Değerlendir:
  • 43 Oy - 3.14 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #217
İkizler / Yay Hattı Ay Düğümleri
Ay Düğümleri gök cisimleri değil, Güneş (Dünya’dan bakınca göreceli yörüngesi) ve Ay’ın yörüngelerinin ekliptiğe göre Kuzeyde ve Güneyde kesiştiği noktalardır. Ay düğümleri burçlar kuşağını yaklaşık 18,5 yılda tam tur dolaşırlar. Gezegenlerden farklı olarak, Ay düğümleri saat yönünde hareketederler (gezegenlerin hareketi ise saat yönünün tersinedir). Bu yüzden bir astroloji haritasına bakıldığında Ay düğümleri geri harekette (Retro) olarak belirtilirler.

13 Şubat 2011’de Ay düğümleri burç değiştirdiler. Kuzey Ay Düğümü Oğlak burcundan Yay burcuna, Güney Ay Düğümü de Yengeç Burcundan İkizler burcuna geçti. Ay Düğümleri 01 Eylül 2012 tarihine kadar İkizler/ Yay hattında kalacak ve bu döneme ait konuların şekillenmesinde rol oynayacak.

Ay düğümlerinin en önemli özelliklerinden bir tanesi Güneş ve Ay tutulmalarının Ay düğümlerine çok yakın konumlarda gerçekleşen Yeni Ay ve Dolunay günlerinde oluşmasıdır.

Bilindiği gibi tutulmalar önemli olayların tetikleyicileri, dönemlerin belirgin koşullarının şekillendiricileridir. Tutulmaların bırakacağı etkiler, tutulma anı haritalarının incelenmesiyle anlaşılırlar. Tutulma anı haritalarına göre etkiler sert, zorlayıcı ya da daha akıcı olabilirler. Ayrıca tutulmanın türü de (tam/parçalı), tutulmanın gücünü ortaya koyar. Tutulmanın tam ya da parçalı olması etkisi bakımından farklılıklar ortaya koyar. Bir de tutulmanın görüldüğü bir yerde olmak, tutulma etkisi altında olmanın, o tutulmadan en büyük etkiyi almanın başlıca işaretidir (tutulmayı görmek için Ay tutulmalarını Güneş’in batışı ile doğuşu arası, Güneş tutulmalarını ise Güneş’in doğuşu ile batışı arası yaşamak gerekir).

Hayatımızı ve ülkelerin yaşadığı önemli olayların tutulmalarla olan bağlantısını düşünürsek, bu tutulmaların nerelerde gerçekleşeceğini belirleyen Ay Düğümlerinin etkisini ve önemini anlamak daha kolay olacaktır.

Ay düğümlerini sadece içinde bulundukları burçla değerlendirmek eksik bir yaklaşım olacaktır. Şu an içinde bulunduğumuz Kuzey Ay düğümü Yay/Güney Ay Düğümü İkizler dönemini anlamak için geçmişe göz atmak gerekir. 23 Ekim 2001 -13 Mayıs 2003 tarihleri arasında yaşanan Kuzey Ay düğümü İkizler/Güney Ay Düğümü Yay döneminin (şu an yaşadığımız Ay Düğümlerinin tam karşıt pozisyonu)şimdi içinde bulunduğumuz dönem ile bağlantısı oldukça büyüktür.

23 Ekim 2001 -13 Mayıs 2003 tarihleri arasında K.A.D. İkizler/G.A.D. Yay döneminde geride bıraktıklarımız (zorla ya da isteyerek) ve hayatımıza yeni giren, yeni oluşan konuları düşünürseniz, şu an içinde bulunduğunuz şartların oluşumunun o dönemde alınan kararlarla yakından bağlantılı olduğunu fark edersiniz. O dönemde başlamış olduğunuz yeni bir oluşumun zirvesini yaşadığınızı, o zaman zirvede olan konuların ve oluşumların ise geride bırakılması gereken, artık size yük olan konular olduğunu fark edersiniz.

Hayat döngülerden ibarettir. İç içe birçok döngüyü birlikte yaşarız. Hayatı tanımlamaya yardımcı olan astroloji de döngülerden oluşmaktadır. Astrolojiyi oluşturan gezegen ve noktaların döngüleri, birbirleri ile olan açıları belirler. Tüm gezegen ve noktaların ise birebir aynı konum ve açıda olması çok, ama çok az rastlanabilecek bir durumdur. Bu yüzden yukarıda bahsettiğim Ay düğümleri dönemlerini incelerken, özellikle ağır hareket eden gezegenlerin de hangi yerleşimde ve ne tür bir etkileşimde olduğuna dikkat etmek gerekir. Özellikle Ay düğümleri dönemlerine ait tutulma anlarındaki gökyüzü haritaları dönemin etkilerin i belirgin şekilde yönlendirecektir.
İkizler ve Yay Ay Düğümleri dönemi
Ay düğümleri hangi burçta ise o burcun rengine bürünür ve o burcun etkilerini içeren konularda ve yaşam alanlarında etkilerini gösterirler. Şu an İkizler ve Yay Ay düğümleri dönemini yaşadığımız için, ben de bu iki burcun anlattığı temaları kısaca sıralayacağım.

İkizler Burcu: öğrenim, kavrama yeteneği, öğrencilik, iletişim, el becerileri, jestler ve mimikler, ulaşım, basın yayın, kardeşler, akrabalar, komşular, sözlü ifade, satış pazarlama, yüzeysel bilgi, pratik beceriler, yazılı ifade yeteneği…

Yay Burcu: bir konuda olgunlaşma, yükseköğrenim, üst düzeyde eğitmenlik, spor, spor müsabakaları, felsefe, hayat görüşü, yabancılarla olan ilişkiler, yabancı ülkelerle olan ilişkiler, yabancı dil ile ilgili konular, dış ticaret, eşin akrabaları, din, özellikle din ve inancın teorik tarafı, umutlar ve beklentiler…

23 Ekim 2001 -13 Mayıs 2003 tarihleri arasında, K.A.D. İkizler/G.A.D. Yay döneminde, İkizler başlığı altındaki temalara cesaretle yaklaşıp, onları hayatımıza almamız gerekirken; Yay başlığı altındaki temaları içeren konularda ise bir şeyleri bitirmeyi, geride bırakmayı öğrenmeliydik. Bu dönemde Satürn gezegeni de İkizler burcundaydı. Bu yüzden yeniliklere adım atmak, gerekli cesareti toplamak kolay olmadığı gibi, eskileri geride bırakmak da bir o kadar zordu. Satürn’ün etkisi ile kemikleşmiş alışkanlıklarımız “bizi bırakma! Sen bizsiz bir hiçsin!” nidalarını yükseltti. Öte yandan aynı Satürn, kararlı ve istikrarlı olanlara, gerek geçmişi terk etmede, gerek se yeniliklere açılmak isteyenlere yardımcı oldu. İkizler burucundaki Satürn, özellikle yakın çevrenin sözlü kısıtlamalarını ortaya çıkararak gerekli değişimi zorlaştırdı.

Şimdi, K.A.D. Yay / G.A.D. İkizler burcunda ve Satürn Terazi burcunda. Ay düğümleri ile Satürn arasında zorlayıcı değil destek veren bir açı var. Bu açı sayesinde bu dönem yapılan değişikliklerin daha kolay gerçekleşebileceğini ve aynı zamanda kalıcı olacağının da göstergesi.

Ay düğümlerinin içinde bulunduğu burcun rengine büründüğünü yazmıştım. Bu etkiyi hayatımızın hangi alanında vurgulu olarak yaşayacağımızı ise burcumuza ve yükselen burcumuza göre belirleyebiliriz. Burca ve Yükselen burca göre Ay düğümlerinin (Yay/İkizler) hattının hangi alanda ne gibi değişimleri ön gördüğüne bir göz atalım:

Koç ya da Yükselen Koç: Kardeşler, akrabalar ya da komşular ile yaşanan sosyal ilişkilerde bazı sonlanmalar ya da zorunlu değişimler yaşanabilir. Yüzeysel olmaktan, başkaları hakkında olumsuz düşünceler üretmekten, gereksiz endişelerden vaz geçmelisiniz. Kendinizi geliştirmek adına, bilgiye yüzeysel yaklaşmaktan vazgeçmelisiniz. Bugüne kadar öğrendiklerinizi basamak olarak kullanmalı ve sizi olgunlaştıracak adımlara cesaret etmelisiniz. Yabancı kültürlerin bilgilerine kendinizi açın. Ruhani yanınızın gelişmesine, içinizde umut ve iyimserliğin yeşermesine izin vermelisiniz. Yabancı dil öğrenmek için uygun bir dönemdesiniz.

Boğa ya da Yükselen Boğa: Neye sahip olduğunuz önemli olabilir, ancak şu an sahip olduklarınıza değil; sizden sonra geleceklere ne bırakacağınıza önem vermelisiniz. Ekonomik durumunuzu etkileyebilecek bazı durumlar yaşayabilirsiniz. Belki de sahip olduklarınızın bir kısmını bırakmanız gerekebilir. Size değer verdiğini düşündüğünüz bazı özellikleriniz, size artık yük oluyor olabilir. Bunları bırakma zamanındasınız. Aslında ruhani yanınızı geliştirmek için içsel istek duyuyor fakat buna cesaret edemiyor olabilirsiniz. Şimdi Ruhsal yanınızla ilgilenme zamanı. Şimdi, beş duyu ile ulaşamadığınız özelliklere uzanmanın zamanı.

İkizler ya da Yükselen İkizler: Kendinizi incelemeli ve beğenmediğiniz özellikleri terk etmeye çalışmalısınız. Hayat size bunu yapabilmeniz için büyük bir fırsat sunuyor. Eğer kilo probleminiz varsa ya da başka bir fiziksel probleminiz varsa, Güney Ay düğümü İkizler burcundayken bu problemlerinizden uzun vadeli kurtulabilirsiniz. Kendinize değil, partnerinize odaklanmayı öğrenmelisiniz. Bireysel değil, bir partnerle birlikte yol almasını öğrenmelisiniz. Bekârsanız, evliliği öğrenmelisiniz. Bu dönem size evlilik getirebilir. Başkalarını anlamayı, başkaları ile empati kurmayı öğrenmelisiniz.

Yengeç ya da Yükselen Yengeç: Korkularınızla yüzleşecek ve korkularınızdan kurtulmanın yollarını öğreneceksiniz. Ayrıca bu dönemde hayatınızdan çıkan her şey, sizin hayrınıza olacaktır. Geleceğe yönelik hayatınızı kolaylaştıracaktır. Sağlığınızı daha fazla önemsemeniz gerek. Ayrıca çalışma hayatınızla ilgili atmaktan korktuğunuz, cesaret gerektiren adımlar varsa, bu dönem bu adımları atabilirsiniz. Gündelik hayatınızı daha iyi organize etmeyi öğreniyorsunuz. İşinizle ilgili umutlarınız sizin doğru yol almanızı sağlayacak.

Aslan ya da Yükselen Aslan: Yüzeysel olan arkadaşlıkların, içi boş sohbetlerin teker teker eleneceği bir dönemdesiniz. Özellikle sizlerde dedikodunun sonlandırıcı etkisini yaşamak mümkün olabilir. Kalabalık gruplar yerine birebir ilişkilerde hayatın derin yanını öğrenebilirsiniz. Tensel aşk ile, ulvi aşkın iç içe geçtiği duyguların ortaya çıkmasını sağlayabilir. Yaklaşık 9 yıl önce gruplarda bilgiyi arama cesareti göstermek zorunda kaldınız, şimdi birebir ilişkilerle bilgiye ulaşmayı öğreneceksiniz. Kalabalıktaki yalnız kişi olma, bir yandan bildiklerini aktarma, bir yandan da yeni bilgilere ulaşma zamanı.

Başak ya da Yükselen Başak: Geçen 9 yıl süresince kariyerinize yönelik çalışmalar yaptınız. Şimdi ise bunların neticelerini değerlendirmelisiniz. Kariyeriniz ile ilgili olarak şu an geldiğiniz noktayı inceleyin ve size yük olan konuları, kişileri ya da şartları bu dönem eleyin. Siz elemezseniz, zorunlu ve önlemi alınmamış elemeler yaşamak durumunda kalacaksınız. Toplumsal anlamda sorumluluklarınızı yerine getirmediğinizi düşündüğünüz konuları halledip size köstek olmasına engel olmalısınız. Şimdi yuvaya ve eve odaklanmalısınız. Eviniz ve yuvanızla ilgili cesaret gerektiren kararlar almalısınız. Büyük bir olasılıkla 9 yıl önce geride bıraktığınız koşulları daha iyi bir hale getirdiniz, ancak yine de cesaret gerektiren önemli kararları almadınız. Şimdi bu kararları alma zamanı. Ayrıca ailenizin köklerinde bulunan manevi özellikleri keşfetmek üzere ruhsal bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Terazi ya da Yükselen Terazi: uzaklarda aradığınız yakınınızda, yakında sandığınız uzaklarda. Basit ve sade olan bilgideki derinliği anlamalısınız şimdi. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ya da komşularınızla ilişkilerinizdeki derin bağı anlamaya gayret etmelisiniz. Belki de yapacağınız kısa yolculuklar sizin ruhsal yolunuzda büyük açılımlar sağlamanıza sebep olacak. Hareketli olmalısınız, değişikliklere cesaretle yaklaşmalısınız.

Akrep ya da Yükselen Akrep: sizden önceki kuşakların sizler için yaptıklarını kullanırken, kendinizden üzerine bir şeyler katmalısınız. Ruhsal yönünüzü geliştirmek için parayla olan ilişkinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Belki de sahip olduklarınızı paylaşmayı öğrenmeniz gerekecek. Paylaşmayı öğrendikçe, sahip olduklarınızın çoğaldığını deneyimleyebilirsiniz. Önemli olan paylaşmak adına ilk adımı atabilmek şu an. Merak etmeyin hayat düşündüğünüz kadar zor ve kalleş değilJ

Yay ya da Yükselen Yay: Cesaretinizi toplamalı ve yola çıkmalısınız. Bu yol dünyevi hayatta olabileceği gibi, içsel bir yolculuk da olabilir. Gündelik hayatınızı başkalarına adamış olabilirsiniz. Şimdi bu rolünüzden kurtulmalısınız. İçinizdeki özgür yanınızı dışarıya çıkarmalı, kendiniz için gerekli adımları atmalısınız. Bu dönem gerçekleşecek olan tutulmalar sizin yenilenmenize ve üzerinizdeki ölü kabuğu atmanıza yardımcı olacaktır. Bu değişimine direnmemelisiniz.

Oğlak ya da Yükselen Oğlak: Bu dünyanın gündelik işleri ile ilgilenmelisiniz tabii ki, ancak bunda aşırı abartılı davranmamalısınız. İşlerinizi biraz hafifletmezseniz, sağlık sorunları ile karşılaşmanız söz konusu olabilir. Biraz manevi hayata yönelmeli, manevi yanınızı geliştirecek adımlar atmaya cesaret etmelisiniz. Beklenmedik yaşam koşulları, hayatınızda önemli değişimlere sebep olacaktır. Bu beklenmedik koşullar daha çok ruhsal yanınızı geliştirmeniz için gerekli olan şartlardan oluşmaktadır.

Kova ya da Yükselen Kova: Kalabalığın arasında daha rahat olmayı öğreneceksiniz. Bireysel çalışmalarınızdan uzaklaşıp, ciddi grup çalışmalarına yönelmeli ve ortaklaşa çalışmanın getirdiği manevi hazzı tanımalısınız. Aşk hayatı ile ilgili değişimlerin olabileceği bir dönemdesiniz. Ayrıca çocuklarınızla olan ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmeli ve belki de onları özgür bırakmanız gereken alanları genişletmelisiniz. Birebir ilişkilerinizde yeni oluşumlar ve şekillenmelere hazırlıklı olun.

Balık ya da Yükselen Balık: Kariyerinize odaklanmalısınız. Şimdiye kadar cesaret edemediğiniz, fakat çevrenizle paylaşmaktan mutluluk duyacağınız özelliklerinizin üzerine gitmekten korkmayın. Şimdi yeniliklere adapte olmanız ve bunu çevrenize kabul ettirmeniz daha kolay olacaktır. Aile ve yuva ile ilgili bazı değişimler var. Bu değişimlerin neler olabileceğinin siz de farkındasınız. Eğer bırakılması gereken koşullar varsa, siz bırakmalısınız. Aksi takdirde ne olduğunu anlamadan zorlayıcı şartlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Eğer ailenizle oturuyorsanız, şimdi onların yanından ayrılmanız gerekebilir. Taşınmayı gerektirecek koşullar söz konusu olabilir.
Sevgiler
Yurda Hal
07.09.2011
09-07-2011 02:32 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
2011 tüyoları - Derin - 01-01-2011, 03:51 AM
Türkiye İçin Aylara Göre Değerlendirme - Derin - 01-01-2011, 04:05 PM
Ocak Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 01-01-2011, 08:21 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 3 Ocak Haftası - Derin - 01-02-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 10 Ocak Haftası - Derin - 01-09-2011, 05:34 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 01-09-2011, 06:02 PM
10 Ocak Haftası - Derin - 01-11-2011, 02:59 AM
2011'in anahtar zamanları - Derin - 01-11-2011, 09:37 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 17 Ocak Haftası - Derin - 01-16-2011, 03:13 PM
Kısaca 24-30 Ocak Haftası Astrolojik Etkiler - Derin - 01-23-2011, 03:22 PM
Kova, biz ve birlik - Derin - 01-23-2011, 03:32 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 24 Ocak Haftası - Derin - 01-23-2011, 08:10 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 30 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 07:37 PM
31 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 08:47 PM
Şubat 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 01-31-2011, 09:50 PM
Şubat Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 02-04-2011, 06:22 PM
07 - 13 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-05-2011, 07:44 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 7 Şubat Haftası - Derin - 02-06-2011, 03:40 PM
14 - 20 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-11-2011, 08:36 PM
13 Şubat Haftası - Derin - 02-13-2011, 11:40 PM
21 - 27 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-18-2011, 08:40 PM
Balık Burcu ve 21 Şubat Haftası - Derin - 02-21-2011, 09:35 PM
28 Şubat Haftası - Derin - 02-27-2011, 10:14 PM
Mart 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-02-2011, 01:59 AM
Mart Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 03-02-2011, 02:03 AM
07 - 13 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-06-2011, 06:41 PM
7 Mart Haftası - Derin - 03-06-2011, 10:02 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 14 Mart Haftası - Derin - 03-13-2011, 09:15 PM
14 - 20 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-15-2011, 01:19 AM
Bu ne şiddet - bu ne celal ! - Derin - 03-20-2011, 02:51 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 21 Mart Haftası - Derin - 03-20-2011, 09:20 PM
Ne Hak ettiysen O ! - Derin - 03-22-2011, 08:23 PM
Uyarı ! Dikkat Çeken Tarihler - Derin - 03-23-2011, 08:18 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 28 Mart Haftası - Derin - 03-27-2011, 10:40 PM
28 Mart 2011 - 03 Nisan 2011 - Derin - 03-30-2011, 09:24 PM
Nisan 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-31-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 4 Nisan Haftası - Derin - 04-04-2011, 03:21 PM
Denge ve acele çelişkisi - Derin - 04-04-2011, 03:23 PM
Nisan Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 04-09-2011, 03:50 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 11 Nisan Haftası - Derin - 04-10-2011, 10:33 PM
Öfke ve Birlik Özlemi - Derin - 04-13-2011, 08:33 PM
18 - 24 Nisan 2011 Haftası - Derin - 04-18-2011, 10:24 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Nisan Haftası - Derin - 04-24-2011, 07:54 PM
25 Nisan Haftası - Derin - 04-26-2011, 12:35 PM
Mayıs 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 04-30-2011, 11:14 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 2 - Nisan Haftası - Derin - 05-01-2011, 07:59 PM
1 Mayıs - Derin - 05-01-2011, 11:58 PM
Ay takdikleri bu hafta - Derin - 05-03-2011, 12:14 PM
Mayıs ayına genel bir bakış - Derin - 05-04-2011, 02:12 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 9 Mayıs Haftası - Derin - 05-08-2011, 12:26 PM
Gelecek Şimdi - Derin - 05-10-2011, 02:30 PM
24 Mayıs Haftası - Derin - 05-23-2011, 05:10 PM
Ay Boğa burcunda küçülmekte - Derin - 05-29-2011, 01:40 PM
Haziran 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 06-01-2011, 12:28 AM
Haziran Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 06-06-2011, 02:50 PM
27 Haziran Haftası - Derin - 06-29-2011, 05:49 PM
Temmuz 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 07-01-2011, 10:39 PM
Temmuz ayına genel bir bakış - Derin - 07-02-2011, 11:37 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 4 Temmuz Haftası - Derin - 07-03-2011, 03:49 PM
Finans piyasalarına dikkat edilmeli - Derin - 07-16-2011, 02:15 PM
Mars Transitleri ve Yakın Geleceğimiz - Derin - 07-31-2011, 02:03 PM
Ağustos 2011 Gezegen hareketleri - Derin - 07-31-2011, 10:08 PM
Ağustos Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 08-01-2011, 02:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 1 Ağustos Haftası - Derin - 08-01-2011, 02:06 PM
Güneş Bilinçliliği - Derin - 08-07-2011, 09:06 PM
Küçük ama sağlam getiri zamanı - Derin - 08-22-2011, 12:22 AM
Gezegen Seyri - Derin - 08-26-2011, 02:04 PM
29 Ağustos Haftası - Derin - 08-28-2011, 02:02 PM
Bu ay performansımızı artırıyor - Derin - 08-29-2011, 01:05 AM
Gezegen Günlüğü - Eylül 2011 - Derin - 08-30-2011, 10:27 PM
5 Eylül Haftası - Derin - 09-04-2011, 12:23 PM
Eylül Ayı Gökyüzü Hareketleri - Derin - 09-04-2011, 12:42 PM
Jüpiter etkisi hız kesiyor - Derin - 09-06-2011, 08:50 PM
İkizler / Yay Hattı Ay Düğümleri - Derin - 09-07-2011 02:32 AM
12 Eylül Haftası - Derin - 09-11-2011, 09:56 PM
Güz 2011 - Derin - 09-17-2011, 01:53 PM
Sonbahar aylarına astrolojik bakış - Derin - 09-23-2011, 03:01 PM
3 Ekim Haftası - Derin - 10-03-2011, 01:39 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-12-2011, 02:19 PM
Kasım ayı gökyüzü hareketleri - Derin - 10-29-2011, 01:45 PM
Güneş Akrep'te - Derin - 10-29-2011, 02:21 PM
Akrep burcu neler getiriyor - Derin - 10-29-2011, 02:23 PM
Mars'ın Damgası - Derin - 10-29-2011, 02:26 PM
2012 erken geldi - Derin - 10-29-2011, 02:27 PM
Dünyamızın Durumu - Derin - 11-16-2011, 10:57 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Arkadaş - 11-21-2011, 10:10 PM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - ginka - 10-12-2011, 01:21 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - nisan15 - 10-12-2011, 01:28 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - Kıvılcım - 10-12-2011, 10:41 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,470 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,620 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Angel 462 677,267 06-02-2011 12:58 AM
Son Mesaj: ginka
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,713 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 17,176 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 14,393 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 18,332 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,454 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,715 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 26,968 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir