Değerlendir:
  • 28 Oy - 3.25 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

HARİTANIZDAKİ AÇILAR
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
Neptunia Admin
lt=

Rep Puanı: 172

Cvp: RE: HARİTANIZDAKİ AÇILAR
Kurby Yazılan:Tanıdığım 3 tane yay yükselenli var.Hatta ikisinin jüpiteri yayda, birnin asc üstünde.Hiçte öle dini inanca sahip değiller.Araşatırıp öğrenmek üzerinde daha fazla duruyorlar.Hatta bir tanesi ateist!

üzerinde araştırmaları bile bi tür ilgidir bence. ateist olan bi arkadaşım vardı , rüyasında kıyamet koparken görmüş ve ''şimdi yandık , ayvayı yedik'' diye geçirmiş içinden gülücük
demek istediğim , jüpiter ne şekilde olursa olsun inançlarla ilgili diye düşünüyorum. inançsızlıkta bi tür inanç değil mi zaten ;)

06-26-2007 01:51 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
Neptunia Admin
lt=

Mavi Yazılan:
seals Yazılan:ASC yay olan bir insan için dini inançlar konusu tartısmasız önem taşır veyahut 9.ev de başak veya balık burcu olması yıne cok önem taşır neptün ve jupıter varsa daha da önem taşır sadece bu konumlar bile inanç konusunda bilgi verır.9.ev de aslan burcu bile güneş karakteri oldugu için hatta ay oldugunda duygusal manevıyat ıcın dini inançlara yönelik olur cok kolay yani bu konumlara sahip bir kimsenin manevıyatı üstün olur 12.ev de yogunsa daha da körukler bu işi bılhassa jupıter,neptun 12. ev de olunca maneviyat konusu büsbütün yücelir inanç alemi cok önemli olur.
ay jupiter kavuşumum 9. evimde ve bu konumumu çok seviyorum

bence de Mavi , manevi yönünün güçlü olmasını bu etkiye bağlayabiliriz. şimdi kurbynin de ay-jüpiter kavuşumu var hangi evde unuttum. kurbynin manevi yönünü tam bilmiyorum ama ''inanç'' konusunda çok hassas olduğunu biliyorum. bakın aynı açı genelde aynı etkiyi veriyor ama bunun değişik versiyonlarını yaşıyoruz seçimlerimizle.. tekrar ediyorum ; kendi aramızda bu şekilde konuşmak ve paylaşımda bulunmak , kitaplardaki kalıplaşmış bilgilerden daha faydalı olacaktır bizler için.. bana müsade şimdilik , aynen devam lütfen

06-26-2007 02:05 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Kurby Çevrimdışı
.
**

Rep Puanı: 0

RE: HARİTANIZDAKİ AÇILAR
benim ay jüpiter kavuşumum 5.evimdegülücük Evet inanç konusnda hassasım.Doğmalara yer vermem ancak hayatımda.İnanç derken sadece din değil, her tür inanç hakkında hassasımdır.Ne de olsa ay-jüpiter beraberliği kovada:)Benim bu beraberliğim aşklarda fazla ön plana fırlıyor.Fazla iyiniyet, karşımdaki kişiye kullanılabilir mişim mesajını veriyor.Ancak marsımın(7den 5e) attığı kafa sonucunda öğreniyorlar ki, iyiniyetim savunmasız değil!:D
06-26-2007 03:00 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Kurby Çevrimdışı
.
**

Rep Puanı: 0

Arkadaşlar ne sorucam, bu büyük üçgen, büyük kare, yod, kite, v.s. açılar yalnız planetler arasında olduğunda mı geçerlidir.Yoksa ASC,Mc, Sans noktası, Kuzey Ay Düğümü, Güney ay düğümü bu açı kalıplarına dahil midir?Eğer dahilse ben de baya bir var da!Kafam karıştı şimdi!
06-26-2007 09:01 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
coolhandsome
Kayıtsız

Arkadaşlar doğu noktası(east point) hakkında bilgisi olan varmı?Forumda böyle bir konu varsa da bulamadım..Doğu noktası yükselenimle kavuşmuş durumda..
06-15-2009 02:41 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Tuğçe Çevrimdışı
Venus Vip
Venus Vip
lt=

Rep Puanı: 30

benim bildiğim doğu noktası 2. yükselen burcun demek mesela bnmki aslan doğu noktam,ama gerçekte başak..doğu noktası asc ile kavuşuyorsa senin 2.yükselen burcun yok demekkigülücük çünkü kavuşumda 2 side aynı..east point dikkate alınmaması gereken birşey sanırım astrozoomda çıkıyordu
06-15-2009 10:54 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
Neptunia Admin
lt=

micropua Yazılan:
tugcee Yazılan:benim bildiğim doğu noktası 2. yükselen burcun demek mesela bnmki aslan doğu noktam,ama gerçekte başak..doğu noktası asc ile kavuşuyorsa senin 2.yükselen burcun yok demekkigülücük çünkü kavuşumda 2 side aynı..east point dikkate alınmaması gereken birşey sanırım astrozoomda çıkıyordu

İlginç bunu bilmiyordum yükselenim başak olmasına rağmen hiç bir özelliği yok ben daha çok aslan gibi hareket ediyorum.Bundan olabilir mi?

doğu noktası hakkında hiç bilgim yok ve çok önemli olacağını sanmıyorum.

doğum saatin neydi hatırlamıyorum ama Jüpiterin Aslan burcundaydı sanırım.

06-16-2009 03:49 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
Neptunia Admin
lt=

micropua Yazılan:
Yıldırım Yazılan:doğu noktası hakkında hiç bilgim yok ve çok önemli olacağını sanmıyorum.

doğum saatin neydi hatırlamıyorum ama Jüpiterin Aslan burcundaydı sanırım.

Evet öyleydi ve jupiteryen olduğumu söylemiştin gülücük Sanırım cevabımı da almış oldumgülücük)

Jüpiteri güçlü bir Akrep olduğunu söylemişimdir. yani tipik akrepe göre daha pozitif , daha sosyal , daha affedici vs.
yinede güçlü Akrep vurgusunu es geçemeyiz tabii ki.

06-16-2009 07:43 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ginka
Kayıtsız

ben bi soru sormak istiyorum açılarla ilgili astrozoomdaki haritamda güneşim uranüs ve mc ile kavuşumda ama astro.comda açılarım güneşim uranüs venüs mc neptün ile kavuşumda hangisini dikkate almalıyım :(
12-12-2009 02:04 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
NinMeSarRa_ Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
lt=

Rep Puanı: 1

Whitecrow Yazılan:yükselenim başak olmasına rağmen hiç bir özelliği yok ben daha çok aslan gibi hareket ediyorum.Bundan olabilir mi?
Doğum saatinizin kaynağı hastane kayıtlarıysa bile 5-10 dakika ileri ve/veya geriye doğru oynatabilirsiniz.Çünkü genellikle doğumlar anında kaydedilmiyor.Yükseleniniz 1 derece Başak ama kendinizde hiç bir özelliğini bulamadığınızı söylüyorsunuz.Bence yüksek bir ihtimalle Yükseleniniz Aslandır.Bunun için de doğum saatinizin 5-10 dakika öne çekilmesi lazım.

Nin.Me.Sar.Ra
12-13-2009 03:19 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Asc/ dsc / Ic / mc aksları üzerindeki açılar zeynepelif 18 33,201 12-13-2018 03:31 AM
Son Mesaj: İkizlerben
  Yükselen Burcun ( Asc ) Yaptığı Açılar luci 49 111,799 07-26-2018 05:55 PM
Son Mesaj: Feslegen
  150-inconjunction açılar ateskızı 27 86,448 05-24-2017 12:07 AM
Son Mesaj: Libra
  Novil Açılar ( 9'dan türeyen açılar ) astrosohbet 41 57,558 09-08-2012 01:19 PM
Son Mesaj: ekinoks
  Septil ve Bi-septil Açılar astrosohbet 74 104,483 09-06-2012 05:10 PM
Son Mesaj: deniz kaya
  Tepe Noktasının ( Mc ) Yaptığı Açılar luci 29 100,128 12-08-2011 04:49 PM
Son Mesaj: Arkadaş
  Açılar ve Yeni Yorumlama Kavramı ferhat006 28 38,328 07-13-2011 01:13 AM
Son Mesaj: nisan15
  Astro.com'da Görunmeyen Açılar. miyase 2 5,793 02-04-2010 09:40 PM
Son Mesaj: astrosohbet

Forum'a Git:

Konuyu görüntüleyenler: 2 Misafir