Değerlendir:
  • 42 Oy - 2.6 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Boğa Kadını
Yazar Mesaj
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #1
Boğa Kadını
BOĞA KADINI

BOGA BURCU KADINI, INSAN ILISKILERINDE COK BASARILIDIR. HERKESLE

KOLAYCA ILETISIM KURABILIR.

Kusur arayan kibirli kisiler olabiliirler. ''Gercek olan guzeldir, guzel olan gercektir''

hayata bakisinin bir ozetidir. Bir olayi yillarca unutmayip kin tuttabilirler. Herkesle kolayca

letisim kurabilirller.Tam anlamiyla gercek bir disidir. Dogaya duskundur.

Annesi Mayıs'ta doğmuş olan bir yazarla yaptığım bir konuşmayı hatırlıyorum. Yazarın anne-babasının alışkanlıklarını ve karakterini tartışırken, genç kız şöyle birşey söyledi; "Annem uzun boylu bir kadındı". " Öyle ise, siz babanıza benziyor olmalısınız," dedim, çünkü genç kız orta boyluydu. Gülümsedi. Ve söylediği şeyi hiçbir zaman unutmayacağım. " Ben santimleri kastetmedim. Annem benden daha kısa boyluydu. Manevi yönden yüksek olduğunu söylemek istemiştim". Bu genç kız Balık burcundandı; ruhunuzun derinliklerine bakan bir burç.
Genç kız haklıydı. Bir Boğa kadını, uzun boylu bir kadındır. Boyu 1.50 nin altında bile olsa, yaşamın O'nun önüne çıkarmak için seçtiği her tehlikeyi karşılamaya yetecek kadar uzayabilir. Birçok yönlerden Boğa kadını dünyanın tuzu, her erkeğin aradığı ve nadiren bulduğu, en değerli kalitelerin bir karışımıdır. Bu kadının güçlü bir erkeği ormana kaçacak kadar ( ya da en azından masa örtüsünün altına ) korkutabilen şiddetli bir öfkesi olabilir, ama iyice çileden çıkarılmadıkça gazaba gelmeyecektir. Genel olarak, her insanın sabrını taşıracak kadar damarına basmazsanız, ya da kader eline gerçekten çok kötü kartlar vermezse, Boğa kadını hayat oyununu hayran olunacak bir sükûnetle oynayacaktır. O'nun riyasız, açıksözlü dürüstlüğü, normal kadınca aldatmacalar ve gözyaşlarıyla karışarak bozulmamıştır. Birçok Boğa kızı birçok sert erkekten daha çok menliğe ve cesarete sahiptir, ama kendi cinsiyetine yeterince güvendiği için, eğer bu göreve talipseniz, aile reisliğin! size bırakacaktır. Eğer bu ışı beceremezseniz, kontrolü ele alıp işlen kendisi idare edebilir. Ancak, öbür şekli çok daha fazla tercih eder. O, gerçek bir erkek aramaktadır. Çünkü O, gerçek bir kadın olduğunu bilmektedir ve bununla gurur duymaktadır. O'na göre. kadın olmak ille de ıslah olmaz bir flört, boş kafalı biri, ya da kendi yolunu bulmak için çaresiz numarası yaparak miyavlayan bir kedi yavrusu olmak değildir. O'nun kendine has bir kafası olduğunu çok geçmeden anlarsınız; ve bu kafa, bir amaca ulaşmak için ağlayıp sızlayarak, çevresindekileri rahatsız edici davranışlara sığınmaya gerek duymayacak kadar güçlüdür
Vasat bir Boğa kadınının yapısında, bir gurup atı tutmaya yetecek kadar kendi kendini kontrol gücü vardır. ( O'ndaki gizli irade gücünü anlamak için, iyi bir fikir), eğer bu gücü kullanmak isterse,, istemesini dileyelim. Koç, Aslan veya Ay etkisi almışsa, arada sırada zalimleşebilir, ya da sık sık öfke fırtınaları yaratabilir. Doğum haritasında güçlü Balık veya ikizler etkisi varsa hiç yerinde duramayacak kadar hareketli ve aynı zamanda kararsız olur...

Ancak, tipik Boğa kadını çoğu zaman heryerde kendi disiplinini kullanır, iyi ki öyle, çünkü O'nun normal olarak sakin olan dış görünüşü biraz disiplin gerektiren şehvetli bir yapıyı gizlemektedir.

Erkekler O'nun, iyi niyetle herkesi olduğu gibi kabul etme eğilimini takdir ederler.Kongo'daki bir çeşit sineği inceleyen bir bilim adamıyla, sirkteki gösteride kılıç yutan adam O'nun için birdir. Her ikisi de kendi işlerini yapıyorlar; şarlatan değiller, O'nun için önemli olan da budur. Yakın arkadaşları Toulouse- Lautrec'in dünyasından çıkmış anlaşılmaz yaratıklar olabilirler; ya da hattâ canlanmış Norman Rock-well resimleri bile olabilirler. Ama onlar gerçek insanlardır; içi doldurulmuş gömlekler, ya da heykeller değil. Hoşlanmadığı birine rastladığı zaman, onu mahvetmek veya ideallerini ve niyetlerini tehlikeye atmak için büyük bir kampanya açmaya kalkışmaz. Boğa kadını düşmanlarına soğuk bir ilgisizlik gösterebilir, ama sizi bir dost olarak kabul etmişse, yaşamınızın tüm iniş çıkışlarında size bağlı kalacaktır. O'nun size bağlı kalma azminin yanında Damon'la Pythias arasındaki ilişki rastgele bir tanışıklık gibi kalabilir.

Bir Boğa kadını sizin için bayrak direğine tırmanabilir, hapse girebilir; veya saçlarınıza papatyalar takabilir. Siz O'nun arkadaşısınız, ne yapıp edip sizin hareketlerinizi haklı çıkaracaktır. Burada dikkat etmeniz gereken küçük bir nokta var. O'nun bu körü körüne bağlılığına ve şaşmaz sadakatine sizin de karşılık vermenizi bekleyecektir. Karşılığında siz de tüm varlığınızı O'na adamazsanız, kasvetli, karanlık bir kırgınlık bulutu gibi bir köşeye çekilip surat asacaktır.

Ne var ki, bu kıskançlıkla aynı şey değildir. Vasat bir Boğa kadını, erkeklerin kızlara bakma hobisini hoşgörüyle karşılayabilir. Koç veya Aslan kadını gibi. güzel bir kıza açıkça her hayranlık gösterişinizde öfkeden morarmayacaktır. Boğa'yı öfkelendirmek için, iyi bir kız arkadaşa rastgele gösterilen bir yakınlıktan veya yanağına kondurulan bir iyi geceler öpücüğünden daha fazlası gerekir. O'nun dürüst bir oyun anlayışının sınırlarını aşarsanız, paniğe kapılabilir, ancak sınır çizgisi cömert çizgilerle çizilmiştir. Tipik bir Boğa öfkesiyle infilâk etmesi için, O'nun şu ya da bu şekilde gerçekten duvara kıstırılmış olması gerekir. Keyfinize bakıp şu çekici kasiyere göz kırpabilirsiniz, ancak O'nun sabrını fazla denemeyin. Sınırsızmış gibi görünse de, onun da bir sınırı vardır.
Bu kadınlar tümüyle zekâ isteyen amaçlara yönelmemişlerdir. Bu Boğa kadının zekî olmadığı anlamına gelmez. En zekî erkekler ve kadınlarla zekâ yansına girebilir, ancak hırslı bir şekilde izafiyet teorisini hesaplamakla veya çapraşık konulan araştırmakla ilgilenmez. Birkaç üniversite bitirmiş olmak O'nu çok fazla etkilemez. Saygısını kazanmak için sadece biri yeterlidir. Pratik bir sağduyu ve herhangi bir konunun esaslarını kavrama yeteneği, O'nun için, esastır. Ama tipik bir Boğa kızı filozofların eserlerini okuyan bir entelektüel değildir, karışık ideolojiler de O'nun başlıca uğraşı olmaktan uzaktır. O, sağlam, pratik düşünen, gösterişli kafa sporlarına özenmeyen bir insandır. Ayaklan sımsıkı toprağa bağlıdır ve sağlam basan topuklarının kesinlikle kanatları yoktur. Boğa kadınları nadiren huzursuzdur- dengelerini iyi korurlar. Boğa'nın perspektifi, normal olarak, hiçbir eğilip bükülme, dönme ve bozulma göstermeden, dosdoğru ve dürüst yapısını korur (İkizlerdeki Ay O'nun biraz hızla dönmesine neden olsa bile ).

Boğa kızı kesinlikle fiziksel bir yaratıktır. Bu hiç kuşkusuz sizi ilgilendirir. Ama O'nu ilgilendirmek için, birşey veya bir fikrin O'nun çok iyi ayarlanmış duyularına hitap etmesi gerekir. " Bu O'nunu için iyidir, " herkes böyle yapıyor," " O'nu kafaca uyaracak" gibi sözleri duymak bile istemez. Bu çeşit palavralar O'nun esnemesine neden olur. O'nun içtenlikle heyecanlanarak karşılık vermesi için, yaptığı herşeyden fiziksel bir zevk alması gerekir
Bir Boğa kadınının vazoya yapma çiçekler koyduğunu pek göremezsiniz. O'nun çiçekleri gerçek olmalı ve gerçekten kokmalıdır. İlkbahar ve sonbaharda kocaman buketler halinde püsküllü söğütler ve yabani yaseminler toplayacak, yazın da evini dayanıklı yıldız çiçekleri ve krizantemlerle dolduracaktır. O'nun parfümü egzotik ve uçmayan cinsten olacaktır. Ancak bazı Boğa kadınları aksi yöne yönelirler ve saçlarının, ciltlerinin temizliğini uzaktan bile hissettiren bir kokuyu tercih ederler. Boğa kızları, güneşin tatlı kokusunu, ya da fırında pişen ekmeğin leziz kokusunu taşıyan tertemiz yıkanmış çarşaflardan gözle görülecek kadar hoşlanırlar. Sabah gazetesinin kokusu, ilkbahar yağmurundan sonra biçilen çimenlerin kokusu, yanan mumların veya yakılan bir yığın sonbahar yaprağının dumanından yayılan koku da O'nun çok hoşuna gider. Bu size, iyi bir cins traş losyonu kullanmanız, kulaklarınızı nemli gazete kâğıdı ile ovuşturmanız, ceketinizin göğüs cebine yanık bir yaprak koymanız, gece yatarken O'nu öpmeden önce sprey sıkmanız gerektiği konusunda ipucu verebilir. Hoş olmayan kokular da O'nu aynı derecede ters yönde, kötü bir şekilde etkiler. Bu, tüylerine deodorant sıkılsa bile, evde kokarca beslemekten hoşlanacak bir kız değildir. Yanınıza çiçek kokulu bir sprey almadan, O'nu kızarmış balık yemeye götürmeyin. Yemek kokulan sorun yaratır. Dereden yeni tutulmuş taze balığın kokusu farklıdır; o doğaldır. Ahırlar da O'nun o hassas burun deliklerini rahatsız etmez. Ne de olsa, o da Doğa Ana'nın kokusudur. O'na ilânı aşk ederken koku alma duyusuna hitab ederek başarıya ulaşmak istiyorsanız, dikkatle bunların listesini yapmanız gerekir.

Renkler de O'nun duyularım etkiler; ne kadar parlak, canlı olursa o kadar iyidir. Toz maviden çivit rengine kadar, mavinin bütün tonları, O'nun güçlü mukavemetini kıracaktır. Açıklı koyulu pembeler de öyle... O'nu ziyarete giderken mavi bir kravat, gözalıcı pembe bir gömlek giyin, ama her ikisini aynı zamanda değil. O'nun aynı zamanda bir renk uyumu duyusu olduğunu unutmayın; herhalde karışık bir çocuk yuvası gibi görünmek istemezsiniz
Boğa kızının yemekleri lezzetli olur, ve genellikle yemeklerinde cömertçe baharat kullanır ( eğer Başak ya da Oğlak etkileri almamışsa). O'nu mutlaka en iyi aşçıların çalıştığı lokantalara götürün, çünkü yalnızca hamburger yiyip bezelye çorbası içmekle yetinmekten hoşlanmaz Şansınız varsa sizi ev yemeği yemeye davet edecektir, siz de tatlı servisinden önce evlenme teklif edebilirsiniz. Bu kız önüne önlüğünü bağlayınca, sadece tarçınlı tost yapmakla kalmaz . O'nun evine boş bir mideyle uğramak her zaman iyi bir fikirdir. Tipik Boğa kadım pişirdiği yemeklerle dosdoğru kalbinize giden yolu bulabilir, ve O'nun mutfağı gerçek bir erkek tuzağıdır.

Uyumlu sesler ve güzel bir görünüm O'nu bir mıknatıs gibi çeker. Boğa kadınlarının çoğunun müzik ve sanata karşı yabana atılmayacak bir yetenekleri ve beğenileri vardır. Telefonla konuşurken telefon defterine yaptığı karalamalar çoğunlukla çok zekice çizilmiş resimlerdir. O'nunla buluştuğunuz zaman konserlere ve resim sergilerine gitmeniz gerçekten iyi bir seçimdir. Niyagara Şelâlesi ve Grand Canyon da balayı için seçeceğiniz en iyi yerlerdir. O, doğanın ihtişamı karşısında çılgınca bir zevkle kendinden geçer.

Eğer O'nu Niyagara' ya götürmeye mali gücünüz elvermezse, Lunaparka götürün. Herhalde dönme dolaba binmeye bayılacaktır; yanaklarına çarpan keskin rüzgarı hissetmek, renkli ışıklan izlemek ve Kalyop müziği dinlemek son derece hoşuna gidecektir. ( Çılgınca bir hızla inen çıkan trenler, daha çok O'nun Koç ve İkizler burcundan kız kardeşlerinin hoşuna gider.) Hiç çiftliğe gitmemiş, kırda yürüyüşe çıkmamış olan ve ata binmeyi, balık tutmayı sevmeyen Boğa kadınlarının sayısı çok azdır. Tüm cinselliğine karşın, Boğa kadını kalben bir Ayşe Reistir. Toprak huzur verici bir seslenişle Boğa kızını çağırır ve O'da kollarını içtenlikle Doğa Anaya açarak karşılık verir. Eğer O'nun kollarını içtenlikle sizin boynunuza dolamasını istiyorsanız, plak-çalarınızda gürültülü müzik çalmamaya, sarımsak yedikten sonra ağzınızı ve boğazınıza gargarayla temizlemeye ve uyumsuz renkler giymemeye dikkat edin.
Sonunda, gelelim dokunma duyusuna... Süveterinizin " tırmalayıcı " olduğundan yakınan kadınlar Boğa burcundan olanlardır. Cildini " rahatsız etmektedir ". Gözleri kapalı dokunmakla bir kumaşın rengini neredeyse tahmin edebilirler. Giydikleri kumaşlar yumuşak ve dokunma duyularını okşayan, hiçbir zaman tahriş edici olmayan kumaşlardır; sade ve zevkli giyinirler. Duyulan hassas olan yapısı, gösterişli iç çamaşırları ve süslü püslü giysilerden zevk alacak düzeye erişmemiştir ( Balık, Aslan ya da Ay etkileri alanların dışında). O, spor ve sade, aşın süsleri olmayan pahalı giysileri tercih eder; giysi satın alırken pratik yapısı ağır basar. Doğum haritasında güçlü Kova burcu etkileri varsa, bazen mağazalarda biraz fazla delice ve rüküşçe alışverişler yapacak, ancak seçtiği alışılmışın dışındaki ultra modern giysiler bile kullanışlı olmak amacına hizmet edecektir.

O'nu daha yakından tanıdıkça, bu kızın bir dayanıklılık anıtı olabileceğini anlayacaksınız. Sadakat konusunun dışında, pek az şey ister. Dış görünüşü,genellikle,sade, realist ve hoştur. İnsanlar O'nun açık sözlülüğünden ve uyumlu davranışlarından hoşlanırlar- bu davranışlar sıcak bir banyo kadar rahatlatıcıdır. Kendisi de herhalde, bol miktarda güzel kokulu losyonlar, yağlar katılmış bol köpüklü sıcak banyodan hoşlanmaktadır. Boğa kızlarının banyoları çoğunlukla Kleopatra'nın özel banyo odalarına benzer. Bir köşeden bir kölenin çıkarak palmiye yaprağından yelpazeyi sallamaya başlayacağını umabilirsiniz.

Boğa kadının, özellikle başkalarının önünde, kendisine kafa tutulmasından hiç hoşlanmadığını öğrenmek zorundasınız; ama O'nun burcunu iyice anlayarak kolay yolu öğrendikten sonra, öyle davranmaya zaten ne gerek var? O'nun herşeyi yavaş yavaş yapmaktan hoşlandığını unutmayın. Eğer O'nu acele ettirmeye kalkışırsanız öfkelenir, Boğa kadınını öfkelendirmek de pek akıllıca birşey değildir. O'nun temposu yavaştan temkinli ve istikrarlı olmaya kadar değişir; pek saldırganlığa varmaz, ama fazla dürtüklenirse iş şiddete kadar varabilir. Annelik O'na pek yakışır; O'nun sakin davranışlarıyla karışınca kadınca yapısına çok güzel uyar. Minik bebekçikleri şefkatle kucağına alır, yeni yürümeye başlayanlara bayılır; ama çocuklar büyüdükçe sen ve çok şey isteyen bir anne olabilir. Boğa kadınında kararlı, inatçı bir huy vardır ki, buluğ çağındaki bir çok değişiklikleri kabul etmesini zorlaştırır. Boğa kadınının kurduğu disipline karşı gelinmesi O'nu sinirlendirir. İtaatsizliğe ve meydan okunmasına tahammül edemez. Tüm Boğaca öfkesi kabarır. O, tembelliği ve şapşallığı da hoş göremez. Çocuklar herhalde odalarını derli toplu tutacaklardır- yoksa kendileri bilirler...
Boğa'nın güzelliğe ve uyuma olan tutkusu, O'nun dağınıklık alışkanlıklarını sükûnetle karşılamasına engel olur. Karıştırıcı çocuklar ve ortalığın darmadağınık olması, O'nu kırmızı görmüşe çevirir. Bu birkaç kusurun dışında, Boğa herhalde iyi bir anne olacak ve yıllar geçtikçe çocuklarına anne imajı vermekten çok arkadaşça davranacaktır. Mayıs'ta doğan bir kadının çocuklarının çoğu O'nu ilk yıllarda çok sıcak müşfik bir anne ve daha sonraki yıllarında şakacı bir arkadaş olarak hatırlayacaklardır. Bu iki dönemin arasındaki, gençlik heyecanının Boğa'nın katı disipliniyle çatıştığı yıllar, bazı hoş olmayan anılar bırakabilir. Boğa anne çocuklarım dışardan gelebilecek tüm zarar ve üzüntülerden canla başla koruyacak ve onlara kendi dürüst cesaretini aşılayacaktır.

Boğa kadınları hiçbir zaman ağlayıp sızlayıp, halinden şikayet eden kadınlar değillerdir. Bu kadın sessizce tıp fakültesinde okuyan bir kocaya destek olma görevini üstlenecek ve ailede geçici mali bir kriz baş gösterdiği zaman evde çalışacaktır. Çoğunlukla yavaş temkinli olan davranışlarına ve sık sık dinlenme ihtiyacına karşın, O hiç de tembel biri değildir. Boğa kadınları çok çalışkandır. Portatif merdivene tırmanarak, bir erkek gücüyle duvarları boyayabilir, ya da ovuşturarak silip temizleyebilir. Ancak, dayanıklılığını koruyabilmek için, öğle uykusuna ihtiyacı vardır. O, erkeğinin yanında gururla yürüyecektir. Onu geçmeye çalışmaz, ve onun gölgesinde kalmak istemez. Boğa eşlerin çoğu profesyonel bir işte özel kurs gören kocasının çalışmalarına yardım eder, veya kocasının bürodan eve getirdiği iş mektuplarını daktiloda yazar. O, bu alanlarda kusursuz bir yardımcıdır. Boğalar kendi paylarına düşen yardımı yapmadan hiçbir zaman karşılarındaki kişilerden destek beklemezler. Yardım etmek için ellerinden geleni yaptıkları halde, kendi yardımını esirgeyen bir erkekle de mutsuz olurlar. Boğa kadınları, hangi şekilde olursa olsun, zayıflıktan hiç hoşlanmazlar.
O'nun ağrıya ve ruhsal gerginliğe dayanıklılığı hemen hemen inanılmaz boyutlara varır, çoğunlukla Akrep kadınınkini bile geçer. Bir zamanlar bir hastanede gördüğüm sahneyi hatırlıyorum. Bir Boğa kadını ciddi bir ameliyat geçirmek üzere üst kata çıkıyordu; geçireceği ameliyat o kadar ciddiydi ki, kurtulma şansı çok azdı ve kendisi de bunu biliyordu. Bu önceden hesaplanmış bir riskti. Kadıncağız ameliyathaneye götürüleceği tekerlekli sedyeye yatırılırken kocası O'nu izliyordu ve kadın kocasının gözlerindeki yaşlan fark etmişti. Ama hiç-birşey söylemedi. Hemşireler gülüşünceye ve doktor bile tebessüm edinceye kadar şakalar yaptı. Görevliler sedyeyi iterek çekerek asansöre bindirmeye çalışırken, kadının söylediği ve ailesinin duyduğu son sözler tipik Boğa sözleriydi. Gerideki sevdiklerine veda etmek için yaşlı gözlerle dönüp bakacağına, bir dirseğinin üzerinde doğrulmuş ve genç adamlara ciddi ciddi şöyle demişti: "Beni tekrar bu meretin üstüne yatırmadan önce biraz yağ alın da,şu Allah'ın cezası tekerlekleri yağlayın." Bir Boğa kadını duygusallığın pratikliği önlemesine hiçbir zaman izin vermez.

Mayıs'ta doğan kadınla evlenen bir erkek,ağlayan bir bebekle veya erkeklerden para ya da hediyeler koparmak için kadınca çekiciliğini kullanan bir kadınla evlenmiş olrnaz.Bu kadın kocasının kendisini ve ailesini akıllıca geçindirmesini bekler.O, aynı zamanda yiyeceğin ve ev eşyalarının en iyi kaliteden olmasını ister.Ancak alışveriş yaparken her zaman çok dikkatli davranır,ve özlemini çektiği lüks şeyleri almak için beklemeyi bilir.

Sağlam bir temele dayanmadan çabucak elde edilen servetler.O'nun istikrar duygusuyla bağdaşmaz.O sizin geleceğinizi dikkatle inşa ettiğinizi görmek ister.İyi bir izlenim yaratmak O'nun için önemlidir.Birçok Boğa kadını kocalarını.güvenli bir gelecek sağlamak için.nüfuzlu kişileri yemeğe davet etmek için özendirirler.Boğa kadını çok konukseverdir.
Bu kız,hasta bir çocuğun başında geceler boyunca uyanık bekleyecek ve onun sağlığına kavuşması için çok sağlam bir inançla dua edecektir.O, tüm dünyanın yenilgiye uğrattığı bir erkeğin umut deposunu yeniden doldurabilen ,kendi cesur,gözü pek karakterini ona da aşılayabilen bir kadındır.O bir büyükbaba saati gibi güvenilir ve şaşmaz bir insandır.Patlayan bir su borusunu veya atan bir sigortayı, sanki vişneli pay yapıyormuş ya da kopan bir düğmeyi dikiyormuş gibi, yetenekle onarır. Yabancıları ve akrabaları evinde ağırlamak için , her zaman kalbinde yeterli yer ve yeterli sevgi vardır. Bir fırtınadan sonra O'nun evine sığındığınız zaman,evi sizi sıcaklıkla saracaktır. Arkadaşımın dediği gibi,Boğa kadını "uzun boylu bir kadındır
(alıntı)

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-19-2007 02:18 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #2
RE: boğa kadını
BOĞA BURCU KADINLARI VE AŞKLARI









Gerçek bir erkekseniz, Boğa Kızlarının gönlünü çalabilirsiniz. Zira o, her türlü erkek işini rahatlıkla yapabilir ve idareyi kolayca eline alabilir. Fakat, hiçbir zaman tercihi bu değildir. O gerçek bir erkek arar.



İlkbaharın belirgin ve kararlı olduğu bu devre içine doğan Boğa Kadınları, içine doğdukları mevsimin tipik özelliklerini gösterirler. Son derece bakımlı, güzelliğe önem verdikleri ölçüde rahatlarına düşkündürler. Güvenli ortama ihtiyaçları vardır.



Gelecek kaygısından uzaklaştıkları ve kendilerini güvende hissettikleri ölçüde güzelleşir ve sevgilerini yansıtırlar.



Bir Boğa Kızıyla birlikte olmaktan daha mükemmel bir şey olamaz. Karmaşık, zorlu, sert, şiddetli olaylar karşısında bile o inanılmaz dinginliğini, sükunetini bozmayacaktır.



Öylesine sakin duruşunun zorlama olduğunu sanmayın sakın. Zira o hiçbir şey için kendini zorlamaz. Riya, yalan ve oyunlara kalkışmaz. Nasıl duruyorsa, öyledir.



Rahattır. Ve onun bu rahatlığı çevresine yayılır. Etrafını huzur dalgalarıyla kaplar ve onunla birlikteyken geriliminizin yavaş yavaş azaldığını farkedersiniz.
Boğa Kızları kesinlikle fiziksel bir varlıktır. Onun dikkatini çekecek yegane şey de alacağı fiziksel zevklerdir. Bunun dışında karmaşık figürlerden, yapma çiçeklerden, herkesin yapıyor olduklarından hiç mi hiç etkilenmez.



Boğa Kızlarının vazoya yerleştirdiği çiçekler gerçek olmalı ve gerçekten kokmalıdır. İşte bundan etkilenir, haz duyar. Çünkü, fiziksel olarak hissettiği canlı çiçekler ona zevk verecektir. Yapma çiçekler aynı şey değildir.



Onun için yağmurun ardından duyulan toprak kokusu kadar etkileyici başka bir şey olamaz. Olsa olsa sabahın erken saatlerinde otların üzerinde güneşin ışınlarını yansıtan çiy taneleri olabilir.



Sabun kokan çarşaflar kadar fırından gelen yaptığı kek veya çörek kokuları da Boğa Kadınlarını etkiler.



Kısacası Boğa Kadınlarının doğal ve temiz kokulardan hoşlandığı sonucunu çıkartarak size bir ip ucu vermeye çalışıyorum.



Şayet bir Boğa Kızını seviyorsanız, mutlaka temiz kokmalı ve tıraş losyonunuzu en iyi cinsinden seçmelisiniz. Çünkü o, kokulara karşı son derece duyarlıdır ve hoş olmayan kokuların geldiği yerden ters yüz ederek arkasına bile bakmadan gidebilir.



Kokulardan etkilendiği kadar renklerden de etkilenir. Özellikle canlı ve göz alıcı renkler... Doğada bulunan tüm renkler onun için etkileyicidir. Tabii bu arada dokunma duyusu ve tat alma duyusunun da son derece gelişmiş olduğunu belirtmem gerekiyor. Bir de işitmek...



Şunu bilmelisiniz ki, Boğa Kadınlarının duyu organlarının tümü son derece gelişmiştir. Çünkü, fiziksel olarak algıladıkları her şeyden büyük bir zevk alırlar. Ve daha fazla zevk almak için dikkat kesildiklerinden duyu organları da keskinleşir.

Bu nedenle yumuşak, hafif, duyu organlarını rahatsız etmeyecek şeylerden hoşlanırlar. Giydiğiniz kazağın sert tüyleri onun derisini tahriş edebilir. Ya da dinlettiğiniz müzik gürültülü gelebilir.

Bir Boğa Kızını etkilemek istiyorsanız, ona romantik ve hafif müzik dinletmeli, ahçısının iyi olduğundan emin olduğunuz restoranlara götürmelisiniz.



O şatafatlı olandan değil, sade fakat kaliteli olandan hoşlanır. Zaten kılık kıyafetinden, hemen her konudaki seçimlerine kadar sade, pratik, işlevi olan fakat kesinlikle kaliteli seçimler yapar. Başka etkiler almadıysa, spor olanı tercih eder.



Fakat, ister modern, ister klasik olsun kesinlikle rahatlığı ön planda tutacaktır.



Boğa Kadınları Zodyak’ın hemen en tahammüllü tipleridir. Öyle kolay kolay ağlayıp sızlanmaz. Hatta ağladığını hiç göremeyebilirsiniz. İsteklerini yaptırmak için oyunlara baş vurmaz.



Hoşgörü sınırları öylesine geniştir ki, bu sınırların nerede başlayıp nerede bittiğini anlamakta zorlanabilirsiniz. O diğer burçların kadınları gibi yanınızdan geçen kadına baktığınız için dırdır etmeyecektir. Hatta bunun üzerinde hiç durmayacaktır. Fakat, onun sizi kıskanmadığını düşünüp aklınızdan geçen veya içinizden gelen her şeyi yapabileceğinizi de zannetmeyin.



Daha doğrusu onun hoş görü sınırlarını zorlamaya kalkmayın. Sınırları çok geniş olsa bile sınırları vardır ve sadakat konusunda son derece hassastır.



Denilebilir ki, bir Boğa Kızı sadakatin dışında sizden hemen hiçbir şey istemez. Kendisi olduğu kadar, sizi de rahat bırakır.



Boğa Kadınlarının baskıya, zorbalığa tahammülleri yoktur. Hele bir topluluk içinde ona sert bir tavır ve zorlayıcı bir davranış içinde bulunmaktan kesinlikle kaçınmalısınız.




Yoksa, o yumuşacık, sakin ve hoşgörülü kızın aniden öylesine şiddetli bir tepkisiyle karşılaşırsınız ki, neye uğradığınızı şaşırırsınız.



Bir de iyice aklınızda tutmanız gereken diğer nokta aceleciliktir. Ve bir Boğa Kadınını aceleye getirmeye kalkışmak, şiddetli öfkesiyle karşılaşmaya hazır olmak demektir.



O ağır fakat temkinli hareket eder. Daha hızlı olmaya zorlarsanız o şiddetli tepkisini göstermese bile öfkesini uyandırmış olursunuz. Ve bu durum hiç tavsiye edilmez.

Zaten bir Boğa Kızıyla bir süre birlikte olduktan sonra onu kolayca tanıyacak ve anlayacaksınız. Çünkü, onlar Balık ya da Akrep kızları gibi anlaşılmaz değildir. Üstelik anladıktan sonra onu öfkelendirecek bir şey yapmanıza da gerek kalmayacaktır. Çünkü, O son derece huzur verici sükunetiyle her türlü gerilimden sıyrılmanızı sağlayacaktır.



Boğa kadınları uyumlu, rahat, huzurlu bir atmosfer yarattığı evinde pişirdiği birbirinden leziz yemeklerle kendinizi ona tamamen bırakabileceğiniz bir ortam yaratır.



Son derece kontrollüdür. Kolay kolay öfkelenmez. Dırdır etmez, tersine hayatınızı kolaylaştırmak için öylesine pratik çözümleri vardır ki, kesinlikle sizin erkek olduğunuzu hissettirecek şekilde davranır. İpleri sizin elinize kolayca bırakıp idare edilmekten ayrıca keyif alır. Ama siz idare edemeyecek olursanız, idareyi ele almakta bir an bile tereddüt etmeyecektir. Hem de son derece güçlü ve başarılı bir biçimdir.



Fakat, yine de arzusu bu değildir. Çünkü O, gerçek bir erkekten hoşlanır ve ölünceye kadar ona sadık kalır.

(yasemin boran)

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-19-2007 02:23 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
Cvp: boğa kadını
BOGA KADINI
Boga kadini önce ask ve sevgi ister. Sonra ise hiç kuskunuz olmasin 'para' diyecektir. O, yasamin güzelliklerinden olabildigince yararlanmak isteyen hayat dolu bir kadindir. Bunun için de er veya geç paranin gerekli olacagini bilir. Çaliskandir, beraber oldugu erkegin de çaliskan olmasini ister. Onun için birlikte kazanilan servet, birlikte tadilacak güzelliklerdir. Dogayi, hayvanlari, çocuklari ve bu zevkleri de onunla paylasacak erkekleri çok sever.
Karsi koyamayacagi teklif: 'Aksamki davetten önce bir kuyumcuya ugramaya ne dersin? '

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-21-2007 01:12 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
nerlir Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 34
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #4
RE: boğa kadını
BOĞA KADINI

Boğa burcundan doğan kadınlar, yıldızların sevgi, güzellik temsilcisi dolayısıyla çok cana yakın, beğenilen, aranılan tiplerdir. Evlilik ve annelik onlara çok yaraşır. Boğa Burcu kadını yıldızı yüzünden güzelliklere çok düşkündür. Özellikle müzik ve resim bu tiplere büyük zevk verir. Onlardan çoğu da resim ve müzik alanlarında talihlerini denerler veya günlük işleri dışında resim ve müzikle uğraşarak oyalanırlar.

Boğa Burcundan doğan bir kadına pahalı fakat güzel sayılmayacak bir hediye yerine çiçek verin ; bu çiçekler onu çok ama çok sevindirecektir. Yine ona vereceğiniz parfümler ve makyaj malzemeleri de çok makbule geçecektir. Bu burçtan doğan kadın kendini güzellesştirecek her şeyden hoşlanır.

Boğa Burcundan doğan bir kadınların cildi çok hassastır. Bazı yünlüler, sentetik kumaşlar ve kazaklar ciltlerini tahriş edebilir. Genel olarak sıhhatlidirler ancak boyun ve boğazlarını korumaları yerinde olur.

Boğa Burcundan doğan kadın tam anlamıyla sadık bir tiptir. O bir kere sevmek ve bağlanmak ister. Aşkta aradığını bulursada şartlar ne olursa olsun mutluluk içinde yaşar. Kendisine hiçde uygun olmayan birini sevebilir. Hatta böyle bir erkeğin kendisini istismar etmesine bile göz yumar.

Boğa Kadını dostlarına çok düşkündür. Dostlarını haksız da olsalar savunur, onlar için türlü fedakarlıklar yapar. Buna karşılık da dostlarından sadakat bekler. Eğer bir dostu, başkasına daha fazla önem verirse kadın o zaman büyük bir kıskançlık duyar.

Boğa Kadını için eğitim fazla önemli değildir. O kendi kabiliyetlerine güvenir ve bu sayede istediği duruma gelebileceğini de bilir. Ama eşinin ve çocuklarının iyi eğitim görmelerini arzu eder. Bu burçtan çıkan pek çok kadın evlendikten sonra çalışmaya devam ederek eşlerinin yüksek tahsil yapmasını sağlarlar. Sabır ve dayanma gücü yanında hayatta yükselmek için Koç Burcu kadını gibi gayretli değillerdir. Bu arada şartlara, parasızlığa da dayanırlar. Rahat edebilmesi için güven duyması şarttır ama kendisine olan güveni de yeterli değildir.

Boğa Burcu kadını yemek sever. Yemeğin hayatta büyük rol oynadığına da inanır. Onun için kalbe giden yol mideden geçer. Sevdiği erkeği kendine bağlamak için yemek konusuna özellikle dikkat eder. Sofrası daima tertipli ve süslü, yemekleride lezzetlidir.

Boğa Burcunda doğan kadın tembel değildir ama egzersiz vs. gibi şeylerden hiç hoşlanmaz. Hele rejim sözünden nefret eder. Boğa kadınları şikayet etmekden hoşlanmazlar. Bunu bir küçüklük sayarlar.
(ALINTI)

"Keyifler değildir yaşamı değerli yapan.
Yaşamdır,keyif almayı değerli kılan."
06-23-2007 05:11 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
kasım Çevrimdışı
Yeni Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 2
Üyelik Tarihi: Jul 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #5
Cvp: Boğa Kadını
Anahtar kelime: Sahip olmak

Şifre: İstikrarlı ve becerikli olmalıyım.

İlke: Manifesto Olumlu uygulama: Üretgenlik Olumsuz uygulama: Maddecilik

Özellikleri: Güvenilir, pratik, duyumsal, istikrarlı, tutarlı, üretgen, sabırlı, dayanıklı, kararlı, azimli, sanatçı ruhlu, sadık, sahiplenici, inatçı, kinci, sabit fikirli, yenilik ve değişime karşı, temkinli, tutucu, rahatına düşkün, boğazına düşkün, pasif, üşengeç, hoşgörüsüz, güzelliklere ve maddeye önem veren, doğaya düşkün.

Boğa insanı sabırlı, işini bilen ve kararlı bir tiptir. Yeniliklerden ve risk almaktan hoşlanmaz, çok tutucudur. Zodyak'ın en inatçı ve en sabırlı burcudur. Bir şeye karar verdiği zaman onu kararından döndürmek neredeyse imkansızdır. Alışkanlıkları ve günlük rutini her şeyden önemli olabilir. Değişiklikten ve sürprizlerden nefret eder. Boğa insanı genelde sakindir ve kolay kolay sinirlenmez ama sinirlendiği zaman öfkesi çok korkunç olabilir. Burcun simgesi Boğa gibi Boğa kadını ve erkeği genelde sağlıklı, güçlü ve dayanıklıdır.

Bazı burçlar daha çok tanınmak ve saygı duyulmak için işlerinde başarılı olmak isterler; Boğa bu gibi şeyleri fazla umursamaz o sadece para kazanmak ve sahip olmak ister. Boğa insanının istikrar ve güvene ihtiyacı vardır. Evlilik, yuva ve kariyerinde güven içinde olmak ister. Maddeye düşkünlüğü güvenlik ihtiyacından kaynaklanır. Para konusunda uyanık, mantıklı ve yaratıcıdır. Karşısına çıkan engelleri sabırla aşar ve rekabetten her zaman sağ çıkar. Servetini yavaş ve emin adımlarla elde eder. Parasını emlak ve toprağa yatırarak değerlendirmek ister.

Fiziksel zevkler Boğa insanı için çok önemlidir. Keyfine düşkündür. Konfora ve rahatlığa karşı büyük bir tutkusu vardır. Kaliteli yemekler, içecekler ve rahat bir ev hayal eder. Evine çok düşkündür ve elinden geldiği kadar konforlu bir hale getirmeye çalışır. Yöneticisi Venüs’ün etkisiyle güzel şeylere meraklıdır. Genellikle tüm güzel şeylerin değerini bilir ve sanat eserlerine ilgi duyar. Eğlenceden, iyi kitaplardan, müzik ve sanattan çok hoşlanır.

Duygusal hayatında mutlu ve sağlam bir ilişkiye ihtiyacı vardır. Sevgi dolu ve güvenilirdir. Aşık olduğu zaman çok tutkuludur. Fiziksel duyuları çok gelişmiştir ve sekse düşkündür. Kısa süreli aşklardan hoşlanmaz ve eşine sadıktır. Boğa insanının en büyük özelliklerinden biri olan sahiplenme duygusu kontrolden çıkarsa aşırı derecede kıskançlığa dönüşebilir. Kendine uygun bir yaşam biçimi seçtikten sonra onu değiştirmesi zordur. Aslında onu memnun etmek çok kolaydır. Her şey yolunda gidiyorsa, daha iyisi için bile değişiklik yapma gereği duymaz.

Boğa hazırcevap değildir, öğrenmesi yavaştır ama bildiği konuları tüm detayları ile bilir. Programlıdır, ne zaman ne yapacağı bellidir hatta bu yüzden bazılarına sıkıcı gelebilir. Boğa insanı doğayı sever; doğaya beslediği sevgi onu zinde tutar. Evinde bitki yetiştirmekten ve bahçeyle ilgilenmekten büyük zevk duyar. Doğa ile ilgili işlerde başarılı olur. Çiftçilik, çiçekçilik, hayvan yetiştirmek ona göredir. Güzel sanatlar ve müzik gibi alanlarda başarılı olabilir. Finansla ilgili mesleklerde çalışabilir örneğin borsacı, bankacı, muhasebeci veya ekonomist olabilir. Ayrıca mimarlık ve inşaat işleri de ona göredir.
07-13-2008 02:39 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
kasım Çevrimdışı
Yeni Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 2
Üyelik Tarihi: Jul 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #6
RE: Boğa Kadını
Yönetici Gezegeniniz: Boğa burcu, güzellik, konfor ve lüks gezegeni Venüs tarafından yönetilir.
Vücudunuzda Yönettiği Bölge: Boğaz
Metabolizmanız: Yavaş.
En Önemli Özelliğiniz: İrade ve kararlılık.
Sizi Sinirlendiren Şey: Acele hareket etmek zorunda kalması. Hızlı refleks ve çeviklik gerektiren sporlar ona hitap etmez. Konsantrasyon, koordinasyon gerektiren yavaş sporlardan zevk alır. Golf, okçuluk gibi.
Sağlığınızla İlgili Yaptığınız Hata: Hareketsizlik

Boğa burcu olarak dünyayı tüm duyularınız ile algılarsınız. Bir şeye dokunmak, sesini duymak, tadına bakmak, kokusunu almak sizin için çok önemlidir. Seks, güzel yemekler, okşanmak, bazı kumaşların cildinize dokunuşu ve müzik çok hoşunuza gider. Boğa burcu atletik değildir, rahatınıza çok düşkün olduğunuzdan tembel tembel oturmaya bayılırsınız. Yemeklere ve çikolataya düşkün olduğunuz ve televizyon, internet karşısında hareketsiz saatler geçirdiğiniz için kolaylıkla kilo alabilir ve bu fazla kilolarınızdan kurtulamayabilirsiniz.

Kendinize uygun aktiviteler seçmeye ve bunu eğlenceli bir hale getirmeye çalışın. Spor salonunda giymek için yeni ve hoş giyecekler satın alın. Arada bir spor sonrasında kendinizi sauna ve masajla ödüllendirin.

Hoşunuza giden bir aktivite bulduğunuz zaman sonuna kadar değerlendirin. Bisikletinizle gidilmemiş yerler keşfedin. Boğa burcu yeşillik ve çiçekler içinde olmaya bayılır. Bahçede çalışarak hem hareket etmiş hem de bir şeyler yetiştirmiş olacaksınız. Zevk aldığınız bir şey bulursanız onu devam ettirirsiniz.

Yeme alışkanlıklarınızı birdenbire değiştirmeyin. Kendinizi tamamen aç bırakarak bir sonuç alamazsınız. En iyisi yavaş yavaş sağlıklı yemek alışkanlıkları edinmek olacaktır. Bu şekilde bıkmadan metabolizmanızı hızlandırabilirsiniz.

Venüs size son derece hoş bir ses vermiştir. Hatta bazılarınız çok güzel şarkı söyler. Kış aylarında boğazınız sık sık şişebilir ve faranjit olabilirsiniz. Kahvaltınızdan portakal suyunu eksik etmemeli, boğazınız şiştiği zaman tuzlu su ile gargara yapmalı, çayınızı bal ile içmelisiniz
07-13-2008 02:41 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #7
RE: Boğa Kadını
BOĞA KADINI

Disiplinli, sabırlı, açık sözlü, dürüst insanlardır. Birçok erkeğe göre
daha cesur ve merttirler. Hayatta yaşamak zorunda kaldıkları bütün
problemlere sabırla göğüs gererler ama damarına basarsanız öfkesi
çevresindeki herkesi kaçırmaya yetecektir. Boş kafalı insanlara
dayanamaz,kendine gerçek bir erkek arar. Karmaşık konularla ilgilenmez, felsefe
yapmak yerine kendini pratik ve anlaşılır şekilde ifade etmeyi tercih
eder. Düşmanlarına karşı ilgisiz, buz gibi, dostlarına karşı ise sıcak,
samimi ve kötü günlerinde yanlarında bulunacak bir dost olur. Boğa
erkeği gibi o da doğallıkları sever. Vazosunda yapma çiçekler göremezsiniz,
kokuları hoş, egzotik kokulardır. Aslında kokular, sesler ve renkler
onları çok etkiler. Parlak ve canlı renkleri severler üstelik bir de bu
renk mavinin tonlarından biri ise dayanamazlar. Müzik ise başka bir
büyüdür onlar için, sanata karşı yetenekleri vardır. Müzik aleti çalmak,
resim yapmak, sergileri gezmek, doğanın içinde olmak onları mutlu eder.
Görsel güzelliklerini sade ve zevkli giyinişleri ile pekiştirirler.
Süslü püslü olması yerine elbiselerinin pahalı, kaliteli, pratik olmasını
isterler. Herşeyi yavaş yapmaktan hoşlanır, temkinli davranırlar, acele
etmeleri için dürtüklendiklerinde ise öfkelenebilirler ve saldırgan
olabilirler. Dayanıklı insanlardır, ve zayıflığa tahammülleri yoktur.
Hallerinden şikayet etmezler, sadıktırlar, misafirperverdirler. Ağır
olmaları, sükunetle hareket etmeleri çoğu zaman tembel oluşlarına
yorulur.Aksine boğa kadını çok çalışkandır ve havadan para kazanmayı sevmez,
emeğinin karşılığını almak ister.

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
10-26-2008 11:25 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #8
Boğa Burcu Kadınının Diğer Burçlarla İlişkileri
Boğa Kadını - Koç Erkeği
Bu iki burç, çok ortak yanları olmasına rağmen evliliği nadiren yürütebilirler. Çünkü söylendiği gibi, benzer kutuplar birbirini iter. Koç erkeği, başka bir insandarı emir almayı kaldıramayacak kadar güçlü bir karaktere sahiptir. Eğer idareyi ele almayı seven bir Boğa kadınıysanız, size zor gelse de onu kazanmak için ya bu huylarınıza değiştirmelisiniz ya da Koç erkeği sizin için ideal bir hayat arkadaşı olmasına rağmen, kendinize yeni bir eş bulmalısınız. O, başarılı, gayretli ve geleceği parlak olan bir erkektir. Koç için aşk, iki insan arasındaki zel bir şeydir ve başkalarına kapalıdır. Herkesin önünde yapılan ilan-ı aşklar ona çok ters gelir.

Çok zeki olmanıza rağmen, Koçun düşünme hızına ayak uydurma da bazen zorluk çekeceksiniz. İddialı biridir, sizinle bütün hobi, merak ve eğilimlerini paylaşmak ister. Siz de birçok role girmeye hazır ve buna yetenekli olmalısınız: Ev kadını, çocuklarının anası, kız arkadaş ve tutkulu bir sevgili gibi.

İkinizin de isteğiyle, ortak para konularını siz ele almalısınız, çünkü ticari anlayışınız onunkinden daha gelişmiştir. Koç da Boğa da kinci değildirler, bunun için bazı tehlikeli engeller çevresinde dönüp dururlar.

Boğa Kadını - Boğa Erkeği
Her zaman düşünmeye değer bir konuda aynı burçta doğanların uyum içinde beraber olup olmayacaklarıdır, çünkü kendi hatalarınızı ve zayıflıklarınızı eşinizde hemen göreceksiniz. Yine de "Boğa-Boğa" birlikteliği ideal bir evliliğe dönüşebilir, çünkü ikisi de Venüs yıldızı tarafından yönetilir, bu yüzden aynı derecede heyecanlı birisinin doldurabileceği erotik istek ve ihtiyaçlara sahiptirler. Boğa kendi yoluna gitmeye alışkındır. Bu yüzden ciddi fikir ayrılıklarından ilişkileri etkilenmez. Uzun bir birliktelik için ortak ilgi alanlarını ortaya çıkarıp beslemeleri gereklidir.

Boğa için hayatı sanat gibi yaşamak, diğerlerine göre daha kolaydır. Aslında bununla sadece aşağılık duygularını örtmek ister. Bu ona, kendine güvenini bulması için yardımcı olur. İkiniz de rahat bir yuvadan hoşlanırsınız. Özellikle de akşamlardan ve akşamları birbirinizin arkadaşlığımdan zevk alırsınız. Boğa erkeği hata yapmaktan nefret eder. Bu nedenle sizden fedakârlık bekler ki bu pek kolay değildir. Kötü zamanlarda ona destek olmanız ve tekrar öz güvenini kazanmasına yardım etmeniz için size özellikle ihtiyacı vardır.

Birçok ortak ilgi alanlarınız vardır. Aşk ve sadakatten aynı şeyleri anlarsınız. Bir Boğa eşine, sadakat sizlik olarak nitelendirebileceği şaşkınlıklar yaşatmaz. Böyle bir güven eksikliği beraberliğin bozulması için yeterli bir sebep olur. İkisi de çocukları sevdiği için, çocuklar Boğaları birbirine daha çok bağlayacaktır.

Boğa Kadını - İkizler Erkeği

İkizler erkeği, etrafındakilerin özellikle de kadınların gözlerini cazibesiyle öyle bir kamaştırır ki Boğa kadını olarak, ona çok zor karşı durabilirsiniz. Kaygısızlığı ve ilgisizliği, sizin gibi gerçekçi bir insanı çok sinirlendirebilir. Örneğin siz başladığınız bir şeyi sona erdirmek isterken, o eline geçen irnkânları hiçbir zaman değerlendirmez. Çünkü her şeyden sıkılır. Genellikle İkizlerin yanında neyle karşı karşıya olduğunuzu kestirmek çok zordur. Bir yandan onunla yaşamak şüphesiz çok heyecanlı olabilir, ama eğer uzun süreli bir beraberlik istiyorsanız, çok fedâkarlık yapmanız gerekir. Bunun için İkizler erkeğiyle birlikte olmak isteyip istemediğinizi önceden iyice tartın. İlginçtir, "İkizler" sembolü bile, onun tek bir insanla yapamayacağını gösterir. Duygularınızı sakin bir şekilde tartın. O, bir eşe kesin bir şekilde bağlanamaz ve gerçekte asla olgunlaşmaz. Ayrıca sadakatten pek anlamaz, bunun çevresindekiler için de paraya bağlı olduğunu düşünür.

Boğa Kadını - Yengeç Erkeği
Yengeç erkeği, güvenini bütünüyle kazanmayı başardığınız zaman sizi kabul edecektir. Çünkü o, kabuğundan zor çıkarılan utangaç ve çekingen bir insandır. Alacağınız sonuç, zaman harcamaya ve sabretmeye değer. Birçok ortak yönünüz var; düzenli, güvenilir, iki ayağıyla da gerçeklerin üstüne basan ve pratik, gerçekçi bir anlayış.

Yengeç erkeği eski centilmenlerdendir, sizi iltifata boğacak; okşayacak ve tarafınızdan istenip sevilmek için her şeyi yapacaktır. Gerçi bir âşık olarak utangaçtır, çok fazla tutkulu değildir, ama sabırlıdır. En sonunda cinsel doyuma ulaşırsınız. O başka biriyle olmanın ne demek olduğunu bile bilmez. Yaşamınızın büyük bölümü onunla evinizde geçecektir. Çünkü evde oturmaktan hoşlanır ve evi. yalnızken de düzenli tutar. Eğer onu şefkatli davranışlarla şımartırsanız, bir kaç gün hiç düşünmeden evde yalnız bırakabilirsiniz. Ev işlerine girişmekle kendisinden bir şey kaybedeceğini düşünmez.

Evlendikten sonra da işinize devam etmek istiyorsanız, bunu anlayışla karşılayacak ve ev işlerine yardım edecektir. Çocuklarla da iyi anlaşacak ve onlara sevgi dolu ve anlayışlı bir baba olacaktır.

Boğa Kadını - Aslan Erkeği

Herhalde birbirlerini Boğa ve Aslan kadar iyi tamamlayan iki insan az bulunur. İkisi de diğerinin yetenekleri, zayıf noktaları ve hatalarından haberdar değildir. Buna rağmen ikisi de gerçekçi, yaşam hakkında sabit fikirli, güçlü, iradeli ve yumuşamaz bir yapıdadırlar. Bundan dolayı düşünce ayrılıklarında sonuna kadar kavga eder ve kendilerini savunurlar. Aslan sizi samimi olarak seviyorsa ve siz de onun yelelerini okşuyorsanız, "elinizden yemek bile yer". Yine de siz tetikte olun. Onun çizdiği sınırları aşarsanız, kesinlikle bir pençe darbesi alırsınız. Yaralanırsa, yaralarını iyileştirmek için hazır bulunun. Bunun için size güvenli bir hayat sunar. Her durumda mesleki kariyerinizden vazgeçmelisiniz, bunu haysiyetine yediremez. Bu kadarını hak ettiğine inanır.

Aslan, el işlerinde çok yeteneklidir. Damlayan bir musluk tamiratından, biraz şans isteyen ince işlere kadar evde yapamayacağı şey yoktur. Büyük bir aileniz olmayacaktır. Ama o çocuklar için disiplinli ve adil bir babadır. Onun kendini gösterme isteğine "izin vermelisiniz", buna kendi huzuru için ihtiyacı vardır. Böyle olursa iyi anlaşan mutlu bir çift olursunuz.

Boğa Kadını - Başak Erkeği
Başak erkeği, kendini keskin bir zeka, mantıklı ve realist bir yaşam anlayışıyla gösterir. O, sakin ve genelde dürüst bir insandır. Ama sizin karşı cinste aradığınız tutku ve ateş onda eksiktir. Yaralanma ve yanlış yapma korkusundan dolayı ilk adımı nadiren o atar. Eğer ona âşık olduysanız, inisiyatifi ele almaktan korkmayın, çünkü ona kalırsa bu uzun, belki de çok çok uzun bir zaman alır. Romantik ve kâşif bir âşık

değildir, ama ona biraz yardım eder seniz fırtına gibi olabilir. Başağı mutlaka biraz "itmelisiniz". Eğer kendisiyle ilgili bir şey anlatıyorsa heyecanlı ve coşkulu olur. Diğer insanların yanlışlarını ve zayıf yönlerini anlama konusunda yeteneklidir. Bunu size de uygular, ama bir hata yaptığınızda bunları görmezden gelir ve kızmaz. Başak erkeği bakımlı olmaya önem verir ve çevresinde, öncelikle de eşinde bunu arar. Dağınıklığı asla anlayışla karşılamaz. Yine de sevgi ve anlayış dolu bir baba ve koca olacak, size güven verecektir.

Boğa Kadını - Terazi Erkeği
İkiniz de Venüs tarafından yönetilirsiniz, bu yüzden bütün güzellikleri sevmek gibi bir çok ortak yönünüz vardır. Terazi erkeği yaşamının her evresinde olumlıı öğütler verir ve yardımını kimseden esirgemez. Kendinden emin bir kadın olmanıza rağmen, onun öğütlerini tutmak size zor gelmeyecektir. Dikkat çekici ve çok saygı duyulan bir erkektir. Onu mutlu etmek için yaptığınız her şeyi görecek ve takdir edecektir. Sizi aldatmasından kokmanıza hiç gerek yoktur. Bazı durumlarda, inisiyatifi ele almak durumunda kalacaksınız. Böyle hallerde tembelliğe kaçar ve karar vermekten korkar.

Bir âşık olarak bütün istek ve taleplerinizi tatmin edecektir. Sizi seksüel açıdan doyuma ulaştırmaktan zevk ve mutluluk duyan çok arzulu bir erkektir. Boğa kadını olarak onu seçmekle, büyük armağanı kazandınız.

Boğa Kadını - Akrep Erkeği
Akrep insanlarıyla başa çıkmak genelde zordur. Somurtkan ve bazı iddialara göre kötü niyetlidirler. Ama bir Akrep erkeğini tanımadan mahkûm etmeyin, yararlı olabilir. Kendine güvenir, tutkuludur ve bir ilişkideki cinsel bağlar onda, hükmedici bir rol oynar.

Boğa kadını olarak şansınız var. Örneğin, bir Akrebe âşık oldunuz ve onunla olmak istiyorsunuz. Sizin burcunuzun özellikleri onunkinin tam tersidir ve bilindiği gibi zıt kutuplar birbirini çeker. Açık sözlülüğünü temel alarak, ne zaman sizin tarafınızı tuttuğunu bilirsiniz ve sizi aldattığından şüphe etmenize gerek yoktur. Ara sıra cimri olabilir ama hiçbir şeyiniz eksik kalmayacaktır, çünkü sizi ellerinde taşımaktan hoşlanır. Sadakatsizliği asla kaldıramaz. Cinsel açıdan birbirinizi tamamlıyorsunuz. Eğer Akrebi şaşırtmak istemiyorsanız, duygularınızı saklamaya çalışmayın. Aldatılma düşüncesi taşımaktan nefret eder. Size baskı yapan ve rahatsız olduğunuz bir sorun varsa, onunla açık açık konuşun aynı zamanda iyi bir dinleyicidir ve birlikte bir çözüm bulmaya çalışın. Genelde onun da yardımıyla sonuca varırsınız.

Arkadaşlarınız ve tanıdıklarınız, bir Akrebi seçtiğinizi duyunca kesinlikle şaşıracaklar ve ilişkinizin uyumlu ve mutlu bir şekilde geliştiğini duyunca hayret edeceklerdir.

Boğa Kadını - Yay Erkeği
Bir Yay erkeğiyle uyumlu bir beraberlik için kendinizi hazır hissettiğinizde kişiliğinizden daha çok ödün vermeniz gerekir. İnsan, bu çingene ruhlu neşeli adamın, bir gün büyüyüp kişiliğinin nasıl otura cağını merak eder. Bir sürü insanla birlikte içki âlemi yapıp sabah karanlığında keyifli bir halde eve gelmek onu çok eğlendirir. Onu azarlarsanız da kendisini merak etmenizi ve kızmanızı hiçbir şekilde anlamaz.

Sinirlendirmeyi sever ve sakarlık yapabileceği tehlikeli işler arar. Yay ile heyecanlı bir yaşam sizi beklemektedir. Ama bu size göre değildir. Yine de teselli ve yardıma ihtiyacınız olduğunda bütün bir geceyi sizi dinleyerek geçirebilir. Sizi değiştirmekten bir süre sonra vazgeçecektir. Endişe ve korkularınız varsa, Ya yın yanında doğru adrestesiniz demektir. Bazen onun şefkatli bir âşık olmasını dileyeceksiniz. Büyük bir olasılıkla bu şartlar altında onun derin duygulara ve gerçek aşka meyilli olup olmadığını değerlendireceksiniz.

Parayı dikkatli harcayamaz. Bunun için harcamaları ele almanız, en azından mutfak parası ve kendinize özel parayı, örneğin o içmeye gitmeden almaya çalışmanız gerekecektir. Çocukları sever ve onlarla iyi anlaşır ve bu bile onu sevmeye yetebilir. Uyumlu bir aile hayatı, durulmasını sağlayabilir.

Boğa Kadını - Oğlak Erkeği
Bir erkek bir kadın için "meydan okuyorsa", bu kesinlikle Oğlak erkeğidir. Neredeyse titizlik derecesinde düşünceli, utangaç ve ilgisiz gibi görünmesine yol açacak derecede sabırlıdır. Beraberliğini korumak için çok az konuşur. Aslında bu bir korunma yöntemidir. Çünkü duygularının incinmesinden çok korkar. Eğer ona bir görüşte âşık olduysanız, tekrar görüşmek istediğini söyleyen taraf siz olmalısınız.

Sizi bir çapkın sanmasına yol aç madan bu sonun başlangıcı olurdu onun sevgisini kazanabildiyseniz, her koşulda çaba, sabır ve uğraşma ya değecek, güvenilir bir erkek kazandınız demektir. Para biriktirmeyi bilir, her şeye büyük bir özen gösterir. Onun için, sizin ve kendisinin güvenliği çok önemlidir. Bütün karşıtlıklara rağmen rahat bir yuva isteği gibi ortak yönler bulacaksınız. Oğlak erkeği güvenliğe büyük ihtiyaç duyar ve önünüzde güvenli bir gelecek göre bilmeniz için elinden gelen her şeyi yapar, çünkü sorumluluklarını çok ciddiye almaktadır.

Aslında biraz kötümserlik ve kaderciliğe meyillidir. Siz onun olumsuz düşüncelerini yenebilmesi ve mutlu yaşamayı keşfedebilmesine yardımcı olabilirsiniz. Aile içinde her şeyin alıştığı gibi gitmesi onun için çok önemlidir, çocukların biraz disiplinsizliği onu çileden çıkartır. Ailenin bütün üyeleri tarafından aile reisi olarak tanınmak ve saygı görmek ister. Bu yüzden eğitim yöntemi biraz sıkıdır ve buna alışmak herkes için kolay olmayabilir.

Boğa Kadını - Kova Erkeği

Bu iki burçta doğanların bakış açıları yaşamın her alanında karşı karşıyadır, öyle ki aralarında bir ilişki olması ve bunun yürümesi olanaksız gibi görünür. Örneğin Boğa kadınının daima gerçekçi bir kişiliği vardır, Kovanın ise tam tersi. Ama Eros'un oku isabet ederse...

Boğanın ayakları yere sağlam basar. Kova romantik ve hayalcidir, rüyalara dalar ve dünyadaki haksızlıklardan şikâyet eder. Dünyanın nasıl olması gerektiği hakkında düşünür. Bununla ilgili düşünceleri vardır, ama bunları sadece düşünür. Kendisinin gerçeğin vadilerine çekilmesi ne kolay kolay izin vermez.

Eğer kendinizi hayalci, aklı hava da, hesapsız bir adama kaptırmak istiyorsanız, bir Kovayı ne zaman yakalayabileceğinizi hesaplayın.

Kovaya, tek bir insanla yaşamak zor gelir. Bu davranışını sizin için değiştirmeyecektir. Bunun için kendinizi dikkatli olmaya hazırlayın ve kıskançlığınızı saklayın, yoksa bir Kovanın yanında hayatınız boyunca mutlu olamazsınız. Bu, azimli Boğa kadınına göre bile zor bir iştir. Yine de maceraları yüzünden ona sitem etmezseniz, anlayış gösterip küçük şeyleri fazla büyütmezseniz, her zaman size geri dönecektir.

Boğa Kadını - Balık Erkeği
Balık erkeği ilk karşılaşmanızda, size hassas ve çaresiz bir insan izlenimi verir. Onun kişiliği sizi şüphelendirmelidir. Durgun sular derindir. Ve bu burcu Neptün yönetir. Daima aykırılıklarıyla bilinen bir insandır ve her sabah sizi yeni bir fikirle karşılayabilir. Düşüncelerinizi sabırla dinler, ama çoğu konuda sizin mantığınızla hareket edeceğini sanmayın. Sabrınızı korumak ve en yakındaki sivri bir aleti kafasına fırlatmamak için, sinirlerinizin dayanıklı olması gerekir. Balık erkeği için, nasıl yaşadığı önemli değildir. Bu yüzden size işe yarar bir öğüt verelim: İşinizden ayrılmak istemiyorsanız, bir Balıkla evlenin!

En azından ayaklarınız üzerinde durursunuz buna ihtiyacınız olacaktır. Çocuklarınızın iyi bir yere gelmelerini istiyorsanız, eğitim sorumluluklarını siz üstlenmek zorunda kalacaksınız. Balık erkeği, hayatın bir çok yönünü anlamaz. Büyük bir olasılıkla ona bir emeklilik maaşı bağlayan, ama onu ilgilendirmeyen bir işe girmeyecektir. Her zaman değişimi ve heyecanı seven kumarbaz ruhlu bir adam olarak kalacaktır. Şanslıdır ve aldığı risk, genelde nakit para olarak ona geri döner. Onunla yaşam kolay olmayacaktır.

Buna rağmen size çok şey verebilecek romantik bir âşıktır. Siz yanındayken bile başkalarına kur yapar. Buna kolay kolay alışamazsınız.

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
10-28-2008 02:31 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #9
Boğa Kadını Aşk ve Evlilik
Boğa kadınında, gençken yaşamak ve tatmin etmek istediği duygular çok erken gelişir. Ama "gençlik ve arzu yılları"ndan sonra, sevgili seçerken çok seçici davranır ve aşkını tehlikeye sokabilecek her şeyden vazgeçer. O, sadece kendisine güvenli bir gelecek vadedebilen bir adama bağlanır. Eğer onu fethetmek istiyorsanız, iş çantanızın içini görmesini sağlamanız gerekir.

Boğa kadını için bir birlikteliğin temeli, onu çıldırasıya seven bir adam, rahat bir ev, sosyal saygınlık ve sağlam bir banka hesabıdır. Sonuncuya sanatsal eğilimlerini ve güzel şeylere olan merakını dindirebilmek için ihtiyaç duyar. Seçtiği erkeğe sadık kalır ve sevdiği erkekten de bunu bekler. Aldatılmayı ve sadakatsizliği asla kaldıramaz. Boğa kadını ne istediğini bilir ve verdiği karardan asla vazgeçmez. Ona olan sevginizin, sempatinizin az olduğunu hissederse somurtkan, sinirli ve çekilmez olacaktır. Bu aynı zamanda sizin tarafınızdan ihmal edilmiş olduğu anlamına da gelebilir.

Boğa kadını hayattan zevk alır. Eğer ona yaşamaya değer bir beraberlik sunabilirseniz, sizi yedi kat yukarıda, cennette yaşatacaktır.

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
10-28-2008 02:38 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #10
Cvp: Boğa Kadını
BOĞA BURCU KADINI :

Boğa burcu kadını çok cana yakın, beğenilen, aranılan tiplerdir ve sevilmek için yaratılmışlardır. Evlilik ve annelik onlara çok yakışır.
Boğa burcu kadını güzelliklere çok düşkündür. Onun için güzel olan her şeyin değeri vardır. Özellikle müzik ve resim ona zevk verir. Ayrıca pahalı olmayan anlamlı hediyelerle yani bir çiçekle bile onun gönlünü kazanabilirsiniz.

Boğa burcu kadını kendine güvenir. Her problemi halledebileceğini, her zorluğa karşı koyabileceğini bilirler. Boğa burcu kadını tam anlamıyla sadıktır. Bir kere sevmek ve bağlanmak ister. Aradığını bulursa şartlar ne olursa olsun mutluluk için yaşar. Venüs'ün verdiği güçlü cazibe sayesinde de beğendiği erkeği çabucak eline geçirmesini bilir. Fakat her konuda kendine güvenen bu kadın aşkta hata yapabilir. Kendisine hiç uygun olmayan birisini sevebilir. Hatta istismar edilmeye bile göz yumabilir.

Boğa kadını dostluğa çok düşkündür. Onlardan da aynı şekilde karşılık görmek ister. Dostları için her türlü fedakarlığı yaparlar. Buna karşılıkta sadakat beklerler.

Boğa burcu kadını derli topludur ve tek bir odada yaşasa bile oraya bir yuva havası verir. Zevkleri sayesinde burayı süsler ve kullanışlı hale sokar. Boğa burcu kadını için kalbe giden yol mideden geçer. Sevdiği erkeği kendine bağlamak için yemek konusuna özellikle dikkat eder. Sofrası daima özenli, yemekleri de lezzetlidir.

Boğa burcunda olan gururlu kadın acıya katlanır. Acılarını itiraftan kaçınır. Çünkü kendisi gibi güçlü birinin ıstırabını açıklaması bir zayıflık sayılabilir.
Boğa burcu kadını tam anlamıyla severse bağlanır ve evlenir. Eşinin kusurlarını görmekle birlikte bunlara pek önem vermez ve zamanla her şeyin düzeleceğine inanır.

Ayrıca bu kadın kendisine çok güvendiği için eşinden de emindir. Onun kendisini aldatabileceğini aklından bile geçirmez. Eşinin de kendisi gibi sadık olduğunu düşünür. Ama eğer eşi aldatırsa kadın tam anlamıyla yaralanmış bir boğaya döner.

Erkek yaptığından pişman olup özür dilerse hayatları eskisi gibi devam eder. Ama aldatmaya devam ederse kadın büyük bir karamsarlığa kapılır ve içine kapanarak adeta hayata küser.

islamakar.com

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
01-12-2009 02:01 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Boğa burcu yüzü Nin.Me.Sar.Ra 20 43,613 05-28-2018 10:51 PM
Son Mesaj: Merau
  Boğa Burcu Vurgusu ve Ünlüleri astrosohbet 31 41,742 01-09-2018 04:48 PM
Son Mesaj: justicee
  Boğa Burcu ve Boğa Burcu'nun Bilinmeyen Yüzü Yakamoz 0 4,413 02-06-2015 01:47 AM
Son Mesaj: Yakamoz
  Boğa Burcu ve Özellikleri ay_se 51 66,560 09-16-2014 12:19 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  Boğa’nın Üç Tipi Luli 2 7,059 06-19-2014 11:02 PM
Son Mesaj: balsamic
  Diger Burclara Göre Boga Mavisahram 6 9,709 08-15-2012 01:25 AM
Son Mesaj: Derin
  Boğa Burcunun 10 Temel Özelliği Jackal 0 4,398 05-05-2012 10:54 PM
Son Mesaj: Jackal
  Edebiyatta ve felsefede Boğa'lar Derin 1 4,904 01-17-2012 11:08 PM
Son Mesaj: michiru
  Gücün Karanlık Tarafı : Boğa raisisset 0 4,235 08-22-2010 10:12 PM
Son Mesaj: raisisset
  Boğa Burcu ve Psikopatoloji Luli 0 3,862 05-15-2010 12:45 AM
Son Mesaj: Luli

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir