Değerlendir:
  • 27 Oy - 2.37 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ceres açıları
Yazar Mesaj
BayanKararsız Çevrimdışı
VIP Üye
VIP Üyeler
lt=

Rep Puanı: 39

RE: Ceres açıları
GÜNEŞ CERES KAVUŞUM

Çocukların varsa çok iyi bir ebeveynsindir çocuklarına karşı korumacı yaklaşırsın bahçeyle ilgilenmeyi yemek pişirmeyi seversin

(İşte bu uydu gülücük))) hem de harfi harfinee)

AY CERES TRINE

İnançlarına ve dinine bağlısındır hayatını manevi yönün güçlüdür

(Doğru, ama sembolik bir şekilde değil;bazen insanlara inançlarım konusundaki düşüncelerim enteresan gelebiliyor,inançlarıma korkudan öte vicdan ekseninde bağlıyım)

SATÜRN CERES OPPOSITE
Çocuk sahibi olmakla kariyerin arasında kalabilirsin annen katı biri olabilir ebeveynlerini erken yaşta kaybetmiş olabilirsin yada onları kaybetmekden korktuğun için onlarla mesafeli bir ilşki kurmuşsundur

*Satürn-Ceres 150'lik açı yapıyor ama bu açının son cümlesi biraz var,sevdiklerimi kaybetmeye karşı fobim var (Satürn 8.evde retro ve Balık'ta sanırım bundan).Hepten mesafe koymasam bile bilmiyorum içimde tuhaf bir duvar var ama onları çok seviyorum.

NEPTÜN CERES SQUARE

Ebeveynlerin uyuşturucu alkol kulanan insanlar olabilir yada parayla iligili sorunlar yaşayan kişiler olabilir yada ebeveynlerini idealleştirmiş olabilirsin onlardan gerçekçi olmayan beklentilerin olabilir istediklerin olmadığı zaman çok üzülürsün duygusal konularda sorun yaşadığında uyuşturucu alkole meyillli olursun çok fazla yemek yiyebilirsin

(Para sorunu geçmişte biraz oldu evet,idealize ettiğim ve çarpılmama sebep olan yanları oldu bu da doğru,ama sorun yaşadığımda sadece çok yemek yemeye meyilliyim o da doğru :D Hangi açı sayesinde o bilinçteyim bilmiyorum ama moralim bozukken hayatta alkol almam çünkü çoğu bağımlılığın oradan başladığının da bilincindeyim.)

Amacı öğrenmek olan herkese mesaj kutum ardına kadar açık,gelin beraber araştırıp öğrenelim,bildiğim konularda harita yorumlatmak dışında istediğinizi sorabilirsiniz.Öğrenmek isteyene saygım,sevgim ve hoşgörüm sonsuz... gülücük

Haritam
02-21-2017 06:18 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Bu Konudaki Mesajlar
Ceres açıları - Yakamoz - 12-18-2010, 04:42 PM
RE: Ceres açıları - BayanKararsız - 02-21-2017 06:18 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  ceres burçlarda smoochy 4 17,015 07-13-2018 03:54 PM
Son Mesaj: Feslegen
  Ceres Evlerde Angel 13 37,430 02-21-2017 06:10 AM