Değerlendir:
  • 11 Oy - 2.73 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gazetecilik
Yazar Mesaj
SoL@RÎ$ Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 197
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 2

Mesaj: #11
Cvp: RE: Gazeteciler-Köşe Yazarları
aeon Yazılan:uğur mumcu ;
merkür başak burcunda
başak burcundaki merkür , kişiye yazım kabileyeti ,kelimelerle oynama gücü verecektir.harflerle güzelce oynamak, meramını anlatmak , ayrıntıları es geçmeyen bir zihin yapısı.
tasnife muhtaç bilgi ,söz konusu olduğunda merkür başaktan iyi bir oyuncu olmayacaktır.karmaşık konuları düzenleyip , sapla samanı birbirinden ayıracaktır.

mumcunun merkürü marsla kavuşum yapmış.mars ciddi bağlantılar yaptığı gezegeni yükssek enerjisinden nasiplendirir. merkür ile ; zihin aktifleşir ve zihinsel aktivitelerde yorulmak bilmeden çalışabilir.
üstelik bu kavuşum başak gibi yazma çizme ,analitik düşünceyle ilişkilendirilen bir burçta olması bir yazar için iyi bir konum olabilir.başak zihinsel konularda dayanıklı bir burçtur.sıkılmadan uzun süre dizini kırıp çalışabilir.
toprak üyeleri temsil ettikleri alanlarda dayanıklıdır.
öte yandan bu kavuşuma 90 derece bakan bir satürn(ikizler ) görüyoruz. saturn bulunduğu burcun konularını ve açı yaptığı gezegenleri kısıtlar.ancak ; kişi bunun üstüne giderse başarılı olacaktır.ve bu başarı kalıcıdır.ama zor gelir ve ter kokar...
tıpkı sırtında yükle bayır çıkmaya alışmış bir insanıın , yükünü attığında bayırı bir tazı gibi koşması gibi
bu kavuşuma 90 yapan saturn onun enerjisini düzenlemiş.marsın yüksek enerjisinin savrukluğunu gidermiş.
ona inatçı bir enerji kazandırmış.ancak ; mars enerjisi biraz sabırsız ve dağınıklaşmaya müsaattir.işte bu 90 derece onu kısıtlamakla beraber bir düzene sokmuş.

saturnun hangi burçta olursa kendimizi o konularda kendimize güvensiz hissederiz.mumcunun saturnü ikizlerde , ikizler konularında çok çalıştığının bir ifadesi olabilir.belki başak potansiyeleinden aldığı yazım yeteneğiyle bu konunu üstüne gitmiş ve saturn duvarını tırmanmıştır.
genellikle yazıları oya gibi işlenmiş düşünülerek yazılmış yazılardır. öyle boş beleş yazılar değildir.tarzıyla ayrıntıları gözünden pek kaçırmaz ve lafı gediğine koyar.ayrıntıcı ve analizci yapısı kendini belli eder.ve marstan gelen saldırgan yapı artı başağın dilinin ağırlığı kendini hemen hissettiriyor.
marsı başak kostümü giymiş

böylece mücadele tarzıyla başak özelliklerini kullanıyor.ayrıntılardan bütüne ulaşma araştırmacılık gibi...
artı saturnle olan 90 enerjisi kısıtlamakla beraber inatçılaştırır.
başak potansiyelinin en büyük özelliği dürüstlük ve araştırmacılıktır ki bu konuda yazmıyorum.
doğruları yazarken ölen( pkk konusunda ) bir araştırmacı gazeteci ...
mumcunun bir özelliği de idealistlik.
bunu incelemeye çalıştım.
jupiter - neptün arasında 70 derecelik bir bağlantı var. jupiter - neptün bağlantıları kendini kurtarıcı olarak görme , inandığı davada kendini feda etme duyguları verebilir.
ayrca orada galiba bir YOD var ama bu beni aşar gülücük

teşekkürler güzel yorumları okurken keyf aldım aeon haritamla ilğili yorumlarını sabırsızlıkla bekliycem dil çýkarma

<3<3<3<3 Değişmeyen Tek Şey "" Degişimin"" Kendisidir <3<3<3<3


ємѕαℓѕiz ∂üşℓєя ask
08-24-2009 01:35 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #12
RE: Gazeteciler-Köşe Yazarları
emin çölaşan-

güneş balık burcunda ve neptünden karşıt açı almış.
çölaşanın idealizme yatkın ve zaman zaman neptünün gölgeleriyle karşılaşan bir insan olduğu ortada.kişi kendisini
birşeylere inandırmaya yatkın olur.kendisini bir kurtarıcı olarak algılama , kendini feda ederek ve bununla ego tatmini yaşamak.( bakın kovulduk ey halkım unutma bizi gülücük) ) tüm bunlara destek çıkan geniş açılı bir jupiter de yorumu destekler nitelikte . egonun artması + balık özelliklerini genişlemesi ...

ay kova burcunda.
kova burcunda aya sahip bir insan , kova konularını doğuştan bilecektir.kova konuları nedir ? muhalif olma , fikirlerinde direnme ve kısıtlanmaya gelememek ...
ayrıca bir vurgu daha var; ay uranüs karesi ay kovası özelliklerini çok fazla arttırmış.
ay kovası merkürle kavuşum yapmış. duyguları ve düşünceleri arasında güçlü bir bağ olduğu gerçek.duygularıyla düşüncelerini bir bütün olarak algılamak.
ayrıca ay satün karesinede sahip ki böylece duygusal ifadeler zorlanacaktır.duyguların duvara çarpması ...

tüm bunların dışında merkürü kovada. kovadaki merkür güçlü çalışır ve kendini iyi ifade eder .ancak , merkür kovası muhalif düşünmeyi sever..herkesin gittiği yoldan gitmek kova arazisine düşen gezegen için hakarettir. inatçıdır fikirlerinin arkasında durur ve ( mars ; pluton ) gibi diğer faktörlerde varsa kalp kırıcı ve sivri dilli olacaktır.
merkürün açılarına geçersek ;
mars ikizlerinden 7orbluk bir kare var.onun iyi bir ağızdalaşı yarışmacısı olacağını işareti.sivri dilli ve yüksek hız ve enerjiye sahip zihin. tüm bunlara ayrıca 90 derecelik uranüs roketi eklediğimizde emin çöl aşan için muhalif düşünmeyi ve otoriteyle sorunları normal karşılamalıyız.ayrıca bu açı onun zihinsel hızını çok arttığının ve yıkıcı olma potansiyeli taşıdığını gösterir.
ancaaak ,
uranüs ve marstan gelen bu yüksek enerji saturnle disipline edilmiş.saturn açısı bu enerjisyi kısıtlamkla birlikte , konsantrasyon kabiliyeti ve muhakeme gücü verecektir.aksi halde zihin yapısı çabuk dağılan ,hemen sıkılan bir yapıya sahip olacaktır.

jupiter ikizler burcunda.
ikizlerde düşen bir jupiter gerçeği vardır.ancak bir yazarsanız ,ikizler burcundaki jupiter güzeldir. sizi ikizler konularında ( yazma çizme potansiyeli ) şanslı yapacaktır.ikizler alanında dünyaya donanımlı gelmişsiniz demektir.

mars ikizler burcunda
mars ikizler ünüformasıyla savaşaıyor.hareketli ve kafası fazla çalışan ve iletişimle enerjisini harcıyor.ve bu marsın merkürle 90 derce yapması yine bir vurguya işaret.
ve bu mars yine uranüsle ve jupiterle kavuşmuş. haritasında çok fazla huzursuz edici enerjiler mevcut, kavgacı yapısını bunlara bağlıyorum.

bir yazar için pek şanslı potansiyellere sahip .ancak ; şans hayatta başarının altın anahtarı olmayabilir.uğur mumcunun potansiyeliyle arada güzel bir fark var.
mumcunun satürnü ikizlerde , çölaşanın jupiteri ikizlerde. ikisinin yazıları arasında bence dağlar kadar fark var.
mumcu saturnu ve başak potansiyelini kullanarak daha kalıcı ve titiz işler yapmış .
çölaşansa çok kalıcı olamamış.hep çalakalem , kavga dövüş vs.
08-24-2009 02:54 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #13
Cvp: RE: Gazeteciler-Köşe Yazarları
SoL@RÎ$ Yazılan:teşekkürler güzel yorumları okurken keyf aldım aeon haritamla ilğili yorumlarını sabırsızlıkla bekliycem dil çýkarma

teşekkür ederim.
haritana müsait olduğumda bakarım.
08-24-2009 03:01 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
SeLiN Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 332
Üyelik Tarihi: Jan 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #14
Cvp: RE: Gazeteciler-Köşe Yazarları
Sagittarius Yazılan:
aeon Yazılan:
SoL@RÎ$ Yazılan:teşekkürler güzel yorumları okurken keyf aldım aeon haritamla ilğili yorumlarını sabırsızlıkla bekliycem dil çýkarma

teşekkür ederim.
haritana müsait olduğumda bakarım.

bende istiyorum lütfen ya

ben bir deneme yapıyorum senin için doğum haritası analizi bölümünde oradan okuyabilirsin canımgülücük
08-24-2009 07:57 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir