Değerlendir:
  • 64 Oy - 2.73 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ay Düğümü Transitleri
Yazar Mesaj
Venüs
Kayıtsız

 
Mesaj: #1
Ay Düğümü Transitleri
Transit Kuzey Ay Düğümü


TR KUZEY AY DÜĞÜMÜ 1. EVDEN GEÇERKEN
Yükselen burç çizgisi üzerinde, kuzey düğüm transiti gerçekleşirken birey, bir "Çıkış" evresindedir. Kişisel zamanlama, şanslı olmaya yönelir, ve, doğru zamanda doğru yerde olmak için bir ustalık vardır. Kendine yetmenin bir havası olduğu gibi, diğerleriyle ilişkide kişi daha istekli bir kişisel gayret ile yanıt veriyor olacaktır. Yükselen – Kuzey ay düğümü kavuşumu ile doğmuş kişilerde ise her zaman bu dinamik kaliteler fark edilirdir ve diğerleri onların liderliğini izlemek için tamamen gönüllüdür. Aynı zamanda DSC yani 7. evin başlangıç çizgisi üzerinde bulunan Güney düğüm bireye diğerleri tarafından eklenen sorumlulukları almaya zorlayabilir veya ağır yükler getirebilir. Kişi diğerlerinin sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilir. Bu transit sırasında bazen kişi evlilik ortağı veya samimi bir arkadaşının sağlık problemleri ya da talihsiz koşullarıyla uğraşabilir. Stresli görünümlerde ortaklar aşırı kaprisli veya zorlayıcı etkiler yaratabilir. Çünkü bu görünümle kişi, kendi özel ilgileri ve projelerinde ilerlemek için endişelidir, taleplerinin çıkar beklentileri ile karşılaştığını düşünebilir.DSC – ASC geçişleri sırasında bir evlilik ortağı vurgusu güçlü bir şekilde kendini gösterir, teklifler ve destekler gündemde olacaktır. Fakat burada sadece bu rolü oynayan bazı diğer kişiler de olabilir

TR KUZEY AY DÜĞÜMÜ 4. EVDEN GEÇERKEN

Kuzey düğümün IC ve Güney düğümün MC ile kavuşumunda, aileye yönelik ilişkilerde profesyonel hayat ile çatışmalar gündeme gelebilir. Bu geçiş çoğunlukla, şanslı bir yerleşmeyle çatışır, veya hareket eder. Bu, profesyonel alan veya bir profesyonel fırsatlar eksikliğinde ortaya çıkıyor olan talihsiz durumların direkt bir sonucu olabilir. Üstler veya otorite figürleri, üzerinde kaş çatıyor olabilir, veya bu zamanda bireyin gayretleriyle memnuniyetsiz bıraktı. Yine de yardım aile içinden gelecektir

TR KUZEY AY DÜĞÜMÜ 7. EVDEN GEÇERKEN
7. ev çizgisi Kuzey düğüm- ASC güney düğüm kavuşumunda ise diğerleri sınırlı bir süre için kazanan eli tutuyor görünür. Kişi tek başına ilerlemek istese de buna pek imkan bulamaz. Toplumsal bağlılık kendini gösterir. Kişi diğerleri ile birlikte olmaya ve paylaşımlardan keyif almaya yönelmelidir. Bu zaman içinde kişinin ihtiyaç duyduğu destek kolayca bulunabilir, etrafında kendisine ödünç vermek için gönüllü olacak çok arkadaşı vardır. Ortaklıklar gündeme gelir. Genelde bireye faydalar ortaklar yoluyla gelir ve bunlar bazen hayati önemlidir.DSC – ASC geçişleri sırasında bir evlilik ortağı vurgusu güçlü bir şekilde kendini gösterir, teklifler ve destekler gündemde olacaktır. Fakat burada sadece bu rolü oynayan bazı diğer kişiler de olabilir.

TR KUZEY AY DÜĞÜMÜ 10. EVDEN GEÇERKEN
Ay düğümlerinin transit etkilerinde, MC – IC ekseninde gerçekleşen geçişlerde, 4. ve 10. evlerin yönettiği konular ön plana gelecektir. Transit Kuzey Ay düğümü natal haritada MC ile kavuşumda bulunurken, transit güney ay düğümü de otomatik olarak IC noktası ile kavuşum yapıyor olacak. bu geçişler genellikle, profesyonel alanda durum ve faaliyet koşularında bir artışı gösterecektir. Üstler ve otoritelerle iyi ilişkiler vardır ve kişiler bu zamanda özellikle yararlı olmaya yönelir. Bu geçiş yeni profesyonel bir konum veya terfiyi beraberinde getirecektir. Aynı zamanda, evcil alanlarda uyumlu bir gidiş olmayabilir. Böylece profesyonel arena boyunca enerjilerin çıkış yerine bir vurgu olacaktır. Orada, ebeveynler veya aileyi işaret eden meseleler olabilir. Bu sefer dönem, ekstra masraflarla çatışabilir veya ev ile ilgili onarımlar ya da ebeveynlerin birinin hastalığı ile uğraşma gündeme gelebilir. Bazen de bu geçiş, bireyin güvenlik ihtiyaçlarını değerlendirmesine, tekrar gözden geçirmesine ve derin içgözlemlerde bulunmasına neden olabilir.

TR KUZEY AY DÜĞÜMÜ 12. EVDEN GEÇERKEN
İnsanlara hizmet etmek istersin.Ama yaptıkların tekdir edilmeyebilir.Kendinden çok başkalarını düşünürsün.Onlar için çalışırsın.


TR Kuzey Ay Düğümü N.Güneş Transitleri
Kuzey ay düğümü n.güneş kavuşum:Doğum haritasındaki açılara bağlı olarak güneş tutulmasıyla benzer etkiler görülür. Özellikle MC ekseninde yaşanıyorsa. Yer ve iş değişiklikleri gündeme gelebilir. Eğer güney düğüm güneş ile kavuşumda ise bu değişiklik fırsat eksikliği yüzünden olabilir.Güneş ve ay düğümleri etkilerinde ilerleme ve terfi için olumlu koşullar, faydalar ve potansiyel gelişmeler vardır. Bu durum güneş ile kuzey düğümün olumlu etkilerinde daha muhtemeldir. Önemli kişilerle tanışılır ve bu zamanda hayatımıza giren bu kişiler tamamen yararlı faydalar sağlayacak ve potansiyel ilerlemede etkin olacaktır. Şanslı karşılaşmalar ve keşifler vardır ve bu durum mali meselelerde gelişmelere neden olacaktır.

TR Kuzey Ay Düğümü N.Ay Transitleri
Ay düğümleri ve ay temasları olayları tamamen kişisel anlamda yönlendirir. İyilik ve popülerliğin arttığı bir dönemdir. Bu etki çok özel bir desteğin alınmasıyla ünlüdür.Evle ilgili meseleler ve ailevi olaylar gündeme gelir. Özellikle bakım ve annelik yapmanın kaliteleri karşımıza çıkar. Bu zamanda çoğunlukla bizimle yakından ilgilenecek ve bize destek olacak bir kadın hayatımıza girer. Kadınlarla ilişkiler ön plandadır.

TR Kuzey Ay Düğümü N.Merkür Transitleri
Düğümlerle merkür genellikle iletişimde harekete yön verir. Bazı zamanlarda küçük meseleler ya da trafik kazasıyla karlılaşmalar getirebilir. Bu dönemde yolculuk planları yapılır, biletler satın alınır. İletişim ve anlaşmaları kuşatıyor olan çıkışlar vardır. Önemli haberlerin artışı söz konusudur. Önemli tartışmalar ve görüşmeler yer alır. Merkür bazen genç insanlara dair olayları ifade eder bu nedenle çocuklarla ilgili gelişmeler ve olaylar gündeme gelebilir.

TR Kuzey Ay Düğümü N.Venüs:
Düğümlerle Venüs birleşimleri genellikle, sosyal bir çevre, kutlamalar, arkadaşlarla keyifli etkinlikler, bir bebeğin doğuşu, şanslı karşılaşmalar gibi olayları ayarlar. Şefkat ve sevgi duyguları paylaşılır. Kadınlar ve onlarla ilgileri yansıtır. Süslü elbiseler, düğün hazırlıkları, güzellik salonları, çiçekler, danteller… kadınsı enerjiler etrafımızı saracaktır. Bu etkiler aşkı, evliliği ve sevgiye ait olan değerleri ön plana çıkarır.

Kuzey Ay Düğümü N.Mars Kavuşum
Ay düğümleri ile mars temasları en aktif ve dinamik olan etkilerdir. Mars yeni girişimlere yönlendirmede pluto ile bazı benzerlikler gösterir. Mars’la bireysel ustalıkların yer aldığı faaliyetler ön plana çıkar. Bu etkiler yeni atılımların, keşiflerin ve öncü girişimlerin habercisidir. Düğümlerle Mars, yeni fikirlerin gerçekleştirilmesi için gerekli cesareti verir. Kişinin özgüven duygusu ile kendisine ait potansiyelleri ortaya koyması için bir çıkış gücü ve dinamizm vardır.Yasaları çiğnemek ya da trafik kurallarını ihlal etmek ve tehlikeli hız bu etkinin bazı yansımalarındandır. Ayrıca ani dikkatsizliklerin neden olduğu kazalar bu dönemlerde sıkça rastlanan etkiler arasındadır.

Kuzey ay düğümü n.mars sekstil:gücünüz artacaktır, enerjiniz çoğalacak ve bir çok işi aynı anda yapma becersi elde edeceksiniz.kadınlar için geçmişten tanıdığınız ve aranızda yarım kalmış bir şeyler olan erkeklerin yeniden hayatınızda rol alması olabilir, ve hintlilere göre eğer bu yaşamda tanışmış olmasanız bile geçmiş yaşamdan aranızda karmik bağların olduğu kişiler şimdi hayatınızın filminde baş rolde
Kuzey ay düğümü n.mars square:nedensiz sıkıntılar, kendinize güvenin yok oluşu , depresif durumlar erkek yada kadın hayatınıza giren veya var olan erkeklerin sorun sıkıntı yaratması.özellikle kadınlar için ikili ilişkilerde ve evliliklerde sorun sıkıntı, geçmişte halledilmemiş tüm sorunların su yüzüne çıkması.cinsellik anlamda pişman olunacak deneyimler, partnerle cinsel soğukluk.
Kuzey ay düğümü n.mars trine:gücünüz artacaktır, enerjiniz çoğalacak ve bir çok işi aynı anda yapma becersi elde edeceksiniz.kadınlar için geçmişten tanıdığınız ve aranızda yarım kalmış bir şeyler olan erkeklerin yeniden hayatınızda rol alması olabilir, ve hintlilere göre eğer bu yaşamda tanışmış olmasanız bile geçmiş yaşamdan aranızda karmik bağların olduğu kişiler şimdi hayatınızın filminde baş rolde
Kuzey ay düğümü n.mars opposite:nedensiz sıkıntılar, kendinize güvenin yok oluşu , depresif durumlar erkek yada kadın hayatınıza giren veya var olan erkeklerin sorun sıkıntı yaratması.özellikle kadınlar için ikili ilişkilerde ve evliliklerde sorun sıkıntı, geçmişte halledilmemiş tüm sorunların su yüzüne çıkması.cinsellik anlamda pişman olunacak deneyimler, partnerle cinsel soğukluk.

TR Kuzey Ay Düğümü N.Jüpiter Transitleri
Jupiter “daha büyük kısmet” olarak, düğümlerle birleştiğinde, gerçekten de daha büyük maddi varlıkların dönemini ayarlar. Bu birleşme, çoğunlukla maddi ve mali artışın, meydana geldiği bir zamandır. Yine de, bu temaslar genellikle, ekstra harcamaların bir dönemini ayarlar ve eklenen gelir, bazen bu harcamaları karşılamak için zorunludur. Bitmiş-genişleme, hem de Jüpiter'in dikkate değer bir karakteristiğidir ve bu temas parayla ilgili risklerin bir çevrimini oluşturabilir. Genellikle bireyi destekleyen ve yardım eden birilerinin olmasına rağmen sonuç ağır mali kayıplar olabilir. Bu dönem maddi gerilemeleri ve harcamaları karşılamaya yönelse de kişi, tecrübelerinin direkt bir sonucu olarak felsefi inançlarında hızlı gelişmeler yaşayacaktır. Bu birleşme sırasında kişi hem de biraz sosyal olmaya yönelir ve maddi büyümeğe destek olacak şerefli bir kişi ile temaslarda bulunabilir.Düğümlerle Jüpiter, binicilik(at) kazaları ve bacak yaralamalarında not edildi. O hem de, uzun mesafe hareketlerini ayarlar ve uzak yolculuklar yapar ve riskleri yayımlamakta etkili olur.

TR Kuzey Ay Düğümü N.Jüpiter:
Bu dönemde iletişimle ilgili zorluklar yaşayabilirsin sosyaliğin azalır sinir sisteminle ilgili sorunlar yaşayabilirsin kendini stresli hissedersin aşk ilişkileri için iyi bir dönemd değildir bu dönemde yeni bir ilişkin başlamaz yöneticilik liderlik yapmak istiyorsan bu dönemde olmaz


TR Kuzey Ay Düğümü N.Satürn Transitleri
Ay düğümleri ve Satürn bağlantılarında, meseleler ve olaylar bir otorite figürü veya ileri yaşta birisinin etrafında dönebilir. Bu kişi ara sıra bir ebeveyndir ama genelde bir otorite figürüyle çıkışlar vardır. Bu bir patron veya bir iş ortağı olabilir, yargılayabilir. Bu kişiler kaybın bir kaynağı olabilir veya gecikmeler ve kısıtlamalar getirebilir. Gerçekte karşılaşılan sınırlamalar ve durumlar kesinlikle bireyin bu dönem içinde karşıladığı kadar öyle çok ciddi değildir.Düğümlerle Satürn etkileşimleri sırasında dişle ilgili sorunlar, soğuk algınlıkları ve grip ya da bağırsak problemleri gündeme gelebilir.

TR Kuzey Ay Düğümü N.Satürn Kavuşum
Kararların ve amaçların ortaya konması için kuzey düğüm ve Satürn kavuşumundan daha iyi bir zaman yoktur. Bu zamanda başlanan her ilişki ve girişim dayanıklı ve uzun ömürlü olmak için muhtemeldir. Bu durum özellikle evlilik ve profesyonel alanlarda dikkate değerdir. Birey daha ağır sorumluluklar almak için gönüllüdür. Transit Satürn’ün doğuma ait kuzey düğüm ile kavuşumu doğada karmik anlamda özel bir görünüm olarak bilinir. Geçmiş hayattaki gayretlerin ödüllerini kişi bu dönemde alacaktır. ve çoğunlukla profesyonel alanda müthiş bir yükselme için gayretle çalışır.Eğer Satürn dönüşleri gerilerse ve iki veya üç kere kuzey düğüm ile temasta bulunursa bu ödüller her temasta beklebilir. Transit kuzey ay düğümünün doğuma ait Satürn üzerinden geçişleri de benzer bir şekilde çalışır. Bu dönemde kişi daha önce yerine getirmediği sorumlulukları halletmeye yönelebilir. Ve ödüller için çalışma gayretine girecektir.

TR Kuzey Ay Düğümü N.Uranüs Transitleri
Olanakların gerçek bir fazlalığı, düğümlerin, Uranüs'le beraber geldiği zaman var olur. Olaylar, her zaman beklenilmeyendir ve aniden gerçekleşir. Alışılmadık bir şekilde yükseklere götüren veya derinliklere koşabilen kısa karşılaşmalar vardır. Bireyin özel şöhretinin üzerinde değişen etkiler ve özellikle geri tepmeler gündeme gelir. Akılsız riskleri alması için iyi bir zaman değildir. Beklenilmedik iş kayıpları ve kişinin şöhretine yönelik rezil saldırılar olabilir. Dürüst olan ve etik ahlak değerlerine tutunanlar bu etkilerin şiddetinden yara almadan geçebilirler. Çoğunluklukla özgürlük çıkışının ortaya çıktığı bir zaman dilimidir. Ama bu durum aynı zamanda, kişinin özgürlüğünün ani bir kaybını da yansıtabilir. (İftiralar ya da gerçekten işlenmiş bir suçun bedelini ödeme). Bunun tam tersi olarak kişinin popülaritesinin birden artması ve aniden üne kavuşması da başka bir etkidir. Aniden meydana gelen şanslı karşılaşmalar ile kişinin hayatının değişmesi görülebilir. Tipik olarak bu transitle başlanan ilişkiler geçici ve değişken olmaya yönelir. Kısa süreli ilişkiler ve rahatsızlıkların temelde belirli bir maksadı vardır. Bu amaçlar tamamlandığı andan itibaren ilişkiler ani bir sonla biter.

TR Kuzey Ay Düğümü N.Neptün Transitleri
Neptün bağlantıları çoğunlukla, şaşırtan olayların yükselişini getirir ve özel bir durum üzerinde belirsizlikler getirir. Bazı önceki koşullar yokolurken, yeni bağlantılar yer alıyor. Sıksık aldatıcı durumlar ile karşılaşılır. Ve bu zamanda yaşamımıza giren insanlara hemen güvenmeden önce sorgulamamız gerekmektedir. Ya da tam tersi kişi başka birisini aldatmaya, güvenini kırmaya yönelebilir. Aldatmalar ve aldanışlar gündemdedir. Nolursa olsun kişi kararlarını sorgulamalıdır.Neptün sıvıları ve denizleri yönettiği için bu görünüşler sırasında, bir plaj ortamında yaşamak, çalışmak, veya tatil yapmaktan başlayıp, ciddi çatı sızıntılarından, ilaç ve alkol kullanımlarına kadar pek çok şeye neden olabilir. Neptün ve ay düğümleri bağlantılarında hırsızlıkların ve soyguların olması yaygın görünen bir etkidir. Yine de Neptün ile bağlantılar talihsiz bir temas olarak düşünülmemeli çünkü o çoğunlukla önemli rüyaların gerçekleştiği dikkate değer olayları da ayarlar. Gerçekler ve hayaller arasındaki sınırların kalktığı bir döneme işaret eder. Sezgilere güvenilmesi gereken bir dönemdir. Bu bağlantılar hem de ilhanım, derin sanatsal başarıları ortaya çıkardığı bir zamanı gösterir. Bu son derece manevi bir birleşmedir ve özellikle meditasyon ve dualar ile yüksek manevi alanlarla ile irtibat kurulabilir. Ve böylece ilham veren bilinç düzeylerine ulaşılabilir.

TR Kuzey Ay Düğümü N.Pluto Transitleri
Düğümlerin biriyle Pluto'nun bağlantıları, tamamen dinamiktir. Pluto, yenilenen kuvvetle ve sınırlamaları karşılamak, yenmekle benzetilir. Aynı zamanda düğümler de, sonlanmakta olan durumları karşılarken, özel bir kuvvetin dönemlerini ayarlar. Bir arada, onlar, derin ve güçlü psikolojik çıkışlarla dolu bir zamanı gösterir. Düğümler ayın kalitelerini yansıtırken, evcil çevreyle benzetilir ve pluto ile beraber ev veya aile alanlarının içinde tekrar bir düzenlemeye neden olacaktır. Evdeki koşullar çoğunlukla biraz kargaşalıdır ve tamirler gündeme gelir. İç ihtiyaçlarda ise kişi şartlar yaratmaya yönelir.Pluto bağlantısı sonları getirir ve önemli çıkışların kapatmasını ayarlar. Hareketsiz kuvvet, haraketsiz kuvvetle buluşur ve çoğunlukla ilgilerin bir çarpışması birisi için zaferle sonuçlanırken, bu durum başka birisi için yenilgi demek olacaktır. Yeni birtakım kuruluşlar üzerinde düzenlemeler gündeme gelir. Pluto çoğunlukla boşanmaların gündeme geldiği zamanlarda ay düğümleri ile temastadır.Ay düğümleri ve pluto bir arada iken cinsel çıkışlar kendini gösterir ve saplantılı cinsel çekişmeler ya da tecavüz olayları. Bu anlamda sert etkiler altında etrafta, bebek düşükleri, cinayet, intihar düşünceleri, saldırganlık, sadistlik, adam kaçırma gibi tehlikeli yansımalar olabilir. Pluto ile düğümlerin bir aradaki etkilerinden bazıları da yeni girişimlerin ve mali meselelerin etrafında toplanır. Daha büyük ölçekte üretimlerin önünü açabilir. Son olarak kişi bilinç alanında önemli değişiklikler ve yenilenmeler yaşayacaktır.

TR Kuzey Ay Düğümü N.Asc Kavuşum
Bu dönemde doğru zamanda doğru yerde bulunursun kendi kendine yeten birisindir birinden yardım almadanda başarılı olursun kendini normalde olduğundan daha rahat ifade edersin bu dönemde evliysen eşin yada ciddi bir ilişkin varsa partnerin ortağın sağlık sorunu yaşayabilir onunla ilgili bir sorumluluğu yüklenmek zorunda kalabilirsin yada onunla aranda sorunlar olabilir sen bu sorunlarla uğraşmak istemeyebilirsin çünkü kendinle çok ilgilisindir bencil davranabilirsin
TR Kuzey Ay Düğümü N.Asc Sekstil
Bu dönemde seninle aynı ilgi alanları olan kişilerle görüşürsün sosyalsindir arkadaşlarının yanıda kendini mutlu hissedersin onlarla ortak amaçalrın vardır senin gibi düşünen insanlarla yeni arakdaşlıklar kurarsın diğer insanalrla arandaki sorunları çözersin iletişimin iyidir çevren seni beğenir ve takdir eder

Kuzey ay düğümü n.asc:
Bu dönemde yalnız olmak istemezsin diğer insanlardan destek ve yardım görmek istersin ki bu da böyle olur insanlar sana destek olurlar bu dönemde genellikle evlilik olur evlenebilirsin bir ortaklık kurabilirsin

TR Kuzey Ay Düğümü N.Mc Kavuşum
Bu dönemde iş hayatın canlanır artış olur üstlerinle ve otoritede olan insanlarla iyi anlaşırsın onlar sana yardımcı olurlar yeni bir mesleğe sahip olabilirsin yada işinde terfi edebilirsin ama ev hayatında sorunlar olabilir çünkü iş hayatınla çok fazla ilgilenirsin bu dönemde evinle ilgili ekstra masraflar çıkabilir evin tadilatı için olabilir ebeveynlerinden birinin hastalığı için olabilir

TR Kuzey Ay Düğümü N.Mc:
Bu dönemde ev ve aile hayatın iyi gider ev hayatından memnunsundur ama iş hayatın durgundur işsizsen iş bulamayabilirsin bu yüzden evde daha çok zaman geçirebilirsin üztlerin yada otoritede olan insanlar senden memnun değildir ebeveynlerinden yardım görebilirsin bu evlilik yada ortaklık sana fayda sağlar evlenme teklifi alırsın insanalr seni desteklerler ve sen onlardan destek istemeden insanlar sana bunu teklif ederler

TR Kuzey Ay Düğümü N.Şans Noktası: Bu dönem çok iyi bir dönemdir sosyalleşirsin rahatsındır şanslısındır yeni bağlantılar kurarsın karşına yeni fırsatlar çıkar sahip olduğun yeni fırsatlarla hedefine doğru kanalize olursun.


Alıntıdır
attart - Blogcu.com
03-06-2011 08:27 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Venüs
Kayıtsız

 
Mesaj: #2
RE: Ay Düğümü Transitleri
Ay düğümleri burç değiştiriyor

Kuzey ve güney ay düğümlerindeki bu değişim gündemimizi yeniden belirleyecek
Astrolojide Ay’ın, dünyanın yörünge düzlemini kestiği noktalara “ay düğümleri” adı verilir ve tutulmalar da bu noktalara yakın derecelerde (en fazla 20 derece içinde) gerçekleşirler. Ay-Dünya ve Güneş arasındaki ilişkiyi açıklaması bakımından bu izafi noktalar önem taşır ve astronomik açıdan gezegenlerin hareket yönünün tersine, geriye doğru kayarlar. Bu noktaların bir burçta ilerleme süresi 18 ay kadardır.
Kuzey ve Güney Ay düğümleri her zaman birbirinden 180 derece uzaklıkta, kısaca karşıt burçlardadır. Önümüzdeki günlerde sözünü ettiğimiz düğümlerin Oğlak-Yengeç karşıtlığından, Yay-İkizler karşıtlığına geçecekler. Hesaplamaların cinsine göre bu ortalama değerler için 15 Şubat ya da gerçek değerler için 3 Mart olarak görülmekte. Her durumda, transit halindeki düğümlerin burç değiştirmesi hayatımıza yansıyacak yeni temalara işaret ediyor.

Kolaya kaçarak yaptığımız işlerde hatalar olabilir
Nitekim güney Ay düğümünün Yengeç’te kaldığı son 1,5 yıl içerisinde milli konular, ülke güvenliğini ve hassasiyetleri içine alan gerginlikler ön plana gelmişti. Zira Yengeç ülkemizin yükselen burcunda yer aldığı için etnik ve milli hassasiyetlerin zaman zaman aşırı vurgulandığını görüyoruz. Güney Ay düğümünün geçtiği burcun konuları daha yıpratıcı ve yorucu biçimde ortaya çıkar. Astrolojik açıdan güney düğümü geçmişten kalan çözülmemiş temalarla ilişkilidir. Transit halindeki güney düğümü bulunduğu burcun konularını korunaksız ve zayıf hale getirir.
Kuzey Ay düğümü ise gelişmeye açık ve daha iyi kullanılabilecek temalara işaret eder. Bu bakımdan, son 1,5 yıl boyunca duygularımızı daha fazla kontrol etmemiz, sorumluluklara odaklanıp profesyonel bir bakış açısı geliştirmemizin özendirildiğini söyleyebiliriz.
Önümüzdeki aydan başlamak üzere İkizler-Yay eksenine geçecek olan güney-kuzey düğümleri her alanda iletişim, düşüncelerin paylaşılması, konuların yorumlanması ve felsefi açıdan değerlendirilmesi yönünde önemli vurgular getirmekte. İkizler burcuna ilerleyecek olan güney düğümü bu süreçte ikiliklerin, düşünsel açıdan bölünmenin, güvensizliklerin ve kimi zaman çarpıtıcı pek de doğru olmayan tutumların, huzursuzlukların daha fazla gündeme gelebileceğini göstermekte.
Astrolojik haritamızda İkizler hangi evde ise onunla ilgili konularda güvensizlikler, ikilemler ve kararsızlıklar yaşayabiliriz. Pek fazla derinine inmeden, kolaya kaçarak yapacağımız işlerde hatalar yapabiliriz. Yay’a geçen kuzey düğüm ise olayları yukarıdan, kuşbakışı değerlendirmek, bir anlam vermek ve geniş kapsamlı biçimde anlatmak, öğrenmek açısından bizi geliştirici deneyimlerin söz konusu olacağını anlatmakta. Yabancılarla ilgili uğraşlarımız ya da uluslararası konular, akademik çalışmalar desteklenebilir.
Haritamızda Yay hangi evde ise o alanda genişleme ve daha fazla öğrenme içerisinde olacağız. Öyle gözüküyor ki, önümüzdeki 1,5 yıl boyunca medyaya, eğitime, üniversitelere, iletişime ve ulaştırmaya ait alanlarda ortaya çıkan önemli değişiklikler çok hızlı ve kaygan bir gündem yaratacak. Bu süreçte kolaya kaçan düşüncelerle ya da fırsatçı yaklaşımlarla değil, daha özgür ve başkalarının görüşlerine tolerans gösteren bir yaklaşım içerisinde olmak çok daha yapıcı ve geliştirici sonuçlar getirecektir.

Hakan Kırkoğlu
03-06-2011 08:54 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
nuray esen Çevrimdışı
Neptunyen Vip
*****
Neptunyen Vip
lt=
Mesajlar: 127
Üyelik Tarihi: Dec 2008

Rep Puanı: 2

Mesaj: #3
RE: Ay Düğümü Transitleri
ay dugumleri 6evde nasildir natal pluto ile kavusum yapcak ve natal ay dugumlerlerine karsit olcak oglumun haritasinda bu nasil yorumlanir

[Resim: nurayesen.th.gif]http://img38.imageshack.us/i/nurayesen.gif/http://img38.imageshack.
03-06-2011 11:30 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
picachu Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 401
Üyelik Tarihi: Feb 2011

Rep Puanı: 8

Mesaj: #4
RE: Ay Düğümü Transitleri
iliskimin dagilma gununde benim transit kuzey ay dugumu natal guney ay dugumumle kavusmus.. bu da bi yerde okuduguma gore sonlanmalari ifade ediyormus ya da ileride pismanlik getirebilecek baslangiclar..

https://resmim.net/f/xWSL8c.jpg

haritam
12-30-2011 02:07 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
eylülmavi Çevrimdışı
Neptunyen Vip
*****
Neptunyen Vip

Mesajlar: 1,245
Üyelik Tarihi: Aug 2010

Rep Puanı: 35

Mesaj: #5
RE: Ay Düğümü Transitleri
(12-30-2011 02:07 PM)picachu Yazılan:  iliskimin dagilma gununde benim transit kuzey ay dugumu natal guney ay dugumumle kavusmus.. bu da bi yerde okuduguma gore sonlanmalari ifade ediyormus ya da ileride pismanlik getirebilecek baslangiclar..


papatyacım nerde okudun bunu? evet pişmanlık getirecek bir başlangıç biliyorum bnunla ilgili..

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=b...spc=1&ast=
12-31-2011 04:44 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
picachu Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 401
Üyelik Tarihi: Feb 2011

Rep Puanı: 8

Mesaj: #6
RE: Ay Düğümü Transitleri
(12-31-2011 04:44 PM)eylülmavi Yazılan:  
(12-30-2011 02:07 PM)picachu Yazılan:  iliskimin dagilma gununde benim transit kuzey ay dugumu natal guney ay dugumumle kavusmus.. bu da bi yerde okuduguma gore sonlanmalari ifade ediyormus ya da ileride pismanlik getirebilecek baslangiclar..


papatyacım nerde okudun bunu? evet pişmanlık getirecek bir başlangıç biliyorum bnunla ilgili..


yabanci bi sitede cnm gülücük) bakim yine bulursam yazicam gülücük)

https://resmim.net/f/xWSL8c.jpg

haritam
12-31-2011 05:22 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
picachu Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 401
Üyelik Tarihi: Feb 2011

Rep Puanı: 8

Mesaj: #7
RE: Ay Düğümü Transitleri
http://moonvalleyastrologer.com/moon_nodes.htm burda :P

https://resmim.net/f/xWSL8c.jpg

haritam
12-31-2011 05:32 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
eylülmavi Çevrimdışı
Neptunyen Vip
*****
Neptunyen Vip

Mesajlar: 1,245
Üyelik Tarihi: Aug 2010

Rep Puanı: 35

Mesaj: #8
RE: Ay Düğümü Transitleri
(12-31-2011 05:32 PM)picachu Yazılan:  http://moonvalleyastrologer.com/moon_nodes.htm burda :P


saol canım..çiçek ben ingilizceyi öğrenirsem bu astroloji yüzünden olacak..gülücük

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=b...spc=1&ast=
12-31-2011 11:07 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
picachu Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 401
Üyelik Tarihi: Feb 2011

Rep Puanı: 8

Mesaj: #9
RE: Ay Düğümü Transitleri
(12-31-2011 11:07 PM)eylülmavi Yazılan:  
(12-31-2011 05:32 PM)picachu Yazılan:  http://moonvalleyastrologer.com/moon_nodes.htm burda :P


saol canım..çiçek ben ingilizceyi öğrenirsem bu astroloji yüzünden olacak..gülücük


istersen o kismini cevirebilirim eylulumgülücük) bende cok fazla bilmiyom kendimi kurtarcak kadar iste.. :D

https://resmim.net/f/xWSL8c.jpg

haritam
12-31-2011 11:15 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
eylülmavi Çevrimdışı
Neptunyen Vip
*****
Neptunyen Vip

Mesajlar: 1,245
Üyelik Tarihi: Aug 2010

Rep Puanı: 35

Mesaj: #10
RE: Ay Düğümü Transitleri
(12-31-2011 11:15 PM)picachu Yazılan:  
(12-31-2011 11:07 PM)eylülmavi Yazılan:  
(12-31-2011 05:32 PM)picachu Yazılan:  http://moonvalleyastrologer.com/moon_nodes.htm burda :P


saol canım..çiçek ben ingilizceyi öğrenirsem bu astroloji yüzünden olacak..gülücük


istersen o kismini cevirebilirim eylulumgülücük) bende cok fazla bilmiyom kendimi kurtarcak kadar iste.. :D


sevinirim valla canım gülücük bende bakacam şimdi çeviriye.. ama iki göz, birimiizn farketmediğini diğeri farkeder işte .)

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=b...spc=1&ast=
12-31-2011 11:17 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Kuzey Ay Düğümü Yay Burcunda astrosohbet 11 19,846 10-02-2018 09:45 PM
Son Mesaj: Feslegen
  Kuzey Ay Düğümü açıları Yakamoz 62 229,067 07-03-2018 09:52 PM
Son Mesaj: Libra
  Kuzey Ay Düğümü Oğlak Burcunda astrosohbet 5 14,941 04-24-2018 05:18 AM
Son Mesaj: Feslegen
  Kuzey Ay Düğümü Boğa burcunda astrosohbet 12 16,797 05-18-2014 05:52 PM
Son Mesaj: kalorifer
  Kuzey Ay Düğümü Yengeç Burcunda astrosohbet 7 14,012 05-02-2012 05:11 PM
Son Mesaj: Yakamoz
  Kuzey Ay Düğümü Kova Burcunda astrosohbet 7 13,046 05-01-2012 09:53 PM
Son Mesaj: Mahinur
  Kuzey Ay Düğümü Balık Burcunda astrosohbet 3 10,060 05-01-2012 05:12 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  Kuzey Ay Düğümü Akrep Burcunda astrosohbet 4 9,622 05-01-2012 04:53 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  Kuzey Ay Düğümü Terazi Burcunda astrosohbet 4 8,434 05-01-2012 04:44 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  Kuzey Ay Düğümü Aslan Burcunda astrosohbet 4 17,515 05-01-2012 04:40 PM
Son Mesaj: astrosohbet

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir