Değerlendir:
  • 24 Oy - 2.88 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kötü gelin Ferhunde:Deniz Çakır
Yazar Mesaj
Soleil Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 23
Üyelik Tarihi: Jul 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #21
RE: Cvp: Kötü gelin Ferhunde:Deniz Çakır
Nin.Me.Sar.Ra Yazılan:
çilekli süt Yazılan:Venüs'ün anlamları nedir Nin.me.Sar.Ra? Venüs neyi temsil ediyor ise ASC'ye yaptığı kolay açılar da onu kişiye empoze eder diyorum. Venüs'ü sadece güzellik veren bir gezegen olarak görmek çok ezbercilik olarak gördüğüm bir şey. Tıpkı Akrep burcunu seksi en çok seven burç olarak görmek gibi bir şey. Bunlar kalıplaşmış ve basit fikirler. Biz bunları aşalım istiyorum. Çünkü eksik bilgiler.

Venüs ASC'yle açı yaptığında olumlu anlamda insana çekicilik ,güzellik,sevilen bir çocuk olma ,büyüyünce de büyüdüğü ortamda gördüğü sevgiyi hep görmek için güzelliğine ,bakımına önem verme ,sosyal anlamda uyumlu davranışlar sergilemeye çalışma gibi özellikler verir.Ama bu gezegenin fiziksel özellikler ile ilgili vereceği olumlu özellikler herkeste etkili olabilecekken ,karakter özellikleriyle ilgili kısmı konusunda Venüsün bulunduğu burç çok daha etkili olacaktır.Hele hele Venüsün ASC'ye yaptığı açı birleşme dışında bir açıysa Venüsün karakterimize olan etkisi epey zayıflayacaktır.Unutmayalım ki ASC fiziksel özelliklerimizi ve sosyal maskemizi belirler.

Nin.me.sar.ra, sizler kadar bilgim olmasa da, ben de seninle ayni gorusteyim. Gezegenlerin ascye olan acilari fiziksel ozelliklerimize katki yapar, benim birinci evimdeki neptunun bana verdigi fiziksel ozellikleri gordum gülücük karakter icinse bulundugu burc onemli diye dusunuyorum yani venusun rahat ettigi burclar. Bu burclarda butun karakteristik ozelliklerini rahat ifade eder diye dusunuyorum. gülücük

Soleil
08-02-2008 12:06 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
sundancer Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 50
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #22
Cvp: Kötü gelin Ferhunde:Deniz Çakır
deniz çakır benim ilk ve orta okul arkadasımdı.ayrıca aynı apartmanda kalıyorduk o mesur olup istanbula tasınmadan once.ailesi hala bizim apartmanda kalıyor.babası hüseyin beyle arkadas gibiyiz.deniz çakır genelde pek konusmazdı okuldayken.içine kapanık bir kızdı.kimseyle cok samimim oldugunu gormedim.okul yıllarında pek konusmadık aslında arada bir karsılastıgımızda selamlasıyorduk sadece.sonra tiyatro okuluna gittigini duydum.sonrada tv de gormeye basladık.

haritam
08-05-2008 02:00 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yldrim Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 10
Üyelik Tarihi: Aug 2011

Rep Puanı: 0

Mesaj: #23
RE: Kötü gelin Ferhunde:Deniz Çakır
Venus akrepmis , akrepi olmasa sasardim zaten gülücük
08-18-2011 12:39 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir