Değerlendir:
  • 14 Oy - 3.71 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mahşeri Cümbüş
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #11
RE: Mahşeri Cümbüş
özlem ile dilek ikilisinin bir arada bomba olduğu yorumlarını yapacaktım ki bu geceki mahşer ekibinde ikisi yanyana ;) bunlar her hafta ekip değiştiriyor. özlem-dilek ikilisinin sinerjisi bence bambaşka ;)
iyi seyirler efendim gülücük

11-09-2008 12:54 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #12
Cvp: Mahşeri Cümbüş
Ben hiç izlemedim sizde böyle anlata anlata meraklandırdınız.gülücük
Ben de bir defa izleyeyim ki kişiler hakkında bir fikrim olsun.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
11-09-2008 12:57 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #13
Cvp: Mahşeri Cümbüş
Özlem ve Dilek şovdan örnekler ;

http://www.vidivodo.com/116033/mahseri-cumbus-duyamadim


http://www.vidivodo.com/115944/mahseri-cumbus

------------

izlediğim kadarıyla ekibin dinamosu olarak özlem-dilek ikilisini gördüğümü söyleyebilirim. bir aradayken birbirlerini nasıl etkilediklerine dair küçük bir sinastri-sinerji çalışması yapalım istedim.

* her ikisininde Güneşleri arasında 120 derecelik hoş bir enerji akışı var. (Başak ve boğa burçlarında) Toprak elementindeki bu hoş bağlantı için ne söyleyebiliriz ,,,

birbirlerine özgüven veriyorlar , canlılık katıyorlar , element toprak olduğundan oyunlar esnasında kolay dağılmıyorlar diyebiliriz.

* her ikisinin de venüsleri arasında 120 derecelik hoş bir enerji akışı var. (ikizler ve terazi burçlarında) Hava elementinde ki bu hoş bağlantı için ne diyebiliriz ,,,

birbirlerini eğlendiriyorlar , birbiriyle oynamaktan keyif alıyorlar (sevgililer arasındaki venüs-venüs bağlantılarında oynaşmaktan keyif alıyorlar yorumu çıkabilir hehee )

* özlem'in Ay burcu Kova ve Dilek ise Ay - Uranüs Kavuşumuna sahip yani her ikiside Uranüsyen duygulara sahipler.. kıvrak reaksiyonlar gösterilmesinin temel şart olduğu tiyatral oyunlarında her ikiside Uranüsyen tepkilerle izleyiciyi şaşırtmayı seviyorlar..

* bu 3 uyumlu sinerjinin yanında birde gerilimli enerji akışı görünüyor özlem - dilek ikilisinde..

özlem'in aslan burcundaki marsı ile dilek'in boğa burcundaki güneşi arasında KARE açı gerilimi var. Sinastride güneş-mars kareleri DİNAMİK BİR İLİŞKİYE işaret eder.

ben şöyle bir ayrım getirebilirim güneş-mars karesiyle ilgili ;

duygusal ilişkilerde ilişkiye heyecan ve tutku katmakla birlikte uzun vadede çanlar ayrılık için çalabilir bu sonuç kesin değildir tabii ki ama ortada belirgin bir uyuşmazlık sözkonusu olacaktır.

oysa fazla senli-benli olunmayan iş ilişkilerinde güneş-mars karesinin DİNAMİK BİR SİNERJİ oluşturacağını ve olumlu kullanımının daha rahat olacağını söyleyebiliriz.

bu dinamik enerjiyi duygusal ilişki içinde olumlu kullanmanın formülü , bence fazla senli - benli olmak yerine karşılıklı saygıyı muhafaza etmektir.
zaten bu tür gerilimli açıların bolca olduğu ilişkilerde KARŞILIKLI SAYGI KORUNURSA ilişkinin tutku düzeyi de korunmuş olacak ve çevreninde saygı duyduğu dinamik bir ilişkiden sözetmemiz mümkün olacaktır.

özlem - dilek ikilisi zaten kendi başına iki enerjik ve dominant kişilik olarak yan yana geldiklerinde EĞER Kİ GÜÇ SAVAŞINA GİRMEZLERSE (hangimiz iyi gibi ego problemlerinden uzak dururlarsa) 1 + 1 > 2 sinerji kuralının başarılı göstergelerinden biri olurlar..

11-10-2008 06:13 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir