Değerlendir:
  • 19 Oy - 2.53 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Plüto Devinimi & Transitleri
Yazar Mesaj
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #29
RE: PLÜTO DEVİNİMİ & TRANSİTLERİ
PLUTO- KOÇ VE AKREP BURÇLARI

Pluto\'nun özellikleri
güç - Yüksek enerji - Görünmeyen güç - Noktalama (Sonuçlandırma).
Pluto\'nun Aydınlık tanımı:
Güç isteği - Sözlerinde doğru olan - Toplumu etkileme isteği - Propoganda yapma arzusu - Kendini toplumun yerine koyabilme - Yaşam sonrası ile ilgilenme - Güçli cinsel fanteziler.
Pluto\'nun karanlık tanımı:
Merhametsiz davranabilen - Şiddete yönelik - Sözünü sakınmaz - Fanatiklik - Garip hedefler güdmek - Tutukluk - Kişileri etkileme arzusu - Öfke.
Pluto artı davranışlar:
Sözünde duran bir kişilik sergilemek - Toplum ile bütünleşme arzusu - Yaşam sonrası ile ilgilenmek - İyi bir propogandacı olmak - İyi bir konuşmacı olmak - Toplum isteklerini karşılama arzusu - Toplumu anlayabilmek - Politik kariyer - Gücü iyi kullanma yeteneği - Bilinçli konuşmak.
Pluto eksi davranışlar:
Gücü yanlış kulanma fikri - Fanatik hedefler peşinde olmak - Kişilikte tutukluk - Şiddete yönelik davranışlarda bulunmak - Öfke beslemek - Olduğundan daha değişik görünmek - Acımasızlık - Toplum çıkarlarını kişisel kullanma isteği - Aşırı fanatiklik - Cinsel sapmalar.
Biyolojik Özellikler:
Bilinçsizlik o seksüel dürtüler.
Sosyolojik Özellikler:
Kitleye majik bir etki yapan insanlar aynı propagandacılar gibi o artistler o belli bir fikrin adamı olmuş politikacılar.
Transit Süresi: Aylar.

Pluto - Güneş
(+) Ruhsal enerjinizi kullanarak veya fiziksel güçünüzü kullanarak kudret elde etme çabasındasınız o olağanüstü çalışma gücünüz var o amacınızın bilincindesiniz o uğraşınızda muaffak olacaksınız o bulunduğunuz toplumda yöneticiliği üstlenmeniz gerekebilir o yeni fikirler ve uygulamalara açıksınız.
(-) (K) Kendini beğenmişliğiniz ve yönetme hırsınız yüzünden zarar göreceksiniz o hayati tehlikeye düşebilirsiniz o fiziksel dayanıklılığınız var o kalıcı hastalıklar görülebilir (kalp bozukluğu gibi) o bir erkekten ayrılma olasılığı yüksektir o yüksek güçler tarafından ailenin bozulup dağılması.

Pluto - Ay
(+) His hayatınız zengindir fakat tek taraflı düşüneceksiniz o aşırı ruhsal heyecan yaşayabilirsiniz o belirli amaçlara ulaşmak için her türlü yola başvurmak gibi fikirleriniz olabilir o duygularınızda değişmeler görülecek o aynı zamanda ilişkilerinizde yapıcı olmanız gereken yerde yenilikçi tutum sergileyeceksiniz o genel olarak çevrenizde bayanlarla arkadaşlıklarınız artacak.

(-) (K) Hisleriniz patlamaya hazırdır (mesela kıskançlıkta veya gururun kırılmasında namusun yaralanmasındaki gibi) o alışılmadık hastalıklar görülebilir o ayrılık ve keder olasıdır o duygularda ve özellikle de bilinçlaltında yeni şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Pluto - Merküri
(+) Saygınlık kazanma isteğiniz öne çıkacak o mesleki hırslarınız sizi yönlendirebilir o iyi bir konuşmacı olarak başarılar kazanacaksınız o yazarlık ve reklamcılık alanlarında çalışıyorsanız yaratıcılığınız artacaktır ve kaleminiz güçleneçektir o durup dinlenmeden gayret sarfetme isteğiniz yoğunlaşacak o sizin için olumlu bir devre.
(-) (K) Güç tahlilinde yanılgılara düşeceksiniz o aşırı çabadan dolayı sinir bozuklukları yaşayabilirsiniz o mesleki yönden kriz dönemindesiniz o dolandırılıcığa eğilimlisiniz.

Pluto - Venüs
(+) Aşırı cezbetme gücünüz vardır o bu dönemde aşırı aşk ve sevgi ihtiyacınız olacak o partnerinize yeniden aşık olabilirsiniz o sanatsal yöndeki gücünüze yeni bir şekil verebilirsiniz.
(-) (K) Arzularınız şehvete dönüşebilir o aşk hayatında gerilimler yaşayacaksınızo adet ve törelere karşı çıkar eğilimler gösterebilirsiniz o evliliğin bozulması ve ayrılık görülebilir.

Pluto - Mars
(+) Fiziksel ve ruhsal açıdan olağanüstü güçlüsünüz o aşırı bir şekilde kendinize güveniyorsunuz o çalışma hırsınız genel hırsınız ve gayret sarfetme isteğiniz sizi başarıya götürecektir o bu dönemde büyük başarılar elde etme imkanına sahip olacaksınız.

(-) (K) Zorbalık gösterebilirsiniz o başkalarına karşı saygısız davranabilirsiniz o haklarınıza tevavüz edenlere karşı sabırla ilerlersiniz o ağır yaralanmalar görülebiliro etkisinin uzun süreceği kazalar görülebilir.

Pluto - Jupiter
(+) Ruhsal ve material alanda güçlü olma çabasındasınız o kitleyi veya bulunduğunuz toplumu yönetme çabanız var o sosyal ve dinsel alanda reform yapmak yada bu konuların yanlışlarını ortaya çıkarmak fikrine sahipsiniz o organizasyon yeteneğiniz iyidir ve bu yüzden büyük başarılar gözüküyor o zengin olma.

(-) (K) Fanatik bir şekilde amaçlarınızı takip etme isteğiniz var o başkalarını sömürge ve kullanma eğilimindesiniz o hukuki ihtilaf yaşayabilirsiniz ve bundan dolayı tutuklanabilirsiniz.

Pluto - Satürn
(+) Yorulmuyorsunuz ve sabırlısınız sonunda ilerleme görülüyor o disiplin tutkunu olarak görülebilirsiniz o bazan vazgeçmek gibi huylarınız olacak ama yinede çalışmalarınızı fazlaca etkilemeyecektir o kitle çalışmalarına katılmanız olasıdır o bu dönemki sloganınız \"az laf çok iş\" o başarı gözüküyor.
(-) (K) Sertlik görülebilir o kuvvet kullanabilirsiniz o fanatik bir şekilde mahfetme hırsınız ortaya çıkabilir o kötü kalpli ve zorba kişiler yüzünden acı çekebilirsiniz o zor bir işi başarmanız için iş başına getirilebilirsiniz. (Ender olarak katliam veya ölüm).

Pluto - Uranüs
(+) Dinlenmeden çalışma eğilimindesiniz o olağanüstü zorlanma sonucu çok şeyler elde edeceksiniz o yenilikler ve değişiklikler düşünmek için iyi bir zamandasınız o hayatınızdaki gelişmeleri değerlendirerek yaşamınızı yeniden inşa etme arzusunda olabilirsinizo yeni hayat şartlarına erişmeniz mümkündür.

(-) (K) Fiziksel saldırıya uğrayabilirsiniz o sık sık sinirlenebilirsiniz o ani davranışlar gösterebilir ve ani kararlar alabilirsiniz o kesin karar verme durumunda bırakılabilirsiniz o kritik bir devre yaşıyabilirsiniz o ayrılıklar görülebilir o sizin dışınızda oluşan şartlar özgürlüğünüzü kısıtlayabilir ve sıkıntılı bir bekleyişe girebilirsiniz.

Pluto - Neptun
(+) İç dengeniz bu dönemde çok hassaslaşacak o durgunluk devresindesiniz o günlük yaşama karşı fantazi hayatınız daha faaldir o alışılmamış olaylar yaşayabilirsiniz.

(-) (K) Ruhsal yönden yaşamınız karışık olacaktır o garip ve alışılmadık durumlara düşebilirsiniz o fantastik fikirler uygulamak isteyebilirsiniz o hayal kırıklığına uğratılabilirsiniz o kendi kendinize eziyet edebilirsiniz o uyuşturuculara karşı dürtüleriniz yoğunlaşır o düşkünlük gösterebilirsiniz o ağır kayıplar veya doğa olaylarından gelebilecek tehlikeler olabilir.

Pluto - Pluto
Bu açı çok ender görülür o Plutonun çok yavaş yürümesinden dolayı daha yeterince bir tecrübe edinilememiştir.
04-27-2010 08:42 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: PLÜTO VE DEVİNİMİ - Akrep - 09-18-2008, 10:54 AM
RE: PLÜTO VE DEVİNİMİ - redroseee - 09-18-2008, 02:40 PM
RE: PLÜTO VE DEVİNİMİ - Félicé - 09-18-2008, 02:51 PM
RE: PLÜTO VE DEVİNİMİ - redroseee - 09-18-2008, 03:37 PM
RE: PLÜTO VE DEVİNİMİ - acmiyam - 09-18-2008, 03:32 PM
RE: PLÜTO VE DEVİNİMİ - medusa - 09-19-2008, 05:52 PM
RE: PLÜTO VE DEVİNİMİ - Melike - 09-19-2008, 10:07 PM
RE: PLÜTO VE DEVİNİMİ - Aquar - 09-19-2008, 10:13 PM
Cvp: PLÜTO VE DEVİNİMİ - Uranos - 09-20-2008, 01:50 AM
Cvp: PLÜTO DEVİNİMİ & TRANSİTLERİ - Derin - 09-21-2009, 10:30 PM
RE: PLÜTO DEVİNİMİ & TRANSİTLERİ - aeon - 04-27-2010 08:42 PM
Pluto Devinimi - qulsah - 01-01-2009, 05:19 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Transit Pluto' nun Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi Yakamoz 20 87,195 05-29-2021 02:51 PM
Son Mesaj: Feslegen
  Pluto Transitinin Evler ve Natal Gezegenlere Etkileri salmakis 94 170,127 03-23-2021 09:54 PM
Son Mesaj: justicee
  Pluto Transitleri salmakis 206 370,278 12-29-2018 11:04 PM
Son Mesaj: picachu
  Transit Plüto Doğ.Haritasında Marsa Açı Yaparsa astrosohbet 11 23,056 06-17-2018 02:43 PM
Son Mesaj: 1102
  PLUTO Oğlak burcunda 2008 2024 Angel 17 37,230 10-29-2016 07:38 PM
Son Mesaj: Alejandro
  Transit Plüto Doğ.Haritasında Venüse Açı Yaparsa astrosohbet 7 16,526 02-12-2013 03:27 PM
Son Mesaj: cigdempsa
  SATÜRN-ÖTESİ PLANETLERİN TRANSİTLERİ Angel 7 12,856 11-28-2011 12:23 AM
Son Mesaj: Arkadaş

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir