Değerlendir:
  • 35 Oy - 2.89 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Akrep Burcu Erkeği
Yazar Mesaj
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #1
Akrep Burcu Erkeği
"Akrep Burcu erkeği hakkında bir konu başlığı açılmamış, burçlardan mesaj ekleyen birçok arkadaşım var aslında, neyse dedim ben bu konu başlığını açayımda Akrep erkeklerinide tartışalım nasıllar acaba?gülücük

Linda Goodmanın Burçlar kitabından hoş bir alıntı yaptım sizler için, yorumlarınızı bekliyoruz..gülücük"


Tek kelimeyle, bu adam yenilmek, yılmak nedir bilmeyen biridir. Akrep, ikiz huyları olan ihtiras ve mantıkla sizi şaşkına çevirecektir. O, bunların ikisininde uzmanıdır. Zeka ve duygular onu eşit şekilde yönetir. Akrep zeki olmanında ötesindedir. Eğer çok gelişmiş biriyse O aynı zamanda varoluşun sırlarıyla ilgilenen ve yanıtlarını bulmaya çok yaklaşan derin filozofça bilgiye sahip bir insandır.

O sadece kazanmaktan zevk almakla yetinmez, O kazanmak zorundadır. Kaybettiği zaman önemsiz şekilde de olsa, O’nun içinde birşeyler ölür. Bununla birlikte çok sportmence davranır. Diğer bütün duyguları gibi, düş kırıklığı da ciddi yüzüne yansımaz, ve romantik niyetleri de içinde olmak üzere bütün tepkileri sıkı bir kontrol altındadır. Romantik bir ilişki kurmaktan kaçınmasını gerektiren önemli bir neden varsa, dışardan buz gibi sakin görünmesine karşın için için yanacaktır. Arkadaşlarının, akrabalarının, komşularının veya düşmanlarının düşünceleri O’nun önemli kararlarının hiçbirine engel olamaz, sizin düşünceleriniz bile O’nun kararlarını etkilemez. Böylesine güzel bir şekilde kendi iradesine hakim olmak ve ne istediğini kesin olarak bilmek, heran insanlar ne diyecek diye telaş içinde olmayan çok çekici, özgür bir insan yaratabilir. Dürüstlük, cesaret ve kararlılık o kadar kötü şeyler mi? Belki böyle özellikler bügünkü piyasada parlaklıklarını biraz kaybettiler ama, üstlerine biriken tozu silerseniz, gene de sahte olmadıkları için beğenilmelerini sağlayabilirsiniz.

Felaket günlerinin kara bulutları altında Akrep erkeğinin davranışları görülmeğe değer. Başkaları mırıldanırken, kıvranırken, homurdanırken, O gücünün ve cesaretinin doruğundadır. O kıskançlık ve kendine acıma bataklarına saplanmaz, yaşamın kendisine beş paralık borcu olduğunu da düşünmez. Sadece gereksiz zaman kaybetmemeyi düşünür. Gerçek bir felakete uğradığı zaman öfke içinde somurtacağına, onu başını dik tutarak karşılar.

O’nun yüksek standartları vardır, arkadaşlarını rastgele seçmez, onların kendi standlarına uygun olmaları gerekir, O harikulade, ender bulunur bir erkektir. Başka erkekler arasında, açık saçık esprilerini kaba saba şakalarını onlarla paylaşır; sonra tekrar o derin, esrarlı yapısına döner ve Robert Browning kadar kibar, tatlı bir aşık olur. Hiç bir zaman O’na yeni giysiniz veya saç biçiminiz için ne düşündüğünü sormayın. Yoksa acı gerçeği öğrenerek canınızın yanmasına hazır olmanız gerekir. Ama hiç olmazsa olumlu sözlerinin dürüst olduğunu ve içten olmayan sıkıcı komplimanların yapışkan zamkıyla birbirine yapıştırılmadığını bileceksiniz. En iyisi, arada sırada sağlıklı bir "berbat görünüyorsun"" sözüne göğüs germek ve başka erkeklerin sürekli, "Evet, sevgilim, çok güzel, şekerim, Mmmm çok hoş güvercinim" gibi uydurma yanıtlarıyla yetinmek zorunda kalmayıp, arada bir içtenlikle söylenen "Sen gerçekten çok güzelsin, biliyormusun?" sözüyle ödüllendirilmek.

Kadınlar O’nu karşı konulamayacak kadar çekici bulacaklardır; ancak şunu hiç aklınızdan çıkarmayın ki, böylesine sürekli komplimanlara ayartıcı davranışlara karşı koyabilecek kadar güçlü olan birtek erkek varsa, o da Akreptir. Bir Akrep erkeği asla bir kadının kendisine dikte etmesine izin vermeyecektir. Öte yandan kendisini gerçekten anlayan bir eşi olan Akrep koca müşfik, sempatik, anlayışlı, düşünceli bir insan olacak ve eşinin sadakatinin karşılığını öyle bir aşkla ödeyecektir ki kadınların çoğu bunu ancak kitaplarda okuyabilir ve kendisi için dileyebilir. O’na sımsıkı sarılın ama gözlerinizi dört açın; korkakların hiçbir zaman göremeyeceği ufuklar göreceksiniz.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
11-21-2008 08:34 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #2
Cvp: Akrep Burcu Erkeği
Bu konu gözden kaçmış olmalı beyhancığım.Ben de kısa bir yazı ekliyeyim.gülücük)

Akrep erkeği,sevgiye ve aşk maceralarına çok önem verir.Onun için de aşk maceralarına düşkün sayılır.Bu maceralar sırasında sevdiğini sandığı da olur.Ama daha sonra duygunun kuvvetli bir beğenme olduğunu anlar.Bu tip cana yakın,çekici,bayana nasıl davranacağını bilen,neşeli,inatçı,sebatlı biridir.O,daima çekici kadınları beğenir.Kadının tipini,kılığını ,kıyafetini ve her şeyini çabucak inceleyiverir.O arada sezme gücü de ona bayanın kişiliği konusunda türlü şeyler fısıldamaktadır.Erkek,kadının kendisini fazla beğendiğini sezer ve üstüne düştüğünü de görürse kısa süre sonra bıkıp uzaklaşabilir.Buna karşılık kadın ona yakınlık gösteriyor fakat saygı da aşılıorsa,akıllı,neşeli,canlı ve başkaları tarafından beğenilen birise erkeğin ilgisi artar.Bu erkek için ,üstün kadın son derece değerlidir.Her bakımdan anlaştığı ve üstün bulduğu birine rastaladığı an aşık olması kolaydır.Üstelik o, sevdiği andan itibaren de sadıktır.Başka kadınlara bakmayacak,kimseyle ilgilenmeyecektir.Yani durmadan maceralarla vakit geçiren bu çapkın adam aradığı eşi bulunca inanılmayacak kadar değişir.Onun harikuladeyönleri ortaya çıkar.Sevdiğine karşı cömert olur,onun dertlerini dinler , sorunlarını halleder.İstediklerini almaya çalışır.Bu arada başka bir ilginç durum gözükür.Kısa süreli maceralarda kadınlara çok iltifat eden erkek aşık olunca duygularını gizler.Sevdiğini söylemesi son derece zordur.Ancak çki içerse sevdiğini ağzından kaçırabilir.Bun akarşılık sevgisi kıskançlığından belli olur.Zira kadının her şeyini kıskanmaya başlar.Arkadaşlarını,ahbaplarını,onu beğenen kimseleri ve hatta ailesini bile kıskanabilir.Bu kıskançlık erkeğin aşık olduğunun en büyük delilidir.O,sevdiğiyle evlenir.Sadece ona güvenir ve her şeyini eşiyle paylaşır.Ama kıskançlığından vazgeçmez.Bu kronik bir hastalık gibi zaman zaman yine ortaya çıkar.
Bu erkek insanın iç yüzünü okur.Onun için onu kandırmaya kalkışılmamalıdır.Erkeğe büyük anlayış ve sevecenlik göstermek gerekiyor.Olaylarda ona hak verilmeli ve gerekiyorsa teselli edilmelidir.Gururyla oynanmamalı,sevdiği için affedebilir ama asla unutmaz.Kuşku uyandırmaktan kaçınmak gerekiyor

Gülten Suveren-Burçlar ve Yıldızlar Kitabı
11-21-2008 09:22 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
Cvp: Akrep Burcu Erkeği
AKREP BURCU ERKEĞİ

Bu burcun erkeği çok bakımdan ilgi çekicidir. Su grubu olduğu için çok derin hisleri vardır. Diğer taraf tanda analizci bir kafaya sahiptir. Akrep burcu erkeği, kadınlar tarafından çok beğenilen bir tiptir. O analizci kafası sayesinde karşısındaki insanı çabucak inceler ve anlar. Kendince bir karara varır ve bu karar çoğunlukla doğrudur. Aklına koyduğu şeyi muhakkak yapar.

Akrep burcu erkeği çapkındır. Sevgiye ve sevişmeye çok düşkündür. Daha çok genç yaşlarda cazibesiyle kadınları elde eder. Hayatında daima bir kadın olmalıdır.Onun ilk tanıdığı bir kadınla evlenmesi ender görülen bir durumdur. O, pek çok sevgili değiştirdikten sonra evlenecektir.

Bu burcun erkekleri içkiye çok düşkündür. İçtikleri zaman daha neşeli, daha konuşkan, daha cana yakın olurlar.

Akrep burcu erkeği, her şeyin en iyisini ister. Kendisi için lüks bir hayat arzular. Kendi rahatı için ne gerekiyorsa yapmak için elinden geleni yapar.

Akrep burcu erkeğinin gözleri güzel veya çirkin olabilir. Fakat bu erkek nasıl bakacağını bilir. Bakışlarıyla karşısındaki insanı kolayca etkisi altına alır. Sözleri bakışlarından daha etkilidir.

Bu burcun erkeği çok inatçıdır. Onun inadıyla başa çıkmanın imkanı yoktur. Çevresiyle iyi ilişkiler kuran bu erkeğin damarına basmamalısınız.

Pek çok konuda üstün özellikleri bulunan akrep erkeğinin sevdiği kadının her bakımdan kendisine uyması gereklidir. Eşinin bağımsızlığına tahammülü yoktur.


islamakar.com

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
01-12-2009 02:39 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Félicé
Kayıtsız

 
Mesaj: #4
Cvp: Akrep Burcu Erkeği
Beni ilk gördüğüm anda iten, aşırı negatif elektrik aldığım insanları inceliyorum.
Doğum haritalarına hemen bakıyorum.Akrep etkisi yoğun tipler çıkıyor.Akrep vurguları yoğun olan.Aşırı geriyorlar beni.
Ya da koç etkisi olan, tahammül edemiyorum.Hepimiz ne kadar farklıyız, beni geren tipler, bazı insanların etkilendiği kişiler oluyor.
06-15-2009 01:53 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Félicé
Kayıtsız

 
Mesaj: #5
Cvp: Akrep Burcu Erkeği
Gizem Yazılan:Herkesin etkilendiği tip farklıdır..Muhtemelen harita ve hayata dair yansımalarını görüyoruzdur..

Sanırım Nihan sen kova burcuydun hoş sadece güneş burcuna göre değerlednirmekte olmaz ama senin kadar dürüstünüde görmedim dersem yeridir..(hem kova olacak hemde dürüst)..Ben böyle insanları severeim çatır çatır fikrini söyeleyen sevsede sevmesede dile getiren..Böyle insanların samimiyetlerine inanırım..

En azından ben böyle kova görmedim..Çevremdeki kovalar o kadar samimiyetten yoksunlar ki..Sende başka bir potansiyel olsa gerek...


herkes farklı yöntem kullanıyor demek ki ben hiç haritaya bakmam sezgilerimle hareket ederim ve yanılmam nedense..(Plutoniklik bu olsa gerek:D)

Gizem, kova burçlar kuşağının dürüst olarak nitelendirilen özelliğine sahip bir burcudur aslında.Steven Forrest 'doğrucu' der hatta kova burcu özelliklerini sayarken.Dobralığında bu burç özellikleri arasında olduğunu okumaktayım.

Dürüstlük ve samimiyet birbirinden farklı şeyler olsa gerek. Dürüst olmakla beraber, negatif elektrik aldığım insanlarla samimi olmam zordur.Yani sıcak davranamam.Sevgi kelebeği gibi, herkese gülücükte saçmam. Ama bu durumu dürüst olmamak diye adlandıramayız heralde.

Yine de bir kova olsamda, anlaşılması zor acayip bir burçtur kendileri.Pek haz edilmesede, zamanın ötesinde yaşayan, Adem ile Havva'yı cennetten çıkararak (meraklı bilgi arayışı ile) insan özgürlüğünü doğuran zodyağın olmazsa olmazıdır var oluşuyla.
06-15-2009 11:23 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Whitecrow Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 54
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #6
RE: Akrep Burcu Erkeği
Güneş akrep, ay akrep,pluto akrepte,venüs akrepte,pluto ay ve güneşle kavuşumda gülücük akrep erkekleri nasıl mı olur son derece sakin gibi görünse de her an fake atabilir(iz). :D

Alcune delle cose piu'tremende che si possana mai immagiare sono state fatte con le migliori intenzioni.
____________________

16.Kasım.1990 Saat:23.55
İSTANBUL

HARİTAM
06-15-2009 11:28 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Schatz Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 711
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #7
Cvp: RE: Akrep Burcu Erkeği
micropua Yazılan:Güneş akrep, ay akrep,pluto akrepte,venüs akrepte,pluto ay ve güneşle kavuşumda gülücük akrep erkekleri nasıl mı olur son derece sakin gibi görünse de her an fake atabilir(iz). :D

Bende buna katılıyorum.Bir akrebin sakin olabileceği yada asla sizi sokmayacağınız bilemezsiniz..

Aslan gibi onunda oyunları vardır.Tatlı dil vs. Ama sokar intikamını alır:(

Tabiyat bakımından su olsada !!!!!

Suyun yakıcılığınında ateş kadar hatrı sayılır....

Ve güven konusunda akreplere pek güvenmiyorum.ELİNizde tuttuğunuz kutunun içinde bomba olmadığı ne malüm???????

Kim bilebilir:(

O yüzden samimiyet konusunda ateş grupları favorimgözkýrpma SöYLEyip geçiyor...
06-15-2009 11:58 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
açelya Çevrimdışı
Venus Vip
*****
Venus Vip
lt=
Mesajlar: 47
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #8
Cvp: Akrep Burcu Erkeği
Nihan Yazılan:Gizem, kova burçlar kuşağının dürüst olarak nitelendirilen özelliğine sahip bir burcudur aslında.Steven Forrest 'doğrucu' der hatta kova burcu özelliklerini sayarken.Dobralığında bu burç özellikleri arasında olduğunu okumaktayım.

Dürüstlük ve samimiyet birbirinden farklı şeyler olsa gerek. Dürüst olmakla beraber, negatif elektrik aldığım insanlarla samimi olmam zordur.Yani sıcak davranamam.Sevgi kelebeği gibi, herkese gülücükte saçmam. Ama bu durumu dürüst olmamak diye adlandıramayız heralde.

Yine de bir kova olsamda, anlaşılması zor acayip bir burçtur kendileri.Pek haz edilmesede, zamanın ötesinde yaşayan, Adem ile Havva'yı cennetten çıkararak (meraklı bilgi arayışı ile) insan özgürlüğünü doğuran zodyağın olmazsa olmazıdır var oluşuyla.

Ben doğrucusunu göremediğim için fikrimi beyan etmek istedim ve böyle kovalarda varmı hissi uyandırdı bende..

dürüstlük fikrini ya da olanı olduğu gibi yansıtmadır..Ki bu yansıma kişinin samimi olduğunu gösterir bence ikisi o kadar birbiriyle ilinti halindedirki biri olmadan diğeri olmaz ikisi aynı anda vardır..Sonuçta aralarında hiçbir fark gözetilmez..


Nihan Yazılan:Dürüst olmakla beraber, negatif elektrik aldığım insanlarla samimi olmam zordur.Yani sıcak davranamam.Sevgi kelebeği gibi, herkese gülücükte saçmam. Ama bu durumu dürüst olmamak diye adlandıramayız heralde.

akrep ve koç etkisi olanlardan negatif etki alıyorsun...2 dir tekrarladın anlaşılmıştı zaten..

06-16-2009 12:13 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Whitecrow Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 54
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #9
Cvp: RE: Akrep Burcu Erkeği
almira Yazılan:
micropua Yazılan:Güneş akrep, ay akrep,pluto akrepte,venüs akrepte,pluto ay ve güneşle kavuşumda gülücük akrep erkekleri nasıl mı olur son derece sakin gibi görünse de her an fake atabilir(iz). :D

Bende buna katılıyorum.Bir akrebin sakin olabileceği yada asla sizi sokmayacağınız bilemezsiniz..

Aslan gibi onunda oyunları vardır.Tatlı dil vs. Ama sokar intikamını alır:(

Tabiyat bakımından su olsada !!!!!

Suyun yakıcılığınında ateş kadar hatrı sayılır....

Ve güven konusunda akreplere pek güvenmiyorum.ELİNizde tuttuğunuz kutunun içinde bomba olmadığı ne malüm???????

Kim bilebilir:(

O yüzden samimiyet konusunda ateş grupları favorimgözkýrpma SöYLEyip geçiyor...

Akreplerin sorunları belki de kontrol mekanizmasından kaynaklanıyor.Belki de ondan herkez bizleri anlaşılmaz zor insanlar olarak algılıyor.Son derece sakin,sevimli,az konuşan bundan zarar gelmez bir insan portresi çiziyoruz en başta ondan sonra karşı taraftaki egoları yüksek başkalarını kontrol etmek isteyen biriyse zevke geliyor ve sizi kullanmaya çalışıyor ama burada bahsi geçen kişi akrepevill, akrep kendini kullandırmaz ve belli bir zaman sonra bir bakmışsınız akrebi kullanmaya çalışan insan onun oyuncağı olmuş :D(gerçek bir hikayeden ufak bir kesit) çevrenizde yeni tanıştığınız bir akrep varsa iyi inceleyin halim salim kendi halinde bir insan gibi görünebilir.

Alcune delle cose piu'tremende che si possana mai immagiare sono state fatte con le migliori intenzioni.
____________________

16.Kasım.1990 Saat:23.55
İSTANBUL

HARİTAM
06-16-2009 12:20 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Schatz Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 711
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #10
Cvp: RE: Akrep Burcu Erkeği
micropua Yazılan:
almira Yazılan:
micropua Yazılan:Güneş akrep, ay akrep,pluto akrepte,venüs akrepte,pluto ay ve güneşle kavuşumda gülücük akrep erkekleri nasıl mı olur son derece sakin gibi görünse de her an fake atabilir(iz). :D

Bende buna katılıyorum.Bir akrebin sakin olabileceği yada asla sizi sokmayacağınız bilemezsiniz..

Aslan gibi onunda oyunları vardır.Tatlı dil vs. Ama sokar intikamını alır:(

Tabiyat bakımından su olsada !!!!!

Suyun yakıcılığınında ateş kadar hatrı sayılır....

Ve güven konusunda akreplere pek güvenmiyorum.ELİNizde tuttuğunuz kutunun içinde bomba olmadığı ne malüm???????

Kim bilebilir:(

O yüzden samimiyet konusunda ateş grupları favorimgözkýrpma SöYLEyip geçiyor...

Akreplerin sorunları belki de kontrol mekanizmasından kaynaklanıyor.Belki de ondan herkez bizleri anlaşılmaz zor insanlar olarak algılıyor.Son derece sakin,sevimli,az konuşan bundan zarar gelmez bir insan portresi çiziyoruz en başta ondan sonra karşı taraftaki egoları yüksek başkalarını kontrol etmek isteyen biriyse zevke geliyor ve sizi kullanmaya çalışıyor ama burada bahsi geçen kişi akrepevill, akrep kendini kullandırmaz ve belli bir zaman sonra bir bakmışsınız akrebi kullanmaya çalışan insan onun oyuncağı olmuş :D(gerçek bir hikayeden ufak bir kesit) çevrenizde yeni tanıştığınız bir akrep varsa iyi inceleyin halim salim kendi halinde bir insan gibi görünebilir.


Keskin sirke küpüne zarar benim bildiğim akrepler kendini değil karşı tarafı kullanmaya kalkar..!!!!


Ama ay burcunun bu dark etkiyi yumuşattığına inanıyorum.

Böyle dark yapılara ay burçları ikizler düşersegözkýrpma

Pek güzel oluyorgülücük

O zaman benim diyen ikizlerden daha hafif meşref oluveriyorlargülücük)
06-16-2009 12:28 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Akrep Burcu ve Psikopatoloji Lajâ 1 9,751 05-01-2019 01:48 AM
Son Mesaj: cancer123
  Akrep'ten Dersler Yargıç 31 41,589 03-27-2018 01:39 AM
Son Mesaj: Ahmeedd
  Bir adamın dilinden Akrep Kadını... katmer 28 35,689 03-26-2017 05:31 AM
Son Mesaj: zeynepelif
  Akrep Burcu Vurgusu ve Ünlüleri astrosohbet 36 50,938 03-24-2017 03:35 PM
Son Mesaj: capri
  Akrep Burcu ve Akreplerin Bilinmeyen Yüzü Yakamoz 0 4,594 02-06-2015 02:23 AM
Son Mesaj: Yakamoz
  Akrep Burcu ve Özellikleri ay_se 71 91,323 08-23-2014 12:55 AM
Son Mesaj: Marie
  DOĞUM HARİTANIZDAKİ AKREP BURCU Tuğçe 21 33,496 02-22-2013 02:49 AM
Son Mesaj: Mavisahram
  Gücün Karanlık Tarafı : Akrep raisisset 35 47,349 12-02-2012 03:19 AM
Son Mesaj: UquRx
  Akrep Burcunun 10 Temel Özelliği Jackal 0 4,236 05-05-2012 11:12 PM
Son Mesaj: Jackal
  Suyun Buz Hali;Akrep katmer 17 22,499 04-22-2012 11:16 PM
Son Mesaj: Jackal

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir