Değerlendir:
  • 84 Oy - 2.99 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Transitler
Yazar Mesaj
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #344
RE: TRANSİTLER
Terazi

Sevgili Teraziler kişisel yaşamınızdaki dönüşüm ve yenilenme gücünün temsilcisi Pluto gezegeni 26 Ocak 2008 yılında Oğlak burcundaki sürecine başlamış ve 14 Haziran 2008 de geri hareket yaparak Yay burcuna geri dönmüştü. 27 Kasım 2008 günü ise 2024 yılına kadar seyrini sürdüreceği Oğlak burcunda düz hareketine başlamış bulunuyor. Bu güçlü dönüşüm enerjisi, Plutonun Dünyaya uzaklığı nedeniyle son derece ağır ilerlemekte ve kişiyi gayet yavaş ve derinden etkileyerek, kimi aylar ve yıllarda son derece baskın zamanlar anlamına gelmektedir. Siz Teraziler bu dönem içinde, eviniz, aile ilişkileriniz, duygusal güvencenizle alakalı konularda değişim ve dönüşümden geçecek ve yaşadığınız deneyimler sayesinde olgunlaşarak hayatınızın ileriki yıllarına hazırlanacaksınız. Pluto astrolojik yapısı gereği kişiye her türlü içsel baskı yaşatarak, ya hep ya hiç tarzı bir düşünce içinde hareket etmesine neden olabilir.

Duygusal derinliklerinizde bir korku, geleceğinizle alakalı mevzularda kuşkular yaratarak, aslında sizi değişime zorlamaktadır. Bunun şimdiden bilincinde olmanız, kendi yaşamınızı düzenlemeniz açısından gayet olumlu olabilir. Siz herhangi bir şekilde bu baskıya boyun eğerek isyan noktasında kalmaya devam ederseniz, bilin ki o daha fazla baskıda bulunarak sizi sınayacaktır. Yapılması gereken iradenizi her zaman devrede tutmak, olumsuzluklardan ders çıkarmak ve kendinizi gerçekçi bir şekilde yönlendirmektir. Eğer bugüne dek, kendinizle alakalı bir yenilikte yada gelişimde bulunmadıysanız, yaşadığınız olaylar sebebiyle bunu yapmak durumunda kalabilirsiniz. Şimdi hayat sizden, kendi kendinizin sorumluluklarına sahip çıkarak değişimde bulunmanızı istemektedir.

Güvenliğinizi muhakkak elinize almalı, tartışmalardan, çatışmalardan uzak kalarak evinizin sınırları içindeki insanlarla iyi geçinmek adına çaba sarfetmelisiniz. Bu dönemde huzurlu bir ev yaşamı sürmek, kendinizi güvende hissetmek istiyorsanız öncelikle bunu gerçekleştirmek adına hedefler belirlemeli, kendi ideallerinize sahip çıkmalı, bilinçaltınızda size baskı uygulayan, geçmişte yaşanan sorunları artık devredışı bırakmaya istekli olmalısınız. siz geçmişle uğraşmaya devam ettikçe, kendinizi ve çevrenizi daha fazla suçlayabilir, geleceğinizi yönlendirmekten uzak durabilirsiniz. Son cümle ise, şu anda yaşadığınız şartlar sizi tatmin etmiyorsa ve zorluklar içinde iseniz, bundan sonrası adına nasıl bir düzen kurmanız gerektiğini düşünmeli ve bunun için şimdiden kendinize yeni hedefler saptamalısınız.

Akrep

Sevgili Akrepler kişisel yaşamınızdaki dönüşüm ve yenilenme gücünün temsilcisi Pluto gezegeni 26 Ocak 2008 yılında Oğlak burcundaki sürecine başlamış ve 14 Haziran 2008 de geri hareket yaparak Yay burcuna geri dönmüştü. 27 Kasım 2008 günü ise 2024 yılına kadar seyrini sürdüreceği Oğlak burcunda düz hareketine başlamış bulunuyor. Pluto, kişiyi dönüşümde bulunmaya, yenileştirmeye ve yapılandırmaya yönelten bu astrolojik güç, bunun tam tersini yapmanız halinde sizi oldukça zorlayarak bütün bunları gerçekleştirmeniz adına baskıda bulunabilecektir. Bu süreçte yaşanan olayların temelinde değişim yatmaktadır. Eğitim hayatınız ve bununla ilgili her konuda, kardeşlerinizle ilgili tüm meselelerde, yakın çevreniz ve iletişimde bulunduğunuz insanlarla olan ilişkinizde, haberleşme, seyahat konularında sizi yenileştirmeye devam edecek yönetici gezegeniniz Pluto doğal olarak sizler adınıza çok daha olumlu bir dönemi başlatmış olacaktır. Eğer bugüne dek sırf sorumsuzluk nedeniyle eğitim hayatınızda sorunlar yaşadıysanız şimdi kendinizdeki yanlışların farkına vararak sorumluluklarınızı gerçekleştirmek adına kararlar almalısınız.

Bu dönemde çevrenizle ilgili değişimlerin yaşanması kendiniz adına yararlı olabilecek yeni bir ortam yaratmanız gibi değişimlerde bulunabilir, her olayın altında yatan asıl gerçeğe ulaşmak adına çaba sarfedebilirsiniz. Yakın akrabalarınız ve komşularınızla eskisi gibi birlikte olmak yerine daha meseafeli durabilir, kendi kafanıza uygun insanlarla bir araya gelmeye çalışabilirsiniz. Fikirlerinizi bu süreçte kimi zamanlar oldukça sert bir şekilde ifade edebilir, etrafınızdaki insanlar üzerinde baskı kurmaya çalışabilir, liderliğinizi ispat etmek isteyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda muhakkak iradenizi devrede tutmalı, daha dikkatli hareket etmeye çalışmalı, başkalarınca sert, anlaşılmaz ve takıntılı bir insan olarak görülmemek adına dikkatli olmalısınız.

Eğitim hayatınız açısından araştırma konularına daha fazla önem verebilir, hatta bu konuda ileri noktalara gelebilirsiniz. İnternet dünyası başta olmak üzere her türlü iletişim aracından bu dönemde faydalanmanız kolaydır. Ayrıca eğitim hayatı içinde iyi bir eğitmen olarak yer alabilir, seyahat, gezi gibi konularda da etkin pozisyonlara gelebilirsiniz. Bu süreçte duygu dünyanızla ilgili meselelerde kendi fikirlerinizi baskı yoluyla göstermeye çalışmak, her konuda haklı olduğunuzu düşünmek yerine dinlemeyi bilmeniz son derece önemlidir. İnsanlarla olan ilişkilerinize özellikle bu dönemde dikkat etmeli, kendi yanlışınız konusunda da bir yargıç gibi gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

Yay

Sevgili Yaylar kişisel yaşamınızdaki dönüşüm ve yenilenme gücünün temsilcisi Pluto gezegeni 26 Ocak 2008 yılında Oğlak burcundaki sürecine başlamış ve 14 Haziran 2008 de geri hareket yaparak Yay burcuna geri dönmüştü. 27 Kasım 2008 günü ise 2024 yılına kadar seyrini sürdüreceği Oğlak burcunda düz hareketine başlamış bulunuyor. 26 Ocak 2008 tarihinde Oğlak burcunda seyretmeye başlayacak değişim, yenilenme ve dönüşüm konularında etkili olan Pluto gezegeni 1995 yılından bu yana burcunuzda ilerlemekteydi. O tarihten bugüne kadar, kendi kimliğinizi dış dünyada ifade edebilmek adına kimbilir ne mücadeleler verdiniz. Bundan sonra ise maddi kazanımlarınız, işinizden elde ettiğiniz gelir, sahip olduğunuz değerleriniz yoluyla dönüşümde bulunmayı, kendinizi yeniden yapılandırmayı öğrenmeye başlayacaksınız. Bu süreçte güç ve kontrol elde etmek üzere maddiyatla ilgili konulara fazlasıyla önem vermeye başlayabilirsiniz. Bu durumun normalde tabi ki bir zararı yoktur, ama siz bunu kendi içinizde bir savaş haline getirmeye başlayarak psikolojik açıdan kendinize ve çevrenize bir baskı aracı olarak kullanmak adına istiyorsanız işte o zaman sorunlar baş göstermeye başlar.

Yapılması gereken öncelikle içsel huzurunuzu temin etmek, kendinizle barışık olmak, güven duygunuzu kesinlikle kaybetmemektir. Değer verdiğiniz olgular üzerinde yaşanabilecek olumsuzluklar karşısında sert tepkiler göstermek yerine nerelerde eksik kalmaktasınız yada yanlışlar yapmaktasınız bunu tespit etmek gerekir. Değerler sisteminizi yeniden gözden geçirerek gücü kontrollü bir şekilde elinizde tutmayı mutlaka başarmalısınız. Yani siz ısınmak istiyorsanız bir çakmakla odun da yakabilirsiniz, yangın da çıkarabilirsiniz. Burada önemli olan gücün nerde, nasıl ve ne yöntemle kullanarak hedefe vardığınızdır. İşte pluto böylesine kuvvetli bir enerjidir. Bu dönemde kafanızın içindeki hayat görüşünüze göre neler yapmanız gerektiğini saptamalı, geleceğinizi şekillendirmek adına paranıza sahip çıkmalı, ileriyi düşünerek elinize geçen maddi gücü belirli bir alanda değerlendirme yoluna gitmelisiniz.

Yalnız bu değerlendirmede yanlış yollara sapmak, kısa yoldan zengin olmaya çalışmak veya paranız var diye gereksiz lükse kaçmak hakikaten umulmadık bir zamanda kötü sonuçlara neden olabilir. Kimileriniz doğum haritasında etkiler nispetinde bu dönemde maddi açıdan oldukça kuvvetli bir konuma gelebildiği gibi sorumsuz yaşadığı anda birdenbire her şeyini kaybedecek hali de görebilir. Kimileriniz ise bu dönemde çalışarak, sorumluluk sahibi olarak, emeğinin hakkıyla hareket ederek, kimsenin üzerinde hakimiyet kurmadan mütevazi koşullarda yaşaması halinde tahmininden bile daha çok büyüyebilir. Dediğim gibi bu durum, gücü nasıl kullandığınıza ve ne emek sarfettiğinize bağlı olarak gelişecektir.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar kişisel yaşamınızdaki dönüşüm ve yenilenme gücünün temsilcisi Pluto gezegeni 26 Ocak 2008 yılında Oğlak burcundaki sürecine başlamış ve 14 Haziran 2008 de geri hareket yaparak Yay burcuna geri dönmüştü. 27 Kasım 2008 günü ise 2024 yılına kadar seyrini sürdüreceği Oğlak burcunda düz hareketine başlamış bulunuyor. Dönüşüm, yenilenme ve değişim olgularının astrolojik fenomeni, Pluto gezegeni siz Oğlaklar için hakikaten bu yılın diğer önemli gelişim transitlerinden birisi olarak yaşamınızda içten içe işlemeye başlayacaktır. Pluto dünyaya uzaklığı nedeniyle son derece ağır ilerleyen bir seyire sahiptir. Bu nedenle transiti 2024 yılına devam edecek, kimi aylarda ve yıllarda doğum haritanızdaki etkiler nispetinde size güç ve kontrol arzusu tattıracaktır. Doğduğunuz günkü gezegen pozisyonlarınızı sırasıyla ziyaret edecek ve kavuşum gibi güçlü bir enerjiyle tetiklemeye başlayacaktır. Bu dönemde sizler, kendinizi dış dünyada ortaya koyabilmek adına güçlü deneyimler yaşayarak kendinizi yeniden keşfetmeyi, yapılandırmayı, eksiklerinizi tamamlamayı öğrenebilir ve sanki yeniden doğmuş gibi hayata daha farklı bir açıdan fakat bugüne dek edindiğiniz deneyimlerin ışığında devam edebilirsiniz.

Yalnız dikkat etmeniz gereken nokta, eski yanlışları kesinlikle tekrarlamamak, kendisine ait her türlü olguyu yeniden gözden geçirmek olmalıdır. Siz oğlaklar sorumluluklarına her zaman sahip çıkan kişilersinizdir. İşte şimdi bu özelliğinizi Plutonun size sunacağı güçle harmanlayacak ve yaşamınızı bir hamur gibi şekillendirmeyi başarabileceksiniz. Bu dönemde gücü elinizde bulundururken dikkatli olmayı, kimse üzerinde hakimiyet kurmak adına kullanmamayı, kendinizi geliştirmeyi bilmeniz gerekmekte. Pluto gezegeni bu uzun süreçte size öyle etkili dönemler yaşatıri ve öyle büyük bir enerji sunar ki, siz bu enerjiyi yönlendirmeyi, gerekli alanlarda kullanmayı ve bunu yaparken de mütevazi düşünmeyi başarmadığınız takdirde hakikaten sizi toplum dışı olmaya varacak derecede etkileyebilir. Yükselen burcunuza göre bu dönemin etkinliği daha fazla hissedileceğinden özellikle yükseleninizin yorumlarını okuyarak ta kendinizi şimdiden hazırlamanız yerinde olabilir.

Ayrıca yine bu süreçte korku, endişe, saplantılı düşünme, kendinizden şüphe etmek gibi psikolojik olumsuzluklar karşısında kesinlikle kendinize güven duymalı, otokontrolünüzü kaybetmemelisiniz. İnsanlarla işbirliği içinde olmalı, ne kadar bilgili olursanız olun mütevazi düşünmeyi bilmelisiniz. Siz enerjinizi yaratıcı biçimde kullanır, gerektiğinde sizden daha büyük bir gücün varlığını kabul eder, insanların kendiniz hakkında ne düşündüğünü merak etmek yerine, siz kendiniz hakkında ne düşünüyorsunuz bunu dürüstçe kabul eder ve kendinizi geliştirmeyi sürdürür ve elinizdeki güce rağmen alçakgönüllü davranmayı başarırsanız işte o zaman kendi içinizdeki asıl öze ulaşmışsınız demektir.

Kova

Sevgili Kovalar kişisel yaşamınızdaki dönüşüm ve yenilenme gücünün temsilcisi Pluto gezegeni 26 Ocak 2008 yılında Oğlak burcundaki sürecine başlamış ve 14 Haziran 2008 de geri hareket yaparak Yay burcuna geri dönmüştü. 27 Kasım 2008 günü ise 2024 yılına kadar seyrini sürdüreceği Oğlak burcunda düz hareketine başlamış bulunuyor. Geçtiği yaşam alanı sebebiyle kendinizi yeniden oluşturmak ve dönüştürmek için her şeyden önce bilinçaltınızdaki tüm korkulardan, olumsuzluklardan ve yargılamalardan uzak durmanız gerekecektir. Öncelikle kendinizi arındırmalı, yanlışlarınızı net bir şekilde ortaya koyarak kabullenmeli, ve eksiklerinizi gözden geçirmelisiniz. Kendi içinizdeki gücü ortaya çıkarmaktan korkmak yerine, bu gücü yaşamınızın hangi alanında kullanmanız gerekiyor önce bunu saptamalısınız. Bunu yapmanızın yolu ise, içinizdeki inancı açığa çıkarmak ve sizden daha büyük bir gücün varlığını yüreğinizin içinde hissetmekle olabilir.

Siz olumsuz düşünmeye ve yaşamın gerçekleriyle yüzleşmemeye devam edecek olursanız, Pluto bu süreçte kimi aylarda sizi oldukça zorlayabilir ve siz bu içsel baskı sonucu bu dersi öğrenmek zorunda kalabilirsiniz. Sizler bu dönem içinde geriye çekilmek, inzivada yaşamak ve insanlarla fazla temas halinde olmak yerine kendi içinize yönelebilirsiniz. Böyle zamanlarda kendinizi ve yaşadığınız her şeyi geçmişe dönerek öyle bir yargılamaya başlarsınız ki, kendinizin yargıcı gibi davranarak cezalandırmaya kalkışabilirsiniz.

Eğer doğum haritanızda Pluto zorlu enerjiler altında ise, bu süreç aynı bu şekilde bir özellik gösterebilir. Eğer tam tersi durumda ise, o zaman siz kendi içinizdeki arınmayı ve düzeltmeyi daha kolay başarabilirsiniz. Oysaki ne etkiler altında olursanız olun yapmanız gereken tek şey geçmişin gölgesi altında kalarak, üzülmek, hayıflanmak yerine kendi içinizdeki özgür insanı ortaya çıkarmak adına arınmak olmalıdır. Ayrıca bu süreçte etrafınızdaki insanları iyice tanımadan, insancıl duygular içinde hareket ederek sırlarınızı kimseyle paylaşmamaya özen göstermelisiniz. Elinizdeki bilgileri, emek sarfettiğiniz herşeyi ve size ait olan ahremiyetinizi korumaya çalışmalı, başkalarının sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

Balık

Sevgili Balıklar kişisel yaşamınızdaki dönüşüm ve yenilenme gücünün temsilcisi Pluto gezegeni 26 Ocak 2008 yılında Oğlak burcundaki sürecine başlamış ve 14 Haziran 2008 de geri hareket yaparak Yay burcuna geri dönmüştü. 27 Kasım 2008 günü ise 2024 yılına kadar seyrini sürdüreceği Oğlak burcunda düz hareketine başlamış bulunuyor. Bu güçlü dönüşüm enerjisi siz Balıklar için yaşamınızı yönlendirme ve bundan sonrasını planlamak adına son derece etkili bir transit anlamı taşıyabilir. Bu enerjiden olumlu anlamda yararlanmak için artık eskiye bir dur demek ve kendinizi güçlü bir duruşa ve psikolojik açıdan düzenlemeye muhakkak gönüllü olmanız gerekmektedir. Pluto dünyaya olan uzaklığı nedeniyle son derece ağır seyreden ve bir burçtan geçişi kimi zaman onlarca yılı bulabilen bir gezegendir. O nedenle hemen etkisini göstermesi ve yaşamınızı hızlı bir şekilde değiştirmesi mümkün değildir. O, yavaş ve son derece itinalı bir şekilde bir oya gibi yaşamınızı işlemeye devam ederken, yıllar sonra geriye dönüp baktığınızda inanılmaz bir değişimden geçtiğinizi ve şu an bulunduğunuz konumun, transitin başladığı o ilk yıllarla hiç alakası olmadığını anlayabilirsiniz.Siz Balıklar bu süreçte, öncelikle dostlarınız, sosyal aktiviteleriniz ve ekip çalışmaları yoluyla edineceğiniz deneyimler sayesinde büyük bir dönüşüme hazırlanacaksınız. Tabiri caizse, bir balık olarak sadece kendi sularınızda yaşamak yerine, diğer denizleri ve okyonusları keşfedeceksiniz. Bunun için yapmanız gereken kendinizi geliştirmek, büyütmek ve kendinize güven duyarak gözünüzü büyük bir hedefe doğru kitlemek olmalıdır.

Pluto gezegeninin bu süreçte burcunuzla olan olumlu enerjisi sayesinde karşınıza çıkacak fırsatlar belki de şimdiye dek görmediğiniz kadar yüksek olabilir. Fakat bu fırsatlardan yararlanmak için herşeyden önce bilgi sahibi olmanız, kendinizi tanıtmanız ve sosyal aktivitelere katılmanız gerekecektir. Organizasyonlar, grup faaliyetleri, sizin aynı amacı paylaşan insanlarla bir araya gelmeye çalışmak, sadece dar bir alanda sıkışmak yerine daha geniş bir çerçeve içinde bulunmak adına istekli olmak bu güçlü enerjinin olumlu anlamda kullanılması adına kesinlikle şarttır. Benim size tavsiyem yeni bir bakış açısıyla hayata katılmaya gönüllü olmanız ve hiç kimse uğruna hedeflerinizden vazgeçmemeniz, iyi niyetinizi hiç kimsenin suistimal etmesine izin vermemenizdir. Artık güçlü olmak ve kendinizi düşünmek zamanınız gelmiş durumda. Önünüzde 16 yıllık bir gelişim süreci bulunuyor. Ne kadar uzun gibi gözükse de zaman gayet çabuk akıp gitmekte. Bunun bilincinde olarak şimdiden kollarınızı sıvamanız iyi olacaktır.

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı
11-29-2008 11:46 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Transitler - astrosohbet - 04-05-2007, 05:03 AM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 04-06-2007, 02:17 AM
Cvp: Nisan ayı transitleri - astrosohbet - 04-13-2007, 08:08 AM
RE: TRANSİTLER - Kurby - 04-25-2007, 04:33 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 04-26-2007, 12:30 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 04-26-2007, 12:55 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 04-26-2007, 01:19 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 04-26-2007, 02:05 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 04-26-2007, 05:55 AM
vivi 2007 Transit Analizi.. - astrosohbet - 05-02-2007, 05:23 AM
RE: TRANSİTLER - Kurby - 05-02-2007, 01:29 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 05-02-2007, 01:53 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - romantica - 05-02-2007, 01:58 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-02-2007, 02:01 PM
Cvp: vivi 2007 Transit Analizi Devamı.. - vivienleigh - 05-03-2007, 10:36 AM
kurby 2007 Transit Analizi.. - astrosohbet - 05-08-2007, 02:28 AM
RE: TRANSİTLER - Kurby - 05-11-2007, 01:57 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-11-2007, 02:28 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 05-11-2007, 11:30 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 05-13-2007, 01:34 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-13-2007, 03:59 AM
kurby için.. - astrosohbet - 05-13-2007, 11:58 AM
yezda 2007 transit analizi - astrosohbet - 05-17-2007, 11:18 AM
yezda 2007 transit analizi - astrosohbet - 05-18-2007, 08:32 PM
Alya için ;) - astrosohbet - 05-19-2007, 10:04 PM
Alya için .. - astrosohbet - 05-20-2007, 01:24 AM
Cvp: TRANSİTLER - memati - 05-23-2007, 02:03 AM
Cvp: yükselenbaşak için.. - astrosohbet - 06-01-2007, 03:53 AM
Cvp: TRANSİTLER - salmakis - 06-03-2007, 02:02 PM
Cvp: TRANSİTLER - Çarşı 03 - 06-03-2007, 02:52 PM
Cvp: TRANSİTLER - Kurby - 06-04-2007, 06:16 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-06-2007, 03:00 AM
RE: TRANSİTLER - Dinoo - 06-06-2007, 02:58 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-06-2007, 03:09 AM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 06-06-2007, 03:17 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-06-2007, 03:26 AM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 06-06-2007, 03:47 AM
RE: TRANSİTLER - Dinoo - 06-06-2007, 02:00 PM
RE: TRANSİTLER - Dinoo - 06-06-2007, 02:30 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Alya - 06-06-2007, 04:05 PM
Cvp: TRANSİTLER - Kurby - 06-06-2007, 02:55 PM
Cvp: TRANSİTLER - vivienleigh - 06-26-2007, 11:04 AM
RE: TRANSİTLER - Kurby - 06-28-2007, 12:18 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 06-28-2007, 08:44 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 06-28-2007, 08:46 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-29-2007, 02:09 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 06-29-2007, 08:38 AM
mavi 2007 transit analizi - astrosohbet - 07-19-2007, 02:47 AM
Cvp: TRANSİTLER - Angel - 08-02-2007, 03:05 PM
RE: TRANSİTLER - Hades - 08-21-2007, 05:41 PM
Hades 2007 Transit Analizi.. - astrosohbet - 08-30-2007, 03:13 AM
Cvp: TRANSİTLER - ay_se - 09-28-2007, 03:02 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-28-2007, 03:19 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-01-2007, 04:12 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-29-2007, 12:08 AM
RE: TRANSİTLER - ay_se - 09-29-2007, 01:31 AM
RE: TRANSİTLER - ay_se - 10-01-2007, 04:21 AM
TRANSİTLER "vivi" için - Angel - 10-02-2007, 07:54 AM
Cvp: TRANSİTLER "Hades" için - Angel - 10-02-2007, 08:08 AM
Cvp: TRANSİTLER - vivienleigh - 10-02-2007, 11:06 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-03-2007, 03:23 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-03-2007, 01:08 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - yezda - 10-03-2007, 10:41 PM
Cvp: TRANSİTLER - vivienleigh - 10-03-2007, 02:37 PM
Cvp: TRANSİTLER - ay_se - 10-06-2007, 04:01 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 10-07-2007, 05:13 PM
RE: TRANSİTLER - ay_se - 10-07-2007, 09:12 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 10-08-2007, 09:46 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-08-2007, 01:53 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-08-2007, 11:24 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-25-2007, 03:20 AM
RE: TRANSİTLER - yaren - 10-25-2007, 06:48 AM
RE: TRANSİTLER - yaren - 10-25-2007, 07:07 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-25-2007, 01:42 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 10-27-2007, 04:09 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-27-2007, 11:33 PM
Akrep’lere öneriler - yezda - 10-29-2007, 04:32 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 11-01-2007, 10:19 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 11-01-2007, 10:26 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 11-06-2007, 05:47 PM
Cvp: ecce transit analizi.. - astrosohbet - 11-10-2007, 03:10 AM
Cvp: ecce transit analizi.. - astrosohbet - 11-10-2007, 04:31 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 11-16-2007, 05:47 PM
Güneş Yay Burcuna giriyor. - yezda - 11-23-2007, 03:23 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 12-01-2007, 05:15 PM
"Yaren" için - Angel - 12-31-2007, 02:37 AM
"romantica" için - Angel - 01-15-2008, 02:50 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 03-06-2008, 11:32 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 03-09-2008, 01:09 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 03-09-2008, 05:16 PM
gökyüzünde bu ay ve burçlar - yezda - 04-07-2008, 11:06 PM
RE: TRANSİTLER - neptunzz - 04-09-2008, 08:55 PM
RE: TRANSİTLER - neptunzz - 05-26-2008, 12:19 PM
RE: TRANSİTLER - memati - 05-27-2008, 10:35 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-27-2008, 11:36 PM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 06-30-2008, 02:36 PM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-01-2008, 06:18 PM
RE: TRANSİTLER - çilekli süt - 07-01-2008, 06:27 PM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 07-02-2008, 06:59 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 07-02-2008, 07:05 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-03-2008, 01:27 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - neptunzz - 07-03-2008, 12:57 PM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 07-03-2008, 01:40 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-03-2008, 03:17 AM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 07-03-2008, 07:55 AM
RE: TRANSİTLER - neptunzz - 07-03-2008, 01:05 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-03-2008, 09:44 PM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 07-03-2008, 01:19 PM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 07-03-2008, 01:22 PM
Cvp: TRANSİTLER - darkvenus - 07-04-2008, 03:45 AM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 07-04-2008, 10:21 AM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 07-04-2008, 01:58 PM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 07-04-2008, 06:29 PM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 07-05-2008, 12:56 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 07-05-2008, 01:00 AM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 07-07-2008, 01:11 PM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-07-2008, 02:24 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-07-2008, 02:39 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-07-2008, 04:09 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-07-2008, 04:51 AM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-07-2008, 06:12 AM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-07-2008, 01:18 PM
Cvp: TRANSİTLER - volkan - 07-14-2008, 01:44 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-14-2008, 08:44 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 07-16-2008, 12:58 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-16-2008, 01:34 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 07-16-2008, 01:57 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-16-2008, 02:33 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 07-16-2008, 02:53 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-16-2008, 03:00 PM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-16-2008, 03:04 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 07-16-2008, 03:12 PM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-16-2008, 06:48 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-19-2008, 04:06 PM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-19-2008, 04:15 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-19-2008, 06:03 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-20-2008, 09:44 AM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-20-2008, 11:26 AM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-20-2008, 07:01 PM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-20-2008, 07:09 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-20-2008, 07:45 PM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-19-2008, 06:47 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 07-23-2008, 01:53 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-23-2008, 06:09 AM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 07-24-2008, 06:24 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 07-24-2008, 11:47 PM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 07-25-2008, 11:25 AM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 07-26-2008, 12:22 PM
Cvp: TRANSİTLER - Melike - 07-26-2008, 07:16 PM
Cvp: TRANSİTLER - Melike - 07-27-2008, 12:16 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - sim. - 07-27-2008, 01:07 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - Angel - 07-27-2008, 02:26 AM
Cvp: TRANSİTLER - Melike - 07-27-2008, 03:53 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - Angel - 07-27-2008, 06:04 PM
RE: TRANSİTLER - nurbanu10 - 08-03-2008, 01:03 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 08-03-2008, 02:09 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-03-2008, 03:38 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 08-04-2008, 12:37 AM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-03-2008, 01:55 PM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 08-03-2008, 09:29 PM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 08-04-2008, 02:48 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 08-04-2008, 02:52 AM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 08-04-2008, 02:55 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 08-04-2008, 03:03 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 08-04-2008, 02:53 PM
RE: TRANSİTLER - romantica - 08-04-2008, 02:53 PM
RE: TRANSİTLER - yaren - 08-04-2008, 03:16 PM
Cvp: TRANSİTLER - mislina - 08-04-2008, 03:02 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-04-2008, 11:45 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - yaren - 08-04-2008, 11:58 PM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 08-05-2008, 10:51 AM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-08-2008, 02:31 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - yaren - 08-11-2008, 12:00 AM
venüs basakta - yezda - 08-08-2008, 10:46 PM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 08-09-2008, 06:46 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-09-2008, 06:57 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-11-2008, 02:30 PM
RE: TRANSİTLER - duygu - 08-17-2008, 01:43 AM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-20-2008, 08:59 AM
RE: TRANSİTLER - sim. - 08-26-2008, 04:03 AM
Merkür terazide - yezda - 08-30-2008, 01:05 AM
Cvp: TRANSİTLER - aeon - 08-30-2008, 03:55 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-30-2008, 04:21 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-04-2008, 11:52 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-05-2008, 12:06 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-05-2008, 12:10 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-05-2008, 12:51 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 09-05-2008, 03:17 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-05-2008, 03:51 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-06-2008, 07:15 AM
RE: TRANSİTLER - galaxia - 09-08-2008, 07:08 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-08-2008, 07:31 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 09-08-2008, 10:38 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-09-2008, 11:51 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-10-2008, 10:12 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-11-2008, 01:24 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-11-2008, 08:51 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-11-2008, 03:38 PM
Şiron & KAD kavuşumu - astrosohbet - 09-12-2008, 07:27 AM
TRANSİTLER - astrosohbet - 09-13-2008, 10:53 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 09-15-2008, 02:09 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-15-2008, 09:42 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-16-2008, 09:41 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-16-2008, 11:40 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-18-2008, 12:49 AM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 09-23-2008, 03:25 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 09-24-2008, 11:31 PM
RE: TRANSİTLER - hare - 09-26-2008, 10:23 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-27-2008, 12:07 AM
Cvp: TRANSİTLER - Aprilios için - Luli - 10-05-2008, 03:33 PM
haftalik yorumlar - yezda - 10-05-2008, 07:51 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 10-06-2008, 12:34 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 10-06-2008, 08:44 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 10-07-2008, 12:11 AM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 10-07-2008, 12:46 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Félicé - 10-08-2008, 12:42 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 10-08-2008, 12:44 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-09-2008, 09:11 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-09-2008, 09:22 AM
Cvp:"Toprak için" TRANSİTLER - Angel - 10-09-2008, 05:47 PM
Cvp: TRANSİTLER - sim. - 10-09-2008, 11:01 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 10-09-2008, 11:52 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 10-10-2008, 12:39 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-10-2008, 01:04 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 10-10-2008, 03:49 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 10-11-2008, 12:21 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-17-2008, 04:09 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-17-2008, 05:17 PM
TRANSİTLER - Pamuk için - astrosohbet - 10-18-2008, 10:50 PM
venüs yaydaaa - yezda - 10-19-2008, 04:20 PM
19.30.arasi gokyüzü - yezda - 10-19-2008, 04:41 PM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 10-20-2008, 03:57 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-20-2008, 06:09 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-28-2008, 04:47 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - duygu - 10-29-2008, 05:56 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-29-2008, 05:26 PM
RE: TRANSİTLER - duygu - 10-29-2008, 11:04 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-30-2008, 12:53 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-30-2008, 06:27 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-01-2008, 11:53 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 11-02-2008, 10:13 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-03-2008, 01:02 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - merikeklik - 11-03-2008, 10:56 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-03-2008, 03:03 PM
RE: TRANSİTLER - darkvenus - 11-04-2008, 03:05 AM
RE: TRANSİTLER - SoL@RÎ$ - 11-04-2008, 03:33 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-04-2008, 02:18 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-18-2008, 12:49 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-21-2008, 10:13 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-21-2008, 06:07 PM
RE: TRANSİTLER - sultan - 11-21-2008, 10:37 PM
Cvp: TRANSİTLER - Angel - 11-27-2008, 10:30 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-28-2008, 01:12 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-28-2008, 07:31 PM
RE: TRANSİTLER - darkvenus - 11-28-2008, 09:04 PM
RE: TRANSİTLER - SoL@RÎ$ - 11-28-2008, 10:44 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-28-2008, 11:22 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - yezda - 12-08-2008, 01:42 AM
RE: TRANSİTLER - cansin1970 - 11-29-2008, 12:39 PM
Cvp: TRANSİTLER - Simurg - 11-29-2008, 11:46 PM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 11-29-2008 11:46 PM
İyicil Kavuşum - yezda - 11-30-2008, 04:06 PM
Cvp: TRANSİTLER - SoL@RÎ$ - 12-01-2008, 05:50 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 12-01-2008, 08:32 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 12-03-2008, 03:22 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-03-2008, 02:43 PM
RE: TRANSİTLER - merikeklik - 12-05-2008, 01:24 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-05-2008, 03:04 PM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 12-07-2008, 05:58 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-07-2008, 04:31 PM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 12-07-2008, 05:09 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-08-2008, 01:33 AM
Venüs Kova Burcuna giriyor - yezda - 12-08-2008, 01:46 AM
Cvp: Venüs Kova Burcuna giriyor - yezda - 12-08-2008, 02:26 AM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 12-08-2008, 04:29 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 12-10-2008, 08:24 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-11-2008, 02:28 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-11-2008, 05:17 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 12-11-2008, 03:15 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-12-2008, 01:02 AM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 12-19-2008, 10:59 PM
Mars Plüton Kavuşumu - yezda - 12-24-2008, 07:13 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 12-25-2008, 02:07 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 12-27-2008, 03:02 AM
GÜNEŞ KOVA'DA - yezda - 01-21-2009, 03:49 AM
Mavi için.. - astrosohbet - 05-26-2009, 03:56 AM
Mavi için.. - astrosohbet - 05-26-2009, 03:38 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 05-26-2009, 03:44 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-26-2009, 03:52 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 05-26-2009, 03:58 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-26-2009, 04:20 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 05-26-2009, 05:13 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 06-06-2009, 10:52 AM
Cvp: TRANSİTLER - sultan - 06-06-2009, 12:33 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 06-08-2009, 01:12 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-08-2009, 02:15 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 06-08-2009, 03:11 PM
TRANSİTLER - vuslat için - astrosohbet - 06-08-2009, 03:30 PM
Cvp: TRANSİTLER - vuslat için - vuslat - 06-08-2009, 05:03 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 06-08-2009, 05:09 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-08-2009, 05:15 PM
RE: TRANSİTLER - Late-goodbye - 06-27-2009, 01:13 PM
Cvp: TRANSİTLER - açelya - 06-27-2009, 05:06 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 06-27-2009, 05:14 PM
Cvp: TRANSİTLER - açelya - 07-11-2009, 02:27 PM
Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 07-11-2009, 03:12 PM
Cvp: TRANSİTLER - SeLiN - 07-11-2009, 05:10 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-18-2009, 07:00 AM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 07-14-2009, 04:40 AM
TRANSİTLER - solaris için - astrosohbet - 07-18-2009, 07:26 AM
Cvp: TRANSİTLER - Simurg - 07-20-2009, 12:54 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-20-2009, 09:20 PM
Cvp: TRANSİTLER - Simurg - 07-21-2009, 03:24 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 08-26-2009, 04:45 PM
RE: TRANSİTLER - ateskızı - 08-27-2009, 06:47 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 08-28-2009, 01:02 AM
RE: TRANSİTLER - nadya - 08-28-2009, 01:13 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 08-28-2009, 03:48 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 08-28-2009, 10:05 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mimoza - 08-29-2009, 02:43 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 08-31-2009, 01:45 AM
RE: TRANSİTLER - kovakızı - 08-31-2009, 02:49 AM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 08-31-2009, 03:45 AM
RE: TRANSİTLER - nadya - 08-31-2009, 04:21 PM
RE: TRANSİTLER - Dark Lord - 09-01-2009, 12:48 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-01-2009, 03:00 PM
RE: TRANSİTLER - destina - 09-01-2009, 11:42 PM
RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 09-02-2009, 12:51 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-02-2009, 06:22 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-02-2009, 06:41 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 09-02-2009, 08:05 PM
RE: TRANSİTLER - nadya - 09-02-2009, 09:29 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-03-2009, 04:18 PM
RE: TRANSİTLER - nadya - 09-03-2009, 06:25 PM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 09-04-2009, 01:48 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-05-2009, 02:28 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Luli - 09-05-2009, 03:39 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 09-05-2009, 09:54 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mavi - 09-10-2009, 04:50 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mimoza - 09-05-2009, 11:00 PM
Cvp: TRANSİTLER - ariess - 09-06-2009, 03:26 AM
RE: TRANSİTLER - ayse - 09-10-2009, 03:01 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 09-10-2009, 05:29 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-21-2009, 01:14 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 09-21-2009, 02:02 AM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 09-21-2009, 01:38 AM
RE: TRANSİTLER - ariess - 09-21-2009, 05:22 AM
RE: TRANSİTLER - Dark Lord - 09-22-2009, 02:02 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-22-2009, 02:45 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-22-2009, 11:36 PM
RE: TRANSİTLER - plutonik - 09-23-2009, 01:13 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-23-2009, 09:50 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-14-2011, 12:58 AM
RE: TRANSİTLER - ariess - 09-23-2009, 09:54 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 09-23-2009, 10:26 PM
RE: TRANSİTLER - SoL@RÎ$ - 09-24-2009, 02:03 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-24-2009, 09:50 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-24-2009, 09:56 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 09-24-2009, 10:54 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 09-24-2009, 10:59 PM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 09-28-2009, 09:19 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-29-2009, 08:36 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-30-2009, 09:38 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 09-30-2009, 12:45 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 09-30-2009, 07:00 PM
Cvp: TRANSİTLER - ariess - 09-30-2009, 07:07 PM
Cvp: TRANSİTLER - ariess - 10-01-2009, 02:23 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-09-2009, 01:26 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-09-2009, 11:42 AM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 10-10-2009, 11:21 AM
Cvp: TRANSİTLER - Mimoza - 10-10-2009, 12:00 PM
Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 10-10-2009, 09:45 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-10-2009, 09:52 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mimoza - 10-10-2009, 09:54 PM
Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 10-10-2009, 10:12 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-11-2009, 08:09 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-12-2009, 01:17 AM
Cvp: TRANSİTLER - ariess - 10-12-2009, 01:21 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-14-2009, 10:28 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-14-2009, 10:34 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-15-2009, 04:04 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-15-2009, 04:16 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-15-2009, 04:20 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-15-2009, 11:51 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-15-2009, 04:57 PM
Jüpinin D-önüşü - astrosohbet - 10-16-2009, 12:44 AM
Cvp: Jüpinin D-önüşü - Félicé - 10-16-2009, 11:46 AM
Cvp: Jüpinin D-önüşü - astrosohbet - 10-16-2009, 04:20 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 10-16-2009, 04:22 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-16-2009, 04:41 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-17-2009, 03:35 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mimoza - 10-17-2009, 04:54 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-17-2009, 08:33 PM
Cvp: Jüpinin D-önüşü - Schatz - 10-18-2009, 12:34 AM
RE: TRANSİTLER - SeLiN - 10-20-2009, 12:20 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Nâr - 10-20-2009, 12:21 PM
Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 10-22-2009, 04:43 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - Nâr - 10-22-2009, 10:18 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - Mimoza - 10-22-2009, 10:24 AM
RE: TRANSİTLER - Valde_Amor - 10-23-2009, 12:24 AM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 10-23-2009, 10:10 AM
RE: TRANSİTLER - aeon - 10-24-2009, 01:23 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 10-27-2009, 11:12 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-31-2009, 04:33 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 10-31-2009, 04:50 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Félicé - 10-31-2009, 11:43 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - aeon - 10-31-2009, 01:01 PM
Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 11-04-2009, 04:50 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 11-04-2009, 10:10 PM
Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 11-04-2009, 11:03 PM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 11-05-2009, 12:19 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - Daily - 11-05-2009, 10:51 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - SoL@RÎ$ - 11-06-2009, 12:50 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 11-06-2009, 12:47 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - Schatz - 11-06-2009, 12:52 AM
RE: TRANSİTLER - aeon - 11-04-2009, 11:06 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-04-2009, 11:18 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 11-04-2009, 11:28 PM
RE: TRANSİTLER - darkvenus - 11-04-2009, 11:59 PM
RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 11-05-2009, 02:11 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-05-2009, 02:29 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 11-05-2009, 02:43 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 11-05-2009, 06:20 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - vuslat - 11-06-2009, 02:57 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 11-06-2009, 04:21 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 11-05-2009, 08:41 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 11-05-2009, 10:19 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-05-2009, 11:04 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - melis_bk - 11-05-2009, 11:22 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 02:42 AM
Cvp: TRANSİTLER - SeLiN - 11-06-2009, 10:28 PM
Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 11-07-2009, 01:13 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 01:33 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 03:40 AM
Cvp: TRANSİTLER - ginka - 11-06-2009, 10:53 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 04:20 PM
Cvp: TRANSİTLER - Daily - 11-06-2009, 10:55 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 04:06 AM
Cvp: TRANSİTLER - Simurg - 11-06-2009, 04:42 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 06:38 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 07:56 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 03:23 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 03:32 AM
RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 11-07-2009, 03:43 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 04:25 AM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 11-07-2009, 04:30 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 04:58 AM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 11-07-2009, 02:52 PM
Venüs Akrepte ~ - astrosohbet - 11-08-2009, 02:48 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-08-2009, 02:50 AM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 11-08-2009, 03:03 AM
Venüs Akrepte ~ - astrosohbet - 11-09-2009, 05:26 AM
Cvp: Venüs Akrepte ~ - astrosohbet - 11-09-2009, 06:13 PM
Cvp: Venüs Akrepte ~ - Félicé - 11-09-2009, 06:26 PM
Cvp: Venüs Akrepte ~ - astrosohbet - 11-09-2009, 06:32 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 11-11-2009, 06:54 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - JoMaJa - 11-11-2009, 08:44 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - gizem kara - 11-12-2009, 11:57 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-25-2009, 03:39 AM
RE: TRANSİTLER - Phoenix - 12-02-2009, 04:57 PM
Durağan Mars - astrosohbet - 12-05-2009, 12:49 AM
Cvp: Durağan Mars - aeon - 12-05-2009, 12:53 AM
Cvp: Durağan Mars - Félicé - 12-05-2009, 01:04 AM
Cvp: Durağan Mars - astrosohbet - 12-05-2009, 01:07 AM
Cvp: Durağan Mars - Félicé - 12-05-2009, 01:13 AM
Cvp: Durağan Mars - Nâr - 12-09-2009, 02:13 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 12-05-2009, 01:42 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 12-08-2009, 09:34 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Félicé - 12-09-2009, 12:54 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 12-09-2009, 01:56 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 12-09-2009, 02:08 AM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 12-09-2009, 02:14 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-09-2009, 02:46 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - melis_bk - 12-09-2009, 02:53 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-09-2009, 10:56 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 12-09-2009, 02:47 PM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 12-10-2009, 02:55 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-10-2009, 03:17 AM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 12-10-2009, 03:46 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-10-2009, 03:24 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-12-2009, 01:44 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Félicé - 12-12-2009, 02:00 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 12-12-2009, 04:01 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-28-2009, 01:41 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-28-2009, 09:58 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-28-2009, 10:33 PM
Cvp: TRANSİTLER - telleyay - 12-28-2009, 11:03 PM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 01-06-2010, 01:03 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 01-12-2010, 05:29 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 01-12-2010, 10:38 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-12-2010, 11:23 PM
RE: TRANSİTLER - lightışık - 01-12-2010, 11:53 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 01-13-2010, 11:26 AM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 01-13-2010, 03:12 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-13-2010, 08:04 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 01-13-2010, 08:11 PM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 01-13-2010, 09:43 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-15-2010, 02:19 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Venüs - 01-15-2010, 02:54 AM
RE: TRANSİTLER - Mimoza - 01-15-2010, 11:29 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-19-2010, 03:28 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 01-19-2010, 01:20 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 01-20-2010, 04:47 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - www - 01-20-2010, 02:09 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-20-2010, 05:14 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - yezda - 01-20-2010, 10:59 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-21-2010, 06:18 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Dark Lord - 01-23-2010, 07:52 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-28-2010, 06:30 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mimoza - 01-29-2010, 12:12 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-29-2010, 12:21 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mimoza - 01-29-2010, 12:25 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-29-2010, 01:15 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mercan - 01-29-2010, 09:41 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-09-2010, 02:09 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mercan - 02-10-2010, 02:09 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-09-2010, 01:06 PM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 02-09-2010, 10:24 PM
RE: TRANSİTLER - zübeyde - 02-09-2010, 10:37 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-09-2010, 11:39 PM
RE: TRANSİTLER - zübeyde - 02-10-2010, 01:39 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-10-2010, 01:15 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 02-10-2010, 02:18 PM
Venüs-Jüpiter-Balık - astrosohbet - 02-11-2010, 11:40 PM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - ginka - 02-11-2010, 11:59 PM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - Derin - 02-12-2010, 12:01 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - Tuğçe - 02-12-2010, 01:06 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - ginka - 02-12-2010, 01:08 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - Tuğçe - 02-12-2010, 01:16 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - ginka - 02-12-2010, 01:18 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - wigo - 02-12-2010, 01:51 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 02-12-2010, 01:40 AM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 02-12-2010, 02:24 AM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 02-12-2010, 03:03 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 02-16-2010, 09:03 PM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 02-19-2010, 08:52 PM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 02-21-2010, 01:33 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 02-22-2010, 12:53 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Serena - 02-22-2010, 03:41 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - ginka - 02-22-2010, 07:19 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-24-2010, 01:52 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 02-24-2010, 11:46 AM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 02-25-2010, 08:03 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 02-25-2010, 09:55 PM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 03-02-2010, 10:11 AM
RE: TRANSİTLER - Nota - 03-02-2010, 11:27 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-02-2010, 12:37 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Nota - 03-02-2010, 02:35 PM
Cvp: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-02-2010, 12:51 PM
Cvp: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-03-2010, 12:22 AM
Cvp: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-03-2010, 11:12 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 03-03-2010, 11:21 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-03-2010, 11:46 AM
Venüs Koç burcunda - astrosohbet - 03-07-2010, 02:53 PM
Cvp: Venüs Koç burcunda - ginka - 03-08-2010, 12:31 AM
RE: TRANSİTLER - Serena - 03-08-2010, 03:56 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 03-08-2010, 04:19 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Serena - 03-08-2010, 04:53 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 04-06-2010, 12:37 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 04-12-2010, 05:14 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 04-19-2010, 01:11 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - ginka - 04-19-2010, 01:28 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 04-19-2010, 01:46 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - ginka - 04-19-2010, 01:54 AM
8 şiddetinde Mars ! - astrosohbet - 04-24-2010, 06:38 AM
RE: TRANSİTLER - melis_bk - 04-24-2010, 06:51 AM
RE: TRANSİTLER - melis_bk - 04-24-2010, 02:48 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - melis_bk - 04-24-2010, 05:34 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Serena - 04-24-2010, 07:29 PM
TRANSİTLER - Luli - 04-24-2010, 08:57 PM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 04-24-2010, 08:39 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 04-24-2010, 11:12 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 04-25-2010, 12:58 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - aeon - 04-25-2010, 01:16 AM
RE: TRANSİTLER - Phoenix - 04-25-2010, 01:21 AM
RE: TRANSİTLER - Serena - 04-25-2010, 01:27 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - aeon - 04-25-2010, 01:41 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 04-25-2010, 02:18 AM
sessizgidis için - astrosohbet - 04-25-2010, 08:16 AM
RE: TRANSİTLER - Serena - 04-28-2010, 05:35 PM
RE: TRANSİTLER - lgb - 05-13-2010, 01:33 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-13-2010, 01:45 PM
Nar Rengi - Serena - 05-18-2010, 01:57 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-18-2010, 02:02 PM
ginka - Serena - 05-25-2010, 12:02 AM
RE: ginka - ginka - 05-25-2010, 12:21 AM
RE: TRANSİTLER - Mavi - 05-28-2010, 01:43 AM
RE: TRANSİTLER - venüsakrep - 07-21-2010, 02:22 PM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 08-12-2010, 04:04 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 08-12-2010, 04:07 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-12-2010, 07:55 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 08-14-2010, 06:10 PM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 08-14-2010, 06:56 PM
RE: TRANSİTLER - arzu - 08-14-2010, 08:19 PM
Ginka için; - Luli - 08-18-2010, 12:30 AM
RE: Ginka için; - ginka - 08-18-2010, 12:37 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-21-2010, 04:01 PM
RE: TRANSİTLER - Nota - 08-22-2010, 12:05 AM
RE: TRANSİTLER - ateskızı - 08-22-2010, 02:31 AM
RE: TRANSİTLER - Messa - 08-22-2010, 11:26 AM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 08-24-2010, 07:05 PM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 08-24-2010, 07:07 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 08-24-2010, 07:13 PM
RE: TRANSİTLER - boduc - 08-26-2010, 06:32 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-26-2010, 06:38 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 08-27-2010, 01:37 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 08-27-2010, 01:48 PM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 09-04-2010, 12:55 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 09-05-2010, 10:17 PM
RE: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 09-05-2010, 10:26 PM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 09-05-2010, 10:29 PM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 09-05-2010, 10:36 PM
RE: TRANSİTLER - simya - 09-06-2010, 01:09 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-06-2010, 11:16 PM
RE: TRANSİTLER - simya - 09-10-2010, 04:17 PM
RE: TRANSİTLER - simya - 09-13-2010, 03:50 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 09-20-2010, 03:52 PM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-26-2010, 05:00 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-26-2010, 06:03 PM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-26-2010, 10:25 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-27-2010, 03:17 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-27-2010, 11:49 AM
RE: TRANSİTLER - NinMeSarRa_ - 09-27-2010, 03:31 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-27-2010, 11:48 AM
RE: TRANSİTLER - Mavisahram - 09-27-2010, 02:47 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-27-2010, 10:08 PM
RE: TRANSİTLER - Mavisahram - 09-27-2010, 11:02 PM
RE: TRANSİTLER - gullusutcu - 10-02-2010, 09:59 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-02-2010, 12:50 PM
RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 10-15-2010, 08:20 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-28-2010, 01:41 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 01-27-2011, 04:45 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 01-27-2011, 05:17 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 12-19-2010, 09:50 PM
RE: TRANSİTLER - ariess - 01-27-2011, 04:26 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 01-27-2011, 04:32 AM
RE: TRANSİTLER - ariess - 01-27-2011, 05:27 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 01-27-2011, 06:03 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 01-27-2011, 12:04 PM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 01-27-2011, 10:55 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 01-28-2011, 01:58 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 09-09-2011, 04:18 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-09-2011, 11:46 AM
RE: TRANSİTLER - Mavisahram - 09-14-2011, 01:52 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 09-15-2011, 02:34 AM
RE: TRANSİTLER - aeon - 09-09-2011, 10:34 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-09-2011, 11:47 AM
RE: TRANSİTLER - Mahinur - 01-28-2011, 12:57 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 01-28-2011, 04:30 AM
RE: TRANSİTLER - nisan15 - 09-14-2011, 01:23 AM
RE: TRANSİTLER - ELF - 09-14-2011, 01:27 AM
RE: TRANSİTLER - Mahinur - 09-14-2011, 01:36 AM
RE: TRANSİTLER - nisan15 - 09-14-2011, 01:37 AM
RE: TRANSİTLER - Mavisahram - 09-15-2011, 02:46 AM
RE: TRANSİTLER - eylülmavi - 04-09-2012, 11:51 PM
RE: TRANSİTLER - eylülmavi - 06-15-2012, 11:29 AM
RE: TRANSİTLER - Kaktüs - 06-27-2012, 07:56 PM
RE: TRANSİTLER - picachu - 06-29-2012, 12:28 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 08-19-2012, 09:21 PM
RE: TRANSİTLER - Derin - 08-19-2012, 10:28 PM
Plutomania için - astrosohbet - 08-30-2012, 06:03 PM
RE: Transitler - SeRDaL - 11-03-2012, 06:41 PM
RE: Transitler - gizem kara - 02-04-2013, 10:59 PM
RE: Transitler - sevgi123 - 02-14-2013, 11:24 PM
RE: Transitler - elifinden - 12-19-2015, 06:42 PM
RE: Transitler - leptis - 01-16-2016, 08:21 PM
Cvp: Transitler - kayasran - 01-17-2016, 01:58 AM
Cvp: Transitler - leptis - 01-17-2016, 07:42 PM
Cvp: Transitler - bird - 03-09-2016, 10:21 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-10-2016, 02:27 AM
Cvp: Transitler - cero - 04-10-2016, 05:45 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-10-2016, 10:21 PM
Cvp: Transitler - cero - 04-11-2016, 01:20 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-11-2016, 08:48 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-02-2016, 07:58 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-26-2016, 08:28 PM
RE: Transitler - mashameral - 04-11-2016, 02:03 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-11-2016, 08:49 PM
RE: Transitler - tülin aktaş - 07-02-2016, 08:07 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-07-2016, 02:25 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-08-2016, 07:57 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-08-2016, 08:13 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-08-2016, 11:14 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 04:12 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-09-2016, 10:44 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 11:18 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-09-2016, 11:33 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 11:42 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-11-2016, 09:25 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-12-2016, 02:22 AM
RE: Transitler - Kumsal - 07-09-2016, 05:36 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 06:46 PM
RE: Transitler - Kumsal - 07-09-2016, 08:44 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 09:23 PM
RE: Transitler - Kumsal - 07-10-2016, 12:10 AM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-10-2016, 12:27 AM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-10-2016, 12:34 AM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-10-2016, 02:03 PM
RE: Transitler - Kumsal - 07-10-2016, 12:50 AM
Cvp: Transitler - Kumsal - 07-10-2016, 03:24 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-10-2016, 03:40 PM
Cvp: Transitler - HELK - 07-10-2016, 10:17 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-10-2016, 03:48 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-13-2016, 11:56 PM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 07-14-2016, 12:00 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-14-2016, 12:27 PM
RE: Transitler - Kumsal - 07-10-2016, 09:59 PM
Cvp: Transitler - simone de - 07-11-2016, 02:40 AM
Cvp: Transitler - simone de - 07-11-2016, 02:51 AM
Cvp: Transitler - bird - 07-11-2016, 10:54 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-12-2016, 04:21 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-12-2016, 08:36 PM
Cvp: Transitler - eminesen - 07-13-2016, 01:10 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-13-2016, 12:35 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-13-2016, 04:43 AM
RE: Transitler - bird - 07-14-2016, 02:46 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-14-2016, 02:54 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-14-2016, 03:58 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-14-2016, 04:36 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-18-2016, 10:24 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-15-2016, 04:51 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-17-2016, 12:06 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-17-2016, 11:44 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-18-2016, 02:52 PM
RE: Transitler - Alejandro - 07-26-2016, 01:24 AM
Cvp: Transitler - cero - 07-27-2016, 01:19 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-27-2016, 02:25 AM
Cvp: Transitler - cero - 08-20-2016, 01:15 AM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 08-20-2016, 04:36 PM
Cvp: Transitler - cero - 08-20-2016, 05:24 PM
RE: Transitler - Alejandro - 08-21-2016, 03:21 AM
RE: Transitler - Alejandro - 08-21-2016, 03:21 AM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 01:53 AM
RE: Transitler - Alejandro - 08-22-2016, 03:27 AM
RE: Transitler - Alejandro - 08-22-2016, 03:38 AM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 10:00 AM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 10:02 AM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 10:11 AM
RE: Transitler - bird - 08-22-2016, 10:11 AM
RE: Transitler - cancimini - 08-22-2016, 04:35 PM
Cvp: Transitler - mashameral - 08-24-2016, 12:13 PM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 08:17 PM
RE: Transitler - mashameral - 08-24-2016, 12:14 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 10-29-2016, 11:53 AM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 10-29-2016, 06:56 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 10-29-2016, 07:32 PM
RE: Transitler - Libra - 10-29-2016, 12:03 PM
RE: Transitler - Alejandro - 10-29-2016, 12:26 PM
Cvp: Transitler - Libra - 10-29-2016, 06:49 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 10-29-2016, 07:35 PM
RE: Transitler - Alejandro - 11-02-2016, 05:40 PM
RE: Transitler - Alejandro - 11-02-2016, 05:49 PM
RE: Transitler - Libra - 11-25-2016, 11:50 PM
RE: Transitler - Alejandro - 11-26-2016, 02:22 AM
RE: Transitler - Libra - 12-02-2016, 02:46 PM
RE: Transitler - Breath - 12-13-2016, 03:40 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 12-18-2016, 12:12 AM
RE: Transitler - Libra - 12-18-2016, 01:02 AM
RE: Transitler - Alejandro - 02-22-2017, 08:47 PM
Cvp: Transitler - Ahmeedd - 02-22-2017, 11:05 PM
RE: Transitler - capri - 02-22-2017, 09:46 PM
RE: Transitler - BayanKararsız - 02-23-2017, 02:00 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 02-23-2017, 02:20 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 02-23-2017, 02:29 AM
RE: Transitler - Libra - 02-23-2017, 10:57 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 02-23-2017, 12:41 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 02-23-2017, 12:17 PM
RE: Transitler - Libra - 02-23-2017, 03:18 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 02-23-2017, 08:20 PM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 02-24-2017, 12:25 AM
RE: Transitler - Alejandro - 02-24-2017, 10:16 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 02-24-2017, 10:21 PM
RE: Transitler - Libra - 03-07-2017, 11:28 AM
Cvp: Transitler - capri - 03-07-2017, 03:01 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 03-07-2017, 11:44 AM
RE: Transitler - Libra - 03-07-2017, 03:05 PM
Cvp: Transitler - capri - 03-07-2017, 10:02 PM
RE: Transitler - Libra - 03-07-2017, 10:08 PM
RE: Transitler - Libra - 03-09-2017, 08:52 PM
RE: Transitler - Libra - 03-09-2017, 09:19 PM
RE: Transitler - capri - 03-09-2017, 09:31 PM
RE: Transitler - Libra - 04-11-2017, 01:06 PM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 04-11-2017, 03:08 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-12-2017, 01:46 AM
RE: Transitler - Libra - 04-11-2017, 03:16 PM
RE: Transitler - BayanKararsız - 04-12-2017, 12:19 AM
RE: Transitler - Libra - 04-12-2017, 12:32 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 04-12-2017, 12:47 AM
RE: Transitler - Libra - 04-12-2017, 08:17 AM
RE: Transitler - Kumsal - 04-12-2017, 01:59 PM
RE: Transitler - capri - 04-12-2017, 08:23 PM
RE: Transitler - Alejandro - 04-15-2017, 01:51 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 04-15-2017, 08:09 PM
RE: Transitler - capri - 04-16-2017, 12:05 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-16-2017, 02:49 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 05-25-2017, 01:28 PM
RE: Transitler - capri - 05-27-2017, 12:49 AM
Cvp: Transitler - rebelheart - 06-22-2017, 04:01 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-02-2017, 02:04 AM
RE: Transitler - capri - 07-02-2017, 02:23 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-02-2017, 02:27 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-02-2017, 04:12 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-03-2017, 01:47 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-03-2017, 02:15 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 07-03-2017, 02:17 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-03-2017, 02:24 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 07-03-2017, 02:45 AM
RE: Transitler - say24 - 07-03-2017, 02:49 PM
RE: Transitler - cancimini - 07-03-2017, 03:34 PM
RE: Transitler - say24 - 07-03-2017, 09:59 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 07-03-2017, 10:48 PM
RE: Transitler - Alejandro - 07-08-2017, 03:57 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-13-2017, 01:42 AM
Cvp: Transitler - Feslegen - 11-15-2018, 01:04 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-13-2017, 01:38 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-13-2017, 01:52 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-13-2017, 02:51 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 07-13-2017, 02:59 AM
RE: Transitler - eminesen - 07-13-2017, 01:04 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-18-2017, 02:26 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 07-19-2017, 12:05 AM
RE: Transitler - eminesen - 07-19-2017, 12:51 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-19-2017, 12:54 AM
RE: Transitler - eminesen - 07-19-2017, 01:00 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 07-19-2017, 01:07 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-19-2017, 01:20 AM
RE: Transitler - Kumsal - 07-19-2017, 01:46 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-19-2017, 10:30 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-19-2017, 10:51 AM
RE: Transitler - say24 - 07-21-2017, 04:16 AM
RE: Transitler - say24 - 07-21-2017, 03:28 PM
RE: Transitler - Libra - 07-21-2017, 11:51 PM
RE: Transitler - Alejandro - 07-27-2017, 11:05 PM
RE: Transitler - Alejandro - 08-01-2017, 12:07 PM
RE: Transitler - Libra - 08-04-2017, 09:28 PM
RE: Transitler - Alejandro - 08-05-2017, 02:34 PM
Cvp: Transitler - lunarperson - 08-05-2017, 02:45 PM
Cvp: Transitler - zeynepelif - 08-05-2017, 10:44 PM
Cvp: Transitler - lunarperson - 08-08-2017, 11:35 PM
RE: Transitler - Liaa - 08-05-2017, 04:05 PM
RE: Transitler - Libra - 08-05-2017, 04:48 PM
RE: Transitler - lunarperson - 08-05-2017, 05:25 PM
RE: Transitler - Libra - 08-05-2017, 05:34 PM
Cvp: Transitler - lunarperson - 08-08-2017, 11:41 PM
RE: Transitler - Libra - 08-09-2017, 12:19 AM
RE: Transitler - Gulsen - 08-13-2017, 04:55 PM
RE: Transitler - Libra - 11-04-2017, 07:07 PM
RE: Transitler - Laamimha - 11-04-2017, 07:32 PM
RE: Transitler - picachu - 11-04-2017, 07:54 PM
RE: Transitler - Gulsen - 11-22-2017, 04:19 PM
Cvp: Transitler - Merau - 01-02-2018, 01:17 AM
RE: Transitler - capri - 01-03-2018, 02:30 AM
Cvp: Transitler - Merau - 01-03-2018, 02:47 AM
Cvp: Transitler - meraklıkeçi - 03-09-2018, 09:14 PM
RE: Transitler - Libra - 11-07-2018, 04:26 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-07-2018, 04:42 PM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 11-12-2018, 06:12 PM
Cvp: Transitler - Feslegen - 11-13-2018, 03:15 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-25-2018, 09:50 PM
RE: Transitler - justicee - 11-25-2018, 11:21 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-26-2018, 03:36 AM
RE: Transitler - Libra - 11-30-2018, 09:40 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 12-05-2018, 10:00 AM
Cvp: Transitler - eminesen - 12-05-2018, 01:19 PM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 12-05-2018, 03:34 PM
RE: Transitler - Feslegen - 12-06-2018, 04:32 AM
RE: Transitler - Feslegen - 12-31-2018, 11:50 PM
RE: Transitler - Gulsen - 01-06-2019, 10:01 PM
RE: Transitler - Feslegen - 01-10-2019, 10:22 PM
Cvp: Transitler - astrosohbet - 01-12-2019, 10:32 PM
Cvp: Transitler - Feslegen - 01-13-2019, 02:11 AM
Cvp: Transitler - merkür_yen - 03-11-2019, 02:51 PM
RE: Transitler - say24 - 01-13-2019, 09:55 PM
RE: Transitler - tugsem_10 - 09-06-2019, 12:35 PM
RE: Transitler - ahsen1 - 11-13-2019, 03:56 PM
Cvp: Transitler - Frederico - 11-14-2019, 04:06 AM
Cvp: Transitler - ahsen1 - 11-14-2019, 09:28 PM
Cvp: Transitler - Frederico - 11-14-2019, 09:41 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-18-2019, 01:43 AM
RE: Transitler - Karmen - 12-04-2019, 03:26 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-11-2020, 02:56 AM
Cvp: Transitler - astrosohbet - 04-26-2007, 08:41 PM
nilyum'un eşine ; - astrosohbet - 05-01-2007, 03:16 AM
RE: Transitler - Kurby - 05-30-2007, 11:12 AM
Cvp: Transitler - vivienleigh - 05-30-2007, 12:03 PM
Cvp: Transitler - Mavi - 05-30-2007, 02:06 PM
Cvp: RE: Transitler - astrosohbet - 07-06-2007, 04:43 AM
Cvp: Transitler - vivienleigh - 09-25-2007, 03:48 PM
RE: Transitler - uranus - 09-25-2007, 06:08 PM
Cvp: Transitler - astrosohbet - 09-26-2007, 02:49 AM
RE: Transitler - uranus - 09-26-2007, 01:43 PM
Cvp: Transit mars evlerde - mashameral - 02-27-2016, 02:50 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  İnsanı ot gibi hissettiren transitler Marie 27 37,251 11-21-2019 03:19 PM
Son Mesaj: Karmen
  Kişisel bakımlar ve dış görünüşde değişiklikler için uygun transitler ? Alejandro 18 28,309 09-13-2017 11:12 AM
Son Mesaj: Laremme
  Transitler ve Sorular Arkadaş 2 9,040 03-01-2012 08:59 PM
Son Mesaj: Arkadaş
  Transitler Bize Neler Yaptı ? :) :( ariess 89 111,234 10-17-2010 02:00 AM
Son Mesaj: Félicé

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 5 Misafir