Değerlendir:
  • 12 Oy - 3.67 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kuzey Ay Düğümü Akrep Burcunda
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #3
RE: Kuzey Ay Düğümü Akrep Burcunda
KİŞİLİK

KatI, Sınırlayıcı Değerler
Akrep Kuzey Düğümü insanı bu enkarnasyona kendisini iyi his­setmek için ne yapması gerektiğiyle ilgili geçmiş yaşamlarından kalma katı fikirlerle geldi ki bu da onun için çok ağır bir yüktür.
Çoğu bebek çıplak doğar, ama bu insan değil! Sanki Akrep Kuzey Düğümü insanı on gömlek, on dört kazak, on iki pantolon ve yarım düzine palto giymiş gibi doğmuştur. O tüm geçmiş yaşam yüklerini beraberinde getirir ve bu da yaşamayı olması ge­rekenden çok daha fazla zorlaştırır. Onun bu enkarnasyonda ba­şarması gereken başlıca şey, bırakmaktır. Aksi takdirde, aşırı mal mülk, geçmiş yaşam değerlerine ("bazı şeylerin nasıl olması gerektiği"ne) mantıksız bağlılık ve başkalarıyla ilişki kurmakta isteksizlik bu insanın durgunlaşmasına neden olabilir.
O yaşamın enerjisine açık olmalı ve başkalarının fikirlerini dinlemelidir. Birisi ona, "Bak, bu palto güzel değil. Onu çıkarsan çok daha iyi olur," dediğinde, onun ilk içgüdüsü sahip olduğu şe­ye tutunmaktır. Ama eğer söz dinler ve o paltoyu (eski değeri) çı­karırsa, kendisini çok hafiflemiş hisseder. Eğer o bir değere bak­tığında enerji düzeyi düşmeye başlarsa, bu onun bırakması gere­ken bir değerdir.
Örneğin, eğer bu insan her sabah kalktığında güne başla­madan önce bir mum yakmayı ve yatak odasının her köşesine dokunmayı gerektiren bir değeri barındırıyorsa, bu ritüel onun saplanıp kalmasına yol açabilir. Her şeyin nasıl olması gerektiğiyle ilgili geçmiş yaşam fikirleri onun "saplanıp kalmasına" ne­den olabilir. Ama o bu değerlerin artık doğru olmadığını ve aslın­da onun enerjisini tükettiğini fark etmeyi öğreniyor.
O bunları bırakmasına yardımcı olmak için iki şey yapabi­lir: Önce, kendisini sınırlayan değerleri ve idealleri yeniden de­ğerlendirmelidir; bunlar iş, din, ilişkiler, özdeğeri, ahlak kuralla­rı, yaratıcılık, aile, hedefler ile insanların "iyi" olmak için yapmaları gereken şeylerle ilgili değerlerdir. O, "İyi olmak için bu­nu yapmalıyım," diye düşündüğünde, eğer bunun çevresinde bir ağırlık duygusu hissederse, bu fikirden vazgeçerek kendisini da­ha hafif hissedebilir. İkincisi, o başkalarının değerleriyle daha çok ilgilenmelidir. Başkalarının önem verdikleri şeyleri gerçekten dinlemelidir, çünkü başkaları ona enerji veren ve yükünü hafif­leten değerli perspektifler sunabilirler.
Akrep Kuzey Düğümü insanı başkalarına hedeflerine eriş­meleri için yardım etmenin yararını da görür, çünkü bu süreç di­ğer kişinin onun hakkında neyin önemli olduğuyla ilgili düşün­cesini gösterir. Bu enkarnasyonda, diğerleri çoğunlukla, bu insa­nın değerini kendisinden daha berrak bir biçimde hissederler. Bu, Akrep Kuzey Düğümü insanının işinin başkalarının somut sonuçlar yaratmalarına yardım etmek olmasından ötürüdür ve başkaları bunu yapmak için bu insanın neyine muhtaç oldukla­rını bilirler.
O, başkalarını güçlendirirken ve hayallerini gerçekleştirmelerine yardım ederken, başkaları da onu değişmesini ve geliş­mesini sağlayacak enerjiyle besleyerek karşılık verirler. Bu in­san, başkalarının ve onların değerlerinin onun sınırlı dünyasının sınırlarını aşıp şimdiki zamanın canlılığına açılmasına yardımcı olmalarına izin vermelidir.
Akrep Kuzey Düğümü insanı ruhsal değerlere bile genişle­meden çok daralmaya yol açan bir biçimde bağlanabilir. Örne­ğin, o dürüstlüğe ve sadakate değer veriyor olabilir. Bu değerler burada ve şimdi uygulandığında daima doğrudurlar. Ama eğer bu insan bir işte yirmi yıl kalmışsa ve ilk beş yıldan sonra bu iş onun yaşam gücünü ağır bir biçimde bastırmışsa, o kendisine sa­dık kalmamış demektir. Onun ruhsal değerleri bile şimdiki za­mana aktarılmalıdır. Sadakat nedir? Sadakat, insanın en derin yanına sadık olması anlamına gelir ve yaşam ilerledikçe bu da değişebilir.

Dar Açıdan Görüş

Bu insanın tek amaçlı olmaması ve aşırı odaklanmaması da onun için yararlı olacaktır. Bir kez o hedefini belirlediğinde, proje­ye ya da göreve görüşünü genişleterek yaklaşmalıdır. O, işe baş­kalarının ve diğer yaratıcı tarzların katılmasına izin verdiğinde, bu uğraş daha çekici ve eğlenceli olur. O zaman amaç, başkala­rıyla ortak bir hedefe ulaşmak için birleşmenin yakın ilişkile­rinden zevk almak haline gelir. Bu, Akrep Kuzey Düğümü insa­nının görevden çok, insanlara önem vermesine yardımcı olur.
Eğer o zihnini geniş tutmaya çalışmazsa, işleri yapmanın ancak "tek bir yolunu" görebilir ve bu yüzden işleri belirli bir biçimde gitmeye zorlayan bir enerji yaratır. Bu onun çok aşırı çalışmasına yol açtığından, o bunun sıkıntısını herkesten daha çok çeker.
Bunun anahtarı, onun kendi "dar açıdan görüş"ünün far­kına varmasıdır. O ne yaptığını idrak ettiğinde, durup, derin bir soluk alıp, görüşünü genişletebilir ve belki işi kendi bildiği gibi yapmasının sonuçta o kadar önemli olmadığını anlayabilir. Bu insanın bu "dar açıdan görme" eğilimini yenmek için bir hayli çaba göstermesi gerekir. Onun için o duygusal alandan çıkmak kendi yolunun doğru olduğunu kanıtlamaya çalışmak­tan vazgeçmek ve dinleyebileceği bir alana girmek gerçekten zordur. Bu yeni bir alışkanlıktır; ama bir kez o diğer kişinin gü­dülerine, gereksinimlerine ve arzularına gerçekten odaklanmaya başladığında, diğer kişiyle birleşip her iki taraf için de daha çok güç ve canlılık yaratma konusunda diğer düğümsel gruplardaki­lerden daha yeteneklidir.

Bedensel Zevklere Düşkünlük

Akrep Kuzey Düğümü insanı geçmiş yaşamlarda birçok rahatlık ve zevk deneyimi geçirmiştir; o, yaşamın duyusal zevklerine ya­bancı değildir. Aslında, bu geçmiş yaşam eğilimi onun yemeye, içmeye ve biriktirmeye aşırı düşkünlük göstermesine neden olabilir. Duyusal zevklere içgüdüsel uyumlanışından ötürü, o eğer bir şeyden zevk alıyorsa, onu tekrarladığı sürece zevk almaya de­vam edeceğini düşünür. Ama bu enkarnasyonda, bu fikir iyi bir sonuç vermez. Bu insan için, zevkin tekrarı bu ister mal mülk, ister kilolarca et, ister çalışma alışkanlıkları, ya da durgunluk ol­sun birikimin ağır yüküne yol açar.
Örneğin, eğer o yengeç seviyorsa, onu sınırsız miktarda yi­yebilir. Ya da eğer bu iyi bir şarap veya viskiyse, onu sonsuza dek içebilir. Eninde sonunda, onun duyularını dizginlemesinin tek yolu, aşırıya kaçmayı bırakması ve uzun vadede karşılaşaca­ğı olumsuz sonuçların bir anlık zevke değmediğini anlamasıdır. Bu insan için orta yol yoktur onun kendisini sınırlayan şeyler­den tümüyle vazgeçmesi ve artık onlara düşkünlük göstermeme­si gerekir. O, kendisini güçlendirmek için, duyusal ve fiziksel zevklerinin zararını özdisipliniyle azaltmalıdır.
Bazen onu aşırıya kaçan alışkanlıklarını değiştirmeye zor­lamak için dışsal bir kriz gerekir. Örneğin, eğer kalbiyle ilgili bir sağlık sorunu ortaya çıkarsa, o hemen daha sağlıklı bir beslenme rejimine geçebilir. O zaman yeni ama yararlı bir rutine girer. Bu insan fiziksel duyularından dokunmaktan, tatmaktan, koklamaktan gerçekten çok zevk alır; o doğuştan Doğa Ana'ya uyumludur ve ondan bir hayli beslenir. Bu yüzden o, çoğunluk­la, bahçede çalışmaktan zevk alır: Elleriyle çalışmaktan hoşlanır ve toprakla ilişki kurmaktan doyum alır. Bitkilerin nasıl büyü­meleri gerektiğiyle ilgili zihinsel imgelerinden çok, doğanın ener­jisiyle temasta olduğunda, sükûnet hisseder ve sevinç duyar. Her bitkinin iyi gelişmek için neye ihtiyacı olduğunu fark edip bunu sağladığında, bu ona bireysel gereksinimleri belirlemek için ken­di dışındaki bir enerjiye uyumlanmanın değerini öğretir.

"BENİM YOLUM: ZOR YOL"

KENDİNE GÜVENMEK

Akrep Kuzey Düğümü insanı geçmiş yaşamlarda çok çalışkan bir insandı: O çiftçi, toprak sahibi ve inşaatçı idi. Bunlar yaşamı sürdürmesinin onun kendi kendisine yeterli olmasına bağlı oldu­ğu kendi yolunu kendisinin açtığı ve değerli olduğunu düşündü­ğü şeyi inşa ettiği yaşamlardı. O istediklerini kendi çabalarıyla elde etti; mal mülk ve servet birikimi onun değerini onaylayan ödüllerdi.
Bu insan usta bir inşaatçıydı. Bu yüzden, bu yaşamda o her şeye bir inşaatçı kafasıyla yaklaşır hiçbir aşamayı atlamadan, yavaş ve sağlam biçimde ilerler. O, yaptığı işle gurur duymaya, sonuçların tam istediği gibi olması için ayrıntılara titizlikle dik­kat etmeye ve işleri "kendi bildiği gibi, zor yoldan" yapmaya bağ­lıdır. Geçmiş yaşamlarda bu yaklaşım iyi sonuç vermesine kar­şın, bu yaşamda bu onun saplanıp kalmasına yol açar, ilerleme­sini yavaşlatır, öyle ki sonunda görev çok ağır gelebilir ve o vaz­geçebilir.
Geçmiş yaşamlarda, servet, mal mülk, dolu bir kiler ve mad­di konfor hedeflerdi. Ailesinin maddi gereksinimlerini karşıla­maya odaklanmak için, o duyarlılığını maddi gereksinimlere uyumlamak, psikolojik gereksinimleri görmezden gelmek zorundaydı. O, sadece elindeki görevi dikkate alma alışkanlığını geliştirdi.
Onun özdeğeri duygusu, birey olarak kim olduğuna değil, ne yaptığına dayanıyordu. İroni şu ki bu yaşamda, o bir partnerle birleşinceye dek gerçek maddi başarıdan yoksun kalacaktır. Geç­miş yaşamlarda o kendisinin önemli olduğunu düşündüğü şeyi inşa etmiştir, ama şimdi toplum için yararlı olan şeyi inşa etmek zorundadır. Bunu başarmak için, onun başkalarıyla birleşmesi gerekir. Artık onun bunu "kendi başına" yapmasına izin veril­meyecektir, çünkü bu onun insanlardan ayn'lık duygusunu, güç­süzlüğünü ve durgunluğunu artırır.
Geçmiş yaşamlarda bu insan çevresindeki insanların değe­rini fark etmemiş olmasına karşın, şimdi onun başarması gere­ken şey başkalarının güçlerini ve yeteneklerini tanımak ve karşı­lıklı olarak güçlenmek için onlarla birleşmektir. Bu enkarnasyonda, onun partnerliğe ve kaynaklan paylaşmaya direnmeyi bı­rakması programlanmıştır. O gücünü başkalarının gücüyle bir­leştirmeyi, yaşamını yeniden enerjik ve canlı kılmayı ve yolunu daha kolaylaştırmayı öğreniyor. O kendi gücüne sahip insanları destekleyerek ve onlar tarafından desteklenerek ve karşılıklı enerji alışverişinden maddi ve ruhsal yararlar elde ederek gücü­nü tekrar kazanabilir.

GÖREV YÖNELİMLİ

Akrep Kuzey Düğümü insanı işleri eksiksiz yapmaya, ayrıntılara titiz bir biçimde dikkat etmeye bağlıdır: "Benim yolum, zor olan yol." Bu enkarnasyonda, diğer insanların ona yardım etmek için yeni fikirler, bilgiler, para, vs. vermeleri gerekmektedir. Ama o yardım istemez. Çimleri biçmek gibi basit işleri bile kendi bildiği gibi yapar. Yaşamı gereğinden çok daha fazla zorlaştırır; o sıra­da, o "bunun başka yolunun olmadığını" düşünebilir, ama so­nunda kendisini tükenmiş hisseder.
O genellikle bunun farkında olmamasına karşın, onun aşırı görev yönelimi çevresindekileri düş kırıklığına uğratabilir. O, baş­kalarını onları güçlendirecek bir biçimde görevlendirmeyi ve diğer kişinin yaratıcılığından yararlanmayı öğreniyor. Örneğin, eğer o kızına pasta yapmayı öğretiyorsa ve onun bunu kendi yolun­ca yapmasına izin verirse, bu, çocuğa becerilerini geliştirme, ya­ratıcılığını uygulama ve yeteneğine güvenme fırsatını verir.
Yaratıcılık enerjidir. Bir insanın bir şeye enerji harcamayı istemesi için, kendisini yaratıcı hissetmesi ve bunu kendi yolun­ca yapabileceğini hissetmesi gerekir. Bu fikir Akrep Kuzey Dü­ğümü insanı için yenidir. O, çocuğun yaratıcılığını düşünmekten çok, normal olarak şuna odaklanır: "Yapılacak iş bu, bir pasta yapmak ve elbette daima pasta tarifini uygulayacaksın ve elbet­te daima doğru aletleri kullanacaksın, vs." O, kişiden çok, göreve odaklanır. Şimdi o, kişiye ve onun elindeki işi yapacak güveni geliştirmesine yardımcı olmaya odaklanmayı öğreniyor. Görev yerine, kişiye odaklanmanın ödülleri çok büyüktür.

YArdIm Kabul Etmek

Bu insan yaşamı sürdürmenin fiziksel olarak zor olduğu o kadar çok enkarnasyon geçirmiştir ki, bu enkarnasyonda o yaşamın peş peşe uzun ve zor süreçler içermesinden "rahatlık" duyabilir, çünkü bilinçaltı olarak, buna alışkındır. Böyleymiş gibi bir his verse de, bu doğru değildir. Akrep Kuzey Düğümü insanı, "rahat olmayı," işleri başkalarıyla birlikte yapmanın heyecanı ve canlı­lığına değişmelidir.
Ayrıca, bu insanın başkalarından yardım kabul etmeye di­renmesi "her şeyi zaten bildiği" duygusuna da dayanır bu yüz­den o dinlemek istemez. Kendisini kendi çabalarıyla geçerli kıl­mak için, her şeyi kendi bildiği gibi yapmakta ısrar eder. Ne yazık ki, bu dipsiz bir kuyudur. Bu enkarnasyonda, o kendisini iyi hissetmek için özdeğeri duygusunu kendi başına asla yeterince geliştiremez.
Bu davranış kalıbını tanımak ondan kurtulmanın ilk adı­mıdır. Ama o geçmiş yaşam deneyimlerine dayanan bir önceden programlanmış eylemler "tüneli"nden geçerken, geçmiş durum­larda işe yaramış yanıtlar şimdiki soruna uymasa da, onun başkalarını dinlemesi çok zor olabilir. Başkalarının görüşlerine ken­di enerjisinin ve psikolojisinin durumu nasıl değiştirdiğini gör­meye açık olarak, bu insan geçmişte öğrendiği şeyi şimdiki soru­na nasıl uyarlayacağını görebilir ve çabaları daha etkili olur.
Akrep Kuzey Düğümü insanı o kadar iyi ve yalın bir kalbe sahiptir ki, eğer bunu kabul etse, başkaları ona yardım etmek is­terler. Bu başkalarının yardımını kabul edecek alçakgönüllülüğü ve tek sahiplikten vazgeçmeye gönüllü olmayı gerektirir. Bunu yapma yeteneği, diğer kişinin iyiliğini takdir ederek kazanılır. O başkalarına değer vermeye başladığında, başkalarının ona sun­dukları yardımı kabul etmeye doğal olarak açılır.
Bu insan geçmiş yaşamların ve bu yaşamın ağır çalışma­sından yorulmuştur, ama o değişimi daha çok çabayla özdeşleştirir ve bu yüzden değişime direnir. Aslında, değişim onun canlan­masının, özgürlüğünün ve mutluluğunun anahtarıdır! Bu yüzden, riskler almaya ve değişim geçirmeye gönüllü olmak bu kont­rolü ve rahatlığı yitirmek anlamına gelse bile doğru yoldur.
Onun yaşamı zor olabilir, çünkü o her şeyi kendi başına yapmaya çalışmaktadır ve bir fikirle daha uğraşmak zorunda kal­mak istemez. Aslında, diğer kişinin söylediği şeyi işitmez bile (işitmek istemez), çünkü bu ona yükünü ağırlaştıracak "bir şey daha" gibi gelir. O, insanların ondan daha çok enerji isteyecekle­rini düşünür, ama eğer kendisini başkalarının görüşlerine açar­sa, diğerleri onu gereksindiği enerjiyle beslerler. Aslında, saplan­dığı rutinden çıkmak ve muazzam görevlerinden kurtulmak için, onun başkalarının bilgisine ihtiyacı vardır.

DİRENİŞ

İNATÇILIK

Bir yere kadar, Akrep Kuzey Düğümü insanı başkalarının "hak­lı" olmalarına karşı direnir ve bu ona zarar verir. Bunu yaptığı­nı fark etmeden, o enerjisine ve kaynaklarına katkıda bulunma­ya çalışanları kendisinden uzaklaştırabilir. O aşırı derecede inatçı olma eğilimindedir ve bu özellikten çevresindekiler kadar çok zarar görür. Geçmiş yaşamlarda, o hedeflerine erişmek için kararlılık ve tek amaçlılık geliştirmek zorundaydı; aşırı kullanım sonucu, bu kararlık mantıksız bir inatçılık haline gelmiştir. Şimdi bu onun enerjisini yeniden can­landırmak ve engellerden kurtulmak için muhtaç olduğu yeni fi­kirleri kabul etmesini engeller.
İnatçılık bu insan için büyük bir yol engeli olabilir. Eğer bi­risi ona bir şey yapmasını söylerse, o kasten onu yapmayabilir; eğer birisi "Bunu yapma!" derse, sırf ona ne yapacağının söylen­mesini istemediğinden, yine de onu yapabilir. Bu insan çok inat­çıdır, çünkü her şeye "senin yoluna karşı benim yolum" olarak bakar; bu da her şeyi bir kazan/kaybet durumuna (bir tarafın kazandığı, diğerinin kaybettiği bir duruma) dönüştürür. Oysa birisi ona bir şey yapmasını söylediğinde, onun yapacağı en iyi şey diğer kişiye şöyle sormaktır: "Bunu yapmamı neden istiyor­sun? Hedefin ve niyetin nedir?" İnatçılıkta diğer kişiyi iten bir enerji vardır. Ama bu insan, "Bunu bu şekilde yaparak neyi ba­şarmaya çalışıyorsun? diye sorarak, rekabet duygusunu ve inat­çılığını aşabilir.
Diğer kişinin amacını anladığında, Akrep Kuzey Düğümü in­sanı onu desteklemeye daha gönüllü olur. Diğer kişiye güdüsünün ne olduğunu ve neyi başarmaya çalıştığını sorması bu insanı şöy­le düşünmeye açar: "Bir dakika, belki bu birlikte yapabileceği­miz ve bir kazan/kazan durumu yaratabileceğimiz bir şeydir."
Çoğunlukla, bu insan inatçılaştığında, bu bir zamanlama meselesidir. O, bunun hedefine erişmek için en iyi yol olduğunu düşündüğünden, yavaş yavaş, adım adım ilerleme eğilimindedir. Sonra, başkaları onun hedefine daha çabuk ulaşmasına yardımcı olabilecek öneriler sunduklarında, o zamanlamasını hızlandır­maktan korkabilir. Çok hızlı gitmekten, bir adımı atlamaktan ve kontrolü yitirmekten korkar. O zaman sonuçlar yüzde yüz "onun" olmayabilir ve bu insan sahipliğe o kadar bağlıdır ki, o sonucu paylaşma düşüncesi onu güvensiz kılar. Ve bazı bakımlardan o haklı olabilir. Eğer başkalarından gelen tüm önerilere hiç ayırt etmeden güvenirse, bunların bazıla­rı, onun sürecini kolaylaştırmak yerine, onu farklı bir yöne yönlendirebilir. Bu yüzden, o başkalarının güdülerine uyumlanmalı, geçici olarak diğer kişinin enerji alanına girmeli ve bu birleşme sonucunda kendisini daha güçlenmiş ve canlanmış hissedip his­setmediğini görmelidir. Eğer yanıt evetse, o zaman o tek sahipli­ği bırakmalı, diğer kişinin zamanlamasıyla birleşmeli ve karşı­lıklı olarak güçlendirici bir partnerliği yaratmaya katılmalıdır.
O yavaş yavaş ilerlediğinde kendisini güvenli ve rahat his­seder, çünkü adım adım, hedefine önceden kestirilebilir bir bi­çimde erişeceğini görebilir. Daha hızlı zamanlamaya sahip insan­lar görüntüye girdiklerinde, o hızlanmaktan korkar, çünkü istik­rarsızlık ve başarısızlıkla karşılaşmaktan korkar. Gözden kaçır­dığı şey, diğer kişinin gücüdür.
Örneğin, onun ortağının özel bir jet uçağı olsa bile, o New York'tan Delaware'e giden treni kaçırmayı göze almak istemeye­bilir, çünkü bir sonraki tren ertesi gün kalkacaktır. O, daha hızlı zamanlaması olan insanların, onun hedefine heyecan verici se­rüvenler de içerebilecek daha direkt bir yoldan daha çabuk eriş­mesine yardım edebilecek yetenekleri ve kaynakları olabileceğini dikkate almalıdır. O sahipliğin ağır duygusunu özleyebilir, ama ortak hedeflere çok daha çabuk ve kolayca erişmenin canlılığını kazanacaktır ve bu sürecin kendisi çok daha zevkli olacaktır.

DEĞİŞİM, GELİŞİM VE YENİLENME

Bu insan her şeyi bildiğini düşündüğü sürece, deneyim alanını sınırlar. O rutinlere böyle saplanıp kalır. Ayrıca, o her şeyi bildi­ğini düşünür, çünkü her şeyi kendi tarafından bilir. Kendi ge­reksinimlerini bilir, bu yüzden neyin onun ve diğer kişi için iyi sonuç vereceğini bildiğini düşünür ve diğer kişi bunu otomatik olarak kabul etmediğinde, şaşırır. O, durumu diğer kişinin bakış açısından diğerinin değerleri ve gereksinimleri bakımından so­ruşturmayı unuttuğunda ve sonra plânına direndiğinde, şoke olabilir. Bunun çözümü, ne yapması gerektiğini bildiğini varsay­madan önce, diğer kişinin görüşünü almaktır.
Akrep Kuzey Düğümü insanı bir şeyleri (bir ilişkiyi, bir işi, vb.) inşa etme konusunda özel bilgiye sahiptir; o bunları sonsuza dek sürecek şekilde inşa edebilir. Ancak, her şeyi somut ve sağ­lam biçimde yapmaya o denli bağlanabilir ki, değişimin heyeca­nını eski sınırları aşıp özgürlük, sevgi, güç ve özgüveni uyandı­ran yeni boyutlara genişlemenin sevincini ve yoğun enerjisini takdir etmeyi kaçırır.
İki tür güvenlik vardır: Pek çok mala mülke sahip olmanın kişiyi değişimden tecrit eden güvenliği ve kişisel sınırlamaları aşarak bir güç duygusu kazanmış olmanın güvenliği. Bu pozis­yonda, kişisel güvenlik de sağlanmış olur çünkü her ne değişim vuku bulursa bulsun, kişi kendi içinde güvenli ve güçlüdür. Ve bunun oluşabilmesi için, Akrep Kuzey Düğümü insanının başka­larının uzmanlığına ve onların ona geçmişte sahip olduklarından daha değerli bir bilgi getirebileceklerini takdir edebilecek alçak­gönüllülüğe ihtiyacı vardır.

04-29-2012 08:13 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: Kuzey Ay Düğümü Akrep Burcunda - astrosohbet - 04-29-2012 08:13 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Ay Düğümü Transitleri Venüs 29 125,948 03-14-2019 04:38 PM
Son Mesaj: yagmurimu
  Kuzey Ay Düğümü Yay Burcunda astrosohbet 11 20,137 10-02-2018 09:45 PM
Son Mesaj: Feslegen
  Kuzey Ay Düğümü açıları Yakamoz 62 230,908 07-03-2018 09:52 PM
Son Mesaj: Libra
  Kuzey Ay Düğümü Oğlak Burcunda astrosohbet 5 15,106 04-24-2018 05:18 AM
Son Mesaj: Feslegen
  Kuzey Ay Düğümü Boğa burcunda astrosohbet 12 17,047 05-18-2014 05:52 PM
Son Mesaj: kalorifer
  Kuzey Ay Düğümü Yengeç Burcunda astrosohbet 7 14,194 05-02-2012 05:11 PM
Son Mesaj: Yakamoz
  Kuzey Ay Düğümü Kova Burcunda astrosohbet 7 13,208 05-01-2012 09:53 PM
Son Mesaj: Mahinur
  Kuzey Ay Düğümü Balık Burcunda astrosohbet 3 10,175 05-01-2012 05:12 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  Kuzey Ay Düğümü Terazi Burcunda astrosohbet 4 8,557 05-01-2012 04:44 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  Kuzey Ay Düğümü Aslan Burcunda astrosohbet 4 17,641 05-01-2012 04:40 PM
Son Mesaj: astrosohbet

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir