Değerlendir:
  • 84 Oy - 2.99 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Transitler
Yazar Mesaj
uranus Çevrimdışı
.
*****
Uranyen Vip
lt=
Mesajlar: 448
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 15

Mesaj: #237
RE: TRANSİTLER
URANUS hakkında 2003 ocak ayında yazdığım yazı... umarım size faydası olur...

13 Mart 1781 de keşfedildi.Düzensiz dönüş hızı vardır.
İçimizdeki devrimciliği,sürpriz değişimleri,yeniden doğuşu,özgürlüğü simgeler.

Her 21 senede bir döngüsü oluşur.Bundan dolayı da insanlar her 21 senede bir değişim yaşamak isterler.Çünkü bu döngü başladığında hayatımızda da yeni başlangıçlar dönemi başlar.gerilim.
18-21 yaşlarda insanlarda ailesine karşı,kurulmuş olan sistemi değiştirme ihtiyacı oluşur.Bu büyük bir enerjidir.Değişmeyen tek şey “başkaldırma”dır.Yani herkes öyle veya böyle başkaldırır.

40 lı yaşlarda (38-42), ortayaş krizi oluşur.Oluşturduğu enerji ile kişi geçmişiyle hesaplaşır.
Evliyse boşanabilir,işinden memnun değilse işini değiştirebilir.Bu dönemde kendi insiyatifimiz dışındaki terslikleri yaşayabiliriz.Bilinçli veya bilinçsiz bir takım değişiklikler yaşarız.”40 ından sonra azanı teneşir paklar”, sözü bu amaçla çıkmıştır.

Uranus sürpriz değişiklikler yaşatır insana,Pluton ise köklü değişiklikler.Pluton = Yanardağ (içten içe yanar,kişi bunun farkına varmaz ve birden bire patladığında köklü değişiklikler yaratır.)Rüzgar vardır ve bunun kasırgaya dönüşmesidir uranus etkisi.Yani cok büyük bir enerjidir ve kasırga nasıl sürpriz yaratırsa,Uranus de öyledir.Kişi bu değişiklikleri içsel olarak arzular,değişiklik yapmak ister.Eğer Uranus döngüsünü hissedersen,rüzgarı arkana alırsın.
Bu arzularına dur diyebilirsen,alışkanlıklarına sıkı sıkıya bağlı kalıp tutunursan,bu sefer tutunduğun koltukla beraber savrulursun. sıkıntılar(”keder,sanssızlık” deriz hep),bunalım yaşarız.
Halbuki 40 lı yaşlarda hepimiz bir değişiklik yaşayabiliriz.Şuurumuzu yükseltip,direnç göstermeden bunu kabul etmek gerekir.İçinden gelen sesi dinle ve yüreğinin götürdüğü yere git.
Şimdiye kadar ne yaptığını ve ne yapacağını Uranüs döngüsüyle beraber yaşarız. Kişi “Ben artık başka bir şey yapacağım”, der.Kendi kendisine baş kaldırır.Böylece kendisine uyguladığı hayat programını değiştirir.
Uranüs direkt sinir sistemini (=elektriğimizi) etkiler.Omuriliğinizde hissedersiniz Uranüs’ü. Elektriğimiz değişir.İşte bu sebebten frekansımızı da değiştirmemizin tam zamanıdır.
Bambaşka bir ortamda buluruz kendimizi.Değişimini başaramayan koltukta çakılır kalır.Tatmin olmamıştır.İçindeki arzularını yerine getirememiştir.O yüzden bu kişi ilerki yaşlarda bunalım yaşar.Genç insanlara hükmetmeyi bu yüzden sever yaşlı,tatmin olmamış insanlar.

63 yaşında kişi,kendini tekrar tanımlama hissine sahip olur.Kendisini bu yüzden rahatsız,mutsuz hissedebilir.Yeni emekli olmustur,veya olacaktır ve bu kişi için cok önemli bir değişimdir.Bunu olumlu kullanırsa,isteyerek emekli olursa avantajlıdır.

Astroloji burda da kişiye yardımcı olur.Bilinçliyse bu konuda,kendini ona göre yönlendirebilir,bazı olayları kabul edebilir ve bu sekilde mutlu olabilir.

84 yaşında,eğer kişi 42 ve 63 yaşındaki değişiklikleri kendi istediği şekilde gercekleştirmişse,mutlu bir yaşam sürer.Olgun ve tecrübelidir.
Ama eğer geçmiş döngülerde değişimini yapamamışsa,o zaman atrafına,bilhassa yakınlarına kök söktürür.

Uranus Fransiz ihtilali ile bağdaşır.Sonra Elektrik bulunmuştur.1919 da Uranus balığa geçmiştir.Aynı simdiki gibi.

Uranusun keyfini çıkartabilmek için Uranus ü iyi anlamak gerekir.Herseyi yenileme fırsatı verir insana.
Uranus,Neptun ve Pluton; Satürn kadar hayatımızda belirleyici değildir.
Satürn döngüsü 14-15 li yaşlarda başlar,sonra Uranus etkileşimi başlar.Bu muhteşemdir,çünkü kişinin uyanmasına,yenilikler yapmasına yardım eder.

Doğum haritasında, Uranus – Venus etkileşimi varsa bu yaratıcılığı,aşkı,sanatı sembolize eder.Sanat yaratıcılık boyutunda muhteşem güzel ve başarılı olur.Aşk potansiyeli de vardır.
İlişkileriniz,duygularınız,beğenileriniz değişir.Bu dönemde kişi aşka kendini kaptırmamalıdır,çünkü skandalvari aşklar yaşama potansiyeli vardır.Transit bittiğinde o partnerin (kadın veya erkeğin) hiç de istediğin birisi olmadığını anlar ve hayal kırıklığı yaşarsın. Hasta olursun,psikolojin bozulur.
(Astrolojinin faydası)

Uranus döngüsünde kişi kendi potansiyellerini keşfetme imkanına sahip olur.Ama kendini kaptıracağına bu enerjiyi olumlu kullanmalısın.Olumlu kullandığında sırası gelir Uranus e teşekkür edersin!!!Eğer doğru ve tam bilirsen,nasıl değişiklik yapacağını,zamanını bilirsen çok başarılı olursun.M.Ali Erbil tam o döngüde bir program yaptı ve meşhur oldu.Eskiden onu kim tanıyordu ki? Uranus onu harekete geçirdi,tetikledi.

Uranus döngüsünde ya kendini tekrar yaratırsın (özgürlük duyguları) ya da kendini yok edersin.
Belirli kalıplarda isen özgür değilsindir,yaratıcı olamazsın.Parçası oldugun düzenin,sistemin yenilenmesi için önce kendini yenilemen lazım.Bunun için de zihinsel özgürlük gerekir.

Uranus döngüsü kitleler üzerinde de etkileşim yapar.
Uranusu incelerken, bulunduğu burç pek önemli değildir,çünkü kişisel gezegen değildir.
Ama kova burcunun yöneticisi olduğundan,kovadaki değişim potansiyeli önemlidir.Şu sıralarda kova dan çıkmak üzeredir.Geçişte balık burcunun özelliklerini yansıtır.Kovadayken müthiş değişimler oldu(1994-1995) daha özgür olma ihtiyacı çıktı insanlarda.Zaten her seferinde böyle değişiklikler,veya kitleleri etkileyecek değişiklikler olur.Şimdi de bu geçiş döneminde bu değişimin gerilimini yaşıyoruz.Uranus 1919 da da kovadan balığa geçmiş ve Türkiye insanı inanılmaz bir enerjiyle bayağı büyük sürpriz bir değişim yaşamıştır.Uranus her burç değiştirdiğinde (7 senede bir) kitleler etkilenir çünkü sistemde değişiklikler olur.1995 de doğanlar bu değişikliğin içine doğdu.Yani değişimin yansımasıyla dünyaya geldi.

Herkes sahip olduğu potansiyel doğrultusunda ve Uranusün bulunduğu burcun etkisinde değişir.Kendinde yapabileceğin en ufak bir değişiklik bir kitlede kıvılcım olabilir.TC nin kuruluşu gibi…Cünkü Uranus Türkiyenin haritasında MC nin üstünde yer almaktadır.

Esas etkileşim geçişe yaklaşırken veya geçişten uzaklaşırken meydana gelir.Tam zirvedeyken etkileleşim olmaz, çünkü değişime uyum sağlamış oluruz.

Şimdi Uranus Kovadan Balık burcuna giriyor.
Kova: Dışardaki özgürleşme.
Balık : İçsel özgürlük.
7 yıllık yeni bir çağ başladığında bu içsel özgürlük bir ihtiyaç olarak açığa çıkar.Dışardaki topluluklar etkilenir bu potansiyelden.Bu çok büyük bir potansiyeldir. İsyanlar,savaşlar,keşifler,yenilenme,rönesans…hep bu döneme (Uranusün Kova burcundaki durumuna) rastlar.Savaşlar bitince içe yönelme başlar(Balık).Ülkeler kendi yapılanmalarını oluşturur.
Ülkeler bütün dünyanın değişiminin bir parçasıdır.(Elektrik ve frekanslardan herkes etkilenir)
Örneğin,geçmişe göre şu anda insanların şuur düzeyi,farkındalığı değişti.

Farkında olmak ile olmamak çok önemlidir.Bazı şeylerin farkındaysanız ama ne oldugunu anlıyamıyorsanız canınız sıkılır.Tam olarak nasıl değişeceğimizi bilmiyorsak ,sıkıntılar başlıyor demektir.Uranus balık burcuna 11 Mart da geçiyor.Bu demektir ki, Uranusün Balık burcundaki deneyimleri yaşanacak yani insanlar onu deneyimleyecek.
Balık burcu maddenin ötesidir.  Bedenimizden daha fazlasını öğrenmek için özgürleşeceğiz. Yeni bir yapılanmadır bu.Büyük sıkıntı verir insanlara bu, ama bu büyük enerji, olumlu kullanılırsa hem kişileri hem de ülkeyi yüceltir.




Kendini kabul edersen,pratik hayatın daha uyumlu ve iyi olur. Kaptıracağına kendini, kabul göster.
Keyif almak için öğrenmek lazım.Karşındaki kişiyi öğrenirsen, ondan keyif alırsın.Sen özelsin ve herkesin de özel olduğunu kabul etmelisin.”Ben özelim,ben güzelim,ben yaparım…” demelisin.Kolay yaşamayı öğrenmek lazım.Beğenmediğin herşey, aslında kendi içindeki kusurlarındır.  Kusurlarını öğren ve onları düzeltmeye başla !


24 Şubat 2004

Uranus şu anda balık burcunda ve kişilerde ve ülkelerde içe yönelme başladı.
Amerikan Savunma Bakanlığının (Pentagon) cıkardıgı bir yazıda iklim değişikliklerinin tehlikesinden, küresel ısınmadan bahsediliyor ve 2020 yılında Avrupa kıtasının cogu kuzey bölgelerinin, buzulların erimesiyle sular altında kalacagı konu ediliyor.Simdi ülkeler kendi içlerine yönelerek, ne yapacaklarını tartışmaya basladılar. 23 Şubat aksamı NTV de bu raporla ilgili tartışma baslatıldı ve Türkiyenin bir cevre politikasının eksikliğinden bahsedildi. Bu da gösteriyor ki, Uranus gercekten de Balık burcunda içe yönelmeyi sembolize ediyor.
Son zamanlarda insanlar mistik deneyimlere basladılar.NLP, tarot, yoga gibi insanların içlerine yönelerek kendilerini geliştirmeleri bu dönemde daha da yogunlastı.
Bunlar hep Uranusün etkileridir…..
Bu dönemde dogan insanlar da bu etkileri almis kişiler olacaklar, çünkü dünyanın su anda buna ihtiyacı var….

sevgiyle kalin...gülücük)

Mutluluğumun sınırı, başkalarının mutsuzluk sınırına kadardır.
09-04-2008 11:52 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Transitler - astrosohbet - 04-05-2007, 05:03 AM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 04-06-2007, 02:17 AM
Cvp: Nisan ayı transitleri - astrosohbet - 04-13-2007, 08:08 AM
RE: TRANSİTLER - Kurby - 04-25-2007, 04:33 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 04-26-2007, 12:30 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 04-26-2007, 12:55 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 04-26-2007, 01:19 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 04-26-2007, 02:05 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 04-26-2007, 05:55 AM
vivi 2007 Transit Analizi.. - astrosohbet - 05-02-2007, 05:23 AM
RE: TRANSİTLER - Kurby - 05-02-2007, 01:29 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 05-02-2007, 01:53 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - romantica - 05-02-2007, 01:58 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-02-2007, 02:01 PM
Cvp: vivi 2007 Transit Analizi Devamı.. - vivienleigh - 05-03-2007, 10:36 AM
kurby 2007 Transit Analizi.. - astrosohbet - 05-08-2007, 02:28 AM
RE: TRANSİTLER - Kurby - 05-11-2007, 01:57 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-11-2007, 02:28 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 05-11-2007, 11:30 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 05-13-2007, 01:34 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-13-2007, 03:59 AM
kurby için.. - astrosohbet - 05-13-2007, 11:58 AM
yezda 2007 transit analizi - astrosohbet - 05-17-2007, 11:18 AM
yezda 2007 transit analizi - astrosohbet - 05-18-2007, 08:32 PM
Alya için ;) - astrosohbet - 05-19-2007, 10:04 PM
Alya için .. - astrosohbet - 05-20-2007, 01:24 AM
Cvp: TRANSİTLER - memati - 05-23-2007, 02:03 AM
Cvp: yükselenbaşak için.. - astrosohbet - 06-01-2007, 03:53 AM
Cvp: TRANSİTLER - salmakis - 06-03-2007, 02:02 PM
Cvp: TRANSİTLER - Çarşı 03 - 06-03-2007, 02:52 PM
Cvp: TRANSİTLER - Kurby - 06-04-2007, 06:16 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-06-2007, 03:00 AM
RE: TRANSİTLER - Dinoo - 06-06-2007, 02:58 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-06-2007, 03:09 AM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 06-06-2007, 03:17 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-06-2007, 03:26 AM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 06-06-2007, 03:47 AM
RE: TRANSİTLER - Dinoo - 06-06-2007, 02:00 PM
RE: TRANSİTLER - Dinoo - 06-06-2007, 02:30 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Alya - 06-06-2007, 04:05 PM
Cvp: TRANSİTLER - Kurby - 06-06-2007, 02:55 PM
Cvp: TRANSİTLER - vivienleigh - 06-26-2007, 11:04 AM
RE: TRANSİTLER - Kurby - 06-28-2007, 12:18 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 06-28-2007, 08:44 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 06-28-2007, 08:46 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-29-2007, 02:09 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 06-29-2007, 08:38 AM
mavi 2007 transit analizi - astrosohbet - 07-19-2007, 02:47 AM
Cvp: TRANSİTLER - Angel - 08-02-2007, 03:05 PM
RE: TRANSİTLER - Hades - 08-21-2007, 05:41 PM
Hades 2007 Transit Analizi.. - astrosohbet - 08-30-2007, 03:13 AM
Cvp: TRANSİTLER - ay_se - 09-28-2007, 03:02 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-28-2007, 03:19 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-01-2007, 04:12 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-29-2007, 12:08 AM
RE: TRANSİTLER - ay_se - 09-29-2007, 01:31 AM
RE: TRANSİTLER - ay_se - 10-01-2007, 04:21 AM
TRANSİTLER "vivi" için - Angel - 10-02-2007, 07:54 AM
Cvp: TRANSİTLER "Hades" için - Angel - 10-02-2007, 08:08 AM
Cvp: TRANSİTLER - vivienleigh - 10-02-2007, 11:06 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-03-2007, 03:23 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-03-2007, 01:08 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - yezda - 10-03-2007, 10:41 PM
Cvp: TRANSİTLER - vivienleigh - 10-03-2007, 02:37 PM
Cvp: TRANSİTLER - ay_se - 10-06-2007, 04:01 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 10-07-2007, 05:13 PM
RE: TRANSİTLER - ay_se - 10-07-2007, 09:12 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 10-08-2007, 09:46 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-08-2007, 01:53 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-08-2007, 11:24 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-25-2007, 03:20 AM
RE: TRANSİTLER - yaren - 10-25-2007, 06:48 AM
RE: TRANSİTLER - yaren - 10-25-2007, 07:07 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-25-2007, 01:42 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 10-27-2007, 04:09 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-27-2007, 11:33 PM
Akrep’lere öneriler - yezda - 10-29-2007, 04:32 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 11-01-2007, 10:19 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 11-01-2007, 10:26 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 11-06-2007, 05:47 PM
Cvp: ecce transit analizi.. - astrosohbet - 11-10-2007, 03:10 AM
Cvp: ecce transit analizi.. - astrosohbet - 11-10-2007, 04:31 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 11-16-2007, 05:47 PM
Güneş Yay Burcuna giriyor. - yezda - 11-23-2007, 03:23 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 12-01-2007, 05:15 PM
"Yaren" için - Angel - 12-31-2007, 02:37 AM
"romantica" için - Angel - 01-15-2008, 02:50 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 03-06-2008, 11:32 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 03-09-2008, 01:09 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 03-09-2008, 05:16 PM
gökyüzünde bu ay ve burçlar - yezda - 04-07-2008, 11:06 PM
RE: TRANSİTLER - neptunzz - 04-09-2008, 08:55 PM
RE: TRANSİTLER - neptunzz - 05-26-2008, 12:19 PM
RE: TRANSİTLER - memati - 05-27-2008, 10:35 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-27-2008, 11:36 PM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 06-30-2008, 02:36 PM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-01-2008, 06:18 PM
RE: TRANSİTLER - çilekli süt - 07-01-2008, 06:27 PM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 07-02-2008, 06:59 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 07-02-2008, 07:05 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-03-2008, 01:27 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - neptunzz - 07-03-2008, 12:57 PM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 07-03-2008, 01:40 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-03-2008, 03:17 AM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 07-03-2008, 07:55 AM
RE: TRANSİTLER - neptunzz - 07-03-2008, 01:05 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-03-2008, 09:44 PM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 07-03-2008, 01:19 PM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 07-03-2008, 01:22 PM
Cvp: TRANSİTLER - darkvenus - 07-04-2008, 03:45 AM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 07-04-2008, 10:21 AM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 07-04-2008, 01:58 PM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 07-04-2008, 06:29 PM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 07-05-2008, 12:56 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 07-05-2008, 01:00 AM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 07-07-2008, 01:11 PM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-07-2008, 02:24 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-07-2008, 02:39 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-07-2008, 04:09 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-07-2008, 04:51 AM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-07-2008, 06:12 AM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-07-2008, 01:18 PM
Cvp: TRANSİTLER - volkan - 07-14-2008, 01:44 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-14-2008, 08:44 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 07-16-2008, 12:58 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-16-2008, 01:34 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 07-16-2008, 01:57 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-16-2008, 02:33 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 07-16-2008, 02:53 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-16-2008, 03:00 PM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-16-2008, 03:04 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 07-16-2008, 03:12 PM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-16-2008, 06:48 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-19-2008, 04:06 PM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-19-2008, 04:15 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-19-2008, 06:03 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-20-2008, 09:44 AM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-20-2008, 11:26 AM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-20-2008, 07:01 PM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-20-2008, 07:09 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-20-2008, 07:45 PM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-19-2008, 06:47 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 07-23-2008, 01:53 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-23-2008, 06:09 AM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 07-24-2008, 06:24 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 07-24-2008, 11:47 PM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 07-25-2008, 11:25 AM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 07-26-2008, 12:22 PM
Cvp: TRANSİTLER - Melike - 07-26-2008, 07:16 PM
Cvp: TRANSİTLER - Melike - 07-27-2008, 12:16 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - sim. - 07-27-2008, 01:07 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - Angel - 07-27-2008, 02:26 AM
Cvp: TRANSİTLER - Melike - 07-27-2008, 03:53 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - Angel - 07-27-2008, 06:04 PM
RE: TRANSİTLER - nurbanu10 - 08-03-2008, 01:03 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 08-03-2008, 02:09 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-03-2008, 03:38 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 08-04-2008, 12:37 AM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-03-2008, 01:55 PM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 08-03-2008, 09:29 PM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 08-04-2008, 02:48 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 08-04-2008, 02:52 AM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 08-04-2008, 02:55 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 08-04-2008, 03:03 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 08-04-2008, 02:53 PM
RE: TRANSİTLER - romantica - 08-04-2008, 02:53 PM
RE: TRANSİTLER - yaren - 08-04-2008, 03:16 PM
Cvp: TRANSİTLER - mislina - 08-04-2008, 03:02 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-04-2008, 11:45 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - yaren - 08-04-2008, 11:58 PM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 08-05-2008, 10:51 AM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-08-2008, 02:31 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - yaren - 08-11-2008, 12:00 AM
venüs basakta - yezda - 08-08-2008, 10:46 PM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 08-09-2008, 06:46 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-09-2008, 06:57 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-11-2008, 02:30 PM
RE: TRANSİTLER - duygu - 08-17-2008, 01:43 AM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-20-2008, 08:59 AM
RE: TRANSİTLER - sim. - 08-26-2008, 04:03 AM
Merkür terazide - yezda - 08-30-2008, 01:05 AM
Cvp: TRANSİTLER - aeon - 08-30-2008, 03:55 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-30-2008, 04:21 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-04-2008 11:52 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-05-2008, 12:06 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-05-2008, 12:10 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-05-2008, 12:51 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 09-05-2008, 03:17 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-05-2008, 03:51 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-06-2008, 07:15 AM
RE: TRANSİTLER - galaxia - 09-08-2008, 07:08 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-08-2008, 07:31 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 09-08-2008, 10:38 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-09-2008, 11:51 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-10-2008, 10:12 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-11-2008, 01:24 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-11-2008, 08:51 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-11-2008, 03:38 PM
Şiron & KAD kavuşumu - astrosohbet - 09-12-2008, 07:27 AM
TRANSİTLER - astrosohbet - 09-13-2008, 10:53 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 09-15-2008, 02:09 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-15-2008, 09:42 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-16-2008, 09:41 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-16-2008, 11:40 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-18-2008, 12:49 AM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 09-23-2008, 03:25 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 09-24-2008, 11:31 PM
RE: TRANSİTLER - hare - 09-26-2008, 10:23 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-27-2008, 12:07 AM
Cvp: TRANSİTLER - Aprilios için - Luli - 10-05-2008, 03:33 PM
haftalik yorumlar - yezda - 10-05-2008, 07:51 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 10-06-2008, 12:34 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 10-06-2008, 08:44 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 10-07-2008, 12:11 AM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 10-07-2008, 12:46 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Félicé - 10-08-2008, 12:42 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 10-08-2008, 12:44 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-09-2008, 09:11 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-09-2008, 09:22 AM
Cvp:"Toprak için" TRANSİTLER - Angel - 10-09-2008, 05:47 PM
Cvp: TRANSİTLER - sim. - 10-09-2008, 11:01 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 10-09-2008, 11:52 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 10-10-2008, 12:39 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-10-2008, 01:04 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 10-10-2008, 03:49 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 10-11-2008, 12:21 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-17-2008, 04:09 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-17-2008, 05:17 PM
TRANSİTLER - Pamuk için - astrosohbet - 10-18-2008, 10:50 PM
venüs yaydaaa - yezda - 10-19-2008, 04:20 PM
19.30.arasi gokyüzü - yezda - 10-19-2008, 04:41 PM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 10-20-2008, 03:57 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-20-2008, 06:09 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-28-2008, 04:47 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - duygu - 10-29-2008, 05:56 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-29-2008, 05:26 PM
RE: TRANSİTLER - duygu - 10-29-2008, 11:04 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-30-2008, 12:53 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-30-2008, 06:27 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-01-2008, 11:53 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 11-02-2008, 10:13 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-03-2008, 01:02 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - merikeklik - 11-03-2008, 10:56 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-03-2008, 03:03 PM
RE: TRANSİTLER - darkvenus - 11-04-2008, 03:05 AM
RE: TRANSİTLER - SoL@RÎ$ - 11-04-2008, 03:33 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-04-2008, 02:18 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-18-2008, 12:49 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-21-2008, 10:13 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-21-2008, 06:07 PM
RE: TRANSİTLER - sultan - 11-21-2008, 10:37 PM
Cvp: TRANSİTLER - Angel - 11-27-2008, 10:30 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-28-2008, 01:12 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-28-2008, 07:31 PM
RE: TRANSİTLER - darkvenus - 11-28-2008, 09:04 PM
RE: TRANSİTLER - SoL@RÎ$ - 11-28-2008, 10:44 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-28-2008, 11:22 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - yezda - 12-08-2008, 01:42 AM
RE: TRANSİTLER - cansin1970 - 11-29-2008, 12:39 PM
Cvp: TRANSİTLER - Simurg - 11-29-2008, 11:46 PM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 11-29-2008, 11:46 PM
İyicil Kavuşum - yezda - 11-30-2008, 04:06 PM
Cvp: TRANSİTLER - SoL@RÎ$ - 12-01-2008, 05:50 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 12-01-2008, 08:32 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 12-03-2008, 03:22 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-03-2008, 02:43 PM
RE: TRANSİTLER - merikeklik - 12-05-2008, 01:24 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-05-2008, 03:04 PM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 12-07-2008, 05:58 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-07-2008, 04:31 PM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 12-07-2008, 05:09 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-08-2008, 01:33 AM
Venüs Kova Burcuna giriyor - yezda - 12-08-2008, 01:46 AM
Cvp: Venüs Kova Burcuna giriyor - yezda - 12-08-2008, 02:26 AM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 12-08-2008, 04:29 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 12-10-2008, 08:24 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-11-2008, 02:28 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-11-2008, 05:17 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 12-11-2008, 03:15 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-12-2008, 01:02 AM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 12-19-2008, 10:59 PM
Mars Plüton Kavuşumu - yezda - 12-24-2008, 07:13 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 12-25-2008, 02:07 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 12-27-2008, 03:02 AM
GÜNEŞ KOVA'DA - yezda - 01-21-2009, 03:49 AM
Mavi için.. - astrosohbet - 05-26-2009, 03:56 AM
Mavi için.. - astrosohbet - 05-26-2009, 03:38 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 05-26-2009, 03:44 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-26-2009, 03:52 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 05-26-2009, 03:58 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-26-2009, 04:20 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 05-26-2009, 05:13 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 06-06-2009, 10:52 AM
Cvp: TRANSİTLER - sultan - 06-06-2009, 12:33 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 06-08-2009, 01:12 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-08-2009, 02:15 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 06-08-2009, 03:11 PM
TRANSİTLER - vuslat için - astrosohbet - 06-08-2009, 03:30 PM
Cvp: TRANSİTLER - vuslat için - vuslat - 06-08-2009, 05:03 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 06-08-2009, 05:09 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-08-2009, 05:15 PM
RE: TRANSİTLER - Late-goodbye - 06-27-2009, 01:13 PM
Cvp: TRANSİTLER - açelya - 06-27-2009, 05:06 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 06-27-2009, 05:14 PM
Cvp: TRANSİTLER - açelya - 07-11-2009, 02:27 PM
Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 07-11-2009, 03:12 PM
Cvp: TRANSİTLER - SeLiN - 07-11-2009, 05:10 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-18-2009, 07:00 AM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 07-14-2009, 04:40 AM
TRANSİTLER - solaris için - astrosohbet - 07-18-2009, 07:26 AM
Cvp: TRANSİTLER - Simurg - 07-20-2009, 12:54 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-20-2009, 09:20 PM
Cvp: TRANSİTLER - Simurg - 07-21-2009, 03:24 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 08-26-2009, 04:45 PM
RE: TRANSİTLER - ateskızı - 08-27-2009, 06:47 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 08-28-2009, 01:02 AM
RE: TRANSİTLER - nadya - 08-28-2009, 01:13 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 08-28-2009, 03:48 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 08-28-2009, 10:05 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mimoza - 08-29-2009, 02:43 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 08-31-2009, 01:45 AM
RE: TRANSİTLER - kovakızı - 08-31-2009, 02:49 AM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 08-31-2009, 03:45 AM
RE: TRANSİTLER - nadya - 08-31-2009, 04:21 PM
RE: TRANSİTLER - Dark Lord - 09-01-2009, 12:48 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-01-2009, 03:00 PM
RE: TRANSİTLER - destina - 09-01-2009, 11:42 PM
RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 09-02-2009, 12:51 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-02-2009, 06:22 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-02-2009, 06:41 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 09-02-2009, 08:05 PM
RE: TRANSİTLER - nadya - 09-02-2009, 09:29 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-03-2009, 04:18 PM
RE: TRANSİTLER - nadya - 09-03-2009, 06:25 PM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 09-04-2009, 01:48 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-05-2009, 02:28 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Luli - 09-05-2009, 03:39 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 09-05-2009, 09:54 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mavi - 09-10-2009, 04:50 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mimoza - 09-05-2009, 11:00 PM
Cvp: TRANSİTLER - ariess - 09-06-2009, 03:26 AM
RE: TRANSİTLER - ayse - 09-10-2009, 03:01 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 09-10-2009, 05:29 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-21-2009, 01:14 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 09-21-2009, 02:02 AM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 09-21-2009, 01:38 AM
RE: TRANSİTLER - ariess - 09-21-2009, 05:22 AM
RE: TRANSİTLER - Dark Lord - 09-22-2009, 02:02 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-22-2009, 02:45 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-22-2009, 11:36 PM
RE: TRANSİTLER - plutonik - 09-23-2009, 01:13 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-23-2009, 09:50 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-14-2011, 12:58 AM
RE: TRANSİTLER - ariess - 09-23-2009, 09:54 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 09-23-2009, 10:26 PM
RE: TRANSİTLER - SoL@RÎ$ - 09-24-2009, 02:03 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-24-2009, 09:50 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-24-2009, 09:56 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 09-24-2009, 10:54 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 09-24-2009, 10:59 PM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 09-28-2009, 09:19 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-29-2009, 08:36 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-30-2009, 09:38 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 09-30-2009, 12:45 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 09-30-2009, 07:00 PM
Cvp: TRANSİTLER - ariess - 09-30-2009, 07:07 PM
Cvp: TRANSİTLER - ariess - 10-01-2009, 02:23 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-09-2009, 01:26 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-09-2009, 11:42 AM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 10-10-2009, 11:21 AM
Cvp: TRANSİTLER - Mimoza - 10-10-2009, 12:00 PM
Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 10-10-2009, 09:45 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-10-2009, 09:52 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mimoza - 10-10-2009, 09:54 PM
Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 10-10-2009, 10:12 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-11-2009, 08:09 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-12-2009, 01:17 AM
Cvp: TRANSİTLER - ariess - 10-12-2009, 01:21 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-14-2009, 10:28 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-14-2009, 10:34 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-15-2009, 04:04 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-15-2009, 04:16 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-15-2009, 04:20 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-15-2009, 11:51 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-15-2009, 04:57 PM
Jüpinin D-önüşü - astrosohbet - 10-16-2009, 12:44 AM
Cvp: Jüpinin D-önüşü - Félicé - 10-16-2009, 11:46 AM
Cvp: Jüpinin D-önüşü - astrosohbet - 10-16-2009, 04:20 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 10-16-2009, 04:22 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-16-2009, 04:41 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-17-2009, 03:35 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mimoza - 10-17-2009, 04:54 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-17-2009, 08:33 PM
Cvp: Jüpinin D-önüşü - Schatz - 10-18-2009, 12:34 AM
RE: TRANSİTLER - SeLiN - 10-20-2009, 12:20 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Nâr - 10-20-2009, 12:21 PM
Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 10-22-2009, 04:43 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - Nâr - 10-22-2009, 10:18 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - Mimoza - 10-22-2009, 10:24 AM
RE: TRANSİTLER - Valde_Amor - 10-23-2009, 12:24 AM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 10-23-2009, 10:10 AM
RE: TRANSİTLER - aeon - 10-24-2009, 01:23 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 10-27-2009, 11:12 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-31-2009, 04:33 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 10-31-2009, 04:50 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Félicé - 10-31-2009, 11:43 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - aeon - 10-31-2009, 01:01 PM
Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 11-04-2009, 04:50 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 11-04-2009, 10:10 PM
Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 11-04-2009, 11:03 PM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 11-05-2009, 12:19 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - Daily - 11-05-2009, 10:51 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - SoL@RÎ$ - 11-06-2009, 12:50 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 11-06-2009, 12:47 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - Schatz - 11-06-2009, 12:52 AM
RE: TRANSİTLER - aeon - 11-04-2009, 11:06 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-04-2009, 11:18 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 11-04-2009, 11:28 PM
RE: TRANSİTLER - darkvenus - 11-04-2009, 11:59 PM
RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 11-05-2009, 02:11 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-05-2009, 02:29 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 11-05-2009, 02:43 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 11-05-2009, 06:20 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - vuslat - 11-06-2009, 02:57 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 11-06-2009, 04:21 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 11-05-2009, 08:41 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 11-05-2009, 10:19 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-05-2009, 11:04 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - melis_bk - 11-05-2009, 11:22 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 02:42 AM
Cvp: TRANSİTLER - SeLiN - 11-06-2009, 10:28 PM
Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 11-07-2009, 01:13 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 01:33 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 03:40 AM
Cvp: TRANSİTLER - ginka - 11-06-2009, 10:53 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 04:20 PM
Cvp: TRANSİTLER - Daily - 11-06-2009, 10:55 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 04:06 AM
Cvp: TRANSİTLER - Simurg - 11-06-2009, 04:42 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 06:38 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 07:56 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 03:23 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 03:32 AM
RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 11-07-2009, 03:43 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 04:25 AM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 11-07-2009, 04:30 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 04:58 AM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 11-07-2009, 02:52 PM
Venüs Akrepte ~ - astrosohbet - 11-08-2009, 02:48 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-08-2009, 02:50 AM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 11-08-2009, 03:03 AM
Venüs Akrepte ~ - astrosohbet - 11-09-2009, 05:26 AM
Cvp: Venüs Akrepte ~ - astrosohbet - 11-09-2009, 06:13 PM
Cvp: Venüs Akrepte ~ - Félicé - 11-09-2009, 06:26 PM
Cvp: Venüs Akrepte ~ - astrosohbet - 11-09-2009, 06:32 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 11-11-2009, 06:54 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - JoMaJa - 11-11-2009, 08:44 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - gizem kara - 11-12-2009, 11:57 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-25-2009, 03:39 AM
RE: TRANSİTLER - Phoenix - 12-02-2009, 04:57 PM
Durağan Mars - astrosohbet - 12-05-2009, 12:49 AM
Cvp: Durağan Mars - aeon - 12-05-2009, 12:53 AM
Cvp: Durağan Mars - Félicé - 12-05-2009, 01:04 AM
Cvp: Durağan Mars - astrosohbet - 12-05-2009, 01:07 AM
Cvp: Durağan Mars - Félicé - 12-05-2009, 01:13 AM
Cvp: Durağan Mars - Nâr - 12-09-2009, 02:13 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 12-05-2009, 01:42 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 12-08-2009, 09:34 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Félicé - 12-09-2009, 12:54 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 12-09-2009, 01:56 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 12-09-2009, 02:08 AM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 12-09-2009, 02:14 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-09-2009, 02:46 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - melis_bk - 12-09-2009, 02:53 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-09-2009, 10:56 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 12-09-2009, 02:47 PM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 12-10-2009, 02:55 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-10-2009, 03:17 AM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 12-10-2009, 03:46 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-10-2009, 03:24 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-12-2009, 01:44 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Félicé - 12-12-2009, 02:00 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 12-12-2009, 04:01 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-28-2009, 01:41 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-28-2009, 09:58 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-28-2009, 10:33 PM
Cvp: TRANSİTLER - telleyay - 12-28-2009, 11:03 PM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 01-06-2010, 01:03 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 01-12-2010, 05:29 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 01-12-2010, 10:38 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-12-2010, 11:23 PM
RE: TRANSİTLER - lightışık - 01-12-2010, 11:53 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 01-13-2010, 11:26 AM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 01-13-2010, 03:12 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-13-2010, 08:04 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 01-13-2010, 08:11 PM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 01-13-2010, 09:43 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-15-2010, 02:19 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Venüs - 01-15-2010, 02:54 AM
RE: TRANSİTLER - Mimoza - 01-15-2010, 11:29 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-19-2010, 03:28 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 01-19-2010, 01:20 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 01-20-2010, 04:47 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - www - 01-20-2010, 02:09 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-20-2010, 05:14 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - yezda - 01-20-2010, 10:59 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-21-2010, 06:18 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Dark Lord - 01-23-2010, 07:52 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-28-2010, 06:30 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mimoza - 01-29-2010, 12:12 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-29-2010, 12:21 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mimoza - 01-29-2010, 12:25 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-29-2010, 01:15 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mercan - 01-29-2010, 09:41 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-09-2010, 02:09 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mercan - 02-10-2010, 02:09 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-09-2010, 01:06 PM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 02-09-2010, 10:24 PM
RE: TRANSİTLER - zübeyde - 02-09-2010, 10:37 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-09-2010, 11:39 PM
RE: TRANSİTLER - zübeyde - 02-10-2010, 01:39 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-10-2010, 01:15 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 02-10-2010, 02:18 PM
Venüs-Jüpiter-Balık - astrosohbet - 02-11-2010, 11:40 PM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - ginka - 02-11-2010, 11:59 PM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - Derin - 02-12-2010, 12:01 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - Tuğçe - 02-12-2010, 01:06 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - ginka - 02-12-2010, 01:08 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - Tuğçe - 02-12-2010, 01:16 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - ginka - 02-12-2010, 01:18 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - wigo - 02-12-2010, 01:51 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 02-12-2010, 01:40 AM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 02-12-2010, 02:24 AM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 02-12-2010, 03:03 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 02-16-2010, 09:03 PM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 02-19-2010, 08:52 PM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 02-21-2010, 01:33 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 02-22-2010, 12:53 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Serena - 02-22-2010, 03:41 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - ginka - 02-22-2010, 07:19 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-24-2010, 01:52 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 02-24-2010, 11:46 AM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 02-25-2010, 08:03 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 02-25-2010, 09:55 PM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 03-02-2010, 10:11 AM
RE: TRANSİTLER - Nota - 03-02-2010, 11:27 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-02-2010, 12:37 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Nota - 03-02-2010, 02:35 PM
Cvp: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-02-2010, 12:51 PM
Cvp: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-03-2010, 12:22 AM
Cvp: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-03-2010, 11:12 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 03-03-2010, 11:21 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-03-2010, 11:46 AM
Venüs Koç burcunda - astrosohbet - 03-07-2010, 02:53 PM
Cvp: Venüs Koç burcunda - ginka - 03-08-2010, 12:31 AM
RE: TRANSİTLER - Serena - 03-08-2010, 03:56 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 03-08-2010, 04:19 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Serena - 03-08-2010, 04:53 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 04-06-2010, 12:37 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 04-12-2010, 05:14 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 04-19-2010, 01:11 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - ginka - 04-19-2010, 01:28 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 04-19-2010, 01:46 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - ginka - 04-19-2010, 01:54 AM
8 şiddetinde Mars ! - astrosohbet - 04-24-2010, 06:38 AM
RE: TRANSİTLER - melis_bk - 04-24-2010, 06:51 AM
RE: TRANSİTLER - melis_bk - 04-24-2010, 02:48 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - melis_bk - 04-24-2010, 05:34 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Serena - 04-24-2010, 07:29 PM
TRANSİTLER - Luli - 04-24-2010, 08:57 PM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 04-24-2010, 08:39 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 04-24-2010, 11:12 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 04-25-2010, 12:58 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - aeon - 04-25-2010, 01:16 AM
RE: TRANSİTLER - Phoenix - 04-25-2010, 01:21 AM
RE: TRANSİTLER - Serena - 04-25-2010, 01:27 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - aeon - 04-25-2010, 01:41 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 04-25-2010, 02:18 AM
sessizgidis için - astrosohbet - 04-25-2010, 08:16 AM
RE: TRANSİTLER - Serena - 04-28-2010, 05:35 PM
RE: TRANSİTLER - lgb - 05-13-2010, 01:33 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-13-2010, 01:45 PM
Nar Rengi - Serena - 05-18-2010, 01:57 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-18-2010, 02:02 PM
ginka - Serena - 05-25-2010, 12:02 AM
RE: ginka - ginka - 05-25-2010, 12:21 AM
RE: TRANSİTLER - Mavi - 05-28-2010, 01:43 AM
RE: TRANSİTLER - venüsakrep - 07-21-2010, 02:22 PM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 08-12-2010, 04:04 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 08-12-2010, 04:07 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-12-2010, 07:55 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 08-14-2010, 06:10 PM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 08-14-2010, 06:56 PM
RE: TRANSİTLER - arzu - 08-14-2010, 08:19 PM
Ginka için; - Luli - 08-18-2010, 12:30 AM
RE: Ginka için; - ginka - 08-18-2010, 12:37 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-21-2010, 04:01 PM
RE: TRANSİTLER - Nota - 08-22-2010, 12:05 AM
RE: TRANSİTLER - ateskızı - 08-22-2010, 02:31 AM
RE: TRANSİTLER - Messa - 08-22-2010, 11:26 AM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 08-24-2010, 07:05 PM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 08-24-2010, 07:07 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 08-24-2010, 07:13 PM
RE: TRANSİTLER - boduc - 08-26-2010, 06:32 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-26-2010, 06:38 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 08-27-2010, 01:37 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 08-27-2010, 01:48 PM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 09-04-2010, 12:55 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 09-05-2010, 10:17 PM
RE: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 09-05-2010, 10:26 PM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 09-05-2010, 10:29 PM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 09-05-2010, 10:36 PM
RE: TRANSİTLER - simya - 09-06-2010, 01:09 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-06-2010, 11:16 PM
RE: TRANSİTLER - simya - 09-10-2010, 04:17 PM
RE: TRANSİTLER - simya - 09-13-2010, 03:50 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 09-20-2010, 03:52 PM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-26-2010, 05:00 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-26-2010, 06:03 PM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-26-2010, 10:25 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-27-2010, 03:17 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-27-2010, 11:49 AM
RE: TRANSİTLER - NinMeSarRa_ - 09-27-2010, 03:31 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-27-2010, 11:48 AM
RE: TRANSİTLER - Mavisahram - 09-27-2010, 02:47 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-27-2010, 10:08 PM
RE: TRANSİTLER - Mavisahram - 09-27-2010, 11:02 PM
RE: TRANSİTLER - gullusutcu - 10-02-2010, 09:59 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-02-2010, 12:50 PM
RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 10-15-2010, 08:20 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-28-2010, 01:41 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 01-27-2011, 04:45 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 01-27-2011, 05:17 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 12-19-2010, 09:50 PM
RE: TRANSİTLER - ariess - 01-27-2011, 04:26 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 01-27-2011, 04:32 AM
RE: TRANSİTLER - ariess - 01-27-2011, 05:27 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 01-27-2011, 06:03 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 01-27-2011, 12:04 PM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 01-27-2011, 10:55 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 01-28-2011, 01:58 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 09-09-2011, 04:18 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-09-2011, 11:46 AM
RE: TRANSİTLER - Mavisahram - 09-14-2011, 01:52 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 09-15-2011, 02:34 AM
RE: TRANSİTLER - aeon - 09-09-2011, 10:34 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-09-2011, 11:47 AM
RE: TRANSİTLER - Mahinur - 01-28-2011, 12:57 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 01-28-2011, 04:30 AM
RE: TRANSİTLER - nisan15 - 09-14-2011, 01:23 AM
RE: TRANSİTLER - ELF - 09-14-2011, 01:27 AM
RE: TRANSİTLER - Mahinur - 09-14-2011, 01:36 AM
RE: TRANSİTLER - nisan15 - 09-14-2011, 01:37 AM
RE: TRANSİTLER - Mavisahram - 09-15-2011, 02:46 AM
RE: TRANSİTLER - eylülmavi - 04-09-2012, 11:51 PM
RE: TRANSİTLER - eylülmavi - 06-15-2012, 11:29 AM
RE: TRANSİTLER - Kaktüs - 06-27-2012, 07:56 PM
RE: TRANSİTLER - picachu - 06-29-2012, 12:28 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 08-19-2012, 09:21 PM
RE: TRANSİTLER - Derin - 08-19-2012, 10:28 PM
Plutomania için - astrosohbet - 08-30-2012, 06:03 PM
RE: Transitler - SeRDaL - 11-03-2012, 06:41 PM
RE: Transitler - gizem kara - 02-04-2013, 10:59 PM
RE: Transitler - sevgi123 - 02-14-2013, 11:24 PM
RE: Transitler - elifinden - 12-19-2015, 06:42 PM
RE: Transitler - leptis - 01-16-2016, 08:21 PM
Cvp: Transitler - kayasran - 01-17-2016, 01:58 AM
Cvp: Transitler - leptis - 01-17-2016, 07:42 PM
Cvp: Transitler - bird - 03-09-2016, 10:21 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-10-2016, 02:27 AM
Cvp: Transitler - cero - 04-10-2016, 05:45 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-10-2016, 10:21 PM
Cvp: Transitler - cero - 04-11-2016, 01:20 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-11-2016, 08:48 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-02-2016, 07:58 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-26-2016, 08:28 PM
RE: Transitler - mashameral - 04-11-2016, 02:03 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-11-2016, 08:49 PM
RE: Transitler - tülin aktaş - 07-02-2016, 08:07 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-07-2016, 02:25 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-08-2016, 07:57 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-08-2016, 08:13 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-08-2016, 11:14 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 04:12 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-09-2016, 10:44 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 11:18 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-09-2016, 11:33 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 11:42 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-11-2016, 09:25 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-12-2016, 02:22 AM
RE: Transitler - Kumsal - 07-09-2016, 05:36 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 06:46 PM
RE: Transitler - Kumsal - 07-09-2016, 08:44 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 09:23 PM
RE: Transitler - Kumsal - 07-10-2016, 12:10 AM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-10-2016, 12:27 AM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-10-2016, 12:34 AM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-10-2016, 02:03 PM
RE: Transitler - Kumsal - 07-10-2016, 12:50 AM
Cvp: Transitler - Kumsal - 07-10-2016, 03:24 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-10-2016, 03:40 PM
Cvp: Transitler - HELK - 07-10-2016, 10:17 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-10-2016, 03:48 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-13-2016, 11:56 PM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 07-14-2016, 12:00 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-14-2016, 12:27 PM
RE: Transitler - Kumsal - 07-10-2016, 09:59 PM
Cvp: Transitler - simone de - 07-11-2016, 02:40 AM
Cvp: Transitler - simone de - 07-11-2016, 02:51 AM
Cvp: Transitler - bird - 07-11-2016, 10:54 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-12-2016, 04:21 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-12-2016, 08:36 PM
Cvp: Transitler - eminesen - 07-13-2016, 01:10 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-13-2016, 12:35 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-13-2016, 04:43 AM
RE: Transitler - bird - 07-14-2016, 02:46 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-14-2016, 02:54 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-14-2016, 03:58 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-14-2016, 04:36 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-18-2016, 10:24 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-15-2016, 04:51 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-17-2016, 12:06 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-17-2016, 11:44 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-18-2016, 02:52 PM
RE: Transitler - Alejandro - 07-26-2016, 01:24 AM
Cvp: Transitler - cero - 07-27-2016, 01:19 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-27-2016, 02:25 AM
Cvp: Transitler - cero - 08-20-2016, 01:15 AM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 08-20-2016, 04:36 PM
Cvp: Transitler - cero - 08-20-2016, 05:24 PM
RE: Transitler - Alejandro - 08-21-2016, 03:21 AM
RE: Transitler - Alejandro - 08-21-2016, 03:21 AM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 01:53 AM
RE: Transitler - Alejandro - 08-22-2016, 03:27 AM
RE: Transitler - Alejandro - 08-22-2016, 03:38 AM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 10:00 AM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 10:02 AM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 10:11 AM
RE: Transitler - bird - 08-22-2016, 10:11 AM
RE: Transitler - cancimini - 08-22-2016, 04:35 PM
Cvp: Transitler - mashameral - 08-24-2016, 12:13 PM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 08:17 PM
RE: Transitler - mashameral - 08-24-2016, 12:14 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 10-29-2016, 11:53 AM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 10-29-2016, 06:56 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 10-29-2016, 07:32 PM
RE: Transitler - Libra - 10-29-2016, 12:03 PM
RE: Transitler - Alejandro - 10-29-2016, 12:26 PM
Cvp: Transitler - Libra - 10-29-2016, 06:49 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 10-29-2016, 07:35 PM
RE: Transitler - Alejandro - 11-02-2016, 05:40 PM
RE: Transitler - Alejandro - 11-02-2016, 05:49 PM
RE: Transitler - Libra - 11-25-2016, 11:50 PM
RE: Transitler - Alejandro - 11-26-2016, 02:22 AM
RE: Transitler - Libra - 12-02-2016, 02:46 PM
RE: Transitler - Breath - 12-13-2016, 03:40 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 12-18-2016, 12:12 AM
RE: Transitler - Libra - 12-18-2016, 01:02 AM
RE: Transitler - Alejandro - 02-22-2017, 08:47 PM
Cvp: Transitler - Ahmeedd - 02-22-2017, 11:05 PM
RE: Transitler - capri - 02-22-2017, 09:46 PM
RE: Transitler - BayanKararsız - 02-23-2017, 02:00 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 02-23-2017, 02:20 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 02-23-2017, 02:29 AM
RE: Transitler - Libra - 02-23-2017, 10:57 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 02-23-2017, 12:41 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 02-23-2017, 12:17 PM
RE: Transitler - Libra - 02-23-2017, 03:18 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 02-23-2017, 08:20 PM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 02-24-2017, 12:25 AM
RE: Transitler - Alejandro - 02-24-2017, 10:16 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 02-24-2017, 10:21 PM
RE: Transitler - Libra - 03-07-2017, 11:28 AM
Cvp: Transitler - capri - 03-07-2017, 03:01 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 03-07-2017, 11:44 AM
RE: Transitler - Libra - 03-07-2017, 03:05 PM
Cvp: Transitler - capri - 03-07-2017, 10:02 PM
RE: Transitler - Libra - 03-07-2017, 10:08 PM
RE: Transitler - Libra - 03-09-2017, 08:52 PM
RE: Transitler - Libra - 03-09-2017, 09:19 PM
RE: Transitler - capri - 03-09-2017, 09:31 PM
RE: Transitler - Libra - 04-11-2017, 01:06 PM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 04-11-2017, 03:08 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-12-2017, 01:46 AM
RE: Transitler - Libra - 04-11-2017, 03:16 PM
RE: Transitler - BayanKararsız - 04-12-2017, 12:19 AM
RE: Transitler - Libra - 04-12-2017, 12:32 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 04-12-2017, 12:47 AM
RE: Transitler - Libra - 04-12-2017, 08:17 AM
RE: Transitler - Kumsal - 04-12-2017, 01:59 PM
RE: Transitler - capri - 04-12-2017, 08:23 PM
RE: Transitler - Alejandro - 04-15-2017, 01:51 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 04-15-2017, 08:09 PM
RE: Transitler - capri - 04-16-2017, 12:05 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-16-2017, 02:49 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 05-25-2017, 01:28 PM
RE: Transitler - capri - 05-27-2017, 12:49 AM
Cvp: Transitler - rebelheart - 06-22-2017, 04:01 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-02-2017, 02:04 AM
RE: Transitler - capri - 07-02-2017, 02:23 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-02-2017, 02:27 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-02-2017, 04:12 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-03-2017, 01:47 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-03-2017, 02:15 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 07-03-2017, 02:17 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-03-2017, 02:24 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 07-03-2017, 02:45 AM
RE: Transitler - say24 - 07-03-2017, 02:49 PM
RE: Transitler - cancimini - 07-03-2017, 03:34 PM
RE: Transitler - say24 - 07-03-2017, 09:59 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 07-03-2017, 10:48 PM
RE: Transitler - Alejandro - 07-08-2017, 03:57 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-13-2017, 01:42 AM
Cvp: Transitler - Feslegen - 11-15-2018, 01:04 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-13-2017, 01:38 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-13-2017, 01:52 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-13-2017, 02:51 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 07-13-2017, 02:59 AM
RE: Transitler - eminesen - 07-13-2017, 01:04 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-18-2017, 02:26 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 07-19-2017, 12:05 AM
RE: Transitler - eminesen - 07-19-2017, 12:51 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-19-2017, 12:54 AM
RE: Transitler - eminesen - 07-19-2017, 01:00 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 07-19-2017, 01:07 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-19-2017, 01:20 AM
RE: Transitler - Kumsal - 07-19-2017, 01:46 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-19-2017, 10:30 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-19-2017, 10:51 AM
RE: Transitler - say24 - 07-21-2017, 04:16 AM
RE: Transitler - say24 - 07-21-2017, 03:28 PM
RE: Transitler - Libra - 07-21-2017, 11:51 PM
RE: Transitler - Alejandro - 07-27-2017, 11:05 PM
RE: Transitler - Alejandro - 08-01-2017, 12:07 PM
RE: Transitler - Libra - 08-04-2017, 09:28 PM
RE: Transitler - Alejandro - 08-05-2017, 02:34 PM
Cvp: Transitler - lunarperson - 08-05-2017, 02:45 PM
Cvp: Transitler - zeynepelif - 08-05-2017, 10:44 PM
Cvp: Transitler - lunarperson - 08-08-2017, 11:35 PM
RE: Transitler - Liaa - 08-05-2017, 04:05 PM
RE: Transitler - Libra - 08-05-2017, 04:48 PM
RE: Transitler - lunarperson - 08-05-2017, 05:25 PM
RE: Transitler - Libra - 08-05-2017, 05:34 PM
Cvp: Transitler - lunarperson - 08-08-2017, 11:41 PM
RE: Transitler - Libra - 08-09-2017, 12:19 AM
RE: Transitler - Gulsen - 08-13-2017, 04:55 PM
RE: Transitler - Libra - 11-04-2017, 07:07 PM
RE: Transitler - Laamimha - 11-04-2017, 07:32 PM
RE: Transitler - picachu - 11-04-2017, 07:54 PM
RE: Transitler - Gulsen - 11-22-2017, 04:19 PM
Cvp: Transitler - Merau - 01-02-2018, 01:17 AM
RE: Transitler - capri - 01-03-2018, 02:30 AM
Cvp: Transitler - Merau - 01-03-2018, 02:47 AM
Cvp: Transitler - meraklıkeçi - 03-09-2018, 09:14 PM
RE: Transitler - Libra - 11-07-2018, 04:26 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-07-2018, 04:42 PM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 11-12-2018, 06:12 PM
Cvp: Transitler - Feslegen - 11-13-2018, 03:15 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-25-2018, 09:50 PM
RE: Transitler - justicee - 11-25-2018, 11:21 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-26-2018, 03:36 AM
RE: Transitler - Libra - 11-30-2018, 09:40 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 12-05-2018, 10:00 AM
Cvp: Transitler - eminesen - 12-05-2018, 01:19 PM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 12-05-2018, 03:34 PM
RE: Transitler - Feslegen - 12-06-2018, 04:32 AM
RE: Transitler - Feslegen - 12-31-2018, 11:50 PM
RE: Transitler - Gulsen - 01-06-2019, 10:01 PM
RE: Transitler - Feslegen - 01-10-2019, 10:22 PM
Cvp: Transitler - astrosohbet - 01-12-2019, 10:32 PM
Cvp: Transitler - Feslegen - 01-13-2019, 02:11 AM
Cvp: Transitler - merkür_yen - 03-11-2019, 02:51 PM
RE: Transitler - say24 - 01-13-2019, 09:55 PM
RE: Transitler - tugsem_10 - 09-06-2019, 12:35 PM
RE: Transitler - ahsen1 - 11-13-2019, 03:56 PM
Cvp: Transitler - Frederico - 11-14-2019, 04:06 AM
Cvp: Transitler - ahsen1 - 11-14-2019, 09:28 PM
Cvp: Transitler - Frederico - 11-14-2019, 09:41 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-18-2019, 01:43 AM
RE: Transitler - Karmen - 12-04-2019, 03:26 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-11-2020, 02:56 AM
Cvp: Transitler - astrosohbet - 04-26-2007, 08:41 PM
nilyum'un eşine ; - astrosohbet - 05-01-2007, 03:16 AM
RE: Transitler - Kurby - 05-30-2007, 11:12 AM
Cvp: Transitler - vivienleigh - 05-30-2007, 12:03 PM
Cvp: Transitler - Mavi - 05-30-2007, 02:06 PM
Cvp: RE: Transitler - astrosohbet - 07-06-2007, 04:43 AM
Cvp: Transitler - vivienleigh - 09-25-2007, 03:48 PM
RE: Transitler - uranus - 09-25-2007, 06:08 PM
Cvp: Transitler - astrosohbet - 09-26-2007, 02:49 AM
RE: Transitler - uranus - 09-26-2007, 01:43 PM
Cvp: Transit mars evlerde - mashameral - 02-27-2016, 02:50 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  İnsanı ot gibi hissettiren transitler Marie 27 37,251 11-21-2019 03:19 PM
Son Mesaj: Karmen
  Kişisel bakımlar ve dış görünüşde değişiklikler için uygun transitler ? Alejandro 18 28,309 09-13-2017 11:12 AM
Son Mesaj: Laremme
  Transitler ve Sorular Arkadaş 2 9,040 03-01-2012 08:59 PM
Son Mesaj: Arkadaş
  Transitler Bize Neler Yaptı ? :) :( ariess 89 111,243 10-17-2010 02:00 AM
Son Mesaj: Félicé

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 7 Misafir