Değerlendir:
  • 44 Oy - 2.52 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jüpiter - Uranüs Açıları
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #1
Jüpiter - Uranüs Açıları
* Beklenmedik gelişmelerin , sürpriz iniş ve çıkışların göstergesi olan bir kombinasyondur.

* Kişinin hızla artan bir farkındalığa sahip olması , geleceğe dair isabetli öngörüler yapabilmesi gibi artılarından söz edebiliriz.

11-24-2010 10:54 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ginka
Kayıtsız

 
Mesaj: #2
Yorum: Jüpiter - Uranüs Açıları
jüpimin hem venüsle hem uranüsle 60lık açısı var bu 60lık açı bile etkili sanırım söylenenler bana uyuyo verygood hızlı farkındalık kazanma çok hoşuma gidiyo kendime geliyorum bi anda :D
11-24-2010 11:02 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Tuğçe Çevrimdışı
Venus Vip
*****
Venus Vip
lt=
Mesajlar: 723
Üyelik Tarihi: Dec 2008

Rep Puanı: 30

Mesaj: #3
RE: Jüpiter - Uranüs Açıları
jüpiter uranüsle olumlu görünümdeyse akla ilk gelecek olan mirastır özellikle jüpiter güçlüye yıldızlar biri ikinci veya sekizinci evde bulunuyorsa miras gelecektir.bu açılar iştede başarı verecektiryeni konuları denemek zevk ve bolluğa neden olacaktır.bu arada uranüsün jüpiterle birleşmesi veya paralel olması fena sayılmaz haritada olumlu açılar veya güçlü yızdızlar varsa başarıyla parada verebilir

jüpiter uranüsle olumsuz görünümdeyse:akla ilk gelecek olan para kaybıdır.bu açılar iştede başarı vermezler,parayı elde etmek güçtür,gelecek miras ..vb tehlikeye girebilir.bu kişilerin spekülasyon ve kumardan uzak durmaları gerekir
11-25-2010 04:19 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Arkadaş
Kayıtsız

 
Mesaj: #4
RE: Jüpiter - Uranüs Açıları
Koç burcunda ilerleyen Uranüs sayesinde, yaklaşık iki yıldır Jüpiter'im yoğun çalışıyor. Bu açı, belki başıma gelen en güzel şeydir. Uranüs hep Koç burcunda kalsa olmaz mı? gülücük
10-03-2014 11:41 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zeynepelif Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 292
Üyelik Tarihi: Apr 2015

Rep Puanı: 21

Mesaj: #5
RE: Jüpiter - Uranüs Açıları
Hem Jüpiter hem de Uranüs ruhun mesafe ve özgürlük isteyen yönlerini sembolize eder. Bir araya geldiklerinde, bu gereksinimler genellikle çok vurgulanmış bir özellik olur. Bu, fiziksel, duygusal ve zihinsel düzeylerde de geçerlidir. Son derece bağımsız bir kombinasyondur, özgür ve çoğu zaman radikal düşünme, radikal fikir ve inançlar verir. Gerilimli açılara ve kavuşuma odaklanıldığında, kişilikte genellikle güçlü bir özgünlük ve karşıtlık vardır. Açı türü ne olursa olsun, Jüpiter kişinin Uranüs'e özgü konularını ve özelliklerini genişletir. Bu yüzden kişinin hayatının en azından küçük bir köşesinde başkaldırmaya yönelik çok büyük bir ihtiyaç olması olasıdır. Uranüs inatçı ve boyun eğmeyen davranışları niteler ve Jüpiter'le temas ettiğinde bunlar ikiye katlanabilir ve oldukça fanatik olabilir.
Bu açıların amacı ve başlıca yararı çoğu zaman toplumun demode olmuş (siyasi, dinî veya daha başka) inançlarını sarsmakla ve bu inançların muhafaza edilmesinde çok defa geçerli olan çifte standartları teşhir etmekle ilgilidir.
Diğer her şeyin ötesinde, bu kombinasyon, gerçeklik kavramıyla inanç ve anlam kavramlarını bütünleştirmekle ilgilidir. Jüpiter-Uranüs kişileri hayatta anlamı çoğu zaman görünüşe göre daha sıra dışı veya ortodoks olmayan kanallarla, örneğin astrolojiyle bulurlar. Jüpiter-Uranüs kişisinin bazen unutabileceği şey, onların gerçeğinin diğerleriyle aynı olmayabileceğidir.
Bazen bu geleneksel dini bir inanç olabilir. Kişi böyle hissettiğinde, bundan özgürleşmek için genellikle güçlü bir dürtü sergileyecektir. Bazen ev halkını veya okul ortamını saran bir tür ahlaki şifre olabilir. Hal ne olursa olsun, buna başkaldırmak için çoğunlukla güçlü biçimde hissedilen bir ihtiyaç vardır. Eğer din konusuna odaklanırsak, kişi, çoğu zaman, dinlerin ikiyüzlülüğü olarak gördüğüyle ilgilenir. Örneğin kurum içindeki refah ile dünyadaki büyük sefalet karşıtlığıyla. Ya da dini kurumların ahlaki duruşunun sınırlılığı olarak gördüklerine dikkatini çevirebilir.
Bu kombinasyonun ateistler ve agnostikler, dinden özgürleşmek isteyen insanlar arasında yaygın olması şaşırtıcı değildir. Bunlar ister dini ister siyasi olsun daha az ortodoks, görenek dışı ve radikal inançlara katılan insanların haritalarında da bulunacaktır.
Kişi yeni inançlarının peşinden giderken, bazen bunlarla ilgili olarak, başlangıçta aşırı bulup özgürleştiği eski inançlarının kat be katı fanatik hale gelebilir. Bazı Jüpiter-Uranüs kişileri kendi siyasi ve dinî arka planlarının çevresinde kalırlar, fakat değişim isteyen asiler olarak sistem içinde radikal olurlar.
İşin içindeki gezegenlerin karakteri düşünülünce çok az şaşırtıcı olarak, Jüpiter-Uranüs kişisi inanç sistemi her ne olursa olsun, özgürlük ve kişisel serbesti konularında çoğu zaman güçlü kanılara sahiptir. Bu insanlar ilerlemeci eğitim reformlarının sadık destekçiIeri de olabilirler.
Jüpiter-Uranüs kişisi heyecanla ve alışılmadık yerlere yaptığı ani gemi/uçak yolculuklarıyla büyüyüp gelişebilir. Zihinsel ve fiziksel olarak geniş açık alanlara sempatisi vardır.
Genel olarak, bu açılara sahip olan kişiler farklı halklarla ve kültürlerle ilgilenirler. Bu, bir antropolog için iyi bir kombinasyondur. Jüpiter-Uranüs kişileri içine doğduklarından farklı kültürlerin inanç ve geleneklerini bazen kendilerine daha yakın hissederler. Eğer Ay ya da 4.ev veya yöneticisi işin içindeyse, özellikle böyle olması olasıdır.
Jüpiter-Uranüs bazen ani şans vuruşlarıyla ilişkilendirilir. Ebertin, bu kombinasyonun 'gerilimin veya baskının birden salıverilmesi' ile ilgili olduğunu söylemiş ve 'Tanrıya şükürler olsun' oluşumu diye adlandırmıştır.
Bu kombinasyonun örnekleri arasında kavuşum açısı olan kaşif ve antropolog Thor Heyerdahl, işçi sendikası lideri Arthur Scargill (kare), Ken Livingston (kare) ve Nelson Mandela (karşıt) sayılabilir.

ALINTIDIR.

Haritam=>> https://i.hizliresim.com/aYWPoQ.png
02-27-2017 11:13 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Feslegen Dışarıda
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 214
Üyelik Tarihi: Dec 2017

Rep Puanı: 8

Mesaj: #6
RE: Jüpiter - Uranüs Açıları
Jüpiter-uranüs 135liği bilgilenme isteğinde kısıtlama verir mi?
Yoksa merkür ve venüsümün retro olmasından mı? (venüs-jüpiter tembellik etkisi mesela)
Şuan transit uranüsten aldığım üçgen açı iyi geldi bana bu anlamda biraz ama normal şartlarda araştırmaktan kolay sıkılan biriyim, hoşuma gitmiyor pek bu durum, belki alakası yok ama aklıma bu açı geldi bir an.
Şu transit uranüs hep bu konumda kalsa keşke, retrolarıma pek iyi geldi özellikle(üçgen açı) gülücük Ve yükselenimdeki jüpiter..

Bilgili değil, ilgili.
07-26-2018 03:49 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Jüpiter Açıları Angel 88 164,858 04-10-2019 01:53 PM
Son Mesaj: merkür_yen
  Haritada Jüpiter ve Saturn'ün Kavuşum Yapması salmakis 10 52,262 03-26-2018 08:15 PM
Son Mesaj: Ahmeedd
  Jüpiter - Neptün Açıları astrosohbet 7 21,262 03-14-2018 03:39 AM
Son Mesaj: Beyazcık
  Jüpiter - Plüto Açıları astrosohbet 42 64,683 03-04-2018 02:32 PM
Son Mesaj: idrilhawke
  Jüpiter - Satürn Açıları astrosohbet 51 67,560 07-12-2017 03:53 PM
Son Mesaj: BayanKararsız

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir