Değerlendir:
  • 84 Oy - 2.99 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Transitler
Yazar Mesaj
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #277
haftalik yorumlar
6 Ekim Haftası ve Burçlar 05.Ekim.2008 / 14:09:54

Merkür geri hareketine devam ediyor. Önemli kararlarımızda ve girişimlerimizde bu durumu göz önüne almalıyız. Alına kararlardan vazgeçilebilir, erteleyebilir, beklenmedik gecikmelerle karşılaşabiliriz. Sözleşmelerde detayları ve önemli maddeleri iyi okumak gerekiyor. İkili ilişkilerde alınganlıklar, yanlış anlaşılma riskleri devam ediyor. Bürokratik, hukuksal, politik ve sanatsal alanlarda işlerimiz yavaş ilerleyebilir; istenen yönde gelişme yakalamak zor olabilir.

Pazartesi ve Salı günleri Ay'ın Jüpiter ve Venüs ile iyi konumlanması, önemli işlerimizi bu günlere denk getirmemizin isabetli olacağını gösteriyor. Hafta ortasındaki günlerde ikili ilişkilerden yana şanslıyız. Perşembe ve Cuma günleri Ay ve güneş iyi açıda olacaklar. Hafta sonunda ise zorlayıcı, yıpratıcı, duygusal patlamalara yol açacak enerjiler ön planda olacak.

Mars'ın Akrep burcuna geçişiyle birlikte, dayanıklılığımız, mücadele gücümüz artıyor. İntikamcıl güdümüz de ön plana çıkıyor. Mars'ın TC astrolojik haritasının Güneş derecesini tetikleyeceği 11-12 Ekim ve 1 Ağustos'ta 9 derece Aslan burcunda gerçekleşen tutulma derecesini tetikleyeceği 16-17 Ekim tarihlerine dikkat!

KOÇ



Mars’ın 8. evinizden geçiyor olması, ortaklaşa sahip olunan değerlerde, başkalarıyla paylaşılan kaynaklarda, kendi imkanlarınız dışında gelişen ve başkalarına bağımlı olan imkanlarla alakalı alanlarda hareketlenme getiriyor. 7. evinizde Merkür Güneş birleşmesi gerçekleştiğinden, bugünlerde ortaklaşa projeler ziyadesiyle gündeminizde olacak. İlişkinizle ilgili konularda, önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Tavsiyelere ve fikir almaya açık olun. Fakat önemli kararları verirken, en az iki kez düşünüp, öyle harekete geçmek gerekiyor.



Görüntülü yorumlar için tıklayınız



http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum



BOĞA



Mars 7. evinden geçiyor. Burada kalacağı yaklaşık 1,5 aylık süreyi ortaklaşa girişimler açısından değerlendirmelisiniz. Mars’ın burada hareket ettiği dönemlerde, evlilik veya ortaklık gibi konularda cesurca kararlar alabilirsiniz. Diğer taraftan, ilişkinizde, şimdiye kadar açıkça konuşmamış olduğunuz şeyleri, tüm açıklığı ile konuşmaya ve muhatabınızla yüzleşmeye başlayabilirsiniz. 6. evinizde Merkür Güneş birleşmesi gerçekleştiğinden, sağlığınızla ilgili konularda size faydası dokunacak kişilerle görüşmeler yapıp, tavsiyeler alabilirsiniz.



Görüntülü yorumlar için tıklayınız



http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum



İKİZLER



Mars 6. evinizde hareket ediyor. Mars’ın bulunduğu yerde agresyon ve acelecilik söz konusudur. İşle ilgili konularda aceleci kararlar almamanız Aksi takdirde, girişimlerinizden zarar görebilirsiniz. Bu dönemde, iş ortamınızdaki kişilere karşı agresif davranma ve onlardan tepki alma ihtimalinizde oldukça güçlü. 5. evinizde gerçekleşen Merkür Güneş birleşmesi, sportif ve sanatsal konular, eğlenceli aktiviteler, çocuklarla ilgili konular ve hobisel aktiviteleri organize etmenizin tam zamanı olduğunu gösteriyor.



Görüntülü yorumlar için tıklayınız



http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum



YENGEÇ



Mars 5. evinizde hareket ediyor. Mars, 5. evden geçmekte iken, enerji aşk ve romantizme, çocuklarla ilgili konulara, sanatsal ve artistik yeteneklere, sportif aktivitelere, borsa benzeri spekülatif ve riskli konulara yönelecek demektir. 4. evinizi etkileyen Merkür Güneş birleşmesi, aile içerisinde önemli konuşmalar, ileri dönük kararlar söz konusu olabileceğini gösteriyor. İleri dönük düşüncelerinizi tasarlamanızın tam zamanı! Ama, harekete geçmek için biraz daha bekleyin.



Görüntülü yorumlar için tıklayınız



http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum



ASLAN



Mars 4. evinize giriş yapıyor. Bu transit, aile içerisinde gerginliklere, tartışma ve kırgınlıklara, uç noktada kopmalara sebep olabilir. Bu yüzden de aile ilişkilerinde sağduyulu davranmaya özen göstermelidir. Mars’ın tetikleyici özelliği vardır. Şimdi önünü kesemediğiniz sorunlar, daha sonra çığ gibi büyüyerek karşınıza çıkabilir. Diğer taraftan, 4. ev güvenlik ile alakalıdır. Klasik astrolojide Mars hırsızlarla, gaspçılarla ilişkilendirilir. Transit Mars’ın 4. evden geçişi müddetince, evle ilgili güvenlik tedbirlerini artırmak akıllıca olacaktır.



Görüntülü yorumlar için tıklayınız



http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum



BAŞAK



Mars 3. evinizde hareket ediyor. Mars burada, istediklerini yapabilmek için hareket özgürlüğü kazanma arzusunu ön plana çıkaracaktır. Özellikle yeni şeyler öğrenme amacıyla, aynı anda pek çok şeye birden ilgi göstermeye başlayabilirsiniz. Etrafınızda gelişen olayların temposu hızlandıkça, siz de daha hızlı karar almak durumunda kalacaksınız. 2. evinizde Merkür Güneş birleşiyor. Parasal konularla ilgili önemli konuşmalar, ileri dönük kararlar söz konusu olabilir. Düşüncelerinizi tasarlamanızın tam zamanı! Ama, harekete geçmek için biraz daha bekleyin.



Görüntülü yorumlar için tıklayınız



http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum



TERAZİ



Mars 2. evinizde hareket ediyor. Bu transit, finanssal konularda dikkat etmeniz gerektiğine işaret etmekte. Düzenli gelirinizde dalgalanmalar meydana gelebilir. Maddi güvenceyi sağlamak için daha fazla mücadele etmeniz gerekecek. Mars’ın buradaki pozisyonu, ekmeğinizi taştan çıkarmanız gerekeceğinin göstergesidir. 1. evinizde Merkür Güneş birleşiyor. Önemli girişimler, konuşmalar, yazışmalar, ileri dönük kararlar söz konusu olabilir. Fakat Merkür’ün geri harekette olduğunu dikkate almalı, kararlarınıza çok dikkat etmelisiniz.



Görüntülü yorumlar için tıklayınız



http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum



AKREP



Mars 1. evinizde hareket ediyor. Bu demektir ki girişimleriniz, yeni şeylere adım atmanız, harekete geçmeniz açısından uygun günlerde olacaksınız. Bu dönemde, kendi istediklerinizi karşı tarafa yansıtmak, kendinizi açıkça ortaya koymak, inisiyatifi ele almak, yeni hedefler belirlemek ve projelere başlamak çok daha kolay ve alışıldık olacak. Bunu bir nevi kendine olan güvenini tazelemek şeklinde görebiliriz. Diğer taraftan, Merkür 12. evinizde geri hareket ediyor olduğundan, önemli fikir ve projelerinizi açık etmek için henüz erken. Fikir hırsızlarına dikkat edin!



Görüntülü yorumlar için tıklayınız



http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum





YAY



Mars 12. evinizde hareket ediyor. Aslında bu geçiş, enerjinin düşmesi anlamına gelir; kendinizi yorgun ve halsiz hissedebilirsiniz. Mars vücudun bağışıklık sistemini yönetir. Güçsüz yerleşimde olduğunda, bağışıklık sisteminin de güçsüzleşeceğine işaret eder. Bu anlamda özellikle mikrobik enfeksiyonlara karşı tedbirli olmak gerekir. 11. evinizde Merkür Güneş birleşiyor. Önemli girişimler, konuşmalar, yazışmalar yapmak, ileri dönük kararlar almak için henüz erken; ama fikren kafanızda tasarlamak, kendinizi organize edip hazırlamak, konuyla ilgili tavsiyeler almak için ideal günlerdesiniz.



Görüntülü yorumlar için tıklayınız



http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum



OĞLAK



Mars 11. evinizde hareket ediyor. İçinde bulunduğunuz gruplarda, idealist tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz. Dahil olduğunuz grup ve onun amaçları için mücadeleye hazırsınız. Grup içerisinde liderlik yeteneklerinizi sergileyebilir, başkalarını motive edebilirsiniz. Ama dikkat edin, ideal ve görüş farklılıkları sizi, eski arkadaşlarınızdan kopartabilir. 10. evinizde Merkür Güneş birleşiyor. Önemli girişimler, konuşmalar, yazışmalar yapmak, ileri dönük kararlar almak için henüz erken; ama geleceğe yönelik projelerinizi hazırlamaya başlayın!



Görüntülü yorumlar için tıklayınız



http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum



KOVA



Mars 10. evinizde hareket ediyor. Bu transit, iş ve kariyerinizle ilgili konularda, size daha fazla mücadele edebilme gücü ve girişim cesareti getirecek. Bu günlerde hedeflerinizi gözden geçirip, ne yapmanız gerektiğine karar vereceksiniz. Mars’ın, kariyer hedeflerinizi temsil eden 10. evden geçiş yapıyor olması, ne istediğinizi bilmek ve kararlı olmak karşılığında size avantajlar getirecektir. 9. evinizde Merkür Güneş birleşiyor. Dış menşeli işlerinizde, eğitim, yayıncılık alanlarında önemli girişimler, konuşmalar, yazışmalar yapmak, ileri dönük kararlar almak için henüz erken; ama yakında harekete geçmeniz gerekecek.



Görüntülü yorumlar için tıklayınız



http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum



BALIK



Mars 9. evinize giriş yapıyor. Bu ev seyahatler, yabancılarla ilişkiler, dış ticaret, eğitim, yayıncılık ve yasal konularla ilgilendirilir. Mars bu evde, saydığımız konularda size daha fazla mücadele edebilme gücü ve girişim cesareti getirecek. Bu günlerde, dışa dönük hedeflerinizi gözden geçirip, ne yapmanız gerektiğine karar vereceksiniz. Mars’ın, hayat görüşlerinizi temsil eden 9. evden geçiş yapıyor olması, ne istediğinizi bilmek ve kararlı olmak şartıyla, size önemli avantajlar getirecektir. Sabırla ve inatla hedeflerinizin üzerine gitmelisiniz. Fakat bu esnada fazla tartışmacı ve cüretkarca direkt olmaktan kaçınmalısınız.



Görüntülü yorumlar için tıklayınız



http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
10-05-2008 07:51 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Transitler - astrosohbet - 04-05-2007, 05:03 AM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 04-06-2007, 02:17 AM
Cvp: Nisan ayı transitleri - astrosohbet - 04-13-2007, 08:08 AM
RE: TRANSİTLER - Kurby - 04-25-2007, 04:33 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 04-26-2007, 12:30 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 04-26-2007, 12:55 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 04-26-2007, 01:19 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 04-26-2007, 02:05 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 04-26-2007, 05:55 AM
vivi 2007 Transit Analizi.. - astrosohbet - 05-02-2007, 05:23 AM
RE: TRANSİTLER - Kurby - 05-02-2007, 01:29 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 05-02-2007, 01:53 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - romantica - 05-02-2007, 01:58 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-02-2007, 02:01 PM
Cvp: vivi 2007 Transit Analizi Devamı.. - vivienleigh - 05-03-2007, 10:36 AM
kurby 2007 Transit Analizi.. - astrosohbet - 05-08-2007, 02:28 AM
RE: TRANSİTLER - Kurby - 05-11-2007, 01:57 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-11-2007, 02:28 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 05-11-2007, 11:30 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 05-13-2007, 01:34 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-13-2007, 03:59 AM
kurby için.. - astrosohbet - 05-13-2007, 11:58 AM
yezda 2007 transit analizi - astrosohbet - 05-17-2007, 11:18 AM
yezda 2007 transit analizi - astrosohbet - 05-18-2007, 08:32 PM
Alya için ;) - astrosohbet - 05-19-2007, 10:04 PM
Alya için .. - astrosohbet - 05-20-2007, 01:24 AM
Cvp: TRANSİTLER - memati - 05-23-2007, 02:03 AM
Cvp: yükselenbaşak için.. - astrosohbet - 06-01-2007, 03:53 AM
Cvp: TRANSİTLER - salmakis - 06-03-2007, 02:02 PM
Cvp: TRANSİTLER - Çarşı 03 - 06-03-2007, 02:52 PM
Cvp: TRANSİTLER - Kurby - 06-04-2007, 06:16 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-06-2007, 03:00 AM
RE: TRANSİTLER - Dinoo - 06-06-2007, 02:58 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-06-2007, 03:09 AM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 06-06-2007, 03:17 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-06-2007, 03:26 AM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 06-06-2007, 03:47 AM
RE: TRANSİTLER - Dinoo - 06-06-2007, 02:00 PM
RE: TRANSİTLER - Dinoo - 06-06-2007, 02:30 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Alya - 06-06-2007, 04:05 PM
Cvp: TRANSİTLER - Kurby - 06-06-2007, 02:55 PM
Cvp: TRANSİTLER - vivienleigh - 06-26-2007, 11:04 AM
RE: TRANSİTLER - Kurby - 06-28-2007, 12:18 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 06-28-2007, 08:44 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 06-28-2007, 08:46 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-29-2007, 02:09 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 06-29-2007, 08:38 AM
mavi 2007 transit analizi - astrosohbet - 07-19-2007, 02:47 AM
Cvp: TRANSİTLER - Angel - 08-02-2007, 03:05 PM
RE: TRANSİTLER - Hades - 08-21-2007, 05:41 PM
Hades 2007 Transit Analizi.. - astrosohbet - 08-30-2007, 03:13 AM
Cvp: TRANSİTLER - ay_se - 09-28-2007, 03:02 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-28-2007, 03:19 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-01-2007, 04:12 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-29-2007, 12:08 AM
RE: TRANSİTLER - ay_se - 09-29-2007, 01:31 AM
RE: TRANSİTLER - ay_se - 10-01-2007, 04:21 AM
TRANSİTLER "vivi" için - Angel - 10-02-2007, 07:54 AM
Cvp: TRANSİTLER "Hades" için - Angel - 10-02-2007, 08:08 AM
Cvp: TRANSİTLER - vivienleigh - 10-02-2007, 11:06 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-03-2007, 03:23 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-03-2007, 01:08 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - yezda - 10-03-2007, 10:41 PM
Cvp: TRANSİTLER - vivienleigh - 10-03-2007, 02:37 PM
Cvp: TRANSİTLER - ay_se - 10-06-2007, 04:01 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 10-07-2007, 05:13 PM
RE: TRANSİTLER - ay_se - 10-07-2007, 09:12 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 10-08-2007, 09:46 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-08-2007, 01:53 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-08-2007, 11:24 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-25-2007, 03:20 AM
RE: TRANSİTLER - yaren - 10-25-2007, 06:48 AM
RE: TRANSİTLER - yaren - 10-25-2007, 07:07 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-25-2007, 01:42 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 10-27-2007, 04:09 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-27-2007, 11:33 PM
Akrep’lere öneriler - yezda - 10-29-2007, 04:32 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 11-01-2007, 10:19 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 11-01-2007, 10:26 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 11-06-2007, 05:47 PM
Cvp: ecce transit analizi.. - astrosohbet - 11-10-2007, 03:10 AM
Cvp: ecce transit analizi.. - astrosohbet - 11-10-2007, 04:31 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 11-16-2007, 05:47 PM
Güneş Yay Burcuna giriyor. - yezda - 11-23-2007, 03:23 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 12-01-2007, 05:15 PM
"Yaren" için - Angel - 12-31-2007, 02:37 AM
"romantica" için - Angel - 01-15-2008, 02:50 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 03-06-2008, 11:32 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 03-09-2008, 01:09 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 03-09-2008, 05:16 PM
gökyüzünde bu ay ve burçlar - yezda - 04-07-2008, 11:06 PM
RE: TRANSİTLER - neptunzz - 04-09-2008, 08:55 PM
RE: TRANSİTLER - neptunzz - 05-26-2008, 12:19 PM
RE: TRANSİTLER - memati - 05-27-2008, 10:35 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-27-2008, 11:36 PM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 06-30-2008, 02:36 PM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-01-2008, 06:18 PM
RE: TRANSİTLER - çilekli süt - 07-01-2008, 06:27 PM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 07-02-2008, 06:59 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 07-02-2008, 07:05 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-03-2008, 01:27 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - neptunzz - 07-03-2008, 12:57 PM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 07-03-2008, 01:40 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-03-2008, 03:17 AM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 07-03-2008, 07:55 AM
RE: TRANSİTLER - neptunzz - 07-03-2008, 01:05 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-03-2008, 09:44 PM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 07-03-2008, 01:19 PM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 07-03-2008, 01:22 PM
Cvp: TRANSİTLER - darkvenus - 07-04-2008, 03:45 AM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 07-04-2008, 10:21 AM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 07-04-2008, 01:58 PM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 07-04-2008, 06:29 PM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 07-05-2008, 12:56 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 07-05-2008, 01:00 AM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 07-07-2008, 01:11 PM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-07-2008, 02:24 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-07-2008, 02:39 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-07-2008, 04:09 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-07-2008, 04:51 AM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-07-2008, 06:12 AM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-07-2008, 01:18 PM
Cvp: TRANSİTLER - volkan - 07-14-2008, 01:44 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-14-2008, 08:44 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 07-16-2008, 12:58 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-16-2008, 01:34 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 07-16-2008, 01:57 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-16-2008, 02:33 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 07-16-2008, 02:53 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-16-2008, 03:00 PM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-16-2008, 03:04 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 07-16-2008, 03:12 PM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-16-2008, 06:48 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-19-2008, 04:06 PM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-19-2008, 04:15 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-19-2008, 06:03 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-20-2008, 09:44 AM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-20-2008, 11:26 AM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-20-2008, 07:01 PM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-20-2008, 07:09 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-20-2008, 07:45 PM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-19-2008, 06:47 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 07-23-2008, 01:53 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-23-2008, 06:09 AM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 07-24-2008, 06:24 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 07-24-2008, 11:47 PM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 07-25-2008, 11:25 AM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 07-26-2008, 12:22 PM
Cvp: TRANSİTLER - Melike - 07-26-2008, 07:16 PM
Cvp: TRANSİTLER - Melike - 07-27-2008, 12:16 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - sim. - 07-27-2008, 01:07 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - Angel - 07-27-2008, 02:26 AM
Cvp: TRANSİTLER - Melike - 07-27-2008, 03:53 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - Angel - 07-27-2008, 06:04 PM
RE: TRANSİTLER - nurbanu10 - 08-03-2008, 01:03 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 08-03-2008, 02:09 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-03-2008, 03:38 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 08-04-2008, 12:37 AM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-03-2008, 01:55 PM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 08-03-2008, 09:29 PM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 08-04-2008, 02:48 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 08-04-2008, 02:52 AM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 08-04-2008, 02:55 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 08-04-2008, 03:03 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 08-04-2008, 02:53 PM
RE: TRANSİTLER - romantica - 08-04-2008, 02:53 PM
RE: TRANSİTLER - yaren - 08-04-2008, 03:16 PM
Cvp: TRANSİTLER - mislina - 08-04-2008, 03:02 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-04-2008, 11:45 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - yaren - 08-04-2008, 11:58 PM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 08-05-2008, 10:51 AM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-08-2008, 02:31 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - yaren - 08-11-2008, 12:00 AM
venüs basakta - yezda - 08-08-2008, 10:46 PM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 08-09-2008, 06:46 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-09-2008, 06:57 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-11-2008, 02:30 PM
RE: TRANSİTLER - duygu - 08-17-2008, 01:43 AM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-20-2008, 08:59 AM
RE: TRANSİTLER - sim. - 08-26-2008, 04:03 AM
Merkür terazide - yezda - 08-30-2008, 01:05 AM
Cvp: TRANSİTLER - aeon - 08-30-2008, 03:55 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-30-2008, 04:21 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-04-2008, 11:52 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-05-2008, 12:06 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-05-2008, 12:10 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-05-2008, 12:51 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 09-05-2008, 03:17 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-05-2008, 03:51 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-06-2008, 07:15 AM
RE: TRANSİTLER - galaxia - 09-08-2008, 07:08 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-08-2008, 07:31 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 09-08-2008, 10:38 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-09-2008, 11:51 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-10-2008, 10:12 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-11-2008, 01:24 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-11-2008, 08:51 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-11-2008, 03:38 PM
Şiron & KAD kavuşumu - astrosohbet - 09-12-2008, 07:27 AM
TRANSİTLER - astrosohbet - 09-13-2008, 10:53 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 09-15-2008, 02:09 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-15-2008, 09:42 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-16-2008, 09:41 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-16-2008, 11:40 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-18-2008, 12:49 AM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 09-23-2008, 03:25 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 09-24-2008, 11:31 PM
RE: TRANSİTLER - hare - 09-26-2008, 10:23 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-27-2008, 12:07 AM
Cvp: TRANSİTLER - Aprilios için - Luli - 10-05-2008, 03:33 PM
haftalik yorumlar - yezda - 10-05-2008 07:51 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 10-06-2008, 12:34 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 10-06-2008, 08:44 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 10-07-2008, 12:11 AM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 10-07-2008, 12:46 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Félicé - 10-08-2008, 12:42 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 10-08-2008, 12:44 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-09-2008, 09:11 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-09-2008, 09:22 AM
Cvp:"Toprak için" TRANSİTLER - Angel - 10-09-2008, 05:47 PM
Cvp: TRANSİTLER - sim. - 10-09-2008, 11:01 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 10-09-2008, 11:52 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 10-10-2008, 12:39 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-10-2008, 01:04 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 10-10-2008, 03:49 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 10-11-2008, 12:21 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-17-2008, 04:09 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-17-2008, 05:17 PM
TRANSİTLER - Pamuk için - astrosohbet - 10-18-2008, 10:50 PM
venüs yaydaaa - yezda - 10-19-2008, 04:20 PM
19.30.arasi gokyüzü - yezda - 10-19-2008, 04:41 PM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 10-20-2008, 03:57 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-20-2008, 06:09 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-28-2008, 04:47 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - duygu - 10-29-2008, 05:56 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-29-2008, 05:26 PM
RE: TRANSİTLER - duygu - 10-29-2008, 11:04 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-30-2008, 12:53 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-30-2008, 06:27 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-01-2008, 11:53 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 11-02-2008, 10:13 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-03-2008, 01:02 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - merikeklik - 11-03-2008, 10:56 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-03-2008, 03:03 PM
RE: TRANSİTLER - darkvenus - 11-04-2008, 03:05 AM
RE: TRANSİTLER - SoL@RÎ$ - 11-04-2008, 03:33 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-04-2008, 02:18 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-18-2008, 12:49 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-21-2008, 10:13 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-21-2008, 06:07 PM
RE: TRANSİTLER - sultan - 11-21-2008, 10:37 PM
Cvp: TRANSİTLER - Angel - 11-27-2008, 10:30 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-28-2008, 01:12 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-28-2008, 07:31 PM
RE: TRANSİTLER - darkvenus - 11-28-2008, 09:04 PM
RE: TRANSİTLER - SoL@RÎ$ - 11-28-2008, 10:44 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-28-2008, 11:22 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - yezda - 12-08-2008, 01:42 AM
RE: TRANSİTLER - cansin1970 - 11-29-2008, 12:39 PM
Cvp: TRANSİTLER - Simurg - 11-29-2008, 11:46 PM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 11-29-2008, 11:46 PM
İyicil Kavuşum - yezda - 11-30-2008, 04:06 PM
Cvp: TRANSİTLER - SoL@RÎ$ - 12-01-2008, 05:50 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 12-01-2008, 08:32 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 12-03-2008, 03:22 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-03-2008, 02:43 PM
RE: TRANSİTLER - merikeklik - 12-05-2008, 01:24 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-05-2008, 03:04 PM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 12-07-2008, 05:58 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-07-2008, 04:31 PM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 12-07-2008, 05:09 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-08-2008, 01:33 AM
Venüs Kova Burcuna giriyor - yezda - 12-08-2008, 01:46 AM
Cvp: Venüs Kova Burcuna giriyor - yezda - 12-08-2008, 02:26 AM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 12-08-2008, 04:29 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 12-10-2008, 08:24 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-11-2008, 02:28 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-11-2008, 05:17 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 12-11-2008, 03:15 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-12-2008, 01:02 AM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 12-19-2008, 10:59 PM
Mars Plüton Kavuşumu - yezda - 12-24-2008, 07:13 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 12-25-2008, 02:07 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 12-27-2008, 03:02 AM
GÜNEŞ KOVA'DA - yezda - 01-21-2009, 03:49 AM
Mavi için.. - astrosohbet - 05-26-2009, 03:56 AM
Mavi için.. - astrosohbet - 05-26-2009, 03:38 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 05-26-2009, 03:44 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-26-2009, 03:52 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 05-26-2009, 03:58 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-26-2009, 04:20 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 05-26-2009, 05:13 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 06-06-2009, 10:52 AM
Cvp: TRANSİTLER - sultan - 06-06-2009, 12:33 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 06-08-2009, 01:12 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-08-2009, 02:15 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 06-08-2009, 03:11 PM
TRANSİTLER - vuslat için - astrosohbet - 06-08-2009, 03:30 PM
Cvp: TRANSİTLER - vuslat için - vuslat - 06-08-2009, 05:03 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 06-08-2009, 05:09 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-08-2009, 05:15 PM
RE: TRANSİTLER - Late-goodbye - 06-27-2009, 01:13 PM
Cvp: TRANSİTLER - açelya - 06-27-2009, 05:06 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 06-27-2009, 05:14 PM
Cvp: TRANSİTLER - açelya - 07-11-2009, 02:27 PM
Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 07-11-2009, 03:12 PM
Cvp: TRANSİTLER - SeLiN - 07-11-2009, 05:10 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-18-2009, 07:00 AM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 07-14-2009, 04:40 AM
TRANSİTLER - solaris için - astrosohbet - 07-18-2009, 07:26 AM
Cvp: TRANSİTLER - Simurg - 07-20-2009, 12:54 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-20-2009, 09:20 PM
Cvp: TRANSİTLER - Simurg - 07-21-2009, 03:24 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 08-26-2009, 04:45 PM
RE: TRANSİTLER - ateskızı - 08-27-2009, 06:47 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 08-28-2009, 01:02 AM
RE: TRANSİTLER - nadya - 08-28-2009, 01:13 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 08-28-2009, 03:48 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 08-28-2009, 10:05 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mimoza - 08-29-2009, 02:43 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 08-31-2009, 01:45 AM
RE: TRANSİTLER - kovakızı - 08-31-2009, 02:49 AM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 08-31-2009, 03:45 AM
RE: TRANSİTLER - nadya - 08-31-2009, 04:21 PM
RE: TRANSİTLER - Dark Lord - 09-01-2009, 12:48 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-01-2009, 03:00 PM
RE: TRANSİTLER - destina - 09-01-2009, 11:42 PM
RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 09-02-2009, 12:51 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-02-2009, 06:22 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-02-2009, 06:41 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 09-02-2009, 08:05 PM
RE: TRANSİTLER - nadya - 09-02-2009, 09:29 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-03-2009, 04:18 PM
RE: TRANSİTLER - nadya - 09-03-2009, 06:25 PM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 09-04-2009, 01:48 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-05-2009, 02:28 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Luli - 09-05-2009, 03:39 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 09-05-2009, 09:54 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mavi - 09-10-2009, 04:50 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mimoza - 09-05-2009, 11:00 PM
Cvp: TRANSİTLER - ariess - 09-06-2009, 03:26 AM
RE: TRANSİTLER - ayse - 09-10-2009, 03:01 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 09-10-2009, 05:29 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-21-2009, 01:14 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 09-21-2009, 02:02 AM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 09-21-2009, 01:38 AM
RE: TRANSİTLER - ariess - 09-21-2009, 05:22 AM
RE: TRANSİTLER - Dark Lord - 09-22-2009, 02:02 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-22-2009, 02:45 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-22-2009, 11:36 PM
RE: TRANSİTLER - plutonik - 09-23-2009, 01:13 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-23-2009, 09:50 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-14-2011, 12:58 AM
RE: TRANSİTLER - ariess - 09-23-2009, 09:54 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 09-23-2009, 10:26 PM
RE: TRANSİTLER - SoL@RÎ$ - 09-24-2009, 02:03 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-24-2009, 09:50 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-24-2009, 09:56 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 09-24-2009, 10:54 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 09-24-2009, 10:59 PM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 09-28-2009, 09:19 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-29-2009, 08:36 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-30-2009, 09:38 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 09-30-2009, 12:45 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 09-30-2009, 07:00 PM
Cvp: TRANSİTLER - ariess - 09-30-2009, 07:07 PM
Cvp: TRANSİTLER - ariess - 10-01-2009, 02:23 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-09-2009, 01:26 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-09-2009, 11:42 AM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 10-10-2009, 11:21 AM
Cvp: TRANSİTLER - Mimoza - 10-10-2009, 12:00 PM
Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 10-10-2009, 09:45 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-10-2009, 09:52 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mimoza - 10-10-2009, 09:54 PM
Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 10-10-2009, 10:12 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-11-2009, 08:09 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-12-2009, 01:17 AM
Cvp: TRANSİTLER - ariess - 10-12-2009, 01:21 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-14-2009, 10:28 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-14-2009, 10:34 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-15-2009, 04:04 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-15-2009, 04:16 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-15-2009, 04:20 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-15-2009, 11:51 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-15-2009, 04:57 PM
Jüpinin D-önüşü - astrosohbet - 10-16-2009, 12:44 AM
Cvp: Jüpinin D-önüşü - Félicé - 10-16-2009, 11:46 AM
Cvp: Jüpinin D-önüşü - astrosohbet - 10-16-2009, 04:20 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 10-16-2009, 04:22 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-16-2009, 04:41 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-17-2009, 03:35 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mimoza - 10-17-2009, 04:54 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-17-2009, 08:33 PM
Cvp: Jüpinin D-önüşü - Schatz - 10-18-2009, 12:34 AM
RE: TRANSİTLER - SeLiN - 10-20-2009, 12:20 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Nâr - 10-20-2009, 12:21 PM
Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 10-22-2009, 04:43 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - Nâr - 10-22-2009, 10:18 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - Mimoza - 10-22-2009, 10:24 AM
RE: TRANSİTLER - Valde_Amor - 10-23-2009, 12:24 AM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 10-23-2009, 10:10 AM
RE: TRANSİTLER - aeon - 10-24-2009, 01:23 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 10-27-2009, 11:12 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-31-2009, 04:33 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 10-31-2009, 04:50 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Félicé - 10-31-2009, 11:43 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - aeon - 10-31-2009, 01:01 PM
Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 11-04-2009, 04:50 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 11-04-2009, 10:10 PM
Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 11-04-2009, 11:03 PM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 11-05-2009, 12:19 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - Daily - 11-05-2009, 10:51 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - SoL@RÎ$ - 11-06-2009, 12:50 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 11-06-2009, 12:47 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - Schatz - 11-06-2009, 12:52 AM
RE: TRANSİTLER - aeon - 11-04-2009, 11:06 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-04-2009, 11:18 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 11-04-2009, 11:28 PM
RE: TRANSİTLER - darkvenus - 11-04-2009, 11:59 PM
RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 11-05-2009, 02:11 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-05-2009, 02:29 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 11-05-2009, 02:43 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 11-05-2009, 06:20 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - vuslat - 11-06-2009, 02:57 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 11-06-2009, 04:21 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 11-05-2009, 08:41 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 11-05-2009, 10:19 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-05-2009, 11:04 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - melis_bk - 11-05-2009, 11:22 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 02:42 AM
Cvp: TRANSİTLER - SeLiN - 11-06-2009, 10:28 PM
Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 11-07-2009, 01:13 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 01:33 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 03:40 AM
Cvp: TRANSİTLER - ginka - 11-06-2009, 10:53 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 04:20 PM
Cvp: TRANSİTLER - Daily - 11-06-2009, 10:55 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 04:06 AM
Cvp: TRANSİTLER - Simurg - 11-06-2009, 04:42 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 06:38 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 07:56 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 03:23 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 03:32 AM
RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 11-07-2009, 03:43 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 04:25 AM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 11-07-2009, 04:30 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 04:58 AM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 11-07-2009, 02:52 PM
Venüs Akrepte ~ - astrosohbet - 11-08-2009, 02:48 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-08-2009, 02:50 AM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 11-08-2009, 03:03 AM
Venüs Akrepte ~ - astrosohbet - 11-09-2009, 05:26 AM
Cvp: Venüs Akrepte ~ - astrosohbet - 11-09-2009, 06:13 PM
Cvp: Venüs Akrepte ~ - Félicé - 11-09-2009, 06:26 PM
Cvp: Venüs Akrepte ~ - astrosohbet - 11-09-2009, 06:32 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 11-11-2009, 06:54 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - JoMaJa - 11-11-2009, 08:44 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - gizem kara - 11-12-2009, 11:57 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-25-2009, 03:39 AM
RE: TRANSİTLER - Phoenix - 12-02-2009, 04:57 PM
Durağan Mars - astrosohbet - 12-05-2009, 12:49 AM
Cvp: Durağan Mars - aeon - 12-05-2009, 12:53 AM
Cvp: Durağan Mars - Félicé - 12-05-2009, 01:04 AM
Cvp: Durağan Mars - astrosohbet - 12-05-2009, 01:07 AM
Cvp: Durağan Mars - Félicé - 12-05-2009, 01:13 AM
Cvp: Durağan Mars - Nâr - 12-09-2009, 02:13 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 12-05-2009, 01:42 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 12-08-2009, 09:34 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Félicé - 12-09-2009, 12:54 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 12-09-2009, 01:56 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 12-09-2009, 02:08 AM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 12-09-2009, 02:14 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-09-2009, 02:46 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - melis_bk - 12-09-2009, 02:53 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-09-2009, 10:56 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 12-09-2009, 02:47 PM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 12-10-2009, 02:55 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-10-2009, 03:17 AM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 12-10-2009, 03:46 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-10-2009, 03:24 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-12-2009, 01:44 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Félicé - 12-12-2009, 02:00 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 12-12-2009, 04:01 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-28-2009, 01:41 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-28-2009, 09:58 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-28-2009, 10:33 PM
Cvp: TRANSİTLER - telleyay - 12-28-2009, 11:03 PM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 01-06-2010, 01:03 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 01-12-2010, 05:29 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 01-12-2010, 10:38 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-12-2010, 11:23 PM
RE: TRANSİTLER - lightışık - 01-12-2010, 11:53 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 01-13-2010, 11:26 AM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 01-13-2010, 03:12 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-13-2010, 08:04 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 01-13-2010, 08:11 PM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 01-13-2010, 09:43 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-15-2010, 02:19 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Venüs - 01-15-2010, 02:54 AM
RE: TRANSİTLER - Mimoza - 01-15-2010, 11:29 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-19-2010, 03:28 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 01-19-2010, 01:20 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 01-20-2010, 04:47 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - www - 01-20-2010, 02:09 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-20-2010, 05:14 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - yezda - 01-20-2010, 10:59 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-21-2010, 06:18 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Dark Lord - 01-23-2010, 07:52 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-28-2010, 06:30 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mimoza - 01-29-2010, 12:12 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-29-2010, 12:21 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mimoza - 01-29-2010, 12:25 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-29-2010, 01:15 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mercan - 01-29-2010, 09:41 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-09-2010, 02:09 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mercan - 02-10-2010, 02:09 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-09-2010, 01:06 PM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 02-09-2010, 10:24 PM
RE: TRANSİTLER - zübeyde - 02-09-2010, 10:37 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-09-2010, 11:39 PM
RE: TRANSİTLER - zübeyde - 02-10-2010, 01:39 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-10-2010, 01:15 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 02-10-2010, 02:18 PM
Venüs-Jüpiter-Balık - astrosohbet - 02-11-2010, 11:40 PM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - ginka - 02-11-2010, 11:59 PM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - Derin - 02-12-2010, 12:01 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - Tuğçe - 02-12-2010, 01:06 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - ginka - 02-12-2010, 01:08 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - Tuğçe - 02-12-2010, 01:16 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - ginka - 02-12-2010, 01:18 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - wigo - 02-12-2010, 01:51 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 02-12-2010, 01:40 AM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 02-12-2010, 02:24 AM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 02-12-2010, 03:03 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 02-16-2010, 09:03 PM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 02-19-2010, 08:52 PM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 02-21-2010, 01:33 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 02-22-2010, 12:53 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Serena - 02-22-2010, 03:41 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - ginka - 02-22-2010, 07:19 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-24-2010, 01:52 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 02-24-2010, 11:46 AM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 02-25-2010, 08:03 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 02-25-2010, 09:55 PM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 03-02-2010, 10:11 AM
RE: TRANSİTLER - Nota - 03-02-2010, 11:27 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-02-2010, 12:37 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Nota - 03-02-2010, 02:35 PM
Cvp: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-02-2010, 12:51 PM
Cvp: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-03-2010, 12:22 AM
Cvp: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-03-2010, 11:12 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 03-03-2010, 11:21 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-03-2010, 11:46 AM
Venüs Koç burcunda - astrosohbet - 03-07-2010, 02:53 PM
Cvp: Venüs Koç burcunda - ginka - 03-08-2010, 12:31 AM
RE: TRANSİTLER - Serena - 03-08-2010, 03:56 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 03-08-2010, 04:19 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Serena - 03-08-2010, 04:53 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 04-06-2010, 12:37 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 04-12-2010, 05:14 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 04-19-2010, 01:11 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - ginka - 04-19-2010, 01:28 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 04-19-2010, 01:46 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - ginka - 04-19-2010, 01:54 AM
8 şiddetinde Mars ! - astrosohbet - 04-24-2010, 06:38 AM
RE: TRANSİTLER - melis_bk - 04-24-2010, 06:51 AM
RE: TRANSİTLER - melis_bk - 04-24-2010, 02:48 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - melis_bk - 04-24-2010, 05:34 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Serena - 04-24-2010, 07:29 PM
TRANSİTLER - Luli - 04-24-2010, 08:57 PM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 04-24-2010, 08:39 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 04-24-2010, 11:12 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 04-25-2010, 12:58 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - aeon - 04-25-2010, 01:16 AM
RE: TRANSİTLER - Phoenix - 04-25-2010, 01:21 AM
RE: TRANSİTLER - Serena - 04-25-2010, 01:27 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - aeon - 04-25-2010, 01:41 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 04-25-2010, 02:18 AM
sessizgidis için - astrosohbet - 04-25-2010, 08:16 AM
RE: TRANSİTLER - Serena - 04-28-2010, 05:35 PM
RE: TRANSİTLER - lgb - 05-13-2010, 01:33 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-13-2010, 01:45 PM
Nar Rengi - Serena - 05-18-2010, 01:57 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-18-2010, 02:02 PM
ginka - Serena - 05-25-2010, 12:02 AM
RE: ginka - ginka - 05-25-2010, 12:21 AM
RE: TRANSİTLER - Mavi - 05-28-2010, 01:43 AM
RE: TRANSİTLER - venüsakrep - 07-21-2010, 02:22 PM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 08-12-2010, 04:04 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 08-12-2010, 04:07 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-12-2010, 07:55 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 08-14-2010, 06:10 PM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 08-14-2010, 06:56 PM
RE: TRANSİTLER - arzu - 08-14-2010, 08:19 PM
Ginka için; - Luli - 08-18-2010, 12:30 AM
RE: Ginka için; - ginka - 08-18-2010, 12:37 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-21-2010, 04:01 PM
RE: TRANSİTLER - Nota - 08-22-2010, 12:05 AM
RE: TRANSİTLER - ateskızı - 08-22-2010, 02:31 AM
RE: TRANSİTLER - Messa - 08-22-2010, 11:26 AM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 08-24-2010, 07:05 PM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 08-24-2010, 07:07 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 08-24-2010, 07:13 PM
RE: TRANSİTLER - boduc - 08-26-2010, 06:32 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-26-2010, 06:38 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 08-27-2010, 01:37 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 08-27-2010, 01:48 PM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 09-04-2010, 12:55 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 09-05-2010, 10:17 PM
RE: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 09-05-2010, 10:26 PM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 09-05-2010, 10:29 PM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 09-05-2010, 10:36 PM
RE: TRANSİTLER - simya - 09-06-2010, 01:09 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-06-2010, 11:16 PM
RE: TRANSİTLER - simya - 09-10-2010, 04:17 PM
RE: TRANSİTLER - simya - 09-13-2010, 03:50 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 09-20-2010, 03:52 PM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-26-2010, 05:00 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-26-2010, 06:03 PM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-26-2010, 10:25 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-27-2010, 03:17 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-27-2010, 11:49 AM
RE: TRANSİTLER - NinMeSarRa_ - 09-27-2010, 03:31 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-27-2010, 11:48 AM
RE: TRANSİTLER - Mavisahram - 09-27-2010, 02:47 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-27-2010, 10:08 PM
RE: TRANSİTLER - Mavisahram - 09-27-2010, 11:02 PM
RE: TRANSİTLER - gullusutcu - 10-02-2010, 09:59 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-02-2010, 12:50 PM
RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 10-15-2010, 08:20 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-28-2010, 01:41 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 01-27-2011, 04:45 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 01-27-2011, 05:17 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 12-19-2010, 09:50 PM
RE: TRANSİTLER - ariess - 01-27-2011, 04:26 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 01-27-2011, 04:32 AM
RE: TRANSİTLER - ariess - 01-27-2011, 05:27 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 01-27-2011, 06:03 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 01-27-2011, 12:04 PM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 01-27-2011, 10:55 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 01-28-2011, 01:58 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 09-09-2011, 04:18 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-09-2011, 11:46 AM
RE: TRANSİTLER - Mavisahram - 09-14-2011, 01:52 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 09-15-2011, 02:34 AM
RE: TRANSİTLER - aeon - 09-09-2011, 10:34 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-09-2011, 11:47 AM
RE: TRANSİTLER - Mahinur - 01-28-2011, 12:57 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 01-28-2011, 04:30 AM
RE: TRANSİTLER - nisan15 - 09-14-2011, 01:23 AM
RE: TRANSİTLER - ELF - 09-14-2011, 01:27 AM
RE: TRANSİTLER - Mahinur - 09-14-2011, 01:36 AM
RE: TRANSİTLER - nisan15 - 09-14-2011, 01:37 AM
RE: TRANSİTLER - Mavisahram - 09-15-2011, 02:46 AM
RE: TRANSİTLER - eylülmavi - 04-09-2012, 11:51 PM
RE: TRANSİTLER - eylülmavi - 06-15-2012, 11:29 AM
RE: TRANSİTLER - Kaktüs - 06-27-2012, 07:56 PM
RE: TRANSİTLER - picachu - 06-29-2012, 12:28 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 08-19-2012, 09:21 PM
RE: TRANSİTLER - Derin - 08-19-2012, 10:28 PM
Plutomania için - astrosohbet - 08-30-2012, 06:03 PM
RE: Transitler - SeRDaL - 11-03-2012, 06:41 PM
RE: Transitler - gizem kara - 02-04-2013, 10:59 PM
RE: Transitler - sevgi123 - 02-14-2013, 11:24 PM
RE: Transitler - elifinden - 12-19-2015, 06:42 PM
RE: Transitler - leptis - 01-16-2016, 08:21 PM
Cvp: Transitler - kayasran - 01-17-2016, 01:58 AM
Cvp: Transitler - leptis - 01-17-2016, 07:42 PM
Cvp: Transitler - bird - 03-09-2016, 10:21 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-10-2016, 02:27 AM
Cvp: Transitler - cero - 04-10-2016, 05:45 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-10-2016, 10:21 PM
Cvp: Transitler - cero - 04-11-2016, 01:20 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-11-2016, 08:48 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-02-2016, 07:58 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-26-2016, 08:28 PM
RE: Transitler - mashameral - 04-11-2016, 02:03 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-11-2016, 08:49 PM
RE: Transitler - tülin aktaş - 07-02-2016, 08:07 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-07-2016, 02:25 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-08-2016, 07:57 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-08-2016, 08:13 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-08-2016, 11:14 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 04:12 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-09-2016, 10:44 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 11:18 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-09-2016, 11:33 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 11:42 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-11-2016, 09:25 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-12-2016, 02:22 AM
RE: Transitler - Kumsal - 07-09-2016, 05:36 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 06:46 PM
RE: Transitler - Kumsal - 07-09-2016, 08:44 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 09:23 PM
RE: Transitler - Kumsal - 07-10-2016, 12:10 AM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-10-2016, 12:27 AM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-10-2016, 12:34 AM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-10-2016, 02:03 PM
RE: Transitler - Kumsal - 07-10-2016, 12:50 AM
Cvp: Transitler - Kumsal - 07-10-2016, 03:24 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-10-2016, 03:40 PM
Cvp: Transitler - HELK - 07-10-2016, 10:17 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-10-2016, 03:48 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-13-2016, 11:56 PM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 07-14-2016, 12:00 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-14-2016, 12:27 PM
RE: Transitler - Kumsal - 07-10-2016, 09:59 PM
Cvp: Transitler - simone de - 07-11-2016, 02:40 AM
Cvp: Transitler - simone de - 07-11-2016, 02:51 AM
Cvp: Transitler - bird - 07-11-2016, 10:54 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-12-2016, 04:21 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-12-2016, 08:36 PM
Cvp: Transitler - eminesen - 07-13-2016, 01:10 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-13-2016, 12:35 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-13-2016, 04:43 AM
RE: Transitler - bird - 07-14-2016, 02:46 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-14-2016, 02:54 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-14-2016, 03:58 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-14-2016, 04:36 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-18-2016, 10:24 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-15-2016, 04:51 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-17-2016, 12:06 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-17-2016, 11:44 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-18-2016, 02:52 PM
RE: Transitler - Alejandro - 07-26-2016, 01:24 AM
Cvp: Transitler - cero - 07-27-2016, 01:19 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-27-2016, 02:25 AM
Cvp: Transitler - cero - 08-20-2016, 01:15 AM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 08-20-2016, 04:36 PM
Cvp: Transitler - cero - 08-20-2016, 05:24 PM
RE: Transitler - Alejandro - 08-21-2016, 03:21 AM
RE: Transitler - Alejandro - 08-21-2016, 03:21 AM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 01:53 AM
RE: Transitler - Alejandro - 08-22-2016, 03:27 AM
RE: Transitler - Alejandro - 08-22-2016, 03:38 AM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 10:00 AM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 10:02 AM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 10:11 AM
RE: Transitler - bird - 08-22-2016, 10:11 AM
RE: Transitler - cancimini - 08-22-2016, 04:35 PM
Cvp: Transitler - mashameral - 08-24-2016, 12:13 PM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 08:17 PM
RE: Transitler - mashameral - 08-24-2016, 12:14 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 10-29-2016, 11:53 AM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 10-29-2016, 06:56 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 10-29-2016, 07:32 PM
RE: Transitler - Libra - 10-29-2016, 12:03 PM
RE: Transitler - Alejandro - 10-29-2016, 12:26 PM
Cvp: Transitler - Libra - 10-29-2016, 06:49 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 10-29-2016, 07:35 PM
RE: Transitler - Alejandro - 11-02-2016, 05:40 PM
RE: Transitler - Alejandro - 11-02-2016, 05:49 PM
RE: Transitler - Libra - 11-25-2016, 11:50 PM
RE: Transitler - Alejandro - 11-26-2016, 02:22 AM
RE: Transitler - Libra - 12-02-2016, 02:46 PM
RE: Transitler - Breath - 12-13-2016, 03:40 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 12-18-2016, 12:12 AM
RE: Transitler - Libra - 12-18-2016, 01:02 AM
RE: Transitler - Alejandro - 02-22-2017, 08:47 PM
Cvp: Transitler - Ahmeedd - 02-22-2017, 11:05 PM
RE: Transitler - capri - 02-22-2017, 09:46 PM
RE: Transitler - BayanKararsız - 02-23-2017, 02:00 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 02-23-2017, 02:20 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 02-23-2017, 02:29 AM
RE: Transitler - Libra - 02-23-2017, 10:57 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 02-23-2017, 12:41 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 02-23-2017, 12:17 PM
RE: Transitler - Libra - 02-23-2017, 03:18 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 02-23-2017, 08:20 PM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 02-24-2017, 12:25 AM
RE: Transitler - Alejandro - 02-24-2017, 10:16 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 02-24-2017, 10:21 PM
RE: Transitler - Libra - 03-07-2017, 11:28 AM
Cvp: Transitler - capri - 03-07-2017, 03:01 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 03-07-2017, 11:44 AM
RE: Transitler - Libra - 03-07-2017, 03:05 PM
Cvp: Transitler - capri - 03-07-2017, 10:02 PM
RE: Transitler - Libra - 03-07-2017, 10:08 PM
RE: Transitler - Libra - 03-09-2017, 08:52 PM
RE: Transitler - Libra - 03-09-2017, 09:19 PM
RE: Transitler - capri - 03-09-2017, 09:31 PM
RE: Transitler - Libra - 04-11-2017, 01:06 PM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 04-11-2017, 03:08 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-12-2017, 01:46 AM
RE: Transitler - Libra - 04-11-2017, 03:16 PM
RE: Transitler - BayanKararsız - 04-12-2017, 12:19 AM
RE: Transitler - Libra - 04-12-2017, 12:32 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 04-12-2017, 12:47 AM
RE: Transitler - Libra - 04-12-2017, 08:17 AM
RE: Transitler - Kumsal - 04-12-2017, 01:59 PM
RE: Transitler - capri - 04-12-2017, 08:23 PM
RE: Transitler - Alejandro - 04-15-2017, 01:51 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 04-15-2017, 08:09 PM
RE: Transitler - capri - 04-16-2017, 12:05 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-16-2017, 02:49 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 05-25-2017, 01:28 PM
RE: Transitler - capri - 05-27-2017, 12:49 AM
Cvp: Transitler - rebelheart - 06-22-2017, 04:01 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-02-2017, 02:04 AM
RE: Transitler - capri - 07-02-2017, 02:23 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-02-2017, 02:27 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-02-2017, 04:12 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-03-2017, 01:47 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-03-2017, 02:15 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 07-03-2017, 02:17 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-03-2017, 02:24 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 07-03-2017, 02:45 AM
RE: Transitler - say24 - 07-03-2017, 02:49 PM
RE: Transitler - cancimini - 07-03-2017, 03:34 PM
RE: Transitler - say24 - 07-03-2017, 09:59 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 07-03-2017, 10:48 PM
RE: Transitler - Alejandro - 07-08-2017, 03:57 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-13-2017, 01:42 AM
Cvp: Transitler - Feslegen - 11-15-2018, 01:04 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-13-2017, 01:38 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-13-2017, 01:52 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-13-2017, 02:51 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 07-13-2017, 02:59 AM
RE: Transitler - eminesen - 07-13-2017, 01:04 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-18-2017, 02:26 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 07-19-2017, 12:05 AM
RE: Transitler - eminesen - 07-19-2017, 12:51 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-19-2017, 12:54 AM
RE: Transitler - eminesen - 07-19-2017, 01:00 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 07-19-2017, 01:07 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-19-2017, 01:20 AM
RE: Transitler - Kumsal - 07-19-2017, 01:46 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-19-2017, 10:30 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-19-2017, 10:51 AM
RE: Transitler - say24 - 07-21-2017, 04:16 AM
RE: Transitler - say24 - 07-21-2017, 03:28 PM
RE: Transitler - Libra - 07-21-2017, 11:51 PM
RE: Transitler - Alejandro - 07-27-2017, 11:05 PM
RE: Transitler - Alejandro - 08-01-2017, 12:07 PM
RE: Transitler - Libra - 08-04-2017, 09:28 PM
RE: Transitler - Alejandro - 08-05-2017, 02:34 PM
Cvp: Transitler - lunarperson - 08-05-2017, 02:45 PM
Cvp: Transitler - zeynepelif - 08-05-2017, 10:44 PM
Cvp: Transitler - lunarperson - 08-08-2017, 11:35 PM
RE: Transitler - Liaa - 08-05-2017, 04:05 PM
RE: Transitler - Libra - 08-05-2017, 04:48 PM
RE: Transitler - lunarperson - 08-05-2017, 05:25 PM
RE: Transitler - Libra - 08-05-2017, 05:34 PM
Cvp: Transitler - lunarperson - 08-08-2017, 11:41 PM
RE: Transitler - Libra - 08-09-2017, 12:19 AM
RE: Transitler - Gulsen - 08-13-2017, 04:55 PM
RE: Transitler - Libra - 11-04-2017, 07:07 PM
RE: Transitler - Laamimha - 11-04-2017, 07:32 PM
RE: Transitler - picachu - 11-04-2017, 07:54 PM
RE: Transitler - Gulsen - 11-22-2017, 04:19 PM
Cvp: Transitler - Merau - 01-02-2018, 01:17 AM
RE: Transitler - capri - 01-03-2018, 02:30 AM
Cvp: Transitler - Merau - 01-03-2018, 02:47 AM
Cvp: Transitler - meraklıkeçi - 03-09-2018, 09:14 PM
RE: Transitler - Libra - 11-07-2018, 04:26 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-07-2018, 04:42 PM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 11-12-2018, 06:12 PM
Cvp: Transitler - Feslegen - 11-13-2018, 03:15 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-25-2018, 09:50 PM
RE: Transitler - justicee - 11-25-2018, 11:21 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-26-2018, 03:36 AM
RE: Transitler - Libra - 11-30-2018, 09:40 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 12-05-2018, 10:00 AM
Cvp: Transitler - eminesen - 12-05-2018, 01:19 PM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 12-05-2018, 03:34 PM
RE: Transitler - Feslegen - 12-06-2018, 04:32 AM
RE: Transitler - Feslegen - 12-31-2018, 11:50 PM
RE: Transitler - Gulsen - 01-06-2019, 10:01 PM
RE: Transitler - Feslegen - 01-10-2019, 10:22 PM
Cvp: Transitler - astrosohbet - 01-12-2019, 10:32 PM
Cvp: Transitler - Feslegen - 01-13-2019, 02:11 AM
Cvp: Transitler - merkür_yen - 03-11-2019, 02:51 PM
RE: Transitler - say24 - 01-13-2019, 09:55 PM
RE: Transitler - tugsem_10 - 09-06-2019, 12:35 PM
RE: Transitler - ahsen1 - 11-13-2019, 03:56 PM
Cvp: Transitler - Frederico - 11-14-2019, 04:06 AM
Cvp: Transitler - ahsen1 - 11-14-2019, 09:28 PM
Cvp: Transitler - Frederico - 11-14-2019, 09:41 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-18-2019, 01:43 AM
RE: Transitler - Karmen - 12-04-2019, 03:26 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-11-2020, 02:56 AM
Cvp: Transitler - astrosohbet - 04-26-2007, 08:41 PM
nilyum'un eşine ; - astrosohbet - 05-01-2007, 03:16 AM
RE: Transitler - Kurby - 05-30-2007, 11:12 AM
Cvp: Transitler - vivienleigh - 05-30-2007, 12:03 PM
Cvp: Transitler - Mavi - 05-30-2007, 02:06 PM
Cvp: RE: Transitler - astrosohbet - 07-06-2007, 04:43 AM
Cvp: Transitler - vivienleigh - 09-25-2007, 03:48 PM
RE: Transitler - uranus - 09-25-2007, 06:08 PM
Cvp: Transitler - astrosohbet - 09-26-2007, 02:49 AM
RE: Transitler - uranus - 09-26-2007, 01:43 PM
Cvp: Transit mars evlerde - mashameral - 02-27-2016, 02:50 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  İnsanı ot gibi hissettiren transitler Marie 27 37,251 11-21-2019 03:19 PM
Son Mesaj: Karmen
  Kişisel bakımlar ve dış görünüşde değişiklikler için uygun transitler ? Alejandro 18 28,309 09-13-2017 11:12 AM
Son Mesaj: Laremme
  Transitler ve Sorular Arkadaş 2 9,039 03-01-2012 08:59 PM
Son Mesaj: Arkadaş
  Transitler Bize Neler Yaptı ? :) :( ariess 89 111,226 10-17-2010 02:00 AM
Son Mesaj: Félicé

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 8 Misafir