Değerlendir:
  • 17 Oy - 2.94 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Transit Satürn akrep burcunda.
Yazar Mesaj
Tuğçe Çevrimdışı
Venus Vip
*****
Venus Vip
lt=
Mesajlar: 723
Üyelik Tarihi: Dec 2008

Rep Puanı: 30

Mesaj: #1
Transit Satürn akrep burcunda.
Koç Burcu

Satürn’ün size vereceği en önemli ders; geçmişte kaçan fırsatlara ve yapılan hatalara takılmadan yaşananların özüne, problemin en ana noktasına, etrafında dolaşmadan varabilmektir.

Satürn sizi borçlar ve krediler yoluyla zorlamaya başlamadan önce önlemlerinizi almalısınız. Örneğin halihazırda bir krediniz, ödemeniz gereken bir borcunuz varsa ve zorlanmadan ödüyor olsanız dahi bunları 5 Ekim’den önce ne yapıp edip kapatmanızı öneririm çünkü sorun çıkarmaya meyilli olacaklar, siz de bir şekilde küçük paralar bile olsa ödemekte zorlanacaksınız. Bu dönem elbette borçlanmak kadar, sizin için başkalarına borç vermekten sakınmanız gereken bir devreyi de gösteriyor. Sonuçta Satürn mülkiyet kavramınızı test edecek. Ne fazla verici, ne fazla alıcı olmalı, sadece adil olmalısınız. Herhangi bir maddi dış kaynağınız varsa, örneğin eşten gelen maddi desteğin kesilmesi gibi bu dönemde bir test niteliğinde ortaya çıkabilir. Bu süreci hasarsız atlatabileceğiniz yollar da var elbette. Bunlar, maddi konularda dış desteklere güvenmemek, başkalarına dayanmayan planlar yapmaktır. Dış desteğe güvenmeden bireysel yatırımlarda bulunmak da iyi bir seçenek olabilir.

İş yerinizde harcadığınız zaman daha fazla çoğalacaktır ve evraklar, telefon gibi iç iletişim hatalarına karşı da uyanık davranmanız gereken bir dönem. İş arkadaşlarınızla aranızda bu süreçte ufak-tefek tatsızlıklar ve yanlış anlaşılmalar da normaldir.

Satürn Akrep sürecinde cinselliğin artık eskisi gibi ilginizi çok çekmediğini de farkedebilirsiniz. Şimdiye kadar gelişigüzel ilişkiler ve cinsellik yaşadıysanız bunlar bu dönemde size çok boş ve anlamsız gelecektir. Daha fazla derinliği olan birlikteliklere çekileceksiniz. Eğer böyle bir birliktelik yaşayamazsanız bu potansiyel kendisini cinsel sorunlar olarak ortaya koyabilir.

Bir çok Koç burcu için bu süreç; büyük ihtimalle bir olay vasıtasıyla ölüm ve ötesine, metafizik konulara daha ciddiyetle yaklaşacakları bir dönemi de işaret etmekte. Şarlatanların sizi sömürmesine izin vermeyin.

Potansiyel sorunlu tarih aralıklarınız şunlardır:

31 Aralık 2012 - 14 Ocak 2013
25 Nisan 2013 - 7 Mayıs 2013
31 Ağustos - 18 Eylül 2012
8 Ocak 2015 - 22 Ocak 2015
8 Mayıs 2015 - 21 Mayıs 2015
17 Eylül 2015 - 18 Eylül 2015




Boğa Burcu

Satürn’ün size vereceği en önemli ders ikili ilişkiler alanında olacak. Diplomasiyi, karşınızdaki insanlara nasıl davranılması gerektiği hakkında bilgelik kazanacağınız bir döneme giriyorsunuz.

İnsanlar konusunda çok fazla seçici olmanız gereken bir süreç. Ciddi bir beraberliği olmayan Boğalar bu dönemde kendileri için önem taşıyacak birisiyle tanışabilir ve evlenebilirler. Evli olan Boğalar için ise ilişkileriyle ilgili önemli kararlar almak durumunda kalacakları bir dönem olacak. Gelişim noktanıza uymayan, ileriye yönelik planlarınıza uygunluk göstermeyen karakterde bir eşiniz varsa bu dönemde ayrılık görülebilir. Veya partneriniz üzerinize çok fazla sorumluluk yüklemeye başladığı bir döneme girerek sizi yıpratabilir ve siz bu ilişkiden böylece sıkılabilirsiniz. Ne olursa olsun anahtar sözcük ikili ilişkilerle ilgili önemli bir yol ayrımı ve yeni bir döngünün başlangıcıdır.

Bu süreçte olumsuz etkilenmemek için karşınızdaki insanlar konusunda olabildiğince seçici olmalı, bir iş anlaşması veya evlilik gibi her türlü anlaşmaya imza atmadan uzun uzun düşünmeli ve planın “gerçekçi ve uzun vadeli” olup olamayacağına bakmalısınız. Aksi taktirde karşınızdaki insan sizin açınızdan karakterinizi ve yaşam enerjinizi yıpratıcı nitelikte olacaktır. Ne olursa olsun kararsız kalmamaya çalışın. Ve kararlarınızı da uzun vadede çok iyi ölçüp biçerek almaya çalışın. Çünkü alacağınız her karar uzun yıllar boyunca bağlayıcı olacaktır.

Karşınıza her seferinde çifte seçenek gelecek. Bu iş alanında olabileceği gibi ilişkiler alanında da olabilir. Çünkü burada sizde görülmek istenen “doğru”yu seçebilme kapasiteniz.

Bir çok Boğa Satürn Akrep sürecinde büyük bir değişime de giriyor. Kendi yapınızı ve kişiliğinizi dönüştüreceğiniz gibi -örneğin kilo vereceksiniz- evinizi de bu dönemde değiştirebilir ve hatta bir çoğunuz şehir değişikliğine bile gidebilir.

Potansiyel sorunlu tarih aralıklarınız şunlardır:

7 Şubat 2013 - 15 Şubat 2013
18 Nisan 2013 - 26 Nisan 2013
27 Haziran 2013 - 5 Temmuz 2013
25 Mars 2014 - 3 Nisan 2014
9 Haziran 2014 - 17 Haziran 2014
22 Ağustos 2014 - 31 Ağustos 2014
26 Ocak 2015 - 3 Şubat - 2015
11 Nisan 2015 - 19 Nisan 2015
4 Temmuz 2015 - 14 Ağustos 2015




İkizler Burcu

Uzun zamandır bir düzene ihtiyaç duyan İkizler burçları 5 Ekim’de Satürn’ün burç değiştirmesiyle birlikte buna kavuşabilir. Yeni bir ev düzeni, yeni çalışma saatleri, alışkanlıkların artık yerini yeni bir düzene bırakıyor oluşu…

Çok çalışmak ve çok fazla sorumluluk yüklenmek zorunda kalacağınız bir döneme giriyorsunuz. Ne olursa olsun sıkılacaksınız. Yalnız bu efor aynı zamanda size yukarıda yazdığım gibi elbette yeni bir düzen de getiriyor. Eğer iş yaşamınızdan ve çalışma koşullarından memnun olmayan birisiyseniz bu dönemde iş değiştirme arzunuz da ortaya çıkacak. Yalnız yeni bir işin de daha iyi olmasını beklemek Satürn Akrep burcunda seyrettiği dönem boyunca hata olur. Bu yüzden yapılabilecek en büyük etki kendi düzeninizi bir şekilde yeniden inşa etmek ve koşullarınızı, rutininizi yeniden planlamaktır.

Çalışanlar iş arkadaşlarıyla sorun yaşayabilirler. Kendi işi olanlar ise çalışanları konusunda seçici olmaya gayret etmeli, öte yandan despot görülecekleri bir döneme girdiklerinin de bilincinde olmalıdırlar. Bu da haliyle bir şekilde işyerinde sorun demektir. Bu süreçte iş konusunda ya batacak ya da çıkacaksınız. Başarı için anahtar kelimenizin “kalıcılık ve adalet” olması gerekiyor.

Satürn 2 sene kalacağı bu bölgede daha önce kendisiyle ilgilenilmemiş sağlık sorunlarını ortaya çıkarmaya ve onları çözdürmeye de eğilimlidir. Beslenme ve günlük rutin çok fazla ihmal edilmişse eğer yeni sağlık sorunları da yolda demektir. Bu yüzden 5 Ekim’den önce sağlık kontrollerini yaptırmakta, sağlıksız rutini değiştirmekte şimdiden fayda var. Örneğin yeni bir diyet ve egzersiz programı düzenlemek için bu dönemi fırsat olarak algılayın. Özellikle cinsel organlarla ilgili sorunlar daha önce ihmal edildiyse bu dönemde ortaya çıkmaya eğilimli olur bu yüzden özellikle bu konuda temkinli olmak gerek.

Bu süreçte kendi sağlığınıza nasıl ihtimam göstermeniz gerekiyorsa aynısı evcil hayvanınız için de geçerli. Satürn süreçlerinde üzülmemenin anahtarı tedbirli olmaktan geçiyor.


Potansiyel sorunlu tarih aralıklarınız şunlardır:

22 Ocak 2013 - 28 Ocak 2013
3 Mayıs 2013 - 7 Mayıs 2013
8 Ağustos 2013 - 14 Ağustos 2013
22 Ocak 2014 - 29 Ocak 2014
14 şubat 2014 - 26 Şubat 2014
2 Mart 2014 - 16 Mart 2014
30 Nisan 2014 - 5 Mayıs 2014
6 Ağustos 2014 - 11 Ağustos 2014
13 Mart 2015 - 19 Mart 2015
29 Nisan 2015 - 7 Mayıs 2015
6 Haziran 2015 - 15 Haziran 2015
4 Ağustos 2015 - 9 Ağustos 2015




Yengeç Burcu

Bir şanssızlık silsilesine hazırlıklı olun. Şansınızın yanınızda olmayacağı bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde şansınıza güvenerek hiçbir olaya başlamamanız gerekir. İlk 10 seferde yazı geldiğinde kazanacağınız bir iddiayı 10 kere üstüste tura atarak kaybedebilirsiniz. Yalnız strateji uygulayarak, plan yaparak başladıklarınız müstesna. Ama piyango gibi salt şansa dayalı oyunlar Satürn’ün emek ve çaba gerektiren karakteriyle uyuşmaz.

Satürn buradayken kendinizi duygusal ve bireysel açıdan bir süre kısıtlanmış hissedeceksiniz. Yaşamın renkleri size eskisi kadar zevk vermeyecek. Zevk ve eğlence anlayışınıza daha koyu tonlar hakim olmaya başlıyor. İlla ortada bir olay olması gerekmiyor ama şanssızlık can sıkıcıdır. Eğer yaratıcılık gerektiren bir işte çalışıyorsanız, örneğin bir sanatçıysanız yaratıcılığınızın kısıtlanmaması için daha karanlık bir tarza bu dönemde geçiş yaparak bu alanı da deneyimleyebilirsiniz. Ortaya çıkacak eserler eskisi gibi kolay akmayabilir ve öncekinden daha çok emek gerektirecektir. Bireyselliğinizi yapıcı bir biçimde ortaya koyabilmek için bir uğraş, örneğin bir hobi edinmek hem iyi gelecektir hem de kötü olasılıklara karşı semboliği sağlayacaktır.

Zevk ve sefaya düşkün bir insansanız bunlar artık size çok yüzeysel ve anlamsız gelecek. Arkadaşlarınızla ciddi problemler de bu dönemde ortaya çıkabilir. Bir arkadaşınızın hayatınızdan bir şekilde çekip gitmesi söz konusu. Aynı durum bir sevgiliniz varsa da geçerli. Aşka daha ciddi yaklaşmaya başlıyorsunuz. Belki de sizden daha olgun birisiyle (olgunluktan kasıt yaş değildir, sizi geliştirebilecek ve size bilgelik kazandırabilecek birisini kastediyorum) tanışabilir ve kendi kimliğinizi bu kişi vasıtasıyla keşfedebilirsiniz. Bu, derinliği çok fazla olan bir aşk ilişkisi olacak, kesinlikle sıradan ve yüzeysel bir ilişki olmayacak. Üzüntü verici bir ilişki de olabilir ama çok şey öğrenirsiniz.

Çocuğu olan Yengeçler çocuklarına daha fazla özen ve ihtimam gösterecekleri bir döneme giriyorlar. Çocuk sahibi olmayan Yengeçler ise bu dönemde çocuk sahibi olmayı ciddi ciddi düşünebilir ve kendilerini hazır hissedebilirler. Ne olursa olsun çocuklarla ilgili sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Çocuğunuz yoksa çocuk sahibi olmak, aileden başka bir çocuğun bakımını paylaşmak, çocuğunuz varsa ona daha fazla vakit ayırmak veya çocuklar büyükse onlardan birisinin eve geri dönüşü? Her biri mümkündür.

Potansiyel sorunlu tarih aralıklarınız şunlardır:

25 Eylül 2014 - 2 Aralık 2014
11 Temmuz 2015 - 29 Ağustos 2015


Aslan Burcu

Hayatınızın en önemli değişim ve dönüşümüne hazır olun. 5 Ekim tarihiyle birlikte yavaş yavaş otobana çıkmak için bir viraja giriyorsunuz ve bu virajı kontrolü kaybetmeden ustalıkla almanız gerek. Satürn size yeni bir temellendirme getiriyor. Yaşamınızdaki gereksiz ve karakterinize uymayan herşey bu süreçte silinecek ve yeniden yapılanacak. Eve, aileye ve yaşadığınız yere daha fazla odaklanacağınız bir zaman. Bu alanlarda da önemli değişimler söz konusu. Yeni bir ev alabilir, taşınabilir, herşeye yeniden başlayabilirsiniz. Kendi sorumluluğunuzu almanız, isteklerinizi gerçekleştirebilmek için temelinizi inşa etmeniz gerektiğini gösteren bir dönem. Bu süreçte ailenizden yardım almayı unutun. Evdeki küçücük işleri bile kendiniz yapmak zorunda kalacaksınız. Ev almaya, değiştirmeye, satmaya karar verirseniz ince eleyip sık dokuyun yüzeysel ve doğru alınmamış kararlar zararla sonuçlanır. Bilgeliğinizi konuşturma vakti. Bilgeliğinizi konuşturma konusunda iyiyseniz başarılı bir yaşamın da bu noktada temelini atıyorsunuz. Bu sürecin başlangıcında, farkındalığınız çok önemli yoksa Satürn depresyon getirici de olabilir. Şehir değiştirecek Aslanlara mutlaka astrokartografi danışmanlığı almalarını öneririm.

Yaşantınızı değiştirirken en dikkat etmeniz gereken nokta şudur: Alacağınız sorumlulukların size bağımsızlık ve güç verici özellikte olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Sizi bağımlı kılacak her türlü sorumluluktan kaçının. Aksi halde alacağınız sorumlulukların altında ezilebilir ve adeta bir köle haline gelebilirsiniz. Halbuki bu şart değil, o yüzden bu noktaya çok ama çok dikkat edin. Seçme şansınız olursa özgür hareket edebileceğiniz seçeneği tercih edin. Gücü de paraya tercih etmek oldukça önemli olmalıdır. Bırakın para sonra gelsin.

Kariyerinizle ilgili yeni bir başlangıç da söz konusu. Doğru kararları bu alanda da uygulamalısınız. Yalnız kariyer geliştirirken önünüze bazı testler gelecek. Örneğin işinizi yüzeysel yapmanızı tavsiye edenler, daha popüler işlerle uğraşmanızı isteyenler… Buna dikkat edin, emek ve çabayla gelecek olan, derinliği olan işler kariyeri ve sosyal statüyü kalıcı kılabilir. Aksi halde başarınız geçici olacaktır. Satürn’ün Akrep burcuna geçişiyle birlikte yepyeni ve yukarıya doğru ivmelenen bir döngüye giriyorsunuz bu yüzden zor da olsa adil, gerçekçi ve doğru olanı kolay yola tercih edin aksi halde bundan seneler sonra bu yıllar için pişmanlık duyabilirsiniz.

İç dünyanızın da aynı yaşamınız gibi oldukça dönüşeceği bir döneme giriyorsunuz. Hırslarınızın ve iç arzularınızın da artacağı bir zaman. Yaşadığınız yeri kontrol etme arzusu duyacaksınız hemen hemen her noktada bir güvenlik açığı ve tedbir önplana çıkmaya başlıyor.

Potansiyel sorunlu tarih aralıklarınız şunlardır:

25 Ocak 2013 - 5 şubat 2013
23 Nisan 2013 - 3 Mayıs 2013
22 Temmuz 2013 - 2 Ağustos 2013
6 Şubat 2014 - 16 Şubat 2014
5 Mayıs 2014 - 15 Mayıs 2014
4 Ağustos 2014 - 15 Ağustos 2014
18 Şubat 2015 - 28 Şubat 2015
18 Mayıs 2015 - 27 Mayıs 2015
16 Ağustos 2015 - 27 Ağustos 2015





Başak Burcu

Fikirlerinizin ve düşüncelerinizin derinleşeceği ve doğruyu bulmak adına dönüşeceği bir döneme giriyorsunuz. Derin konulara konsantre olma eğilimi bu zaman diliminde sıklıkla göze çarpar. Güncel ama yüzeysel konular, gündelik telaşlar artık ilginizi çekmemeye başlar. Böylece daha fazla yalnız kalmak veya derinleşebileceğiniz insanlarla görüşmek istersiniz. Dolayısiyle sizinle birlikte yakın çevrenizi de etkileyen bir transit olacaktır bu. Daha önce lafladığınız insanlar şimdi bu yeni iletişimsizlik tarzınıza şaşırabilirler. Örneğin kısa ama öz konuşmaya başlamanız, meselelerin yüzeyinde kalmak yerine kısa yoldan özüne inmeniz ve böylece sohbeti sona erdirmeniz karşınızdaki insanlara, bilgi saklıyormuş veya araya mesafe koymaya çalışıyormuşsunuz mesajı verecektir. Bu çoğu zaman da aslında doğrudur. İletişimsel sorunlar evraklar, kardeşler gibi meseleleri de zorlayabilir. Faturalarınızı ödemeyi unutmayın ve kardeşlerinize zaman ayırın. Öğrenim görenler açısından en zor transitlerden biridir. Çünkü eğitim sistemi yüzeysel bilgi aktarımına dayanır, derinliği olan konuları daha fazla çalışarak, yüzeysel bilgiye dayanan konuları telafi etme şansınız olursa kullanın.

Daha önce sizi dinlemeyen insanlara şimdi söylediklerinizi dinletme zamanı aslında. Ne söylerseniz söyleyin karşınızdaki insanlar gerçeklere dayandığı (sadece siz bilseniz bile) müddetçe fikirlerinize saygı gösterecektir. Bu dönemi en iyi kullanma fırsatınız da bu konu aslında. Kısa, öz ve doğru bir şekilde bilgi aktarımı. Bilginin getireceği güç yanınızda olacak elbette Satürn’ün derin doğasını kullanabilirseniz. Zaten Satürn’ün bu transit sırasında en fazla sorgulayacağı ve test edeceği şey de bu. Neye, nasıl ve ne kadar inanıyorsunuz? Ve tam karşıt olarak neyi, nasıl ve ne kadar biliyorsunuz? İnancınıza mı güvenmelisiniz yoksa bilginize mi? Siz bilgiyi esgeçerek, inancınıza her sarılışınızda bir inancınızın daha yıkıldığına dair önemli bir ders alacaksınız bunu unutmayın. Bu dönemde kuşkuculuğu sayesinde sizden daha fazla doğruya ulaşabilecek bir insan daha yoktur, bunu kullanın ve dönüşmekten, şimdiye kadar inandığınız herşeyi sorgulamaktan çekinmeyin. Aksi halde Satürn’ün işlevi burada sizi her sözü yargılanan bir insan yapmaya çalışmak ve mutsuz fikirlerle şekillenen, sadece günü kurtaracak kısa vadeli planlarla gelecek olan, uzun vadeli başarısızlığa itmek olur.

Aşırı kuşkuculuk ve yargılayıcı bir karakter oluşumu bu transitin bir handikapıdır. Her halükarda yeni edindiğiniz bilgilerle aslında kendi inancınızı ve bilginizi yargılamakta olduğunuzu unutmayın.

Artık kısa vadeli planlar yerine uzun vadeli planların zamanı. Yaşamınızın dönüm noktası birkaç sene sonra gelmeden aslında ne istediğinizi, ne kadar istediğinizi ve nasıl istediğinizi bu dönemde çözmeniz ve kendinizi kesinlikle adil bir gözle tanıyabilmeniz lazım. Çünkü Satürn Akrep burcundan çıktığında yaşamınızın önemli bir dönüm noktasına ulaşacaksınız ve bu fikirsel dönemi boş geçirmişseniz, o dönüm noktasında ne yapacağınızı bilemez, kararsız bir halde olacaksınız. Satürn’ün Zodyak’ın şoförü olarak en sevmediği şey de budur zaten: Elleri cebinde, gözleri kapalı bir halde cadde boyunca gezen, nereye gideceğini tanrıya bırakmış biri..

Potansiyel sorunlu tarih aralıklarınız şunlardır:

22 Ocak 2013 - 28 Ocak 2013
3 Mayıs 2013 - 7 mayıs 2013
8 Ağustos 2013 - 14 Ağustos 2013
22 Ocak 2014 - 29 Ocak 2014
14 Şubat 2014 - 26 Şubat 2014
2 Mart 2014 - 16 Mart 2014
30 Nisan 2014 - 5 Mayıs 2014
6 Ağustos 2014 - 11 Ağustos 2014
13 Mart 2015 - 19 Mart 2015
29 Nisan 2015 - 7 Mayıs 2015
6 Haziran 2015 - 15 Haziran 2015
4 Ağustos 2015 - 9 Ağustos 2015

Devrim Dölen, 14 Temmuz 2012, İzmir
http://www.astroturkiye.com/Saturn-Akrep-Burcunda.html

10-06-2012 12:37 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Tuğçe Çevrimdışı
Venus Vip
*****
Venus Vip
lt=
Mesajlar: 723
Üyelik Tarihi: Dec 2008

Rep Puanı: 30

Mesaj: #2
RE: Transit Satürn akrep burcunda.
Terazi Burcu

Uzun zamandır transit geçen Satürn 5 Ekim’de nihayet burcunuzu terkediyor. Bu pozisyon geleceğinize ışık tutan “anahtar” bir pozisyondu. Satürn’ün yaptıklarınızın sorumluluğunu direkt size vermesiyle birlikte (yücelim yöneticiniz) eğer sosyal statü açısından güçlü biri haline gelmediyseniz, bir yerlerde yanlış yaptınız, eylemlerinizi ve karakterinizle motivasyonlarınızı iyi yargılayamadınız demektir. 1. evden geçen Satürn’ün başarı hikayelerine de sıkça tanıklık ettiğini gördüm. Çünkü Satürn 1. evden geçerken -ki sizin yücelim yöneticiniz olduğundan oldukça önemliydi- aslında direkt kullandığı silahı olursunuz. Motivasyonunuzu ve cesaretinizi güçlendirerek sizi sınadı ve davranışlarınız test edildi. Kendinizi değiştiremediyseniz büyük ihtimalle dışarıya bakan yüzünüz, beden diliniz veya somut bir şeyi -örneğin zayıflamış olabilirsiniz veya yaşadığınız yeri değiştirmiş olabilirsiniz- zorlukla değiştirdiniz. Yani bir çoğunuz büyük öncü kare nedeniyle dışsal şartlardan da elbette kötü etkilendiniz ama aynı zamanda birçoğunuz da o dışsal şartların unsuru ve direkt uygulayıcısı oldunuz. Bir çok olayda gözler siz farketmeseniz de üzerinizdeydi ve bu yüzden çokca yargılandınız da.. Eğer bu dönemi kendinizi tanımak için harcayıp, başkalarını veya şanssız tesadüfleri suçlamak yerine, oklarınızı kendinize doğrultabildiyseniz; ödülünüz de uzun vadede çok büyük olacak. Aksi halde Satürn acımasızdır.

Şimdi yücelim yöneticiniz burcunuzdan çıktığı için bir iyi bir de kötü haberim var. İnsanlar üzerinde eskisi kadar etkin rol oynayamayabilirsiniz bu kötü haber ve karakterinizin, motivasyonlarınızın yargılanması iyi veya kötü artık sona erdi. İyi haber ise Satürn’ün Akrep burcuna geçişiyle birlikte uzun zamandır arzuladığınız maddi güç kazanma konusunda ciddi birşeyler yapabilecek olmanız. Satürn kalıcılığı yönetir ve maddi gücünüzü temsil eden Akrep’ten geçerken bu konuda kendi sorumluluğunuzu üstünüze almanız beklenir.

Yalnız Satürn bu noktada sizi maddi açıdan hayli test edecektir. Gerçekten değer verdiğiniz şeylere mi sahipsiniz yoksa başkalarının değer verdiği şeylere mi? Bu noktada gerçekten “sizin” değer verdiğiniz şeylere sahip olmanızın gerektiği kuşku götürmez. Eğer paranın getirdiği güce bağlanmış bir Teraziyseniz bu alanda zorlanabilirsiniz bu yüzden mutlaka bu transit boyunca “Ne kadar almalıyım, ne kadar vermeliyim” noktasında adil olmanız, 2. evinizi kesen Akrep burcunu iyi dizginlemeniz gerekiyor. Para kazanmak daha önceki dönemlere göre daha zor olabilir ama 2. evdeki Satürn’ün yapmaya çalıştığı şeyde asıl olarak budur zaten: Parasal konularda dış destek ve şansın yardımını almadan, adil bir şekilde kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya başladığınızda Satürn Akrep burcunu terkettiğinde büyük bir maddi güce kavuşabilir ve yaşam boyu rahat bir nefes alma şansına sahip olabilirsiniz.

Potansiyel sorunlu tarih aralıklarınız şunlardır:

7 Şubat 2013 - 15 Şubat 2013
18 Nisan 2013 - 26 Nisan 2013
27 Haziran 2013 - 5 Temmuz 2013
25 Mars 2014 - 3 Nisan 2014
9 Haziran 2014 - 17 Haziran 2014
22 Ağustos 2014 - 31 Ağustos 2014
26 Ocak 2015 - 3 Şubat - 2015
11 Nisan 2015 - 19 Nisan 2015
4 Temmuz 2015 - 14 Ağustos 2015


Akrep Burcu

Satürn’ü 5 Ekim’den 18 Eylül 2015 yılına kadar burcunuzda ağırlayacaksınız. Karakterinizin, eylemlerinizin ve motivasyonlarınızın sınanacağı yeni bir dönem başlıyor sizin için. Satürn 1. evinizden geçerken bu süreç geçmiş çalışmalarınız ve emeğiniz için ödüllendirici bir dönem olur. Elbette bu iyi de olabilir kötü de. Örneğin şimdiye kadar çok fazla bir çalışmanız yoksa bu dönemde ağır sorumlulukların altına girdiğinizi, yıprandığınızı da görebilirsiniz. Geçmişinde çok çalışan ve emek harcayanlar bu dönemde maksimum kalıcı fayda sağlarlar. Yani kısacası bu dönemde yaşayacaklarınız hep geçmişte yaptıklarınızın ödülü veya cezası olacak.

Ne yaparsanız yapın bu dönemde elinizdeki gücü kötüye kullanmamanız, hiçbir yanlış eylemde bulunmamanız gerek. Kısa vadeli başarılar uzun vadede zarar verici potansiyele sahip olacaktır.

Satürn’ün gelişiyle birlikte kendi kişiliğinizi yeniden yapılandırmanız, davranışlarınızı yargılayabiliyor olmanız gerek. Dıştan görünen somut değişimler (kilo vermek, yer değiştirmek, eş değiştirmek) aslında kendi kişiliğinizden ziyade görüntüde değiştiğinizi gösterir buna dikkat edin. Bu dönemde çok fazla bilgelik kazanmak zorundasınız. Buna rağmen salt dış görüntüye odaklanırsanız alabileceğiniz ve başarabileceğiniz şeyler sıfır noktasına iner. Sözün özü bu süreçte asla “başkalarına” odaklanmamanız sadece “kendi kişisel gelişiminize” odaklanmanız gerek.

Dış yüklerden kurtulmak da bir başka önemli konudur. Şimdiye kadar geçmişte kalan acılar veya mutluluklar artık çözümlenerek geride bırakılmalıdır. Nerelerde hata yaptığınızı objektif olarak değerlendirmeniz ve çözümü görerek ileriye odaklanmanız şart. Aksi halde çözümlenmemiş sorunlar başınızı uzun vadede çok ağrıtacaktır.

Öte yandan Satürn başarı getirdiği gibi zorlayıcı da olacaktır. Çünkü ikili ilişkilerle, başka insanlara davranış biçiminizle ilgili yere ters bakmakta olan Satürn sizi yargılayacak insanların da olacağını gösterir. Fakat bu gene sizden ve davranışlarınızdan kaynaklanmaktadır unutmamalısınız. Bir çok ilişkinize zarar vermeniz, karşınızdaki insanlara aşırı kuşkucu ve saldırgan davranmanız olası. Bir süre teste tabi tutulan insanlar için maşa olacaksınız
J İnsanların yaşadığı sert etkilerin unsurlarından birisi olarak bu dönemi adilane geçirebilmeniz çok önemli çünkü Satürn 2015 yılında bu gücü sizden geri çektiğinde baskı görerek baskı yapmayı öğrenmiş insanlarla zorluk yaşamanız, mahkemelik olmanız, ne olduğunu anlayamadan kayıpların, şanssızlıkların yaşanması oldukça muhtemel.

5 Ekimden önce temkinli olmak adına mutlaka sağlık kontrollerinizi yaptırmış olmanız gerek.

Potansiyel sorunlu tarih aralıklarınız şunlardır:

31 Aralık 2012 - 14 Ocak 2013
25 Nisan 2013 - 7 Mayıs 2013
31 Ağustos - 18 Eylül 2012
8 Ocak 2015 - 22 Ocak 2015
8 Mayıs 2015 - 21 Mayıs 2015
17 Eylül 2015 - 18 Eylül 2015


Yay Burcu

Bu dönem yeni bir girişimde bulunmak için uygun değildir, öncelikle bunu, sürecin en önemli kalitesi olarak bilmeniz gerekiyor. Sahnede olmadığınız, arkaplanda bir şeyleri yoluna koyabilmek için temizlenmeniz, şifalanmanız gereken, doğru yargılara ulaşabilmek için başkalarını dinlemeniz ve biraz inzivaya çekilmeniz gereken bir dönem. Satürn 12. evden geçerken hayali gerçek, uygulaması olmayan ideallerinizi doğru sanabilirsiniz. Bu yüzden başka insanların fikirlerine bu süreç devam ederken kendi fikirlerinizden daha çok değer vermeniz gerekir. Çünkü Satürn’ün burada size vereceği başlıca ders başkalarını dinlemeniz, kendi yargılarınıza inatla sarılmanızın yanılgı getireceği olacaktır.

Satürn’ün bu sürecinde bitirmeyi, terketmeyi, temizlenmeyi ve arınmayı öğrenmeniz gerekir. Bu süreçte özeleştiri oldukça zordur ama kolektif bilinçaltından gelen bir zorlama eğer özeleştiri yapamazsanız mutsuzluk olarak kendisini gösterebilir. Sevilmediğinizi, saygı görmediğinizi hissedebilirsiniz. Kendinizi yetersiz hissetmeyin. Bu gerekli bir kalitedir ve geçiş döneminden önceki son arınma durağınızdır aslında..

18 Eylül 2015’te burcunuza girecek olan Satürn sizi bir ödüllendirme dönemine sokacak. Yalnız Satürn’ün ödülü “şansı” ifade etmez. Satürn burcunuzun yöneticisi Jüpiter’in aksine çaba ve emekle gelen kalıcı ödülleri temsil eder. Ne hakediyorsanız onu alırsınız ki bu kötü bir şey de olabilir. Satürn’ün 12. evden geçişi; aslında temizlenmek için kişiye sunduğu “son şans”tır. Bu yüzden bu zaman zarfında tüm kötü alışkanlıklarınızdan, varsa adil olmayan tavırlarınızdan, hatalarınızdan kurtulmanız, bunları geçmişte bırakmanız çok ama çok önemlidir. Fakat Satürn burada “gizli olanı” ele geçirmeye yönelik bir hırsa da kapıldığından bu alanda da sık sık teste tabi tutulacak olmanız da garanti. Örneğin majikal deneyimler yaşamaya çalışarak güç veya intikam elde etmeye çalışmak bu testin bir parçası olabilir.. Bu yüzden dikkat..

Satürn’ün 12. eve girişiyle birlikte önemli bir olay daha hayata geçer. Yaşantınızdaki bilge ve aldığından daha fazla veren gerçekten yardımsever kişiler hayatınızdan bir şekilde çıkmaya başlar ve yardımınıza ihtiyaç duyan ama aldığı kadar asla vermeyecek olan insanlar hayatınıza girmeye başlar. Bunun sebebi; siz bu son şansınızda temizlenir ve arınırken; size iyi öğüt ve destek verecek kişilerin etrafta istenmemesidir. Çünkü Satürn her zaman kişinin bir şeyleri dış destek olmadan kendisinin yapmasını ister. Yaşamınıza yeni girecek insanlar zaman zaman sizi adeta tüketecek, vericiliğinizi suistimal edecek, elinizi verdiğinizde kolunuzu kaptıracağınız kişiler olacak. Bu kişiler aslında Satürn’ün sizin karşılık beklemeden sunacaklarınızı ve yardımseverliğinizi test etmek için kullandığı maşalardır
J

Potansiyel sorunlu tarih aralıklarınız şunlardır:

25 Eylül 2014 - 2 Aralık 2014
11 Temmuz 2015 - 29 Ağustos 2015


Oğlak Burcu

5 Ekim’de Akrep burcuna giriş yapan Satürn çok önemi olan bir döneme işaret eder. Bu dönem fazlasıyla ödüllendiricidir. Çünkü size burada artık son arınmadan önce bilgelik yükleyecek kişilerle tanışırsınız. Yaşamınıza bir çok bilge kişi girer ve siz onları adeta bilgisel yönden sömürürsünüz. Gelişiminize ve gelecekle ilgili planlarınıza hayli katkı sağlayan kişilerdir bunlar. Gelişimsel açıdan arınma dönemi başlamadan önce, size bu süreçte bilgi yüklemesi yapıldığını unutmamalısınız. Buradaki test, nankör olup olmadığınızla, bilgiyi hangi amaçla kullanıp hangi amaçlarla kullanmadığınızla ve aldıklarınızı ileriye götürüp götüremeyeceğinizle ilgilidir. Bu dönemi adil ve uyumlu (en azından despot olmaya çalışmayan) biri olarak geçirebilirseniz yepyeni bir yaşam planı çizmişsiniz ve bir dinlenme sürecinden sonra uyanışa da hazırsınız demektir. Eğer tam tersi bir durum söz konusuysa ve siz bilgiyi ve arkadaşlarınızı kendi hırslarınıza kurban ederseniz Satürn 12. evinize girdiğinde bir çöküş yaşamanız ve arınma sürecinizin sekteye uğraması, yüklerinizden kurtulamamanız çok olasıdır.

Öte yandan Satürn bir taraftan bilgeleri size çekerken, varolan yüzeysel arkadaşlıklara da çok acımasız davranır. Çünkü Satürn derinliği sever. Ya siz gruplarda bir despot gibi hareket edersiniz veya arkadaşlarınız sizinle ilgilenemeyecek kadar meşgul olabilir. Takım çalışmalarına yatkın olmayan kişiler bu dönemde bir çok arkadaşını kaybeder. Her halükarda yüzeysel dostluklarınız bitecek ve sadece kişisel haritalarınızın çok uyumlu olduğu veya kendilerinde bilgelik olanlar yaşantınızda kalacak. Bu yüzden bu dönem keyifli eğlencelerin, tatillerin vb. aktivitelerin biraz sınırlandığı bir zamandır.

Satürn’ün bulunduğu nokta aynı zamanda kariyerden elde edilen gelirinizi de yönetmektedir. Bu yüzden Satürn burada kariyerden gelir elde etmek için ek çaba harcanması, sorumluluk altına girilmesi gerekliliğini de ifade eder.

Yeni keşiflerden hoşlanan biriyseniz veya bir biliminsanı, astrolog veya yeni keşiflere açık herhangi bir meslektenseniz çaba ve emek karşılığında Satürn burada sizi en yüce ideallerinize de kavuşturabilir. Fakat çaba ve emek yerine şansına veya başkalarına güvenen biriyseniz konumunuz üstüne yük bindiğini düşünen bir memura benzeyebilir. Bu yüzden bu dönemde yüksek idealleriniz varsa, dünyevi gereklilikleri ve günü kurtaran, faturaların ödenmesini sağlayan uğraşları biraz 2. plana atarak idealleriniz için çaba, emek ve zaman harcamaya başlamanızı öneririm. Satürn’ün öğretisini dinlemek zordur, bu yüzden hediyesi de kalıcıdır.

Çocuk sahibi olmak isteyenlerin veya böyle bir planı olanların çok iyi düşünmesi gereken bir zamandır. Zira buradaki Satürn çocuklar noktasına iyi bakmaz..

Potansiyel sorunlu tarih aralıklarınız şunlardır:

25 Eylül 2014 - 2 Aralık 2014
11 Temmuz 2015 - 29 Ağustos 2015


Kova Burcu

Sosyal statünüzün değişim ve dönüşüm zamanı. Tüm ilgi odağınız sosyal statünüz ve kariyeriniz olacak. Dolayısi ile ev ve aile yaşantısında bir takım zorluklar mümkün. Ailenizi çok fazla ihmal etmemeye çalışın yoksa bu alan sürekli problemlerin biriktiği bir alan haline gelir ve kariyerinizi de kötü etkiler. Bu dönemde çok çalışmanız gerekecek lakin gelecek başarı da kalıcı olacak.

Özellikle 1998 - 2001 yıllarında temelinizi sağlam inşa etmişseniz ve yüklendiğinizin sorumlulukların size özgürlük tanır biçimde olanlarını seçmişseniz bu dönemde en tepeye oynayacak ve başarı da kazanacaksınız. Çünkü bu iki hasat döneminden sosyal statü ve başarıyla ilgili olanıdır. Eğer temelinizi inşa ederken malzemeden çalmış ve adil davranmamışsanız, günü kurtarmak için yüce değerleri feda etmişseniz bu dönem bir gözden düşme süreci olarak işleyebilir. Uzun zaman görmezden gelinen sorunlar kapıyı çalarak kendilerini hatırlatırlar ve döngüsel bir problemi tekrar çözme işlemi başlar.

Bu pozisyonda en çok gözlenen, belli bir meslekte yetkin olmadığı halde kendi işini kurmaya çalışıp batanlardır. Bu hırsa kapılmaktan kaçının, sonu bir felaket olabilir. Yapacağınız işte gerçekten uzman olup olmadığınızı iyi sorgulamanız, işinizi layıkiyle yapıp yapamayacağınızı objektif bir gözle çok iyi tartmanız gerekir. Eğer yapacağınız işte uzman değilseniz ama gerçekten bu iş sizi çekiyorsa yapmanız gereken çok basittir ve Satürn buna izin verir: Yanınızda işinin ehli kişilere yer vermek veya profesyonel danışmanlık almak. Yani bir nevi Satürn sembolünün kendisinden destek almak. Tek yapmanız gereken egoyu yenmek ve sizden daha iyilerinin de varolduğunu kabul etmektir. Yalnız Satürn bu noktada başkalarını kullanıp kullanmadığınızı da test edeceğinden ince bir çizgide yürümeniz gerekir.

Potansiyel sorunlu tarih aralıklarınız şunlardır:

25 Eylül 2014 - 2 Aralık 2014
11 Temmuz 2015 - 29 Ağustos 2015
Balık Burcu

Yaşam felsefenizi, inançlarınızı sorgulayacağınız ve tüm bir görüş açınızı yeniden inşa edeceğiniz yeni bir döneme giriyorsunuz. Pek çok insan Satürn’ün bu transiti sırasında özellikle din başta olmak üzere yaşam felsefesini ve inancını değiştirir ve bu konuda derinleşir. Çok önemli bir zamanınızı bu konulara harcayacağınızdan, felsefe ve metafizik konusunda bir süre takıntılı olmaya aday olacağınızdan, dağılmamaya ve yaşamın diğer yönlerini ihmal etmemeye çalışın. Eğer kalıplaşmış fikirleriniz ve belli bir konuda fanatizminiz varsa Satürn bunları yıkıma uğratacaktır. Bakış açınızı keskin çizgilerle çizmemeli, Satürn’ün bilgeliğini ve gerçekliğini inançlarınızı sınamak ve sorgulamak açısından kullanmalısınız. Çünkü tüm bir yaşamınız boyunca yanınızda olacak inançlara ve keskin bilgiye bakış açınız bu dönemde şekillenecek. Aksi halde Satürn burada inancınızla her hareket edişinizde oldukça zarar verici olur. Örneğin çok sevdiğiniz ve saygı duyduğunuz mistik bir liderin hiç görmediğiniz karanlık taraflarına şahit olmanız çok olasıdır. Çünkü Satürn nasıl ve ne şekilde olursa olsun iyi veya kötü gerçekleri ortaya çıkarıcıdır. İnancınızla hareket ettiğiniz her noktada şansınız ve bilgeliğiniz kısıtlanacaktır.

Özellikle eğitim gören Balıkları zor bir dönem bekliyor. Toplumun kabul edilmiş ve genellikle sorgulanmayan bilgilerine karşı şüpheci ve kuşkucu bir yaklaşım göstereceksiniz. Kesin kanıt görme arzusu ve ortada kanıtın olmayışı veya teorinin tersi kanıtların varlığı içten içe rahatsızlık verecek ve toplumun genel bilgisiyle ters düşeceksiniz. Ve o bilgilerin zaman zaman üstüne çıkacak, ötesine ulaşacaksınız. Bu da haliyle sizden istenen basit ve popüler bilgiyle ilgili konuları yapamamanıza sebep olacak. Fakat bu durumun elbette bir avantajı da vardır. Örneğin bir çok kişi bilimin (ve özellikle astrolojinin) derin bilgisiyle bu dönemde tanışır. Popüler bilgi artık size yetmiyor ve bu eğitim için kötü ama yeni keşifler için bulunmaz bir fırsattır.

Satürn bulunduğu yerde toplumla sürekli ters düştüğünden toplumsal destekten bir süre mahrum kalacaksınız. Bunun en belirgin semboliklerinden birisi örneğin davalardır. Bu yüzden içten içe bilgelik kazanırken topluma karşı karşılaştığınız gerçekleri fazla haykırmamaya, onları yargılamamaya çalışın.

Eğer eğitimci biriyseniz veya toplumda saygı gören, bilgisine sıklıkla başvurulan bir otoriteyseniz bu dönem yukarıdakinden biraz daha farklı geçmeye eğilimlidir. Çevrenizde bir çok insanın birikmeye başladığını, adeta müritlerinizmiş gibi davranmaya başladıklarını gözlemlersiniz. Onları size çeken şey elinizdeki bilgi gücünün herşeyi yapmaya muktedir olduğu sanrısıdır. Sahte peygamber konumuna düşmemeye, Satürn’ün testini yapacağı gibi gerçek bir bilge olmaya çalışın. Gerçekten muktedir olduğunuz bilgi ve olaylar Satürn 10. evinizden geçerken belli olacak, bu dönem gözlem ve araştırma için kullanılmalıdır.

Bilgi veya iş için seyahatler fazlalaşır. Fakat salt keyif ve eğlence veren yolculuklar sıkıntılı geçer. Satürn’ü tatmin etmek için keyif için çıktığınız yolculuklarda bir şeyler öğrenmeye çalışabilir ve gittiğiniz yeri derin bir şekilde araştırma yapmak için kullanabilirsiniz.

Potansiyel sorunlu tarih aralıklarınız şunlardır:

25 Eylül 2014 - 2 Aralık 2014
11 Temmuz 2015 - 29 Ağustos 2015

Devrim Dölen, 14 Temmuz 2012, İzmir
10-06-2012 12:38 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
SeRDaL Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 82
Üyelik Tarihi: Jan 2009

Rep Puanı: 7

Mesaj: #3
RE: Transit Satürn akrep burcunda.
ebced , cifr, havas, bilmem ne gibi ilim diye yutturdukları osuruk gazını solumayın, bu işleri şeytanın kuklası olmuş zavallılar yapar. Bunlar kıyamet tarihine don biçen donsuzlardır. her yalanı atarlar sonra Allah daha iyi bilir diye havale eden banka işbirlikçi soyguncu bunlar. Şeytan Allah'ı bilmiyor muydu? Bilmiyorsa niye izin aldı Ondan? tek amacı insanları saptırmak sapmayın bu yollara, ibliste her yol var.

Şimdi Transit satürn akrep olarak bunları ezecem, daraltacam, kabus gibi üstlerine çökecem. yeni görevimde kendime başarılar diliyorum. ask
10-06-2012 05:53 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Karpuzseverim Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 131
Üyelik Tarihi: Aug 2012

Rep Puanı: 4

Mesaj: #4
RE: Transit Satürn akrep burcunda.
(10-06-2012 12:37 PM)Tuğçe Yazılan:  Başak Burcu

Fikirlerinizin ve düşüncelerinizin derinleşeceği ve doğruyu bulmak adına dönüşeceği bir döneme giriyorsunuz. Derin konulara konsantre olma eğilimi bu zaman diliminde sıklıkla göze çarpar. Güncel ama yüzeysel konular, gündelik telaşlar artık ilginizi çekmemeye başlar. Böylece daha fazla yalnız kalmak veya derinleşebileceğiniz insanlarla görüşmek istersiniz. Dolayısiyle sizinle birlikte yakın çevrenizi de etkileyen bir transit olacaktır bu. Daha önce lafladığınız insanlar şimdi bu yeni iletişimsizlik tarzınıza şaşırabilirler. Örneğin kısa ama öz konuşmaya başlamanız, meselelerin yüzeyinde kalmak yerine kısa yoldan özüne inmeniz ve böylece sohbeti sona erdirmeniz karşınızdaki insanlara, bilgi saklıyormuş veya araya mesafe koymaya çalışıyormuşsunuz mesajı verecektir. Bu çoğu zaman da aslında doğrudur. İletişimsel sorunlar evraklar, kardeşler gibi meseleleri de zorlayabilir. Faturalarınızı ödemeyi unutmayın ve kardeşlerinize zaman ayırın. Öğrenim görenler açısından en zor transitlerden biridir. Çünkü eğitim sistemi yüzeysel bilgi aktarımına dayanır, derinliği olan konuları daha fazla çalışarak, yüzeysel bilgiye dayanan konuları telafi etme şansınız olursa kullanın.

Daha önce sizi dinlemeyen insanlara şimdi söylediklerinizi dinletme zamanı aslında. Ne söylerseniz söyleyin karşınızdaki insanlar gerçeklere dayandığı (sadece siz bilseniz bile) müddetçe fikirlerinize saygı gösterecektir. Bu dönemi en iyi kullanma fırsatınız da bu konu aslında. Kısa, öz ve doğru bir şekilde bilgi aktarımı. Bilginin getireceği güç yanınızda olacak elbette Satürn’ün derin doğasını kullanabilirseniz. Zaten Satürn’ün bu transit sırasında en fazla sorgulayacağı ve test edeceği şey de bu. Neye, nasıl ve ne kadar inanıyorsunuz? Ve tam karşıt olarak neyi, nasıl ve ne kadar biliyorsunuz? İnancınıza mı güvenmelisiniz yoksa bilginize mi? Siz bilgiyi esgeçerek, inancınıza her sarılışınızda bir inancınızın daha yıkıldığına dair önemli bir ders alacaksınız bunu unutmayın. Bu dönemde kuşkuculuğu sayesinde sizden daha fazla doğruya ulaşabilecek bir insan daha yoktur, bunu kullanın ve dönüşmekten, şimdiye kadar inandığınız herşeyi sorgulamaktan çekinmeyin. Aksi halde Satürn’ün işlevi burada sizi her sözü yargılanan bir insan yapmaya çalışmak ve mutsuz fikirlerle şekillenen, sadece günü kurtaracak kısa vadeli planlarla gelecek olan, uzun vadeli başarısızlığa itmek olur.

Aşırı kuşkuculuk ve yargılayıcı bir karakter oluşumu bu transitin bir handikapıdır. Her halükarda yeni edindiğiniz bilgilerle aslında kendi inancınızı ve bilginizi yargılamakta olduğunuzu unutmayın.

Artık kısa vadeli planlar yerine uzun vadeli planların zamanı. Yaşamınızın dönüm noktası birkaç sene sonra gelmeden aslında ne istediğinizi, ne kadar istediğinizi ve nasıl istediğinizi bu dönemde çözmeniz ve kendinizi kesinlikle adil bir gözle tanıyabilmeniz lazım. Çünkü Satürn Akrep burcundan çıktığında yaşamınızın önemli bir dönüm noktasına ulaşacaksınız ve bu fikirsel dönemi boş geçirmişseniz, o dönüm noktasında ne yapacağınızı bilemez, kararsız bir halde olacaksınız. Satürn’ün Zodyak’ın şoförü olarak en sevmediği şey de budur zaten: Elleri cebinde, gözleri kapalı bir halde cadde boyunca gezen, nereye gideceğini tanrıya bırakmış biri..

Potansiyel sorunlu tarih aralıklarınız şunlardır:

22 Ocak 2013 - 28 Ocak 2013
3 Mayıs 2013 - 7 mayıs 2013
8 Ağustos 2013 - 14 Ağustos 2013
22 Ocak 2014 - 29 Ocak 2014
14 Şubat 2014 - 26 Şubat 2014
2 Mart 2014 - 16 Mart 2014
30 Nisan 2014 - 5 Mayıs 2014
6 Ağustos 2014 - 11 Ağustos 2014
13 Mart 2015 - 19 Mart 2015
29 Nisan 2015 - 7 Mayıs 2015
6 Haziran 2015 - 15 Haziran 2015
4 Ağustos 2015 - 9 Ağustos 2015

Devrim Dölen, 14 Temmuz 2012, İzmir
http://www.astroturkiye.com/Saturn-Akrep-Burcunda.html


off ben şimdiden yaşamaya başladım bile tüm bu yazanları :( ağlamak istiyorum :( ayrıca ne kadar çok sorunlu gün var yaa :D

=>Haritam<=
10-07-2012 09:08 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gemini Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 219
Üyelik Tarihi: Nov 2011

Rep Puanı: 1

Mesaj: #5
RE: Transit Satürn akrep burcunda.
İş değiştirdim bile
hemde hiiiç alakam olmayan bir mesleğe girdim verygood

iş yerimde de despot oldum yaaa acaba
rakip firmadaki arkadaşın burnundan getiriyorum, bazen üzülüyorum ama hak ediyorda ask

sağlık sorunları inş. denilen gibi olmaz

10-10-2012 11:32 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
lacrimosa Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 107
Üyelik Tarihi: Feb 2011

Rep Puanı: 0

Mesaj: #6
RE: Transit Satürn akrep burcunda.
AKREP BURCU OLARAK ,

İLK DAKKA SATURN BENİ SIRTIMDAN VURDU , SORUNLU İNSANLAR YÜZÜNDEN YANLIŞ ANLAŞILMAYA NEDEN OLDUM ..

AKREP BURÇLARININ HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN

http://imageshack.us/photo/my-images/585/solar2012.gif/ solar map 2013[/font][font=tahoma]


http://imageshack.us/photo/my-images/687/ayay1907.gif/ natal map
10-11-2012 06:20 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
kvk Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 12
Üyelik Tarihi: Jan 2011

Rep Puanı: 1

Mesaj: #7
RE: Transit Satürn akrep burcunda.
Venüs-Güneş-Merkür-Pluton üzerinden sırasıyla geçecek.

Ömrü baki bulursak etkilerini yazarız.

Whole Signs
10-11-2012 09:48 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
venüsakrep Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 50
Üyelik Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 0

Mesaj: #8
RE: Transit Satürn akrep burcunda.
şuanda 11. evimde ilerlemekte ve sırasıyla merkür güneş ve plutoyla kavuşumda olucak etkisini hissetmeye başladım bile diyebilirim çünkü yıllardır çok samimi olduğum arkadaşlarıma biranda aram bozuldu ve sık sık görüştüğüm kişilerle hiç görüşemez oldum bakalım daha neler olucak hayırlısı....

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=v...r=1&nho2=1 natal


http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?clang...y=12&go=Go sinastri

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=v...&rs=0&ast= solar haritam
10-15-2012 03:37 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
akasya Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 39
Üyelik Tarihi: Jun 2009

Rep Puanı: 2

Mesaj: #9
RE: Transit Satürn akrep burcunda.
şu anda 3.evimde akrep stelyum harekete geçmiş bulunmakta ilk önce k.ay tetiklendi sırasıyla merkür uranüs güneş mars devam edecek 3.ev itibariyle iftiraya maruz kalmak (söylemediklerinden sorumlu olmaya zorlanmak) söz ve söylemlerimin sürekli kriterize edilmesi ,söylediklerimin sanki söylememişim gibi yüzüme karşı tekrar edilmesi (ben biraz önce farklı bir şey mi dedim ki sanki niye lafımı bana satıyorsun türünden deja vu lar )kardeşlerle çatışmalar veee tabi ki babayla( 2 aydır konuşmuyorum) (satürn kare satürn de devrede) vs neyse uzatmayayım burçta akrep olunca(merkürlü uranüslü marslı) patlamalar dehşet tabi hatta o derece ki karşı tarafa bağırmaktan ses dahi kısılıyor yane o biçim
neyse alınması gerekn ders: relax oluyoruz sinirlerimize hakim olup dilimizi tutuyoruz dilden ziyade beyini kullanıyoruz intikam,hırs,vs vazgeçiyoruz iğneyi biraz da kendimize batıyoruz kısaca dışımıza değil içimize yöneliyoruz arkadaşlar engeller yoğun (işim battı ,okulum berbat vs) ama yılmak yok ümitvarız bu kapı olmazsa başka kapı olur

bir müslümana ümitsiz olmak haram kılınmıştır sakın karamsar olmayın mutlaka bir çıkış vardır
görelim mevla neyler

>> Filistin'e Selam Direnişe Devam <<
10-15-2012 11:48 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
i3era_t Çevrimdışı
Yeni Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 3
Üyelik Tarihi: Nov 2011

Rep Puanı: 0

Mesaj: #10
RE: Transit Satürn akrep burcunda.
4.Ev Akrep Nasıl bir durum söz konusu olabilir ? Arkadaşlar ???
10-16-2012 10:45 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Transit Saturn Evlerde salmakis 191 339,170 11-01-2021 09:32 PM
Son Mesaj: Karpuzseverim
  Transit Satürn Doğ. Haritasında Ay'a Açı Yaparsa astrosohbet 33 42,347 12-13-2019 04:53 PM
Son Mesaj: justicee
  Transit Satürn Açıları Simurg 69 140,445 03-11-2019 12:03 AM
Son Mesaj: merkür_yen
  Transit Satürn Doğ. Haritasında Güneşe Açı Yaparsa astrosohbet 11 21,774 04-06-2018 09:47 AM
Son Mesaj: say24
  Transit Satürn Yay Burcu Geçişi tools 17 25,298 01-10-2018 12:58 AM
Son Mesaj: Kumsal
  Satürn Devinimi & Transitleri nev_bahar 168 254,609 06-19-2016 07:09 PM
Son Mesaj: Alejandro
  Transit Satürn' ün Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi Yakamoz 75 110,090 10-01-2015 09:09 PM
Son Mesaj: Didemm
  Transit Satürnün Ay Düğümlerine Kavuşumu plutomania 22 46,005 04-17-2015 01:30 AM
Son Mesaj: nisan15
  Satürn Yüzünden mi? dubletoprak 9 15,208 01-15-2013 12:52 AM
Son Mesaj: hulya35
  Transit Satürn Akrep Sınırlarında Lajâ 96 114,082 12-27-2012 03:55 PM
Son Mesaj: Mavisahram

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir