Değerlendir:
  • 12 Oy - 2.92 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Diger Burclara Göre Kova
Yazar Mesaj
Mavisahram Çevrimdışı
Siron Vip
*****
Siron Vip
lt=
Mesajlar: 925
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 17

Mesaj: #1
Diger Burclara Göre Kova
Koca göre Kova, tepkisiz ve ukaladir. Ama bu iki karakter dogruluk ve icinden geldigi gibi davranma acisindan birbirlerinden hoslanirlar. Koc istedigi gibi davranmakta daha cesur olacak, Kova ise daha cok itiraz edecektir. Bu ikilinin sorumluluk gerektiren iliskilerde bir araya gelmeleri verimli olmayabilir.

Bogaya göre Kova, soguk ve ucaridir. Özellikle günesleri kare aci yapan Boa ve Kova, bir araya gelemeyecek kadar ilgisizdir. Konusamazlar, göz göze bile gelemeeybilirler. Ancak bu iki burcun birbirinden alabilecegi ibretler vardir. Kova bogadan hayatin gerceklerine uymayi ve tadina varmayi ögrenebilir. boga da kovadan yeniliklere ve dgisikliklere acik olmayi ögrenebilir. Bu ikilide baglilik ve sadakat daha cok bogadan gelir.

Ikizlere göre Kova, pek pratik olmasa da iyi bir ahbaptir. Iki burc benzer bir dostluk ihtiyaci duyarak bir araya gelirler. Akilciliga ve yeniliklere acik yapilari sebebiyle birbirlerinden hoslanirlar. Ancak bu ikisinin evlilik yapmasi halinde aileleri onlari fazla bagimsiz bulacaktir.

Yengec; Kovan'nin ruh halini pek anlayamaz. Pek benzemeyen bu iki karakter, birbirinden cok sey ögrenerek kendilerini dengeleyebilirler. Yengec; Kova'nin serinkanli kararliligindan, Kova; Yengecin empati, sevgi ve bagliligindan bir seyler ögrenebilir. Zit özellikleriyle birbirlerini tamamladiklari takdirde yararli bir iliski ortaya cikar.

Aslana göre Kova, ne istedigini bilmeyen, sadece her seye kafa tutan ukala biridir. Günesleri karsit aci yapan Aslan ve Kova birbirinden hoslanmaz. Eger bir araya gelmislerse ya Aslan hakimiyetinden ya Kova özgürlügünden vazgecmis demektir. Kova böyle iliskilerden sIkIlIr ama yönetimi kendi eline almak da istemez. Oysa her sey yönetime ihtiyac duyar. Kova bunu Aslandan ögrenmelidir.

Basak Kova'nin ruh dünyasina yabancidir. Hatta bu akli bir karis havada, cok bilmis kisinin ne ise yaradigini bile anlayamaz. Ancak bu cok zit ikili birbirini cok iyi tamamlarlar. Kovanin rutinden hoslanmamasi yüzünden ihmal ettigi islerini Basak gönüllü olarak üzerine alir. Kova da Basagin cevresini ve düsünce dünyasini genisletir.

Terazi Kovayi itidalli bir arkadas olarak görüp sokulur. Ancak bu kadar bagimsizlik ve tuhafliktan cok da hoslanmayabilir. Yine de iki karakterin arkadasligi hostur. Ikisi de baglanmak istemez ve birbirinin hayatina karismaz. Bunlarin iliskininde ask ve amac yoktur, sadece ahbaplik ederler. Hos, kibar ama mesafeli bir ikili olustururlar. Maddeyle ve görevlerle aralari iyi olmaz.

Akrep Kova'nin duygusuzlugundan ve ukalaligindan hoslanmaz. Özellikle günesleri kare aci yaptigi takdirde bu iki burc birbirini hic sevmez. Bu radikal ve devrimci karakterler; duygusal yapilari ile cok farklidirlar. Akrep tutkulu ve baglilik bekleyen yapisi sebebiyle Kova'yi güvenilmez bulur. Ancak Kova Akrepten devrimlerini hayata gecirmeyi ögrenebilir.

Yaya göre Kova, fazla kuskucu ve heyecansizdir. Ancak yine de iyi anlasirlar. Kova Yayin cesaret ve iyimserligi sayesinde daha aktif ve hayat dolu olacaktir. Yayin safliga varan inancliligini ise Kova dengeleyecektir. Bu ikilinin isleri ve sorumluluklari hep birbirinden beklemeleri mümkündür.

Oglaga göre Kova; sorumsuz ve ihmalkardir. Ancak komsu burclar olduklari icin bu ikilinin bir araya gelisine sIk rastlanir. Birbirlerini cok yönden bütünleyen bu iki burc, birbirlerinin hayatlarini zenginlestirir. Ancak bu iliski de Kovaya sIkIntIli gelecektir.

Baliga göre Kova; soguk ve kati bir karakterdir. Baligin idealist ve hayalci yapisi, Kovanin kuskucu mantigini soguk ve cansiz bulur. Ancak iki burclunun birlesen gezegenleri olabilir ve ozaman birbirlerini daha kolay anlayabilirler. Farkliliklariyla birbirlerini tamamlayabilirler.

HAYALLER NE KADAR BÜYÜK OLURSA, KIRIKLIKLARI DA O KADAR GÜRÜLTÜLÜ OLUR


Söylesem tesiri Yok, sussam gönül razi degil...


Ögüt verecek insana degil, örnek olacak insana ihtiyac


Öyle Bir Dert Varki BendE, Bin Dermana Degismem !!!
10-04-2010 11:35 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #2
RE: Diger Burclara Göre Kova
dikkat ettim.
akrepler ve aslanlar kimseyi beğenmiyor :D
10-06-2010 10:33 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
hilal-e Çevrimdışı
Merkury Vip
*****
Merkury Vip
lt=
Mesajlar: 134
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #3
RE: Diger Burclara Göre Kova
Bogaya göre Kova, soguk ve ucaridir. Özellikle günesleri kare aci yapan Boa ve Kova, bir araya gelemeyecek kadar ilgisizdir. Konusamazlar, göz göze bile gelemeeybilirler. Ancak bu iki burcun birbirinden alabilecegi ibretler vardir. Kova bogadan hayatin gerceklerine uymayi ve tadina varmayi ögrenebilir. boga da kovadan yeniliklere ve dgisikliklere acik olmayi ögrenebilir. Bu ikilide baglilik ve sadakat daha cok bogadan gelir.

Çok doğru...güneşim Boğa ve Kovalar bana göre çok soğuk oluyorlar...kendini bilmiş ve Biz Boğalardan dahada inatdil çýkarma....hele birde 'herkeze' dostumuş gibi davranmıyorlarmı! çıldırtıyorlar insanı...okadara sempatik olsalarda bir mesafe bir soğuk duvar var sanki toslayıp duruyorsun yakınlaşmak istedikce:(....

Bu sözleri güneşim Boğa söylüyor...

Ay,ım ikizler ise kovaları çok severgülücük....entelleküel yapuıları ve deyiikliklere açık olmaları...iyi dinleyici olmaları....vsgülücük

http://imageshack.us/photo/my-images/812...16923.gif/
10-06-2010 05:45 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Kova Burcu Vurgusu ve Ünlüleri astrosohbet 10 27,391 04-18-2020 05:17 PM
Son Mesaj: Merau
  Kova Erkeği qulsah 38 52,428 02-20-2015 11:06 PM
Son Mesaj: Екетарина
  Kova Burcu ve Kova'nın Bilinmeyen Yüzü Yakamoz 0 4,461 02-06-2015 02:41 AM
Son Mesaj: Yakamoz
  Kova Burcu ve Özellikleri ay_se 56 67,431 08-23-2014 01:00 AM
Son Mesaj: Marie
  Gücün Karanlık Tarafı : Kova raisisset 8 13,137 08-02-2012 08:11 PM
Son Mesaj: SeRDaL
  Kova Kadını yaren 24 31,384 07-16-2012 12:55 PM
Son Mesaj: ekinoks
  Kova Burcunun 10 Temel Özelliği Jackal 0 5,374 05-05-2012 11:25 PM
Son Mesaj: Jackal
  Kova Burcunda Güneş Tutulması Angel 1 5,129 02-15-2012 07:02 AM
Son Mesaj: Mavisahram
  Kova'lar ve Edebiyat Derin 2 4,266 02-20-2011 02:57 PM
Son Mesaj: aeon
  Kova Burcu ve Psikopataloji Derin 8 11,717 01-24-2011 03:11 PM
Son Mesaj: Félicé

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir