Değerlendir:
  • 43 Oy - 3.14 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #186
Haftaya Astrolojik Bakış - 15 Ağustos Haftası
Önemli bir gezegen dizilimine şahit oluyoruz. Dünya-merkezli bakışla Merkür-Venüs-Güneş Aslan burcunda kavuşum yapıyorlar. Bu kavuşum Kova burcunda geri hareket etmekte olan Neptün gezegeniyle de karşıtlık oluşturuyor. Bu dizilim yaratıcılığı destekleyen, ruhsal temaları ve maneviyatı güçlendiren, sezgileri öne çıkaran, farkındalığı ve başkalarına hizmet ve yardım duyarlılığını da yükseltici etkilerinin yanı sıra, bütünün hayrına olmayan şeylerin temizlenmesi döneminde olduğumuzu da gösteriyor. Önemli bir çekim ve titreşim etkisi de yaratacak olan bu dizilim, dünyevi olaylarda hızlanmaya da sebep olabilir. Bu bağlamda 16 Ağustos, 17 Ağustos ve 18 Ağustos tarihleri dikkat çekiyor ...

17 Ağustos Çarşamba ve Perşembe günlerinde Ay gökyüzünde bir müddettir oluşan Mars-Satürn-Uranüs-Plüton arasındaki Büyük Kare açı kalıbını tetikliyor ve maksimum kuzey deklinasyonunda etkin durumda olan Mars, 1 Temmuz 2011’de 9 derece Yengeç’te gerçekleşen güneş tutulması derecesini tetikliyor. Haftanın en gergin etkileri bu iki güne odaklanıyor. İnsan ilişkilerinde huzursuzluklar, doğa olaylarında artışlar ve etkin doğal afetler, sular ve denizlerle ilgili sorunlar, yangınlar gibi olaylar söz konusu olabilir. Hafta sonunda Venüs-Neptün karşıtlığı da etkinleşiyor ve ilişkilerde hayal kırıklığı, çözülme ve yön değişikliği yaratacak durumları aktif ediyor, dikkat!



Pazartesi günü boyunca Ay Balık burcunda hareket ediyor. Duygusal temaların, kabulleniş duygusunun ve fedakarlık temasının öne çıkacağı, duyguların rahat akacağı bir gündeyiz. Sabah saatlerinde etkin olacak Ay-Mars altmışlığı, güçlü duygusal destekler alabileceğimiz, duygularımızı etkin bir şekilde yansıtabileceğimiz saatlerde olacağımızı gösteriyor. Girişeceğimiz işlerde sezgilerimizi izleyerek başarılı olabiliriz. Sabahın ilerleyen saatlerinde Ay-Jüpiter altmışlığının olumlu ve iyimserlik yaratan etkileri bizimle olacak. Maddi ve manevi bakımdan destek almaya yakın olacağımız, güzel şans ve fırsatlar elde etmeye açık olacağımız bu saatleri değerlendirebiliriz. Ay-Jüpiter arasında irtibatlar olduğu zamanlar her türlü yeni risklere girişmek, asil ve etkin kişilerle veya işinde usta ve profesyonel kişilerle görüşmek, dava ve önemli işlere başlamak açısından uygundur. 11:22’de Ay boşluğa giriyor. Bu saat sonrasında girişeceğimiz işlerden kalıcı ve somut sonuç almakta zorlanabiliriz. Ama bu hiçbir şey yapmayacağız anlamına gelmiyor. Bağlayıcı ve sonuç beklediğimiz projelerin dışındaki işlerimizi devam ettirebiliriz.



Salı günü boyunca Ay Balık burcunda ve boşlukta ilerleyecek. Gün boyunca acil sonuç almak istediğimiz işlerden beklediğimiz kadar hızlı geri dönüş alamayabiliriz. Ay boşlukta iken girişilen işlerin sonucunun nereye varacağı ve ne zaman sonuçlanacağını kestirmek zordur. Merkür gerilemesini de işin içine katarsak, mesuliyet getirici durumlardan veya sonuçlarından mesul olacağımız önemli girişimlerden uzak kalmamızın isabetli olacağını söyleyebiliriz. Çalışmayan kişiler açısından gezip tozmak, sosyal çevredeki insanlarla sosyalleşmek için de güzel bir gün. Güneş-Venüs kavuşumu da bu türde keyifli zamanlar için biçilmiş kaftan. Aşk ve ilişkilerin çok önem taşıyacağı bir gündeyiz. Romantizm ön plana çıkacak. Ama Ay boşlukta iken evlilik veya uzun süreli birliktelik için kararlar almak ne denli beklenen sonucu sağlayabilir, tartışılır tabii…



Çarşamba 03:02’de Ay Koç burcuna geçiyor. Hareketli ve hararetli bir gün bizi bekliyor. Sabah erken saatlerde etkin olmaya başlayacak Ay-Uranüs kavuşumu, ani ve beklenmedik gelişmelere çok açık bir günde olacağımızı gösteriyor. Elektrikli ve gergin etkiler, keskin duygular, öfke parlamaları, kıran kırana rekabet Koç burcundaki Ay-Uranüs kavuşumu için öngörebileceğimiz etkilerden bazıları. Öğle saatlerinde Ay-Plüton karesinin duygusal anlamda patlayıcı, hırpalayan, başkalarıyla agresyona iten, tehlikeli ve riskli durumlara açık bırakan etkileri de devreye giriyor. Akşam saatlerinde ise Ay-Mars karesinin kavga ve çekişmeye, rekabete maruz bırakan gergin etkileri aktifleşiyor. Kazalara ve sakarlıklara çok açık olacağımız, düşüncesizce ve aceleci bir şekilde girişeceğimiz işlerden zarar görebileceğimiz bir gündeyiz. Gün boyunca etkin olacak Merkür-Venüs-Güneş kavuşumu, Aslan burcunun kendine güvenli, cesur ve yürekli, cömert ve alicenap yönlerini de aktif edecek. Kendimizi güvenli ve cesurane ifade edebileceğimiz bir gündeyiz.



Perşembe günü boyunca Koç burcunda ilerleyecek olan Ay, duygularımızı net bir şekilde ifade etme güdüsünde olacağımız, yeni girişimlere heves ve heyecanla yaklaşacağımız bir günde olduğumuzu gösteriyor. Direkt ve atılgan tavır takınırken, dengeyi ve ölçüyü iyi ayarlamamızda fayda var. Sabah erken saatlerde etkin olacak Ay-Satürn karşıtlığı, duygusal anlamda depresiflik hissine neden olabilir. Günün ilk kısmında rahat ilerleyemeyebilir, zorluklar ve engellenmelerle karşılaşabiliriz. Günün ikinci yarısında ise, girişimlerimizden daha hızlı geri dönüşler alabileceğimiz, iyimser ve pozitif etkenlerin öne çıkacağı saatlerde olacağız. Akşam saatlerinde etkin olacak Ay-Merkür üçgeni, iletişimsel anlamda daha rahat olacağımızı gösteriyor. Tabii Merkür’ün geri harekette oluşunu da hesaba katmalı, önemli iş, karar ve girişimlerde kontrollü ve detaylara hakim olmaya çalışarak adımlar atmalıyız. Gün boyunca etkin olacak Mars-Jüpiter altmışlığı, efor ve gücümüzü yüksek seviyelerde hissedeceğimiz, aktif ve dinamik bir günde olacağımızı gösteriyor. Güç, efor ve cesaret gerektiren işleri bugüne denk getirebiliriz.

Cuma gününün büyük çoğunluğunda Ay Koç burcunda hareket ediyor. Kendi isteklerimize odaklanacağımız, egomuzun belirgin bir şekilde öne çıkacağı, yaşam sevincimizin yüksek olduğu bir gündeyiz. Sabah saatlerinde özel ve sosyal ilişkilere yönelik çok olumlu ve dengeleyici etkiler söz konusu. Haftanın belki de en akıcı ve iyi kullanılabilirse, belirgin başarılara imkan sağlayabilecek günündeyiz. Sabah erken saatlerde Ay-Güneş arasında üçgen açı oluşuyor ve bütün girişimlerimizde destekleyici etkiler devreye giriyor. Önemli kişilerle görüşmeler yapmak, mesafe kaydetmek istediğimiz işlere yönelmek adına güzel saatlerdeyiz. Hemen ardından devreye girecek Ay-Venüs üçgeni sayesinde olumlu etkiler daha da artacak. Aşktan yana şanslı olduğumuz, giyim-kuşam ve estetik-güzellikle alakalı konularda olumlu etkilerin hakim olacağı saatlerdeyiz. Öğle saatlerinde Ay-Neptün altmışlığının özveri ve romantizm temalarını vurgulayan, sanatsal ve artistik konularda ve ruhsal konularda olumlu etkilerin hakim olacağı saatlerdeyiz. 14.50’de kısa bir süre için boşluğa girecek olan Ay, 15:37’de Boğa burcuna geçecek. Bu geçişten sonraki saatlerde şartları stabile etmek, somutlaştırmak, pratik hale getirmek daha mümkün olacak. Akşam saatlerine daha huzurlu giriyoruz.

Cumartesi günü boyunca Boğa burcunda hareket edecek olan Ay, maddi güvence ve sağlamcılık arzusunu arttırıyor. Genel olarak da bunu sağlayabileceğimiz bir gündeyiz. Sabah erken saatlerde henüz Ay-Plüton üçgeninin duygusal anlamda destekleşmeye ve birlikte güçlü hareket etmeye imkan sağlayan olumlu etkileri devrede olacak. Ardından, öğle saatlerine doğru Ay-Jüpiter kavuşumunun şans ve fırsatlara açık enerjisi etkinleşiyor. Bu saatlerde yapacağımız iş ve girişimlerde olumlu sonuç alma şansımız oldukça yüksek. İyimserlik ve kendine güven de artıyor. Öğle sonrasındaki saatlerde Ay-Mars altmışlığının olumlu etkileri devreye giriyor. Efor ve güç gerektirecek işlere girişmek, spor yapmak adına olumlu etkiler hakim. Enerjimizi dengeli ve yapıcı kullanabileceğimiz saatlerdeyiz. Olumlu enerji akşam saatlerinde de devrede olacak.

Pazar günü boyunca Ay Boğa burcunda hareket ediyor. Bir gün öncesi kadar rahat akışlar mevcut değil bugün. Sabah saatlerinde Ay-Merkür karesinin iletişimsel sorunlara ve zorlanmalara sebep olabilecek gergin etkisi devrede olacak. Sözlerimize ve tavırlarımıza dikkat etmemiz gereken saatlerdeyiz. Fikirlerimizi kabul ettirmekte zorlanabiliriz. Gün boyunca bu etki zayıflayarak da olsa devam ediyor. Akşam saatlerinde ise Ay-Güneş karesinin özel ve sosyal ilişkilerde türbülanslara sebep olabilecek gergin etkileri devreye giriyor. Karşı cinsle, ebeveynlerimizle ve hayatımızda önemli-etkin rol oynayan kişilerle gerginlikler yaşamamak adına daha dikkatli davranmamızda fayda var. Gün boyunca etkin olacak Venüs-Neptün karşıtlığı, ilişkilerde hayal kırıklıklarına, yanılgılara, aldanma ve aldatmalara açık bir süreçte olduğumuzu gösteriyor. Aradığımızı bulmakta, mevcut ilişkilerimizden tatmin bulmakta zorlanabiliriz. Öte yandan, ilişkilerimizde önemli fedakarlıklar, tevazu ve anlayış da gerekiyor.



Keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir hafta dileğiyle…
Öner Döşer
08-14-2011 02:55 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
2011 tüyoları - Derin - 01-01-2011, 03:51 AM
Türkiye İçin Aylara Göre Değerlendirme - Derin - 01-01-2011, 04:05 PM
Ocak Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 01-01-2011, 08:21 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 3 Ocak Haftası - Derin - 01-02-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 10 Ocak Haftası - Derin - 01-09-2011, 05:34 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 01-09-2011, 06:02 PM
10 Ocak Haftası - Derin - 01-11-2011, 02:59 AM
2011'in anahtar zamanları - Derin - 01-11-2011, 09:37 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 17 Ocak Haftası - Derin - 01-16-2011, 03:13 PM
Kısaca 24-30 Ocak Haftası Astrolojik Etkiler - Derin - 01-23-2011, 03:22 PM
Kova, biz ve birlik - Derin - 01-23-2011, 03:32 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 24 Ocak Haftası - Derin - 01-23-2011, 08:10 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 30 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 07:37 PM
31 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 08:47 PM
Şubat 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 01-31-2011, 09:50 PM
Şubat Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 02-04-2011, 06:22 PM
07 - 13 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-05-2011, 07:44 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 7 Şubat Haftası - Derin - 02-06-2011, 03:40 PM
14 - 20 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-11-2011, 08:36 PM
13 Şubat Haftası - Derin - 02-13-2011, 11:40 PM
21 - 27 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-18-2011, 08:40 PM
Balık Burcu ve 21 Şubat Haftası - Derin - 02-21-2011, 09:35 PM
28 Şubat Haftası - Derin - 02-27-2011, 10:14 PM
Mart 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-02-2011, 01:59 AM
Mart Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 03-02-2011, 02:03 AM
07 - 13 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-06-2011, 06:41 PM
7 Mart Haftası - Derin - 03-06-2011, 10:02 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 14 Mart Haftası - Derin - 03-13-2011, 09:15 PM
14 - 20 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-15-2011, 01:19 AM
Bu ne şiddet - bu ne celal ! - Derin - 03-20-2011, 02:51 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 21 Mart Haftası - Derin - 03-20-2011, 09:20 PM
Ne Hak ettiysen O ! - Derin - 03-22-2011, 08:23 PM
Uyarı ! Dikkat Çeken Tarihler - Derin - 03-23-2011, 08:18 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 28 Mart Haftası - Derin - 03-27-2011, 10:40 PM
28 Mart 2011 - 03 Nisan 2011 - Derin - 03-30-2011, 09:24 PM
Nisan 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-31-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 4 Nisan Haftası - Derin - 04-04-2011, 03:21 PM
Denge ve acele çelişkisi - Derin - 04-04-2011, 03:23 PM
Nisan Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 04-09-2011, 03:50 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 11 Nisan Haftası - Derin - 04-10-2011, 10:33 PM
Öfke ve Birlik Özlemi - Derin - 04-13-2011, 08:33 PM
18 - 24 Nisan 2011 Haftası - Derin - 04-18-2011, 10:24 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Nisan Haftası - Derin - 04-24-2011, 07:54 PM
25 Nisan Haftası - Derin - 04-26-2011, 12:35 PM
Mayıs 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 04-30-2011, 11:14 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 2 - Nisan Haftası - Derin - 05-01-2011, 07:59 PM
1 Mayıs - Derin - 05-01-2011, 11:58 PM
Ay takdikleri bu hafta - Derin - 05-03-2011, 12:14 PM
Mayıs ayına genel bir bakış - Derin - 05-04-2011, 02:12 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 9 Mayıs Haftası - Derin - 05-08-2011, 12:26 PM
Gelecek Şimdi - Derin - 05-10-2011, 02:30 PM
24 Mayıs Haftası - Derin - 05-23-2011, 05:10 PM
Ay Boğa burcunda küçülmekte - Derin - 05-29-2011, 01:40 PM
Haziran 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 06-01-2011, 12:28 AM
Haziran Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 06-06-2011, 02:50 PM
27 Haziran Haftası - Derin - 06-29-2011, 05:49 PM
Temmuz 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 07-01-2011, 10:39 PM
Temmuz ayına genel bir bakış - Derin - 07-02-2011, 11:37 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 4 Temmuz Haftası - Derin - 07-03-2011, 03:49 PM
Finans piyasalarına dikkat edilmeli - Derin - 07-16-2011, 02:15 PM
Mars Transitleri ve Yakın Geleceğimiz - Derin - 07-31-2011, 02:03 PM
Ağustos 2011 Gezegen hareketleri - Derin - 07-31-2011, 10:08 PM
Ağustos Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 08-01-2011, 02:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 1 Ağustos Haftası - Derin - 08-01-2011, 02:06 PM
Güneş Bilinçliliği - Derin - 08-07-2011, 09:06 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 15 Ağustos Haftası - Derin - 08-14-2011 02:55 PM
Küçük ama sağlam getiri zamanı - Derin - 08-22-2011, 12:22 AM
Gezegen Seyri - Derin - 08-26-2011, 02:04 PM
29 Ağustos Haftası - Derin - 08-28-2011, 02:02 PM
Bu ay performansımızı artırıyor - Derin - 08-29-2011, 01:05 AM
Gezegen Günlüğü - Eylül 2011 - Derin - 08-30-2011, 10:27 PM
5 Eylül Haftası - Derin - 09-04-2011, 12:23 PM
Eylül Ayı Gökyüzü Hareketleri - Derin - 09-04-2011, 12:42 PM
Jüpiter etkisi hız kesiyor - Derin - 09-06-2011, 08:50 PM
İkizler / Yay Hattı Ay Düğümleri - Derin - 09-07-2011, 02:32 AM
12 Eylül Haftası - Derin - 09-11-2011, 09:56 PM
Güz 2011 - Derin - 09-17-2011, 01:53 PM
Sonbahar aylarına astrolojik bakış - Derin - 09-23-2011, 03:01 PM
3 Ekim Haftası - Derin - 10-03-2011, 01:39 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-12-2011, 02:19 PM
Kasım ayı gökyüzü hareketleri - Derin - 10-29-2011, 01:45 PM
Güneş Akrep'te - Derin - 10-29-2011, 02:21 PM
Akrep burcu neler getiriyor - Derin - 10-29-2011, 02:23 PM
Mars'ın Damgası - Derin - 10-29-2011, 02:26 PM
2012 erken geldi - Derin - 10-29-2011, 02:27 PM
Dünyamızın Durumu - Derin - 11-16-2011, 10:57 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Arkadaş - 11-21-2011, 10:10 PM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - ginka - 10-12-2011, 01:21 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - nisan15 - 10-12-2011, 01:28 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - Kıvılcım - 10-12-2011, 10:41 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,424 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,599 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Angel 462 675,805 06-02-2011 12:58 AM
Son Mesaj: ginka
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,703 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 17,145 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 14,375 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 18,299 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,436 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,700 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 26,903 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir