Değerlendir:
  • 16 Oy - 3.81 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

7 Şubat 2008 Güneş Tutulması
Yazar Mesaj
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #1
7 Şubat 2008 Güneş Tutulması
Güneş Tutulmasının Burçlar Üzerindeki Etkisi 04.Şubat.2008 / 16:37:56
07 Şubat 2008’ta Halkalı Güneş Tutulması Gerçekleşiyor…



Sürprizler Bizi Bekliyor...

İstanbul’a göre 07 Şubat 2008 Perşembe günü, saat sabah 05:44’de, 17 derece 44 dakika Kova’da gerçekleşecek ve Türkiye’den gözlemlenemeyecek olan Halkalı Güneş tutulması şüphesiz ki her burcu farklı şekilde etkileyecektir. Ancak Kova burcunun ana teması olan sürprizleri beklemeye başlamalısınız.

Tutulma hakkındaki yazılarında Değerli Hocam Öner Bey, oldukça önemli bilgiler vermiştir. Bu tarihlerde Türkiye’yi bekleyen önemli olayların ipuçlarını bulabiliriz.

http://www.astrolojigazetesi.com/?mode=reading&nID=800

http://www.astrolojigazetesi.com/?mode=reading&nID=803


Bu yazıyla sizlerden gelen istekler üzerine, sadece burçlar üzerindeki etkilere değinmeye çalışacağım.

Genel olarak bakıldığında tutulmalar, hızla gerçekleşen bir sıra olayı simgelerler. Bazen hiç beklenmedik, ancak kadersel olarak tanımlanacak olaylar bu zamanlarda ortaya çıkar. Gelişen olayları olumlu, olumsuz değerlendirmeden önce serinkanlı olmaya özen göstermelisiniz.

Bu zamanlar oldukça yüklü enerjileri anlattıkları için ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. Adeta olayların arkasındaki sırlar, gerçekler ortaya çıktığı için bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. O yüzden temkinli davranmalısınız. Aynı zamanda acil verilmesi kararlar gerektiğinden de oldukça sağduyulu olmalısınız. Krizlere yol açmamak, hatalı sonuçlar doğurmamak için en iyisi tutulma etkileri altında olduğumuz bu günlerde, tepkisel davranmamalıdır.

Tutulmanın konumuyla kişisel haritanızdaki yerleşimler arasında doğru orantı vardır. O yüzden herkes üzerindeki etkisi hem farklı hayat alanlarında, hem de farklı oranda olacaktır. Kimi için önemli olayların başlangıcını anlatırken, bir başkası için gelişen olaylar o kadar da önemli olmayabilir.

Her zaman belirttiğim gibi, bu tarz yazıların, genel nitelikte olması sebebiyle, gökyüzündeki diğer transitleri ve en önemlisi kişisel haritanızdaki değerleri göz ardı etmek durumunda olduğunu hatırlatmalıyım…



Şimdi burçlara göre, tutulmanın nasıl etkiler taşıdığını anlatayım:



Koç ve yükselen koçlar:

Arkadaşlıklarınızın ön plana çıkacağı, sosyal konuların gündeme geleceği olaylarla karşılaşabilirsiniz. Adeta dünyayı kurtarmak için, insanların içine karışıp kendinizi gösterebilirsiniz. Ancak gelecek günlere ilişkin planlarınızı daha gerçekçi biçimde gözden geçirmelisiniz. İşinizden elde ettiğiniz kazançla ilgili konularda temkinli ve ihtiyatlı olmalısınız.

Dernek, vakıf, cemiyet, ekip çalışmaları içine girmeniz gerekebilir. Ümitlerinizi gözden geçirirken başkalarının öğüt ve önerilerine açık olmalısınız. Topluma hizmet etmek için fazlaca hayalci davranmamalısınız. Gönüllü çalışmalarda bulunurken zorlukları görmezden gelmemelisiniz. Taşındığınız kişilerin ya da arkadaşlıkların ne kadar etkili olduğunu anlamalısınız.



Boğa ve yükselen boğalar:

Çalışıyorsanız kariyeriniz, işiniz ön plana gelecektir. Kişisel hedeflerinizi daha gerçekçi bir biçimde belirlemeli, ancak ilerlemek için sabırlı davranmalısınız. Üstleriniz, müdürleriniz, patronlarınızla ilişkileriniz önem kazanabilir. Yaptığınız her şeyin takip edildiğini göreceksiniz. Hayalperest davranışlardan sıyrılmalısınız. Terfi, iş değiştirme, ek sorumluluk alma gibi birçok konu gündeme gelebilir.

Aktif olarak çalışmıyorsanız da yine de toplumun gözü önünde olacağınız bazı olaylara hazırlıklı olmalısınız. Kişisel statünüzü, ününüzü sergileyebileceğiniz koşullar gelişebilir. Aynı zamanda evlilikle ilgili konular ilgi çekici olacaktır. Hayat rotanız üzerinde önemli ve sürpriz gelişmelere açık olmalısınız.




İkizler ve yükselen ikizler:

Her zamankinden fazla bir şekilde hevesli ve iyimser davranabilirsiniz. Ancak ayaklarınızın yere basması önem taşıyacaktır. Kendinizi maddi, manevi geliştirecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Eğitim almak istediğiniz, deneyimlemeyi arzu ettiğiniz konularda hareket edebilirsiniz. Seyahatlere çıkmak, yabancılarla birlikte olmak, farklı kültürlerle diyaloga geçmek, sizi geliştirecek şartları anlatmaktadır.

Akademik alanda, hukuksal konularda, basın, yayın ya da medya alanında girişimler yapabilirsiniz. Yurtdışına açılmak için istekli olacaksınız. Öğrendiğiniz her şeyin sizi ne kadar geliştirdiğini, hayata bir basamak yukardan bakmanızı sağladığını pek yakında görebilirsiniz. Ancak hem sürprizlere açık olmalı, hem de gerçekçi davranmalısınız.




Yengeç ve yükselen yengeçler:

Finansal kaynaklarınız ön plana çıkacaktır. Özellikle başkalarının üzerinden elde ettiğiniz gelirlerle ilgili konularda gelişmeler olabilir. Örneğin eşinizin parası ya da ortaklaşa yaptığınız çalışmalardan elde ettiğiniz gelirler üzerinde durmalısınız. Borç, alacak ilişkilerinde ihtiyatlı davranmalısınız. Kredi kartınızın ekstresi gözünüze batacaktır. En iyisi gelirlerinizi, giderlerinizi ayarlamanızdır.

Aynı zamanda vergi, sigorta, prim, nafaka ya da miras konuları gündeme gelebilir. Beklediğiniz gelirlerde sürprizler yaşayabilirken, beklemedik giderlerinizde olabileceğini hesap etmelisiniz. Risk almadan hareket etmeniz zaman içinde ne kadar önemli olduğu ortaya çıkacaktır. Ameliyat, operasyon gibi konulardan da uzak durmanız yararınızadır.



Aslan ve yükselen aslanlar:

Başta eşiniz olmak üzere, ikili ilişkilerinize yeni bir soluk getirebilirsiniz. Birlikteliğinizi gözden geçireceksiniz. Ancak yüksek enerjiler sebebiyle gerginlikten uzak durmalısınız. Sen, ben diyaloglarına girerek kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz.

Bekâr olanlara göre, evlilik için her ne kadar gereken şartlar oluşmuş olsa da, imza atmak için biraz daha beklemelisiniz. Evliliğe giden ilk adımı atarak, nişanlanmak daha yerinde bir tercih olur.

Aynı zamanda mesleki anlamda danışmanlık aldığınız kişilerle ilgili konularda dikkat çekebilir. Avukat, mimar, doktor ya da konusunun uzmanı bir profesyonelden yardım alabilirsiniz. Ancak ay boyunca nihai kararlar almaktan uzak durmak, temkinli davranmanın yararını göreceksiniz.



Başak ve yükselen başaklar:

Zaten zorlandığınız bu dönemde detay gerektiren konular üzerine iyice eğilmeniz gerekebilir. Hatta daha önce size yardım eden, hizmet verenlerin yerine de çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Çalışma koşullarınız ağırlaşabilir, rutinleriniz artabilir. Verimli olmak için her zamankinden daha fazla efor göstermeniz sağlığınızı bozabilir.

Diyetinize, hijyeninize ve sağlığınıza önem vermeniz, ciddiye almanız gerekmektedir. Yapmanız gereken tetkikleri, detaylandırılması gereken tahlilleri yaptırmalısınız. Bu süreç içinde destek alabileceğiniz kişilerde pek az olduğunda oldukça iyi organize olmalısınız. Yardım amaçlı kişiler, hizmetliler, elemanlar, astlarla ilgili sorunları halletmek için zamana ihtiyacınız olabilir.



Terazi ve yükselen teraziler:

Kendinizi rahatça ifade etmek, hayattan zevk almak, aşkınızı dillendirmek için fazla cesur davranabilirsiniz. Oysa bu yaratıcı, sevgi dolu tavırlarınızı daha temkinli, risk almayan şekilde kontrol ederseniz, daha yararlı olacaktır. Yaratıcı, sanatsal yönleriniz güçlenecektir. Yakınlarınızın alkışlarını almak mutlu edecektir.

Çocuklarla ilgili kararlar alırken de sürprizleri göz ardı etmemelisiniz. Yeni gelişmeler için sakin adımlar atmalısınız. Eğlenceler, küçük kaçamaklar, flörtler için gözü kara davranabilirsiniz. Bir anda gereksiz yere şimşekleri üzerinize çekebilirsiniz. Attığınız adımların farkında olmalısınız. Hayattan daha fazla zevk almak için sabırsızlanabilirsiniz.



Akrep ve yükselen akrepler:

Öncelikle eviniz, yuvanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Ebeveynlerinizle ilgili konularda sorumluluklar almanız, sorunları gidermeniz söz konusu olabilir. Biraz yalnız kalıp, derin düşünmek, hayat planınızı gözden geçirmeniz yerinde olur. Taşınma, ev değiştirme, satın alma gibi yerleşimle ilgili değişiklikler konu olsa da temkinli olmanın yararı bir süre sonra ortaya çıkacaktır.

İş ve ev arasında denge kurmak zor olabilir. Kariyerle, meslekle ilgili konularda olası değişiklikler ya da hareketlilik sebebiyle gerginleşebilirsiniz. Adımlarınızı sağlam atmak için sabırlı olmalı, ne kadar sürprizlerle karşılaşsanız da tepkisel olamamalısınız.



Yaylar ve yükselen yaylar:

Yakın çevrenizdeki hareketlilik dikkat çekecektir. Bolca konuşma, yazışma ya da seyahatler sebebiyle başınız dönebilir. Yanlış anlamalara sebep olmaması için kelimelerin, sözlerin ne kadar önemli olduğunu fark etmelisiniz. İmza atmaktan, bir anlaşma yapmaktan sakınmalısınız.

Kardeşleriniz, komşularınız ya da akranlarınızla ilgili hareketlilikler, hatta sürpriz gelişmeler olabilir. Gelişmeler sebebiyle bolca fikir üretmek, bilgi almak durumunda kalabilirsiniz. Aynı zamanda merak ettiğiniz, öğrenmek istediğiniz şeylerle ilgili adımlar atabilirsiniz. Ancak ticari anlamda adımlar atmanız gerekirse, işleri birçok kez kontrol etmelisiniz.



Oğlak ve yükselen oğlaklar:

Parasal anlamda gelişmeler bir anda dikkatleri üzerine toplayabilir. Eğer kaynaklarını koruma yönünde adımlar atmazsanız, artan harcamalar sebebiyle, maddi güvenlik ihtiyacınız artacak, tedirgin olacaksınız. Bütçenizi, cebinizdeki parayı korumaya bakmalısınız. Gelir, gider dengenizi iyi ayarlamalısınız.

Ayrıca mevcut paranızı, finans gelirlerinizi değerlendirmek içinde daha sağlam ve kalıcı adımlar atmak isteyebilirsiniz. Ancak sıkışan şartlar sebebiyle pek başarılı olamayabilirsiniz. En iyisi son kararı vermek için şartların oturmasını beklemelisiniz. Gelirinizi artırmak isterken, netleşmeyen olaylar sebebiyle yanılabilirsiniz. Kaynaklarınızı korumak için daha gerçekçi verilere ihtiyacınız olacaktır.



Kova ve yükselen kovalar:

Kişisel anlamda önemli konular gündeme gelecektir. Kendinizi göstermek için bazı fırsatları değerlendirirken kontrollü olmalısınız. Fırsatların ne zamandır beklediğiniz hayallerinizle örtüşmesi sizi tatmin etmemelidir. Girişimlerinizin kalıcı olması için, zaman içinde şartların oturmasını bekledikten, sonra karar vermelisiniz.

Dış görünümünüzden, sağlığınıza, ilişkilerinize, işinize kadar birçok konuda sürprizlere açık olmalısınız. Bu sürprizleri yönlendirme gücü, daha çok sizin elinizde olduğundan fevri davranmamalısınız. İlk etapta size yakın gelen konuları bile düşünmelisiniz. Zira verdiğiniz tüm kararlar çok kişisel olacağı için, en çok etkilenen de siz olacaksınız.



Balık ve yükselen balıklar:

Beklenmeyeni beklemek sanırım sizin için doğru tanımlama olur. Şartların sizin kontrolünüzde olmadığını bilmelisiniz. Ne kadar tutmaya, kontrol etmeye çalışırsanız o kadar yaralanacağınızı görmelisiniz. Zira bazı şeylerin feda edilmesi vakti gelmiştir. Yeni şeylere sahip olmak için eskileri gözden çıkarmalıdır.

Böyle geçmişe ait, gizli, saklı tüm yüklerden kurtulmuş, temizlenip, arınmış olacaksınız. Ancak bu arınma bazı görmek istemediğiniz bazı konuları da gündeme getireceği için can sıkıcı olabilir. Her şeyin bir düzen içinde olması gerektiği gibi gittiğini, hepimizin sistemin önemli bir parçası olduğunu görmelisiniz. Biraz dinlenmek, yalnız kalmak sizi rahatlatacaktır.



Kısacası Kova’da gerçekleşecek bu tutulma, sabit sandığımız, durağan konularda ani değişiklikler ve sürprizleri anlatmaktadır. Devamı niteliğindeki Ay Tutulması 21 Şubat 2008’de Başak, Balık aksında yani farklı burçlarda olacaktır. Gelişen bu konular üzerinde değişiklikler yaşayabileceğimizi ifade etmektedir.

Tutulmalara girdiğimiz şu günlerde mümkün olduğunca kontrollü olmalıyız. Hiçbir şeyin nedensiz olmadığını bilip, değişime olumlu gözle bakmalı, aceleci olmayıp, şartların oluşmasını beklemeliyiz.

Bundan sonra değinmemi istediğiniz konuları asudeargun@gmail.com’a bir maille bildirirseniz, önceliği o konulara verdiğimi hatırlatayım. Her türlü öneri ve eleştirilerinizi de beklemekteyim.



Yıldızlar sadece karanlık geceleri aydınlatmazlar!



Esenliklerle…

Yazan: Asude Argun

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
02-06-2008 04:36 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
darkvenus
Kayıtsız

 
Mesaj: #2
RE: 7 Şubat 2008 Güneş Tululması
Güneş tutulması 11 eylülde 12. evimde ve kendi güneşimde tutulmuştu ve ciddi anlamda etkilerini gördüm.
Güneş tutulması şimdi de 5. evimde tutuluyor ve gercekten 5 .ev konularına dahil olan mevzuda kesinlikle ciddi şeyler yaşıyorum.etkisini göstermeye yine bir kaç gün önceden başladı yine bilmedigim karanlıkta kalan şeyler aniden gün ışığına çıkıyor. inanın o günlerde yaşadıgım hissiyatı bugünler de de 12. ev de degil bu kez 5 .evde yaşıyorum...
İnanılmaz gerginim.
Transitlerimi yorumlayabilecek birine ihtiyacım var cok :(
02-06-2008 07:00 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #3
RE: 7 Şubat 2008 Güneş Tululması
artemis Yazılan:Güneş tutulması 11 eylülde 12. evimde ve kendi güneşimde tutulmuştu ve ciddi anlamda etkilerini gördüm.
Güneş tutulması şimdi de 5. evimde tutuluyor ve gercekten 5 .ev konularına dahil olan mevzuda kesinlikle ciddi şeyler yaşıyorum.etkisini göstermeye yine bir kaç gün önceden başladı yine bilmedigim karanlıkta kalan şeyler aniden gün ışığına çıkıyor. inanın o günlerde yaşadıgım hissiyatı bugünler de de 12. ev de degil bu kez 5 .evde yaşıyorum...
İnanılmaz gerginim.
Transitlerimi yorumlayabilecek birine ihtiyacım var cok :(

artemiscim şuan yaşadığın transitlere baktım Tr. Pluto Ay'ına sert bakıyor bunun anlamıda şu; Çok derinlere atılmış güvensizlikler, kökleri çocukluğa dayanan takıntılardan kaynaklanan duygu patlamaları yaşayabilirsin bu dönemde. Bu dönem ayrıca biliçaltı düşüncelrini açığa çıkarma adına iyi bir zamanlama olabilir senin için.

İstersen arada bakarım transitlerinegülücük

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
02-07-2008 10:06 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #4
RE: 7 Şubat 2008 Güneş Tutulması
Halkalı Güneş Tutulması

7 Şubat 2008




18oKova'nın cümlesi

"Maskeli baloda maskesi çıkan (düşen) adam"

Kendisini başkaları tarafından yargılanmaktan korumak isteği. Kendi değerlerine yapışıp kalmak. Sonunda zorla veya gönüllü, asıl kim olduğunu göstermek. Kendinle yüzleşmek. Kendin veya başkaları ile ilgili asıl gerçeği görmek. Aldanmalarının bilincine varmak. Açığa çıkan şeyler olumlu ya da olumsuz olabilir. Şimdi yüzeye çıkanları arıtmak, iyileşmek imkanı olabilir.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
02-08-2008 03:34 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  1 Eylül 2016 Başak Güneş Tutulması gizem kara 8 13,383 08-25-2016 09:42 PM
Son Mesaj: cero
  BURÇLARDA GÜNEŞ TUTULMASININ VERDİĞİ ÖZELLİKLER yezda 21 33,291 12-03-2014 06:53 PM
Son Mesaj: kayasran
  25 Nisan Ay Tutulması SirJohn 10 17,229 02-14-2013 09:17 PM
Son Mesaj: sevgi123
  14 Kasım Akrep Burcundaki Güneş Tutulmasının Burclara Etkileri zeynepece 3 7,488 11-08-2012 11:33 AM
Son Mesaj: Derin
  Güneş- Ay Tutulmaları uranus 214 301,951 11-02-2012 11:39 PM
Son Mesaj: SeRDaL
  17 Agustos kova burcunda Ay Tutulması yezda 14 21,118 05-31-2012 02:02 PM
Son Mesaj: Kerim1S
  1 Temmuz 2011 Güneş Tutulması gullusutcu 18 26,082 07-01-2011 10:35 PM
Son Mesaj: Derin
  15 Haziran Yay Burcunda TAM Ay Tutulması Dinoo 19 24,633 06-25-2011 09:39 PM
Son Mesaj: gullusutcu
  1 Haziran İkizler Burcunda Güneş Tutulması ve Etkileri Dinoo 89 126,380 06-07-2011 08:48 PM
Son Mesaj: ginka
  21 ARALIK TAM AY TUTULMASI ELF 25 34,296 03-15-2011 02:03 PM
Son Mesaj: picachu

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir