Değerlendir:
  • 84 Oy - 2.99 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Transitler
Yazar Mesaj
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #269
Cvp: TRANSİTLER
Merkür Geri Hareketine Başlıyor! 24.Eylül.2008 / 07:33:52

İletişim gezegeni Merkür, bugün (24 Eylül) geri harekine başlıyor ve tekrar düz hareketine 16 Ekim’de dönecek. Merkür bir yıl içerisinde bu geri hareketini en az üç, bazı yıllarda dört kez yapar. Aslında, gezegenler yörüngelerinde asla geri hareket etmezler. Geri hareket, yer merkezli bakışla gezegenlerin hareketlerinin izlenmesi esnasında gözlemlenen edilen bir olgudur. Merkür geri harekette iken girişeceğimiz yeni işlerde, yapacağımız sözleşmelerde koşullar beklenmedik şekilde yön değiştirebilir. Yapılacak sözleşmelerde, muhtemelen belge veya bilgi eksikliği söz konusu olacaktır. Bu yüzden Merkür geri harekette iken önemli adımlar atmamakta fayda vardır. Eğer atmak durumunda isek, bu şartlarda içinde bulunacağımız şartları çok iyi değerlendirmeli, gelecekte karşılaşacağımız olası problemlerin önlemlerini almalı, imzalamamız gereken belgeleri çok iyi okumalı, yeni satın alacağımız şeyleri çok iyi kontrol etmeli, parasal alışverişlerimizde dikkatli olmalıyız.



Merkür Terazi burcunda geri hareket edeceğinden, ikili ilişkilerde dikkatli olmak gerekiyor. Alınganlıklar, kırgınlıklara çok açık olacağız. Merkür diplomasi ile de alakalıdır. Geri hareket edeceği üç haftalık süreçte, diplomasi alanında da sorunlar, yanlış anlaşılmaların getireceği aksamalar, gecikmeler yaratabilir. Merkür’ün geri hareketi iletişimsel karışıklıklara, yanlış anlaşılmalara, dalgınlıklar ve unutkanlıklar neticesinde aksamalara işaret eder.



Merkür’ün gerileme zamanları eldeki her türlü projeleri gözden geçirmek, eksiklerini bir kez daha değerlendirmek, düzeltmek açısından çok olumludur. Yapacağımız işle ilgili yeni ve ilave bilgiler toparlama, kendimizi daha iyi hazırlama fırsatı buluruz. Merkür geri giderken akla gelen fikirler çok parlaktır ve direkt harekete döndüğünde, bunlar çok akışkan olarak ortaya çıkarlar. Bu yüzden fikir jimnastiği yapmak, ya da daha güncel ifadesiyle beyin fırtınası yapmak, yeni projeler üzerinde tartışmak için çok ideal günlerde olacağız. Kuşkusuz, bu fikirleri ortaya çıkarmak için 16 Ekim sonrasını beklemek daha akıllıca olacaktır.



Merkür’ün geri gittiği dönemlerde, eskiye ait şeyler tekrar karşımıza çıkabilir. Bu, işimiz veya ilişkilerimizle alakalı olabilir. Kaybettiğimiz eşyaları bulma şansını da yakalayabiliriz. Evde veya işyerindeki evraklarımızı ve eşyalarımızı düzenlememiz işe yarayacak; kaybetmiş olduğumuz bazı evraklarımızı bulmamız konusunda şansımız artacaktır.



Merkür’ün haritamızda hangi evimizden geçiyor olduğu, bu aksamaların hayatımızın hangi alanında karşımıza çıkacağına dair tüyolar verir. Burcunuza göre değerlendirmeleri

22 Eylül Haftası ve Burçlar 24.Eylül.2008 / 07:35:46
İletişim gezegeni Merkür, bugün (24 Eylül) geri harekine başlıyor ve tekrar düz hareketine 16 Ekim’de dönecek. Merkür Terazi burcunda geri hareket edeceğinden, ikili ilişkilerde dikkatli olmak gerekiyor. Alınganlıklar, kırgınlıklara çok açık olacağız. Merkür diplomasi ile de alakalıdır. Geri hareket edeceği üç haftalık süreçte, diplomasi alanında da sorunlar, yanlış anlaşılmaların getireceği aksamalar, gecikmeler yaratabilir..
KOÇ



Merkür 7. evinizde geri hareket etmeye başlıyor. İkili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler, taşınmalar, hukuksal konularda adımlarınızı dikkatli atmalı; en az iki kez gözden geçirmeden yeni işlere girişmemelisiniz. Merkür geri harekette iken girişeceğiniz yeni işlerde, yapacağınız sözleşmelerde koşullar beklenmedik şekilde yön değiştirebilir. Hukuksal süreci devam etmekte olan işlerinizde, gerileme yaşayabilirsiniz. Merkür’ün geri gittiği dönemlerde, eskiye ait şeyler tekrar karşınıza çıkabilir. Eskiden hayatınıza girmiş, sizin için önem taşıyan kişilerle tekrar karşılaşabilirsiniz.



Haftalık yorumları izlemek için tıklayınız

http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum





BOĞA



Merkür 6. evinizde geri hareket etmeye başlıyor. Sağlığınız, günlük uğraşlarınız, çalışma koşullarınız, çalışanlarınız ve hizmetlilerinizle ilgili konularda adımlarınızı dikkatli atmalı; en az iki kez gözden geçirmeden yeni işlere girişmemelisiniz. Eğer işe yeni bir elemen almayı düşünüyorsanız, birkaç hafta beklemenizde fayda var. Eğer bir çalışan iseniz, iş başvuruları yapmak için iyi bir zaman olmayabilir. Diğer taraftan, sahip olduğunuz evcimen hayvanlarla ilgili işlere girişmek açısından da bir müddet daha beklemenizde fayda var.



Haftalık yorumları izlemek için tıklayınız

http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum





İKİZLER



Merkür 5. evinizde geri hareket etmeye başlıyor. Aşk ve eğlence hayatınız, çocuklarınız, hobileriniz, sportif aktiviteleriniz, borsa benzeri spekülatif yatırım araçlarınız konusunda; eğer varsa sanatsal çalışmalarınızla ilgili konularda adımlarınızı dikkatli atmalı; en az iki kez gözden geçirmeden yeni işlere girişmemelisiniz. Bilgi eksikliği yüzünden, sonradan başınız ağrıyabilir. Merkür’ün geri gittiği dönemlerde, eskiye ait şeyler tekrar karşınıza çıkabilir. Bu eskiden duygusal bağınız olan bir kişiyle tekrar karşılaşma olasılığınızı arttırır.



Haftalık yorumları izlemek için tıklayınız

http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum





YENGEÇ



Merkür 4. evinizde geri hareket etmeye başlıyor. Ev ve yerleşim konularında, ailenizi ve gelecekle ilgili kararlarınızı ilgilendiren konularda adımlarınızı dikkatli atmalı; en az iki kez gözden geçirmeden yeni işlere girişmemelisiniz. Taşınmak için iyi bir zaman olmayabilir. Evde yapılacak tadilat, boya vs gibi işler zamanında tamamlanmayabilir. Yeni bir gayrimenkul satın almak veya satmak açısından da uygun zamanda değilsiniz. Diğer taraftan, ailenizi veya geçmişinizi bağlayan konularda önemli konuşmalar geçebilir. Mazi önem taşıyacak.



Haftalık yorumları izlemek için tıklayınız

http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum





ASLAN



Merkür 3. evinizde geri hareket etmeye başlıyor. Merkür geri harekette iken girişeceğiniz yeni işlerde, yapacağınız sözleşmelerde koşullar beklenmedik şekilde yön değiştirebilir. Önemli sözleşmelerde, muhtemelen belge veya bilgi eksikliği söz konusu olacaktır. Başka bir özelliği ile, Merkür’ün geri gittiği dönemlerde, eskiye ait şeyler tekrar karşınıza çıkabilir. Bu, işiniz veya ilişkilerinizle alakalı olabilir. Eğitim, iletişim, yayıncılık ve seyahatlerle ilgili konularında, yakınlarınızı ilgilendiren konularda adımlarınızı dikkatli atmalı; en az iki kez gözden geçirmeden yeni işlere girişmemelisiniz.



Haftalık yorumları izlemek için tıklayınız

http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum





BAŞAK



Merkür 2. evinizde geri hareket etmeye başlıyor. Parasal konularda adımlarınızı dikkatli atmalı; en az iki kez gözden geçirmeden yeni işlere girişmemelisiniz. Yeni yatırımlar için uygun zamanda değilsiniz. Harcamalarınız konusunda da dikkatli olmanızda, hesabınızı iyi yapmanızda fayda var. Parasal konularda yanılma, yanıltılma riskiniz var. Borç alacak işlerinde de dikkatli olmak gerekiyor. Diğer taraftan, almayı beklemediğiniz, neredeyse unutulmaya yüz tutmuş alacaklarınızın geri dönüşü olabilir.



Haftalık yorumları izlemek için tıklayınız

http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum





TERAZİ



Merkür 1. evinizde geri hareket etmeye başlıyor. Kişisel girişimleriniz, sağlığınız, önemli görüşmelerinizde adımlarınızı dikkatli atmalı; en az iki kez gözden geçirmeden yeni işlere girişmemelisiniz. Önemli görüşmeleri bir müddet için ertelemek yerinde olabilir. Konuşmalarınızda her zamankine nazaran daha dikkatli olmanız gerekecek. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ama çok şey öğrenebileceğiniz günlerdesiniz. Seyahatlerde bazı zorlanmalar, yanlışlıklar oluşabilir; dikkatli olun. Estetikle ilgili operasyonlara girişmek için uygun zamanda değilsiniz.



Haftalık yorumları izlemek için tıklayınız

http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum





AKREP



Merkür 12. evinizde geri hareket etmeye başlıyor. Kişisel girişimleriniz, sağlığınız, önemli görüşmelerinizde adımlarınızı dikkatli atmalı; en az iki kez gözden geçirmeden yeni işlere girişmemelisiniz. Kontrol dışı faktörler devreye girebilir. İyice planlamadığınız, hakim olmadığınız konularda iddialı çıkışlar yapmamanızda fayda var. Diğer taraftan, yeni fikirlerinizi henüz ortaya koyma zamanı değil; ama bunları gözden geçirme ve daha iyi hale getirme zamanı. Yaratıcı fikirlerin artacağı ve bilinçaltınızın hareketli olacağı günlerdesiniz. Sezgileriniz de güçleniyor.



Haftalık yorumları izlemek için tıklayınız

http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum





YAY



Merkür 11. evinizde geri hareket etmeye başlıyor. Sosyal girişimleriniz, grupsal aktiviteleriniz, önemli iş yatırımlarınızda adımlarınızı dikkatli atmalı; en az iki kez gözden geçirmeden yeni işlere girişmemelisiniz. Arkadaşlarınızla iletişiminizde sorunlar, yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir. Yeni bir sosyal ortama adım atmak, bir gruba üye olmak veya bir eğlence organizasyonuna girişmek niyetindeyseniz, ya çok iyi koordine olmalı, ya da bunu yapmak için birkaç hafta beklemelisiniz. Merkür gerilemesi eskileri yeniden karşımıza çıkartır. Eski arkadaşlarınızla karşılaşabilirsiniz.



Haftalık yorumları izlemek için tıklayınız

http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum





OĞLAK



Merkür 10. evinizde geri hareket etmeye başlıyor. İşiniz, meşguliyetleriniz, kariyeriniz ve geleceğe dönük projelerinizle ilgili adımlarınızı dikkatli atmalı; en az iki kez gözden geçirmeden yeni işlere girişmemelisiniz. Önemli sözleşmelerde, muhtemelen belge veya bilgi eksikliği yüzünden başınız ağrımaması için önlemci olmalısınız. Yeni iş girişimleri yapmak yerine, elinizdeki işleri tamamlamayı tercih edeceğiniz birkaç haftalık süreçtesiniz. Üstlerinizle veya patronunuzla görüşmek, zam istemek gibi şeyler için biraz daha beklemek gerekiyor.



Haftalık yorumları izlemek için tıklayınız

http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum





KOVA



Merkür 9. evinizde geri hareket etmeye başlıyor. Merkür geri harekette iken girişeceğiniz yeni işlerde, yapacağınız sözleşmelerde koşullar beklenmedik şekilde yön değiştirebilir. Önemli sözleşmelerde, muhtemelen belge veya bilgi eksikliği söz konusu olacaktır. Yurt dışına yönelik projeleriniz, eğitim, yayıncılık, tanıtım, reklam ve pazarlamayla ilgili işlerinizde, hukuksal konularda ve geleceğe dönük projelerinizle ilgili adımlarınızı dikkatli atmalı; en az iki kez gözden geçirmeden yeni işlere girişmemelisiniz. Seyahatlerde beklenmedik aksilikler yaşamamak için önlemci olmak gerekiyor.



Haftalık yorumları izlemek için tıklayınız

http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum





BALIK



Merkür 8. evinizde geri hareket etmeye başlıyor. Ortaklaşa kazanımlar, alacak verecek işleri, krediler, vergiler, ödemelerle ilgili işlerinizde, hukuksal konularda ve geleceğe dönük projelerinizle ilgili adımlarınızı dikkatli atmalı; en az iki kez gözden geçirmeden yeni işlere girişmemelisiniz. Kredili harcamalar, kredi alımı gibi konularda dikkatli olmak gerekiyor. Borç almak için pek uygun bir dönem sayılmaz. Haklarınızı korumak açısından, imzaladığınız herhangi bir belgeyi iyice okuyun. Borç verdiğiniz kişilere dikkat edin. En azından bu konuda kendinizi garanti altına alabileceğiniz teminatlar isteyin.



Haftalık yorumları izlemek için tıklayınız

http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum

Yazan: Öner Döşer



Yazan: Öner Döşer

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
09-24-2008 11:31 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Transitler - astrosohbet - 04-05-2007, 05:03 AM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 04-06-2007, 02:17 AM
Cvp: Nisan ayı transitleri - astrosohbet - 04-13-2007, 08:08 AM
RE: TRANSİTLER - Kurby - 04-25-2007, 04:33 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 04-26-2007, 12:30 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 04-26-2007, 12:55 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 04-26-2007, 01:19 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 04-26-2007, 02:05 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 04-26-2007, 05:55 AM
vivi 2007 Transit Analizi.. - astrosohbet - 05-02-2007, 05:23 AM
RE: TRANSİTLER - Kurby - 05-02-2007, 01:29 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 05-02-2007, 01:53 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - romantica - 05-02-2007, 01:58 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-02-2007, 02:01 PM
Cvp: vivi 2007 Transit Analizi Devamı.. - vivienleigh - 05-03-2007, 10:36 AM
kurby 2007 Transit Analizi.. - astrosohbet - 05-08-2007, 02:28 AM
RE: TRANSİTLER - Kurby - 05-11-2007, 01:57 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-11-2007, 02:28 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 05-11-2007, 11:30 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 05-13-2007, 01:34 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-13-2007, 03:59 AM
kurby için.. - astrosohbet - 05-13-2007, 11:58 AM
yezda 2007 transit analizi - astrosohbet - 05-17-2007, 11:18 AM
yezda 2007 transit analizi - astrosohbet - 05-18-2007, 08:32 PM
Alya için ;) - astrosohbet - 05-19-2007, 10:04 PM
Alya için .. - astrosohbet - 05-20-2007, 01:24 AM
Cvp: TRANSİTLER - memati - 05-23-2007, 02:03 AM
Cvp: yükselenbaşak için.. - astrosohbet - 06-01-2007, 03:53 AM
Cvp: TRANSİTLER - salmakis - 06-03-2007, 02:02 PM
Cvp: TRANSİTLER - Çarşı 03 - 06-03-2007, 02:52 PM
Cvp: TRANSİTLER - Kurby - 06-04-2007, 06:16 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-06-2007, 03:00 AM
RE: TRANSİTLER - Dinoo - 06-06-2007, 02:58 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-06-2007, 03:09 AM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 06-06-2007, 03:17 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-06-2007, 03:26 AM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 06-06-2007, 03:47 AM
RE: TRANSİTLER - Dinoo - 06-06-2007, 02:00 PM
RE: TRANSİTLER - Dinoo - 06-06-2007, 02:30 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Alya - 06-06-2007, 04:05 PM
Cvp: TRANSİTLER - Kurby - 06-06-2007, 02:55 PM
Cvp: TRANSİTLER - vivienleigh - 06-26-2007, 11:04 AM
RE: TRANSİTLER - Kurby - 06-28-2007, 12:18 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 06-28-2007, 08:44 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 06-28-2007, 08:46 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-29-2007, 02:09 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 06-29-2007, 08:38 AM
mavi 2007 transit analizi - astrosohbet - 07-19-2007, 02:47 AM
Cvp: TRANSİTLER - Angel - 08-02-2007, 03:05 PM
RE: TRANSİTLER - Hades - 08-21-2007, 05:41 PM
Hades 2007 Transit Analizi.. - astrosohbet - 08-30-2007, 03:13 AM
Cvp: TRANSİTLER - ay_se - 09-28-2007, 03:02 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-28-2007, 03:19 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-01-2007, 04:12 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-29-2007, 12:08 AM
RE: TRANSİTLER - ay_se - 09-29-2007, 01:31 AM
RE: TRANSİTLER - ay_se - 10-01-2007, 04:21 AM
TRANSİTLER "vivi" için - Angel - 10-02-2007, 07:54 AM
Cvp: TRANSİTLER "Hades" için - Angel - 10-02-2007, 08:08 AM
Cvp: TRANSİTLER - vivienleigh - 10-02-2007, 11:06 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-03-2007, 03:23 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-03-2007, 01:08 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - yezda - 10-03-2007, 10:41 PM
Cvp: TRANSİTLER - vivienleigh - 10-03-2007, 02:37 PM
Cvp: TRANSİTLER - ay_se - 10-06-2007, 04:01 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 10-07-2007, 05:13 PM
RE: TRANSİTLER - ay_se - 10-07-2007, 09:12 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 10-08-2007, 09:46 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-08-2007, 01:53 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-08-2007, 11:24 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-25-2007, 03:20 AM
RE: TRANSİTLER - yaren - 10-25-2007, 06:48 AM
RE: TRANSİTLER - yaren - 10-25-2007, 07:07 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-25-2007, 01:42 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 10-27-2007, 04:09 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-27-2007, 11:33 PM
Akrep’lere öneriler - yezda - 10-29-2007, 04:32 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 11-01-2007, 10:19 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 11-01-2007, 10:26 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 11-06-2007, 05:47 PM
Cvp: ecce transit analizi.. - astrosohbet - 11-10-2007, 03:10 AM
Cvp: ecce transit analizi.. - astrosohbet - 11-10-2007, 04:31 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 11-16-2007, 05:47 PM
Güneş Yay Burcuna giriyor. - yezda - 11-23-2007, 03:23 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 12-01-2007, 05:15 PM
"Yaren" için - Angel - 12-31-2007, 02:37 AM
"romantica" için - Angel - 01-15-2008, 02:50 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 03-06-2008, 11:32 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 03-09-2008, 01:09 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 03-09-2008, 05:16 PM
gökyüzünde bu ay ve burçlar - yezda - 04-07-2008, 11:06 PM
RE: TRANSİTLER - neptunzz - 04-09-2008, 08:55 PM
RE: TRANSİTLER - neptunzz - 05-26-2008, 12:19 PM
RE: TRANSİTLER - memati - 05-27-2008, 10:35 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-27-2008, 11:36 PM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 06-30-2008, 02:36 PM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-01-2008, 06:18 PM
RE: TRANSİTLER - çilekli süt - 07-01-2008, 06:27 PM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 07-02-2008, 06:59 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 07-02-2008, 07:05 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-03-2008, 01:27 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - neptunzz - 07-03-2008, 12:57 PM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 07-03-2008, 01:40 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-03-2008, 03:17 AM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 07-03-2008, 07:55 AM
RE: TRANSİTLER - neptunzz - 07-03-2008, 01:05 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-03-2008, 09:44 PM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 07-03-2008, 01:19 PM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 07-03-2008, 01:22 PM
Cvp: TRANSİTLER - darkvenus - 07-04-2008, 03:45 AM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 07-04-2008, 10:21 AM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 07-04-2008, 01:58 PM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 07-04-2008, 06:29 PM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 07-05-2008, 12:56 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 07-05-2008, 01:00 AM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 07-07-2008, 01:11 PM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-07-2008, 02:24 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-07-2008, 02:39 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-07-2008, 04:09 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-07-2008, 04:51 AM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-07-2008, 06:12 AM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-07-2008, 01:18 PM
Cvp: TRANSİTLER - volkan - 07-14-2008, 01:44 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-14-2008, 08:44 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 07-16-2008, 12:58 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-16-2008, 01:34 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 07-16-2008, 01:57 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-16-2008, 02:33 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 07-16-2008, 02:53 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-16-2008, 03:00 PM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-16-2008, 03:04 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 07-16-2008, 03:12 PM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-16-2008, 06:48 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-19-2008, 04:06 PM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-19-2008, 04:15 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-19-2008, 06:03 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-20-2008, 09:44 AM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-20-2008, 11:26 AM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-20-2008, 07:01 PM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-20-2008, 07:09 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-20-2008, 07:45 PM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-19-2008, 06:47 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 07-23-2008, 01:53 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-23-2008, 06:09 AM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 07-24-2008, 06:24 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 07-24-2008, 11:47 PM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 07-25-2008, 11:25 AM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 07-26-2008, 12:22 PM
Cvp: TRANSİTLER - Melike - 07-26-2008, 07:16 PM
Cvp: TRANSİTLER - Melike - 07-27-2008, 12:16 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - sim. - 07-27-2008, 01:07 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - Angel - 07-27-2008, 02:26 AM
Cvp: TRANSİTLER - Melike - 07-27-2008, 03:53 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - Angel - 07-27-2008, 06:04 PM
RE: TRANSİTLER - nurbanu10 - 08-03-2008, 01:03 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 08-03-2008, 02:09 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-03-2008, 03:38 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 08-04-2008, 12:37 AM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-03-2008, 01:55 PM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 08-03-2008, 09:29 PM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 08-04-2008, 02:48 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 08-04-2008, 02:52 AM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 08-04-2008, 02:55 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 08-04-2008, 03:03 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 08-04-2008, 02:53 PM
RE: TRANSİTLER - romantica - 08-04-2008, 02:53 PM
RE: TRANSİTLER - yaren - 08-04-2008, 03:16 PM
Cvp: TRANSİTLER - mislina - 08-04-2008, 03:02 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-04-2008, 11:45 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - yaren - 08-04-2008, 11:58 PM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 08-05-2008, 10:51 AM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-08-2008, 02:31 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - yaren - 08-11-2008, 12:00 AM
venüs basakta - yezda - 08-08-2008, 10:46 PM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 08-09-2008, 06:46 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-09-2008, 06:57 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-11-2008, 02:30 PM
RE: TRANSİTLER - duygu - 08-17-2008, 01:43 AM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-20-2008, 08:59 AM
RE: TRANSİTLER - sim. - 08-26-2008, 04:03 AM
Merkür terazide - yezda - 08-30-2008, 01:05 AM
Cvp: TRANSİTLER - aeon - 08-30-2008, 03:55 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-30-2008, 04:21 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-04-2008, 11:52 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-05-2008, 12:06 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-05-2008, 12:10 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-05-2008, 12:51 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 09-05-2008, 03:17 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-05-2008, 03:51 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-06-2008, 07:15 AM
RE: TRANSİTLER - galaxia - 09-08-2008, 07:08 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-08-2008, 07:31 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 09-08-2008, 10:38 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-09-2008, 11:51 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-10-2008, 10:12 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-11-2008, 01:24 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-11-2008, 08:51 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-11-2008, 03:38 PM
Şiron & KAD kavuşumu - astrosohbet - 09-12-2008, 07:27 AM
TRANSİTLER - astrosohbet - 09-13-2008, 10:53 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 09-15-2008, 02:09 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-15-2008, 09:42 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-16-2008, 09:41 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-16-2008, 11:40 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-18-2008, 12:49 AM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 09-23-2008, 03:25 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 09-24-2008 11:31 PM
RE: TRANSİTLER - hare - 09-26-2008, 10:23 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-27-2008, 12:07 AM
Cvp: TRANSİTLER - Aprilios için - Luli - 10-05-2008, 03:33 PM
haftalik yorumlar - yezda - 10-05-2008, 07:51 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 10-06-2008, 12:34 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 10-06-2008, 08:44 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 10-07-2008, 12:11 AM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 10-07-2008, 12:46 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Félicé - 10-08-2008, 12:42 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 10-08-2008, 12:44 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-09-2008, 09:11 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-09-2008, 09:22 AM
Cvp:"Toprak için" TRANSİTLER - Angel - 10-09-2008, 05:47 PM
Cvp: TRANSİTLER - sim. - 10-09-2008, 11:01 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 10-09-2008, 11:52 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 10-10-2008, 12:39 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-10-2008, 01:04 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 10-10-2008, 03:49 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 10-11-2008, 12:21 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-17-2008, 04:09 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-17-2008, 05:17 PM
TRANSİTLER - Pamuk için - astrosohbet - 10-18-2008, 10:50 PM
venüs yaydaaa - yezda - 10-19-2008, 04:20 PM
19.30.arasi gokyüzü - yezda - 10-19-2008, 04:41 PM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 10-20-2008, 03:57 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-20-2008, 06:09 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-28-2008, 04:47 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - duygu - 10-29-2008, 05:56 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-29-2008, 05:26 PM
RE: TRANSİTLER - duygu - 10-29-2008, 11:04 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-30-2008, 12:53 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-30-2008, 06:27 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-01-2008, 11:53 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 11-02-2008, 10:13 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-03-2008, 01:02 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - merikeklik - 11-03-2008, 10:56 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-03-2008, 03:03 PM
RE: TRANSİTLER - darkvenus - 11-04-2008, 03:05 AM
RE: TRANSİTLER - SoL@RÎ$ - 11-04-2008, 03:33 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-04-2008, 02:18 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-18-2008, 12:49 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-21-2008, 10:13 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-21-2008, 06:07 PM
RE: TRANSİTLER - sultan - 11-21-2008, 10:37 PM
Cvp: TRANSİTLER - Angel - 11-27-2008, 10:30 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-28-2008, 01:12 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-28-2008, 07:31 PM
RE: TRANSİTLER - darkvenus - 11-28-2008, 09:04 PM
RE: TRANSİTLER - SoL@RÎ$ - 11-28-2008, 10:44 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-28-2008, 11:22 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - yezda - 12-08-2008, 01:42 AM
RE: TRANSİTLER - cansin1970 - 11-29-2008, 12:39 PM
Cvp: TRANSİTLER - Simurg - 11-29-2008, 11:46 PM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 11-29-2008, 11:46 PM
İyicil Kavuşum - yezda - 11-30-2008, 04:06 PM
Cvp: TRANSİTLER - SoL@RÎ$ - 12-01-2008, 05:50 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 12-01-2008, 08:32 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 12-03-2008, 03:22 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-03-2008, 02:43 PM
RE: TRANSİTLER - merikeklik - 12-05-2008, 01:24 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-05-2008, 03:04 PM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 12-07-2008, 05:58 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-07-2008, 04:31 PM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 12-07-2008, 05:09 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-08-2008, 01:33 AM
Venüs Kova Burcuna giriyor - yezda - 12-08-2008, 01:46 AM
Cvp: Venüs Kova Burcuna giriyor - yezda - 12-08-2008, 02:26 AM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 12-08-2008, 04:29 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 12-10-2008, 08:24 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-11-2008, 02:28 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-11-2008, 05:17 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 12-11-2008, 03:15 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-12-2008, 01:02 AM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 12-19-2008, 10:59 PM
Mars Plüton Kavuşumu - yezda - 12-24-2008, 07:13 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 12-25-2008, 02:07 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 12-27-2008, 03:02 AM
GÜNEŞ KOVA'DA - yezda - 01-21-2009, 03:49 AM
Mavi için.. - astrosohbet - 05-26-2009, 03:56 AM
Mavi için.. - astrosohbet - 05-26-2009, 03:38 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 05-26-2009, 03:44 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-26-2009, 03:52 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 05-26-2009, 03:58 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-26-2009, 04:20 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 05-26-2009, 05:13 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 06-06-2009, 10:52 AM
Cvp: TRANSİTLER - sultan - 06-06-2009, 12:33 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 06-08-2009, 01:12 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-08-2009, 02:15 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 06-08-2009, 03:11 PM
TRANSİTLER - vuslat için - astrosohbet - 06-08-2009, 03:30 PM
Cvp: TRANSİTLER - vuslat için - vuslat - 06-08-2009, 05:03 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 06-08-2009, 05:09 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-08-2009, 05:15 PM
RE: TRANSİTLER - Late-goodbye - 06-27-2009, 01:13 PM
Cvp: TRANSİTLER - açelya - 06-27-2009, 05:06 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 06-27-2009, 05:14 PM
Cvp: TRANSİTLER - açelya - 07-11-2009, 02:27 PM
Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 07-11-2009, 03:12 PM
Cvp: TRANSİTLER - SeLiN - 07-11-2009, 05:10 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-18-2009, 07:00 AM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 07-14-2009, 04:40 AM
TRANSİTLER - solaris için - astrosohbet - 07-18-2009, 07:26 AM
Cvp: TRANSİTLER - Simurg - 07-20-2009, 12:54 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-20-2009, 09:20 PM
Cvp: TRANSİTLER - Simurg - 07-21-2009, 03:24 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 08-26-2009, 04:45 PM
RE: TRANSİTLER - ateskızı - 08-27-2009, 06:47 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 08-28-2009, 01:02 AM
RE: TRANSİTLER - nadya - 08-28-2009, 01:13 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 08-28-2009, 03:48 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 08-28-2009, 10:05 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mimoza - 08-29-2009, 02:43 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 08-31-2009, 01:45 AM
RE: TRANSİTLER - kovakızı - 08-31-2009, 02:49 AM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 08-31-2009, 03:45 AM
RE: TRANSİTLER - nadya - 08-31-2009, 04:21 PM
RE: TRANSİTLER - Dark Lord - 09-01-2009, 12:48 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-01-2009, 03:00 PM
RE: TRANSİTLER - destina - 09-01-2009, 11:42 PM
RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 09-02-2009, 12:51 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-02-2009, 06:22 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-02-2009, 06:41 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 09-02-2009, 08:05 PM
RE: TRANSİTLER - nadya - 09-02-2009, 09:29 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-03-2009, 04:18 PM
RE: TRANSİTLER - nadya - 09-03-2009, 06:25 PM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 09-04-2009, 01:48 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-05-2009, 02:28 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Luli - 09-05-2009, 03:39 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 09-05-2009, 09:54 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mavi - 09-10-2009, 04:50 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mimoza - 09-05-2009, 11:00 PM
Cvp: TRANSİTLER - ariess - 09-06-2009, 03:26 AM
RE: TRANSİTLER - ayse - 09-10-2009, 03:01 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 09-10-2009, 05:29 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-21-2009, 01:14 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 09-21-2009, 02:02 AM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 09-21-2009, 01:38 AM
RE: TRANSİTLER - ariess - 09-21-2009, 05:22 AM
RE: TRANSİTLER - Dark Lord - 09-22-2009, 02:02 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-22-2009, 02:45 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-22-2009, 11:36 PM
RE: TRANSİTLER - plutonik - 09-23-2009, 01:13 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-23-2009, 09:50 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-14-2011, 12:58 AM
RE: TRANSİTLER - ariess - 09-23-2009, 09:54 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 09-23-2009, 10:26 PM
RE: TRANSİTLER - SoL@RÎ$ - 09-24-2009, 02:03 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-24-2009, 09:50 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-24-2009, 09:56 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 09-24-2009, 10:54 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 09-24-2009, 10:59 PM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 09-28-2009, 09:19 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-29-2009, 08:36 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-30-2009, 09:38 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 09-30-2009, 12:45 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 09-30-2009, 07:00 PM
Cvp: TRANSİTLER - ariess - 09-30-2009, 07:07 PM
Cvp: TRANSİTLER - ariess - 10-01-2009, 02:23 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-09-2009, 01:26 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-09-2009, 11:42 AM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 10-10-2009, 11:21 AM
Cvp: TRANSİTLER - Mimoza - 10-10-2009, 12:00 PM
Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 10-10-2009, 09:45 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-10-2009, 09:52 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mimoza - 10-10-2009, 09:54 PM
Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 10-10-2009, 10:12 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-11-2009, 08:09 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-12-2009, 01:17 AM
Cvp: TRANSİTLER - ariess - 10-12-2009, 01:21 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-14-2009, 10:28 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-14-2009, 10:34 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-15-2009, 04:04 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-15-2009, 04:16 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-15-2009, 04:20 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-15-2009, 11:51 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-15-2009, 04:57 PM
Jüpinin D-önüşü - astrosohbet - 10-16-2009, 12:44 AM
Cvp: Jüpinin D-önüşü - Félicé - 10-16-2009, 11:46 AM
Cvp: Jüpinin D-önüşü - astrosohbet - 10-16-2009, 04:20 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 10-16-2009, 04:22 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-16-2009, 04:41 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-17-2009, 03:35 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mimoza - 10-17-2009, 04:54 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-17-2009, 08:33 PM
Cvp: Jüpinin D-önüşü - Schatz - 10-18-2009, 12:34 AM
RE: TRANSİTLER - SeLiN - 10-20-2009, 12:20 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Nâr - 10-20-2009, 12:21 PM
Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 10-22-2009, 04:43 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - Nâr - 10-22-2009, 10:18 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - Mimoza - 10-22-2009, 10:24 AM
RE: TRANSİTLER - Valde_Amor - 10-23-2009, 12:24 AM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 10-23-2009, 10:10 AM
RE: TRANSİTLER - aeon - 10-24-2009, 01:23 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 10-27-2009, 11:12 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-31-2009, 04:33 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 10-31-2009, 04:50 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Félicé - 10-31-2009, 11:43 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - aeon - 10-31-2009, 01:01 PM
Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 11-04-2009, 04:50 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 11-04-2009, 10:10 PM
Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 11-04-2009, 11:03 PM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 11-05-2009, 12:19 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - Daily - 11-05-2009, 10:51 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - SoL@RÎ$ - 11-06-2009, 12:50 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 11-06-2009, 12:47 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - Schatz - 11-06-2009, 12:52 AM
RE: TRANSİTLER - aeon - 11-04-2009, 11:06 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-04-2009, 11:18 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 11-04-2009, 11:28 PM
RE: TRANSİTLER - darkvenus - 11-04-2009, 11:59 PM
RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 11-05-2009, 02:11 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-05-2009, 02:29 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 11-05-2009, 02:43 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 11-05-2009, 06:20 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - vuslat - 11-06-2009, 02:57 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 11-06-2009, 04:21 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 11-05-2009, 08:41 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 11-05-2009, 10:19 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-05-2009, 11:04 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - melis_bk - 11-05-2009, 11:22 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 02:42 AM
Cvp: TRANSİTLER - SeLiN - 11-06-2009, 10:28 PM
Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 11-07-2009, 01:13 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 01:33 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 03:40 AM
Cvp: TRANSİTLER - ginka - 11-06-2009, 10:53 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 04:20 PM
Cvp: TRANSİTLER - Daily - 11-06-2009, 10:55 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 04:06 AM
Cvp: TRANSİTLER - Simurg - 11-06-2009, 04:42 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 06:38 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 07:56 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 03:23 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 03:32 AM
RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 11-07-2009, 03:43 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 04:25 AM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 11-07-2009, 04:30 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 04:58 AM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 11-07-2009, 02:52 PM
Venüs Akrepte ~ - astrosohbet - 11-08-2009, 02:48 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-08-2009, 02:50 AM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 11-08-2009, 03:03 AM
Venüs Akrepte ~ - astrosohbet - 11-09-2009, 05:26 AM
Cvp: Venüs Akrepte ~ - astrosohbet - 11-09-2009, 06:13 PM
Cvp: Venüs Akrepte ~ - Félicé - 11-09-2009, 06:26 PM
Cvp: Venüs Akrepte ~ - astrosohbet - 11-09-2009, 06:32 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 11-11-2009, 06:54 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - JoMaJa - 11-11-2009, 08:44 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - gizem kara - 11-12-2009, 11:57 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-25-2009, 03:39 AM
RE: TRANSİTLER - Phoenix - 12-02-2009, 04:57 PM
Durağan Mars - astrosohbet - 12-05-2009, 12:49 AM
Cvp: Durağan Mars - aeon - 12-05-2009, 12:53 AM
Cvp: Durağan Mars - Félicé - 12-05-2009, 01:04 AM
Cvp: Durağan Mars - astrosohbet - 12-05-2009, 01:07 AM
Cvp: Durağan Mars - Félicé - 12-05-2009, 01:13 AM
Cvp: Durağan Mars - Nâr - 12-09-2009, 02:13 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 12-05-2009, 01:42 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 12-08-2009, 09:34 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Félicé - 12-09-2009, 12:54 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 12-09-2009, 01:56 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 12-09-2009, 02:08 AM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 12-09-2009, 02:14 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-09-2009, 02:46 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - melis_bk - 12-09-2009, 02:53 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-09-2009, 10:56 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 12-09-2009, 02:47 PM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 12-10-2009, 02:55 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-10-2009, 03:17 AM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 12-10-2009, 03:46 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-10-2009, 03:24 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-12-2009, 01:44 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Félicé - 12-12-2009, 02:00 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 12-12-2009, 04:01 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-28-2009, 01:41 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-28-2009, 09:58 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-28-2009, 10:33 PM
Cvp: TRANSİTLER - telleyay - 12-28-2009, 11:03 PM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 01-06-2010, 01:03 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 01-12-2010, 05:29 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 01-12-2010, 10:38 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-12-2010, 11:23 PM
RE: TRANSİTLER - lightışık - 01-12-2010, 11:53 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 01-13-2010, 11:26 AM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 01-13-2010, 03:12 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-13-2010, 08:04 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 01-13-2010, 08:11 PM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 01-13-2010, 09:43 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-15-2010, 02:19 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Venüs - 01-15-2010, 02:54 AM
RE: TRANSİTLER - Mimoza - 01-15-2010, 11:29 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-19-2010, 03:28 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 01-19-2010, 01:20 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 01-20-2010, 04:47 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - www - 01-20-2010, 02:09 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-20-2010, 05:14 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - yezda - 01-20-2010, 10:59 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-21-2010, 06:18 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Dark Lord - 01-23-2010, 07:52 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-28-2010, 06:30 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mimoza - 01-29-2010, 12:12 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-29-2010, 12:21 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mimoza - 01-29-2010, 12:25 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-29-2010, 01:15 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mercan - 01-29-2010, 09:41 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-09-2010, 02:09 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mercan - 02-10-2010, 02:09 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-09-2010, 01:06 PM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 02-09-2010, 10:24 PM
RE: TRANSİTLER - zübeyde - 02-09-2010, 10:37 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-09-2010, 11:39 PM
RE: TRANSİTLER - zübeyde - 02-10-2010, 01:39 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-10-2010, 01:15 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 02-10-2010, 02:18 PM
Venüs-Jüpiter-Balık - astrosohbet - 02-11-2010, 11:40 PM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - ginka - 02-11-2010, 11:59 PM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - Derin - 02-12-2010, 12:01 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - Tuğçe - 02-12-2010, 01:06 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - ginka - 02-12-2010, 01:08 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - Tuğçe - 02-12-2010, 01:16 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - ginka - 02-12-2010, 01:18 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - wigo - 02-12-2010, 01:51 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 02-12-2010, 01:40 AM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 02-12-2010, 02:24 AM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 02-12-2010, 03:03 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 02-16-2010, 09:03 PM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 02-19-2010, 08:52 PM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 02-21-2010, 01:33 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 02-22-2010, 12:53 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Serena - 02-22-2010, 03:41 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - ginka - 02-22-2010, 07:19 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-24-2010, 01:52 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 02-24-2010, 11:46 AM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 02-25-2010, 08:03 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 02-25-2010, 09:55 PM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 03-02-2010, 10:11 AM
RE: TRANSİTLER - Nota - 03-02-2010, 11:27 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-02-2010, 12:37 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Nota - 03-02-2010, 02:35 PM
Cvp: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-02-2010, 12:51 PM
Cvp: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-03-2010, 12:22 AM
Cvp: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-03-2010, 11:12 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 03-03-2010, 11:21 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-03-2010, 11:46 AM
Venüs Koç burcunda - astrosohbet - 03-07-2010, 02:53 PM
Cvp: Venüs Koç burcunda - ginka - 03-08-2010, 12:31 AM
RE: TRANSİTLER - Serena - 03-08-2010, 03:56 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 03-08-2010, 04:19 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Serena - 03-08-2010, 04:53 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 04-06-2010, 12:37 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 04-12-2010, 05:14 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 04-19-2010, 01:11 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - ginka - 04-19-2010, 01:28 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 04-19-2010, 01:46 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - ginka - 04-19-2010, 01:54 AM
8 şiddetinde Mars ! - astrosohbet - 04-24-2010, 06:38 AM
RE: TRANSİTLER - melis_bk - 04-24-2010, 06:51 AM
RE: TRANSİTLER - melis_bk - 04-24-2010, 02:48 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - melis_bk - 04-24-2010, 05:34 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Serena - 04-24-2010, 07:29 PM
TRANSİTLER - Luli - 04-24-2010, 08:57 PM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 04-24-2010, 08:39 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 04-24-2010, 11:12 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 04-25-2010, 12:58 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - aeon - 04-25-2010, 01:16 AM
RE: TRANSİTLER - Phoenix - 04-25-2010, 01:21 AM
RE: TRANSİTLER - Serena - 04-25-2010, 01:27 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - aeon - 04-25-2010, 01:41 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 04-25-2010, 02:18 AM
sessizgidis için - astrosohbet - 04-25-2010, 08:16 AM
RE: TRANSİTLER - Serena - 04-28-2010, 05:35 PM
RE: TRANSİTLER - lgb - 05-13-2010, 01:33 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-13-2010, 01:45 PM
Nar Rengi - Serena - 05-18-2010, 01:57 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-18-2010, 02:02 PM
ginka - Serena - 05-25-2010, 12:02 AM
RE: ginka - ginka - 05-25-2010, 12:21 AM
RE: TRANSİTLER - Mavi - 05-28-2010, 01:43 AM
RE: TRANSİTLER - venüsakrep - 07-21-2010, 02:22 PM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 08-12-2010, 04:04 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 08-12-2010, 04:07 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-12-2010, 07:55 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 08-14-2010, 06:10 PM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 08-14-2010, 06:56 PM
RE: TRANSİTLER - arzu - 08-14-2010, 08:19 PM
Ginka için; - Luli - 08-18-2010, 12:30 AM
RE: Ginka için; - ginka - 08-18-2010, 12:37 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-21-2010, 04:01 PM
RE: TRANSİTLER - Nota - 08-22-2010, 12:05 AM
RE: TRANSİTLER - ateskızı - 08-22-2010, 02:31 AM
RE: TRANSİTLER - Messa - 08-22-2010, 11:26 AM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 08-24-2010, 07:05 PM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 08-24-2010, 07:07 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 08-24-2010, 07:13 PM
RE: TRANSİTLER - boduc - 08-26-2010, 06:32 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-26-2010, 06:38 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 08-27-2010, 01:37 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 08-27-2010, 01:48 PM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 09-04-2010, 12:55 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 09-05-2010, 10:17 PM
RE: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 09-05-2010, 10:26 PM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 09-05-2010, 10:29 PM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 09-05-2010, 10:36 PM
RE: TRANSİTLER - simya - 09-06-2010, 01:09 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-06-2010, 11:16 PM
RE: TRANSİTLER - simya - 09-10-2010, 04:17 PM
RE: TRANSİTLER - simya - 09-13-2010, 03:50 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 09-20-2010, 03:52 PM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-26-2010, 05:00 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-26-2010, 06:03 PM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-26-2010, 10:25 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-27-2010, 03:17 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-27-2010, 11:49 AM
RE: TRANSİTLER - NinMeSarRa_ - 09-27-2010, 03:31 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-27-2010, 11:48 AM
RE: TRANSİTLER - Mavisahram - 09-27-2010, 02:47 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-27-2010, 10:08 PM
RE: TRANSİTLER - Mavisahram - 09-27-2010, 11:02 PM
RE: TRANSİTLER - gullusutcu - 10-02-2010, 09:59 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-02-2010, 12:50 PM
RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 10-15-2010, 08:20 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-28-2010, 01:41 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 01-27-2011, 04:45 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 01-27-2011, 05:17 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 12-19-2010, 09:50 PM
RE: TRANSİTLER - ariess - 01-27-2011, 04:26 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 01-27-2011, 04:32 AM
RE: TRANSİTLER - ariess - 01-27-2011, 05:27 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 01-27-2011, 06:03 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 01-27-2011, 12:04 PM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 01-27-2011, 10:55 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 01-28-2011, 01:58 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 09-09-2011, 04:18 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-09-2011, 11:46 AM
RE: TRANSİTLER - Mavisahram - 09-14-2011, 01:52 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 09-15-2011, 02:34 AM
RE: TRANSİTLER - aeon - 09-09-2011, 10:34 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-09-2011, 11:47 AM
RE: TRANSİTLER - Mahinur - 01-28-2011, 12:57 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 01-28-2011, 04:30 AM
RE: TRANSİTLER - nisan15 - 09-14-2011, 01:23 AM
RE: TRANSİTLER - ELF - 09-14-2011, 01:27 AM
RE: TRANSİTLER - Mahinur - 09-14-2011, 01:36 AM
RE: TRANSİTLER - nisan15 - 09-14-2011, 01:37 AM
RE: TRANSİTLER - Mavisahram - 09-15-2011, 02:46 AM
RE: TRANSİTLER - eylülmavi - 04-09-2012, 11:51 PM
RE: TRANSİTLER - eylülmavi - 06-15-2012, 11:29 AM
RE: TRANSİTLER - Kaktüs - 06-27-2012, 07:56 PM
RE: TRANSİTLER - picachu - 06-29-2012, 12:28 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 08-19-2012, 09:21 PM
RE: TRANSİTLER - Derin - 08-19-2012, 10:28 PM
Plutomania için - astrosohbet - 08-30-2012, 06:03 PM
RE: Transitler - SeRDaL - 11-03-2012, 06:41 PM
RE: Transitler - gizem kara - 02-04-2013, 10:59 PM
RE: Transitler - sevgi123 - 02-14-2013, 11:24 PM
RE: Transitler - elifinden - 12-19-2015, 06:42 PM
RE: Transitler - leptis - 01-16-2016, 08:21 PM
Cvp: Transitler - kayasran - 01-17-2016, 01:58 AM
Cvp: Transitler - leptis - 01-17-2016, 07:42 PM
Cvp: Transitler - bird - 03-09-2016, 10:21 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-10-2016, 02:27 AM
Cvp: Transitler - cero - 04-10-2016, 05:45 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-10-2016, 10:21 PM
Cvp: Transitler - cero - 04-11-2016, 01:20 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-11-2016, 08:48 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-02-2016, 07:58 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-26-2016, 08:28 PM
RE: Transitler - mashameral - 04-11-2016, 02:03 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-11-2016, 08:49 PM
RE: Transitler - tülin aktaş - 07-02-2016, 08:07 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-07-2016, 02:25 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-08-2016, 07:57 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-08-2016, 08:13 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-08-2016, 11:14 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 04:12 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-09-2016, 10:44 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 11:18 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-09-2016, 11:33 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 11:42 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-11-2016, 09:25 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-12-2016, 02:22 AM
RE: Transitler - Kumsal - 07-09-2016, 05:36 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 06:46 PM
RE: Transitler - Kumsal - 07-09-2016, 08:44 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 09:23 PM
RE: Transitler - Kumsal - 07-10-2016, 12:10 AM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-10-2016, 12:27 AM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-10-2016, 12:34 AM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-10-2016, 02:03 PM
RE: Transitler - Kumsal - 07-10-2016, 12:50 AM
Cvp: Transitler - Kumsal - 07-10-2016, 03:24 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-10-2016, 03:40 PM
Cvp: Transitler - HELK - 07-10-2016, 10:17 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-10-2016, 03:48 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-13-2016, 11:56 PM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 07-14-2016, 12:00 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-14-2016, 12:27 PM
RE: Transitler - Kumsal - 07-10-2016, 09:59 PM
Cvp: Transitler - simone de - 07-11-2016, 02:40 AM
Cvp: Transitler - simone de - 07-11-2016, 02:51 AM
Cvp: Transitler - bird - 07-11-2016, 10:54 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-12-2016, 04:21 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-12-2016, 08:36 PM
Cvp: Transitler - eminesen - 07-13-2016, 01:10 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-13-2016, 12:35 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-13-2016, 04:43 AM
RE: Transitler - bird - 07-14-2016, 02:46 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-14-2016, 02:54 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-14-2016, 03:58 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-14-2016, 04:36 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-18-2016, 10:24 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-15-2016, 04:51 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-17-2016, 12:06 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-17-2016, 11:44 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-18-2016, 02:52 PM
RE: Transitler - Alejandro - 07-26-2016, 01:24 AM
Cvp: Transitler - cero - 07-27-2016, 01:19 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-27-2016, 02:25 AM
Cvp: Transitler - cero - 08-20-2016, 01:15 AM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 08-20-2016, 04:36 PM
Cvp: Transitler - cero - 08-20-2016, 05:24 PM
RE: Transitler - Alejandro - 08-21-2016, 03:21 AM
RE: Transitler - Alejandro - 08-21-2016, 03:21 AM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 01:53 AM
RE: Transitler - Alejandro - 08-22-2016, 03:27 AM
RE: Transitler - Alejandro - 08-22-2016, 03:38 AM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 10:00 AM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 10:02 AM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 10:11 AM
RE: Transitler - bird - 08-22-2016, 10:11 AM
RE: Transitler - cancimini - 08-22-2016, 04:35 PM
Cvp: Transitler - mashameral - 08-24-2016, 12:13 PM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 08:17 PM
RE: Transitler - mashameral - 08-24-2016, 12:14 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 10-29-2016, 11:53 AM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 10-29-2016, 06:56 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 10-29-2016, 07:32 PM
RE: Transitler - Libra - 10-29-2016, 12:03 PM
RE: Transitler - Alejandro - 10-29-2016, 12:26 PM
Cvp: Transitler - Libra - 10-29-2016, 06:49 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 10-29-2016, 07:35 PM
RE: Transitler - Alejandro - 11-02-2016, 05:40 PM
RE: Transitler - Alejandro - 11-02-2016, 05:49 PM
RE: Transitler - Libra - 11-25-2016, 11:50 PM
RE: Transitler - Alejandro - 11-26-2016, 02:22 AM
RE: Transitler - Libra - 12-02-2016, 02:46 PM
RE: Transitler - Breath - 12-13-2016, 03:40 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 12-18-2016, 12:12 AM
RE: Transitler - Libra - 12-18-2016, 01:02 AM
RE: Transitler - Alejandro - 02-22-2017, 08:47 PM
Cvp: Transitler - Ahmeedd - 02-22-2017, 11:05 PM
RE: Transitler - capri - 02-22-2017, 09:46 PM
RE: Transitler - BayanKararsız - 02-23-2017, 02:00 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 02-23-2017, 02:20 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 02-23-2017, 02:29 AM
RE: Transitler - Libra - 02-23-2017, 10:57 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 02-23-2017, 12:41 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 02-23-2017, 12:17 PM
RE: Transitler - Libra - 02-23-2017, 03:18 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 02-23-2017, 08:20 PM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 02-24-2017, 12:25 AM
RE: Transitler - Alejandro - 02-24-2017, 10:16 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 02-24-2017, 10:21 PM
RE: Transitler - Libra - 03-07-2017, 11:28 AM
Cvp: Transitler - capri - 03-07-2017, 03:01 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 03-07-2017, 11:44 AM
RE: Transitler - Libra - 03-07-2017, 03:05 PM
Cvp: Transitler - capri - 03-07-2017, 10:02 PM
RE: Transitler - Libra - 03-07-2017, 10:08 PM
RE: Transitler - Libra - 03-09-2017, 08:52 PM
RE: Transitler - Libra - 03-09-2017, 09:19 PM
RE: Transitler - capri - 03-09-2017, 09:31 PM
RE: Transitler - Libra - 04-11-2017, 01:06 PM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 04-11-2017, 03:08 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-12-2017, 01:46 AM
RE: Transitler - Libra - 04-11-2017, 03:16 PM
RE: Transitler - BayanKararsız - 04-12-2017, 12:19 AM
RE: Transitler - Libra - 04-12-2017, 12:32 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 04-12-2017, 12:47 AM
RE: Transitler - Libra - 04-12-2017, 08:17 AM
RE: Transitler - Kumsal - 04-12-2017, 01:59 PM
RE: Transitler - capri - 04-12-2017, 08:23 PM
RE: Transitler - Alejandro - 04-15-2017, 01:51 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 04-15-2017, 08:09 PM
RE: Transitler - capri - 04-16-2017, 12:05 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-16-2017, 02:49 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 05-25-2017, 01:28 PM
RE: Transitler - capri - 05-27-2017, 12:49 AM
Cvp: Transitler - rebelheart - 06-22-2017, 04:01 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-02-2017, 02:04 AM
RE: Transitler - capri - 07-02-2017, 02:23 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-02-2017, 02:27 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-02-2017, 04:12 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-03-2017, 01:47 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-03-2017, 02:15 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 07-03-2017, 02:17 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-03-2017, 02:24 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 07-03-2017, 02:45 AM
RE: Transitler - say24 - 07-03-2017, 02:49 PM
RE: Transitler - cancimini - 07-03-2017, 03:34 PM
RE: Transitler - say24 - 07-03-2017, 09:59 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 07-03-2017, 10:48 PM
RE: Transitler - Alejandro - 07-08-2017, 03:57 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-13-2017, 01:42 AM
Cvp: Transitler - Feslegen - 11-15-2018, 01:04 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-13-2017, 01:38 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-13-2017, 01:52 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-13-2017, 02:51 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 07-13-2017, 02:59 AM
RE: Transitler - eminesen - 07-13-2017, 01:04 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-18-2017, 02:26 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 07-19-2017, 12:05 AM
RE: Transitler - eminesen - 07-19-2017, 12:51 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-19-2017, 12:54 AM
RE: Transitler - eminesen - 07-19-2017, 01:00 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 07-19-2017, 01:07 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-19-2017, 01:20 AM
RE: Transitler - Kumsal - 07-19-2017, 01:46 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-19-2017, 10:30 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-19-2017, 10:51 AM
RE: Transitler - say24 - 07-21-2017, 04:16 AM
RE: Transitler - say24 - 07-21-2017, 03:28 PM
RE: Transitler - Libra - 07-21-2017, 11:51 PM
RE: Transitler - Alejandro - 07-27-2017, 11:05 PM
RE: Transitler - Alejandro - 08-01-2017, 12:07 PM
RE: Transitler - Libra - 08-04-2017, 09:28 PM
RE: Transitler - Alejandro - 08-05-2017, 02:34 PM
Cvp: Transitler - lunarperson - 08-05-2017, 02:45 PM
Cvp: Transitler - zeynepelif - 08-05-2017, 10:44 PM
Cvp: Transitler - lunarperson - 08-08-2017, 11:35 PM
RE: Transitler - Liaa - 08-05-2017, 04:05 PM
RE: Transitler - Libra - 08-05-2017, 04:48 PM
RE: Transitler - lunarperson - 08-05-2017, 05:25 PM
RE: Transitler - Libra - 08-05-2017, 05:34 PM
Cvp: Transitler - lunarperson - 08-08-2017, 11:41 PM
RE: Transitler - Libra - 08-09-2017, 12:19 AM
RE: Transitler - Gulsen - 08-13-2017, 04:55 PM
RE: Transitler - Libra - 11-04-2017, 07:07 PM
RE: Transitler - Laamimha - 11-04-2017, 07:32 PM
RE: Transitler - picachu - 11-04-2017, 07:54 PM
RE: Transitler - Gulsen - 11-22-2017, 04:19 PM
Cvp: Transitler - Merau - 01-02-2018, 01:17 AM
RE: Transitler - capri - 01-03-2018, 02:30 AM
Cvp: Transitler - Merau - 01-03-2018, 02:47 AM
Cvp: Transitler - meraklıkeçi - 03-09-2018, 09:14 PM
RE: Transitler - Libra - 11-07-2018, 04:26 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-07-2018, 04:42 PM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 11-12-2018, 06:12 PM
Cvp: Transitler - Feslegen - 11-13-2018, 03:15 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-25-2018, 09:50 PM
RE: Transitler - justicee - 11-25-2018, 11:21 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-26-2018, 03:36 AM
RE: Transitler - Libra - 11-30-2018, 09:40 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 12-05-2018, 10:00 AM
Cvp: Transitler - eminesen - 12-05-2018, 01:19 PM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 12-05-2018, 03:34 PM
RE: Transitler - Feslegen - 12-06-2018, 04:32 AM
RE: Transitler - Feslegen - 12-31-2018, 11:50 PM
RE: Transitler - Gulsen - 01-06-2019, 10:01 PM
RE: Transitler - Feslegen - 01-10-2019, 10:22 PM
Cvp: Transitler - astrosohbet - 01-12-2019, 10:32 PM
Cvp: Transitler - Feslegen - 01-13-2019, 02:11 AM
Cvp: Transitler - merkür_yen - 03-11-2019, 02:51 PM
RE: Transitler - say24 - 01-13-2019, 09:55 PM
RE: Transitler - tugsem_10 - 09-06-2019, 12:35 PM
RE: Transitler - ahsen1 - 11-13-2019, 03:56 PM
Cvp: Transitler - Frederico - 11-14-2019, 04:06 AM
Cvp: Transitler - ahsen1 - 11-14-2019, 09:28 PM
Cvp: Transitler - Frederico - 11-14-2019, 09:41 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-18-2019, 01:43 AM
RE: Transitler - Karmen - 12-04-2019, 03:26 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-11-2020, 02:56 AM
Cvp: Transitler - astrosohbet - 04-26-2007, 08:41 PM
nilyum'un eşine ; - astrosohbet - 05-01-2007, 03:16 AM
RE: Transitler - Kurby - 05-30-2007, 11:12 AM
Cvp: Transitler - vivienleigh - 05-30-2007, 12:03 PM
Cvp: Transitler - Mavi - 05-30-2007, 02:06 PM
Cvp: RE: Transitler - astrosohbet - 07-06-2007, 04:43 AM
Cvp: Transitler - vivienleigh - 09-25-2007, 03:48 PM
RE: Transitler - uranus - 09-25-2007, 06:08 PM
Cvp: Transitler - astrosohbet - 09-26-2007, 02:49 AM
RE: Transitler - uranus - 09-26-2007, 01:43 PM
Cvp: Transit mars evlerde - mashameral - 02-27-2016, 02:50 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  İnsanı ot gibi hissettiren transitler Marie 27 37,251 11-21-2019 03:19 PM
Son Mesaj: Karmen
  Kişisel bakımlar ve dış görünüşde değişiklikler için uygun transitler ? Alejandro 18 28,309 09-13-2017 11:12 AM
Son Mesaj: Laremme
  Transitler ve Sorular Arkadaş 2 9,040 03-01-2012 08:59 PM
Son Mesaj: Arkadaş
  Transitler Bize Neler Yaptı ? :) :( ariess 89 111,244 10-17-2010 02:00 AM
Son Mesaj: Félicé

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 9 Misafir