Değerlendir:
  • 43 Oy - 3.14 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #234
Haftaya astrolojik bakış - 26 Eylül Haftası
Oldukça dikkat çekici, hareketli ve agresif bir haftaya giriyoruz. Cuma gününe kadarki süreçte gergin etkiler hakim gözüküyor. Pazartesi günü Güneş-Uranüs karşıtlığı, Salı günü Merkür-Uranüs karşıtlığı, Çarşamba günü Güneş-Plüton karesi kesinleşiyor. Bu karşıt açılar güç ve otorite çekişmelerinin öne çıkacağı, ani ve beklenmedik kararların alınabileceği, politik alanda stratejik manevraların dikkat çekeceği günlerde olacağımızı gösteriyor. Fikirsel zıtlaşmaların, hararetli tartışmaların, vurucu açıklamaların, diplomatik alanda streslerin yoğunluk kazanacağı haftanın ilk yarısında, ilişkilerimizde daha soğukkanlı davranmayı seçebilir, böylelikle karşılaşacağımız zorlukların üstesinden daha rahat gelebiliriz ...

Yeniay, yeni başlangıçlar…

27 Eylül Salı günü Türkiye saatiyle 14:08’de gerçekleşecek olan yeniay, politik alanda gerginlik yaratacak girişimlerin start alacağı bir haftada olduğumuzu gösteriyor. 26-27-28 Eylül tarihlerinde dünya genelinde değişken hava koşulları, ilginç atmosferik olaylar yaşanabilir, sert rüzgarlar, kasırga ve tayfunlar oluşabilir. Etkin depremler, volkan aktiviteleri, sel baskınları gibi doğal afetlerin, taşımacılık alanında kazaların yaşanması ihtimali de oldukça fazla, dikkat! Öte yandan, yaratıcılık, keşif ve icatlara yönelik heyecanlı gelişmeler açısından da ilginç bir haftadayız. Hafta sonuna girişle birlikte rahatlatıcı etkiler devreye giriyor.

İlişkilerde mesuliyet alma zamanı!

Hafta boyunca etkin olacak Venüs-Satürn kavuşumu, ilişkilerimizde mesuliyet almamız gerekeceğine, ciddi ve bağlayıcı taahhütler altına girebileceğimize işaret ediyor. Gezegen konumları ilişkimizi ciddi boyuta çekmek, hatta evlilik adımları atmak adına Cuma gününden itibaren güzel bir süreçte olacağımızı gösteriyor.

Haftanın günlere göre değerlendirmesine gelince…

Pazartesi günü boyunca Ay Başak burcunda hareket ediyor. Üzerinde uğraştığımız konuların detaylarına hakim olmamızı, daha fazla çalışıp çaba göstermemizi, mesuliyet almamızı gerekecek durum ve şartların öne çıkacağı bir gündeyiz. Gün boyunca etkin olacak Güneş-Uranüs karşıtlığı, otorite figürlerine karşı çıkış ve isyan duygularını tetikliyor. Dünya genelinde yönetici figürü çizen kişilere yönelik girişimler dikkat çekebilir. Özgürlük ihtiyacımız tavan yapıyor. Düşünmeden, birdenbire alacağımız kararlardan sonradan pişman olabiliriz. Tepkisel bir yapı sergileyebilir, gereksiz yere ilişkilerimizi zedeleyebiliriz. Kolayca sinirlenebilir, beklenmedik patlamalar yapabilir, kaba davranışlar sergileyebiliriz. Yüksek enerjimiz ve ani hareketlerimiz yüzünden, kazalara açık olabiliriz. Takım çalışmalarına, birlikte hareket etmeye intibak etmekte zorlanabiliriz. Öte yandan, yeniliklere ve heyecanlı temalara her zamankinden fazla. Yaratıcılığımız da yüksek olacağından, yeni ve farklı şeyler ortaya çıkarabiliriz. Hayata dair daha evvelce idrak edemediğimiz kavramlar hakkında ani farkındalıklar yaşayabiliriz.

Salı sabah saat 07:51’e kadar Başak burcunda ve boşlukta hareket edecek olan Ay, bu saat itibariyle Terazi burcuna geçiyor. Duygusal anlamda rahatlamaya ihtiyaç duyacağımız, huzur ve denge arayışında olacağımız bir gündeyiz. Fakat bunu sağlamamız için gayret sarf etmemiz gerekecek. Zira gün boyunca gökyüzünde gergin açılar var. Merkür-Uranüs arasındaki karşıt açı kesinleşeceğinden, gün boyunca fikir karşıtlıklarına, anlaşmazlıklara açık olacağız. Ay’ın Uranüs ile karşıt ve ardından da Merkür ile kavuşum yapacağı sabah saatlerinde bu etkiler iyice belirginleşiyor. Düşünülmeden söylenilen sözler yüzünden gerginlikler yaşamamak adına konuşmalarımıza dikkat etmemizde fayda var. Ani ve düşünülmeden alınan kararlar daha sonra pişmanlık duymamıza neden olabilir. Öte yandan, yaratıcı fikirlere ve ani farkındalık gelişimlerine de açığız. Öğle öncesi saatler daha ziyade bırakış ve sonlanma enerjisi taşırken, yeniayın gerçekleşeceği 14:08 sonrasındaki saatler girişim ve başlangıçları ifade ediyor. Yeniay gerçekleşmesinden yaklaşık 1 saat sonra Ay’ın Plüton ile dik açı yapacak olması, adım atacağımız ve başlatacağımız şeylerin ancak mücadele sayesinde gelişebileceğini, dayanıklılık gerektirdiğini gösteriyor. Sert ve gergin etkilere açık olacağımız bu saatlerde, Ay-Mars altmışlığının da getirdiği kendine güven sayesinde boyumuzdan büyük işlere kalkışabilir, şartları gereğinden fazla zorlayabiliriz, dikkat!

Çarşamba günü boyunca Ay Terazi burcunda hareket ediyor. Özel ve sosyal ilişkilerin çok önem taşıyacağı bir gündeyiz. Diplomatik alanda önemli girişimler, hareketler, açıklamalar olabilir. Sabah saatlerinde etkin olan Ay-Venüs kavuşumu, ilişkilerimizde gerginliklerin bir nebze yumuşama olacağını işaret ederken, günün geneline damgasını vuracak Güneş-Plüton ve Merkür-Plüton dik açıları, etkin mücadele ve çekişme habercisi. Kendi bildiğinde inat etme, aşırı güven yüzünden kaba ve kışkırtıcı davranışlar sergileme, güç elde etme arzusuyla despot kararlar alma ve eyleme geçirme gibi temaların öne çıkacağı bir gündeyiz. Acımasızlığı ve baskıcılığı vurgulayan gökyüzü konumlanmaları, zorbaca ve şiddete yönelik eylemlere adeta davetiye çıkarıyor. Dünya genelinde etkin ve yıkıcı denilebilecek doğal afetlere açık bir gündeyiz. Astrometeorolojide Güneş-Plüton gergin açıları atmosferik huzursuzluklara; Merkür-Plüton gergin açıları zarar verici sert rüzgarlara, fırtınalara dalalettir. Ay-Satürn kavuşumunun etkinleşeceği öğle saatlerinde duygularımız kontrol etme çabalarımız sonuç verebilir, mesuliyetini aldığımız işlerin üstesinden gelebiliriz. Adımlarını atacağımız işleri bir nebze somutlaştırabileceğimiz, ayağını yere bastıracağımız saatlerdeyiz. Koordine ve organize hareket etmenin faydasını göreceğiz. Akşam saatlerinde Güneş-Merkür kavuşumu kesinleştiği saatlerde zihnimizi odaklayarak gelecek hedeflerimize yönelik önemli kararlar alabiliriz.

Perşembe gününün ilk saatlerinde Terazi burcunda ilerleyen Ay, saat 07:06’da Akrep burcuna geçiyor. Sezgilerimizin öne çıkacağı, olayların nasıl ilerleyeceğini sezgisel olarak iyi tahmin edebileceğimiz, duygusal zekamızı aktif olarak kullanabileceğimiz bir gündeyiz. Gün boyunca etkin olacak Merkür-Mars altmışlığı, daha hızlı düşünebilme, dengeli, akılcı ve cesur kararlar alabilme şansı veriyor. Fikirlerimizi güçlü ve etkin bir şekilde ifade edebileceğimiz bu günde, önemli konuşmalar yapabilir, anlaşma ve yazışmaları aktif edebiliriz. Öğle saatleri sonrasında etkinleşecek Ay-Plüton altmışlığı, duygusal anlamda bizi destekleyecek kişilerin devreye girmesi, yardımlaşma ve birlikte güçlü hareket edebilme enerjisi veriyor. Akşam saatlerine doğru ise, Ay-Mars arasındaki dik açının sert ve gergin etkiler devreye giriyor. Duygusal anlamda kendimizi keskin ve gergin hissedebileceğimiz, duygusal çıkışlar yapabileceğimiz saatlerdeyiz. Sakarlıklara, kazalara açık olabileceğimiz bu saatlerde, abartılı rekabetten, kavga ve çekişme yaratabilecek ortamlardan kaçınmamızda fayda var. Ay’ın Jüpiter ile karşıt açı yapacağı gece saatlerinde duygusal anlamda taşkınlık ve abartılı ifade riski artıyor.

Cuma günü boyunca Ay Akrep burcunda hareket ediyor. Etrafımızda gelişen olayların içerisine derinlemesine gireceğimiz, yüzeysel ve duyarsız kalamayacağımız hassas bir gündeyiz. Gün boyunca etkin olacak Venüs-Satürn kavuşumu, ilişkilerimizde mesuliyet almamız gerekeceğine, ciddi ve bağlayıcı taahhütler altına girebileceğimize işaret ediyor. Güneş-Mars arasındaki altmış derecelik uyumlu açı, birlikte efor göstermek, mücadele etmek gerektiren işlerde hızlı ve destekli ilerleyebileceğimizi, cesaretimizi yerinde ve dengeli kullanmamız sayesinde girişeceğimiz işlerde başarılı olabileceğimizi gösteriyor. Bu gezegen konumları ilişkimizi ciddi boyuta çekmek, hatta evlilik adımları atmak adına güzel bir günde olacağımızı işaret ediyor. Özel ve sosyal aktiviteler açısından olumlu enerjiler taşıyan bu günü iyi değerlendirebiliriz. Hafta sonuna girişle birlikte rahatlatıcı etkiler de devreye giriyor.

Cumartesi gününün ilk saatlerinde Akrep burcunun sonlarında ilerleyen Ay, saat 07:42’de Yay burcuna geçiyor. Hafta sonuna iyimser ve hevesli enerjilerle başlıyoruz. Yeni şeyler öğrenmek, bilgimizi geliştirmek adına güzel fırsatlar yakalayabiliriz. Ay-Uranüs arasındaki uyumlu açı sayesinde sabah saatlerinden itibaren yeni görüşlere, felsefe ve anlayışlara açık olacağız. Keşifçi ve yaratıcı yönlerimizin çok aktif olacağı öğle sonrasındaki saatlerde, yapacağımız girişimci işlerde fikirlerimizle dikkat çekebiliriz. Değişik ortamlarda bulunmak, kültürel geziler, seyahatler yapmak için güzel bir gündeyiz. Ay-Mars arasındaki yüzyirmi derecelik uyumlu açı sayesinde girişimlerimizde kendimizi daha atak, cesur ve enerjik hissedeceğiz. Ay-Güneş arasındaki altmış derecelik uyumlu açı, özel ve sosyal ilişkiler ve organizasyonlar açısından güzel bir atmosfer vaat ediyor. Önemli, etkin ve tanınmış kişilerle bir araya gelebilir, dostluk ve iş girişimleri adına önemli mesafeler kaydedebiliriz. İyimserlik, heves ve coşkunun öne çıkacağı bu günü iyi değerlendirelim…

Pazar günü boyunca Ay Yay burcunda hareket ediyor. Sosyal alanda aktif olmamızın fayda getireceği bu günde, geniş bakış açıları yakalayabileceğimiz olaylar yaşayabilir, bize farklı bakış verecek kişilerle karşılaşabiliriz. Sabah saatlerinde henüz etkin olan Ay-Merkür altmışlığı, yeni şeyler öğrenme ve bilgi alışverişleri açısından güzel imkanlar sunuyor. Yeni fikirlerimizle dikkat çekebilir, güzel bakış açıları yakalayabiliriz. Kültür gezileri, eğitimler, seminerler düzenlemek veya katılmak için harika bir gündeyiz. Ay-Satürn arasındaki altmış derecelik uyumlu açı, öğle saatleri civarında eski ve gelenekten gelen şeylerle ilgilenmek adına güzel etkiler taşırken, geçmişte bizim için önem taşımış kişilerle tekrar bir araya gelmek açısından da güzel enerjiler taşıyor. Toprakla ve inşa işleriyle ilgili konularla uğraşmak adına bu saatleri değerlendirebiliriz. Bu açının ardından akşam saatlerinde etkinleşecek Ay-Venüs altmışlığının etkisiyle, ilişkilerimizi olgunlaştıran güzel gelişmeler yakalayabiliriz. Evlilik adımları atmak, teklifte bulunmak, önemli bir ilişkiye adım atmak için çok güzel bir gündeyiz. Gün boyunca Ay’ın hareket edeceği Yay burcu bize yabancı enerjiler, genel olarak yabancıları temsil eder. Başka kültür ve anlayıştan kişilerle bir araya gelmek, yeni vizyon kazanmak, bilgi paylaşımında bulunmak için güzel enerjiler taşıyan bu güzel günde, Astrolog Dr Benjamin Dykes, Astroloji Okulu’muzun konuğu olarak bizlere evlilik ve ilişkiler hakkında seminer sunacak. Güzel paylaşımlarımızın çoğalması en büyük dileğimiz…

Keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir hafta dileğiyle…

Öner DÖŞER

25 Eylül Pazar

ASTROLOJİ OKULU, Caddebostan



Güneşmerkezli Bakış

Son birkaç haftadır altını çizerek değindiği gibi, artan güneş aktivitelerine ve kısa zaman içerisinde ardı ardına oluşacak gezegen dizilimlerine bakılırsa, Dünya manyetik alanında önemli türbülanslar yaşanabilir. Böyle zamanlarda etkin doğal afetler, anormal hava koşulları, insan ilişkilerinde huzursuzluklar, psikolojik bozukluklarda ve sağlık sorunlarında artış yaşanabiliyor.

22 Eylül tarihindeki X1.4 sınıfı güneş alevlenmesinden sonra 24 Eylül sabahı Güneş’te güçlü aktivite meydana geldi ve X1.9 kategorisinde güçlü güneş alevlenmesi oluştu. NASA Güneş Dinamikleri Gözlemevi’nden bildirildiğine göre bu patlamanın ardından oluşan Koronal Kütle Fışkırması (CME: Coronal Mass Ejection) Dünya manyetik alanını 26 Eylül öğle saatlerinde evrensel zamanla 14:10 civarında (+-7 saat) etkileyecek ve muhtemelen Jeomanyetik fırtınaya sebep olacak. Detaylı bilgi için NASA’nın sayfasını ziyaret edebilirsiniz http://www.spaceweather.com

Güneşmerkezli gezegen dizilimleri, Dünya üzerindeki etkilerin yoğun olacağı kritik bir sürece giriş yaptığımızı gösteriyor. Güneşmerkezli bakışla Dünya-Uranüs-Mars-Plüton arasındaki T-kare açı kalıbı, 27 Eylül’de Merkür de dahil olunca Büyük Kare açı kalıbına dönüşüyor. Astrolojide Büyük Kare açı kalıbı en stresli kabul edilir ve içinden çıkılması zor durumları anlatır. Merkür’ün devreye giriyor olması sert rüzgarları, kasırga-tornado-tayfun gibi doğa olaylarını tetikleyebilir. İletişimsel sorunlar, elektrik-elektronikle ilgili sorunlar yaşanabilir. Daha önceki yıllarda bu tarihler civarında Pasifik bölgesinde kasırgalar yaşandığı biliniyor. Haritada ayrıca Venüs-Jüpiter diziliminin de olduğu görülüyor. Bu karşıtlık toplumsal alanda gerginliklere işaret ediyor. Dizilimin etkisi, kabul edilebilir açı toleransı dahilinde alındığında 30 Eylül 2011 tarihine kadar uzanıyor. Merkür hızlı bir şekilde dizilim açı toleransı dışına ilerlese de, diğer gezegenler arasındaki 90 ve 180 derecelik açılar ve Dünya-Uranüs kavuşumu 2-3 Ekim 2011 tarihine kadar etkin gözüküyor.

İnsan ilişkilerinde çözülmesi zor stresler, uluslararası gerginlikler, ekonomik alanda türbülansların yanı sıra, etkin doğal afetlere de çok açık bir sürece giriyoruz. Bu bağlamda özellikle çok sayıda gezegen dizilimlerinin (açılarının) bir güne toplanacağı 28 Eylül 2011 tarihi dikkat çekiyor. Bunun altını çizerek ve üzerine basarak söylüyorum: Bu tarih civarında önlemci olmalıyız! Hem etkin doğal afetlere karşı, hem terör ve şiddete yönelik eylemlere karşı, hem de günlük insani ilişkilerimiz açısından. Bu tarihte Türkiye astrolojik haritası da etkin transitler almakta...

28 Eylül 2011 tarihinde çok sayıda gezegen açıları mevcut. Bu da çok hareketli, olaylı bir güne işaret ediyor. Güneşmerkezli Ephemeris’e göre (Gökgünlüğü) bugüne denk gelen açılar şöyle: Merkür-Mars karesi, Merkür-Uranüs karşıtlığı, Venüs-Jüpiter karşıtlığı, Mars-Uranüs karesi, Dünya-Merkür karşıtlığı (Bu açıların yanı sıra Merkür-Jüpiter yüzellisi, Venüs-Mars üçgeni, Venüs-Uranüs yüzellisi, Mars-Jüpiter altmışlığı da mevcut). Çok sayıda gezegensel irtibatların oluşacağı, Dünya’nın da dizilimlere dahil olacağı ve dolayısı ile merkezinin uyarılacağı bu kritik günde, diğer günlere nazaran daha olaylı, hareketli bir gündem bekleyebiliriz.

Gerginliklerin yanı sıra her zamanki gibi yaratıcılığı ve idraki üst seviyeye çeken, uyanış ve aydınlanmaya yönelik fırsat ve etkiler de mevcut. Bildiğimiz gibi Allah’ın Celal ve Cemal sıfatları vardır. Aynı anda her ikisi birden vardır. İşte bu tarihlerde de hangisini seçeceğimizi bizler belirleyeceğiz. Tabii ki elimizde olan kadarıyla! Kadersel olarak karşılaşmamız gereken şeylerle, planlandığı gibi karşılaşırız. Buna nasıl tepki vereceğimiz ise bizim özgür irademizdedir. Agresyondan kaçınmak, pozitif davranmak, pozitif düşünmek negatifi ve agresyonu bizden olabildiğince uzak tutacaktır. En iyisini düşünelim, ama en kötüsüne de hazırlıklı olalım…
09-25-2011 09:50 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
2011 tüyoları - Derin - 01-01-2011, 03:51 AM
Türkiye İçin Aylara Göre Değerlendirme - Derin - 01-01-2011, 04:05 PM
Ocak Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 01-01-2011, 08:21 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 3 Ocak Haftası - Derin - 01-02-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 10 Ocak Haftası - Derin - 01-09-2011, 05:34 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 01-09-2011, 06:02 PM
10 Ocak Haftası - Derin - 01-11-2011, 02:59 AM
2011'in anahtar zamanları - Derin - 01-11-2011, 09:37 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 17 Ocak Haftası - Derin - 01-16-2011, 03:13 PM
Kısaca 24-30 Ocak Haftası Astrolojik Etkiler - Derin - 01-23-2011, 03:22 PM
Kova, biz ve birlik - Derin - 01-23-2011, 03:32 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 24 Ocak Haftası - Derin - 01-23-2011, 08:10 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 30 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 07:37 PM
31 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 08:47 PM
Şubat 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 01-31-2011, 09:50 PM
Şubat Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 02-04-2011, 06:22 PM
07 - 13 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-05-2011, 07:44 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 7 Şubat Haftası - Derin - 02-06-2011, 03:40 PM
14 - 20 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-11-2011, 08:36 PM
13 Şubat Haftası - Derin - 02-13-2011, 11:40 PM
21 - 27 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-18-2011, 08:40 PM
Balık Burcu ve 21 Şubat Haftası - Derin - 02-21-2011, 09:35 PM
28 Şubat Haftası - Derin - 02-27-2011, 10:14 PM
Mart 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-02-2011, 01:59 AM
Mart Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 03-02-2011, 02:03 AM
07 - 13 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-06-2011, 06:41 PM
7 Mart Haftası - Derin - 03-06-2011, 10:02 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 14 Mart Haftası - Derin - 03-13-2011, 09:15 PM
14 - 20 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-15-2011, 01:19 AM
Bu ne şiddet - bu ne celal ! - Derin - 03-20-2011, 02:51 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 21 Mart Haftası - Derin - 03-20-2011, 09:20 PM
Ne Hak ettiysen O ! - Derin - 03-22-2011, 08:23 PM
Uyarı ! Dikkat Çeken Tarihler - Derin - 03-23-2011, 08:18 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 28 Mart Haftası - Derin - 03-27-2011, 10:40 PM
28 Mart 2011 - 03 Nisan 2011 - Derin - 03-30-2011, 09:24 PM
Nisan 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-31-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 4 Nisan Haftası - Derin - 04-04-2011, 03:21 PM
Denge ve acele çelişkisi - Derin - 04-04-2011, 03:23 PM
Nisan Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 04-09-2011, 03:50 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 11 Nisan Haftası - Derin - 04-10-2011, 10:33 PM
Öfke ve Birlik Özlemi - Derin - 04-13-2011, 08:33 PM
18 - 24 Nisan 2011 Haftası - Derin - 04-18-2011, 10:24 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Nisan Haftası - Derin - 04-24-2011, 07:54 PM
25 Nisan Haftası - Derin - 04-26-2011, 12:35 PM
Mayıs 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 04-30-2011, 11:14 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 2 - Nisan Haftası - Derin - 05-01-2011, 07:59 PM
1 Mayıs - Derin - 05-01-2011, 11:58 PM
Ay takdikleri bu hafta - Derin - 05-03-2011, 12:14 PM
Mayıs ayına genel bir bakış - Derin - 05-04-2011, 02:12 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 9 Mayıs Haftası - Derin - 05-08-2011, 12:26 PM
Gelecek Şimdi - Derin - 05-10-2011, 02:30 PM
24 Mayıs Haftası - Derin - 05-23-2011, 05:10 PM
Ay Boğa burcunda küçülmekte - Derin - 05-29-2011, 01:40 PM
Haziran 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 06-01-2011, 12:28 AM
Haziran Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 06-06-2011, 02:50 PM
27 Haziran Haftası - Derin - 06-29-2011, 05:49 PM
Temmuz 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 07-01-2011, 10:39 PM
Temmuz ayına genel bir bakış - Derin - 07-02-2011, 11:37 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 4 Temmuz Haftası - Derin - 07-03-2011, 03:49 PM
Finans piyasalarına dikkat edilmeli - Derin - 07-16-2011, 02:15 PM
Mars Transitleri ve Yakın Geleceğimiz - Derin - 07-31-2011, 02:03 PM
Ağustos 2011 Gezegen hareketleri - Derin - 07-31-2011, 10:08 PM
Ağustos Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 08-01-2011, 02:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 1 Ağustos Haftası - Derin - 08-01-2011, 02:06 PM
Güneş Bilinçliliği - Derin - 08-07-2011, 09:06 PM
Küçük ama sağlam getiri zamanı - Derin - 08-22-2011, 12:22 AM
Gezegen Seyri - Derin - 08-26-2011, 02:04 PM
29 Ağustos Haftası - Derin - 08-28-2011, 02:02 PM
Bu ay performansımızı artırıyor - Derin - 08-29-2011, 01:05 AM
Gezegen Günlüğü - Eylül 2011 - Derin - 08-30-2011, 10:27 PM
5 Eylül Haftası - Derin - 09-04-2011, 12:23 PM
Eylül Ayı Gökyüzü Hareketleri - Derin - 09-04-2011, 12:42 PM
Jüpiter etkisi hız kesiyor - Derin - 09-06-2011, 08:50 PM
İkizler / Yay Hattı Ay Düğümleri - Derin - 09-07-2011, 02:32 AM
12 Eylül Haftası - Derin - 09-11-2011, 09:56 PM
Güz 2011 - Derin - 09-17-2011, 01:53 PM
Sonbahar aylarına astrolojik bakış - Derin - 09-23-2011, 03:01 PM
Haftaya astrolojik bakış - 26 Eylül Haftası - Derin - 09-25-2011 09:50 PM
3 Ekim Haftası - Derin - 10-03-2011, 01:39 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-12-2011, 02:19 PM
Kasım ayı gökyüzü hareketleri - Derin - 10-29-2011, 01:45 PM
Güneş Akrep'te - Derin - 10-29-2011, 02:21 PM
Akrep burcu neler getiriyor - Derin - 10-29-2011, 02:23 PM
Mars'ın Damgası - Derin - 10-29-2011, 02:26 PM
2012 erken geldi - Derin - 10-29-2011, 02:27 PM
Dünyamızın Durumu - Derin - 11-16-2011, 10:57 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Arkadaş - 11-21-2011, 10:10 PM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - ginka - 10-12-2011, 01:21 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - nisan15 - 10-12-2011, 01:28 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - Kıvılcım - 10-12-2011, 10:41 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,467 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,620 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Angel 462 677,251 06-02-2011 12:58 AM
Son Mesaj: ginka
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,713 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 17,175 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 14,392 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 18,331 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,452 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,712 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 26,966 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir