Değerlendir:
  • 22 Oy - 2.86 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Transit Satürn Yay ve Oğlak burçlarını nasıl etkileyecek?
Yazar Mesaj
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #1
Transit Satürn Yay ve Oğlak burçlarını nasıl etkileyecek?
Satürn Başakta - Yay ve Oğlak 09.Eylül.2007 / 08:18:17
Transit Satürn Yay ve Oğlak burçlarını nasıl etkileyecek?
Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederim.

YAY



Transit Satürn, önümüzdeki iki buçuk yıl boyunca, meslek veya uğraşılar, dış dünya ile iletişim, gelecek hedefleri, toplum önündeki pozisyon, yönetim becerileri, üst pozisyonunda bulunan veya hedefleri gerçekleştirme yolunda etkin olan kişilerle ilişkilendirilen 10. evinizde hareket ediyor olacak. Satürn, geçiş yapmakta olduğu ev konularıyla ilgili sorumluluklar alınacağına işaret eder. Bulunduğu ev, en büyük tansiyonun ve mücadelenin yaşandığı alanı gösterir. Bu alanda almamız gereken sorumlulukları ve hayat derslerini ortaya çıkarır.



Satürn, kalıcı ve kronikleşmiş sorunları anlatır. Bu yüzden, aşağıda saydığımız konularla ilgili yaşadığınız sorunların kronikleşme, uzun zaman dilimine yayılması riskine karşı dikkatli olmalısınız.



Dikkat çekmek için, her zamankinden daha çok çalışmanız ve gücünüzü ortaya koymanız gerekecek. Geçmişte sağlam temeller atılmış ve iyi çalışılmış ise, bu dönemde meyvelerini verecektir. Fakat geçmiş dönemlerde tatmin getirmeyen işlerle uğraşmış iseniz, burada yepyeni ve çok farklı bir alana kayabilir, eski işinizi değiştirebilirsiniz. Bu dönem, kaderinizi yönlendirdiğiniz, hayatınızda yeni bir sayfa açtığınız bir dönem olacak.



Kendi uğraştığınız alanda isminizi duyurmanız ancak çok çalışmanız karşılığında mümkün olabilir. Satürn’ün bu evde hareket ediyor olması, işiniz, kariyeriniz ve geleceğinizle ilgili konuları sorguluyor olduğunuzu ve bu konularda endişe duymakta olduğunuzu gösteriyor. Endişeye kapılmanız gayet doğal; fakat karamsarlığa kapılmanız ya da kendinize güvensizlik yapmanız, işinizi zorlaştıracaktır. Üzerinde uğraşmakta olduğunuz işte kararlılık ve sabır göstermek gereken zamandasınız. Eğer şimdiye kadar hiçbir ilerleme gösteremediyseniz ve bu anlamda tatminsizlik duyuyorsanız, bu işinizi değiştirmenizin zamanının gelmiş olduğunun işaretçisidir. Daha önce hiç tecrübe etmediğiniz, tamamen farklı bir alana yönelebilirsiniz.



Şu anda çok yoğun mücadelede olduğunuz için yaptığınız işlerin önemini yeterince algılamayabilirsiniz. Zaman geçtikçe bunları görmek daha mümkün olacak. Eğer yakın periyotta yeterince iyi çalıştıysanız, başarı daha az zorlanarak gelecek. Fakat bu dönemde hiçbir şeyi kolaylıkla ve çabasız elde edebileceğinizi düşünmeyin. Başarınızı ancak zamanla ortaya çıkacak.



İş hayatının gerektirdiği zorluklara katlanmak için, başarılı olacağınız günlerin hayalini kurabilirsiniz. Fakat şu anda çok çalışmanız gerekiyor. Hayatın keyifli yönlerini bir kenara bırakıp, yaptığınız işe odaklanmanız gerek. Tamamen işe konsantre olma gerekliliği, hayatınızda sevdiğiniz insanları ikinci plana atmanıza sebep olabilir.



Özgürce hareket etmeniz zor gözüküyor. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konular, mecburiyet ve sorumluluklarınız, toplumda kendinizi kabul ettirme mücadeleniz, hayatınızın en önemli odak noktası olmuş durumda. Bu zorlanmalar sayesinde, yönetim becerilerinizi geliştirecek ve hayat yolunda olgunlaşma kaydedeceksiniz. Fakat kendinizde bu ilerlemeyi görebilmeniz zaman alacak.



Bu dönemde, ayakları yere basan projeleri peşinde olmanız gerekiyor. Hedeflerinizi gözden geçirip, başarılı olmak için ne yapmanız gerektiğine karar vermelisiniz. Toplumsal saygınlığınızı ve kariyerinizi etkileyecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yanlış davranışlar başkalarının gözünden düşmenize sebep olabilir.



Diğer taraftan, 10. ev eşinizin ebeveynlerini de temsil ettiğinden, bu dönemde onlarla ilişkileriniz soğuk ve mesafeli bir seyir izleyebilir. Satürn’ün bu evden geçiyor olması, eşinizin ebeveynlerinin sağlıklarında sorun olduğunu, hayatlarında zor bir dönemde olduklarını da gösterebilir.



OĞLAK



Transit Satürn, önümüzdeki iki buçuk yıl boyunca, yurt dışına yönelik işler, seyahatler, yabancılarla ilişkiler, eğitim ve öğrenim, yayıncılık, hukuksal konular, dini ve ruhsal konular, dini veya akademik kişilerle ilişkilendirilen 9. evinizde hareket ediyor olacak. Satürn, geçiş yapmakta olduğu ev konularıyla ilgili sorumluluklar alınacağına işaret eder. Bulunduğu ev, en büyük tansiyonun ve mücadelenin yaşandığı alanı gösterir. Bu alanda almamız gereken sorumlulukları ve hayat derslerini ortaya çıkarır.



Satürn, inatçı, kalıcı ve kronikleşmiş sorunları anlatır. Bu yüzden, aşağıda saydığımız konularla ilgili yaşadığınız sorunların kronikleşme, uzun zaman dilimine yayılması riskine karşı dikkatli olmalısınız.



Size yabancı, yeni olan konularla uğraşabilirsiniz. Kariyer için eğitim alabilir, kendinizi yetiştirme gayretine girişebilirsiniz. Zihinsel anlamda şu ana kadar öğrendiklerinizi oturtma ve hayat görüşlerinizi gerçekçi bir biçimde değerlendirme dönemindesiniz. Yabancılarla bir araya gelmek tecrübe kazandırıcı olabilir. Dış ticaretle uğraşan kişiler açısından, daha fazla çalışmak ve temkinli olmak gereken bir dönem.



Satürn bilginin, bilgeleşmenin, bilimin ve felsefenin derin sırrı demektir. Bilimsel, dinsel veya ruhsal konulara odaklanabilir, bu konularda bilginizi arttırabilirsiniz. Rutin dışı konulara ve değişimlere açık olmalı ve esnekliğimizi korumalısınız. Aksi taktirde bu konularda dar kalıplar içerisinde kalabilirsiniz.



Eğitimle ilgili konularda, zor ve sıkıntılı bir dönemden geçmektesiniz. Aldığınız eğitim katı kurallara dayanan akademik bir eğitim veya dinsel eğitim olabilir. Zorlayıcı sınavlar birbiri ardına gelebilir. Başarı ancak çok iyi odaklanmak ve çok çalışmak sayesinde gelecek. Bu dönemde öğrenecekleriniz, hayatınız boyunca sizle birlikte kalacak. Satürn’ün bulunduğu yerde şartlar bizi zorlar. Bu alanda zorlanmanız sayesinde konunuzda uzmanlaşabilirsiniz. Eğitimini aldığınız konu üzerine tez yazmanız veya bir eser vermeniz de bu döneme denk gelebilir.



Uluslar arası işler ve yabancılarla ilişkili işlerde de her şey ağır ve monoton gidiyor olabilir. İlişkilerinizi sağlam tutmalı, gerçekçi projelere girişmelisiniz. Yabancılarla yaptığınız işlerde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Seyahatlerinizde de zorluklarla karşılaşma ihtimaliniz var. Seyahatlerinizden tatmin getirici sonuçlar alamayabilirsiniz. Gittiğiniz ülkelerde şanssızlıklarla karşılaşabilir, seyahatleriniz esnasında sağlık sorunları veya ekonominizi zorlayacak durumlara denk gelebilirsiniz.



Yasal konularla ve hukuki davalarla ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu davalar uzun zamana yayılabilir. Tamamen sonuca ulaşması, Satürn’ün bu evden çıkışına dek sürebilir.



9. ev uzak akrabalarınızı veya eşiniz kanalından akrabalarınızı da temsil ettiğinden, bu dönemde onların hayatlarında zorlanmalara şahit olabilirsiniz.



İnanç ve görüşlerinizi oturtmakta olduğunuz bir dönemden geçmektesiniz. Bu dönemde karşılaşacağınız zorlanmalar, mesuliyetler veya gerçekçi olaylar, hayata bakış açınızın oturmasına sebep olacaktır. Bu dönemde, hayata geliş amacınızı, dünyada olup bitenleri, toplumsal sorunları, dinsel ve etik konuları her zamankinden daha fazla sorguluyor olacaksınız. Bu konular hakkında bilginizi genişletmek isteyebilir, derin araştırmalara girişebilirsiniz. Eğitim aldığınız bir konuda uzmanlık alanınızı belirleyebilir, Satürn bu evdeyken bu konuda ustalaşabilirsiniz.

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
09-09-2007 11:03 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Transit Saturn Evlerde salmakis 191 341,690 11-01-2021 09:32 PM
Son Mesaj: Karpuzseverim
  Transit Satürn Doğ. Haritasında Ay'a Açı Yaparsa astrosohbet 33 42,728 12-13-2019 04:53 PM
Son Mesaj: justicee
  Transit Satürn Açıları Simurg 69 141,488 03-11-2019 12:03 AM
Son Mesaj: merkür_yen
  Transit Satürn Doğ. Haritasında Güneşe Açı Yaparsa astrosohbet 11 21,933 04-06-2018 09:47 AM
Son Mesaj: say24
  Transit Satürn Yay Burcu Geçişi tools 17 25,499 01-10-2018 12:58 AM
Son Mesaj: Kumsal
  Satürn Devinimi & Transitleri nev_bahar 168 257,075 06-19-2016 07:09 PM
Son Mesaj: Alejandro
  Transit Satürn akrep burcunda. Tuğçe 29 40,428 04-23-2016 09:00 PM
Son Mesaj: ekinoks
  Transit Satürn' ün Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi Yakamoz 75 110,782 10-01-2015 09:09 PM
Son Mesaj: Didemm
  Transit Satürnün Ay Düğümlerine Kavuşumu plutomania 22 46,227 04-17-2015 01:30 AM
Son Mesaj: nisan15
  Satürn Yüzünden mi? dubletoprak 9 15,233 01-15-2013 12:52 AM
Son Mesaj: hulya35

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir