Değerlendir:
  • 84 Oy - 2.99 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Transitler
Yazar Mesaj
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #121
gökyüzünde bu ay ve burçlar
Koç Burcunda Yeniay ve Burçlar 06.Nisan.2008 / 07:27:31

Hızlı ve yeni gelişmelerle karşılaşacağımız bir aylık sürece giriyoruz. Yeni girişimler, geleceğe yönelik kalıcı adımlar atmak için özellikle pazartesi ve salı günleri olumlu gözüküyor. Güneş'in yüceldiği Koç burcunda ve Ay'ın yüceldiği Boğa burcunda olduğu bu iki günde atacağımız adımların da güçlü ve kalıcı gelişmelere imkan tanıyacağını gözden kaçırmamamızda fayda var.



Aşağıda burçlara göre yeniayın etkilerinin değerlendirmelerini okuyabilirsiniz. Yükselen burcunuza göre okumanız tavsiye edilir. Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız, o zaman burcunuza (Güneş) göre de okuyabilirsiniz.



Koç



Bu yeniay sizin için önemli girişim fırsatları getirebilir. Yeni girişimlerde bulunmak için güçlü dürtüler hissedeceksiniz. Uzun zamandır beklettiğiniz projeleri ortaya koymak için ideal günlerdesiniz. Yeni girişimlerde bulunabilir, dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Ama yine de beklenmedik durumlara karşı tedbiri elden bırakmamalısınız. Bu günlerde kişisel başarınızla dikkat çekebilir, karşınızdakiler üzerinde olumlu etki bırakabilirsiniz.Yakın çevrenizle bilgi alışverişinde bulunmak, araştırmacı ve yenilikçi niteliklerinizi ortaya koymak başarınızı perçinleyecektir. Cesur kararlar almanın tam zamanı. Koşulları istediğiniz yöne çekebilmek için avantajlarla dolu bu dönemi iyi değerlendirin. İçinizdeki değişimleri dış görüntünüze de yansıtabilir, yepyeni bir imaj çizebilirsiniz. Karşı taraftan gelebilecek eleştirilere esnek yaklaşmaya çalışmalısınız.



Boğa



Yeniay, kontrolünüz dışında gelişecek şeylere karşı tedbirli olmanız gerektiğine işaret ediyor. Gizli düşmanlıklara muhatap kalabilirsiniz. Hesapta olmayan gelişmeler can sıkabilir. Şartları fazla zorlamadan, her şeyi doğal akışına bırakmak daha isabetli olacak. Riskli girişimler istenmeyen kayıplar getirebilir. Henüz yeni projelere girmek için uygun günlerde değilsiniz. Bu dönemde sağlığınıza da özen göstermeniz yerinde olur.



İkizler



Sosyal aktiviteler içerisinde yer almak, kendinizi daha görünür kılmak için çok uygun bir dönem. Geniş çevrelerle ilişkiler adına önemli gelişmeler bekleyebilirsiniz. İleride daha fazla işinize yarayacak dostlukların temelini atmak için ideal bir dönem. Şimdi kurulacak dostluklar, zamanla hedeflerinize ulaşmak için faydalı hale gelebilir. Grup aktiviteleri ve arkadaşlarla ilişkiler rahatlatacak. Yeniay, yeni arkadaşlıklar kurabileceğinize, dostlarınızla hoşça vakit geçireceğinize, sosyal çevre ilişkilerinizden istifade etme şansınızın artacağına işaret etmekte. Dikkatleri üzerinizde toplamakta zorlanmayacaksınız. Kişisel girişimlerinizde daha aktif ve cesaretli tavır almanız sonuçta size kazandıracaktır. Enerjinizin de yüksek olacağı bu dönemi iyi değerlendirmeye bakın. Şansınızı zorlayın.



Yengeç



Kariyer evinizde gerçekleşecek olan yeniay, iş hayatınızla veya genel anlamda ulaşmak istediğiniz hedeflerinizle ilgili yeni girişimlere ve başlangıçlara işaret ediyor. İş hayatında oldukça hareketli günler sizi bekliyor. İş ve kariyer konularında yeni girişimler dikkat çekiyor. Sorumluluklar ağırlaşacak ama altından kalkabilirseniz başarı çok daha kolay gelecektir. Olası sürpriz gelişmelerin altından kalkabilmek için sahip olduğunuz esnekliğinizi ve adaptasyonunuzu iyi kullanın. Çalışmıyor iseniz de, başkalarını organize etmek ve yönlendirmek gereken durumlarla karşılaşacaksınız demektir. Kısacası bu dönemde geri planda kalma şansınız yok gibi. Olaylara aktif olarak katılmak gerekecek. Konuşma yaptığınız ortamlarda kolaylıkla dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.



Aslan



Eğitimle ilgili faaliyetlerde bulunabilir, işinizle ilgili uzun mesafeli yolculuklardan, çevrenizde hızlı dönen olaylardan başınızı kaşımaya fırsat bulamayabilirsiniz. İletişim, ulaştırma, bilişim, pazarlama, taşımacılık gibi sektörlerde iseniz, önemli gelişmeler kaydedeceksiniz. Sorumlulukların sizi fazla yıpratmayacağı, rahat ve hareketli bir döneme giriyorsunuz. Yeni fikirlere ve planlara ihtiyacınız var. Olaylara daha geniş ve farklı bir pencereden bakabilmek için, içinde bulunduğunuz monoton durumlardan uzaklaşmalısınız. Yoksa arzu ettiğiniz değişiklikleri gerçekleştiremezsiniz. Seyahatlere çıkmak, değişik ortamlarda bulunmak için ideal zaman. Bunu yapma şansınız yoksa en azından sanal olarak internet ortamında farklı konulara ulaşmak size faydalı olacaktır. Yeni şeyler öğrenmeye çok açık olacaksınız, bunu iyi değerlendirin. Zihinsel faaliyetlere girişmek, hep istediğiniz ama şimdiye kadar vakit bulamadığınız konularda eğitim almak, yeni şeyler öğrenmek için çok uygun bir dönem. Seyahatler yapmak, yeni yerler ve yeni insanlar tanımak ufkunuzu geliştirecektir. İş hayatında ilişkiler daha ılımlı gidebilir.



Başak



Ortaklaşa işler ön plana çıkıyor. Başkalarının parasal durumlarındaki değişimler sizin üzerinizde önemli etkiler yaratabilir. Kredi, borç almak veya başkalarını da bağlayan girişimlerde bulunabilirsiniz. Hedefe iyi konsantre olmalı, dağılmamalısınız. Zira karşınıza çok değişik niteliklerde işler çıkabilir. Çok iyi bilmediğiniz veya boyunuzun üzerinde risk alacağınız işleri iyice gözden geçirmelisiniz. Başkalarından bağımsız hareket etmek kolay olmayabilir. Özellikle ay sonlarında yapılması gereken vergi, stopaj, kredi ödemeleri gibi konularda çok dikkatli olmalısınız. Ortaklaşa sahip olunanlar konusunda beklenmedik gelişmeler can sıkabilir. Başkalarının şartlarındaki değişimler sizi de etkileyebilir; duygusal konularda zorlanmalar yaratabilir.



Terazi



Karşılıklı ilişkilerin çok önem taşıyacağı günlerdesiniz. Küçük sorunları fazla büyütmemekte fayda var. Yeni ilişkiler, ortaklıklar, iş konularında anlaşmalar gündeme gelebilir. Başlatmak istediğiniz ortaklaşa projeleriniz varsa, yeniayla birlikte bu konularda girişim yapmanız doğru olacaktır. Yeni fikirlere açık olmak, daha geniş alana yayılabilme imkanı getirebilir. Sizden daha deneyimli kişilerin fikirlerine kulak vermelisiniz. Başarıyı yakalamak için iyi ilişkiler içinde olmak gerekiyor.



Akrep



Yoğun bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Özellikle günlük işlerin organizasyonunda bir takım sorunlarla karşılaşmak can sıkabilir. Yanınızda çalışanlar veya çalışma arkadaşlarınızla sorunlar olabilir. Veya onların sorumluluklarını gereğinden fazla üstlenmek zorunda kalabilirsiniz. Planlarda umulmadık gelişmeler can sıkabilir, günlük işlerinizi organize etmekte zorlanabilirsiniz. Sabırlı olmak gerekiyor. Birlikte çalıştığınız veya astınız konumundaki kişilerin yaratıcı fikirlerine daha fazla fırsat tanımanız size fayda getirecektir. Sağlığınıza da özen göstermelisiniz. Başarıya giden yolun çok çalışmaktan geçtiği doğru; ama sağlığınıza da dikkat etmeli, dinlenmeye de vakit ayırmalısınız. Günlük egzersizleri ve sağlıklı beslenmeyi de ihmal etmemelisiniz. Yeme içme konusundaki alışkanlıklarınızı gözden geçirmek için ideal günlerdesiniz.



Yay



Gerginlikten uzak ve rahat bir döneme giriyorsunuz. Hayatın coşkusunu içinizde hissedin ve gezip tozmayı, her zamankinden değişik bir şeyler yapmayı ihmal etmeyin. Bir süre için mesuliyetlerden uzaklaşmak moral kazandırıcı ve motive edici olacaktır. Esnek olmayı başarırsanız gerek iş, gerekse özel hayatınızda işler rast gidecektir. Günlük hayatınıza biraz renk katmak, hobilerinize, sanatsal konulara, sportif faaliyetlere vakit ayırmak iyi gelecektir. Artistik ve sanatsal konularda yeni girişimlere, gelişmelere çok açık olduğunuz günlerdesiniz. Yaratıcılığınızı en iyi şekilde değerlendirebilirseniz, olumlu sonuçlar elde edeceksiniz. Ay içinde çocuklarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Duygusal konular ve romantizm hayatınıza heyecan getirebilir. Gereksiz endişelerinizi bir kenara bırakıp, hayatın keyifli yönlerine eğilin.



Oğlak



Yeniay, ev ve yerleşim konularıyla ilgili gelişmelere işaret ediyor. Ev değiştirmek veya dekoratif veya tamirat amaçlı değişikliklere girmek için bu tarihten itibaren girişimde bulunmanız uygun olur. Evinizin içerisinde girişeceğiniz boya, tamirat, dekorasyon değişikliği veya yeni gayrimenkul alımı gibi işler gündeminizde daha fazla yer tutacak. Ev ve aile ile ilgili konulara daha fazla konsantre olmak gerekiyor. Her zamanki kadar sosyal olamayabilir, içe dönük profil izleyebilirsiniz. Bu arada, aile içinde beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Tamamlamak ve üzerinde daha fazla çalışmak gereken işlerle uğraşacağınız günlerdesiniz. Bu çabalarınızın olumlu sonuçlarını, ileride görebileceksiniz. Artık istemeseniz de yapmanız ve bitirmeniz gereken işleri halletme zamanı. Karalı olursanız, zorlukların altından kalkabileceksiniz. Geleceğinizi ilgilendiren önemli kararlar almanız gerekebilir. Çalışma hayatında iseniz, iş hayatından biraz izole olabilirsiniz. İş ile ev arasındaki dengeyi çok iyi kurmalısınız. Bu dönemde sevdiklerinizden alacağınız destek rahatlatıcı olacaktır.



Kova



Yeniay, yakın çevre, kardeşler veya iletişimsel konularda yeniliklere, başlangıçlara işaret etmekte. Bu başlangıçlar eğitimle, yayıncılıkla, yeni öğrenilecek konularla, yazma ile, haberleşme veya zihinsel aktivitelerle ilgili olabilir. Hızlı bir iletişim trafiğine hazır olun. Yeniay size bol hareket ve sosyallik getiriyor. Her zamankinden çok aranabilir, yeni projelere dahil olabilirsiniz. Çabuk ve hareketli gelişen olaylara çabuk adapte olmak, beklenmedik durumlar karşısında seri ve isabetli kararlar almak gerekecek. Kendinizi fikirleriniz yoluyla ortaya koyabilir, yaratıcı projelerinizle göz doldurabilirsiniz. Her türlü zihinsel faaliyette bulunmak, yeni şeyler öğrenmek için çok uygun bir dönemdesiniz. Karşılıklı fikir alışverişleri olumlu sonuçlar doğuracaktır. İletişim, öğrenme, hareket ve hız. İşte yeniayın size getirdikleri!



Balık



Finansla alakalı tüm girişimleriniz için bu tarihi kerteriz alabilirsiniz. Bu tarihten itibaren yeni kazanç yolları arayabilir, farklı alanlara yönelebilirsiniz. Parasal konuların ağırlık taşıyacağı günlerdesiniz. Finansal konularda girişim fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Ama risk alacağınız ve özellikle uzun vadeli yatırım yapacağınız konuları çok iyi tartmanız gerekiyor. Yanlış girişimler kayıplara sebep olabilir. Bu yüzden güvenceli yatırımların dışına çıkmamakta fayda var. Çalışmalarınızın karşılığını almak için biraz daha sabırlı olmak gerekiyor. Kişisel kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmenin yollarını aramalısınız. Yeni fikirlere açık olun, ama ani kararlarla yapılacak yatırım girişimlerinden kaçının. Sonradan pişmanlık duyabilirsiniz.



Yazan: Öner Döşer

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
04-07-2008 11:06 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Transitler - astrosohbet - 04-05-2007, 05:03 AM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 04-06-2007, 02:17 AM
Cvp: Nisan ayı transitleri - astrosohbet - 04-13-2007, 08:08 AM
RE: TRANSİTLER - Kurby - 04-25-2007, 04:33 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 04-26-2007, 12:30 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 04-26-2007, 12:55 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 04-26-2007, 01:19 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 04-26-2007, 02:05 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 04-26-2007, 05:55 AM
vivi 2007 Transit Analizi.. - astrosohbet - 05-02-2007, 05:23 AM
RE: TRANSİTLER - Kurby - 05-02-2007, 01:29 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 05-02-2007, 01:53 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - romantica - 05-02-2007, 01:58 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-02-2007, 02:01 PM
Cvp: vivi 2007 Transit Analizi Devamı.. - vivienleigh - 05-03-2007, 10:36 AM
kurby 2007 Transit Analizi.. - astrosohbet - 05-08-2007, 02:28 AM
RE: TRANSİTLER - Kurby - 05-11-2007, 01:57 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-11-2007, 02:28 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 05-11-2007, 11:30 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 05-13-2007, 01:34 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-13-2007, 03:59 AM
kurby için.. - astrosohbet - 05-13-2007, 11:58 AM
yezda 2007 transit analizi - astrosohbet - 05-17-2007, 11:18 AM
yezda 2007 transit analizi - astrosohbet - 05-18-2007, 08:32 PM
Alya için ;) - astrosohbet - 05-19-2007, 10:04 PM
Alya için .. - astrosohbet - 05-20-2007, 01:24 AM
Cvp: TRANSİTLER - memati - 05-23-2007, 02:03 AM
Cvp: yükselenbaşak için.. - astrosohbet - 06-01-2007, 03:53 AM
Cvp: TRANSİTLER - salmakis - 06-03-2007, 02:02 PM
Cvp: TRANSİTLER - Çarşı 03 - 06-03-2007, 02:52 PM
Cvp: TRANSİTLER - Kurby - 06-04-2007, 06:16 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-06-2007, 03:00 AM
RE: TRANSİTLER - Dinoo - 06-06-2007, 02:58 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-06-2007, 03:09 AM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 06-06-2007, 03:17 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-06-2007, 03:26 AM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 06-06-2007, 03:47 AM
RE: TRANSİTLER - Dinoo - 06-06-2007, 02:00 PM
RE: TRANSİTLER - Dinoo - 06-06-2007, 02:30 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Alya - 06-06-2007, 04:05 PM
Cvp: TRANSİTLER - Kurby - 06-06-2007, 02:55 PM
Cvp: TRANSİTLER - vivienleigh - 06-26-2007, 11:04 AM
RE: TRANSİTLER - Kurby - 06-28-2007, 12:18 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 06-28-2007, 08:44 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 06-28-2007, 08:46 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-29-2007, 02:09 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 06-29-2007, 08:38 AM
mavi 2007 transit analizi - astrosohbet - 07-19-2007, 02:47 AM
Cvp: TRANSİTLER - Angel - 08-02-2007, 03:05 PM
RE: TRANSİTLER - Hades - 08-21-2007, 05:41 PM
Hades 2007 Transit Analizi.. - astrosohbet - 08-30-2007, 03:13 AM
Cvp: TRANSİTLER - ay_se - 09-28-2007, 03:02 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-28-2007, 03:19 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-01-2007, 04:12 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-29-2007, 12:08 AM
RE: TRANSİTLER - ay_se - 09-29-2007, 01:31 AM
RE: TRANSİTLER - ay_se - 10-01-2007, 04:21 AM
TRANSİTLER "vivi" için - Angel - 10-02-2007, 07:54 AM
Cvp: TRANSİTLER "Hades" için - Angel - 10-02-2007, 08:08 AM
Cvp: TRANSİTLER - vivienleigh - 10-02-2007, 11:06 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-03-2007, 03:23 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-03-2007, 01:08 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - yezda - 10-03-2007, 10:41 PM
Cvp: TRANSİTLER - vivienleigh - 10-03-2007, 02:37 PM
Cvp: TRANSİTLER - ay_se - 10-06-2007, 04:01 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 10-07-2007, 05:13 PM
RE: TRANSİTLER - ay_se - 10-07-2007, 09:12 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 10-08-2007, 09:46 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-08-2007, 01:53 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-08-2007, 11:24 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-25-2007, 03:20 AM
RE: TRANSİTLER - yaren - 10-25-2007, 06:48 AM
RE: TRANSİTLER - yaren - 10-25-2007, 07:07 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-25-2007, 01:42 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 10-27-2007, 04:09 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-27-2007, 11:33 PM
Akrep’lere öneriler - yezda - 10-29-2007, 04:32 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 11-01-2007, 10:19 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 11-01-2007, 10:26 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 11-06-2007, 05:47 PM
Cvp: ecce transit analizi.. - astrosohbet - 11-10-2007, 03:10 AM
Cvp: ecce transit analizi.. - astrosohbet - 11-10-2007, 04:31 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 11-16-2007, 05:47 PM
Güneş Yay Burcuna giriyor. - yezda - 11-23-2007, 03:23 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 12-01-2007, 05:15 PM
"Yaren" için - Angel - 12-31-2007, 02:37 AM
"romantica" için - Angel - 01-15-2008, 02:50 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 03-06-2008, 11:32 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 03-09-2008, 01:09 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 03-09-2008, 05:16 PM
gökyüzünde bu ay ve burçlar - yezda - 04-07-2008 11:06 PM
RE: TRANSİTLER - neptunzz - 04-09-2008, 08:55 PM
RE: TRANSİTLER - neptunzz - 05-26-2008, 12:19 PM
RE: TRANSİTLER - memati - 05-27-2008, 10:35 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-27-2008, 11:36 PM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 06-30-2008, 02:36 PM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-01-2008, 06:18 PM
RE: TRANSİTLER - çilekli süt - 07-01-2008, 06:27 PM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 07-02-2008, 06:59 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 07-02-2008, 07:05 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-03-2008, 01:27 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - neptunzz - 07-03-2008, 12:57 PM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 07-03-2008, 01:40 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-03-2008, 03:17 AM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 07-03-2008, 07:55 AM
RE: TRANSİTLER - neptunzz - 07-03-2008, 01:05 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-03-2008, 09:44 PM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 07-03-2008, 01:19 PM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 07-03-2008, 01:22 PM
Cvp: TRANSİTLER - darkvenus - 07-04-2008, 03:45 AM
Cvp: TRANSİTLER - El Auria - 07-04-2008, 10:21 AM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 07-04-2008, 01:58 PM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 07-04-2008, 06:29 PM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 07-05-2008, 12:56 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 07-05-2008, 01:00 AM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 07-07-2008, 01:11 PM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-07-2008, 02:24 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-07-2008, 02:39 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-07-2008, 04:09 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-07-2008, 04:51 AM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-07-2008, 06:12 AM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-07-2008, 01:18 PM
Cvp: TRANSİTLER - volkan - 07-14-2008, 01:44 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-14-2008, 08:44 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 07-16-2008, 12:58 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-16-2008, 01:34 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 07-16-2008, 01:57 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-16-2008, 02:33 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 07-16-2008, 02:53 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-16-2008, 03:00 PM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 07-16-2008, 03:04 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 07-16-2008, 03:12 PM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-16-2008, 06:48 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-19-2008, 04:06 PM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-19-2008, 04:15 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-19-2008, 06:03 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-20-2008, 09:44 AM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-20-2008, 11:26 AM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-20-2008, 07:01 PM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-20-2008, 07:09 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 07-20-2008, 07:45 PM
RE: TRANSİTLER - sim. - 07-19-2008, 06:47 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 07-23-2008, 01:53 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-23-2008, 06:09 AM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 07-24-2008, 06:24 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 07-24-2008, 11:47 PM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 07-25-2008, 11:25 AM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 07-26-2008, 12:22 PM
Cvp: TRANSİTLER - Melike - 07-26-2008, 07:16 PM
Cvp: TRANSİTLER - Melike - 07-27-2008, 12:16 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - sim. - 07-27-2008, 01:07 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - Angel - 07-27-2008, 02:26 AM
Cvp: TRANSİTLER - Melike - 07-27-2008, 03:53 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - Angel - 07-27-2008, 06:04 PM
RE: TRANSİTLER - nurbanu10 - 08-03-2008, 01:03 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 08-03-2008, 02:09 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-03-2008, 03:38 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 08-04-2008, 12:37 AM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-03-2008, 01:55 PM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 08-03-2008, 09:29 PM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 08-04-2008, 02:48 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 08-04-2008, 02:52 AM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 08-04-2008, 02:55 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 08-04-2008, 03:03 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 08-04-2008, 02:53 PM
RE: TRANSİTLER - romantica - 08-04-2008, 02:53 PM
RE: TRANSİTLER - yaren - 08-04-2008, 03:16 PM
Cvp: TRANSİTLER - mislina - 08-04-2008, 03:02 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-04-2008, 11:45 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - yaren - 08-04-2008, 11:58 PM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 08-05-2008, 10:51 AM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-08-2008, 02:31 AM
RE: Cvp: TRANSİTLER - yaren - 08-11-2008, 12:00 AM
venüs basakta - yezda - 08-08-2008, 10:46 PM
Cvp: TRANSİTLER - gizem kara - 08-09-2008, 06:46 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-09-2008, 06:57 PM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-11-2008, 02:30 PM
RE: TRANSİTLER - duygu - 08-17-2008, 01:43 AM
Cvp: TRANSİTLER - uranus - 08-20-2008, 08:59 AM
RE: TRANSİTLER - sim. - 08-26-2008, 04:03 AM
Merkür terazide - yezda - 08-30-2008, 01:05 AM
Cvp: TRANSİTLER - aeon - 08-30-2008, 03:55 PM
RE: Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-30-2008, 04:21 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-04-2008, 11:52 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-05-2008, 12:06 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-05-2008, 12:10 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-05-2008, 12:51 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 09-05-2008, 03:17 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-05-2008, 03:51 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-06-2008, 07:15 AM
RE: TRANSİTLER - galaxia - 09-08-2008, 07:08 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-08-2008, 07:31 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 09-08-2008, 10:38 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-09-2008, 11:51 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-10-2008, 10:12 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-11-2008, 01:24 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-11-2008, 08:51 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-11-2008, 03:38 PM
Şiron & KAD kavuşumu - astrosohbet - 09-12-2008, 07:27 AM
TRANSİTLER - astrosohbet - 09-13-2008, 10:53 AM
RE: TRANSİTLER - redroseee - 09-15-2008, 02:09 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-15-2008, 09:42 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-16-2008, 09:41 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-16-2008, 11:40 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-18-2008, 12:49 AM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 09-23-2008, 03:25 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 09-24-2008, 11:31 PM
RE: TRANSİTLER - hare - 09-26-2008, 10:23 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-27-2008, 12:07 AM
Cvp: TRANSİTLER - Aprilios için - Luli - 10-05-2008, 03:33 PM
haftalik yorumlar - yezda - 10-05-2008, 07:51 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 10-06-2008, 12:34 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 10-06-2008, 08:44 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 10-07-2008, 12:11 AM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 10-07-2008, 12:46 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Félicé - 10-08-2008, 12:42 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 10-08-2008, 12:44 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-09-2008, 09:11 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-09-2008, 09:22 AM
Cvp:"Toprak için" TRANSİTLER - Angel - 10-09-2008, 05:47 PM
Cvp: TRANSİTLER - sim. - 10-09-2008, 11:01 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 10-09-2008, 11:52 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 10-10-2008, 12:39 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-10-2008, 01:04 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 10-10-2008, 03:49 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 10-11-2008, 12:21 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-17-2008, 04:09 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-17-2008, 05:17 PM
TRANSİTLER - Pamuk için - astrosohbet - 10-18-2008, 10:50 PM
venüs yaydaaa - yezda - 10-19-2008, 04:20 PM
19.30.arasi gokyüzü - yezda - 10-19-2008, 04:41 PM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 10-20-2008, 03:57 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-20-2008, 06:09 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-28-2008, 04:47 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - duygu - 10-29-2008, 05:56 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-29-2008, 05:26 PM
RE: TRANSİTLER - duygu - 10-29-2008, 11:04 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-30-2008, 12:53 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-30-2008, 06:27 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-01-2008, 11:53 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 11-02-2008, 10:13 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-03-2008, 01:02 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - merikeklik - 11-03-2008, 10:56 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-03-2008, 03:03 PM
RE: TRANSİTLER - darkvenus - 11-04-2008, 03:05 AM
RE: TRANSİTLER - SoL@RÎ$ - 11-04-2008, 03:33 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-04-2008, 02:18 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-18-2008, 12:49 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-21-2008, 10:13 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 11-21-2008, 06:07 PM
RE: TRANSİTLER - sultan - 11-21-2008, 10:37 PM
Cvp: TRANSİTLER - Angel - 11-27-2008, 10:30 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-28-2008, 01:12 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-28-2008, 07:31 PM
RE: TRANSİTLER - darkvenus - 11-28-2008, 09:04 PM
RE: TRANSİTLER - SoL@RÎ$ - 11-28-2008, 10:44 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-28-2008, 11:22 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - yezda - 12-08-2008, 01:42 AM
RE: TRANSİTLER - cansin1970 - 11-29-2008, 12:39 PM
Cvp: TRANSİTLER - Simurg - 11-29-2008, 11:46 PM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 11-29-2008, 11:46 PM
İyicil Kavuşum - yezda - 11-30-2008, 04:06 PM
Cvp: TRANSİTLER - SoL@RÎ$ - 12-01-2008, 05:50 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 12-01-2008, 08:32 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 12-03-2008, 03:22 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-03-2008, 02:43 PM
RE: TRANSİTLER - merikeklik - 12-05-2008, 01:24 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-05-2008, 03:04 PM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 12-07-2008, 05:58 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-07-2008, 04:31 PM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 12-07-2008, 05:09 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-08-2008, 01:33 AM
Venüs Kova Burcuna giriyor - yezda - 12-08-2008, 01:46 AM
Cvp: Venüs Kova Burcuna giriyor - yezda - 12-08-2008, 02:26 AM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 12-08-2008, 04:29 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 12-10-2008, 08:24 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-11-2008, 02:28 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-11-2008, 05:17 AM
RE: TRANSİTLER - yezda - 12-11-2008, 03:15 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-12-2008, 01:02 AM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 12-19-2008, 10:59 PM
Mars Plüton Kavuşumu - yezda - 12-24-2008, 07:13 PM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 12-25-2008, 02:07 PM
RE: TRANSİTLER - yezda - 12-27-2008, 03:02 AM
GÜNEŞ KOVA'DA - yezda - 01-21-2009, 03:49 AM
Mavi için.. - astrosohbet - 05-26-2009, 03:56 AM
Mavi için.. - astrosohbet - 05-26-2009, 03:38 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 05-26-2009, 03:44 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-26-2009, 03:52 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 05-26-2009, 03:58 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-26-2009, 04:20 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mavi - 05-26-2009, 05:13 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 06-06-2009, 10:52 AM
Cvp: TRANSİTLER - sultan - 06-06-2009, 12:33 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 06-08-2009, 01:12 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-08-2009, 02:15 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 06-08-2009, 03:11 PM
TRANSİTLER - vuslat için - astrosohbet - 06-08-2009, 03:30 PM
Cvp: TRANSİTLER - vuslat için - vuslat - 06-08-2009, 05:03 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 06-08-2009, 05:09 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 06-08-2009, 05:15 PM
RE: TRANSİTLER - Late-goodbye - 06-27-2009, 01:13 PM
Cvp: TRANSİTLER - açelya - 06-27-2009, 05:06 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 06-27-2009, 05:14 PM
Cvp: TRANSİTLER - açelya - 07-11-2009, 02:27 PM
Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 07-11-2009, 03:12 PM
Cvp: TRANSİTLER - SeLiN - 07-11-2009, 05:10 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-18-2009, 07:00 AM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 07-14-2009, 04:40 AM
TRANSİTLER - solaris için - astrosohbet - 07-18-2009, 07:26 AM
Cvp: TRANSİTLER - Simurg - 07-20-2009, 12:54 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 07-20-2009, 09:20 PM
Cvp: TRANSİTLER - Simurg - 07-21-2009, 03:24 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 08-26-2009, 04:45 PM
RE: TRANSİTLER - ateskızı - 08-27-2009, 06:47 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 08-28-2009, 01:02 AM
RE: TRANSİTLER - nadya - 08-28-2009, 01:13 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 08-28-2009, 03:48 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 08-28-2009, 10:05 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mimoza - 08-29-2009, 02:43 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 08-31-2009, 01:45 AM
RE: TRANSİTLER - kovakızı - 08-31-2009, 02:49 AM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 08-31-2009, 03:45 AM
RE: TRANSİTLER - nadya - 08-31-2009, 04:21 PM
RE: TRANSİTLER - Dark Lord - 09-01-2009, 12:48 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-01-2009, 03:00 PM
RE: TRANSİTLER - destina - 09-01-2009, 11:42 PM
RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 09-02-2009, 12:51 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-02-2009, 06:22 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-02-2009, 06:41 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 09-02-2009, 08:05 PM
RE: TRANSİTLER - nadya - 09-02-2009, 09:29 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-03-2009, 04:18 PM
RE: TRANSİTLER - nadya - 09-03-2009, 06:25 PM
Cvp: TRANSİTLER - Luli - 09-04-2009, 01:48 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-05-2009, 02:28 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Luli - 09-05-2009, 03:39 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 09-05-2009, 09:54 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mavi - 09-10-2009, 04:50 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mimoza - 09-05-2009, 11:00 PM
Cvp: TRANSİTLER - ariess - 09-06-2009, 03:26 AM
RE: TRANSİTLER - ayse - 09-10-2009, 03:01 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 09-10-2009, 05:29 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-21-2009, 01:14 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 09-21-2009, 02:02 AM
Cvp: TRANSİTLER - Defnis - 09-21-2009, 01:38 AM
RE: TRANSİTLER - ariess - 09-21-2009, 05:22 AM
RE: TRANSİTLER - Dark Lord - 09-22-2009, 02:02 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-22-2009, 02:45 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-22-2009, 11:36 PM
RE: TRANSİTLER - plutonik - 09-23-2009, 01:13 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-23-2009, 09:50 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-14-2011, 12:58 AM
RE: TRANSİTLER - ariess - 09-23-2009, 09:54 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 09-23-2009, 10:26 PM
RE: TRANSİTLER - SoL@RÎ$ - 09-24-2009, 02:03 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-24-2009, 09:50 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 09-24-2009, 09:56 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 09-24-2009, 10:54 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 09-24-2009, 10:59 PM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 09-28-2009, 09:19 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-29-2009, 08:36 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-30-2009, 09:38 PM
RE: TRANSİTLER - Defnis - 09-30-2009, 12:45 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 09-30-2009, 07:00 PM
Cvp: TRANSİTLER - ariess - 09-30-2009, 07:07 PM
Cvp: TRANSİTLER - ariess - 10-01-2009, 02:23 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-09-2009, 01:26 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-09-2009, 11:42 AM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 10-10-2009, 11:21 AM
Cvp: TRANSİTLER - Mimoza - 10-10-2009, 12:00 PM
Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 10-10-2009, 09:45 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-10-2009, 09:52 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mimoza - 10-10-2009, 09:54 PM
Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 10-10-2009, 10:12 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-11-2009, 08:09 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 10-12-2009, 01:17 AM
Cvp: TRANSİTLER - ariess - 10-12-2009, 01:21 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-14-2009, 10:28 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-14-2009, 10:34 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-15-2009, 04:04 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-15-2009, 04:16 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-15-2009, 04:20 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-15-2009, 11:51 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-15-2009, 04:57 PM
Jüpinin D-önüşü - astrosohbet - 10-16-2009, 12:44 AM
Cvp: Jüpinin D-önüşü - Félicé - 10-16-2009, 11:46 AM
Cvp: Jüpinin D-önüşü - astrosohbet - 10-16-2009, 04:20 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 10-16-2009, 04:22 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-16-2009, 04:41 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-17-2009, 03:35 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mimoza - 10-17-2009, 04:54 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-17-2009, 08:33 PM
Cvp: Jüpinin D-önüşü - Schatz - 10-18-2009, 12:34 AM
RE: TRANSİTLER - SeLiN - 10-20-2009, 12:20 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Nâr - 10-20-2009, 12:21 PM
Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 10-22-2009, 04:43 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - Nâr - 10-22-2009, 10:18 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - Mimoza - 10-22-2009, 10:24 AM
RE: TRANSİTLER - Valde_Amor - 10-23-2009, 12:24 AM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 10-23-2009, 10:10 AM
RE: TRANSİTLER - aeon - 10-24-2009, 01:23 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 10-27-2009, 11:12 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-31-2009, 04:33 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 10-31-2009, 04:50 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Félicé - 10-31-2009, 11:43 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - aeon - 10-31-2009, 01:01 PM
Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 11-04-2009, 04:50 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 11-04-2009, 10:10 PM
Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 11-04-2009, 11:03 PM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 11-05-2009, 12:19 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - Daily - 11-05-2009, 10:51 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - SoL@RÎ$ - 11-06-2009, 12:50 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - astrosohbet - 11-06-2009, 12:47 AM
Cvp: Mars Aslan burcunda ~ - Schatz - 11-06-2009, 12:52 AM
RE: TRANSİTLER - aeon - 11-04-2009, 11:06 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-04-2009, 11:18 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 11-04-2009, 11:28 PM
RE: TRANSİTLER - darkvenus - 11-04-2009, 11:59 PM
RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 11-05-2009, 02:11 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-05-2009, 02:29 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 11-05-2009, 02:43 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 11-05-2009, 06:20 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - vuslat - 11-06-2009, 02:57 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 11-06-2009, 04:21 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 11-05-2009, 08:41 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Simurg - 11-05-2009, 10:19 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-05-2009, 11:04 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - melis_bk - 11-05-2009, 11:22 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 02:42 AM
Cvp: TRANSİTLER - SeLiN - 11-06-2009, 10:28 PM
Cvp: TRANSİTLER - redroseee - 11-07-2009, 01:13 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 01:33 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 03:40 AM
Cvp: TRANSİTLER - ginka - 11-06-2009, 10:53 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 04:20 PM
Cvp: TRANSİTLER - Daily - 11-06-2009, 10:55 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 04:06 AM
Cvp: TRANSİTLER - Simurg - 11-06-2009, 04:42 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 06:38 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-06-2009, 07:56 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 03:23 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 03:32 AM
RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 11-07-2009, 03:43 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 04:25 AM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 11-07-2009, 04:30 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 11-07-2009, 04:58 AM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 11-07-2009, 02:52 PM
Venüs Akrepte ~ - astrosohbet - 11-08-2009, 02:48 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-08-2009, 02:50 AM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 11-08-2009, 03:03 AM
Venüs Akrepte ~ - astrosohbet - 11-09-2009, 05:26 AM
Cvp: Venüs Akrepte ~ - astrosohbet - 11-09-2009, 06:13 PM
Cvp: Venüs Akrepte ~ - Félicé - 11-09-2009, 06:26 PM
Cvp: Venüs Akrepte ~ - astrosohbet - 11-09-2009, 06:32 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 11-11-2009, 06:54 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - JoMaJa - 11-11-2009, 08:44 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - gizem kara - 11-12-2009, 11:57 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 11-25-2009, 03:39 AM
RE: TRANSİTLER - Phoenix - 12-02-2009, 04:57 PM
Durağan Mars - astrosohbet - 12-05-2009, 12:49 AM
Cvp: Durağan Mars - aeon - 12-05-2009, 12:53 AM
Cvp: Durağan Mars - Félicé - 12-05-2009, 01:04 AM
Cvp: Durağan Mars - astrosohbet - 12-05-2009, 01:07 AM
Cvp: Durağan Mars - Félicé - 12-05-2009, 01:13 AM
Cvp: Durağan Mars - Nâr - 12-09-2009, 02:13 PM
RE: TRANSİTLER - nuray esen - 12-05-2009, 01:42 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 12-08-2009, 09:34 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Félicé - 12-09-2009, 12:54 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 12-09-2009, 01:56 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 12-09-2009, 02:08 AM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 12-09-2009, 02:14 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-09-2009, 02:46 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - melis_bk - 12-09-2009, 02:53 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-09-2009, 10:56 PM
RE: TRANSİTLER - gizem kara - 12-09-2009, 02:47 PM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 12-10-2009, 02:55 AM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-10-2009, 03:17 AM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 12-10-2009, 03:46 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-10-2009, 03:24 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-12-2009, 01:44 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Félicé - 12-12-2009, 02:00 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 12-12-2009, 04:01 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-28-2009, 01:41 AM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 12-28-2009, 09:58 PM
Cvp: TRANSİTLER - astrosohbet - 12-28-2009, 10:33 PM
Cvp: TRANSİTLER - telleyay - 12-28-2009, 11:03 PM
Cvp: TRANSİTLER - melis_bk - 01-06-2010, 01:03 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 01-12-2010, 05:29 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 01-12-2010, 10:38 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-12-2010, 11:23 PM
RE: TRANSİTLER - lightışık - 01-12-2010, 11:53 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 01-13-2010, 11:26 AM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 01-13-2010, 03:12 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-13-2010, 08:04 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 01-13-2010, 08:11 PM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 01-13-2010, 09:43 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-15-2010, 02:19 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Venüs - 01-15-2010, 02:54 AM
RE: TRANSİTLER - Mimoza - 01-15-2010, 11:29 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-19-2010, 03:28 AM
Cvp: TRANSİTLER - yezda - 01-19-2010, 01:20 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 01-20-2010, 04:47 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - www - 01-20-2010, 02:09 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-20-2010, 05:14 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - yezda - 01-20-2010, 10:59 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-21-2010, 06:18 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Dark Lord - 01-23-2010, 07:52 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-28-2010, 06:30 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mimoza - 01-29-2010, 12:12 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-29-2010, 12:21 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mimoza - 01-29-2010, 12:25 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 01-29-2010, 01:15 PM
Cvp: TRANSİTLER - Mercan - 01-29-2010, 09:41 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-09-2010, 02:09 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Mercan - 02-10-2010, 02:09 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-09-2010, 01:06 PM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 02-09-2010, 10:24 PM
RE: TRANSİTLER - zübeyde - 02-09-2010, 10:37 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-09-2010, 11:39 PM
RE: TRANSİTLER - zübeyde - 02-10-2010, 01:39 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-10-2010, 01:15 PM
Cvp: TRANSİTLER - Félicé - 02-10-2010, 02:18 PM
Venüs-Jüpiter-Balık - astrosohbet - 02-11-2010, 11:40 PM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - ginka - 02-11-2010, 11:59 PM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - Derin - 02-12-2010, 12:01 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - Tuğçe - 02-12-2010, 01:06 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - ginka - 02-12-2010, 01:08 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - Tuğçe - 02-12-2010, 01:16 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - ginka - 02-12-2010, 01:18 AM
Cvp: Venüs-Jüpiter-Balık - wigo - 02-12-2010, 01:51 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 02-12-2010, 01:40 AM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 02-12-2010, 02:24 AM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 02-12-2010, 03:03 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 02-16-2010, 09:03 PM
RE: TRANSİTLER - Simurg - 02-19-2010, 08:52 PM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 02-21-2010, 01:33 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 02-22-2010, 12:53 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Serena - 02-22-2010, 03:41 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - ginka - 02-22-2010, 07:19 PM
RE: TRANSİTLER - uranus - 02-24-2010, 01:52 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 02-24-2010, 11:46 AM
RE: TRANSİTLER - Schatz - 02-25-2010, 08:03 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 02-25-2010, 09:55 PM
RE: TRANSİTLER - vuslat - 03-02-2010, 10:11 AM
RE: TRANSİTLER - Nota - 03-02-2010, 11:27 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-02-2010, 12:37 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Nota - 03-02-2010, 02:35 PM
Cvp: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-02-2010, 12:51 PM
Cvp: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-03-2010, 12:22 AM
Cvp: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-03-2010, 11:12 AM
RE: TRANSİTLER - uranus - 03-03-2010, 11:21 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 03-03-2010, 11:46 AM
Venüs Koç burcunda - astrosohbet - 03-07-2010, 02:53 PM
Cvp: Venüs Koç burcunda - ginka - 03-08-2010, 12:31 AM
RE: TRANSİTLER - Serena - 03-08-2010, 03:56 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 03-08-2010, 04:19 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Serena - 03-08-2010, 04:53 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 04-06-2010, 12:37 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 04-12-2010, 05:14 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 04-19-2010, 01:11 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - ginka - 04-19-2010, 01:28 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 04-19-2010, 01:46 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - ginka - 04-19-2010, 01:54 AM
8 şiddetinde Mars ! - astrosohbet - 04-24-2010, 06:38 AM
RE: TRANSİTLER - melis_bk - 04-24-2010, 06:51 AM
RE: TRANSİTLER - melis_bk - 04-24-2010, 02:48 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - melis_bk - 04-24-2010, 05:34 PM
Cvp: RE: TRANSİTLER - Serena - 04-24-2010, 07:29 PM
TRANSİTLER - Luli - 04-24-2010, 08:57 PM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 04-24-2010, 08:39 PM
RE: TRANSİTLER - aeon - 04-24-2010, 11:12 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 04-25-2010, 12:58 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - aeon - 04-25-2010, 01:16 AM
RE: TRANSİTLER - Phoenix - 04-25-2010, 01:21 AM
RE: TRANSİTLER - Serena - 04-25-2010, 01:27 AM
Cvp: RE: TRANSİTLER - aeon - 04-25-2010, 01:41 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 04-25-2010, 02:18 AM
sessizgidis için - astrosohbet - 04-25-2010, 08:16 AM
RE: TRANSİTLER - Serena - 04-28-2010, 05:35 PM
RE: TRANSİTLER - lgb - 05-13-2010, 01:33 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-13-2010, 01:45 PM
Nar Rengi - Serena - 05-18-2010, 01:57 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 05-18-2010, 02:02 PM
ginka - Serena - 05-25-2010, 12:02 AM
RE: ginka - ginka - 05-25-2010, 12:21 AM
RE: TRANSİTLER - Mavi - 05-28-2010, 01:43 AM
RE: TRANSİTLER - venüsakrep - 07-21-2010, 02:22 PM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 08-12-2010, 04:04 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 08-12-2010, 04:07 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-12-2010, 07:55 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 08-14-2010, 06:10 PM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 08-14-2010, 06:56 PM
RE: TRANSİTLER - arzu - 08-14-2010, 08:19 PM
Ginka için; - Luli - 08-18-2010, 12:30 AM
RE: Ginka için; - ginka - 08-18-2010, 12:37 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-21-2010, 04:01 PM
RE: TRANSİTLER - Nota - 08-22-2010, 12:05 AM
RE: TRANSİTLER - ateskızı - 08-22-2010, 02:31 AM
RE: TRANSİTLER - Messa - 08-22-2010, 11:26 AM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 08-24-2010, 07:05 PM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 08-24-2010, 07:07 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 08-24-2010, 07:13 PM
RE: TRANSİTLER - boduc - 08-26-2010, 06:32 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 08-26-2010, 06:38 PM
RE: TRANSİTLER - Serena - 08-27-2010, 01:37 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 08-27-2010, 01:48 PM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 09-04-2010, 12:55 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 09-05-2010, 10:17 PM
RE: TRANSİTLER - tiyatral_gitarist - 09-05-2010, 10:26 PM
RE: TRANSİTLER - sessizgidiş - 09-05-2010, 10:29 PM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 09-05-2010, 10:36 PM
RE: TRANSİTLER - simya - 09-06-2010, 01:09 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-06-2010, 11:16 PM
RE: TRANSİTLER - simya - 09-10-2010, 04:17 PM
RE: TRANSİTLER - simya - 09-13-2010, 03:50 PM
RE: TRANSİTLER - ginka - 09-20-2010, 03:52 PM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-26-2010, 05:00 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-26-2010, 06:03 PM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-26-2010, 10:25 PM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-27-2010, 03:17 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-27-2010, 11:49 AM
RE: TRANSİTLER - NinMeSarRa_ - 09-27-2010, 03:31 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-27-2010, 11:48 AM
RE: TRANSİTLER - Mavisahram - 09-27-2010, 02:47 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 09-27-2010, 10:08 PM
RE: TRANSİTLER - Mavisahram - 09-27-2010, 11:02 PM
RE: TRANSİTLER - gullusutcu - 10-02-2010, 09:59 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 10-02-2010, 12:50 PM
RE: TRANSİTLER - Tuğçe - 10-15-2010, 08:20 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 10-28-2010, 01:41 AM
RE: TRANSİTLER - astrosohbet - 01-27-2011, 04:45 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 01-27-2011, 05:17 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 12-19-2010, 09:50 PM
RE: TRANSİTLER - ariess - 01-27-2011, 04:26 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 01-27-2011, 04:32 AM
RE: TRANSİTLER - ariess - 01-27-2011, 05:27 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 01-27-2011, 06:03 AM
RE: TRANSİTLER - Daily - 01-27-2011, 12:04 PM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 01-27-2011, 10:55 PM
RE: TRANSİTLER - Daily - 01-28-2011, 01:58 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 09-09-2011, 04:18 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-09-2011, 11:46 AM
RE: TRANSİTLER - Mavisahram - 09-14-2011, 01:52 AM
RE: TRANSİTLER - ginka - 09-15-2011, 02:34 AM
RE: TRANSİTLER - aeon - 09-09-2011, 10:34 AM
RE: TRANSİTLER - Félicé - 09-09-2011, 11:47 AM
RE: TRANSİTLER - Mahinur - 01-28-2011, 12:57 AM
RE: TRANSİTLER - Venüs - 01-28-2011, 04:30 AM
RE: TRANSİTLER - nisan15 - 09-14-2011, 01:23 AM
RE: TRANSİTLER - ELF - 09-14-2011, 01:27 AM
RE: TRANSİTLER - Mahinur - 09-14-2011, 01:36 AM
RE: TRANSİTLER - nisan15 - 09-14-2011, 01:37 AM
RE: TRANSİTLER - Mavisahram - 09-15-2011, 02:46 AM
RE: TRANSİTLER - eylülmavi - 04-09-2012, 11:51 PM
RE: TRANSİTLER - eylülmavi - 06-15-2012, 11:29 AM
RE: TRANSİTLER - Kaktüs - 06-27-2012, 07:56 PM
RE: TRANSİTLER - picachu - 06-29-2012, 12:28 PM
RE: TRANSİTLER - Nâr - 08-19-2012, 09:21 PM
RE: TRANSİTLER - Derin - 08-19-2012, 10:28 PM
Plutomania için - astrosohbet - 08-30-2012, 06:03 PM
RE: Transitler - SeRDaL - 11-03-2012, 06:41 PM
RE: Transitler - gizem kara - 02-04-2013, 10:59 PM
RE: Transitler - sevgi123 - 02-14-2013, 11:24 PM
RE: Transitler - elifinden - 12-19-2015, 06:42 PM
RE: Transitler - leptis - 01-16-2016, 08:21 PM
Cvp: Transitler - kayasran - 01-17-2016, 01:58 AM
Cvp: Transitler - leptis - 01-17-2016, 07:42 PM
Cvp: Transitler - bird - 03-09-2016, 10:21 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-10-2016, 02:27 AM
Cvp: Transitler - cero - 04-10-2016, 05:45 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-10-2016, 10:21 PM
Cvp: Transitler - cero - 04-11-2016, 01:20 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-11-2016, 08:48 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-02-2016, 07:58 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-26-2016, 08:28 PM
RE: Transitler - mashameral - 04-11-2016, 02:03 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-11-2016, 08:49 PM
RE: Transitler - tülin aktaş - 07-02-2016, 08:07 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-07-2016, 02:25 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-08-2016, 07:57 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-08-2016, 08:13 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-08-2016, 11:14 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 04:12 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-09-2016, 10:44 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 11:18 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-09-2016, 11:33 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 11:42 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-11-2016, 09:25 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-12-2016, 02:22 AM
RE: Transitler - Kumsal - 07-09-2016, 05:36 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 06:46 PM
RE: Transitler - Kumsal - 07-09-2016, 08:44 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-09-2016, 09:23 PM
RE: Transitler - Kumsal - 07-10-2016, 12:10 AM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-10-2016, 12:27 AM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-10-2016, 12:34 AM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-10-2016, 02:03 PM
RE: Transitler - Kumsal - 07-10-2016, 12:50 AM
Cvp: Transitler - Kumsal - 07-10-2016, 03:24 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-10-2016, 03:40 PM
Cvp: Transitler - HELK - 07-10-2016, 10:17 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-10-2016, 03:48 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-13-2016, 11:56 PM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 07-14-2016, 12:00 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-14-2016, 12:27 PM
RE: Transitler - Kumsal - 07-10-2016, 09:59 PM
Cvp: Transitler - simone de - 07-11-2016, 02:40 AM
Cvp: Transitler - simone de - 07-11-2016, 02:51 AM
Cvp: Transitler - bird - 07-11-2016, 10:54 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-12-2016, 04:21 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-12-2016, 08:36 PM
Cvp: Transitler - eminesen - 07-13-2016, 01:10 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-13-2016, 12:35 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-13-2016, 04:43 AM
RE: Transitler - bird - 07-14-2016, 02:46 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-14-2016, 02:54 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-14-2016, 03:58 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-14-2016, 04:36 PM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 07-18-2016, 10:24 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-15-2016, 04:51 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-17-2016, 12:06 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-17-2016, 11:44 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-18-2016, 02:52 PM
RE: Transitler - Alejandro - 07-26-2016, 01:24 AM
Cvp: Transitler - cero - 07-27-2016, 01:19 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-27-2016, 02:25 AM
Cvp: Transitler - cero - 08-20-2016, 01:15 AM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 08-20-2016, 04:36 PM
Cvp: Transitler - cero - 08-20-2016, 05:24 PM
RE: Transitler - Alejandro - 08-21-2016, 03:21 AM
RE: Transitler - Alejandro - 08-21-2016, 03:21 AM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 01:53 AM
RE: Transitler - Alejandro - 08-22-2016, 03:27 AM
RE: Transitler - Alejandro - 08-22-2016, 03:38 AM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 10:00 AM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 10:02 AM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 10:11 AM
RE: Transitler - bird - 08-22-2016, 10:11 AM
RE: Transitler - cancimini - 08-22-2016, 04:35 PM
Cvp: Transitler - mashameral - 08-24-2016, 12:13 PM
Cvp: Transitler - bird - 08-22-2016, 08:17 PM
RE: Transitler - mashameral - 08-24-2016, 12:14 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 10-29-2016, 11:53 AM
Cvp: Transitler - tülin aktaş - 10-29-2016, 06:56 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 10-29-2016, 07:32 PM
RE: Transitler - Libra - 10-29-2016, 12:03 PM
RE: Transitler - Alejandro - 10-29-2016, 12:26 PM
Cvp: Transitler - Libra - 10-29-2016, 06:49 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 10-29-2016, 07:35 PM
RE: Transitler - Alejandro - 11-02-2016, 05:40 PM
RE: Transitler - Alejandro - 11-02-2016, 05:49 PM
RE: Transitler - Libra - 11-25-2016, 11:50 PM
RE: Transitler - Alejandro - 11-26-2016, 02:22 AM
RE: Transitler - Libra - 12-02-2016, 02:46 PM
RE: Transitler - Breath - 12-13-2016, 03:40 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 12-18-2016, 12:12 AM
RE: Transitler - Libra - 12-18-2016, 01:02 AM
RE: Transitler - Alejandro - 02-22-2017, 08:47 PM
Cvp: Transitler - Ahmeedd - 02-22-2017, 11:05 PM
RE: Transitler - capri - 02-22-2017, 09:46 PM
RE: Transitler - BayanKararsız - 02-23-2017, 02:00 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 02-23-2017, 02:20 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 02-23-2017, 02:29 AM
RE: Transitler - Libra - 02-23-2017, 10:57 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 02-23-2017, 12:41 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 02-23-2017, 12:17 PM
RE: Transitler - Libra - 02-23-2017, 03:18 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 02-23-2017, 08:20 PM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 02-24-2017, 12:25 AM
RE: Transitler - Alejandro - 02-24-2017, 10:16 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 02-24-2017, 10:21 PM
RE: Transitler - Libra - 03-07-2017, 11:28 AM
Cvp: Transitler - capri - 03-07-2017, 03:01 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 03-07-2017, 11:44 AM
RE: Transitler - Libra - 03-07-2017, 03:05 PM
Cvp: Transitler - capri - 03-07-2017, 10:02 PM
RE: Transitler - Libra - 03-07-2017, 10:08 PM
RE: Transitler - Libra - 03-09-2017, 08:52 PM
RE: Transitler - Libra - 03-09-2017, 09:19 PM
RE: Transitler - capri - 03-09-2017, 09:31 PM
RE: Transitler - Libra - 04-11-2017, 01:06 PM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 04-11-2017, 03:08 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-12-2017, 01:46 AM
RE: Transitler - Libra - 04-11-2017, 03:16 PM
RE: Transitler - BayanKararsız - 04-12-2017, 12:19 AM
RE: Transitler - Libra - 04-12-2017, 12:32 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 04-12-2017, 12:47 AM
RE: Transitler - Libra - 04-12-2017, 08:17 AM
RE: Transitler - Kumsal - 04-12-2017, 01:59 PM
RE: Transitler - capri - 04-12-2017, 08:23 PM
RE: Transitler - Alejandro - 04-15-2017, 01:51 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 04-15-2017, 08:09 PM
RE: Transitler - capri - 04-16-2017, 12:05 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 04-16-2017, 02:49 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 05-25-2017, 01:28 PM
RE: Transitler - capri - 05-27-2017, 12:49 AM
Cvp: Transitler - rebelheart - 06-22-2017, 04:01 PM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-02-2017, 02:04 AM
RE: Transitler - capri - 07-02-2017, 02:23 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-02-2017, 02:27 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-02-2017, 04:12 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-03-2017, 01:47 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-03-2017, 02:15 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 07-03-2017, 02:17 AM
RE: Transitler - Alejandro - 07-03-2017, 02:24 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 07-03-2017, 02:45 AM
RE: Transitler - say24 - 07-03-2017, 02:49 PM
RE: Transitler - cancimini - 07-03-2017, 03:34 PM
RE: Transitler - say24 - 07-03-2017, 09:59 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 07-03-2017, 10:48 PM
RE: Transitler - Alejandro - 07-08-2017, 03:57 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-13-2017, 01:42 AM
Cvp: Transitler - Feslegen - 11-15-2018, 01:04 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-13-2017, 01:38 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-13-2017, 01:52 AM
Cvp: Transitler - Alejandro - 07-13-2017, 02:51 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 07-13-2017, 02:59 AM
RE: Transitler - eminesen - 07-13-2017, 01:04 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-18-2017, 02:26 PM
RE: Transitler - Ahmeedd - 07-19-2017, 12:05 AM
RE: Transitler - eminesen - 07-19-2017, 12:51 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-19-2017, 12:54 AM
RE: Transitler - eminesen - 07-19-2017, 01:00 AM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 07-19-2017, 01:07 AM
RE: Transitler - BayanKararsız - 07-19-2017, 01:20 AM
RE: Transitler - Kumsal - 07-19-2017, 01:46 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-19-2017, 10:30 AM
RE: Transitler - dilek8855 - 07-19-2017, 10:51 AM
RE: Transitler - say24 - 07-21-2017, 04:16 AM
RE: Transitler - say24 - 07-21-2017, 03:28 PM
RE: Transitler - Libra - 07-21-2017, 11:51 PM
RE: Transitler - Alejandro - 07-27-2017, 11:05 PM
RE: Transitler - Alejandro - 08-01-2017, 12:07 PM
RE: Transitler - Libra - 08-04-2017, 09:28 PM
RE: Transitler - Alejandro - 08-05-2017, 02:34 PM
Cvp: Transitler - lunarperson - 08-05-2017, 02:45 PM
Cvp: Transitler - zeynepelif - 08-05-2017, 10:44 PM
Cvp: Transitler - lunarperson - 08-08-2017, 11:35 PM
RE: Transitler - Liaa - 08-05-2017, 04:05 PM
RE: Transitler - Libra - 08-05-2017, 04:48 PM
RE: Transitler - lunarperson - 08-05-2017, 05:25 PM
RE: Transitler - Libra - 08-05-2017, 05:34 PM
Cvp: Transitler - lunarperson - 08-08-2017, 11:41 PM
RE: Transitler - Libra - 08-09-2017, 12:19 AM
RE: Transitler - Gulsen - 08-13-2017, 04:55 PM
RE: Transitler - Libra - 11-04-2017, 07:07 PM
RE: Transitler - Laamimha - 11-04-2017, 07:32 PM
RE: Transitler - picachu - 11-04-2017, 07:54 PM
RE: Transitler - Gulsen - 11-22-2017, 04:19 PM
Cvp: Transitler - Merau - 01-02-2018, 01:17 AM
RE: Transitler - capri - 01-03-2018, 02:30 AM
Cvp: Transitler - Merau - 01-03-2018, 02:47 AM
Cvp: Transitler - meraklıkeçi - 03-09-2018, 09:14 PM
RE: Transitler - Libra - 11-07-2018, 04:26 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-07-2018, 04:42 PM
Cvp: Transitler - BayanKararsız - 11-12-2018, 06:12 PM
Cvp: Transitler - Feslegen - 11-13-2018, 03:15 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-25-2018, 09:50 PM
RE: Transitler - justicee - 11-25-2018, 11:21 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-26-2018, 03:36 AM
RE: Transitler - Libra - 11-30-2018, 09:40 PM
RE: Transitler - dilek8855 - 12-05-2018, 10:00 AM
Cvp: Transitler - eminesen - 12-05-2018, 01:19 PM
Cvp: Transitler - dilek8855 - 12-05-2018, 03:34 PM
RE: Transitler - Feslegen - 12-06-2018, 04:32 AM
RE: Transitler - Feslegen - 12-31-2018, 11:50 PM
RE: Transitler - Gulsen - 01-06-2019, 10:01 PM
RE: Transitler - Feslegen - 01-10-2019, 10:22 PM
Cvp: Transitler - astrosohbet - 01-12-2019, 10:32 PM
Cvp: Transitler - Feslegen - 01-13-2019, 02:11 AM
Cvp: Transitler - merkür_yen - 03-11-2019, 02:51 PM
RE: Transitler - say24 - 01-13-2019, 09:55 PM
RE: Transitler - tugsem_10 - 09-06-2019, 12:35 PM
RE: Transitler - ahsen1 - 11-13-2019, 03:56 PM
Cvp: Transitler - Frederico - 11-14-2019, 04:06 AM
Cvp: Transitler - ahsen1 - 11-14-2019, 09:28 PM
Cvp: Transitler - Frederico - 11-14-2019, 09:41 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-18-2019, 01:43 AM
RE: Transitler - Karmen - 12-04-2019, 03:26 PM
RE: Transitler - Feslegen - 11-11-2020, 02:56 AM
Cvp: Transitler - astrosohbet - 04-26-2007, 08:41 PM
nilyum'un eşine ; - astrosohbet - 05-01-2007, 03:16 AM
RE: Transitler - Kurby - 05-30-2007, 11:12 AM
Cvp: Transitler - vivienleigh - 05-30-2007, 12:03 PM
Cvp: Transitler - Mavi - 05-30-2007, 02:06 PM
Cvp: RE: Transitler - astrosohbet - 07-06-2007, 04:43 AM
Cvp: Transitler - vivienleigh - 09-25-2007, 03:48 PM
RE: Transitler - uranus - 09-25-2007, 06:08 PM
Cvp: Transitler - astrosohbet - 09-26-2007, 02:49 AM
RE: Transitler - uranus - 09-26-2007, 01:43 PM
Cvp: Transit mars evlerde - mashameral - 02-27-2016, 02:50 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  İnsanı ot gibi hissettiren transitler Marie 27 37,109 11-21-2019 03:19 PM
Son Mesaj: Karmen
  Kişisel bakımlar ve dış görünüşde değişiklikler için uygun transitler ? Alejandro 18 28,227 09-13-2017 11:12 AM
Son Mesaj: Laremme
  Transitler ve Sorular Arkadaş 2 9,036 03-01-2012 08:59 PM
Son Mesaj: Arkadaş
  Transitler Bize Neler Yaptı ? :) :( ariess 89 111,081 10-17-2010 02:00 AM
Son Mesaj: Félicé

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 5 Misafir