Olaya değişik bir bakış sunmak istiyorum.
Fransızların öve öve bitiremedikleri kırımızı şarap kültürü Le Cordon Bleu vb cins üzümler ve şaraplar...
Alası olmakla birlikte özellikle Ankara ve yozgat tarafında Öküz gözü ve Boğazkere'de fazlasıyla vardır.
Nitelikleri klasik şarap tüketicileri tarafından tescil edildi bir yerlerde birinci satışarında mevcut hal söz konusudur..
Her şeyin pazarlama ve alış-veriş(Ticaret kuralı) üzerine olduğu bu boyutta....
Fransızların iklim şartları ve savaş (uzun yıllar saklama gerekliliğ)...su içeceği ürettirmiştir....
Gelelim neden tüketilir...Sabah ayazında işçilerin çalışabilmesi için 1 şişe şarap baget ekmek adını şuan hatırlayamıyorum bacon yada buna benzer bir soğuk et( domuz,ve sığır karışımıdır sucuğa benzer çiğ tüketir)
Kırmızı her yiyecekte bulunduğu kadar kırmızı şaraptada antioksidan bulunur...
Mısırdan bu yana bir hayli gelişti kimya sanayi
) eczacılık
Daha etkili anti oksidanlar var artık....
Güne bir bardak kırmızı şarapla başlayın vs hikayesinin dayandırılmaya çalışıldığı yer burası ...
Sağlık gibi görünsede şatış politikası ( Normal bir şey)
Gelelim bir bardak şarap aldığımda neler olduğuna ....
Bedenin kendi akış mekanizması vardır..
Kendisi gerekirse alkol üretir....bazı kimyasal reaksiyonlar sonucu ester miktarda kreps döngüsü vs..gibi
Bunun dışında siz hazır aldığınızda...
Vucüt termostati sayılan karaciğerde toksit olarak algılanır alkol..inhibe etmek için ekstra enerji buda ekstra yorgunluğa eştir...
Norosimiter madde yani sinaps geçirgenliği sağyan horman dengesi alkol varlığında askıya alınır...
Kısaca beyini pause yaparsınız...bu yüzden omur ilik soğanı (denge merkezi) tek başına kontrolda yetersiz kalır)
Şaşkın tavuk gibi sallanırsınız...
Beyin offline olmuştur...
Madde oranı azalıncaya kadar devreye girmez..Bunun içinde bir şeyler dışarı çıkarmanız gerekir..
Sonra mide içi HCL alkolle sarmaş dolaş olup sizin midenizi alt üst edebilir....
Beyin tüm sistemlerin kontrol mekanizması olduğundan bütün mental hayvan vasıfları daha kolay yüzeye vurur...
İç güdüler gibi yemek istediği cinsellik..öfke,ağlama sinir nöbetleri,ağlama,...
Hepsi kutusundan ortaya çıkar ..
Kas kullanımı çok düşer bu yüzden akollu iken refleskleriniz eski hızında çalışmaz...freni boşalmış araba gibi....
Yeşil ay vs ...
Dozu yada uygun kullanımı ...
Bira ve türevleri ....
Hiç kullanmayan bir insan bünyesine neler yapabilir bunun örneği.....
Bir kutu bira ...50 ml sanırım ticari paketleme oaranı ansayamıyorum....
Kırmızı bira yani normal birada alkol oranı %5 iken kırmızıda oran % 9 kadar yükselebilir...Marka ve yapılış şekline göre...
Normal biradaki oran öksürüp şurubundaki yada gazozdakine hemen hemen eştir...
Hiç kullanmayan kullanması yada kullanmaması etken değil aslında bir fincan alkolden bile zehirlebilir...
Bu karaciğeri ile bağıntılı...
Alkolik tiplerin hepsinin alkol banyosu yaptığı idda edilemez... 1 ÇAY BARDAĞI ile bile küçük dağları yaratabilirler...
Dozu yok bu işin kendini kadırması var...
Gazetelerde 1 kutu kırmızı bira oda arkadaşını yaralayanları ....
Bunların yazılması 4.Murat düşüncesinde olunduğundan değil...
Sadece bu konun hassasiyetinden ....
Bunların yapımı saklanması üretimi bir iş konusudur...
Bedene etkileri tıpın konusu...
Topluma zararı rahatsızlığı güvenliğin....
Kişinin kendine zararı ise... kredi kart reklamındaki gibi hesaplanamaz
Neptün yenlik bu konuda yıldırım aslında demiş neptün ve ay ....evet su ike alakalı..
Biyokimya olarak baktığımızda ise karaciğer (yay) gizli olarak görünüyor....
Sonuçta karaciğer sorunu olan kişiler en az akli dengesini yitirilmiş insanlar kadar hassas olur.....
Doz kısmına hiç katılmadığımı ve bunun gerçeği yansıtmadığını söylemeden geçemeyeceğim ...
Sevgiler....