Değerlendir:
  • 43 Oy - 3.14 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #16
Haftaya Astrolojik Bakış - 17 Ocak Haftası
Çarşamba gecesi 29 derece Yengeç'te gerçekleşecek dolunay, ailevi ve milli temaları ön plana çıkartacak. Perşembe Güneş Kova'ya geçiş yapıyor, kolektif, bilimsel ve zihinsel konular vurgu kazanıyor. Güneş merkezli bakışla Dünya-Mars hizalanmasının gerçekleşeceği, Güneş-jeomanyetik aktivitenin dikkat çekeceği bir haftadayız! ...

20 Ocak Perşembe günü Güneş Kova burcuna geçiş yapıyor. Güneş bu burçta zarar görmektedir. Diğer taraftan, Güneş erildir ve Kova burcu da erildir. Bu en azından Güneş’in özelliklerini daha aktif şekilde ortaya koymasına yardım edecektir. Fakat genel anlamda, Güneş özellikleri burada doğru kullanılmamaktadır. Bu en başta egonun rahatça ortaya konulamayacağını gösterir. Tek başına kral olmaktansa, yönetimi başkalarıyla paylaşma arzusu hakimdir. Kova burcunun hareket özgürlüğü arzusu, sıcak doğadaki Güneş’in buradaki yerleşimi ile daha da vurgulanır. Kova burcu, bilgi hazinesine sahip olmak, onu korumak, farklı, yeni şeyler ortaya koyma arzusundadır. Güneş’in buradaki yerleşimi, bizleri bu konulardaki yeteneklerimizi daha fazla ortaya koymaya itecektir. Bu yerleşim, entelektüel ve bilimsel konulara ilgiyi çok körükleyecektir; zihinsel yaratıcılığı öne çıkaracaktır. Bu yerleşim aynı zamanda, idealist amaçlar peşinde, arkadaşlarla ve sosyal gruplarla birlikte, entelektüel ve orijinal konuların daha fazla ortaya konulması için kullanılacaktır.

Pazartesi gününün büyük çoğunluğunda İkizler burcunda hareket edecek olan Ay, iletişim ve fikir alışverişlerinin ön planda olacağı, başarıya zekamızı ve iletişim becerilerimizi daha aktif kullanmamız sayesinde ulaşabileceğimizi gösteriyor. Öğle sonrasındaki saatlerde yakınlaşan Ay-Neptün üçgeninin olumlu etkileri sayesinde duygularımızı daha iyi ifade edebileceğiz. Ama akşam saatlerine doğru ilerlediğimizde Ay-Uranüs karesinin tedirgin edici ve beklenmedik değişimlere açık bırakacak etkileri de devreye giriyor. Ardından gelecek Ay-Jüpiter karesi de bu gergin etkileri arttırıyor. Her ne kadar gün boyunca etkin olacak Güneş-Uranüs altmışlık açısının da tesiriyle yaratıcı ve öğrenmeye açık, yenilikçi ve değişime esnek olsak da, somut sonuç beklentisinde olduğumuz işleri aktive etmek için uygun saatlerde değiliz. 19:58’de son açısından ayrılacak olan Ay boşluğa giriyor ve 21.59’a kadar boşlukta kalıyor. Bu saatler arasında girişeceğimiz işler sonuçsuz, kararsız, belirsiz kalabilir.

Salı günü boyunca Yengeç burcunda hareket edecek olan Ay, duygularımızın ve sezgilerimizin ön plana çıkacağı bir günde olacağımızı gösteriyor. Ailevi, milli temaların da dikkat çekeceği, iletişimin aktif akacağı ve fikirsel çekişmelere açık bir gündeyiz. Gün boyunca etkin olacak Merkür-Plüton kavuşumu, dediğim dedik tavırlarımızla ve fikirlerimizde ısrarcı davranışlarımızla karşımızdaki kişiler üzerinde baskın olma arzusunda olacağımızı gösteriyor. Öte yandan, başkalarının ne düşündüklerini daha iyi sezebilir, olayların nasıl ilerleyeceğini daha iyi tahmin edebiliriz. Sabah saatlerinde Ay-Merkür karşıtlığının uzlaşma ve fikir birliğini zorlaştıran etkileri devrede olacak. Ardından Ay-Plüton karşıtlığı da etkinleşiyor. Öğle saatlerine kadarki süreçte, güçlü ve etkin kişilerle görüşmek, somut sonuçlar ortaya çıkması beklenen işlere girişmek, mücadele ve risk gerektiren işlere girişmek, seyahat etmek, ameliyata girmek, hoşgörü ve esneklik gerektiren işlere kalkışmak için uygun saatlerde olmayacağız. Öğleden sonraki saatlerde bu etkiler nispeten yumuşayabilir. Gece geç saatlerde Ay-Satürn karesinin engelleyici ve deprese edici özellikleri devreye giriyor. Şartları çok zorlamasak isabet ederiz…

Çarşamba günü boyunca Yengeç burcunda kalmaya devam edecek olan Ay, duygusal ve ailevi temaların, geçmişe yönelik ve sevgiyle ilgili kavramların öne çıkacağı bir günde olacağımıza işaret ediyor. Sabah erken saatlerde henüz Ay-Satürn karesinin gergin etkileri uzaklaşan ve azalan şekilde de olsa devrede olacak. Ama öğleye doğru saatlerden itibaren bu bloke edici etkileri aşmaya başlayacağız. Öğle sonrasında ve daha da çok akşamüzeri saatlerinde Ay-Jüpiter üçgeninin canlandırıcı, heyecanlandırıcı ve yeniliğe açık tutan etkileri devreye giriyor. İdari, politik ve kamusal kişilerle veya geniş büyük yetkilileriyle görüşmek, sosyal ortamlara katılmak, gizemli konularda eğitim almaya başlamak, değişimler yapmak, alışılmışın dışında ve yaratıcı, yenilik getiren ve keşfe açık işlere girişmek için uygun saatlerdeyiz. Saat 23:21’de Ay-Güneş arasındaki karşıtlık kesinleşiyor; dolunay gerçekleşiyor. Kadı-erkek ilişkilerinde, ebeveynlerle ilişkilerimizde, önemli etkin kişilerle ilişkilerimizde gerginlik ve zıtlaşmadan uzak kalmamızda fayda var. Öte yandan, son derece yaratıcılığa açık ve üretken saatlerdeyiz. Dolunay’ın hemen sonrasında Ay-Jüpiter üçgeni kesinleşecek ve yaratıcılık ve verimlilik had safhaya varacak!

Perşembe günü 00:16’da Ay Aslan burcuna geçiş yapacak. İdari becerilerimiz, kendimize güvenimiz ve açık kalpliliğimiz sayesinde başarılı olabileceğimiz bir gündeyiz. Güneş-Jüpiter altmışlığının da gün boyunca etkin olacak olması, kendine güven ve iyimserlik temasının etkinleşmesine yardımcı oluyor. Daha önce karşılaşmış olduğumuz sorunları aşabileceğimiz, zorlukların üstesinden gelebileceğimiz bir gündeyiz. Yaptığımız işlerle kendimizi tanıtmamız, kanıtlamamız da daha kolay olacak. Finansal, sosyal ve adaletle ilgili konularda başarı elde edebilir, uluslar arası işlerde daha hızlı ilerleyebiliriz. Sabah erken saatlerde kesinleşecek ve öğle saatlerine kadar etkisini gösterecek Ay-Mars karşıtlığı, kaza ve sakarlıklara açık olacağımızı, gereksiz tartışmalardan ve duygusal çıkışlardan uzak kalmamız gerektiğini göstermekte. Sabah saatleri yeni riskler almak, seyahatler yapmak, vücudu zorlayacak sert işlere girişmek için uygun gözükmüyor. Öğle sonrasındaki saatlerde ise iyimser etkiler daha etkinleşiyor. Akşamüzeri saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başlayacak Ay-Venüs üçgeni, özel ve sosyal ilişkilerimizde şanslı saatlerde olacağımıza işaret ediyor. Akşam ve gece saatleri, aşkla ilgili konular, evlilik, alışverişler, eğlenceli aktiviteler için gayet olumlu gözüküyor.

Cuma günü boyunca Aslan burcunda hareket edecek olan Ay, kendine güven, coşkunluk ve hayattan keyif alma enerjisini güçlü kılıyor. Sıcak ve spontane davranmamız, dürüst ve açık olmamız sayesinde başkalarının dikkatini çekebiliriz. Sabahın erken saatlerinde etkin olacak Ay-Satürn altmışlığı, öğle saatlerine kadar atacağımız adımlardan kalıcı sonuçlar alabilmemize yardımcı olacak. Keza Güneş-Jüpiter altmışlığının da olumlu, destekleyici etkilerinin devam edeceği bir gündeyiz. Yaptığımız işlerle kendimizi tanıtmamız, kanıtlamamız da daha kolay olacak. Finansal, sosyal ve adaletle ilgili konularda başarı elde edebilir, uluslar arası işlerde daha hızlı ilerleyebiliriz. Akşam saatlerinde ise, Ay-Neptün karşıtlığının çözücü ve yanıltıcı etkileri devreye girmeye başlıyor. Yanlış kararlar alma, hayal kırıklığına uğrama gibi risklerimiz mevcut. Yediğimize, içtiğimize dikkat etmeli, özellikle ilaç alımı veya tedavisinde dikkatli olmalı, danışmadan işe kalkışmamalıyız. 20:58’de boşluğa girecek olan Ay, gece boyunca boşlukta ilerleyecek. Somut ve kalıcı sonuçlar almamız zor gözüküyor gece boyunca…

Cumartesi 01:11’de Başak burcuna geçiş yapacak olan Ay, olayları dikkatli analiz edebilmemiz ve ayrıntılara odaklanmamız sayesinde başarılı olabileceğimizi gösteriyor. Sabah saatlerinde etkinleşecek Ay-Plüton üçgeni, fikirlerini harekete geçirmek ve somutlaştırmak, güçlü ve etkin kişilerden destek almak, ilişkilerde derinleşmek, irade gerektiren işlere girişmek, mücadeleye başlamak, ısrarla takip etmeyi gerektiren işlere kalkışmak için uygun zamanlarda olduğumuzu gösteriyor. Gün boyunca etkin olacak bu açının ardından Ay-Merkür ile üçgen açıya yakınlaşacak ve akşam saatlerinden itibaren fikirlerimizi daha iyi ifade edebileceğimiz, karşımızdaki kişileri üzerinde karizmatik etki bırakacağımız saatlerde olacağız. Zihinsel odaklı işler, eğitim, öğrenme, zikir çalışmaları yapmak için ideal bir gündeyiz!

Pazar günü boyunca Ay Başak burcundaki hareketine devam ediyor. Detayları iyi yakalamalı, ama fazla evhamlı, titiz ve eleştirel davranarak başkalarının canını sıkmamaya özen göstermeliyiz. Sabah saatlerinde henüz etkin olacak Ay-Venüs karesi, yeme içme konusunda dikkatli olmamız gerektiğini, özel ve sosyal ilişkilerimizde stres yaşama olasılığımızı gösteriyor. Ama yine de gün boyunca etkin olacak Venüs-Satürn altmışlığının sabır ve olgunluğu ön plana çıkartan olumlu etkileri sayesinde, ilişkilerimizde daha yapıcı olarak yönlendirebileceğiz. Fakat akşam saatlerinde bu konuda zorlanmalar yaşama olasılığımız da çok yüksek. Ay-Uranüs karşıtlığı etkinleşiyor ve gece saatlerine de yansıyor. Ani ve beklenmedik durumlarla karşılaşabilir, duygularımızı gereğinden abartılı ifade edebiliriz. Ailevi ilişkiler, kadınlarla ilişkiler konularında özen göstermeli, kazalara ve sakarlıklara yol açabilecek aceleci ve özensiz hareketlerden kaçınmalıyız.


Öner Döşer
01-16-2011 03:13 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
2011 tüyoları - Derin - 01-01-2011, 03:51 AM
Türkiye İçin Aylara Göre Değerlendirme - Derin - 01-01-2011, 04:05 PM
Ocak Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 01-01-2011, 08:21 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 3 Ocak Haftası - Derin - 01-02-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 10 Ocak Haftası - Derin - 01-09-2011, 05:34 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 01-09-2011, 06:02 PM
10 Ocak Haftası - Derin - 01-11-2011, 02:59 AM
2011'in anahtar zamanları - Derin - 01-11-2011, 09:37 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 17 Ocak Haftası - Derin - 01-16-2011 03:13 PM
Kısaca 24-30 Ocak Haftası Astrolojik Etkiler - Derin - 01-23-2011, 03:22 PM
Kova, biz ve birlik - Derin - 01-23-2011, 03:32 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 24 Ocak Haftası - Derin - 01-23-2011, 08:10 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 30 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 07:37 PM
31 Ocak Haftası - Derin - 01-30-2011, 08:47 PM
Şubat 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 01-31-2011, 09:50 PM
Şubat Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 02-04-2011, 06:22 PM
07 - 13 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-05-2011, 07:44 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 7 Şubat Haftası - Derin - 02-06-2011, 03:40 PM
14 - 20 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-11-2011, 08:36 PM
13 Şubat Haftası - Derin - 02-13-2011, 11:40 PM
21 - 27 Şubat 2011 Haftası - Derin - 02-18-2011, 08:40 PM
Balık Burcu ve 21 Şubat Haftası - Derin - 02-21-2011, 09:35 PM
28 Şubat Haftası - Derin - 02-27-2011, 10:14 PM
Mart 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-02-2011, 01:59 AM
Mart Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 03-02-2011, 02:03 AM
07 - 13 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-06-2011, 06:41 PM
7 Mart Haftası - Derin - 03-06-2011, 10:02 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 14 Mart Haftası - Derin - 03-13-2011, 09:15 PM
14 - 20 Mart 2011 Haftası - Derin - 03-15-2011, 01:19 AM
Bu ne şiddet - bu ne celal ! - Derin - 03-20-2011, 02:51 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 21 Mart Haftası - Derin - 03-20-2011, 09:20 PM
Ne Hak ettiysen O ! - Derin - 03-22-2011, 08:23 PM
Uyarı ! Dikkat Çeken Tarihler - Derin - 03-23-2011, 08:18 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 28 Mart Haftası - Derin - 03-27-2011, 10:40 PM
28 Mart 2011 - 03 Nisan 2011 - Derin - 03-30-2011, 09:24 PM
Nisan 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 03-31-2011, 08:59 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 4 Nisan Haftası - Derin - 04-04-2011, 03:21 PM
Denge ve acele çelişkisi - Derin - 04-04-2011, 03:23 PM
Nisan Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 04-09-2011, 03:50 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 11 Nisan Haftası - Derin - 04-10-2011, 10:33 PM
Öfke ve Birlik Özlemi - Derin - 04-13-2011, 08:33 PM
18 - 24 Nisan 2011 Haftası - Derin - 04-18-2011, 10:24 PM
Haftaya Astrolojik Bakış - 25 Nisan Haftası - Derin - 04-24-2011, 07:54 PM
25 Nisan Haftası - Derin - 04-26-2011, 12:35 PM
Mayıs 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 04-30-2011, 11:14 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 2 - Nisan Haftası - Derin - 05-01-2011, 07:59 PM
1 Mayıs - Derin - 05-01-2011, 11:58 PM
Ay takdikleri bu hafta - Derin - 05-03-2011, 12:14 PM
Mayıs ayına genel bir bakış - Derin - 05-04-2011, 02:12 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 9 Mayıs Haftası - Derin - 05-08-2011, 12:26 PM
Gelecek Şimdi - Derin - 05-10-2011, 02:30 PM
24 Mayıs Haftası - Derin - 05-23-2011, 05:10 PM
Ay Boğa burcunda küçülmekte - Derin - 05-29-2011, 01:40 PM
Haziran 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 06-01-2011, 12:28 AM
Haziran Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 06-06-2011, 02:50 PM
27 Haziran Haftası - Derin - 06-29-2011, 05:49 PM
Temmuz 2011 Gezegen Hareketleri - Derin - 07-01-2011, 10:39 PM
Temmuz ayına genel bir bakış - Derin - 07-02-2011, 11:37 AM
Haftaya Astrolojik Bakış - 4 Temmuz Haftası - Derin - 07-03-2011, 03:49 PM
Finans piyasalarına dikkat edilmeli - Derin - 07-16-2011, 02:15 PM
Mars Transitleri ve Yakın Geleceğimiz - Derin - 07-31-2011, 02:03 PM
Ağustos 2011 Gezegen hareketleri - Derin - 07-31-2011, 10:08 PM
Ağustos Ayına Genel Bir Bakış - Derin - 08-01-2011, 02:03 PM
Haftaya Astrolojik Bakış 1 Ağustos Haftası - Derin - 08-01-2011, 02:06 PM
Güneş Bilinçliliği - Derin - 08-07-2011, 09:06 PM
Küçük ama sağlam getiri zamanı - Derin - 08-22-2011, 12:22 AM
Gezegen Seyri - Derin - 08-26-2011, 02:04 PM
29 Ağustos Haftası - Derin - 08-28-2011, 02:02 PM
Bu ay performansımızı artırıyor - Derin - 08-29-2011, 01:05 AM
Gezegen Günlüğü - Eylül 2011 - Derin - 08-30-2011, 10:27 PM
5 Eylül Haftası - Derin - 09-04-2011, 12:23 PM
Eylül Ayı Gökyüzü Hareketleri - Derin - 09-04-2011, 12:42 PM
Jüpiter etkisi hız kesiyor - Derin - 09-06-2011, 08:50 PM
İkizler / Yay Hattı Ay Düğümleri - Derin - 09-07-2011, 02:32 AM
12 Eylül Haftası - Derin - 09-11-2011, 09:56 PM
Güz 2011 - Derin - 09-17-2011, 01:53 PM
Sonbahar aylarına astrolojik bakış - Derin - 09-23-2011, 03:01 PM
3 Ekim Haftası - Derin - 10-03-2011, 01:39 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Félicé - 10-12-2011, 02:19 PM
Kasım ayı gökyüzü hareketleri - Derin - 10-29-2011, 01:45 PM
Güneş Akrep'te - Derin - 10-29-2011, 02:21 PM
Akrep burcu neler getiriyor - Derin - 10-29-2011, 02:23 PM
Mars'ın Damgası - Derin - 10-29-2011, 02:26 PM
2012 erken geldi - Derin - 10-29-2011, 02:27 PM
Dünyamızın Durumu - Derin - 11-16-2011, 10:57 PM
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri - Arkadaş - 11-21-2011, 10:10 PM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - ginka - 10-12-2011, 01:21 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - nisan15 - 10-12-2011, 01:28 AM
RE: KOÇ BURCUNDA DOLUNAY - Kıvılcım - 10-12-2011, 10:41 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,422 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,599 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Angel 462 675,805 06-02-2011 12:58 AM
Son Mesaj: ginka
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,703 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 17,145 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 14,375 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 18,299 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,436 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,700 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 26,903 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir