Değerlendir:
  • 12 Oy - 3.17 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Transit Satürn Terazi ve Akrep burçlarını nasıl etkileyecek?
Yazar Mesaj
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #1
Transit Satürn Terazi ve Akrep burçlarını nasıl etkileyecek?
Transit Satürn Terazi ve Akrep burçlarını nasıl etkileyecek?
Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederim.

TERAZİ



Transit Satürn, önümüzdeki iki buçuk yıllık süre boyunca, kontrol dışında gelişen faktörler, endişeler, gizli düşmanlıklar, hastalıklar ve hazırlıklarla ilişkilendirilen 12. evinizde hareket ediyor olacak. Satürn, geçiş yapmakta olduğu ev konularıyla ilgili sorumluluklar alınacağına işaret eder. Bulunduğu ev, en büyük tansiyonun ve mücadelenin yaşandığı alanı gösterir. Bu alanda almamız gereken sorumlulukları ve hayat derslerini ortaya çıkarır. Satürn, inatçı, kalıcı ve kronikleşmiş sorunları anlatır. Bu yüzden, yaşadığınız sorunların kronikleşme, uzun zaman dilimine yayılması riskine karşı dikkatli olmalısınız.



Yenilenmeye geçiş döneminde olacaksınız. Tamamen yeni bir döngüye hazırlanıyorsunuz. Eski ve tatminsizlik getiren enerjilerin bırakılmak istendiği bir alanda hareket eden Satürn, doğasının özelliklerini burada belirgin bir şekilde ortaya koyuyor. Sıkıntılar olabilir. Ruhsal olarak gerginlik hissedebilirsiniz. Hastaneler, kısılıp kaldığımız alanlar, kontrol dışı faktörler, gizli korkular devrede olacak.



12. ev, aksiyon almaktan çok, hazırlık yapmak gereken bir alandır. İleride bu hazırlıkları organize etmek ve gereken kararları almak durumunda olacaksınız. Satürn Terazi burcuna girip 1. evinize gelene kadar büyük projelere girişmenizde zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Şartları fazla zorlamamak gerekiyor. Burada şartlar henüz kontrolünüz altında değil. Burada eskileri bir yana bırakmak gerekiyor. Yoksa yeni şeylere başlayamazsınız. Eskileri gözden geçirmeli, öz eleştiri yapmalı ve yeni dönemde hataları tekrarlamamak adına bunları düzeltmelisiniz.



Oldukça kararsız bir dönem. Daha içe dönük yapı söz konusu. Ne istediğinizden tam olarak emin olmayabilirsiniz. Çok çalışıyor ama karşılığını alamıyor olabilirsiniz. Tatminsizlik duygusu hakim. Dışarıda ve aktif olmaktan ziyade, içeride ve kendine dönük olmayı, kendi dinamiklerinizi gözden geçirmeyi tercih etmenizde fayda var.



AKREP



Transit Satürn, önümüzdeki iki buçuk yıl boyunca, sosyal çevre ve arkadaşlar, organizasyonlar, grup aktiviteleri, umutlar ve dilekler, iş ve eylemlerden elde edilen kazançlarla ilişkilendirilen 11. evinizde hareket ediyor olacak. Satürn, geçiş yapmakta olduğu ev konularıyla ilgili sorumluluklar alınacağına işaret eder. Bulunduğu ev, en büyük tansiyonun ve mücadelenin yaşandığı alanı gösterir. Bu alanda almamız gereken sorumlulukları ve hayat derslerini ortaya çıkarır. Satürn, inatçı, kalıcı ve kronikleşmiş sorunları anlatır. Bu yüzden, yukarıda saydığımız konularla ilgili yaşadığınız sorunların kronikleşme, uzun zaman dilimine yayılması riskine karşı dikkatli olmalısınız.



Bu dönemde, sosyal çevrenizde, grupsal aktiviteler içerisinde sorumluluklar alabilirsiniz. Kişisel anlamda ise, yeni arkadaş edinmekte zorlanabilir, arkadaşlarınızdan gelecek planlarınız içerisinde olmayanları eleyebilirsiniz. İdeal ve görüş farklılıkları sizi arkadaşlardan kopartabilir. Arkadaşlarınızın şartlarında kısıtlanmalar, sağlık sorunları, hatta ölümler olabilir. Sevdiğiniz dostlarınızdan bazılarının çevrenizden uzaklaştığına şahit olabilirsiniz.



Sosyal anlamda, grup aktivitelerinde aldığınız sorumluluklar dışında, kişisel anlamda çok fazla aktif olamadığınızdan, hayatınız bir süreliğine monotonlaşabilir. Arkadaşlarınızla eskisi kadar gezip tozamayabilirsiniz. Yine de, topluma faydalı işlere yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Klüpler, dernekler, kurumlar içerisinde olabilir, burada fedakarca faaliyet gösterebilirsiniz. Faaliyet gösterdiğiniz veya içinde bulunduğunuz organizasyonun veya grubun menfaatlerini kendi menfaatinizin üzerinde tutmanız gerekecek. Fakat bu alanlarda yükseliş yakalamak zor gözüküyor. Ancak pozisyonunuzu koruyabilirsiniz. Bunu yapmak için bile çok çalışmanız gerekiyor. Diğer taraftan, bu organizasyonlar içinde çalışan kişilerle ilişkilerinizde zorlanmalar olması da güçlü ihtimaldir. Eğer siz yönetici durumunda iseniz, idarecilik vasfınız diğer kişiler tarafından sorgulanabilir.



Geleceğe dönük hedefleriniz hakkında karamsarlığa ve endişeye kapılabilirsiniz. İdeallerinize ulaşmak için çok çalışmanız ve fedakarlıklar yapmanız gerek. Her zaman düşlediğiniz şeylere ulaşma yolunda daha somut adımlar atmak gerekiyor.



İşinizle ilgili konularda uzun vadeli yatırımlar düşünüyorsanız dikkatli olun! İnce eleyip sıkı dokumadan verilecek kararlar daha sonra sıkışıklıklar yaşamanıza sebep olabilir.



Yazan: Öner Döşer

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
09-07-2007 02:31 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Transit Saturn Evlerde salmakis 191 341,715 11-01-2021 09:32 PM
Son Mesaj: Karpuzseverim
  Transit Satürn Doğ. Haritasında Ay'a Açı Yaparsa astrosohbet 33 42,755 12-13-2019 04:53 PM
Son Mesaj: justicee
  Transit Satürn Açıları Simurg 69 141,513 03-11-2019 12:03 AM
Son Mesaj: merkür_yen
  Transit Satürn Doğ. Haritasında Güneşe Açı Yaparsa astrosohbet 11 21,933 04-06-2018 09:47 AM
Son Mesaj: say24
  Transit Satürn Yay Burcu Geçişi tools 17 25,500 01-10-2018 12:58 AM
Son Mesaj: Kumsal
  Satürn Devinimi & Transitleri nev_bahar 168 257,107 06-19-2016 07:09 PM
Son Mesaj: Alejandro
  Transit Satürn akrep burcunda. Tuğçe 29 40,454 04-23-2016 09:00 PM
Son Mesaj: ekinoks
  Transit Satürn' ün Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi Yakamoz 75 110,839 10-01-2015 09:09 PM
Son Mesaj: Didemm
  Transit Satürnün Ay Düğümlerine Kavuşumu plutomania 22 46,241 04-17-2015 01:30 AM
Son Mesaj: nisan15
  Satürn Yüzünden mi? dubletoprak 9 15,234 01-15-2013 12:52 AM
Son Mesaj: hulya35

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir