Değerlendir:
  • 29 Oy - 2.72 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kuzey Ay Düğümü Başak Burcunda
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #4
RE: Kuzey Ay Düğümü Başak Burcunda
GEREKSİNİMLER

ÖZGÜVENİ

Başak Kuzey Düğümü insanı bu enkarnasyonda özgüveni geliş­tirmelidir. Duygusal doğasından ötürü, o altta yatan çaresizlik ve savunmasızlık duygularıyla iş görür. Bu kolayca, belirgin bir nedeni olmayan endişeye yol açabilir. O, nedeni saptayana dek bu duygulardan kurtulamaz. Sonra, çoğunlukla, endişelerinin realiteyle çok az ilgisi olduğunu anlar, ya da bilinçaltı olarak en­dişeye yol açmış durumlara düşmekten nasıl kaçınacağını görür. Bu süreç, genellikle, bir danışmanın ya da güvenilir bir dostun yardımıyla daha kolay yürür başka bir bakış açısı onu dengele­yecek ve içine dönmesini engelleyecektir.
Örneğin, bu düğümsel pozisyonda bulunan ve kâğıt üze­rinde çok iyi görünen bir işi kabul etmekten endişe duyan bir er­kek müşterim vardı. Bu tam onun istediği işti ve işi teklif eden kişi ona dünyayı vaat ediyordu. Ancak, o nedenini anlamadan bu konuda endişe duyuyordu. Bunu bana açıklarken, daha önce ül­kenin o bölümünde çalışmış olduğundan söz etti: Orada epey pa­ra kazanmıştı, ama onun yaşam tarzına karşı güçlü bir önyargı olduğundan, sosyal olarak kendisini çok tecrit olmuş hissetmişti. O şimdi hayatının sosyal yaşamının onun için parasal başarı ka­dar önem taşıdığı bir dönemindeydi. O endişesinin nereden kay­naklandığını anladığında, realiteyle bağlantı kurdu ve işi kabul etmemeye karar verdi. Başak Kuzey Düğümü insanının doğuştan özgüveni yoktur. Dünyada pratik deneyimi olmadığından, derin bir endişesi var­dır. Güven başarılı deneyimin bir yan ürünüdür ve bu insanın geçmiş yaşamlarında dünyada gerçekten ne kadar etkili olabile­ceğini bilecek kadar yeterince deneyimi olmamıştır. Ancak o, yaşamının bilinçli olarak hedefler koyduğu her alanında güveni­nin büyük bir hızla geliştiğini görecektir. O, duygularını aşıp, güçlü yeteneklerini bir hedefe erişmeye odakladığında, neyin işe yarayıp neyin yaramayacağını ayırt etmekte ustalaşabilir ve çok kısa bir sürede başarıya ulaşabilir. Bir kez fikri kavradığında, onu kimse durduramaz.

DÜNYEVÎ DENEYİM YOLUYLA GÜVEN GELİŞTİRMEK

Başak Kuzey Düğümü insanının bilinçaltında pek fazla "dünye­vi başarı anısı" olmadığından, dünyevi şeyler onun için yerleşik alışkanlıklar değildir. Bazen o, "yanlış bir şey yaparsa" istediği şe­yi elde edemeyeceğinden korkar. Aslında, bu doğrudur, ama bu ahlaki değil, yalnızca pratik bir konudur! Bu insan için, direkt, pratik deneyim yaklaşımı en iyisidir: Yaparak öğrenmek, dene­mek, kendi süreci yoluyla neyin işe yaradığını ve neyin yarama­dığını bulmak. Başak Kuzey Düğümü insanı kitapları en yüksek otorite olarak gören "teorik temelli" biri değildir o pratik sonuç­lar ister. Vizyonunu uygulamak ve onu fiziksel dünyada gerçek­leştirmek ister ve bunu ancak o yapabilir.
Onun "haklı olma"ya ego bağlılığı yoktur ve işleri başarıyla yapmayı öğrenme sürecinde hatalar yapmaya gönüllüdür. Hata­lar öğrenmenin gerekli bir parçası olduğundan, bu doğal açıklık ve alçakgönüllülük onun yararına işler. Başarı bir kişiye kullan­dığı yöntemlerle mevcut yolu izleyerek doğru yaptığını söyler; hatalar onun "yolun dışına çıktığını" gösterir. Bu insan genellik­le "çabuk öğrenir" ve herhangi bir durumda neyin işe yaradığı­nı ve neyin yaramadığını anlaması uzun sürmez.
Geçmiş yaşamlarda akıl hastanelerinde geçirdiği deneyim­ler de Başak Kuzey Düğümü insanının karma'sına çok bağlıdır. İşte bu yüzden şimdiki enkarnasyonda o aklını yitirmekten ya da çıldırmaktan korkabilir geçmişte psişesinin o bölümünün den­gesini yitirmiş olması mümkündür. Bu enkarnasyonda çalışma onun için mükemmel bir panzehirdir. O işine ve olumlu sonuçla­ra odaklandığında, psişesinin dengesini yitirmiş olan bölümü, işi yapmanın pratik zorunluluğuyla kalıcı bir uyum içine girecektir. Bu insan, yaşama aktif olarak katılmaktan gelen güveni ka­zanabilmek için, muazzam gibi görünen riskler almaya gönüllü olmalıdır. Örneğin, o iş aramaktan korkuyor olabilir, ama o bir adım atar atmaz, bu ileri doğru hareket onun korkusunu yarıp geçer. O endişelerini düşünerek aşamaz; onun doğuştan gelen güvensizliğini aşmasını sağlayacak olan şey, faaliyete geçmesidir.

Savunmasızlık

Başak Kuzey Düğümü insanı son derece duyarlıdır ve başkala­rının da o kadar duyarlı olduklarını düşünme eğilimindedir. Ya­landan baktığında, diğer insanların maskelerinin ardındakini on­ların güdülerini, arzularını ve güvensizliklerini görebilir. Bunu yapabilir, çünkü o yargılayıcı değildir. Bundan doğan şefkat onun başkalarının iç dünyalarını görmesini sağlar.
O bu yeteneğe sahip olduğundan, başkalarının da aynı şeyi yapabileceklerini varsayar. Bu yüzden, dünyaya açıldığında ken­disini çok savunmasız hisseder. Onun bilmesi gereken şey, diğer­lerinin onun içini göremedikleridir, çünkü diğerleri insanların maskelerinin ardına derin bir biçimde bakmak için gerekli olan benlik arınmasını henüz yaşamamışlardır. O, başkaları onu yar­gılayacaklar diye kaygılanır, oysa yargılar ve önyargılar barındır­mak başkalarının bu yeteneğe sahip olmalarını engelleyen özel­liktir! Bunu anlamak bu insan için çok özgürleştirici olabilir o sanki büyük bir özgüveni varmış gibi davranabilir ve diğerleri buna inanacaklardır.
Başak Kuzey Düğümü insanı başkalarına baktığında on­ların ruhlarını görebilir ve bu yüzden onlara karşı büyük bir şef­kat duyar. Ama başkaları ona baktıklarında, onlar yalnızca bu insanın çizmiş olduğu portresini görürler. Bu şekilde, o güçlü bir "dış görünüş" sergileyerek, yaşamında olup bitenlerin çoğunu yapıcı bir biçimde kontrol edebilir.
Bu insan, başkalarının onun ne kadar duyarlı olduğunun, onları incitmekten kaçınmak için ne kadar çok verdiğinin ya da kendisini ne kadar çok tuttuğunun farkında olduklarını da var­sayar, ama bu doğru değildir. İşte bu yüzden o iyi tanımlanmış sınırlar oluşturmalı ve incindiğinde bunu diğer insanlara bildir­melidir. Ağlayıp vazgeçmek yerine, olup biteni diğer kişiye açıkça belirtmeli ve açık, yapıcı bir karşılıklı hareket yolu saptamalıdır.

DIŞARIYA ODAKLANMAK: KATILMAK

Başak Kuzey Düğümü insanı içe doğru aşırı odaklanma eğili­mindedir. Bu düğümsel pozisyondaki müşterilerimden biri sık sık şöyle derdi: "Eğer içime yönelip bu konuda düşünebilsem, bunun üstesinden gelebilirim." Benim öğüdüm her zaman şöy­leydi: "Hayır! Duruma düzen getirmek için aktif olarak katıl."
Bu düğümsel gruptaki insanın ilk içgüdüsü kabuğuna çe­kilmek olduğundan, onun zihninden geçenleri öğrenmek zor ola­bilir. Başkaları için onu anlamak kolay olmayabilir, bu yüzden bazen onun duyguları hesaba katılmaz. Onun katılımını etkili bir biçimde sağlamak için, durumun ona nasıl göründüğünü, o ko­nuda ne hissettiğini ve ne istediğini saptamak için ona belli soru­lar sormak gerekebilir. Bir kez o ne yaratmak istediğinden emin olduğunda, eylemi başlatacaktır.
Kendi içine odaklanma eğilimi, özellikle sosyal ilişkilerde onun zararına olur. O birisiyle ilişki kurduğu sırada kendi içine odaklanıp diğer kişiyi gözden kaçırırsa, endişelenir ve kabuğuna çekilir. Onun bu enkarnasyondaki amacı başkalarına hizmet et­mektir; o diğer kişiye ve ona yardım etmek için ne yapabileceği­ne odaklanmış halde kaldığında, "doğru yolda" olduğundan kendi­sini güvenli hisseder. Ama kendi niyetini ya da diğer kişi üzerin­de nasıl bir etki yarattığını sorgulamaya başladığında, odak kendi­sine kayar ve o endişelenir. Başak Kuzey Düğümü insanı için anahtar, başkalarıyla bağ kurmak ve sorunları onlarla birlikte çözmektir. Duruma düzen getirmek için başkalarının harekete geçmelerine yardım ederek, o kendisine yardım eder. Güdüsünün yardımcı olmak olduğunu ha­tırladığı sürece, neşeyle etkileşimde bulunmak için gereksindiği güvenle dolar. Sonuçta, eğer başlıca güdüsü hizmet etmekse, onun kaybedeceği bir şey yoktur. Bunu akılda tutmak onun için çok güçlendiricidir. O, diğer kişi üzerinde yoğunlaşarak ve soru­nu düzgün bir yapıyla çözerek, güçlü odaklanışıyla üretken so­nuçlar yaratmaya yardımcı olur.
Bu insan, yaşamın akışını düzenleme konusunda çok yete­neklidir. Bir kez o belli bir hedefi belirlediğinde, sanki her şey "yerli yerine oturur." Onun için anahtar odaklanmadır hedefine odaklandığında, o hedefe erişmesini sağlayacak en etkili adımlar kusursuz, düzenli bir sırayla önüne serilir. Zor durumlarda o patlamaya hazır noktaları görebilir ve başlangıçta daha stabil bir temel yaratmaya enerji harcayarak, daha sonra meydana ge­lebilecek patlamaları önler.
O doğuştan, fiziksel âlemde her şeyi mükemmelleştirme ye­teneğine sahiptir ve bu konuda bu dünyadaki herkesten çok da­ha iyidir. Yine de, bu yeni bir yetenektir ve o buna sahip oldu­ğunu bilmeyebilir. Bu kendi içinde her şeyi düzene sokma, ana­liz etme ve ruhsal ahlak kurallarını maddi dünyada başarıyla uygulama yeteneklerini barındıran "yeni bir oda" bulmak gibi­dir. Eğer o bu yeni odanın kapısını açabilirse, çevresine ruhsal bir sevgi ve düzen vizyonunu getirecek yeteneğe sahip olduğunu görecektir.

Ayırt Etmek

Geçmiş yaşamlarda, Başak Kuzey Düğümü insanı yaşamın ruh­sal bir anlayışını kazandı. Onun öğrenmiş olduklarının çoğu doğ­ru olmasına karşın, öğretilerin bazıları yanlış ya da eksikti. O, somut bir düzeyde neyin gerçekten işe yaradığını deneyerek bunu ayırt etmeyi öğrenebilir. Örneğin, ona tüm varlıklara karşı şefkatli bir sevgi beslemenin Gerçek olduğu öğretilmiş olabilir, ama bu Gerçeği dünyada kendisine ya da başkalarına zarar ver­meyecek biçimde nasıl uygulayabileceğiyle ilgili basit ana bilgiler öğretilmemiş olabilir. Bunu nasıl yapacağını öğrenmek ona bağ­lıdır ve bir kez o yapması gereken şeyin bu olduğunu anladığın­da, pratik uygulamada ustadır.
Bu insan yaşamının her alanında netlik ve ayırt etme dersle­rini öğreniyor: Gerçek olan nedir ve hayal olan nedir; yararlı olan nedir ve yıkıcı olan nedir; onun yardımına gerçekten kimin ihtiyacı vardır ve kim yalnızca sempati istemektedir; o ne zaman hizmet etmektedir ve ne zaman mağdur edilmektedir? O, bilin­cini temizleyebilmek ve yaşamına güç, istikrar ve güven getiren verimli bir düzen yaratmaya başlamak için, ayırt etmelidir.
Bu düğümsel gruptaki insan, genellikle bir durumu doğru olarak sezer, ama sezgisini destekleyecek ayrıntıları elde edene dek kendisine güvenmez. Bu süreç, "seçici görüş"e, yani yalnızca onun önsezisini doğrulayacak bilgiyi görmeye yol açabilir. Örne­ğin, eğer o birisinin belli bir yapıda olduğunu düşünürse, eninde sonunda o kişi genel çerçeveden çekilip çıkarıldığında onun teo­risini destekleyen bir şey yapacaktır. Ama bütün bu süreç ger­çekte onun kendi zihnindedir.
Öte yandan, eğer o birisiyle ilgili olarak huzursuzluk hisse­der, ama bu hissi bir yana bırakıp o kişinin realitesini izlerse, as­lında ne olup bittiğini anlayabilir. Ama o objektif olmalıdır. Ör­neğin, eğer birisinin onu aşağıladığını düşünüyorsa, yapılacak en iyi şey kenara çekilip o kişinin başkalarına karşı nasıl davrandı­ğını izlemektir. Eğer o kişi başkalarını da aşağılıyorsa, o zaman o hissettiği şeyin doğru olduğunu anlar.

Vazgeçmeye Karşı Eyleme Geçmek

Başak Kuzey Düğümü insanı vazgeçme eğilimine karşı savaşmalıdır. Kendisine karşı koyulduğunda bunun üstesinden gelmek, onun içsel güç ve özgüveni kazanması için gereklidir. Hepimiz deneyimsiz olduğumuz alanlarda güvenden yoksunuzdur. Ancak, çoğu insan karşı koymayla karşılaştığında teslim olmaz. Bu enkarnasyonda, Başak Kuzey Düğümü insanı vazgeçmemeyi öğreniyor.
Bu, kabuğuna çekilme ve teslim olma kalıbına bir çözüm, onun kendi içine çekildiğinde ve vazgeçtiğinde yaşamının daha iyi olmayacağını idrak etmesidir. Evren, onun bu kalıbı kırıp ya­şamın canlılığını deneyimleyebilmesi için, ona aynı durumu de­ğişik kişilerle getirmeyi sürdürür. Başak Kuzey Düğümü insa­nıyla ilişkide olan kişiler, onun kabuğuna çekildiğinde incitici ol­mayı amaçlamadığını anlamalıdırlar. Bazen onun partnerinin onu kendi oluşturduğu tecritten kurtarmasına ihtiyacı vardır. Ancak, bu kınayarak ya da sert bir biçimde değil, yumuşak bir biçimde, kabul ve sevgiyle yapılmalıdır. Zaman zaman, bu tecrit halinden kurtarılmak bu insan için iyidir.
Bir kriz meydana geldiğinde, o karışmama eğilimiyle müca­dele etmeli, bunun yerine katılımını yapıcı bir biçimde artırmalı­dır. O zaman o ve çevresindeki herkes kazanır. Örneğin, bu düğümsel grupta bulunan ve bir adama sırılsıklam aşık olan bir müşterim vardı. Adam da ona aynı şekilde aşıktı ve ikisi beş yıl­dır birlikteydiler. Onlar birbirlerine çok uygun görünüyorlardı. Ancak, müşterim adamdan yedi yaş büyüktü ve bu durum ada­mı rahatsız ediyordu. Bir gün adam ona büyük bir acıyla geldi ve aralarındaki tek sorunun yaş farkı olduğunu söyleyerek ilişkiyi bitirdi. Müşterim yıkılmıştı, ama karşı çıkacağı yerde geri çekildi ve adamın gitmesine izin verdi. Adam Avrupa'ya gitti, kendisin­den daha genç bir kadınla evlendi ve bir çocuğu oldu. Sonra bir gün iş için geri geldi ve müşterimi yemeğe çıkardı. Adam çok mutsuzdu, hâlâ müşterime aşıktı, ama herkesin yaşamını eski durumuna getirmek için çok geçti. Geri çekilmek yerine, müşte­rim ileri çıkmalı ve "Dur bakalım, bunu halledebiliriz," diyerek arzu ettiği sonucu yaratmaya katılmalıydı. Sonuç her ikisi için de bir zafer olabilirdi.

AŞIRILIĞA KARŞI ILIMLILIK

Başak Kuzey Düğümü insanı bazen başkalarına aşırı uçta karşılık verir; aşırı odaklanır ya da hiç odaklanmaz; aşırı güvenir ya da aşırı kuşkulanır; istismar edilmesine izin verir ya da tümüyle soğuk, mesafeli ve ulaşılmaz olur. O, duygusal olarak çok yoğun olabilir. Sorunlardan kaçınmak için, o her durumun pratik veç­heleri üzerinde yoğunlaşmak, ilişkili kişileri doğru değerlendir­meli ve sonra "uygun" enerjiye ve en üretken yaklaşıma karar vermelidir.
Bu aşırı uçlarda davranma sorunu, onun "burada ve şimdi"nin değişen ayrıntılarına odaklanmak yerine, hayal kurma eğili­miyle de ilgilidir. Örneğin, eğer Başak Kuzey Düğümü insanı in­cindiği bir ilişki içindeyse, onun bunu fark etmesi uzun bir za­man alır. O, anbean orada mevcut olmak yerine, ilişkiyle ilgili hayallerinde kaybolur. "Kendine gelip," durumu fark ettiğinde ise geri çekilir. Ama çok uzun bir süre için çok geriye çekilir ve ilişkinin onun gereksinimlerini daha iyi karşılayacak şekilde de­ğişip değişmediğini fark etmez. O, istemeden, eşine ya da iş ar­kadaşlarına yanlış işaretler verir, önce istismar edilmeye karşı koymayacağı izlenimini yaratır ve sonra birden tümüyle erişil­mez olur. Bu insan, durum gelişirken orada mevcut kalarak, tep­kilerini olan bitenin realitesine uyarlayabilir ve daha olumlu iliş­kilere sahip olabilir.
Başak Kuzey Düğümü insanı yaşamının her veçhesinde ılımlı davranmayı öğreniyor. Bu o koşullan objektif biçimde he­saba kattığında kolaydır. O ancak dış uyarıma karşı kendi tepki­lerine daldığında aşırı uçta davranır. Ilımlılık yolu, diğer insanları hesaba katarak, olup bitenin ayrıntılarına odaklanarak ve el­deki durum için pratik bir çözüme ulaşılarak bulunur. Bu insan, yaşamla pratik, hedefe yönelik bir düzeyde başa çıkmayı öğren­melidir.
Örneğin, eğer o bir iş sahibiyse ve çalışanlarına sinirlenmişse, olanlara sırf şefkatinden ötürü göz yummamak, ya da özve­riyle tepki verip bir işkolik olmamak veya çalışanlara öfkelenmemelidir. O, durumun ayrıntılarını objektif olarak gözlemle­r ve çalışma ortamına bir dizi kural getirmelidir. Yalnızca kurallara uyan çalışanların kalmalarına izin vermelidir. Aslında, bu insanın çok iyi bir iş karma'sı vardır, çalışanları ve iş arka­daşları onu her zaman severler. Yine de, istismar edilmesini önlemek için, o işin sınırlarını tanımlamalı ve onları yazıya dökmelidir. Bu, onun vizyonunu çalışanlarına açıklar ve herkesin ortak bir hedefe doğru birlikte çalışmasını sağlar.

DÜZEN

Kaosa Düzen Getirmek

Başak Kuzey Düğümü insanı, mevcut bir sorunu çözmek için bir şeyin yapılması gerektiği durumlara çekilir. O kaos ya da ihmal durumlarındaki sorunları çözme yeteneğine sahip olduğundan, onun işi durumu düzeltmek için fiziksel dünyaya katılarak dü­zen yaratmaktır. Çevresinde kaotik durumlar gördüğünde, bu insanın ilk tepkisi (geçmiş yaşam eğilimi) geri çekilmektir, o za­man her şey çöker. Bu enkarnasyonda, bir şey yolunda gitmedi­ğinde, o kollarını sıvamak ve işe girişmelidir. O vazgeçtiğinde, herkes kaybeder çünkü diğerleri, bilinçaltı olarak, onun işe ka­rışmasına bel bağlarlar. Bir sorun ortaya çıktığında, evren ona şöyle seslenmektedir: "Hey, burada, maddi dünyada biraz yardı­ma ihtiyacımız var!"
Başak Kuzey Düğümü insanı için hem evde hem iş yerinde çevreyi düzenli tutmak da çok önemlidir. Çevresinde düzen ve organizasyon olması, ona günlük yaşamında netlik ve güç verir. Bu insan için, kendisini fiziksel düzeyde düzenli tutmak üzere zaman ayırmak, diğer düğümsel pozisyondakiler için olduğun­dan daha önemlidir.
Psikolojik düzeyde, kaos ve karışıklık özellikle zararlıdır; bunlar bu insanın dünyada iş görme güvenini zayıflatır. Fiziksel çevresinin düzenli olması ona psikolojik bir düzen duygusu ve­rir; bu da onu güvenle işlev yapacak şekilde güçlendirir. Aslında, çevreyi düzene sokma süreci Başak Kuzey Düğümü insanı için sağlıklıdır. O içsel bir endişe hissettiğinde ister erkek, ister kadın olsun bazen yapılacak en iyi şey elektrik süpürgesini açıp etrafı süpürmektir. Yazışmaları yapıp bitirmek, bulaşıkları yıkamak, tozları almak, çevreyi düzene sokmak gibi basit işler bu insan için bir terapi olabilir. Yapıcı bir biçimde fiziksel olarak hareket etmek onun içsel endişesini üretkenliğe dönüştürür.

Yapı ve Plânlama

Plânlama alanında, bu insan bazen aşırı uca gider. Yaşamını plânlamaya o kadar çok zaman harcayabilir ki, onu yaşamayı unutur. Bu aşırı titiz, işkolik bir aşama olarak görünebilir. Son­ra o hiçbir şeyi plânlamayarak bunu telâfi eder, gücünü yitirir ve sınırları olmayan bir yaşamın içinde dağılıp gider. Bu, bir para­nın iki yüzüdür: Ya faaliyetin ya da formsuzluğun içinde kay­bolma arzusu ve yaşamını dengeleyecek yapıları yaratma sorum­luluğunu üstlenmemek. Bu eğilim, büyük ölçüde, geçmiş yaşam­larda onun rutininin, iş programının başkalarının yaratmış olma­larından, bu sorumluluğu onların üstlenmiş olmalarından kay­naklanır. Ancak, bu yaşamda bu ona bağlı bir şeydir.
Yaşamına uygun bir yapı ve anlam vermek için, Başak Ku­zey Düğümü insanı hedeflerini bilinçli olarak belirlemeli ve za­man kullanımını buna göre ayarlamalıdır. En yararlı olanı, (ister her sabah yarım saat, ister haftada bir kere iki saat olsun) prog­ramını sürekli olarak yeniden değerlendirmeye zaman ayırmak­tır. Örneğin, o çalışma, egzersiz, dostluklar, oyun, aşk, meditasyon, müzik vb. için zamana ihtiyacı olduğunu saptayabilir. Yaşa­mının onun için önemli olan değişik veçhelerinin bir üstesini yapması ve haftalık rutinini her birine zaman ayıracak şekilde bilinçli olarak oluşturması onun yararına olur. Bu onun doyumlu ve dengeli bir yaşam sürmesine epeyce yardım edebilir.
Ayrıca, o kendisini fiziksel olarak organize ettiğinde, yaşa­mının değişik alanlarında "nerede bulunduğunu" daha iyi görür. Örneğin, bu düğümsel pozisyonda bulunan ve kendi borsa ko­misyoncusundan belli belirsiz kuşkulanan bir müşterim vardı. Kuşkularını gidermek için, bu hanım o komisyoncuyla çalışmaya başladığından bu yana gerçekleşen tüm hisse senedi satışlarının kayıtlarını çıkarttı ve işlemlerden kendisinin ve komisyoncu­nun ne kadar para kazanmış olduklarını hesapladı. Bir kez ger­çekler ve rakamlar önüne serildiğinde, müşterim durumun ger­çeğini saptayabildi ve endişeleri ortadan kalktı.

04-30-2012 11:38 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: Kuzey Ay Düğümü Başak Burcunda - astrosohbet - 04-30-2012 11:38 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Ay Düğümü Transitleri Venüs 29 125,878 03-14-2019 04:38 PM
Son Mesaj: yagmurimu
  Kuzey Ay Düğümü Yay Burcunda astrosohbet 11 20,098 10-02-2018 09:45 PM
Son Mesaj: Feslegen
  Kuzey Ay Düğümü açıları Yakamoz 62 230,722 07-03-2018 09:52 PM
Son Mesaj: Libra
  Kuzey Ay Düğümü Oğlak Burcunda astrosohbet 5 15,097 04-24-2018 05:18 AM
Son Mesaj: Feslegen
  KAD Başak Ama 4. Evde Bu Çok Tezat Değil Mi? Beyazcık 10 11,218 03-26-2018 07:26 PM
Son Mesaj: Beyazcık
  Kuzey Ay Düğümü Boğa burcunda astrosohbet 12 17,028 05-18-2014 05:52 PM
Son Mesaj: kalorifer
  Kuzey Ay Düğümü Yengeç Burcunda astrosohbet 7 14,166 05-02-2012 05:11 PM
Son Mesaj: Yakamoz
  Kuzey Ay Düğümü Kova Burcunda astrosohbet 7 13,171 05-01-2012 09:53 PM
Son Mesaj: Mahinur
  Kuzey Ay Düğümü Balık Burcunda astrosohbet 3 10,152 05-01-2012 05:12 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  Kuzey Ay Düğümü Akrep Burcunda astrosohbet 4 9,734 05-01-2012 04:53 PM
Son Mesaj: astrosohbet

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: