Değerlendir:
  • 43 Oy - 2.21 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Balık Erkekleri
Yazar Mesaj
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #1
Balık Erkekleri
BALIK ERKEK

BIR DENIZCI EDASIYLA, HAFIF SALLANARAK YURUYEN BALIKLARIN

GOZLERI, ICLERININ DERINLIGINI YANSITIR.

Yuzlerinde en cok dikkat ceken yer gozleridir. Cok duygusaldirlar. Muhtesem bir asik olurlar.

Cok ince ve dusuncelidir.Onu gercekten anlayan bir kadinla evvlilige katlanabilirler.

Ilginc fantezileri vardir. Hayallerindeki kadina ulasmak icinn epey dolasmasi gerekir.

William Shakespeare bir Boğa'ydı ama, sanki bir Balık erkeğiyle ilişki kurmayı düşünen herkese şu mesajı bırakmıştı: Erkeklerin yaşamında bir yükseliş vardır, Sele kapılmışcasına alır götürür servete; Birde, tüm yaşamı boynuca O, Sığlıklarda sürünüp, mahkûm olur sefalete.
Şayet bir Neptünlüye âşık olmak üzereyseniz, yukarıdaki dizeleri, burnunuzu her pudralayışta görebilmeniz için, çantanızdaki aynaya yapıştırın. Böylece, kalbiniz bir yana, geleceğinizi ya yapmış ya da yıkmış olacaksınız.

Pembe rüyalar içinde olan kafanızdaki karmaşıklığı çözmeğe ve yanısıra ayışığında yüzmeyi kurduğunuz Balık dostunuzun suların ne zaman yükseleceğini bilip bilmediğini iyice anlamağa çalışın. Eğer yükselen suların seline kapılmayı biliyorsa, dünyada hiçbir kızın olamayacağı kadar şanslısınız demektir. Birlikte üne ve servete doğru yüzeceksiniz. Yok eğer, sizin Balığın, gözlerini yıldızlar kamaştırdığı için suların yükselişini görmeyip o coşkun seli kaçırması gibi bir olasılık varsa - sizi uyarırım, böyle bir Neptün akılsızlığı, bilemeyeceğiniz kadar korkunç bir bahtsızlıkla sonuçlanabilir.

Bir Balık erkeği, olmasını istediğiniz herşey olabilir ~ ya da olmasını istemediğiniz herşey olabilir. O'nun yaşamındaki yükseliş fırsatla eş anlamlıdır. Kesin karar, azimli davranış ve başarıya engel olan o sulu hayallere son verme yeteneği ister. Asıl sorun şudur ki, bazı Balık erkekleri,ayaklarına çarptığı zaman bile suların yükselmekte olduğunu asla farkedemezler.

Balık erkeği zayıf değildir. Yalnız bazen solmakta olan bir gümüş yıldızla gereğinden fazla oyalandığı için, başarının parlak güneşini kaçırabilir. Bütün Balıklar tatlı hayalciler değillerdir tabiî. Ama bir çakıl parçasıyla uyandırabileceğiniz Balıklardan daha fazlası, öyledir. Bununla birlikte, gene de bir umut var. Yaşamın olduğu yerde her zaman umut da vardır zaten. Her ne kadar dünya onların o güzel hayal güçlerine ölesiye muhtaçsa da, Balık erkeğin ekmeğini kazanmak için bir işin ucundan tutması gereken zamanlar da vardır. Bir işi tutunca da tam tutar. Zira Neptün'ün keskin zekâsı sezgileriyle birleşince Balığı şana, şerefe ve üne kavuşturacak olan yüksek hedeflere yöneltebilir. Hattâ büyük zenginliğe ve ölümsüzlüğe de erişebilir. Bu kadar olmasa bile (her zaman onikiden vuramazsınız) en azından saygıdeğer bir kişi olur ve rahat bir güvenliğe kavuşur. Sizin birlikte yüzdüğünüz Balık erkeğin bu çeşit bir Balık olmasını dileyelim. Bu koşullar altında başka hiçbir Burç, Balığın yeteneğini ve gücünü (potansiyelini) durduramaz.

Bununla birlikte, diyelim ki yirmi beş yaşlarındaki bir Balık yaşamındaki yükselmeye uygun zamanı farkedemedi, kaçırdı. O zaman, dosdoğrusunu söylemek gerekirse, geleceği pek de ümit vermez. Bunun haksızlık olduğunu mu düşünüyorsunuz? Pekâlâ, süreyi otuz beş yaşa kadar uzatalım, ama bilin ki kumar oynuyorsunuz. Ben geleceği parlak değil dedimse, sizi düşünerek böyle söyledim. Bir eş olarak --aile hayatı açısından. Kendi kişisel geleceği şöyle böyle yeterli olabilir. Eskimiş hayallerini gömüp, basan için taze fikirler üretemeyen pek çok Balık erkeği gene de iyi kötü mutlu olacakları hayatlar yaşayabilirler. Çünkü onların bütün ihtiyacı, kenarı köşesi paslanmış da olsa; o hayallerdir. Buna bir testi şarapla iyi bir somun ekmeği de eklediniz mi, biz uygunsuzların çoğu kadar mutlu bir adam olur çıkar. Ha! Bir şeyi eksik söylediğimi farkettiniz! Bir somun ekmek, bir testi şarap ve Siz, tamam mı? Rubaileri okuduğunuza memnun oldum... Ama şunu bilin ki, "Siz'i kasten atladım. Hayalci, hassas, artistik Balık ekmek ve şarapla da pekâlâ yaşayabilir — hattâ bu ona yeter de artar bile. Gelin görün ki bu perhiz bir eşi, birden beşe kadar tatlı minikleri, hattâ kimbilir, (Burcunu göz önüne alınca) belki birkaç da büyüğünü beslemeğe yetmez. Sizin de, çorap, kozmetikler, ayakkabı, ıspanak, kira parası, kereviz, süt, ampul filân gibi bir takım ihtiyaçlarınız olacak; yani, her halde ne demek istediğimi anlıyorsunuz.

Bu çeşit bir Balıkla evlenebilmek için sadece bir tek çare var: O da mirasyedi olmak. Yok, hayır, bir çare daha var: iki işiniz olması -• biri sizin, biri de O'nun için. Artık şeytan gibi her ikisinde de siz çalışırsınız...
Şimdi; romantik saatler boyunca mutlu olmayacağınızı söylemedim. Bir şey var ki dünya yüzündeki hiçbir çeşit balık romansda sıkıntı çekmez. Aşkı sanki teneffüs ederler. Gelin görün ki, aşk ıspanağın, bebek patiklerinin ve akü sağlığınızın yerini tutmaz. Gezegenler, kendi hikmetleri çerçevesinde, bu hayalci, Allahlık tip Balık erkeğini korumak için bol şans vererek, yaşamın bu çeşit karışıklıklarını halletmişlerdir. Bir patron ya da patroniçe bulurlarsa (ikincisi daha olasıdır, ama ikisi de olabilir) bu adam büyük bir müzisyene — ya da en azından harika bir insana dönüşebilir. Ama, başında siz, o tatlı minikler, ve de daha büyükleri, yaratılışının artistik sadeliğinden doğan bütün o karmaşa varken, bırakın patroniçeyi, patronu nasıl bulacak?

Bu işin yürümeyeceğini kabul etmek zorundasınız. En iyisi, şimdiden tezi yok, O'na güle güle deyin. Biraz ağlarsınız, biraz acı çekersiniz ~ hattâ derinden yaralanırsınız. Ama ne de olsa, yürüyen konuşan bir hayalle evlenip, cüzdanınızda boş dileklerden başka hiçbir şey olmadan ev sahibiyle yüz yüze gelmekten iyidir. Çünkü bu gerçekten acıdır.

Ekmek ve şarap tipini böylesine yürekli ve gerçekçi bir bakışla inceledikten sonra, şimdi diğer tip Balık hakkında konuşabiliriz. Hani şu suyu yükselirken yakalayan Balık. Hiç kuşkusuz O, her kız için, kaçırılmayacak bir kısmettir. Her zaman O'nun bir Einstein'a ya da bir George VVashington'a dönüşmesi olasıdır ki, bu tek kelimeyle harikulade bir şeydir. Gerçi, Einstein'in kafası hafta sonlarında biraz denklemleriyle meşgul olsa da, ve George akşamlan işinden eve gelirken belki bazı sorunları beraberinde getirse de, bundan daha iyisini isteyemezdiniz, ille de kusursuzluk aramak zorunda değilsiniz. Süper pratik Oğlak ve o atak, hiddetli Koç erkeğinin bile birkaç küçük kusuru olabilir. Güzel olan, suyun üst yanına doğru savaşarak yolunu bulan bir Balığın çok büyük olasılıkla, ikiz ödülleri olan şöhret ve serveti ayaklarınıza sermesidir. Başka bakımlardan da O, gerçekten büyük insandır.

Bir Balık erkeğin ön yargılan hiç yoktur. Mokasenleriyle birkaç mil yürümedikçe bir kızılderiliyi, çıplak ayakla dolaşmağa kalkışmadıkça bir budisti yargılamak aklının ucundan bile geçmez. O zaman bile anlayış gösterecek ve eleştirici bir yargıda bulunmayacaktır. Soğuk suçlamalarda çok kısa, sıcak hoşgörüde çok uzundur. Hattâ kayınvalidesine bile anlayış göstermeğe çalışır. Bunu kaç erkek yapar?! Neptün erkeğinin hiçkimsede bulunmayan bir halden anlayışı vardır. Arkadaşları sırlarını O'na açarken tepki göstermesinden hiç korkmazlar. Balıkda şok yaratmak için, gerçekten büyük olay ister. Siz, ben ve sizin Balık üçümüz bir odada otururken içeriye bir adam girse ve dört ayrı eyalette dön kansı olduğu için biraz endişelendiğini anlatsa, belki siz dik dik adama bakarak hapsedilmeyi hak ettiğini düşünürsünüz; ben adama dudak büküp 'kokarca' diyerek alay ederim; ama sizin Balık muhtemelen adama "Hangi dört eyalet?" diye soracaktır. "Kanlanman içinde âşık olduğunuz biri var mıydı?" Balık meraklıdır ama olaylar O'nda hiç şok yaratmaz. O adama gelince, Balığa göre, çok büyük anlayışa ve çok iyi bir avukata ihtiyacı var.
Balık bir ya da iki sırrını kaza ile birine açabilir, ama bunu asla isteyerek yapmaz. Bazen yapacağı zararı farketmeden konuşur. Söylediği sözlerin, insafı az kişilerce yanlış ışık altında yorumlanabileceğini bir türlü anlamak istemez. (Örneğin, o zavallı çok kanlı adamın çektiği sıkıntıları, kendi kızkardeşi ve sizin anneniz gibi insanların neden anlamadıklarını kavrayabilmesi için Balığın bir hayli düşünmesi gerekir.) Öte yandan, birşeyi yüzgecinin altında saklamasını kendisinden özellikle rica ederseniz, ağzı çok sıkı güvenilir birisi olur ve en gizli en korkunç sırlanma bile O'na güvenerek açabilirsiniz.

Merkürinin etkilediği kimi Balıklar çabuk, akıcı olarak ve sık sık konuşurlar. Tipik Neptünlü yavaş konuşur, kibar düşünür ve kendi işinden başkasına karışmamaya çalışır. Gene de, kendim sürekli olarak arkadaşlarının, akrabalarının ve komşularının dertleriyle yüz yüze bulur. Neptün dertleri öylesine güzel dinler ki, hepsi akın atan Balığa koşarlar. Saç kurutucunuzun kırılması, babanızın sinüzit sıkınası, banka hesabınızın suyunu çekmesi gibi küçük dertlerinizi O'na açmaktan hoşlanırsınız, ama pek üstüne varmamaya çalışın. Bir Balık kocanın ya da erkek arkadaşın hiç ihtiyaç duymadığı bir şey varsa, o da dertlerin kucağına yığılmasıdır. Başkaları zaten günboyu dertlerini O'na yüklüyorlar. Paket paket. Sizin yanınızda biraz rahatlamaya ihtiyacı vardır, insanlar aslında Balığa yüklenmek istemezler. Ama Neptün yapısının bu kadar hassas bir alıcı olduğunu pek farketmezler. O çevresindeki iyi ya da kötü, eğlenceli ya da korkunç, karanlık ya da aydınlık bütün titreşimleri tepeden tırnağa algılamaktadır. Her mistik insanın söyleyebileceği gibi (ki bunların çoğu Balıktır) böylesine emici, duygulu bir süngerin yaşamı, ruh sağlığı üzerinde yıpratıcı bir etki yapabilir. Şu bir gerçektir ki, O'nun, kulağını arayan, kalbini çelen herkesin duygularını çok canlı olarak O'na hissettiren hassas alıcıları vardır. Balık insanları çoğunlukla uzun süreler dinlenmek zorundadırlar. Neptün ruhu arada sırada yalnız kalmalıdır ki, taze esintiler kendisine aktarılan bütün o dertlerin yaralarını iyileştirebilsin ve sakin, yıpranmamış kişiliği geri gelsin. O yüzden Balık erkeğinizi sükûnet anlarında sakın rahatsız etmeyin. O'nun o sükûnete çok ihtiyacı vardır. Yalnız kalmak ya da kendi başına yürümek isterse, bırakın gitsin. Çok fazla bir arada olmak Balığın aşkındaki güzelliği bozabilir. O sevginin sere serpe büyümek için genişliğe ihtiyacı vardır.

Balığın hassas olduğunu ve kolayca incinebileceğim unutmayın. Balığın çekingenliği kendi yetersizliklerini üzülerek farketmesinden ileri gelir ve bu yetersizlik her ne olursa olsun, O'na çok acı verir Hayranlık duyduğu birinin O'nun erdemlerinin farkında olduğunu bilmek ister. O, sizsiniz. Desteğinizi O'ndan hiçbir zaman esirgemeyin.

Balık Yoga ye Zen yapmayı, doğa üstü olaylar ve inançlarla uğraşmayı deneyebilir. Belki astroloji, numeroloji ye hatta yeniden dünyaya geliş konularına da ilgi duyacaktır. Akrep gibi Balık da gizli güçler, bilinmeyen olaylarla ilgili kurallara ilgi ve anlayışla doğmuştur. Yaratılışında bulunan bu gibi ilgiler kendisi için genellikle iyidir. Ruhsal dengeyi korumasına yardımcı olur ve canlı hayal gücünü dengede tutan bir çapa görevi yapar. Balık erkeği arada sırada öfkelenir ama öfkesi pek şiddetli değildir ve uzun da sürmez. Kızgınlığı geçtiği zaman da sular gene durulur ve yaşam tekrar eski huzurlu sakın havasına döner. Bazı Neptün erkekleri evde biraz bağırıp çağırsalar da zararsızdır. Balık için örneğin Boğa Burcunun boğası gibi gerçekten böğürmek hemen hemen olanaksızdır. Görüyor musunuz, ne kadar şanslısınız?

Kendisinin duygularım, düşüncelerini anlamak güçtür ama, Balık başkalarının kafalarındaki şeytanlıkları apaçık görmekte hiç güçlük çekmez. O'nu aldatmak zordur. Kafanızın içinden dosdoğru öbür tarafı görecektir. Öte yandan, sizi yanıltmak için iyi bir nedeni olduğu zaman, yanıltabilir. Kendi kişisel işlerini, duygularını meraklı gözlerden kesinlikle gizli tutmak istediği için karşısındakini yanıltır.

Tanıdığım bir Balık bu işte o kadar ileri gitti ki, hükümeti yanıltmayı başardı; bu da öyle kolay bir iş olmasa gerek. Tüm yaşamı boyunca nüfus sayımı görevlilerinden sakınmayı başarmış, îç Gelirler vergi memurları herhalde bir Pago Pago yerlisini ondan daha iyi tanıyorlardır. Yakayı ele vermiyor, çünkü kendisi bir yazar. Telefonu uydurma bir isme kayıtlı; sosyal güvenlik kam veya ehliyet almak için de hiç müracaatı olmamış. Adamın birinin bir numara çevirip bütün özel sırlarını öğrenivermesinden korkuyor.

Belki sizin Balık bu konuda o kadar nörotik olmayabilir. Ama gene de, aslında puro aldığı halde size kuru temizlemecide olduğunu söyleyeceği zamanlar olacaktır. Neden bunu ben de bilmiyorum. Kendisi de bilmez. Bu Balığın zevk aldığı anlaşılan (ikizler de öyledir) bir çeşit zararsız aldatmacadır. Yeşil pantolon askısı takarken, başkalarının turuncu askı taktığını ya da hiç askı kullanmadığını sanmaları O'na, her nasılsa, güven duygusu verir. Madem ki bu O'nu mutlu ediyor, öyleyse bırakın o küçük bilmecelerini kullansın. Bunu ne diye büyük bir sorun haline getirmeli? O'nun temizleyicide olmadığını siz de biliyorsunuz, çünkü dükkanda puro alırken kendi gözlerinizle görmüştünüz. Pantolonun Pazartesiye kadar hazır olmayacağını söylediklerini anlatacak olursa, temizleyicinin elinin de pek yavaş olduğunu söyleyin, geçin. Sadece canlı hayal gücünü yağlayıp tam hızla çalışır durumda tutmak için, böyle ufak tefek aldatmacalar yapmaktan çok daha kötü alışkanlıkları olabilirdi.
Öyle büyük kıskançlık nöbetlerine tutulmayacak. Tutulsa bile, doğuştan öyle kusursuz bir aktördür ki, (eğer bunu göstermesine fırsat verirseniz) büyük olasılıkla bunu size belli etmeyecektir. Ama, tüm o şair, yumuşak yaratılışıyla gene de bir erkektir, sizden her halükârda tam bir sadakat bekleyecektir. Öte yandan, siz kendi kıskançlığınızı önlemeye bakın. Zira O'nun her iki cinsten de sıcak arkadaşları olacak ve onlara pek sevimli davranacak; hattâ bazen hiç uygun olmayan saatlerde. Sosyallik O'nun doğal yapısı. Elinden birşey gelmez. Eğer siz şiddetle sahiplenen bir tipseniz, tehlike var demektir. Bir Koç ya da Aslan kızı başka bir ay ışığının peşine düşse daha iyi olur. Balık güzelliğe hayrandır, zaman zaman güzel bacaklara baktığı olur. Biraz gayretle buna göz yumarsanız, ödülünüz, hem romantik bir âşık, hem de evrendeki herşey hakkında konuşabilen, iyi bir arkadaş olmayı bilen nazik bir koca olur.

Ö yalnızlık ve sıkıntı anlarında üstünüze hey heyler gelince, önlüğünüzü çıkartıp akvaryumun arkasındaki köşeye fırlattığınız gibi üstünüze san bir elbise ve yüzünüze de bir altın gülücük takın, yeşil biletlerinizi alıp neşeli bir şova gidin; O'nu götürmeyin. Balıklar özellikle imâya karşı hassastırlar. Para konusunda tutumlu ve dikkatli olmasını sağlamanız pek kolay olmayabilir. Neptün insanları (Oğlağın veya Boğa, Kova, Yengeç Burçlarındaki güçlü gezegenlerin etkisinde değillerse), açıkçası pek tutumlu sayılmazlar. Tutumlu olmayı öğrenecektir. Ama lütfen siz de müsrif biri çıkıp işleri büsbütün karıştırmayın. Tabii elinizden gelirse. Her ailede bir müsrif, evin fakirleşmesine yeter. Balığın önünde iyi bir örnek olmalıdır. "Lideri izle" kuralı Balık karakterinde nasıl işe yarar, bilemezsiniz. Yani, eğer lider O'nun yakını ise ve saygı duyduğu biriyse. Balığın doğal yapısı, çevresindeki titreşimlere karşı çok hassas bir alıcıdır. Özellikle bu titreşimler duyguyla yoğunlaşmışsa.

Çocuklar için bulunmaz bir eğlence ve oyun arkadaşıdır. Belki onları tekne gezintilerine, yüzmeye ve snorkelle dalmaya götürecektir. Çocuklar en sevdikleri masal kahramanlarını yaşayan renkleriyle canlı olarak O'nda bulacaklardır. Onların küçük kafalarını yaşlarına göre felsefe serpintileriyle zenginleştirebilir, onlara yumuşak baladlar söyler, ya da yoga stili başlarının üstünde durmayı öğretir. Çocuklar her halde O'nu çok sevecekler. Az rastlanır bir yetenek olarak, küçük bir kuşu incitmeden ve korkutmadan avucuna almayı bilmesi sayesinde çocuklarınız dengeli ve uyumlu büyükler olarak yetişecekler. Çocuklarla ilgili sorunlar çıktığı zaman siz onları tokatlarken O dertlerini dinleyecek — siz burunlarını ve giysilerini temiz tutarken O kafalarım canlı ve faal tutacaktır. Ve sonuç kuşkusuz iyi olacaktır.
Hiçbir zaman bu adamın hayallerini küçümseyip ayak altı etmeyin --bunu hiç affetmez ve hiç unutmaz. Hayal arabasını bağlayacağı iyi, sağlam bir yıldız bulmasına yardım ederek, hayallerini gerçekleştirmesi için O'na bir şans tanıyın. Bağlanacağı yıldızın da sağ duyu eklipsinde, vızıldayan değil parlayan bir yıldız olmasına dikkat edin. Aşkta Balığın duygusal olarak sınırsız bir güvene ve sadakata ihtiyacı vardır. Bu, aynı zamanda, aslı olamayan yakınmalarla O'na yüklenmemeniz gerektiği anlamına da gelir. O'nun heyecan dolu umutlarının anlayışlı bir sevgiyle sulanması, beslenmesi gerekir. Mutlu bir aile hayatıyla da toprağını zenginleştirmeyi unutmayın. Durmadan kusur bulup dırdır etmek ve eleştirmek gibi öldürücü haşaratı onun köklerinden uzak tutun. Birgün kafasındaki o vahşi ve çılgın umutlar arka bahçenizdeki, gereksiz yaban otlarından, yüksek para ağaçlarına dönüşecek ~ hem de sizin özel rüyalarınızın erişemeyeceği kadar yüksek ağaçlara... Balığın yüreğinden sonsuza kadar umut fışkırır. Onu küçümsemeyin. O umut pınarlarını sevgi ve şefkatle beslerseniz, birgün sizi hiç umulmadık muazzam bir şans yağmuruna tutabilirler.

Balığın "kendini mahveden" bir burç olduğunu duymuş ya da okumuşsunuzdur; bu da sizin sinirlerinizi bozup terslik etmenize yol açabilir. Korkmayın. Bütün Neptün erkeklerinin her zaman biraz kendilerine zarar verdikleri doğrudur. Ama, tıpkı, size bağlanmadan verilen bir paketi bağladığınız gibi, O'nu da tekrar 'sağlamlaştırabilirsiniz'. Düğümleri yeterince sıkı atarsanız, sık sık çözülmez. O'na kahvaltıda bir hayal, öğle yemeğinde zekîce bir şaka, akşam yemeğinde Chopin ve yemekten sonra da Browning ikram edin. Sonra da keyfinize bakın. Atlamaktan korkmayın, çünkü su çok güzel.
(alıntı)

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-20-2007 02:51 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #2
RE: balık erkekleri
Balık erkekleri
Zodyak’ın en anlaşılmaz erkeklerinin Balıklar’dan çıktığını söyleyebilirim. Onlara baktığınız zaman ilk aklınızdan geçenleri hafızanıza iyi kaydedin. Ve sonraki günler, duygularınızı alt üst edecek davranışlarıyla karşılaştığınız zaman sakın şaşırmayın.

Daha doğrusu bu sözleri şaşırmayasınız diye söylüyorum. Fakat, ne söylersem söyleyeyim nasıl olsa, Balık Erkeği, sizi şaşırtmayı başaracaktır. Üstelik bunları sizi şaşırtmak için de yapmayacaktır. İçinden öyle gelmiştir. Nedeni yoktur.

Hesapçı, plancı, ard niyetli değildir, o. Fakat, davranışları yüzünden onu, saman altından su yürüten Yengeç Erkeği ile karıştırabilirsiniz. Ve tabii hata yapmış olursunuz.

O sadece bilir. Kimi zaman nedensiz bilir. Neptün’ün ona bahşetmiş olduğu derin sezgileri sayesinde nasıl bildiğini bilmeden bilir ve bu yüzden kendine pek fazla güvenmez. (Tabii doğum anında başka etkiler almadıysa).

Kendine olan güveni, ön görüşleriyle karşılaştıkça yükselir. Tıpkı suların yükselmesi gibi. Yükselen bir Balık’la birlikte olmaktan daha müthiş baka bir şey olamaz.

Çünkü, kendisiyle birlikte bulunan ne var, ne yok her şeyi de beraberinde yükselir.

Zaten sezgisel olarak iç bilgisine güvenen bir Balık Erkeği, suların ne zaman yükseleceğini bilir ve hiç düşünmeden kendini bu yükselişe bırakır.

Tabii durum her zaman böyle değildir. Bazı Balık Erkekleri gerçek sezgileriyle, gerçek olmayan hayalleri birbirine karıştırabilirler ve gerçek dışı pırıltıların peşine düşebilirler.

Şayet böyle bir tiple birlikteyseniz, vay halinize… Çünkü, Balık tıpkı yükselirken olduğu gibi batarken de etrafındakileri kendiyle birlikte sürükler. Tıpkı bir geminin batışı gibi.

Üstelik öylesine romantik ve öylesine duygularınıza hitap eder ki, gemiyi terk edip gitmek aklınızın ucundan bile geçmez.

Bir de gerçek dışı olmadığı halde sezgilerine ve bilgisine güvenemeyen tipler vardır. Şans ayağına kadar gelmiş ve kabaran suların kayalıklara çarpması gibi ayaklarına çarpmaya başlamış olmasına rağmen bir türlü kabul etmek istemez.

Zayıflık ya da başarısızlık korkusu yüzünden böyle davranmaz. Zaten Balık Erkeklerinin zayıf oldukları da söylenemez. Korkuları bazen Neptün’ün gerçek dışı hayallerinden kaynaklanabilir. Fakat, bu da girişimde bulunacağı ya da şansı kullanacağı zaman değil.

Şansı farketmemesinin nedeni, o sırada ilgisini çok fazla çeken başka bir şeyle oyalandığı içindir. Ve onu oyalayan da büyük bir ihtimalle ya bir kadın, ya da bir türlü istediği gibi olmayan gereksiz bir iş.

Tabii onunla oyalanırken de ırsatlar yanından geçer gider. Ve bütün bunlar, sezgilerinin ve zekasının yeterli olmadığını göstermez.

Zira Balık Erkeği Neptün’ün zeka ve sezgilerini birleştirip kullanmaya başladığı andan itibaren yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Hele bir işe girişirse… Tuttuğu işi bırakmaz ve şan, şeref, zenginlik ve aklınıza gelebilecek her şeyi kazanır.

SIRRINIZI ONA ANLATABİLİRSİNİZ

Yeter ki, bir kez aklına koysun ve işin ucundan tutsun. En azından saygıdeğer ve maddi güvenliğini elde etmiş biri olur. Balıklar, Akrepler gibi sır küpü olmasalar bile sırlarından pek kimseye bahsetmezler. Zaman zaman anlattıkları sırların da bazı kötü niyetli kişiler tarafından kullanılacağını hiçbir zaman akıllarından geçirmezler. Hatta ona bunu söyleyecek olsanız, sizi anlamayacaktır.

Fakat, herkesona sırrını açabilir. Hem de en gizli sırlarını bile. Çünkü, o bir kez saklanması gerektiği kendisine fısıldanmışsa, ölene kadar bu sırrı gizleyecektir. Üstelik hiçbir sıkıntı duymadan.

Suyun çocuğu Balıklar tıpkı su gibi alıcıdır. Ona anlatılan her türlü dert ve sıkıntıyı öylesine canı yürekten dinler ki, neredeyse onunla birlikte üzülür, dert edinir.

Bir Balık istese de, istemese de herkesin derdini dinler. Ve insanlar anlatmak için özel olarak onu ararlar. Tabii bu arada düşüncesizce ona çok fazla yüklenmemelisiniz. Çünkü, bir gün artık dinleyemeyecek hale gelip oralardan tamamen uzaklaşabilir. Hem de hiçbir gerekçe göstermeden.

Balıklar’ın dinlenmeye ve sükunete ihtiyacı vardır. Aşırı duyarlı olduğu için çevresinde ne var, ne yok her şeyi emer ve sonunda yorgun düşer. Bu yüzden de yalnız kalmaya ihtiyaç duyar.

Kendisiyle başbaşa kalmak isteyen bir Balık Erkeğini mutlakaanlamalısınız. Zaten anlamasanız bile yapabileceğiniz fazla bir şey yok. Çünkü, o yapması gereken ne varsa, kimseye sormadan yapacaktır.

Bir Balık’ı anlamak neredeyse imkansızdır. Fakat, o etrafında bulunan her şeyi çok kolay anlar. Hem de tahminlerin ötesinde. En gizli sırları, akıllardan geçen en şeytani oyunları görmekte hiç güçlük çekmez.

BALIK ERKEĞİNİN AŞKI
Bir Balık Erkeğinin “hiç belli etmese de” duygusal açıdansınırsız bir güvene ve sadakate ihtiyacı vardır. Fakat, bunu hiçbir zaman ortaya dökmeyecek ve lafını etmeyecektir.

Ayrıca, sizi kıskandığını da söylemeyecektir. (Hem de deliler gibi kıskansa bile.)

Tabii benzer davranışı sevdiği kadından da bekleyecektir. Hele aslı olmayan yakınmalar ve imalardan tamamen uzak durmalısınız. Tabii bu romantik ve duygusal erkeği yanınızda istiyorsanız.

Onun anlayış ve sevgiye ihtiyacı vardır. Ve şayet ihtiyacı olan sevgiyi verecek olursanız, sizi bulutların ötesine uçuran romantik bir ışığı yanı başınızda bulmuş olacaksınız.

Balık Erkekleri öylesine hassas, duygusal ve kırılgan olabilir ki, durmadan kusur bulan, dırdırlarıyla hayatını bezdiren bir kadına deliler gibi aşık olsa bile bu duruma fazla katlanamayacak ve bir gün belki de köşedeki markete gidiyorum diye evden çıkıp bir daha hiç görünmeyecektir.

Tabii Balık Erkekleri’nin daima böyle yaptıklarını zannetmeyin. Fakat, dırdırcı bir kadına tahammül göstereceklerini de beklemeyin. Hem de hiç. Ayrıca, Balık Erkekleri imalardan da nefret eder. Algılamaları öyle kuvvetlidir ki, hemen anlar ve kırılır.

BİR BALIĞI ELDE ETMEK

Belki siz, onun hayallerini küçümseyip alaya alabilirsiniz. Böyle yapmak yerine hayallerini besleyip gerçekleştirmesine yardımcı olursanız, (Tabii gerçek hayaller) düşünemeyeceğiniz derecede büyük başarılara şahit olabilirsiniz.

Bir Balık Erkeği’ne aşıksanız, sakın onu kıskançlık baskılarıyla bunaltmayın. Üstelik o, son derece sosyaldir. Hem kadın, hem de erkek arkadaşlarına eşit derecede ilgi gösterir. Ve siz onun gösterdiği ilgiyle deliye dönebilirsiniz. Sakın yapmayın. Çünkü onun için kadın, erkek ayırımı olmaksızın herkes arkadaşıdır. Şayet ona ihtiyacı olan anlayışı gösterecek olursanız, ödülünüz, muhteşem olacaktır.

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-20-2007 02:53 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
RE: balık erkekleri
Balık Erkeği
Gurubu
Su

Uğurlu Günü
Perşembe

Uğurlu Ayı
Mart

Dost burçları
Boğa

Düşman burçlar
İkizler

Uğurlu Sayısı
4

Uğurlu Taşı
Zümrüt, Yakut

Uğurlu Renkleri
Deniz mavisi, yeşil

Uğurlu Çiçekleri
Beyaz gül, zambak

Uğurlu Kokuları
Zambak, Limon

Uğurlu Müzik
Yatıştırıcı hafif müzik

En Belirli Özelliği
Merhamet

En Büyük İdeali
Rahat etmek

En Büyük Hatası
Boşboğazlık

En Büyük Arzusu
Dünyayı dolaşmak

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-20-2007 02:55 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #4
RE: balık erkekleri
Balık Erkeğinin Diğer Burçlarla İlişkisi

--------------------------------------------------------------------------------

Balık Erkeği - Koç Kadını

Koç kadınının üzerinizde söz sahibi olduğu ilk bakışta görülebilir. Emir vermeyi sever. Şefkatli bir yapısı yoktur. Aranızda hep fırtınalar olacaktır. Balığa özgü sezgi gücünüzle, fazla uğraşmadan ve Koç kadını bunu farketmeden liderliği ele alabilirsiniz. Bu onu kızdırmayacaktır. Koç burcunda doğan bir kadın, hayatınızdaki itici güç olabilir. Çok enerjiktir. Gün boyu hayallere dalmanıza kesinlikle izin vermeyecektir. Sizi sürekli uyanık tutacak ve mesleğinizde başarılı olmanız için her şeyi yapacaktır.

Onun bu hareketliliği sizi kızdıracaktır. Birinin sizi boyunduruk altına almasından hoşlanmazsınız. Sadece rahatsız edilmeden hayal kurmak bile olsa, özgürlüğünüzden bir parça kaybetmek istemezsiniz. Aksi takdirde Koç kadını belki de sizin yaşam tarzınızı değiştirmeyi deneyecektir.

Balık Erkeği - Boğa Kadını
Boğa kadını, hemcinsi Koç kadını gibi mantıklı ve gerçekçi düşünür. Ama o, aynı zamanda tutkuludur da. Bu özelliğini, gezegeni Venüs' ten alır. Yani Boğa kadını dengeli bir kişiliktir. Balık erkeği en baştan itibaren, onunla iyi anlaşacaktır.

Boğa kadınının tutkusu her şey den önce cinsel hayatınızı belirleyecektir. Bu alanda şikâyet edilecek bir şey yoktur. Bilindiği gibi seks konusundaki uyum, mutlu bir beraberlik için önemli bir faktördür. Günlük konularda aranızda sürtüşmeler çıkabilir. Çünkü Bayan Boğaya itiraz etmediğiniz sürece, günden güne diktatörleşecektir. En iyisi ikinizin de görev alanlarınızı tam olarak belirlemenizdir. Ona, hayatınızda tek başına karar vermek istediğiniz konular olduğunu açıklayın. Boğa kadını bunu kabul etmeye hazırdır.

Eğer Boğa kadını çok iyi anladığı ev işiyle uğraşırsa ve siz de evinizin ekmeğini kazanırsanız, aranız çok iyi olacaktır. Hayat geminiz dalgalı denizlere girdiğinde sığınabileceğiniz yer, evinizdir.

Balık Erkeği - İkizler Kadını
Davranışlarınızı kestirmek zordur. Ama İkizler kadını sizi bu alanda aşmak için hiç zorlanmayacaktır. İkiniz de sağlam bir kişiliğe sahipsiniz. İkiniz de güçlü bir öndere ihtiyaç duyuyorsunuz. Bunun için girdiğiniz ilişkilerde mutlu olamayacaksınız, ama tabii ki istisnalar kaideyi bozmaz. Fırtına gibi bir aşk serüveni için, size hiçbir şey engel olamaz. İkizler kadınını tavlamak için çok şansınız var, çünkü o sıradan olmayan insanları sever. Balık erkeği olarak, onun değer verdiği bir gizemliliğiniz var. Sırlarınızı keşfetmek için her şeyi yapacaktır. İkizler kadını günlük yaşar. Sadece bulunduğu anı ve mekânı düşünür. Çok sevdiği özgürlüğünün bir kısmından vazgeçmeye ve bazı sorumluluklara mal olsa bile, aşktan korkmaz.

Balık Erkeği - Aslan Kadını
Sizi gerçek bir erkek yapacak tek kadın, Aslan burcundandır. Sizden yeteneklerinizi kullanmanızı bekler, çünkü hayatın boşu boşuna akıp gitmesine izin veren bir insanla birlikte olamaz. Eğer onunla birlîkte yaşamayı gerçekten istiyorsanız, parolasının "hareket" olduğunu bilin. Görüyorsunuz, Aslan kadını sizin gücünüzden ve yeteneğinizden çok fazla şey beklemiyor. Aslında siz sakin, içine kapanık bir şekilde seviyorsunuz, rüyalara dalmak için öz gürlüğe ihtiyacınız var. Hiç istemeseniz de Aslan kadını, hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilecek bir kadındır.

Aslan kadını seks konusunda da Balığa özgü romantizmden pek hoşlanmayacaktır. O, son derece tutkuludur ve "kurbanlarına" soluk bile aldırmaz. Sevilmeyi ister ve kendisine kur yapılmasından hoşlanır. Neyse ki siz alçakgönüllü bir insansınız ve onu bu açıdan tatmin edeceksiniz. Aslan kadınını başka bir sevgiliyle hayal kırıklığına uğratmak, sizin için aptalca olurdu, çünkü herkes, bu kadınla birlikte olduğunuz için size gıpta edecektir.

Balık Erkeği - Başak Kadını
Başak burcundan birinin bilinçli olarak size âşık olması imkânsızdır. Başak, Balık insanıyla karşılaştığında, beynindeki bütün alarm zilleri çalmaya başlar. Başak çok mantıklı düşünür ve bu dünyadaki her şeye bir açıklama arar. Bazen karşısındaki insan ilk bakışta hoşuna gittiği halde, alarm zilleri hâlâ suskundur. O zaman sizin harekete geçmeniz gerekir. Eğer başardıysanız, kendinizi takdir edin ve daha fazlasını istemeyin: Ruhsal dengenizi korumanız için size, ihtiyaç duyduğunuz güvenilir bir koruma sunacaktır. Ama "annenizin yedeği" olmak istemez. İşlek bir zekâsı vardır ve zihinsel olarak uyuşabileceği bir eşe ihtiyaç duyar. Cinsel açıdan siz ona, onun size verdiğinden fazlasını vereceksiniz. Başak kadınının seks yaparken kendinden geçmek için uzun zamana ihtiyacı vardır. Fantazillerinize hayran kalacaktır.

Balık Erkeği - Terazi Kadını
Eğer Balık ve Başak burcundan iki insan evlenmişlerse, buna bir mantık evliliği denilebilir. Ama Balıkla, Terazi arasındaki birlikteliğin çok farklı bir yüzü vardır, onları bağlayan sonsuz aşktır. Bu bağlar, tutkunun ateşi sönmeye yüz tuttuğunda bile sağlam kalacaktır. Aşkınız hayat boyu "Love Story' filmindeki gibi olacaktır; romantik ve biraz da komik. İkinizin birçok ortak ilgi alanınız var ve duygusal olarak da birbirinize yakınsınız. Ama yine de ikinizden biri liderliği ele alacaktır. Genelde bu Balık erkeği olur, çünkü Terazi kadınından daha enerjiktir ve karar verme yeteneğine sahiptir. Buna karşın Terazi kadına daha mantıklıdır. Her zaman olayların iki yüzünü de görür, hangisini seçeceğini bilir. Kararları daha çok başkalarına bırakır. Parlak öğütler verir ve eşitlikten yanadır. Çocuklar için Balık erkeği ve Terazi kadını, ideal ebeveyn kombinasyonu olabilir. .
Balık Erkeği - Akrep Kadını
Akrep kadınıyla eşit bir ilişki mümkün değildir. Aşırılığı sever ve sizden her zaman kesin kararlar bekler. Sizi ilk randevuda kendine esir edebilir. Liderlik özelliklerine sahip bir insandır ve erkekleri küçük parmağında oynatır, özellikle de sizin gibi bir romantiği. Ama onun ilginç ve kolay kolay incinmeyen yapısını itici bulmanız da mümkündür. Her şeyden önce onun başkalarının zayıf noktalarına saldırıp, kendisinin eleştiriye açık olmaması, sizi rahatsız edecek. Böyle bir durumda tanışıklığınız hızlı ve kısa bir aşk macerasından ileri gidemez. Sonrada birbirinize sokakta bile selam vermek istemeyeceksiniz. Eğer saldırgan yapısı size itici gelmezse, aranızda bir ilişki gelişebilir. Akrep kadını, seks konusuna eşine rastlanmaz bir ilgi duyar. Ondan asla bıkmayacaksınız, çünkü bir erkeği nasıl kazanıp kendine bağlayacağını bilir. Cinsel açıdan tatmin edildiğini hissederse, onun için her şey daha kolay olabilir.

Balık Erkeği - Yay Kadını
Sizde bir derviş sabrı var ve her kesin zayıflıklarına karşı anlayışlısınız. Yay kadınıyla tanıştığınızda, bazı şeyleri görmezden gelmek zorunda kalacaksınız. Yoksa ya siz delirirsiniz veya Bayan Yay bavulunu toplar ve bir daha görüşmemek üzere çeker gider. Yay burcunda doğan insanlar, için gene gibidirler. Hiçbir yerde uzun süre kalamazlar. Bağımsız olarak ve o anda canları neyi istiyorsa, onu yapmakta özgür olmak isterler. Bazen Yay hayatı boyunca anlamsızca dolaştığını fark eder ve sakin bir yaşam özlemi duyar. Bu zayıflık anın da Balık insanının yaptığı kurlara yakalanabilir. Yay kadını, şefkat ve anlayışınızdan hoşlanacaktır. Ona, hiçbir konu da baskı yapmamanızdan gurur duyar. O, nasılsa öyle kabul edilmesi gereken kadınlardandır. Onu değiştirme denemeniz umutsuz bir girişim olacaktır. Eş seçmesi biraz zaman alır. Evlilik hayatında ise daha sakin olacaktır, özellikle çocuklarınız olduğunda. Eşine sadık kalmak onun için özgürlüğünden vazgeçmek demektir. Ama eşinden de bunu yapmasını bekler.

Balık Erkeği - Oğlak Kadını
Oğlak kadınıyla evlendiyseniz, sorumluluklara hazır olmanız gerekir. Niye ağzını açar açmaz evlilikten bahseder? Bu, Oğlak burcunda doğmuş insanların geleneklere çok bağlı olmalarından kaynaklanır. Oğlak kadını, eşiyle uzun bir tanışma döneminden sonra mutlaka evlenmek isteyecektir. Eşi hemen razı olmazsa, acı çekmesine râğmen ondan ayrılır. Oğlak kadını kocasından liderlik etmesini bekler. O, evin efendisi ve aileye para getiren kişi olmalıdır. Balık insanı olarak bu rolden pek haşlanmayacaksınız. Büyük bir olasılıkla, diğer insanların sorumluluğunu almaktan korkmaktasınız.

Eğer aile yönetimini ele almaya hazırsanız, o sizi mümkün olduğunca koruyacaktır. Çok hırslıdır ve mesleğinizde ilerlemeniz için elinden geleni yapacaktır. Sizin başarınız, onu da mutlu eder. Oğlak kadınının iyi bir ev kadını olduğunu ve çocuklarına iyi baktığını söylemek bile gereksizdir.

Balık Erkeği - Kova Kadını
Kova kadınını, büyük olasılıkla bir meydanda herhangi bir yardım organizasyonu için para toplarken tanıdınız. Anlayışlı bir insan olarak, kumbarasına 50 kuruş. atmakta hiç tereddüt etmediniz. Sizin yüce gönüllülüğünüz Kova kadınını etkiledi ve bir ilişki başladı bile. Birbirinizi daha iyi tanıdığınızda onun idealleri olduğunu, geleneklerden ve tabulardan hoşlanmadığını hemen fark edeceksiniz. Onun için önemli olan dünyayı kökten değiştirmektir. Bunun nasıl olacağını kendisi de bilmez, ama önemli olan değişimdir.

İlginç, alışılmamış bir kadındır, bu kesin. Ama onunla uzun bir beraberlik biraz olasılık dışı görünüyor, özellikle de sadece bedensel olarak birbirinizi çekiyorsanız. Çünkü Kova kadınının sekse olan ilgisi çabuk geçer ve ondan sonra konuşacak çok şeyiniz olmadığını fark edersiniz.

Uzun bir ilişki ya da evlilik için, Bayan Kovayı anlamayı öğrenmek zorundasınız. Bu kolay değildir, ama siz buna diğer burçlardan daha yatkınsınız. Ortak ilgi alanlarınız, örneğin çocuklar, sizi birbirinize daha da yaklaştırabilir.

Balık Erkeği - Balık Kadını
Balık erkeğiyle Terazî kadını ilişkisinin .analizinde söylediğimiz gibi, Balık ona benzeyen insanlarla iyi anlaşır. İki Balığın ilişkisinde bu durum iyice gün ışığına çıkar. Eğer iki Balık insanı birbirlerini bulurlarsa, bundan, Romeo ve Juliet'ten beri gelmiş geçmiş en güzel aşk hikâyesi çıkabilir. Tek problem, ikinizin de çok hassas ve kuruntulu olmanız, severek rüyalara dalıp ,gerçeklikten kaçma olasılığınızdır. İki Balık bu ilişkide hayallere dalacaklar. Bu tehlikenin varlığı gizlenemez. Bunun için, ilişkinin erkeksi ve güçlü tarafı olup, eşinizi sorumluluk almaya yöneltmelisiniz. Böylece hem kişiliğinizi güçlendirmiş hem de onu kendinize bağlamış olursunuz. Çocuklar sayesinde ikiniz de da ha sorumlu davranabilirsiniz. Çocuklarınızı gerekli otoriteyle yetiştirmeye dikkat edin. Balık insanı olarak vermeye çalıştığınız sevgi, can sıkıcı da olabilir.

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
06-20-2007 02:57 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yaren Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 239
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 1

Mesaj: #5
RE: balık erkekleri
BALIK BURCU ERKEĞİ
On iki burcun en hassas erkeği Balık burcundandır. Hislerinin esiri olabilen fakat kafasını fevkalade kullanabilen bir tiptir. Herşeyden önce çift fikirlidir. Onun karar vermesi kolay değildir. Çok hayalperesttir.Renkli bir iç alemi vardır. Balık burcu erkeğinin para konusundaki fikirleri herkesten farklı olabilir. O cömert ve başkalarını memnun etmekten hoşlanan bir tiptir. Bu yüzden savurgandır. Bu burcun erkeği yaratıcı güce sahiptir ve hafızası güçlüdür. İrade gücüyle seçtiği işte başarıya erişir.

Balık burcu erkeği iyi niyetlidir. Hiç ard düşüncesi yoktur. Herkesi olduğu gibi kabul etmeye alışıktır. En şaşılacak durumlarda onun kılı bile kıpırdamaz. Başkalarının ayıpladığı şeyleri kabul eder. Herkesin kendi bildiği gibi hareket etmesini normal bulur. Buna karşılık kendisine karışılmasını istemez. Güzelliğe hayrandır ve yaşadığı yerin de böyle olmasını ister. İmkanı varsa evi süslemek için hiç bir masraftan kaçmayacaktır. Hayalleri renkli olduğu için evi de peri masallarındaki sarayları andırır. Balık burcu erkeği sevmeyi ve sevilmeyi ister. Sevdiği zaman çekingen bile olsa birden güçlenir. O zaman cesaretle hamle yapması, engelleri aşması, başarıya erişmesi daha kolay olur. Çünkü eşsiz güzellik olan sevgiye kavuşmuştur.

Sevgiyi arayan erkek, görüp beğendikten kısa bir süre sonra bağlanır ve evlenmek ister. Balık burcu erkeği romantiktir. O hayalindeki kadını aramaktadır. Her seferinde sevdiği ve aradığı kadını bulduğunu zanneder ve bir süre sonra da hayal kırıklığına uğrayıp yeni bir maceraya atılır. Fakat evlendikten sonra çapkınlık yapmaz. Çok hisli olduğu, sevdiği için kıskanacaktır. Ancak bu hissini de gizlemeye çalışacaktır. Bazen şaka yoluyla bir şeyler söylese bile asla kıskançlığını itiraf etmeyecektir
))))))alıntı(((((((

Full Time Şerefsiz Olacağına,Part Time İnsan OL......
07-23-2007 03:31 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dualite_ Çevrimdışı
Yeni Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 2
Üyelik Tarihi: Apr 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #6
RE: Balık Erkekleri
balık erkeğim ve burcun bütün özelliklerini nerdeyse tasıdığımı düsünüyorum ve artık o kadar ileri ki bu çevremde konustuğum insanlar arasında kendimi uzaylı gibi hissediyorum çünkünüm kimse benim baktığım pencereden bakmıyo hayata ve kimse beni onlrı anlamaya çalıstığım kadar anlamıo iletişim güçlüğü yaşıyorum :(
09-14-2009 08:39 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
pasifik
Kayıtsız

 
Mesaj: #7
RE: Balık Erkekleri
Sınıfta bir arkadaş balık erkeği,daha ne olduğunu söylemeden tahmin ettim.Buğulu yeşilimsi göz,sessiz ve mazlum duruş ,koç deseydi eğer yok yaa koyun desen neyse derdim:D
09-15-2009 08:10 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Serena Çevrimdışı
Firebender
**
Kayıtlı

Mesajlar: 862
Üyelik Tarihi: Sep 2009

Rep Puanı: 3

Mesaj: #8
Cvp: RE: Balık Erkekleri
dnzctn Yazılan:balık erkeğim ve burcun bütün özelliklerini nerdeyse tasıdığımı düsünüyorum ve artık o kadar ileri ki bu çevremde konustuğum insanlar arasında kendimi uzaylı gibi hissediyorum çünkünüm kimse benim baktığım pencereden bakmıyo hayata ve kimse beni onlrı anlamaya çalıstığım kadar anlamıo iletişim güçlüğü yaşıyorum :(
şimdi övünmek gibi olmasın :D balıklar bilge burçlardır.
bir bilgiye göre, bir ruh ancak bütün burçları deneyimledikten sonra balık burcu olarak dünyaya gelir ki 12 burçluk sistemin son burcu da zaten balık burcudur. içinde, bütün burçlardan birer parça vardır.

bu yüzden empati yeteneği güçlüdür, kişileri daha iyi anlayabilir. kendisini diğerlerine nazaran başkalarının yerine daha bir rahatlıkla koyabilir, onun penceresinden de olaylara bakabilir çünkü sanki daha önce o da benzer kimlikleri deneyimlemiş hissi içindedir.

hassas ve mistik bir burçtur. genellikle, pek '' dünya insanı '' oldukları söylenemez. bu maddeci ve dünya hayatıyla iyice yoğrulmuş dünyada,bu yüzden balıklar iletişim zorluğu çekebilirler. anlaşılmadıklarını düşünebilirler.

çok kişiden duydum ve ben de bunu yaşıyorum.


Gülersen, herkes seninle güler. Ağlarsan, tek başına ağlarsın.
09-15-2009 11:27 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
plutonik Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 98
Üyelik Tarihi: Jun 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #9
RE: Balık Erkekleri
zaten balık burcuyum serenanın da dediği gibi en bilge burçgülücük)) tamam tamam fazla övmeyim de balıkları anlamak için biraz çaba gerekir öyle akvaryumun dışından izleyerek onlara yakıştırma yapmak kolaydır...elbette diğer insanlardan farklı bir dünyaları olduğu kesin,nefesini bile duygudan pardon sudangülücük alan bir burçtan bahsediyoruz...beni de kimsenin anlamadığı öyle çok oluyor ki;anlamak için empati kurmak lazım çünkü, benim yüzdüğüm sularda yüzmeleri lazım...ay yine balıklığım tuttugülücük)))tabi güneş balık venüs balık jüpiter balık he bi de ay -neptün kavuşumugülücük))))

[Resim: astro2gw02plutonikhp448.th.gif]

Kimi aradığını yitirir aradıkça,
Kimi de arayandır;aranan onu bulur...Ö.Asaf
09-17-2009 05:27 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
pares
Kayıtsız

 
Mesaj: #10
Cvp: Balık Erkekleri
Balık burcu bir sevgilim oldu.Ama çok yalancıydı çok gizemli davranıyodu.Ay burcu yanlış değilse Başaktı.Birbirimizi çok çekiyorduk ama bana hiç güven vermedi ayrıldık.Halen birbirmizi unutabimiş değiliz.Bencil ve tuhaftı açık değildi.Bi bakıyosun hayatının aşkı bendim bi bakıyosun bi yabancı gibiydim onun için kendi kendine kızıp tribe girerdi.Merkürü Venüsü balıktaydı benim merkürüm venüsüm yayda kare açıdan dolayımı bu iletişimsizlik acaba?
09-17-2009 05:52 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Balık burcu burnu Nin.Me.Sar.Ra 11 25,922 11-26-2018 10:59 PM
Son Mesaj: say24
  Balık Burcu Vurgusu ve Ünlüleri astrosohbet 8 13,582 03-15-2017 02:08 AM
Son Mesaj: vilma
  Balık burcu ses rengi Nin.Me.Sar.Ra 7 13,913 05-21-2016 02:17 AM
Son Mesaj: Alejandro
  Balık Burcu ve Özellikleri ay_se 29 36,656 11-01-2015 01:18 AM
Son Mesaj: Nin.Me.Sar.Ra
  Gücün karanlık tarafı : Balık raisisset 37 45,745 10-26-2015 09:59 PM
Son Mesaj: HELK
  Diger Burclara Göre Balik Mavisahram 15 20,773 05-17-2015 03:19 PM
Son Mesaj: bnbtl
  Balık Burcu ve Balık'ın Bilinmeyen Yüzü Yakamoz 0 4,475 02-06-2015 02:49 AM
Son Mesaj: Yakamoz
  Balık Kadını yaren 33 44,312 11-10-2012 07:03 PM
Son Mesaj: zeppi
  BALIK BURCU OLMASAYDI? yaren 42 49,840 07-03-2012 03:40 PM
Son Mesaj: Luthien Tinuviel
  Balık Burcunun 10 Temel Özelliği Jackal 0 3,756 05-05-2012 11:27 PM
Son Mesaj: Jackal

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir