir,kararsızlık,ailenizden uzaklaşma,

Tr. Jupiter 6.evinize geçtiğinizde Balık burcuna da geçmiş olacak jüpiter aynı zamanda balık burcunun da gezegenidir Klasik astrolojide ;yeni bir işte çalışma,iş değiştirme isteği olabilir, çalışma yaşamınızda yoğunluk artabilir,sağlık konusunda bir aldırmama ya da varsa sağlık sorununu fazla abartma görülebilir yeme-içme, uyku vb.alışkanlıklarınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz sağlığınız için,çok fazla iyimserlik görülebilir ve sağlığınızı ihmal edebilirsiniz,iş yerinizin daha huzurlu ve uyumlu olmasını istersiniz, işinizle ilgili araştırmalar yapmak hoşunuza gidebilir,
06-15-2009 09:55 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
açelya Çevrimdışı
Venus Vip
*****
Venus Vip
lt=
Mesajlar: 47
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #5
RE: Transit Jüpiterin Açıları
Lavinyacım benim içinde birşeyler karalar mısın geniş bir vaktinde..? gülücük

06-15-2009 09:57 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #6
Cvp: RE: Transit Jüpiterin Açıları
Gizem Yazılan:Lavinyacım benim içinde birşeyler karalar mısın geniş bir vaktinde..? gülücük
Sevgili gizem transitler konusunda henüz iyi olduğumu söyliyemem fakat elimden geldiğince bir şeyler yazmaya çalışacağım geniş bir vaktimde gözkýrpma
06-15-2009 09:59 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
bademliler Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 8
Üyelik Tarihi: Jun 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #7
Cvp: Transit Jüpiterin Açıları
gülücük:)sevgili lavinya verdigin bilgilere cok tesekkurler emegine,saglik cok guzel bilgilendirdin beni basarilarinin devamini diliyorum saygilarimla bademliler.çiçek
06-16-2009 09:55 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ateskızı Çevrimdışı
Siron Vip
*****
Siron Vip
lt=
Mesajlar: 125
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #8
RE: Transit Jüpiterin Açıları
1.evimdeki transit jüpiter natalde 8.evdeki merkürüme üçgen açı yapıyor.aynı zamanda 1.evimdeki transit jüpiter, natalde 10.evimdeki(bazı sitelerde 11.evde kabul edilio 10.evin sonlarında olduğu için) uranüse sekstil açı yapıyor.

8.ev,bursları da temsil ediyo diye biliyorum,burslardan yana şansım olur mu sizce?son zamanlarda pek şansım yoktu da:( ya da iş hayatıyla mı para kazanıcam?fikirlerinizi paylaşırsanız sewinirim.

ASTRO HARİTAM
whole signs
GÜNEŞ DÖNÜŞÜM
07-22-2009 04:41 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #9
Cvp: RE: Transit Jüpiterin Açıları
ateskızı Yazılan:1.evimdeki transit jüpiter natalde 8.evdeki merkürüme üçgen açı yapıyor.aynı zamanda 1.evimdeki transit jüpiter, natalde 10.evimdeki(bazı sitelerde 11.evde kabul edilio 10.evin sonlarında olduğu için) uranüse sekstil açı yapıyor.

8.ev,bursları da temsil ediyo diye biliyorum,burslardan yana şansım olur mu sizce?son zamanlarda pek şansım yoktu da:( ya da iş hayatıyla mı para kazanıcam?fikirlerinizi paylaşırsanız sewinirim.

Öncelikle foruma hoş geldin.

Yeni bir şeyler öğrenmek,yeni fikirler üretmek,kendini iyi şekilde tanıtmak için tr. jupiter'in merkürle olan bu olumlu açının olduğu dönemler uygundur.Olumlu düşünürsen ve davranışların da olumlu şekilde olursa amaçlarına ulaşmak için ,başarılı olman için sana yardımcı olabilir.Para konusunda zekanın da kullanarak şanşını arttırabilirsin. İletişimini gelliştirebilirsin,başkalarının parasını iyi yönde kullanabilirsin,yararlanabilirsin başkalarının paralarından.İş bağlantıları konusunda yeni,değişik fırsatlar karşına çıkabilir ama tr. jupiter'in 1evde olduğu için sana tembellik,rahatlık,iyimserlik de verebilir ve bu tembellikden dolayı fırsatları kaçırabilirsin.Eğer çalışıyorsan iş değiştirmeye karar verebilirsin,risk alabilirsin,cesaretin yüksek olaiblir alışılmamış derecede,yeni düşünce tarzını oluşturabilirsin,işinle ilgili seyahatler yapmak istemeyebilirsinayrıca işin konusunda yenilikler yapmak istersin,yeni projelere başlayabilirsin ve bu projeler daha önce hiç denemediğin projeler olduğu için buna başlamak cesaret ister.
07-22-2009 09:21 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ateskızı Çevrimdışı
Siron Vip
*****
Siron Vip
lt=
Mesajlar: 125
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #10
RE: Transit Jüpiterin Açıları
yorumların için çok tşkkr ederim lavinya,şu an çalışmıyorum ama çalışma durumu sözkonusu,henüz netleşmedi.

ASTRO HARİTAM
whole signs
GÜNEŞ DÖNÜŞÜM
07-23-2009 04:55 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Transit Jüpiter' in Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi Yakamoz 16 105,951 12-04-2019 11:40 PM
Son Mesaj: merkür_yen
  Transit Jüpiter ve Köşe Noktalarından Geçişi astrosohbet 46 60,940 11-27-2019 01:22 PM
Son Mesaj: gullusutcu
  Transit Jüpiter Evlerde salmakis 65 141,113 07-08-2019 01:15 AM
Son Mesaj: Karpuzseverim
  transit jüpiter günes mars merkür kavuşumu kartalyus 3 7,227 07-19-2016 11:17 PM
Son Mesaj: Alejandro
  Transit Jüpiter'in şans noktasından geçişi Reinarubia 6 14,530 12-23-2012 07:39 PM
Son Mesaj: Reinarubia

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir