Değerlendir:
  • 15 Oy - 2.53 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

harita analizi
Yazar Mesaj
seemik Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 13
Üyelik Tarihi: Oct 2011

Rep Puanı: 0

Mesaj: #21
RE: harita analizi
bişey söyleyeyim mi harikasınalkis gözkýrpmaçok teşekkür ederim yardımın ve yorumun içinverygood
çiçek
10-22-2011 12:26 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Arkadaş
Kayıtsız

 
Mesaj: #22
RE: harita analizi
(10-22-2011 12:26 AM)seemik Yazılan:  bişey söyleyeyim mi harikasınalkis gözkýrpmaçok teşekkür ederim yardımın ve yorumun içinverygood
çiçek


Yardımcı olduysam ne mutlu bana :D hihi .. Önemli deil gülücük bende teşekkür ederim alkis.. birbirimize yardım edelimki gelişelim verygood
10-22-2011 12:59 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Arkadaş
Kayıtsız

 
Mesaj: #23
RE: harita analizi
(10-22-2011 12:14 AM)vatansever Yazılan:  şafak banada bi yorum yaparmısın başkalarından dinlemesi güzel oluyo haritamı gülücük)kendimde az çok biliyorum ne kadar çok fikir o kadar bakış açısı gülücük


tmm bakarım biraz zaman alıyor bu gece yorumlarım :D
10-22-2011 01:02 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Arkadaş
Kayıtsız

 
Mesaj: #24
RE: harita analizi
(10-22-2011 12:14 AM)vatansever Yazılan:  şafak banada bi yorum yaparmısın başkalarından dinlemesi güzel oluyo haritamı :))kendimde az çok biliyorum ne kadar çok fikir o kadar bakış açısı :)



Belki Bildiklerinizi söylicem ama yardımı olacaktır muhakkak...oky,,

1. ev Yükseleniniz oğlak.. Yönetici satürn 12. evinizde.. Bu sizin karakteristik özelliklerizi iç aleminizde sergilemenize yol açıyor. Dışarıya pek bişey yansıtmıyor gibisiniz bana göre :) Kuzey ay düğümü 1. evinizde, siz kendinizi daha çok ikili ilişkilerle arıyorsanız nihai amacınız bu deil.. Dağa çok kendinize vakit ayırmalısınız.. Kendi özelliklerinizi sergilemelisiniz.. Kovada olduğu için arkadaşlara vakit ayırmalısınız..

2. ev balık.. eli açıktır..para onun için hayalldir. yöneticisi neptün 12. evde Bu durumda sizin parayı hayal gücünüzden kazanabileceğizi söyleyebiliriz.. İlhamlardan.. Kendinizi aşarak..

3. ev koç.. ay bu eve arkadan damga vurmuş... İletişimde duygulardan yararlanırsınız..Koç olduğu için makinalı tüfek gibi konuşabildiğizi düşünüyorum :) 3. evin yöneticisi 8. evde Hmm İlk öğretim eğitiminiz gizlice olmuş olabilir.. gizli işler olabilir.. Komşuların koç karakterinde yada gizli işler yapıyor olabilirler.. tabi bana göre.. :)

4. ev Boğa ve Yöneticisi venüs 9. evde akrepte aslında 10. evede uzak sayılmaz.. Bu durumda kişinin duygusal hayatı kendini eğitmeye meğillidir.. Duygusal olarak kariyerine bağlıdır gibime geliyor..

5. ev ikizler burcu kesmiş.. Merkür 9. evde terazide.. Üçgen açı var.. Bu konularda rahatsın.. Yaratıcılığını Yazı yazarak göstereblirsin ve 9. ev merkürle kavuşum yaptığı için kendini bu konuda geliştirebilirsin.. Boş zamanlarında kendini geliştirip yazı yazmaktan, zeka oyunları çözmekten, yada chat yapmaktan zevk alıyor olabilirsin..

6. ev ikizler.. Jüpiter bu evde.. kendi sağlığınla ilgili şanslısın ve iş yerinde şanslısın... Fakat 12. evden aldığın sert açılar bunu tam tersinede dönüştürebilir... Çalışma ortamın özgürce olabilir..

7. ev yengeç kesmiş yengeç 3. evde koçta koç karakterinde bir eşin olabilir.. Veya duygusal evinin kraliçesi olan bir eş sana uygun.. İkili ilişkilerde duygusal olarak kendi kişisel iletişim kabileyintinden yararlanıyorsun... Şiron 7. evde İkili ilişkilerde hep acı çekiyorsun.. Bu acıları kabullenmek istemesende çekiyorsun... Bunun çareside yok gibi geliyor sana.. Bunu kabullenip başkalarının ilişkilerine duygusal olarak yardımcı olabilirsin..

8. ev başak.. Başak burcusun.. Güneş bu evinde parlıyor.. Kendini tanımak adına güzel bir konum.. Hayat enerjini İç dünyandan aldığına inanıyorum.. Kendinide Bu konularda sergiliyorsun. Transitlerinde etkisiyle sık sık kişiliğinde bazı özelliklerin ölür, bazı özelliklerin hayat bulur. Bu arada Cinsel ilişkilerde bir oyuncu gibi yeteneklerini sergileyeceğine inanıyorum.. Yatakta yönetici sensin... marsta burda kesinlikle enerjini bu yönde harcıyorsun..

9. ev.. merkür kavuşum hayat görüşün hakkında felsefe hakkında düşünmeye sevkedebilir seni merkür... yüksek eğitimine akılcı bakabilirsin.. Veya zekan sayesinde iui geçmiş olabilir üniversite hayatın... 9. Evin yöneticisi 9. evde.. buradaki Enerjin zaten bu konuma akıyor...

10. ev Akrep.. Plüto akrepte 10. evde.. Hayatını aydınlatan planet burada plüto sana yön veriyor... Güçlü konumdaki insanlara karşı derin ilgi duyar.. Kariyerinde mutlaka kontrol senin elinde olamalı... 10 ev için güzel bir konum.. Senin için kariyer sahibi olmak çok önemli bir konu bence.. Toplum karşınında mesleğine olan tutkusunu gösterir.. plüto etkisiyle kişi yaşam boyu Kendini güçlü hisseder...

11. ev arkadaşlar konusunda şanslısın bence.. Arkadaşların senin gelişmene yardımcı olacaktır... 11.ev yöneticisi yengeçte 6. evde... Arkadaşların çalışma hayatında büyük rol oynar... Duygusal olarak arkadaşlarına bağlısın gibime geldi..

12. ev İç dünyan çok yoğun ve çok güçlü... İç dünyanı çalışarak iş yerinde yansıtabilirsin... Ama tüm planetler oğlakta iç dünyanı karakteristik özelliklerinle dışınada vurmalısın bence.. Çümkü güçlü bir iç alemin var... İçinde kariyer planların olabilir.. Hayalllerin renkli ve gerçekçidir... Uranüsün yine farklı bir yaklaşımı vardır bu konuda Göremediğin bu enerjinin aslında sana büyük faydası vardır benim haritada yaklaşık seninki gibi... Kendini tanımak için buraya yönelmende fayda var.. İçindeki sesi dinle.. Hayata yansıtabilirsen burayı çok yararına..

Şuanda satürn 9. evinde ilerliyor kariyer planları yapmanda fayda var.. Zaten yükseldiğinin farkındasındır.. 2013 e doğru zirve yapacaksın... Uranüs 3. evine giriyor.. Düşüncelerinde konuşmalarında büüyük değişiklik olabilir.. Komşuların akrabaların değişebilir yenilikler yaşayabilirsin.. plüto oğlakta ilerliyor.. Kendini gittikçe güçlenerek yeniliyorsun.. Çöpleri çöpe atıp gerekenlerle yola devam..

Umarım bilmediğin konularına değinip yararım olmuştur... ciçek
10-22-2011 05:19 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vatansever Çevrimdışı
Yasaklanmış

Mesajlar: 382
Üyelik Tarihi: Jan 2011

Mesaj: #25
RE: harita analizi
ooof dostum koptum ya okurken yemin ediyorum allah ne muradın varsa versin ne diyim başka çiçek ,bu jüpiter 7.ev çizgimlede kavuşuo die düşünüyom doğrumudur ?8orb var çünkü arada
10-22-2011 01:26 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Arkadaş
Kayıtsız

 
Mesaj: #26
RE: harita analizi
(10-22-2011 01:26 PM)vatansever Yazılan:  ooof dostum koptum ya okurken yemin ediyorum allah ne muradın varsa versin ne diyim başka çiçek ,bu jüpiter 7.ev çizgimlede kavuşuo die düşünüyom doğrumudur ?8orb var çünkü arada


Çok teşekkür ederim.. güzel yorumun için... Kavuşum olabilmesi için sınır 5 orb kabul edilir ama jüpiterde 8 orb var arada.. Kavuşumu az çok hissedersin gibime geliyor.. bence 10 dereceye kadar kavuşum hissedilir ama yansıtılamayabilir arası attıkça.. Ama 6. ev konularında daha etkilidir burada jüpiter..
10-22-2011 01:49 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vatansever Çevrimdışı
Yasaklanmış

Mesajlar: 382
Üyelik Tarihi: Jan 2011

Mesaj: #27
RE: harita analizi
tamam safak bey ;) sağol bu 7.ev yöneticim venüs 10.evde iş yerinden meslektaş bi yenge olur gibi bi yorum duymuştum birinden doğru gibigeldi bana valla neyse uzatmıyım fazla ,bilion bu işi safak bey ;) inş.dahada geliştirirsin
10-22-2011 01:53 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Arkadaş
Kayıtsız

 
Mesaj: #28
RE: harita analizi
(10-22-2011 01:35 PM)aytaşım Yazılan:  selam şafak17100... rica etsem müsait bir zamanında bana da yorum yapabilir misin...çok merak ediyorummm...


Pekala sanada bir yorum yapayım önümüzde... gülücük
10-22-2011 01:58 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Arkadaş
Kayıtsız

 
Mesaj: #29
RE: harita analizi
(10-22-2011 01:53 PM)vatansever Yazılan:  tamam safak bey ;) sağol bu 7.ev yöneticim venüs 10.evde iş yerinden meslektaş bi yenge olur gibi bi yorum duymuştum birinden doğru gibigeldi bana valla neyse uzatmıyım fazla ,bilion bu işi safak bey ;) inş.dahada geliştirirsin


7. Ev yöneticisi venüs 10. evdeyse kariyer sahibi bir yenge olabilir bu.. Hayatına yön gösteren bir eş senin için uygun.. Sadece eş değil tüm ikili ilşkilerde ve ortaklıklarda seni aydınlatacak kişilere ihtiyacın var.. Eşin venüs karakterinde olabilir..

güzel dileğin için teşekkürler.. :D Umarım kendimi daha çok geliştirebilirim astroloji konusunda...
10-22-2011 02:20 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Arkadaş
Kayıtsız

 
Mesaj: #30
RE: harita analizi
Aklımdasınız ama biraz kaytardım gülücük sözümü tutuyorum.. Elimden geldiğince yorumlamaya çalışacağım.. Eşit ev sistemine göre yorumlamak daha doğru sonuçlar verebiliyor sizin haritanızıda öyle yorumlayacağım...

1.ev yükselen burç.. dış dünyaya yansıttığımız kişiliğimizdir.. insanlar sizi böyle algılar.. yükselen oğlak son derece kararlı ve sabırlı bir imajınız var. 1 ev yöneticisi 9. evde eğitime önem veren bilgiye önem veren hayat felsefesi olan birisiniz.. ve bunuda hayata yansıtırsınız..

2. ev.. para evi.. 2. eviniz kova parayı algılayış biçiminiz diğer insanlara göre farklıdır.. maddeyi farklı değerlendirirsiniz..değer yargılarınız orjinaldir.. 2. ev yöneticisi 11. evde parayı arkadaşlarınızdan kazanabilirsiniz ve arkadaşlarınızlada para harcarsınız.. sosyal etkinliklerden maddi çıkarlarınız olabilir..

3. ev iletişim evi.. konuşmamız düşünmemiz.. bu evle ilgilidir.. balık burda iletişimde hassaslık verebilir.. kardeşlerinize, komşularınıza, akrabalarıza kendinizi adayabilirsiniz.. onlara maddi veya manevi olarak yardımcı olmaya çalışırsınız..3. ev yöneticisi neptünde 12. evde bunu simgeliyor..

4. ev.. tepkimelerimiz.. kendimiz için oluşturduğumuz koşullar buradan sorulur... duygularınızla nasıl tepki veriyorsunuz.. Eminimki 4. ev koç etkisiyle herşeye ani tepki veriyorsunuzdur.. marsta 4. evde.. çocukken cesur güçlü kişilere ilgi duyuyordunuz heralde.. 4. ev yöneticisi 4. evde babanızı temsil ediyor..

5. ev yaratıcılığımız.. çıcuklar.. boş zamanlarımız hobiler.. aşk.. zevklerimizdir.. 5. eviniz boğa tutkulu aşk ilişkileriniz olmuş olabilir..zevkli birisiniz..5. eviniz güçlü güneş burada parlıyor.. yaratıcılığız çok aktif..çocukları seven birisiniz..5. ev yöneticisi 5. evde sonderece gururlu güçlü bir kişiliğiniz var.. hayat dolu birisiniz.. yaşamdan zevk alıyorsunuz.. çocuklarınızda şanslı olacaklar.. onlarla gurur duyuyorsunuz.. venüs bu evde sanatla uğralşabilirsiniz.. merkür etkisiyle iletişimi bir eğlence olarak görürsünüz.. etrafınızdakileri konuşarak eğlendirirsiniz.. şironda burda unutmamak gerek zamanında aşktan yana acı çekmiş olabilirsiniz..

6. ev işimiz ve sağlık.. günlük rutin.. burada ikizler var günlük işleri hemen yapayım diye bakarsınız..6. ev yöneticisi 5. evde siz kesinlikle işinizi yaparken eğleniyorsunuz.. onu bir eğlence olarak görüyorsunuz.. işinizden zevk alıyorsunuz.. çocukların iş yerinizle bir ilişkisi olabilir. güçlü sağlıklı bir yaşam..

7. ev.. ilişkiler ortaklıklar evi... sizin 7. evinizde yengeç var.. buradaki yengeç sizin eşinizden kopya verebilir.. siz ailesine düşkün evine düşkün bir eş arıyorsunuz..sizinle ilgilensin istiyorsunuz... 7. ev yöneticisi 8. evde tabi gizli ilişkiler gizli ortaklıklarda yaşamış olabilirsiniz.. eşinizden size bir miras gelebilir..

8. ev karşınızdaki insanların değer yargıları..aynı zamanda onların parasıda 8. evle ilgilidir.. 8. eviniz aslan eşinizin parasını siz yönetmek isteyebilirsiniz.. şans oyunlarına ilgi duyabilirsiniz.. çünkü 8. ev yöneticisi 5. evde..

9. ev hayat görüşümüz felsefemizdir.. buradaki eğitimimiz derin eğitimdir.. burada başak var siz bir konuyu öğrenirken tüm detaylarıyla öğrenmek istersiniz.. hayatı algılayışınız analizcidir detaylardan bütünü göremessiniz.. bilgiyi analiz edersiniz.. jüpiter burada iyi konumlanmış kabul edilir.. bilge kişisiniz.. derin düşüncelere her an dalmaya hazırsınız.. felsefeye ilgi olabilir.. satürn yine burada.. üniversite hayatınız.. ya zorlu geçti yada jüpiter olduğu için çok kolaydı...

10 ev... kariyer evi meslek konusunda topluma yansıttığınız imaj.. terazi 10 evde eşitlikçi birisiniz.. 10 ev yöneticisi 5. evde ibenim haritamda aynı gülücük .. bu konumda kesinlikle sevdiğiniz işi yapmayı istersiniz.. işinizi yaparken zevk almak istersiniz.. yaratılığınızı kullanabileceğiniz bie iş size uygun gelecektir.. Ben bu konumda film yönetmeni olmak istemişimdir.. bir çok yönetmendede bu konum var.. sanatla ilgili bir iş verebilir bu size... kariyer sahibi çocuklarınızda oalbilir..veya siz onları öyle eğitirsiniz..plüto burada sizin kariyeriniz size özel olamlı.. kontrol sizde olamalı.. burada ün sahibi şöhret sahibi insanları kıskanabilirsiniz.. şans notasıda burada kariyer anlamın şanslısınız..

11. ev sosyaleşme evi.. arkadaşlar sosyal aktiviteler.. uranüs burada siziz için arkadaşlarınız çok önemli.. her türlü sosyal aktiviteye açıksınız.. yaşadığınız toplumdaki kişiler farklı olabilir veya siz onları farklı algılayabilirsiniz..11. ev yöneticisi.. 10. evde arkadaşlarınız.. mesleğine düşkün hırslı olabilir..

12. ev iç dünyamızdır.. burada yay var içinizde son derece neşeli sevecen..iyimser birisiniz... ama bunu yansıtamassızız.. neptün burada kendi evinde iç dünyanız çok hassatır.. kimseye kin beslemessiniz..

yükselen oğlak olduğunuz için satürn şu anda 10. evde zirvede.. kendinizi mesleğinizde gösterme zamanı.. uranüs 4. evinize yaklaşıyor.. evinizde büyük değişiklik olabilir.. yeni bir eve geçebilirsiniz.. plüto ise 1. evinize doğru gelmekte.. kendinizi giderek güçlü hissedeceksiniz.. ilerki yıllarda büyük değişiklikler olabilir.. şu anda jüpiter 5. evinizde yaratıcılığız hat safhada.. çocuklarınız konuşunda şanslısınız..
10-29-2011 12:14 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Solar Harita ayaneyano 1 24,176 08-04-2021 01:47 PM
Son Mesaj: KBE
  Taze Harita Analizi aquariushead 3 6,890 06-11-2019 11:17 PM
Son Mesaj: Libra
  Gerçekten merak ettiğim bir harita Amarth 18 22,606 04-28-2019 06:17 PM
Son Mesaj: cancer123
  Yeni başlayan bir harita Ahmetp 7 10,022 03-10-2019 12:14 AM
Son Mesaj: merkür_yen
  Harita analizi justicee 13 21,576 10-22-2018 01:03 AM
Son Mesaj: kayasran
  doğum haritasi analizi atetri 6 12,394 05-14-2015 08:12 PM
Son Mesaj: atetri
  doğum haritası analizi cemdoner 17 23,612 05-02-2015 07:20 PM
Son Mesaj: ASaBiMeLeK
  dogum haritası analizi maksoy 14 20,686 04-02-2015 03:35 PM
Son Mesaj: maksoy
  Doğum harita analizi ayyüzlü 6 10,410 11-27-2014 10:45 PM
Son Mesaj: denizzz
  Sevgili Gökyüzü'nün harita analizi :) tooredo 9 15,475 08-13-2014 11:29 PM
Son Mesaj: tooredo

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir