Değerlendir:
  • 49 Oy - 2.86 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Vedik Astroloji
Yazar Mesaj
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #9
Johnny Depp'in Vedik Astroloji Yorumu
Johnny Depp'in Vedik Astroloji Yorumu
Karaip Korsanları
Dünyanın en seksi 100 erkeğinden biri olan Johnny Depp (Asıl adı John Christopher Depp II,) Amerika'lı bir aktör. Sıradışı bir oyuncu...2004 yılında Karaip Korsanları, “Siyah İncinin Laneti” filmindeki başarısı ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar ödülüne aday gösterilmişti.

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu (Pirates of the Caribbean: At Worlds End) Karaip Korsanları serisinin üçüncü ve son bölümü tüm sinemalarda fırtına gibi esiyor. Depp’in filmlerinden 37 milyon dolar aldığı söylentileri dolaşıyor ama yapımcıların bundan pişman olduğu söylenemez. Çünkü serinin ikincisi olan "Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı" gösterime girdiği ilk üç günde 132 milyon dolar hasılat yaptı.


Büyük gişe yapan filmlerini hayranlıkla izlediğimiz, bu tuhaf ama bir o kadar büyüleyici adamın haritasında neler var, kısaca bir göz atalım!

Johnny Depp

9.Haziran.1963

Saat 08:44

KY-Owensboro

U.S.A

Asc yani Lagna Yengeç burcu (Karka) ...Ay gibi gizemli, değişken ve mistik...Son derece duygusal... Su gibi, kaynayabilir ama donabilir değişkenliğinde...Lagna lordu Ay 6.cı evde yerleşmiş. Artha evi kendini maddi olarak güvenceye almak isteyecek. Ay dost asalette, rahat yerleşimde ancak Ketu ile kavuşumda...Zihin genelde karışık ancak 6.cı ev lordu Jüpiter, 9 ev gibi haritanın en uğurlu evinde ve kendi burcunda yerleşerek kişinin hayat kalitesini fevkalade yükseltmiş..Ayrıca Ay yöneticisi Jüpiter ile Gaja Kesari yoga yapmış.

Gaja Kesari yoga :Jüpiter’in Ay’a göre hesaplanan birinci, dördüncü, yedinci veya onuncu evde olması konumudur. – iyi şans, zeka ve yüksek ahlak. Bu yoga da Jüpiter Ay’a göre hesaplanan köşe evlere düştüğünden, benefik enerjilerini rahatça ortaya koyabilir.

Lagna lordu Ay ile kavuşum yapan Ketu, Johnny Depp’i oldukça tuhaf, enteresan ve mistik biri olarak algılamamıza neden oluyor.Zaten aldığı roller de garip ve vahşi..Ay zihin demek, Ketu ise geçmiş yaşamların bilgisini içeriyor.Kavuşumları zor bir enerji doğuruyor ancak kişiye psişik güçler ve geçmişe bakabilme özelliği veriyor.Geçmişle oldukça güçlü bağların varlığı bu hayatta anneyle sorunlu olmasına işaret ediyor. Depp geçmişiyle ve yaptığı hatalarla sık sık yüzleşmiş olmalı.. Mantıksız korkular, kendini feda etmek ve suça yatkınlık da mümkün. Günde altı paket sigara içen, bu yüzden Hollywood stüdyolarına alınmayan, paparazzi döven, otel odalarını yakıp yıktığı için dava edilen, manken avcısı, uyuşturucu bağımlısı, rock tutkunu asi ve uyumsuz çocuk... Zamanla bu enerjiler evrenin işleyişini algılamaya yarıyor ve ruhsal aydınlanmaya kadar gidiyor.

Johnny Depp’in oyunculuğunda müthiş bir duygusallık, esneklik ve evrensellik hemen göze çarpıyor.

Servet evinin lordu Güneş (Surya),11 ev yani kariyerden kazanılan para evinde. Çeşitli yerlerden para kazanma kapasitesi var...Burada yerleşmiş olan Mars oldukça kuvvetli...Hem dost asalette hem Raja Yoga Karaka... Sesinin etkileyici oluşu, her lisanı mükemmel aksanla konuşabilmesi, yine bu yerleşimle ilgili..Ayrıca “ Zenginlik Yogası” meydana gelmiş.

Raja yoga : Kendra ve trikon evin yöneticileri birleşim halinde, karşılıklı açı içerisinde ya da etkileşimde olduğunda meydana gelir. Bu iyi şansın (trikon ev) ve aksiyonun (kendra ev) birleşimidir ve mutlaka yararlanılmalıdır. Raja yoganın bir gezegenle oluşabileceği gibi, aynı zamanda iki gezegenle de oluşabileceğini belirtmek isterim.
3.ev lordu Merkür ve 4.ev lordu Venüs de 11.ev yani büyüyen Upachaya evdeler.. Venüs kendi burcunda...Kendi gayretiyle artistik kabiliyetlerden ve iletişimden kazanç...Merkür ise devamlı seyahatler ve değişkenlik veriyor. Eh, daha ne olsun. Tabii olarak hatırı sayılır servet mal mülk sahibi.. Şato ve ada satın almış.Bir Türk firmasına milyon dolarlık yat yaptırmış. Harita devamlı büyüyen servet ve şöhreti vurguluyor.



4 ev anneyi anlatırken bu evin lordu kendine göre 8. ci evde yerleşmiş.. Ayrıca Venüs büyük düşman Güneş’ten zarar görüyor. Anneyle olan ve annenin sorunları ikinci kez vurgulanıyor.Küçükken anne ve babasının ayrıldığı ve annenin oğlunun üzerine çok düştüğü biliniyor.Babasının işi nedeniyle o kadar çok ev değiştirmişler ki yerleşik ev mefhumu oluşmamış.. Neden bu kadar büyüleyici olduğunu 4. evdeki Terazi burcundan ve lordunun kalitesinden anlıyoruz. Bu yerleşim ona cazibe verdiği gibi flört etmeyi seven biri olduğunu da gösteriyor..

"Karayip Korsanı’nı oynadım diye bana satılmış diyorlar, hayır satılmadım, sadece korsanları severim, ayrıca biraz da çocuklarımın eğleneceği filmler yapmak istedim" diyen Johnny’nin 5.ev lordu Rajayogakaraka Mars servet evinde... Çocuklardan gelen mutluluk ve çocuklarının mutluluğu, eğitimleri iyi konumda..Yaratıcılığını çok iyi ifade ediyor.Yine yazma ve çizme eğilimleri yüksek. Zaten müzisyen..Aynı zamanda Mars 10. ev yani kariyer evinin de lordu. Kariyerden ve yatırımlardan gelen servet ve başarı... Mars mal mülkle ilgilidir.

Saturn 7.evde çok kuvvetli bir yerleşim. Aynı zamanda değişim ve savunulması zor bir alanın da lordu...Satürn kendi burcu olan Oğlak’ta ve köşe evde Sasha Yoga yapıyor. Resmi olarak evli değil..Lagna lordu Ay Satürn’ü sevmez çünkü karısı veya ortakları sayesinde öğrenmesi gereken zor derslerle yüzleşecektir.Gerçekten Fransız aktris ve model Vanessa Paradis’yle tanıştıktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı.. Uyuşturucuyu bıraktı, sigara ve alkolü azalttı. En önemlisi bir kız, bir oğlan iki çocuk babası oldu. Artık nefret ettiği Oscar törenlerine katılıyor, hatta smokin benzeri ciddi kıyafetler giyiyor.Satürn yerleşimi yabancı ülkelerde yaşamasına neden oluyor.

Yukarıda söz ettiğim Gajakesari Yoga yapan Jüpiter bu kadar şansın yanında zor 6. evin de lordu.Şansların yanında bazı şanssızlıklar getiriyor.9.ev baba ile ilgili...Baba ile zor ilişkileri hayata taşıyor. Ancak şöhret, doğa desteği, ekstra şans ve ruhsal aydınlanmaya Jüpiter sayesinde ulaşıyor. Yalnız Jüpiter yerleşimi bile bu günlere geleceğini fısıldıyor.Tabii rakip, düşman sayısı çok yüksek.. Çok çalışıyor.Tutku ve istekleri nedeniyle zihin savaş içinde...

11. evin Boğa burcu olması maddi hırsı vurgularken, 12.ci ev yani aşırı harcamalar ve kayıplar evinin sahibi Merkür 11.evde yerleşerek harcanan paranın geri kazanılacağını gösteriyor.Ruhsal büyüme ihtiyacı çok yüksek.. 11. hedefler evinde Güneş ve Merkür kavuşumu "Budha Adithya yoga " yapıyor ve ince zekasıyla arzu ve isteklere ulaşabileceğini gösteriyor.Yine 11. evde Venüs ve Merkür kavuşumuyla oluşan " Budha Shukra yoga " ona yazı yazma ve çizim yeteneği veriyor.

Rahu’nun 12.evdeki kuvvetli yerleşimi kayıplar, ani sonlanmalar, israf, yatak zevklerine düşkünlük, yurt dışında yaşam ve şöhret verse de bunlardan tatmin olamayarak Rahu’nun pozitif tarafını kullanmasına yol açıyor.Ketu’nun 6.evde yerleşimi her ne kadar düşmanları yense de Ay’ın yerleşimi ani hastalıklara açık olmasına neden oluyor. Rahu karmik kurtuluş (ebedi özgürlük-Moksha) verebileceği gibi, bilinmeyen alanlarda yüksek bilinç halleri yaşatmakta...

Karayip korsanlarındaki büyük başarı, şöhret ve servet hepsi Rahu dasa periyodunda çoğalmış. Şu anda Rahu-Venüs Dasha’sında!!!!!Yani sanatını fevkalade iyi ifade ettiği ve çok para yaptığı bir dönem..

Filmi gördünüz mü bilmiyorum ama sanki bilinçaltındaki tüm fantastik öğeler karelere yansımış. İhanet, vefasızlık ve dönekliğin kol gezdiği vahşi denizlerde yelken açan özgürlük sevdalısı korsanlar, hayalet gemiler,dorukta kotarılmış dekor ve kostüm sanatı...Her ne kadar eleştirmenler filme yüksek puanlar vermeseler de ben bayıldım.. Gidip görmenizi öneriyorum.

14.6.2007-Kalamış

Merih Akalın

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
12-01-2007 01:04 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Johnny Depp'in Vedik Astroloji Yorumu - Angel - 12-01-2007 01:04 AM
Cvp: Vedik Astroloji - Angel - 12-01-2007, 02:16 AM
Cvp: Vedik Astroloji - Angel - 12-01-2007, 02:23 AM
RE: Vedik Astroloji - Mahinur - 04-15-2012, 05:11 PM
RE: Vedik Astroloji - Akbaba - 04-27-2012, 06:54 PM
RE: Vedik Astroloji - capri - 07-13-2017, 04:02 PM
RE: Vedik Astroloji - Venüsx - 07-13-2017, 07:39 PM
RE: Vedik Astroloji - freeloader - 07-14-2017, 08:18 PM
Vedik Astroloji - Angel - 11-18-2007, 09:18 PM
Vedik Astroloji - Angel - 11-18-2007, 09:21 PM
HİNT ASTROLOJİSİ NEDİR - Angel - 11-20-2007, 12:43 AM
NAKSHATRA / Takımyıldızlar - Angel - 11-20-2007, 12:50 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  VEDİK - KALA SARPA YOGA nev_bahar 12 24,073 12-17-2018 11:19 PM
Son Mesaj: Feslegen

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir