Değerlendir:
  • 40 Oy - 2.95 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Transit Satürn Açıları
Yazar Mesaj
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #1
Transit Satürn Açıları
Tr. Saturn Kavuşum Güneş;Kişinin yaşamında 2 kez gerçekleşir.Kişinin sorumluluklarını denetleme ,kendileri için belirledikleri hedefler,olgunluk düzeyi,gerçekler gündeme gelebilir.Kişinin kendisi için koyduğu hedefleri,güç ve amaçlar için tekrar değerlendirir.Satürn kişinin yaşamını yavaşlatan bir yönü vardır,iyi bir bakış açısı için kişiyi zorlar.Kişi kararlılıkla ilerlerse başarıya ulaşabilir.Disiplin,konsantrasyonla birlikte yetenekleri ortaya çıkabilir.

Tr. Saturn Trine veya sextile güneş;Kişiye başarı verebilir.Bu dönemde başlanan projeler başarılı şekilde sonuçlanabilir,kişi yavaş yavaş ilerler,fırsatlardan yararlanabilir ve bu dönemde kişi zamanını boşe geçirmemeli.Kendisinden yaşlı kişilerle olan ilişkiler iyi olabilir.Kişi yaşamına düzen verebilir,otoritelerden yardım alabilirler,zorluklara katlanabilir ya da yenebilir.


TR.Saturn Kare veya Karşıt Açı Güneş;Sorumluluklar,gerçekler gündeme gelebilir.Kişi amaçlarını tekrar gözden geçirir ve bu amaçların gerçekmi yoksa hayal mi olduğuna karar verir.Kişi kendisini yorgun enerjisi bitmiş gibi hissedbilir,kşinin yeteneklerinin sebebi sorgulanabilir.Kişi kendisini ifade etmekte zorluk çekebilir.Otoriter kişilerin kendilerine karşı olumsuz davranışlarıyla karşılaşabilir.Kişi borca girmekten kaçınmalıdır. Sağlık kontrollerine gidebiir kişi.


Tr. Satürn Kavuşum ay;Bu dönmde kişi olgunlaşabilir.Zor bir dönemdir fakat kişiyi zorladığı gibi aynı zamnda kişinin gelişmesine de yardımcı olur.Kişide duygusal yönden bunalım,melankoli,somurtkanlık,üüzntü görülebilir.Kişi bu dönemde sezgilerini kullanabilir,ilişkiler konusunda kararsızlık görülebilir ve bir ilişkiyi bitirmekte zorluk çekebilir.Aile üyeleriyle arasında (özellikle bayanlar) hayalkıırklığı,sorun yaşanabilr.

TR. Satürn trine vaya sekstil ay;Aile meseleleri önem kazanır,Kişi kendisini ve duygularını kontrol edebilir.Aile yaşantısı huzurludur.Aileyle ilgili konularda sorumluluklarının arttığı hissedilebilir.Bayanlardan yardım görebilir,nasihatlar alınabilir.

Tr. Satürn Kare veya Karşıt Açı ay;Kişi kaprisli olabilir,duygularını ifade etmekte zorluk çekebilir,aileyle ilişkileri sorunlu olabilir.Ailede,işte ve sosyal yaşamda gerginlikler yaşanabilir.Yeni bir ev almak-satmak için uygun zaman değildir.Kişide motivasyon eksikliği görülebilir.Bu dönemde dişlerde,dizlerde ya da kemiklerde ağrılar gölebilir.Kişi kendisini yalnız hissedebilir.

Tr. Saturn Kavuşum Merkür;Okumak,yeni konular araştırmak için uygun zaman olabilir.Karmaşık olayları kolaylakıkla çözebilirler,iletşim gergin olabilir,bazı olaylarde geç kalma,otoritelerle dorunlar olabilir.,yolculuklarda,taşınma işlerinde ve bilgisayarlarda sorunlar olabilir.Yolculuklar için uygun zaman olmayabilir.


Tr.Satürn Trine veya Sekstil Merkür;Artan sorumlulukların tadını çıkarrmak isterler ve bu sorumlulukları eğelenceli hale getirmeye getirmeye çalışırlar,yeni proje ve işlere başlamak için uygun zaman olablir ya da var olan projeleri geliştirmek için uygun olabilir.Daha yaşlı aile üyeleriyle aralarındaki iletişim iyidir.Zihin açık olabilir,olumlu düşünceleri vardır,kitap okumak yada kurs için uygun zaman olabilir.

TR.Saturn Kare veya Karşıt Açı Merkür;Kişi,karamsar,endişeli olabilir. Konuşmaları kırıcı olabilir yada konuşma bozukluğu olabilir. Komşular veya kardeşlerle sorunlar yaşanabilir.Bu dönemde kişi endişeli kızgın davranışlarda bulunmamalı kızgın davranışlar olayların büyümesine neden olabilir.Kişi biradahaneşeli,şakacı olmaya çalışmalıdır.İşle ilgili önemli kararlar ertelenebilir.Güçlü konumda olan kişlerle işbirliğinde sorunlar olabilir.Vücutta dolaşımla ilgili sağlık sorunları görülebilir.Kişi bu dönemde kötümser ve şüpheci olablir.Yanlış anlaşılmalar olabilir,olumsuz düşünce ve konuşmalar görülebilir,pek sempatik olmayabilir,bazı arkadaşlıklar birilebilir,kişi kendisinin sınandığını düşüneblir,yasal konularda zorluklar,önemli evrakların kaybolması veya gecikmesi olablir,Sağlık konusunda nefes almada zorluk ,solunum rahatsızlıkları görülebilir.
05-31-2009 08:29 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #2
Cvp: Transit Satürn Açıları
*Tr. Satürn Kavuşum venüs;*Kişi hassas olabilir çabuk alınganlık gösterebilir ve çabuk kırılabilir.İlşikileri bu dönemde gergin olabilir,çevresindekileri kırabilir ,ilşkilerinin testen geçtiğini düşünebilirler,Sevdikleri tarafından ve duyguları yüzünden üzülmekten korkarlar ve çoğunlukla korktukları da başlarına gelebilir korkuları hareketlerine yansır.Bazen israf görülebiir ama maddi analmda şanslı olabilirler.Duygusal ilişkileriyle ilgii önemli kararlar verilebilir,çevresindeki bir arkadaşından yakınlık görebilir.Bu dönemde evlenirse eşinin kendisine layık olmadığını denk olmadığını düşünebilir ve gerginlikler yaşanabilir.

*Tr. Saturn Trine veya sextil venüs;*Duygusal yönden kararlılık ve anlayış görülebilir.İlişkilerde sadakat görülür,Sanata daha fazla ilgi duyulabilir,müzik,antika, güzelliğe düşkünlük ve bunların önemini anlama görülebilir.Çekingenlik yerini cesarete bırakabilir davranışlarda.Mali anlamda da düşünceler daha akılcı,daha sağlam olur.Ciddi bir aşka başlanabilir ya da var olan bir ilşki daha ciddi,olgun bir hal alabilir.Bu dönemdeki ilişkiler daha uzun,daha ciddi olabilir,kendinden daha yaşlı,olgun kişilerden hoşlanma görülebilir.İş için sosyal temaslarda bulunabilir ve iş sanatsal bir hobi olarak görülebilir.Sosyal ortamlarda olgun bir davranış sergiler, daha yaşlı kişilerle iyi anlaşılır.

*Tr. Satürn Karşıt açı veya kare Venüs*;Kendisine fazla değer verilmediğİ
düşünülebilir,etrafındakilerle gerginlik yaşanabilir,kimseye hak ettiğinden fazla değer vermemeyi öğrenmek gerekir ve ayrıca kendisinin değerli olduğunu sürekli kendisine hatırlatmalı.Gerçekleri görmeye çalışmalı,yıllar önce çevresindekilere göre daha az yetenekli olduğuna inandırılmış olabilir ve hala o düşüncenin etkisinde olabilir. Kendisinin yetenekli olduğunun farkına varmak için harekete geçmeli, kendisine etrafındaklere yetenekli olduğunu gösterecek bir şeyler yapmalı.Fazla tavizler verilebilir ve bunun sonucunda üzülüp insanları yargılayabilir.Kendisi için ve başkaları için problemleri çözmede başarılıdır.İş hayatında istediği mevkiye ulaşmak içn sıkıntılar çekebilir. Patronu dafa fazla maaş ödememek için başarılarını görmezlikten gelebilir,evlilik gecikebilir ve evlilk için bazı tavizler verilebilir.Sevdiği kişilerin sevgilerini ve sadakatlerini test edebilir,ilişkilerinde sorunlar olabilir, sevdiklerini ihmal ediyorsa bu durum ayrılmayla sonuçlanabilir.İlşikileri iyi gidiyorsa ilişkileri devam eder hatta bu test sürecinde daha da güçlenebilir.Bu dönemde para harcarken gereksiz harcama yapmamaya dikkat edilmeli.,önemli yatırımlar yapılmamalı.Motivasyon eksikliği görülebilir,sorumluluklar sıkıcı gelebilir.

*TR. Saturn kavuşum Mars;*Kişi sabırlı olabilir,bazen durgunluk bazen de sinirlilik görülebilir,bazen soğuk,umursamaz görülebilir.Bazı organizasyonlara liderlik yapabilir,dişlerde,kemiklerde ve sinirlerde problemler görülebilir.Fazla çalışabilir, enerjisini çalışmak için harcayabilir.Engellendiğini,kısıtlandığını hissedebilir,bu dönemde tartışmalrdan,kavgadan kaçınılmalı.

*TR.Saturn trine veya sekstil mars;*Fiziksel olarak dayanıklıdır,istenilen sonuç alınabilir,planların gerçekleştirmesi için fazla uğraşmayaa gerek kalmayabilir, azimli,hırslı olunabilir.

*Tr. Saturn Karşıt açı veya kare mars;*Duygusal olarak çok stresli bir dönem olabilir.Bbu dönemde önemli kararlar alınmamalı,sabırsız olunmamalı, sinirlerine hakim olmaya çalışılmalı,otoritelerle,aile büyükleriyle,polisle ya da patronla bir tartışma yaşanabilir. Sabırsızlıktan dolayı kazalar,yaralanmalar olablir. Olaylar abartılabilir,kendinden şüphe etme,yenilgi ve başarısızlık korkusu ortaya çıkabilir,memnuniyetsizlik görülebilir.Stres sağlığı olumsuz etkileyebilir.Fiziki olarak aşırı güç ve enerji harcanabilir.Duyguları kontrol edilemeyebilir,aşırı sinirli olunabilir.

*Tr.Satürn Kavuşum jüpiter;*Bu dönemde kendini pek şanslı hissetmeyebilir fakat disiplinli ve sabırlı bir şekilde çalışılıp, beklendiğinde fırsatları yakalama şansı olabilir.Bu dönemde başlanan işlerin temeli sağam ve kalıcı olabilir.

*Tr. Saturn sekstil veya trine jupiter;*Fırsatlardan faydalanılabilir,Kararlılık görülebilir,konsantre gücü yüksektir.Sevecen,güvenilir ve iyi bir tavır sergiler. Kültürel ve eğitici faaliyetlere katılmak hem rahatlatır hem de yeni bilgiler edinmesini sağlar.Siyasete ilgi duyulabilir,yolculuklar yapılabilir ve bu yolculuklardan zevk alınablir.Severek çalışıldığında,işte yükselme kolay olabilir.

*Tr. Satürn kare veya Karşıt açı jupiter;*Duygusal yönden çekingen, kısıtlanmış gibi hissedilebilir.şüphe duyulabilir,işini iyi yapamayabilir,kendisinden büyüklerle,patronuyla sorunlar yaşayablir,maddi açıdan problemler olabilir,yasal konularda zorluklar yaşanabilir,bu dönemde başarı için bıkmadan çalışmak gerekir.
05-31-2009 11:42 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ayse Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 34
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #3
RE: Transit Satürn Açıları
Lavinya bilgiler icin cok tesekkurler.Cok faydalı oldu ;) devamı gelırse cok sevınırım.gülücük

http://img519.imageshack.us/img519/7857/...sehp80.gif
06-01-2009 12:04 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #4
RE: Transit Satürn Açıları
Rica ederim ayşe ,devamı gelecek gülücük
06-01-2009 12:15 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #5
Cvp: Transit Satürn Açıları
Tr Saturn Kavuşum Satürn;Sorumluluklar artabilir,düşünceler derinleşebilir, kişinin kendisini çözdüğü zamandır,kendisine karşı dürüsttür,gerçekte neyi istediğini bilir, değişiklikler için bazı sonlar ve bazı yeni başlangıçlar yaşanabilir. Kişinin gerçekten yapmak istediği işi yapması için şans verebilir,Araştırma ve çalışmalar için uygun zamandır.29-31 yaşlarında başarı için planlar yapılır,İkinci satürn devresinde, başarıları ve başarısızlıkları izlemek için iyi zamandır.Eğer amaçlarına ulaşmışsa kişi enerjisini, gücünü yeni keşifler için,büyümek,genişlemek için kullanır.Eğer kişi bulunduğu durumdan memnun değilse kişide cesaret eksikliği olabilir.87-91 yaşlarında kritik kararlar alınabilir.Eğer yaşıyorsa kişi tanınabilir.

Tr Saturn kare veya Karşıt Saturn;Zor bir zaman olabilir. Yaşanılanların kendisini engellediğini düşünebilir.İlgi duyulan ya da daha önce farklı şekilde düşündüğü konular hakkında çalışılabilir.Amaçlarını tekrar gözden geçirmek için uygun zaman olabilir.Bazı konulara ara verilebilir.Kişi kaygılı ve kendini güvensiz hissedebilir.İş yaşamındaki zorluklar sosyal hayatı da etkileyebilir.Yasal konularla ilgili,otoritelerle ilgili,faturalarla,maddi konularda sorunlar olabilir. Bu önemli karşıt açı kişinin yaşamında iki kez meydana gelir. 13 -17 ve 40-44 yaşlarında görülür.Bu açının ilk yaşandığı zamanlar duygusal yönden karışıklık olabilir hem pozitif hem de negatif duygular içinde olabilir kişi.Etrafına karşı hoşnutsuzluk-saldırgan davranışlar görülebilir.Bu dönemde iyi bir rehbere ihtiyaç duyulabilir İkinci dönemde(40-44) geçmişteki tercihlere güvenme görülebilir ve çok nadir huzursuz davranışlar sergiler kişi.Karşılaşılan zorluklar değişmesi gereken alanlardır.Geçmişte yapılan yanlışlar nedeniyle üzüntü görülebilir.Maddi ya da kişisel değişiklikler görülebilir,siyasal anlayışı açıkça belirtme,işte,sosyal yaşamda ve ailede sorumluluklar artabilir .

Tr. Saturn kavuşum Uranus;Bu dönemde kişi kendisini huzursuz hissedebilir.Bir yanda değişim,özgürlük isteği bir yanda kısıtlanmalar, disiplin olabilir ve bu durum kişide huzursuzluk,hayal kırıklığı yaratabilir. Ama bu özgürlük ve isyankar yön saturnle birlikte kontrol altına alınabilir.Sorunlarda pratik ve katı çözüm yolları bulunabilir.

Tr. saturn sextil veya trine uranus;Bu dönemde fikirleri uygulamak ve kabul ettirmek kolay olabilir,var olan sorunlara özgün ve yeni çözümler bulunabilir,iş yaşamında yükselmek,tanınmak için önemli kişilerin yardımı görülebilir.

Tr. Saturn karşıt veya kare açı Uranüs ;Sorunlara kolaylıklıkla çözümler bulmak zor olabilir,koşulların sınırlı olması bağımsız ve özgün olmaya engel olabilir. Muhafazakar güçler ,düşünceler,olaylar özgürlük anlayışıyla ters düşer.Bazı fikirler ve davranışlar çevreleri tarafından anlaşılmayabilir ve alışılmamış gelebilir.

Tr. Saturn kavuşum neptün;Bu dönemde hassas olunablir,sinirlilik,hayali korkular, güvensizlik görülebilir.Kendi önceliklerini anlamaya çalışabilir,Duygusal olarak kararsızlık görülebilir,manevi konulara ilgi artabilir.

Tr. Saturn sekstil veya trine neptün;Rüyaları,idealleri gerçekleşebilir,maddi yönden rahatlık görülebilir,hayal gücüyle birlikte başarıya ulaşabilirler,yeteneklerinin farkına varabilir,ilginç fikirleri olabilir,gerçekle hayal birbirinden kolay ayırd edilebilir, hayalerin karşılığı alınabilir,başkaları için kendinden ödün verme görülse de sonuçta bu ödünlerinin karşılığı iyi şekilde alınabilir.

Tr. Saturn Karşıt açı veya kare neptün;Hayal kırıklığı yaşayabilir,endişeleri olabilir,önemli kararlar alınmamalı,yeni bilgiler için istekli olabilir,gizliliklere karşı ilgi duyulabilir,paronoya ,duygusal depresyon,huzursuzluk,kendine acıma,bilinçaltındaki korkuların artması gibi psikolojik sorunlar yaşanabilir.Gerekli prosedürler yerine getirilmeyebilir,gelecek korkusu,özgüvensizlik görülebilir. İlaçlara, bilinmeyenlere, hastanelere karşı ilgi artabilir.
06-01-2009 08:20 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #6
Cvp: Transit Satürn Açıları
Transit saturn kavuşum pluto;Koşulların kontrol altında olmadığı düşünülebilir, gelecekte var olan düzeni değiştirecek yeni alışkanlıklar edinilebilir,düşüncelerde yoğunlaşma,konsantrasyon olabilir,çevreyle güç savaşları yaşanabilir.

Tr Saturn Sextil veya trine Pluto;Bazı değişiklikler ve yeni fırsatlar için iyi zaman olabilir.Psikoloji hassas olabilir,kişisel konular meydana gelebilir ama bu durumu tersine döndürüp kendi lehine çevirilebilir.Bu dönemde geçmişte olanlar düşünülebilir, korkuları yenmek için uygun zamandır,yetkiler artabilir ya da çevrede daha fazla kişi üzerinde etkili olunabilir.Azim ve girişimcilik görülebilir.

Tr Saturn kare veya Karşıt açı Pluto;Zor zamanlar geçirilebilir.Kendi dışında gerçekleşen olaylardan etkilenilebilir ve olaylar fazla büyültülebilir.Tartışma,hoşnutsuz bir durum olmamamsı için nazik davranmak zorunda kalınılabilir,biraz sabırlı davranılmalı yoksa öfke patlamaları yaşanabilir. Var olan koşulların kendine karşı olduğunu düşünülebilir,hassas davranışlar,ani çıkışlar için her zaman kişi kendisini hazır hissedebilir.Yakın birisi ya da birileri tarafından kişiye karşı,başkalarının ondan daha iyi olduğu kanıtlanmaya çalışılabilir ya da kavga etmeye hazır olabilir.

Transit Saturn Kavuşum MC;Bu dönemde başarı pek görülmeyebilir,kariyer konularında daha fazla çaba sarfedilebilir,daha fazla sorumluluk alınabilir,zaman içinde başarı ve gelir artabilir.

Transit Saturn sextile veya trine MC;Geçmişteki başarılarla tanınıp bu sayede yeni başarılar için zemin hazırlanabilir.İşler pratik şekilde yapılır,arkadaşlar,üst düzey konumda bulunanlar,yetkili kişilerin yardımıyla ve disiplinli çalışma sayesinde profosyonel yaşamda tanınma,yükselme görülebilir.

Transit saturn kare veya karşıt açı MC;İş konusunda zor bir dönem olabilir ve bu dönemde sabırlı olmak gerekir ve geçmişte yapılan hataları düşünmek yerine ileriye bakıp iyi ve mantıklı şekilde düşünüp başarılı olmanın yolları aranmalı.Kişi kendisini sürekli eleştirebiliriçsel bir öğrenme dönemi geçirebilir.Çok çalışmaktan vücut yorgun düşüp dirençsiz kalıp hastalanmaya neden olabilir.

Transit Sarurn kavuşum ASC;Üzerinde fazla sorumluluklar olduğu düşünülebilir ve bu sorumluluklar ağır gelebilir.Kişinin yaşamında bazı değişiklikler olabilir,geçmişteki başarıları devam ettirmeye çabalayabilir,iç dünyasına yönelebilir,yeni bilgiler edinilebilir.

Transit Saturn sextil veya trine ASC;Dış koşulların kendi lehine olduğu düşünülebilir,daha iyi yerlerde olmak için disiplinli şekilde çalışmaya karar verilebilir,kişi daha dikkatli olabilir. Hayatının hiç bir alanında değişim yapmaktan hoşlanmayabilir ve değişimin hatıraları yok edeceğini düşünebilir.Uzun vadeli planlar yapılabilir ve bu planlar başarı getirebilir,eski tanıdıkları yardımcı olabilir,toplum içinde önemli yerleri olabilir.

Satürn Kare veya Karşıt açı ASC;Kişi kendisini ifade etmekte,iletişim kurmakta zorluk çekebilir ya da anlaşılmadığını düşünebilir.Çevreyle ilişkilerde anlaşmazlıklar, tartışmalar ve ego çatışmaları görülebilir,güven kolay sarsılabilir.Kişi kendisine karşı öz eleştiride bulunabilir,sabrının denendiğini düşünebilir.

Tr. Saturn Kavuşum K.a.d;Sosyal yaşamda çekingen olabilir,sevdiklerine karşı memnuniyetsiz,depresyon hali,sinirli davranabilir.Kendisinden daha yaşlı kişilerle daha iyi anlaşacağını düşünür.Mevcut ilişkilerde sorunlar görülebilir,yeniliklerle birlikte kendisini iyi ifade edebilir

TR.Saturn sekstil veya trine K.a.d;Etrafındki kişilerden etkilenebilir özellikle de kendisinden büyük kişlerden.olgun tecrübeli kişilerle daha iyi anlaşabilir, ve kendisinden büyük kişilerle bir aşk yaşayabilir.

Tr. Saturn kare veya Karşıt açı k.a.d;Kendisini sosyal ortamdan soyutlayabilir, işbirliği yapmak istemeyebilir, depresyonda olabilir,yaşamdan zevk almama,işbirliği içinde çalışmayı sevmemeçevresiyle sürekli mücadele içindeymiş gibi hissetme ve öyle davranma,anti- sosyal bir yaşam sürme isteği görülebilir.
06-01-2009 10:10 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
kayasran Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 100
Üyelik Tarihi: Jun 2009

Rep Puanı: 11

Mesaj: #7
RE: Transit Satürn Açıları
Transit satürn- Şans Noktası Karşıt açısı

1 Aylık bir etki sözkonusudur.yaşamında büyük öneme sahip dramatik etkiler daha da büyüyebilir. Ağır sorumluluklar, gecikmeler, boşa uğraşlar ve Olaylar bu dönemde yavaşlar ve beklentileri zorlar. Bu durum kişinin mutluluğuna olumsuz gerilimler yükleyerek pasif bir görüntü içerisinde olmamızı sağlar.
Üstleriniz size pek sempatik gelmez ve bu zamanda size olan desteği azalır.Ebevynlerine acı verebilecek birtakım olaylarla karşılaşılabilir.


Devamı gelecek...

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?clang...r=4&nho2=4
08-31-2009 02:20 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vuslat Çevrimdışı
Neptunyen Vip
*****
Neptunyen Vip
lt=
Mesajlar: 249
Üyelik Tarihi: Jan 2008

Rep Puanı: 7

Mesaj: #8
RE: Transit Satürn Açıları
tr satürn sextil veya trine yazılmamış onuda yazarmısınız

[Resim: vuslatharitas.th.gif]


secdelerde imiş aşk bulmak alnıma düştü
08-31-2009 02:36 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ateskızı Çevrimdışı
Siron Vip
*****
Siron Vip
lt=
Mesajlar: 125
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #9
Cvp: Transit Satürn Açıları
Lavinya Yazılan:Tr. Saturn Kavuşum Güneş;Kişinin yaşamında 2 kez gerçekleşir.Kişinin sorumluluklarını denetleme ,kendileri için belirledikleri hedefler,olgunluk düzeyi,gerçekler gündeme gelebilir.Kişinin kendisi için koyduğu hedefleri,güç ve amaçlar için tekrar değerlendirir.Satürn kişinin yaşamını yavaşlatan bir yönü vardır,iyi bir bakış açısı için kişiyi zorlar.Kişi kararlılıkla ilerlerse başarıya ulaşabilir.Disiplin,konsantrasyonla birlikte yetenekleri ortaya çıkabilir.

bu açıyı yaşayan biri olarak oldukça zor olduğunu düşünüyorum,hele bir de transit uranüs de güneşe zıt açı yapıyorsa:(

ASTRO HARİTAM
whole signs
GÜNEŞ DÖNÜŞÜM
09-11-2009 03:38 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
redroseee Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 211
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #10
Cvp: Transit Satürn Açıları
Tr. Saturn Karşıt açı veya kare neptün;Hayal kırıklığı yaşayabilir,endişeleri olabilir,önemli kararlar alınmamalı,yeni bilgiler için istekli olabilir,gizliliklere karşı ilgi duyulabilir,paronoya ,duygusal depresyon,huzursuzluk,kendine acıma,bilinçaltındaki korkuların artması gibi psikolojik sorunlar yaşanabilir.Gerekli prosedürler yerine getirilmeyebilir,gelecek korkusu,özgüvensizlik görülebilir. İlaçlara, bilinmeyenlere, hastanelere karşı ilgi artabilir.
[/quote]
bende bu acı 18 den sonra uzun bı sure devam edecek hıc hoslanmadım ne bu yaaðla...(

YILDIZ HARITAM
09-12-2009 11:06 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Transit Saturn Evlerde salmakis 191 340,457 11-01-2021 09:32 PM
Son Mesaj: Karpuzseverim
  Transit Satürn Doğ. Haritasında Ay'a Açı Yaparsa astrosohbet 33 42,542 12-13-2019 04:53 PM
Son Mesaj: justicee
  Transit Satürn Doğ. Haritasında Güneşe Açı Yaparsa astrosohbet 11 21,854 04-06-2018 09:47 AM
Son Mesaj: say24
  Transit Satürn Yay Burcu Geçişi tools 17 25,414 01-10-2018 12:58 AM
Son Mesaj: Kumsal
  Satürn Devinimi & Transitleri nev_bahar 168 255,932 06-19-2016 07:09 PM
Son Mesaj: Alejandro
  Transit Satürn akrep burcunda. Tuğçe 29 40,299 04-23-2016 09:00 PM
Son Mesaj: ekinoks
  Transit Satürn' ün Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi Yakamoz 75 110,427 10-01-2015 09:09 PM
Son Mesaj: Didemm
  Transit Satürnün Ay Düğümlerine Kavuşumu plutomania 22 46,078 04-17-2015 01:30 AM
Son Mesaj: nisan15
  Satürn Yüzünden mi? dubletoprak 9 15,221 01-15-2013 12:52 AM
Son Mesaj: hulya35
  Transit Satürn Akrep Sınırlarında Lajâ 96 114,596 12-27-2012 03:55 PM
Son Mesaj: Mavisahram

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir