Değerlendir:
  • 8 Oy - 2.5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Melankoli ve Depresyon Eğilimi
Yazar Mesaj
Meren Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 27
Üyelik Tarihi: Jan 2016

Rep Puanı: 0

Mesaj: #26
Cvp: Melankoli ve Depresyon Eğilimi
(03-22-2017 03:30 AM)Ninsianna Yazılan:  
(03-16-2017 01:14 PM)Meren Yazılan:  venüs satürn karesi olan birini tanıyorum (venüs başak, satürn yay, satürn 3. evde venüs 11.)
bu arkadaş mutsuz ve kimsenin onu sevmediğini düşünüyor. dış görünümü ile ilgili takıntıları var; estetik operasyonlar, sürekli değişen saç şekli, giyimindeki abartı..

Venüs Oğlakta iken de olabiliyor bu, insan kendisini değersiz, sevilmeye layık olmayan biri gibi hissediyor.Venus -Saturn olumsuz açıları veya Venüs Oğlak konumuna sahip insanların bir kısmı da ''aman zaten beni kimse beğenmez'' deyip süs püs gibi şeylerden uzak durma eğilimi de olabiliyor.

Estetik ameliyat merakı, kendinden memnun olmama durumu yine Satürnle ilgili ve Satürn'ün özellikle Güneş ve Ay'la açı yapması durumunda daha sık görülüyor.Ajda Pekkan'ın Yengeçte Ay-Satürn birleşimi var, Michael Jackson'un Balıktaki Ay'ı Satürnle kare.Özellikle Balık , Başak, Yengeç en kendine güvensiz burçlar (Oğlak da belki dahil edilebilir bu guruba) Bu burçlardaki kişisel gezegenlerin Satürnle açıları insanın kendi vücudunu beğenmeme eğilimi ve bunu değiştirmek için estetik yaptırma isteği verebiliyor.

Bahsettiğim haritaya tekrar baktım, Ay 27derece akrep satürn 3derece yay da. akrep ve yay görünce buradaki kavuşumu atlamışım.
kendine güvensiz diye bahsettiğiniz burçların tümü kişisel gezegenlerini oluşturuyor.
bu zor açılar ve yerleşimlerin yanında haritada ay-güneş ve jupiter arasında büyük üçgen var
03-22-2017 12:36 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Cvp: Melankoli ve Depresyon Eğilimi - Meren - 03-22-2017 12:36 PM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir