Değerlendir:
  • 12 Oy - 2.33 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Transit Satürn Koç ve Boğa burçlarını nasıl etkileyecek?
Yazar Mesaj
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #1
Transit Satürn Koç ve Boğa burçlarını nasıl etkileyecek?
Satürn Başakta - Koç, Boğa 02.Eylül.2007 / 19:05:07
Transit Satürn Koç ve Boğa burçlarını nasıl etkileyecek?


Satürn, bugün itibariyle Başak burcuna giriş yaptı. Bu transitin burçlar üzerindeki etkilerini, her gün ikişer burç ele alarak inceleyeceğiz. Öncelikle Koç ve Boğa burçlarına değineceğiz.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederim.

KOÇ



Transit Satürn, 6. evinize giriş yaptı. Bu ev, yoğun ve detaylı çalışmalar, hizmetliler, günlük işçiler, kiracılar, stres, hastalıklar ve zayıflıklar, evcil hayvanlar, sorumluluklar ve görevler, çalışarak kazanılan beceriler, angarya işler, kötü şeyler, baba tarafından akrabalarla ilişkilendirilir. Satürn, geçiş yapmakta olduğu ev konularıyla ilgili sorumluluklar alınacağına işaret eder. Satürn’ün bulunduğu ev, en büyük tansiyonun ve mücadelenin yaşandığı alanı gösterir ve bu alanda almamız gereken sorumlulukları ve hayat derslerini su yüzüne çıkarır. Fazla yoğun ve detaylı işlerle uğraşmak gereken bir dönem sizi bekliyor. Çalışma stratejisi geliştirmek ve iyi organize olmak başarı getirecektir. İş ortamınızda ilişkiler zorlanabilir. Huzursuzluk olacaktır; ama sabırla çözebilecek bir morale de sahip olacaksınız. Unutmayın, Jüpiter yeni yıla yakın zamanlarda kariyer evinizi ziyaret ediyor olacak ve Satürn’ün bu alanda getirdiği zorlukları telafi ediyor.



Çok fazla çalışmak veya detaylarla fazla uğraşmak vücudu ve sağlığı zorlayabilir. Sağlığınız risk altına girebilir. Yaşam tarzınızı, alışkanlıklarınızı iyi organize etmeniz gerekiyor. Kişisel disiplininizi iyi korumalı, diyetinize dikkat etmelisiniz. Kendinizi sağlıklı ve zinde tutmak için çaba sarf etmeniz gerekiyor. Hayatınızı bir düzene oturtmazsanız, güçten düşebilirsiniz. Ne demiştik? Bu yıl başarılı olacaksınız! Başarılı olmak için sağlığa dikkat etmek, zindeliği korumak gerek. Unutmayın, sağlam kafa sağlam vücutta bulunur!



Bu dönemde, iş koşullarınız zorlaşabilir. Hala eski metotların kullanılıyor olması, soğuk ya da sıkıcı koşullar, çok fazla çalışmak gerekliliğinin yanında, çalışanlarınız veya iş ortamında bulunan kişilerden yana pek de şanslı olmayabilirsiniz. Onlardan beklediğiniz performans ve destek gelmeyebilir. Çevrenizde soğuk ve mesafeli kişiler olabilir. Astlarınızdan veya çalışanlarınızdan bazı kişiler işten ayrılabilir ya da yapılacak işler konusunda size yardımdan kaçınabilirler. Astlarınız veya çalışanlarınız, sağlıklarında veya yaşam koşullarındaki olumsuzluklar yüzünden, iş ortamında istikrarlı performans sergileyemeyebilirler. Çok ciddi ve sorumluluk isteyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Daha önce ihmal ettiğiniz ya da henüz tamamlayamadığınız konuların çözülmesi gerekliliği gündeme gelecektir. Yaptığınız işleri çok sıkı bir şekilde takip etmeniz gerek. İşyerinizde normalden fazla kalmanız ve saatlerce çalışmanız gerekebilir. Tamamlamanız gereken işler ve projeler oldukça fazla olacak. Başkalarına karşı yeterli sabrı gösteremeyebilirsiniz. İşyerinizdeki kişilerle ilişkinizde zorlanmalar olasıdır. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerine daha fazla önem vermelisiniz. Günlük rutinler, monoton ve sıkıcı olabilir. Sevmediğiniz halde yapmanız gereken işlere kendinizi zorlamanız mutsuzluğa sebep olabilir. Bitirmek gereken çok sayıda proje olması sinirlerinizi gerebilir. Gerilen sinirlerinizi yatıştırmanın en iyi yolu, kendinize boş zaman yaratıp, biraz egzersiz yapmak. Yoğun çalışma temposundan uzaklaşıp, biraz rahatlamaya ihtiyacınız olacak. Ancak, işlerin yoğunluğu arzuladığınız tatili yapmanıza da engel olacak gibi.



BOĞA



Transit Satürn, 5. evinize giriş yaptı. Satürn, geçiş yapmakta olduğu ev konularıyla ilgili sorumluluklar alınacağına işaret eder. Eğer henüz çocuk sahibi değilseniz, sorumluluk almaya hazır olun. Bu konuda ciddi bir tutum içerisine girebilir, sonuca ulaşma arzusunda olabilirsiniz. Fakat sonuç elde etme konusunda gayret göstermeniz gerekecek. Zira Satürn’ün bulunduğu alanlarda mücadele ve sabır gerektiren şeylerle karşılaşırız. Eğer halihazırda çocuk sahibi iseniz, o zaman bu yıl onlarla ilgili sorumluluklarınız, uğraşlarınız gündeminizde önemli yer tutacak demektir. Çocuklarınızın sağlığı konusunda da daha dikkatli olmanızda fayda var.



5. ev, aşk hayatı ve flörtlerle de ilişkilendirilir. Satürn’ün bu evden geçiyor olması, özel hayatınızla ilgili konularda zorlanmaların işaretçisi. Satürn, doğası gereği, soğutur ve araya mesafe koyar. Bu da sevdiğiniz kişiyle bazı zamanlarda aranızın soğumasına veya seyahatler, yoğun çalışma hayatı ya da diğer kişilerin engellemesi gibi durumlar yüzünden sık görüşememenize sebep olabilir. Satürn’ün 5. evden geçişinde flörtlerde kopmalar yaşanması olasıdır. Satürn, yaşlı ve olgun kişileri de temsil eder. Bu da başka bir olasılığı gündeme getirir, ki bu da hayatınıza girecek özel kişinin yaşça sizden büyük ya da en azından olgun tavırlı olmasıdır. Eğer zaten evli iseniz, Satürn’ün bu geçişi, bu dönemde duygusal ve cinsel hayatınızda bazı sıkıntılar, soğumalar yaşama ihtimalini de gösteriyor olabilir. Bu problemlerin kronikleşmemesi için önlemci olmanız yerinde olur. Zira Satürn, özellikle de doğum haritanızdaki gezegen yerleşimlerine sert açılar yapmakta ise, sorunlarınızın kronikleşmesi olasılığını gösterir.



Sportif ve eğlenceli aktiviteler de 5. evin kapsamına girer. Satürn, genel anlamda hastalıklara, özellikle de kemiklerle ilgili sorunlara işaret eder. Bu yüzden sportif aktivitelerde dikkatli olmanızda ve sağlığınızı korumanızda fayda var. Eğlence hayatınızla ilgili olarak da iki farklı ihtimal ortaya çıkmakta. Birincisi, eğlenceli aktivitelerden bir müddet için izole olma ihtimali. İkincisi ise, eğlenceli aktivitelere kendini fazla kaptırıp sağlığını bozma ihtimali. Her koşulda kendinizi bu konuda dengelemeniz isabetli olur. Zira Satürn’ün geçişte olduğu ev ile ilgili konularda daima sorunlar ortaya çıkacaktır.



Yazan: Öner Döşer

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
09-03-2007 02:07 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Transit Saturn Evlerde salmakis 191 341,645 11-01-2021 09:32 PM
Son Mesaj: Karpuzseverim
  Transit Satürn Doğ. Haritasında Ay'a Açı Yaparsa astrosohbet 33 42,712 12-13-2019 04:53 PM
Son Mesaj: justicee
  Transit Satürn Açıları Simurg 69 141,461 03-11-2019 12:03 AM
Son Mesaj: merkür_yen
  Transit Satürn Doğ. Haritasında Güneşe Açı Yaparsa astrosohbet 11 21,926 04-06-2018 09:47 AM
Son Mesaj: say24
  Transit Satürn Yay Burcu Geçişi tools 17 25,498 01-10-2018 12:58 AM
Son Mesaj: Kumsal
  Satürn Devinimi & Transitleri nev_bahar 168 257,027 06-19-2016 07:09 PM
Son Mesaj: Alejandro
  Transit Satürn akrep burcunda. Tuğçe 29 40,423 04-23-2016 09:00 PM
Son Mesaj: ekinoks
  Transit Satürn' ün Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi Yakamoz 75 110,773 10-01-2015 09:09 PM
Son Mesaj: Didemm
  Transit Satürnün Ay Düğümlerine Kavuşumu plutomania 22 46,225 04-17-2015 01:30 AM
Son Mesaj: nisan15
  Satürn Yüzünden mi? dubletoprak 9 15,233 01-15-2013 12:52 AM
Son Mesaj: hulya35

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir