Değerlendir:
  • 28 Oy - 3.29 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kova Erkeği
Yazar Mesaj
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #1
Kova Erkeği
KOVA BURCU ERKEĞİ

Kova burcu erkeği çok yönlü, akıllı, dikkati çeken, fevkalade tiplerdir. Çok cazibeli bir erkek olduğu için peşinde çok kadın vardır. Onu elde etmek için kafasına ve zevklerine hitap etmek gerekir. O genç yaşta aşık olabilir ve fazla düşünmeden evlenebilir.

Fakat fikirleri de, görüşlerinde günden güne değişecektir. Bir süre sonra beğenmeyebilir. Eğer sizde onunla birlikte değişip, olgunlaşır ve daha mükemmel olursanız, bu bağlılık devam eder. Yalnız Kova burcu erkeği ilk aşkı atlattıktan sonra kolay kolay sevmez.

Kova burcu erkeği bilgiye büyük önem verir. Onun için kültür, paradan daha önemlidir. Bu erkeğin konuşması sözle anlatılmayacak kadar etkilidir. Daima dürüsttür ve daima dürüst olanlara güvenir ve hayranlık duyar. Ona yalan söylememek gerekir çünkü inanmaz. İnansa bile bir gün hakikati anlarsa hayal kırıklığına uğrar.

Çok yönlüdür. Sık sık değişir. Bazen iyimser, bazen neşeli, bazen de ciddidir. Çok akıllıdır ve eninde sonunda başarıya gidecek bir tiptir.
Eğer kova burcundan bir erkekle beraberseniz onu kıskanmayın. Kıskançsanız bunu ustalıkla gizlemesini bilin. Çünkü onun gerek kadın, gerek erkek dostları olacak ve onlarla çok ilgilenecektir.

Onunla dost olun, fikirlerine uyun, kendisini sevdiğinizi, beğendiğinizi belirtin. Zamana göre giyinip kuşanın. Evde onun rahatını sağlayın. Onunla birlikte olmak için çok fedakarlık gereklidir. Fakat Kova burcundan böyle üstün bir erkek sizi severse çok mutlu olursunuz.


islamakar.com

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
01-12-2009 03:12 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #2
Cvp: Kova Erkeği
KOVA ERKEĞİ

Bu burçta doğan insanlar çok yönlü, akıllı, dikkati çeken, fevkalade tiplerdir. Bu burcun erkeğini kolaylıkla sevmeniz ve beğenmeniz kabildir. Kova Burcu Erkeği fazla cazibelidir ve her kadın onda istediği şeyleri bulduğunu da sanmaktadır. Bu durumda başarıya erişmek için bu erkeğin kafasına, hislerine, zevkine hitap etmeniz gerekecektir.

Kova Burcundan doğan erkek genç yaşta aşık olabilir. Eğer sizi sevmişse o ara fazla düşünmeden evlenebilir. Ancak onun fikirleri de görüşüde günden güne değişecektir. Yani bir süre sonra sizi beğenmeyebilir. Ancak sizde onunla birlikte değişip olgunlaşır ve daha mükemmel olursanız o vakit bu bağlılık devam eder. Yalnız Kova burcunda doğan erkeklerin bu ilk aşkı atlattıkdan sonra kolay kolay sevemediklerini de söyleyelim. Yalnız bu erkek için ilk tecrübe daima önemlidir. Siz de herşeyden önce onun hatıralarına saygı göstermelisiniz.

Bu erkek çok yönlüdür. Onun ilgisini çeken fazla şey vardır. En merak ettiğide insanlardır. Bu yüzden, kadın ve erkek, kimle karşılaşırsa bir süre durup onu incelemek ister. Onun bu ilgisini yanlış anlamamalısınız. Sizinle tanıştığı an hemen ilgilenecektir. Sizinle uzun uzun konuşacak, saçınızdan fikirlerinize kadar herşeyi öğrenmeye çalışacaktır. Bu size ümit vermesin çünkü kısa süre sonra hatta aynı gün başka bir kadınlada aynı şekilde ilgilenecektir. Bu yüzden hayal kırıklılığına uğramamalısınız. Çünkü bu erkek kısa süre ahbaplık ettiği kadını ilginç bulamazsa hemen unutacaktır.

Bu erkek, bilgiye büyük önem verir. Onun için milyarlar değil kültür değer taşır. O önce sizin tipinizi beğenmelidir. Kendisi daima hoş, cazibeli, güzel, zarif ve şık kadından hoşlanır. Ancak bu şıklık sizin kafanıza pek uymayabilir.

Bu erkeğin konuşması sözle anlatılmayacak kadar etkilidir. O bi olayı anlatırken herşeyi gözlerinizin önünde canlandırabilirsiniz. Konuşmayı ve fikirlerini açıklayarak karşısındakine zevk vermeyi ister. Sizde çok ilgilendiğinizi hareketlerinizle ve zaman zaman sözlerinizle belirteceksiniz. Bu erkeğin çok hoşuna gidecektir ama o sadece konuşmakla kalmaz sizi dinlemeyi de ister. Çünkü bu çok yönlü erkek sizi ilgi çeken bir konu olarak görmektedir. Siz konuşurken o da hakkınızda fikir edinecektir. Neşeli, güleryüzlü, espriden anlayan bir tip onu çeker. Sözleriniz merakını tahrik etmeli ve size soru sormasına sebep olmalıdır. Sizin kafalı ve öğrenmeye meraklı bir tip olduğunuzu anlarsa bu sizin için iyi bir nottur.

Kova Burcunda doğan erkek çok yönlüdür. Onun sık sık değiştiğini de göreceksiniz. Kah iyimser, kah karamsar, kah neşeli, kah ciddi olacaktır. O sizin problemlerinizi birkaç dakika da halledebilir. Ama siz onun değişikliklerine uyarken eskisi gibi kalacaksınız. Çünkü o sizin kişiliğinize alışmıştır. Ona bir gün neşeli, bir gün dertli, bir gün düşünceli görünmeyin.

Bu erkek, sevince çok değişir. Arzularınızı siz söylemeden anlar. Sizi memnun edecek herşeyi yapar. Yalnız evlendikden sonra değişmemeniz ve onun sevdiği kadın olarak kalmanız lazımdır. Eğer kıskançsanız bunu ustalıkla gizlemeniz lazımdır. Çünkü bu adamın gerek erkek gerek kadın ahbapları olacak ve onlarla çok ilgilenecektir. Bu kadınlar arasında çok cazibelileri de bulunabilir. Kıskanıp onu tenkide kalkmayın. Size inat o kadına daha fazla ilgi gösterir. Kova burcu erkeği bir kere bağlandı mı dünyanın en eşsiz kadınına bile bakmaz

kulkedisi.com

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
01-12-2009 03:14 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
Cvp: Kova Erkeği
Bir Kova erkeğinin, aşıklardan beklenen davranışları göstereceğini hiç ummayın. Eğer böyle bir beklenti içindeyseniz, sizi bir dizi sarsıntı bekliyor demektir.

Arkadaşlığa gelince, güvenilir bir arkadaşlıkta aradığınız herşeyi onda bulabilirsiniz. Kova erkeği herkesten hoşlanır. Herkes onun arkadaşıdır. Sizden hoşlanmıyormuş gibi davrandığı zaman oltaya takılmak üzeredir.

Bir Kova erkeği, en değerli zamanlarını başkalarının duygularını anlamaya çalışarak geçirse de, kendi gerçek duygularını açıkça göstermek istemez. Kendi tepkileri ve niyetleri karışıktır ve sırf sizi yanıltma zevkini tatmin etmek için, onları öyle muhafaza etmeye çalışır. Bu adam gerek aşkta, gerekse arkadaşlıkta birçok garip tecrübeler geçirecek ve bunların her birini büyük bir dikkatle inceleyecektir. Tüm dikkatine rağmen o da aldatılabilir.

PEK AZI BENCİLDİR

O, bir grup adamıdır ve doğal olarak takım çalışmasına yatkındır. Spor oyunlarının kurallarını, onları sanki kendi icat etmiş gibi iyi anlar. Her insana belli ölçüde değer verir. Bir Kova erkeği için herkes özeldir. Kova erkeklerinin pek azı bencil ya da basittir. Sonsuza kadar araştıran Kova erkeği, kendisinden birşey gizlendiğini hissederse , esrarı çözünceye kadar uğraşacaktır.

Onun için, bulduğu şeyin keşfedilmeye değer olmasını sağlayın. Onu elde etmek isteyen bir kız, herşeyden önce biraz entrika çevirmeli. Açık bir kitap hiçbir zaman onun merakını uyandırmaz. Bir kadın onu umursamadığı ya da kendini ele vermediği zaman dikkat kesilecektir. Kapalı sayfalar onu çeker. Bu sayfalar ne kadar kapalıysa, onun dedektiflik içgüdüsünü uyandırmak için o kadar iyidir.

Kova erkekler insanın içine dokunacak kadar kibar ve halim selim olabilirler. Ancak, yüzeydeki bu sakinliğin bir seraptan başka bir şey olmadığını unutmamak gerekir. Görünüşteki uysallığının da. O, bir kadının azıcık bir fırsatçılığını bile hoş görmeyecektir.

Şayet sizin kendisini istismar ettiğinizi hissedecek olursa, ne yapacağı belli olmayan bu Kovanın cazibesi öyle çabucak yokoluverir ki...O, bastığı yeri bilen, fazla erkekçe davranmayan, kabak tadı veren vaadler ve gözyaşıyla sulanmış suçlamalarla kendisini engellemeden, oraya buraya uçmasına göz yuman bir kadına hayranlık duyar.

Kıskançlık onun harcı değildir. Size, güvenilmez olduğunuzu kanıtlayana kadar, güvenecektir. Doğal olara güvenen bir insan olduğundan değil, yaptığı analitik incelemeler karakteriniz hakkında onu tatmin edici bilgileri verdiği için, yersiz kuşkulara ve sahip çıkma duygularına kapılmaz. Kendisi çok çok nadiren fiziksel sadakatsizlik yapacaktır. Çünkü genelde bütün seks konusu, ilginç olsa bile, onu sarmaz.

Yalnızlık duygularından birine kapılıp sessiz rüyalarıyla başbaşa kalmayı tercih ettiği zamanlar ona kırılmayın. Ruhsal inzivasından daha sıcak ve müşfik duygularla çıkarak rüyalarını paylaşmak için size dönecektir. Onun yüreğini ısıtan herşeyin de kesinlikle desteklenmesi gerekebilir.

numberonestars.com

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
01-12-2009 03:16 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
pasifik
Kayıtsız

 
Mesaj: #4
RE: Kova Erkeği
Kova erkekleri gözlemlediğim kadarıyla duygularından çok mantıklarını konuşturuyorlar,belki bu yüzden inatçıdırlar,tabi mantıkları yanlışsada iş değişir:D ama en takıntısız ve hoş burç erkeği kova etkisinde olan insanlar oluyor benceverygood
09-26-2009 07:46 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Serena Çevrimdışı
Firebender
**
Kayıtlı

Mesajlar: 862
Üyelik Tarihi: Sep 2009

Rep Puanı: 3

Mesaj: #5
RE: Kova Erkeği
daha bana çekici gelen bir tane dahi mensubuna rastlamadığım güruh gülücük)


Gülersen, herkes seninle güler. Ağlarsan, tek başına ağlarsın.
09-26-2009 09:03 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
plutonik Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 98
Üyelik Tarihi: Jun 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #6
RE: Kova Erkeği
uzak durulması lazımdır;ne kadar arkadaşçıl ve insancıl olsalar da dengesizlikleriyle meşhurdurlar...ama gülüşleri çok sempatik oluyorgülücük)

[Resim: astro2gw02plutonikhp448.th.gif]

Kimi aradığını yitirir aradıkça,
Kimi de arayandır;aranan onu bulur...Ö.Asaf
09-26-2009 09:15 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
farkl1 Çevrimdışı
Yeni Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 4
Üyelik Tarihi: Jun 2010

Rep Puanı: 0

Mesaj: #7
RE: Kova Erkeği
Kova erkeğini etkilemek istiyosanız ;

1. Gizemli olun
2. Ona asla ters cevap vermeyin
3. Ona karşı hep aynı olun sizin değiştiğinizi düşünmemeli.
4. Kovalar tartışmayı seven insanlardır.Bu yüzden tartışmayı seven bir kadını tercih ederler.
5. Ona espiriler yapın ve asla saçma davranmayın.
6. Onun özgürlüğünü asla kısıtlamayın sizi bir kalemde silip atabilir.
7. Isrardan asla hoşlanmazlar
06-05-2010 08:50 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
bu şarkı yarınlara Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 633
Üyelik Tarihi: Jul 2010

Rep Puanı: 65

Mesaj: #8
RE: Kova Erkeği
bana göre:

*kendisini anlatmaya başlarken söze hep :"en sevdiğim şey, özgürlük" diye başlayan ama bu özgürlüğü kıskançlıkları yüzünden kadınlarına hiç vermeyen,
*değerleri, yetiştiği çevrenin değerlerinden çok daha hümanist,
*sosyal / zeki / dost / arkadaş / sonsuz derecede güvenilir
*esprili ve entelektüel,
*edebiyatla-şiirle ileri derecede haşır neşir,
*çapkın(ama rahatsız etmez çünkü bir tarafı hep sadıktır)
*başak kadar eleştirici ve eleştirirken acaba bu insanı kaybeder miiyim diye düşünmeyen(ama ben hiç rahatsız olmazdım beni eleştirmelerinden)
*detaycı olmaları sebebiyle bir bayanla (daha çok bayanların ilgi alanına giren konuları bile) saatlerce muhabbet edebilen ve bundan büyük zevk alan,
*oğlaklar gibi çok düşünen insanlardı...

bir oğlak bayanı olarak kova erkeğiyle çatışmam lazımken aslında onların aykırılıklarının hep yapıcı olduğunu gördüm ve hayatımdaki erkek dostlarımın çoğunun kova olmasının( 7-8 kişi)böyle sebepleri vardı.

tabi bunlar benim görüşlerim. hepsini inceledim ve hepsinde gördüğüm özellikleri belirttim

t'as l'air d'une chanson...

kafka'nın takıntısı yalnızlığın laneti değil, tecavüze uğrayan yalnızlıktır! m. kundera

dance me to the end of love...!
11-05-2010 09:32 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
bu şarkı yarınlara Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 633
Üyelik Tarihi: Jul 2010

Rep Puanı: 65

Mesaj: #9
RE: Kova Erkeği
onun üzerinde kova erkeği tanıyorum... herkesin fıtratı farklıdır lakin kova erkeklerini nedense aynı kefeye koymaya meyilliyim...

kova etkisi bende eksilerde olsa bile hepsiyle sıkılmadan, tıkanmadan saatlerce konuşabiliyorum! hem de maneviyat üzerine... yalnızlık üzerine... bohem hayatlar üzerine... çizgi dışı konular üzerine.. öyle ki zaman zaman onların kadın ruhu taşıyan erkekler olduğuna bile inanıyorum gülücük (romantik olduklarından değil, bir kadın kadar "düşünebildiklerinden" gülücük )

malum özgürlüklerine en düşkün burç! ama ne paradokstur ki bir insanı, eşyayı, mefhumu... bir yay gibi sıkılıp atmıyorlar. hatta bu konuda çok vefalılar. konşabildiği, sevebildiği "şeyleri" hayatlarından çıkarmama konusunda çok istikrarlılar!!! ararlar, sorralar iyi dostturlar... Ama bir başak kadar eleştiricidirler... sevdiği dostalrına bile sözü sakınmazlar...

dikkat ettim maviyi çok seviyorlar

uyanık ve zeki olduklarını herkes biliyor ama yine de yazayım...

sakin bir edaları oluyor. insanın sataşası, kavga çıkarası geliyor evill ama aynı zamanda esprililer! çoğu kitap okumayı seviyor... felsefeye de yatkınlıkları var...

keşke evlendikleri kadınlarla ayrı evlerde yaşasalar da bi rahat etseler.. ama dedik ya yay gibi sıkılıp atmıyorlar. sorumlulukları var onların :D

aile hayatları berbat gülücük ya ailelerinden ayrı yaşıyorlar ya sorunlu yaşıyorlar. ama ben yine de diğer insanlara çok iyi davrandıklarını görerek ailelerine biraz haksızlık yaptıklarını düşünüyorum gülücük

çapkınlar ama kendisne çapkınlık yapılmasını isteyen kadınlara... hehee

t'as l'air d'une chanson...

kafka'nın takıntısı yalnızlığın laneti değil, tecavüze uğrayan yalnızlıktır! m. kundera

dance me to the end of love...!
10-01-2011 12:38 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Félicé
Kayıtsız

 
Mesaj: #10
RE: Kova Erkeği
Alıntı:keşke evlendikleri kadınlarla ayrı evlerde yaşasalar da bi rahat etseler.


Bunu ben de düşünürüm bazen, iyi tespit:D
10-01-2011 11:46 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Kova Burcu Vurgusu ve Ünlüleri astrosohbet 10 27,295 04-18-2020 05:17 PM
Son Mesaj: Merau
  Kova Burcu ve Kova'nın Bilinmeyen Yüzü Yakamoz 0 4,453 02-06-2015 02:41 AM
Son Mesaj: Yakamoz
  Kova Burcu ve Özellikleri ay_se 56 67,205 08-23-2014 01:00 AM
Son Mesaj: Marie
  Gücün Karanlık Tarafı : Kova raisisset 8 13,083 08-02-2012 08:11 PM
Son Mesaj: SeRDaL
  Kova Kadını yaren 24 31,307 07-16-2012 12:55 PM
Son Mesaj: ekinoks
  Kova Burcunun 10 Temel Özelliği Jackal 0 5,357 05-05-2012 11:25 PM
Son Mesaj: Jackal
  Kova Burcunda Güneş Tutulması Angel 1 5,113 02-15-2012 07:02 AM
Son Mesaj: Mavisahram
  Kova'lar ve Edebiyat Derin 2 4,257 02-20-2011 02:57 PM
Son Mesaj: aeon
  Kova Burcu ve Psikopataloji Derin 8 11,703 01-24-2011 03:11 PM
Son Mesaj: Félicé
  Su Taşıyıcısı Kova Derin 2 5,024 11-24-2010 08:39 PM
Son Mesaj: Derin

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir