Değerlendir:
  • 14 Oy - 2.21 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Koç Burcu Bebeği
Yazar Mesaj
SESAME Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 63
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
Koç Burcu Bebeği
İşte oyun grubunun Rambo’su geldi! Eğer etrafta bir Koç çocuğu dolanıyorsa çevrenizde çokca hareket ve aksiyona hazır olun. Ayrıca bu ufaklığın uslu uslu bir köşede oturmasını hiç beklemeyin, çünkü bu hiç olmayacaktır.. Koç bebeği burçlar arasındaki en gürültülü bebektir ve sesini muhakkak duyurur. Ateş grubu üyesi bu minik koç, dinamik ve her zaman uyanıktır. Zor bir çocukmudur? Evet, düşündüğünüzden daha fazla. :)Ebeveynler koç çocuğuna erken yaşlarda paylaşmayı öğretmek konusunda bilinçli davranmalıdır. Çünkü bu Koç bebeğinin doğasında yoktur, sonradan öğrenmeleri gerekir. Kendiliğinden kardeşleriyle parkta yürüyüşe çıkmayı düşünmeyecektir. Koç çocuğunun en çok istediği şey dikkat çekmektir’. Bu konudada ebeveynler bilinçli davranmalıdır. Zaten bir oyun içerisinde Koç çocuğu diğerlerinin dikkatini kolaylıkla çeker. Koç bebeği pek çok şeye erken başlar; erken konuşur, erken yürür..Özetle, Koç bebeği oldukça özgür davranmak istemesinin yanında diğerlerini harekete geçirmektende çok hoşlanır. Koç bebeği fiziksel aktiviteleri kuvvetli ve sürekli uyarılmayı, teşvik edilmeyi isteyen bir bebektir.

babiesonline.com
çeviri:sesame
love gülücük

Karanlığın en çok arttığı anda, gökteki yıldızları görebilirsiniz.
05-27-2008 02:45 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #2
RE: Koç burcu bebeği
ahhhh!!! bilmezmiyim o hiç susmayan, sürekli hareket eden bu yüzden çok düşen ama ağlamadan kalkan ve yine düşen, tatlımı tatlı, konuşkan ve çoook sevimli koç bebeklerini.gülücük bende bitane var valla ama şimdi büyüdü nasıl büyümekse onunkisi.simdi-kızdım yani hiç hayal kurmayın koç bebeği olan anneler hele birde erkekse o bebek yani bebekken neyse ergenkende o.) yani küçücük bir bebekken sabahlara kadar avaz avaz ağlayan ve ertesi gün annesine sanki ohhh iyi yaptım seni yine bu gece uyutmadımgülücük der gibi gülücükler dağıtan o yaramaz bebecikler büyüdüğündede sanki her an başlarına birşey gelebileceği endişesi taşıtıyor annelerine :( o yerinde duramaz tatlı sakar halleriyle...gerçekten çok yaramaz ama çok tatlı oluyorlar koç bebekleri oğlumdan biliyorum yani test edildi onaylandıgülücük)

çok neşeli ve sempatik oluyorlar bebek ve ergen koçlar ...eminim ilerdede çoook çekici olacaklargülücük)

eğer bir koç bebeğiniz varsa heyecana aksiyona ve endişelere alışın ve allah yardımcınız olsun ne diyim.....ömrümü yedin evladımmmm diye çok bağıracaksınız dahagülücük)

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
05-27-2008 10:21 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
Cvp: Koç burcu bebeği
Çocuğunuzun Karakteri

Koç'ta yeralan Güneş, enerjinin en canlı ve yapıcı, aktiviteye en kolay kanalize edilebilir halindedir. Küçük Koç, ayaklarının üzerinde durmaya başlar başlamaz, hayatındaki tüm hareketlilik de başlar. Koç çocukları sürekli telaş halinde, dünyayı araştıran bir doğaya sahiptirler. Bu çocukların muhakkak bir amaca ihtiyaçları vardır. Aksi takdirde, enerjilerini boşa harcamaları ve hatta yaşamın içinde kaybolmaları son derece olasıdır.
Koçların diğer bir özelliği de bağımsızlığa duydukları ihtiyaç ve her şeyi kendi başına yapmak konusundaki sabırsızlıklarıdır. Zor bile olsa, bir şeyi kendi başına yapmayı öğrenmek, ebeveynlerine güvenmekten çok daha tatmin edicidir. Sabırsızlıkları ve çabuk sıkılmaları nedeniyle, Koç çocuklarının her hangi bir şeyi daha iyi yapmak için üzerinde çalışmaları neredeyse olanaksızdır. Kişiliğini, yeteneklerini denemek ispatlamak, tipik Koç karakteristiklerindendir. Eğer Koç çocuğu ebeveynlerinden de destek görürse, enerjisini doğru kullanmayı ve yaşamını tatminkar bir şekilde doldurmayı kolaylıkla öğrenir. Ancak Koç'un iradesini zorlamak ya da bastırmaya çalışmak, saldırgan davranışların ortaya çıkmasına ve yıkıcılığa yolaçabilir.
Bu burcun üyeleri çok erken yaşlardan itibaren, her türlü acı ihtimaline karşın, gerçekleri söylemeyi ve savunmayı tercih ederler. Koç ile ilişkilerde insanın nerede olduğunu bilebilmesi, her şeyin dürüst ve açık bir şekilde paylaşılması aslında büyük bir kolaylıktır. Koç çocuğunun direkt yaklaşımları ve açıklığı aslında ebeveynlerinin yönlendirmesinde çok büyük bir avantajdır. Koç çocukları 2-3 yaşından itibaren "ilk önce ben" tarzını tüm yaşamlarının temeli haline getirerek, davranışlarıyla da bunu ifade etmekten çekinmezler. Koç çocuğunun "ben" duygusu doğal olarak gelişmiştir. Temel yaşamsal içgüdüsü, hayatta kalmak olduğu için, bu O'na gayet doğal gelir. Eğer kişilik entegrasyonu desteklenmez ve çocuğa gerekli şartlar temin edilmezse, ya da kişiliğin bastırılması yoluna gidilirse, erişkinlikte ciddi travmatik durumların yaşanması söz konusu olabilir. Bunun yanında diktatörce yaklaşımlar, sertlik, ağır cezalar ve yaptırımlar da özellikle Koç çocuğu için yaşamın dayanılmaz bir hal almasında önemli rol oynar.

(ekolay.net)

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
11-22-2008 04:49 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #4
Cvp: Koç burcu bebeği
KOÇ BURCU ÇOÇUĞU :

Koç burcu çocuğu dünyaya gelir gelmez çığlığı basar. Böylece daha doğduğu andan itibaren ilgiyi üstüne çeker. İlk andan itibaren evin hakimi olduğunu anlatmaya çalışmaktadır. Aceleci, sabırsız Mars'ın etkisindeki çocuk çok erken çağda ayağa kalkar ve yürür. Her şeyi kendi başına yapmak ister.

Koç burcu çocuğu inatçı olur.

Koç burcu çocuğunun inadını geçirmek hemen hemen imkansızdır. Onu cezalandırmaya kalkmamanızı tavsiye ederiz. Çünkü ceza, ne kadar hafif olursa olsun kişilik sahibi küçüğe indirilen ağır bir darbedir.

En iyisi yumuşaklıkla ve tatlı sözlerle onu yola getirmektir.
Cazibe- Savaş yıldızının etkisindeki çocuk çok gururlu, inatçı, cesur atılgan ve hayalperesttir. Yalan söylerse kendisini cezalandırmamalı ve renkli hayali dolayısıyla olayları başka türlü gördüğünü bilmelisiniz.

Bir taraftan da ona gerçeklerle hayallerin birbirinden çok farklı olduklarını yavaş yavaş anlatmalısınız.

islamakar.com

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
01-12-2009 01:50 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Koç Burcu Vurgusu ve Ünlüleri astrosohbet 15 45,856 05-17-2017 07:33 PM
Son Mesaj: vilma
  Koç Burcu ve Koç Burcu'nun Bilinmeyen Yüzü Yakamoz 0 3,698 02-06-2015 01:33 AM
Son Mesaj: Yakamoz
  Koç Burcu ve Özellikleri ay_se 59 69,005 09-16-2014 12:27 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  Koç Burcu ve Psikopatoloji Luli 6 9,451 11-19-2010 04:25 PM
Son Mesaj: Yargıç

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir