Değerlendir:
  • 43 Oy - 3.14 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #222
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Sabah o9.49’a kadar boşlukta kalacak Balıktaki Ay, Koç burcuna geçtikten sonra Uranüs’le kucaklaşacak ve yaşamınızın belli alanlarında beklenmedik radikal değişimler yaşayabileceğiniz enerjiyi yükleyecek.
Uranüs’ün Koç burcunda ilerlediği alanlarda daha bireysel ve yerinde durmaz bir enerji harekete geçti ve aylık Ay’ sal birleşim bu enerjiyi duygusal olarak tetikliyor. Burada ki risk Koç burcunun ani harekete geçen ama işin sonunu getirmeye kadar gidemeyen dürtüselliğidir.
Ay Koç burcuna geçtiğinde kişilerin en temel ihtiyacı Ay’ın hareket ettiği alanda kendini ispatlamak olacaktır ve bu alanlarda diğerlerinin değil kendinin ihtiyaçlarına odaklanırlar. Ortalık aceleci, kızgın, kavgacı, dediğim dedik kişilerle dolabilir. Çünkü her ne olursa olsun bu iki gökyüzü sakininin birlikteliği kişileri huzursuz ve inatçı bir ruh haline sokacaktır.
Venüs Terazi burcuna doğru ilerliyor, şu anda Başak burcunun son derecelerinde ve Pallas’a 120 derecelik bir açı ile bağlanıyor. İlişkilerde uyum yaratıcılık ve sosyalleşme isteği artmaya başlıyor. Sanatsal olaylara ve kişilere doğru çekilebilirsiniz mesela bir sanat galerisinde gezinirken bir resme aşık olabilirsiniz yada o resmi yapan ressama. Venüs 15 Eylülde Terazi burcuna geçtikten sonra sosyal ortamlarda bulunmak ve kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Duygusal ilişkilerinizde problemleri çözmek için daha pozitif bakacaksınız olaylara.
Venüs’ün Neptün’e 150 derecelik bağı aşk ilişkileri ve maddesel konularda karışıklığa ve belirsizliğe neden olabilecek bir göksel görünümdür. Aşık olduğunuz kişinin gerçekten aşık olduğunuz kişi mi ? olduğunu sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. İlişkinize bir sınır koymayı beceremediğiniz için aile ilişkileriniz bozulabilir. Aşk gözünüzü kör edebilir ve gerçeklerin önüne bir perde çekebilirsiniz 31 Ekim civarı perde aralanınca gerçekler bu kez gözünüzü kör edebilir.
Başak burcunun son derecelerinde ilerleyen Venüs başkalarının onayını almadan bazı risklere girebileceğinizi gösteriyor. Kişisel kararlarınız daha sonra sizi sıkıntıya sokabilir.
Koçtaki Ay’ın Pluto ile 90 derecelik bağı duygusal kargaşaya neden olurken ruh haliniz değişkenlik gösterebilir. Takıntılı bir kıskançlık ilişkilere zarar verecektir. Öğleden sonra geçmişinizle hesaplaşabilir bazı kişilerle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Duygusal olarak annenizi yada hayatınızdaki kadınları kendi ihtiyaçlarınızı yönlendirebilir onları kendinize bağımlı bir hale getirebilirsiniz. Yada tam tersi olabilir. Bu ters durumlar doğum haritanızla alakalıdır ama gerçek olan duygusal talebin artacağıdır.
Plüton’dan bahsetmişken dün kesinleşen Merkür Pluto üçgeninin enerjisi ile her şeyin gizli kalmışlıklarını içyüzünü aydınlatabilirsiniz. Plüton hangi planete dokunursa o planeti güçlendirir. Bu göksel enerji bilinmeyen, ya da çok az bilinen konularda araştırmalara yönlendirebilir sizi. Ölüm ve ölüm ötesini araştırmak size ilgi çekici gelebilir. Zihinsel güç ve ikna yeteneği ise bu göksel görünümün en belirgin özelliğidir.
Koçtaki Ay Marsın enerjisi ile duyguları yerinden oynatıyor. Dünkü Dolunayın enerjisi ise önümüzdeki 48 saat boyunca etkisi devam ettirecek. Mars ise Procyon sabit yıldızı ile birlikte. Bu yıldız Marsın enerjisi ile birleşince zulüm, şiddet, skandal ve iftiralara, köpek ısırıklarına, felaketlere neden olabilecek genel olarak şanssızlık göstergesidir.
Marsın Şu dönemde Neptün’le 150 derecelik bağı kendinizi bu iki planetin hareket ettiği alanda hem cesur hem de pasif hissetmenize ikilemlere düşmenize ve yanlış kararlar almanıza neden olacaktır, 31 Ekim ve 15 Kasım tarihlerinde şimdiki kararlarınızın ve attığınız adımların ne derece doğru olduğunu göreceksiniz. Yasal sorunlar ve skandallarla uğraşmak istemiyorsanız şu an aldığınız kararların doğruluğundan emin olmalısınız. Neptün işin içindeyken ne, ne kadar doğrudur bilinmez artık bunu biliyorsunuz.
Sağlığınız konusunda ise şimdi bu dönemde hastalıklara çok açık olduğunuzu belirtmeliyim. Özellikle gün ve gece arasında yaşanan ısı farklılıkları bedeninizin dengesini bozabilir yine 31 Ekim ve 15 Kasım tarikleri arasında şu anda önemsemediğiniz bazı sağlık problemlerinin ciddiyetini fark edebilirsiniz.
Günün Tarot kartı The Star; gelecek olayların sorgulanması gerektiği bir dönemde olduğumuzu gösteriyor. Kendi duygusal dünyamızın bu olaylara yön vereceğini kendi içsel sorgumuzdan sonra her şeyin yoluna girebileceği anlamını taşıyor.
Beklentilerinizin gerçekleşmesi kendi içinizdeki ışığın parlaklığı ile alakalıdır.
Osho, Gizemli Sırlar kitabının bir paragrafında sayfa 218 de
“Astroloji kısaca geleceğe dair bir araştırmadır. Bilimse kısaca geçmişe dair bir araştırmadır. Bilim bugün var olan her şeyin nedenini araştırır. Astroloji ise bugün olup biten her şeyin yaratacağı etkiyi araştırır. Bu ikisi arasında kocaman bir boşluk vardır. Ama bilim her gün yeni deneyimler kazanmakta ve eskiden olası görünmeyen teoriler olası görünmeye başlamaktadır.” Diyor ve bende ona katılıyorum…
Sevgiyle kalın
Arzu Cengiz
AstroBenefik
12 Eylül
12.26′da 20 derece Başak Balık aksında Dolunay….
Bugün Başak Balık aksının 20. derecesinde Dolunay var. Dolunaylar tüm canlıların bilincinin yükseldiği içte birikenlerin dışarı çıktığı zamanlardır ve bu kez bu Dolunay Lilith’e 30 derece ile bağlı, bu göksel enerji ve Güneşin ’de Dolunay’a karşıtlığı kurallar dışında düşünerek kişisel olarak sizin ve toplumun alışık olmadığı şeylere yönelme ve onları hayata geçirme isteğini açığa çıkaracak ruhlarda. Dolunay’ın Balık burcunda parlamasının yüksek enerjisini kullanarak başkalarının duygusal durumlarına duyarlılığınız ile başarıyı yakalayabilirsiniz. Toprak ve Su elementleri arasındaki kutuplaşma maddi ve duygusal değerlerin çatışmasını anlatıyor.
Bu Dolunayın anahtar kelimeleri;
Hırs, aşk, aptallık, cesaret, ataklık, baştan çıkarıcılık, aşırı gurur, içgüdü, güç, saflık, inançta atılım, benmerkezcilik, beceri, uçuk düşünebilme, geniş görüşlülük, azim kararlılık, kendini çok iyi hissetme, çılgınlık, cinnet, baştan yaratma, deha, delişmenlik, dik başlılık, boş vermişlik, evrene boyun eğmek, skandallar, şans, şok sürprizler.
Tıpkı Tarot kartlarında 0 numaralı The Fool’un sırrı gibi. Bu kartın sırrı maddeyi aşarak manevi olana ulaşmak, saflıkla alınacak kararlar ve yeni başlangıçlardır.

Eskiye dair içinde bulunduğunuz kalıpların dışına çıkmak eskiyi silmek belki yeni bir hayata başlamak isteyebilirsiniz. İçinizde büyüyen özgürlük çığlıklarını dile getirmek bu Dolunayın enerjisi ile hızlanabilir. Dolunay Pegasus takımyıldızında gerçekleşiyor. Pegasus çok büyük kuyruklu yıldızdır ve Balıktan Kovaya kadar uzanır bu nedenle düşünmenin bir modundan ötekine geçiş evrimini çok iyi bir şekilde temsil eder. Pegasus zihniyetin bir tanrıya tapmaktan ziyade kendinin bir tanrıya dönüşümü temsil eder. Fakat Pegasus’daki yıldızlara bakıldığında bu değişimin kolay olmayacağı anlaşılır. Pegasus Medusa’nın kanından doğmuştur. Pegasus binicisi olmadan yıldızlara ulaşmıştır. Yunan mitolojisinin kanatlı Atı.
” Deniz tanrısı Poseidon ile yılan saçlı Gorgon Medusa’nın oğlu ve dev Chrysaor’un kardeşi Pegasus hırs, aşırı gurur, sezgi, coşku, kapris ve yanlış muhakeme verir, beceri verir, parlak bir zekâ verir fakat düşüncelerde çok ileri gideceğiniz için başkaları sizi deli olarak algılayabilir”. Pegasus size kör inanç verir ve ileri atılım yaparken önünüze bakmazsınız. Belki büyük risklere girebilir bunu yaparken de ciddi mali harcamalar da bulunabilirsiniz şu anda birçok kişiye aptallık olarak görülen şeyler önünüzü göremediğiniz için daha sonra size avantaj getirebilir gibi görülebilir.
“ Bilgelik, insanları mahcup kılar. Onun içindir ki bilgeleri durmadan fakirlikle, açlıkla, acılarla savaşır, tanınmamış olarak herkesin aşağılama ve nefreti içinde yaşar görürüz. Deliler, bunun aksine bolluk içinde yüzerler, devletleri idare ederler, özetle en mutlu, en verimli talihe kavuşurlar.”der Erasmus Deliliğe Övgü’de..
Cüret eden ve belki de toplumun gözünde deli konumuna düşenler belki kazanabilirler, ama inancınız yok ise bu yolda aldığınız kararlar sonucu ilerlediğiniz yolda gerçekten “Deli” olabilirsiniz.
Bugünün diğer önemli göksel enerjilerinden belki de en önemlisi Merkür’le Vesta arasındaki 150 derecelik gerilim yaratan ve kayıplara sebep olacak göksel görünüm. Sigorta, sigorta oranları ve yatırım planları konusunda önemli bir uyarıdır. Evinizle ilgili alacağınız güvenlik kararlarını ve önlemlerini yeniden gözden geçirmeli atladığınız ve görmezden geldiğiniz konuları işaretleyerek bekli yeni bir plan oluşturmalısınız.
Ay ve Ceres ’in akşam saatlerindeki kavuşumu aslında gün içinde de sizi etkileyecek olumlu bir enerji yayıyor. Bahçeniz varsa bahçenizle ilgilenin, çıplak elle toprağı elinize alın ve hissedin. Ellerim bozulur düşüncesi ile suni plastik eldivenlerle bütünleşmeyin toprağı hissedin, bahçenizle çiçeklerinizle, bahçeniz yoksa evinizde saksıdaki çiçeklerinizle ilgilenin onların bakımını yapın. Evcil hayvanlarınızla ilgilenin. Kapınıza gelen tüm canlılara kalbinizi açın ve sevginizi sunun. Onların ihtiyaçlarını daha iyi anlayacağınızdan eminim. Biraz da kendinizi değil de bize ihtiyacı olanlara kulak verin. Dolunayın aydınlanmış bilinci ile yakınlaşın dünyanın tüm canlılarına. Sevgi için, barış için birlik için,içimizdeki deli enerjiyi yola sokmak için ve tüm canlıların canları için dua edelim, meditasyon yapalım birlikte. Hiç görmemiş olsak da birbirimizi, birbirimizin farkında olan bizler gelecek günlerin aydınlığı için ruhlarımızı birleştirelim ve dua edelim…
Günün sırrı olan Tarot kartı THE TOWER; Dolunayın ışıklarının enerjisiyle denk düşen bu kart bence son derece anlamlı. Ani değişim, imha ve özgürlük anlamını taşıyor. Aslında daha önce çarpıtılmış bilgilerle kurulmuş olan ne varsa yeniden yapılanması ile alakalı bir karttır. Aniden ve hiç beklemediğiniz bir anda ortaya çıkacak değişimler tüm planlarınızı alt üst edebilir. Balığın çift yönünden birisi olabilir yönünüzü şaşırabilirsiniz. İkilikler ve ikilemler arasında bocalayabilirsiniz.
Arzu Cengiz
AstroBenefik

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
09-13-2011 05:15 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
2011 tüyoları - Derin - 01-01-2011, 03:51 AM
Türkiye İçin Aylara Göre Değerlendirme - Derin - 01-01-2011, 04:05 PM
Ocak Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 01-01-2011, 08:21 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 3 Ocak Haftası - Derin - 01-02-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 10 Ocak Haftası - Derin - 01-09-2011, 05:34 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 01-09-2011, 06:02 PM
10 Ocak Haftası - Derin - 01-11-2011, 02:59 AM
2011'in anahtar zamanları - Derin - 01-11-2011, 09:37 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 17 Ocak Haftası - Derin - 01-16-2011, 03:13 PM
Kısaca 24-30 Ocak Haftası Astrolojik Etkiler - Derin - 01-23-2011, 03:22 PM
Kova, biz ve birlik - Derin - 01-23-2011, 03:32 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 24 Ocak Haftası - Derin - 01-23-2011, 08:10 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 30 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 07:37 PM
31 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 08:47 PM
Şubat 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 01-31-2011, 09:50 PM
Şubat Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 02-04-2011, 06:22 PM
07 - 13 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-05-2011, 07:44 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 7 Şubat Haftası - Derin - 02-06-2011, 03:40 PM
14 - 20 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-11-2011, 08:36 PM
13 Şubat Haftası - Derin - 02-13-2011, 11:40 PM
21 - 27 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-18-2011, 08:40 PM
Balık Burcu ve 21 Şubat Haftası - Derin - 02-21-2011, 09:35 PM
28 Şubat Haftası - Derin - 02-27-2011, 10:14 PM
Mart 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-02-2011, 01:59 AM
Mart Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 03-02-2011, 02:03 AM
07 - 13 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-06-2011, 06:41 PM
7 Mart Haftası - Derin - 03-06-2011, 10:02 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 14 Mart Haftası - Derin - 03-13-2011, 09:15 PM
14 - 20 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-15-2011, 01:19 AM
Bu ne şiddet - bu ne celal ! - Derin - 03-20-2011, 02:51 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 21 Mart Haftası - Derin - 03-20-2011, 09:20 PM
Ne Hak ettiysen O ! - Derin - 03-22-2011, 08:23 PM
Uyarı ! Dikkat Çeken Tarihler - Derin - 03-23-2011, 08:18 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 28 Mart Haftası - Derin - 03-27-2011, 10:40 PM
28 Mart 2011 - 03 Nisan 2011 - Derin - 03-30-2011, 09:24 PM
Nisan 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-31-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 4 Nisan Haftası - Derin - 04-04-2011, 03:21 PM
Denge ve acele çelişkisi - Derin - 04-04-2011, 03:23 PM
Nisan Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 04-09-2011, 03:50 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 11 Nisan Haftası - Derin - 04-10-2011, 10:33 PM
Öfke ve Birlik Özlemi - Derin - 04-13-2011, 08:33 PM
18 - 24 Nisan 2011 Haftası - Derin - 04-18-2011, 10:24 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Nisan Haftası - Derin - 04-24-2011, 07:54 PM
25 Nisan Haftası - Derin - 04-26-2011, 12:35 PM
Mayıs 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 04-30-2011, 11:14 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 2 - Nisan Haftası - Derin - 05-01-2011, 07:59 PM
1 Mayıs - Derin - 05-01-2011, 11:58 PM
Ay takdikleri bu hafta - Derin - 05-03-2011, 12:14 PM
Mayıs ayına genel bir bakış - Derin - 05-04-2011, 02:12 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 9 Mayıs Haftası - Derin - 05-08-2011, 12:26 PM
Gelecek Şimdi - Derin - 05-10-2011, 02:30 PM
24 Mayıs Haftası - Derin - 05-23-2011, 05:10 PM
Ay Boğa burcunda küçülmekte - Derin - 05-29-2011, 01:40 PM
Haziran 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 06-01-2011, 12:28 AM
Haziran Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 06-06-2011, 02:50 PM
27 Haziran Haftası - Derin - 06-29-2011, 05:49 PM
Temmuz 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 07-01-2011, 10:39 PM
Temmuz ayına genel bir bakış - Derin - 07-02-2011, 11:37 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 4 Temmuz Haftası - Derin - 07-03-2011, 03:49 PM
Finans piyasalarına dikkat edilmeli - Derin - 07-16-2011, 02:15 PM
Mars Transitleri ve Yakın Geleceğimiz - Derin - 07-31-2011, 02:03 PM
Ağustos 2011 Gezegen hareketleri - Derin - 07-31-2011, 10:08 PM
Ağustos Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 08-01-2011, 02:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 1 Ağustos Haftası - Derin - 08-01-2011, 02:06 PM
Güneş Bilinçliliği - Derin - 08-07-2011, 09:06 PM
Küçük ama sağlam getiri zamanı - Derin - 08-22-2011, 12:22 AM
Gezegen Seyri - Derin - 08-26-2011, 02:04 PM
29 Ağustos Haftası - Derin - 08-28-2011, 02:02 PM
Bu ay performansımızı artırıyor - Derin - 08-29-2011, 01:05 AM
Gezegen Günlüğü - Eylül 2011 - Derin - 08-30-2011, 10:27 PM
5 Eylül Haftası - Derin - 09-04-2011, 12:23 PM
Eylül Ayı Gökyüzü Hareketleri - Derin - 09-04-2011, 12:42 PM
Jüpiter etkisi hız kesiyor - Derin - 09-06-2011, 08:50 PM
İkizler / Yay Hattı Ay Düğümleri - Derin - 09-07-2011, 02:32 AM
12 Eylül Haftası - Derin - 09-11-2011, 09:56 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - gullusutcu - 09-13-2011 05:15 PM
Güz 2011 - Derin - 09-17-2011, 01:53 PM
Sonbahar aylarına astrolojik bakış - Derin - 09-23-2011, 03:01 PM
3 Ekim Haftası - Derin - 10-03-2011, 01:39 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-12-2011, 02:19 PM
Kasım ayı gökyüzü hareketleri - Derin - 10-29-2011, 01:45 PM
Güneş Akrep'te - Derin - 10-29-2011, 02:21 PM
Akrep burcu neler getiriyor - Derin - 10-29-2011, 02:23 PM
Mars'ın Damgası - Derin - 10-29-2011, 02:26 PM
2012 erken geldi - Derin - 10-29-2011, 02:27 PM
Dünyamızın Durumu - Derin - 11-16-2011, 10:57 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Arkadaş - 11-21-2011, 10:10 PM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - ginka - 10-12-2011, 01:21 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - nisan15 - 10-12-2011, 01:28 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - Kıvılcım - 10-12-2011, 10:41 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,417 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,599 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Angel 462 675,802 06-02-2011 12:58 AM
Son Mesaj: ginka
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,703 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 17,144 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 14,375 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 18,298 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,436 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,699 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 26,903 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir