Değerlendir:
  • 14 Oy - 3.64 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Diger Burclara Göre Akrep
Yazar Mesaj
Mavisahram Çevrimdışı
Siron Vip
*****
Siron Vip
lt=
Mesajlar: 925
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 17

Mesaj: #1
Diger Burclara Göre Akrep
Koca göre Akrep, sinsi ve anlasilmazdir. Iki karakteirn de savunma güdüleri güclü olmakla birlikte kocun silahlari daha basit ve acikken, akrebin silahlari daha gizemli ve sinsicedir. Bu ikili bir evlilik veya ortaklikta bir araya gelmislerse yaris haline getirdikleri hayata gayelerine yirticilikla asilir, basa cikilmaz bir cift olustururlar. Ancak baska acilardan birbirlerini sürekli elestirip dengeleyeceklerdir.

Bogaya göre Akrep, ne istedigi anlasilmayan huzur bozucu bir tiptir. Iki burcun günesleri karsitsa birbirlerinden hic hoslanmazlar. Degilse boganin alinganligi ile akrebin sivri dilini uzlastirmak sartiyla anlasabilirler. Ikisi de durgun ve kararli yapida olduklari icin olusturacaklari ciftin degisime ve gelismeye ayak direyen bir yapisi olabilir.

Ikizlere göre Akrep, ne düsündügünü belli etmeyen, asiri uclarda biridir. Ancak ikizlere uyum saglamayi isteyen bir Akrep, cok iyi bir dinleyici olabilir. Onun sakin ama anlayisli yapisi ikizleri de memnun edebilir. Cok farkli özellikleriyle birbirlerini tamamladiklarinda yararli bir ortaklik meydana getirebilirler.

Yengec Akrebin korkutucu yogunlugunu kolayca sezer. Ancak uyumlu acilari varsa iki karakter iyi anlasabilirler. Duygusal yapilari sebebiyle sorunlari da daha cok derin kökleri olan hissi olaylardir. Yengec akrebi asiri uclarda görecektir. Aralarinda birbirlerine benzerlik duygusu olusmasi mümkündür. bu durumda hayal kirikliklari yasanabilir.

Aslan burcu Akrepten hoslanmaz. Akrebin kuyu gibi derin elestirici bakislari aslanin gurur maskesini delik desik etmeye calisir gibidir. Özellikle kare aciya sahip ikililer, birbirine hic tahammül edemez. Bir toplulukta iki karakterin rekabetine sIkca rastlanir. Günesleri kare aci yapmadigi takdirde; her seyin en mükemmelinin pesinde olan gösterisli bir cift olustururlar.

Basaga göre Akrep, kusurlari arastirma konusunda kafadar bir arkadastir. Bu yüzden dedikoduya meyyaldirler. Ancak birbirlerini yaraladiklari vakit iliski bozulur. Olgun ve dengeli olduklari takdirde bu ikiliden mükemmeli hedefleyen bir cift olusur. Yine de birbirlerinin saplantilarini körüklemeye dikkat etmeleri gerekir.

Teraziye göre Akrep, tahakkümcü ve inciticidir. Iki burcun birlesen yapilari varsa bir araya gelmeleri kuvvetle muhtemeldir. Böylece birbirlerini tamamlar ve dengelerler. Terazinin gelgec hevesleri, akrebin tutkulariyla dengelenirse itidal saglanmis olur. Bu arada akrebe düsen kiskanclik sIkIntIlarina tahammül etmektir.

Yaya göre Akrep, cok baglilik bekleyen, kuskucu biridir. Komsu burclar olduklari icin cok zIt özellikte olsalar da sIkca bir araya düserler. Akrebin derinlik ve yogunlugu, yayin genislik ve esnekligi ile dengelenir ve zenginlesir. Iki burcun hayatin hikmet ve gizemini arayan kültürlü bir cift olusturmalari mümkündür. Hayati seyler pesinde gecirmek istemezler.

Oglaga göre Akrep, asiri uclarda tuhaf biridir. Ancak bu ikilinin tutkulu ve azimli yapilari sebebiyle birbirlerinden hoslanmalari mümkündür. Gözleri yükseklerde oldugu kadar, istedikleri seyler icin fedakarlik yapabilen kisilerdir de. Akrep oglaga daha büyük ve daha uzak hedefler gösterirken, Oglak akrebe; ayaklari yere basan mantikli önerilerde bulunur.

Kova Akrebi yikici ve fanatik bulur. Kare aciya sahip ikili hic gecinemez. Kare acilari yoksa, radikal ve asi yapilariyla benzestikleri icin birbirlerinden hoslanmalari mümkün olabilir. Kovanin düsünüp gelistirdigi akilci alternatif cözümler, akrebin devrimciligi ile hayata gecebileceginden sira disi ortakliklari olabilir. Ancak evlilikte Akrep Kovayi asiri bagimsiz, Kova akrebi asiri kiskanc görecektir.

Balik burcu akrebi acimasiz ve soguk görür. Ancak kendini adamaya yatkin bir Balik, akrebin tahakküm tutkularina kolay uyum saglayabilir. Hatta bu iki tarafa da zevk vererek asiri uclara kayabilir. Ancak bu ikilinin sadist-mazosist bir iliski kurmalarina izin verilmemelidir. Iki burc birbirini cok iyi sezer. Bu sayede birbirlerinden güzel örnekler almalari yararli olur.

Akreple Akrebin iyi gecinmesi, dengelenmis yapida olmalarina baglidir. Yoksa birbirlerini elstirip incitebilirler. Aralarinda bir iliskinin yürümesi icin ihtiyac duyulan sir mesafesinin kalmasi icin güneslerinin birlesmemesi daha iyidir.

Kaynak: Islam'da Astrolji ve Burclar. H. Kübra Ergin

HAYALLER NE KADAR BÜYÜK OLURSA, KIRIKLIKLARI DA O KADAR GÜRÜLTÜLÜ OLUR


Söylesem tesiri Yok, sussam gönül razi degil...


Ögüt verecek insana degil, örnek olacak insana ihtiyac


Öyle Bir Dert Varki BendE, Bin Dermana Degismem !!!
10-06-2010 02:42 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #2
RE: Diger Burclara Göre Akrep
Alıntı:Ancak bu ikilinin sadist-mazosist bir iliski kurmalarina izin verilmemelidir.
bıktım arkadaş ,bu ezik balık burcundan.nereden bulaşmış bana bilmem .
balıksan allah başka zeval vermesin gibi bir durum oluşuyor.şuna bak , bu cümle kadar hakaret kokan başka bir cümleye rastlamadım :D

Alıntı:Komsu burclar olduklari icin cok zIt özellikte olsalar da sIkca bir araya düserler.

bu durumu şöyle düşünüyorum.
komşu burçların , yani birbirinini ard arda izleyen burçların , merkür ve venüslerinin aynı burçta olma ihtimali çok yüksek ; bundan dolayı bir araya gelebilirler.
10-06-2010 10:21 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Messa Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 780
Üyelik Tarihi: Jun 2010

Rep Puanı: 25

Mesaj: #3
RE: Diger Burclara Göre Akrep
(10-06-2010 10:21 AM)aeon Yazılan:  bıktım arkadaş ,bu ezik balık burcundan.nereden bulaşmış bana bilmem .
balıksan allah başka zeval vermesin gibi bir durum oluşuyor.şuna bak , bu cümle kadar hakaret kokan başka bir cümleye rastlamadım :D
bu durumu şöyle düşünüyorum.

Zaten balıkların bu dünyada yatacak yerleri yok gülücük)) Diğer burçlara göre olan yorumlardan bunu anlıyorum dil çýkarma
10-06-2010 09:43 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Aisha Çevrimdışı
Scorpio Vip
*****
Scorpio Vip
lt=
Mesajlar: 80
Üyelik Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 2

Mesaj: #4
RE: Diger Burclara Göre Akrep
kovalar beni komik,sevecen,konuşkan ve ilgi çekici bulur ya da yanımda ben öyleymişim gibi mi hissettiriyorlar

ilginçtirki yakın arkadaşlarımın çoğu kova,aslan ve boğa burcudur
12-30-2010 06:29 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Akrep Burcu ve Psikopatoloji Lajâ 1 9,900 05-01-2019 01:48 AM
Son Mesaj: cancer123
  Akrep Burcu Erkeği Angel 54 74,839 09-07-2018 01:28 AM
Son Mesaj: justicee
  Akrep'ten Dersler Yargıç 31 42,153 03-27-2018 01:39 AM
Son Mesaj: Ahmeedd
  Bir adamın dilinden Akrep Kadını... katmer 28 36,135 03-26-2017 05:31 AM
Son Mesaj: zeynepelif
  Akrep Burcu Vurgusu ve Ünlüleri astrosohbet 36 51,599 03-24-2017 03:35 PM
Son Mesaj: capri
  Akrep Burcu ve Akreplerin Bilinmeyen Yüzü Yakamoz 0 4,622 02-06-2015 02:23 AM
Son Mesaj: Yakamoz
  Akrep Burcu ve Özellikleri ay_se 71 92,349 08-23-2014 12:55 AM
Son Mesaj: Marie
  DOĞUM HARİTANIZDAKİ AKREP BURCU Tuğçe 21 33,914 02-22-2013 02:49 AM
Son Mesaj: Mavisahram
  Gücün Karanlık Tarafı : Akrep raisisset 35 47,952 12-02-2012 03:19 AM
Son Mesaj: UquRx
  Akrep Burcunun 10 Temel Özelliği Jackal 0 4,264 05-05-2012 11:12 PM
Son Mesaj: Jackal

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir