Değerlendir:
  • 8 Oy - 2.5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Melankoli ve Depresyon Eğilimi
Yazar Mesaj
zeynepelif Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 292
Üyelik Tarihi: Apr 2015

Rep Puanı: 21

Mesaj: #9
Cvp: Melankoli ve Depresyon Eğilimi
(03-21-2017 06:43 PM)cancimini Yazılan:  Satürn 7. evde. Satürn 7. evde zararlı diye biliyorum. Yaşım gelmiş olmasına karşın evlilik fikrine sıcak bakmayanlardanım. Sanki özgürlüğüm elimden uçup gidecek gibi geliyor.

Merhaba, satürnle alakalı bir fikrimi paylaşmak istiyorum belki tabuları yıkacak bir fikir olabilir ama kendi görüşüm bu yönde. zodyakta 7. ev terazinindir ve satürn terazide yücelir. Ayrıca satürn disiplin, olgunluk, uzun vadeli başarı, uzun süreli ilişkileri temsil eder. evlilik içinde bunlara ihtiyacımız yokmudur zaten; evliliğin yürümesi için olgun davranışlı ve düşünceli olmaya, çiftin birbirine karşı sabırlı olmasına,evliliğin uzun süreli olmasına ihtiyacımız vardır. bu yüzden satürn 7. evde zararlı olmayabilir. zaten evlilik olayının aktifleşmesi bile satürn transiti gerektirir genellikle.. bulunduğu burca göre anlamı değişebilir 7. ev satürnün..
sizin harita üzerinden gidecek olursak yay burcu özgürlüğüne düşkün bir burçtur
satürn yayda ve 7. evde oluşu evlilikte özgürlüğünüzün kısıtlanma hissinize sahipp olma sebebi, evlilik yapmadan önce harita sahibinin olgunlaşması gerektiğine işaret ediyorda olabilir. belki eşinizle dini görüşleriniz aynı yönde olmayabilir satürn yayda dini konularda katı inanç verir diye düşünüyorum. zaten bence satürnü 7. evde olanlar satürn dönüşünü tamamlamadan evlenmemeleri daha iyi olur.
bazen jüpiterde 7. evde zararlı olabilir (örneğin dokunduğu şeyi büyütmek gibi 1. den fazla evlilik ihtimali) bunu kestirmek için aldığı açılar ve bulunduğu burç önemli.örneğin 7. evdeki sabit burçta bulunan bir jüpiter belki 2. evlilik vermez ama değişken çift karekterli burçlarda ise jüpiter 1.den fazla evlilik verme ihtimali güçlenebilir(kesinlik kazanmaz). içinizi bir nebze rahatlatmış olmuşumdur umarım..

Haritam=>> https://i.hizliresim.com/aYWPoQ.png
03-21-2017 08:17 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Cvp: Melankoli ve Depresyon Eğilimi - zeynepelif - 03-21-2017 08:17 PM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir