Değerlendir:
  • 43 Oy - 3.14 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #201
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
ancak bu kadar düzenleyebildim neden böyle oldu anlamadım :( hiç daha önce olmamıştı :(
08-28-2011 02:14 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #202
Bu ay performansımızı artırıyor
Yarın saat 06.03’te Başak burcunda gerçekleşecek yeni ay, bir ay boyunca çalışma tempomuzun artacağına işaret. İnsanlığa hizmet etme, üretken olma eğilimi içindeyiz. Aslan zamanında yapılan yıllık izinlerin ardından çalışma hayatına kanalize oluyoruz
[Resim: spacer.gif]


İşyerlerinde verimlilik adına birçok proje başlayabilir. Analitik düşünce yeteneğine sahip çalışanlar bu ay ön plana çıkıp kendilerini gösterebilir. İşi hızlandırıp akılcı ve pratik yollarla problemleri çözmek her zamankinden daha mümkün. Matematikle bağlantılı tüm işler, sistem analizi, hesap-kitap çalışmaları şirketlerin finans ve yönetim yapısını düzene sokacak.
Aslan zamanını geride bıraktığımız için, bu burcu temsil eden altın, narenciye, turizm, eğlence, sahne sanatları konuları yerini Başak burcu konularına bırakıyor. Finans piyasalarının spekülatif yatırımlardan uzaklaşıp sistematik yaklaşımlara dayalı kararları desteklediğini göreceğiz. Bu anlamda, sezgilerimizin yanı sıra, geçmişte alınan sonuçların analizlerin üzerine yapılan öngörüler işimize yarayacak.
İletişim gezegeni Merkür’ün de geri hareketine son verip düzelmesi, işyerinde her düzeydeki karışıklıkların tek tek ayrıntılı şekilde çözülmesini sağlayacak.
SAĞLIK SEKTÖRÜNE DİKKAT

Başak zamanı (23 Ağustos- 22 Eylül) kurulmuş olan şirketler özenli, dakik, çalışkan, zaman yönetimiyle bağlantılı. Başak toprak elementi olduğu için para yönetimiyle doğrudan ilgilidir. Finans sektöründe, Başak zamanı kurulmuş başarılı banka örnekleri de Türkiye İş Bankası ve Finansbank’tır. Zaten ‘iş’ ve ‘finans’ kelimeleri de, Başak burcunu çok iyi tanımlıyor.
Goodyear, otomotiv yan sanayi sektöründe faaliyet gösteren, başarılı bir diğer Başak burcu şirketi. Yan sanayi, birçok mavi yakanın bulunduğu, emeğin yoğun, işin yüksek olduğu, detaylı çalışmanın öne çıktığı bir alan. Bu anlamda Başak burcu tarafından temsil edilir. 22 Eylül’e kadar çıkış eğiliminde olacak sektörler ve konular, bir süredir ön plana çıkmak için sıranın kendisine gelmesini bekliyordu.
Otomotiv ve dayanıklı tüketim başta olmak üzere bilişim, bankacılık sektörleri hareketlenecek. Tüm mavi yaka işçiler (özellikle sağlık işçileri), çalışma koşulları, toplu sözleşmeler, sendikal faaliyetlerle kendilerinden söz ettirecekler.
Tarım sektörü, tarım işçileri, tarıma yönelik teşviklerin bu dönemde artması, verimliliği yukarılara çekecek.
Sağlık sektörü, sağlık çalışanları, medical ekipman satış şirketleri bu dönemi bir fırsat olarak görüp yeni uygulamalara geçebilir. Çalışma ve hizmet etme hevesiyle dolu olduğumuz bir bayram başlıyor.
İyi bayramlar...

Binnur Zaimler
08-29-2011 01:05 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #203
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
(08-28-2011 02:14 PM)Victoria Yazılan:  ancak bu kadar düzenleyebildim neden böyle oldu anlamadım :( hiç daha önce olmamıştı :(


bende mesaj yazarken tuhaf şeyler oluyor , pek pratik değil şu an ki hali ama muhtemelen Garavunun üzerinde düşündüğü bir durumdur

08-29-2011 05:42 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #204
Gezegen Günlüğü - Eylül 2011
Lütfen hem yükselen burcunuza, hem de asıl burcunuza göre okuyun. Her ikisi de üzerinizde etkili olacaktır.
Koç:

İş: Kararsızlığınız iş hayatınızı olumsuz etkiliyor. Eğer çalışıyorsanız, şimdi önemli kararlar almakta zorlanacaksınız. Bu yüzden bu ayın geçmesini beklemenizde yarar var. Eğer iş arıyorsanız, sizi olumlu yönlendirebilecek dostlarınıza akıl danışmalısınız. Kendi başınıza alacağınız kararlar sizi memnun etmeyebilir. Bu ay, zorunlu olmadıkça, iş hayatı ile ilgili fazla girişimde bulunmayın.

Sağlık: Eklemleriniz hassas, bu yüzden fazla hareketli olmaktan kaçınmalısınız. Bedeninizi fazla zorlamayın. Bu ay boğaz bölgeniz hassas, dikkatli olun.

Aşk ve İlişkiler: Bir ilişkiniz varsa, lütfen tek başınıza olmadığınızı hatırlayın. Sadece kendinize odaklı olmanız, ilişkinize zarar verebilir. Özellikle Eylül’ün son 10 gününde partnerinizin beklentilerine odaklanmalısınız. Bu davranışınız bu ay tüm ilişkilerinizde belirgin olabilir.

Boğa:

İş: Uzun dönemi kapsayan planlara ağırlık vermelisiniz. Şu an ilgilendiğiniz işlerin daha kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Önemli projelere el atabilirsiniz. Bu ay enerjinizi iş hayatınıza yönlendirmelisiniz.

Sağlık: genel anlamda sağlığınız iyi ancak böbreklerinizin daha hassas olduğunu söyleyebilirim. Su tüketimini artırmaya ve tuzu azaltmaya özen gösterin.

Aşk ve İlişkiler: Yeni dostluklar ve arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Kendinizi iyi hissediyorsunuz. Samimi ve cana yakın tavırlarınız, size yeni bir ilişki fırsatı sunabilir. Eğer partnerinizle bazı problemleriniz varsa, iyimser havanızla bu sorunların kolaylıkla üstesinden gelebilirsiniz.

İkizler:

İş: Sizi başarılı bir ay bekliyor. Yaratıcılığını ve uyum sağlama yeteneğiniz sayesinde önemli projelerde yer alabilirsiniz. Çalışkan ve verimli olacaksınız. Bu dönemi iyi değerlendirin.

Sağlık: Hem fiziksel, hem de ruhsal anlamda kendinizi mutlu edecek çalışmalara yönelebilirsiniz. Yoga, masaj, enerji çalışmaları, spor ve egzersiz hayatınızda ağırlık kazanabilir. Kendinizle ilgilenme zamanı.

Aşk ve İlişkiler: Keyfiniz yerinde ve mutluluğunuzu sergilemekten keyif alıyorsunuz. İkili ilişkiler adına iyi bir dönemdesiniz. Birlikteliğinizi olumlu anlamda etkileyecek kararlar alabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Yengeç:

İş: Kazancınızın artmasını istiyorsanız, bu ay işinize daha fazla sarılmalısınız. Maaş artışı ve emeğinizin fark edilmesi söz konusu olacak. Üstleriniz size güveniyor ve bu güveni göstermek için, sorumluluğu daha yüksek projelerde yer almanızı isteyebilirler. Sorumluluklarınız artıyor ve bu durum geleceğe yönelik bazı avantajların habercisi olabilir.

Sağlık: Sağlığınızın çok iyi seyrettiği, kendinizi iyi hissedeceğiniz bir aydasınız. Belki tek tük alerji şikâyetleriniz olabilir, ancak bunlar da fazla önemsenmesi gereken sorunlar olmayacaktır.

Aşk ve İlişkiler: İlişkilerinizde kolayca gerginliğe düşebilirsiniz. Huzursuzluğu engellemek istiyorsanız, olayları olduğu gibi kabul etmelisiniz. Belirsizlikler yakanızı bırakmayacak, şartları fazla zorlamamalısınız.

Aslan:

İş: Para kazanmaya odaklı olduğunuz bir aydasınız. İşinizi her zamankinden daha sıkı sarılabilirsiniz. Ancak harcamalarınızı kontrol altında tutmazsanız, bu ay çok zorlanabilirsiniz. Bütçenizi dengelemek pek kolay görünmüyor.

Sağlık: Uzun zamandır sinirli ve gergin halinizi bastırmaya ve belli etmemeye çalışmış olabilirsiniz. Ancak tüm bu bastırılmış duygular mide problemlerinin ve sindirim sistemi zorluklarının habercisi. Bu ay enerjiniz pek yüksek olmayacak gibi.

Aşk ve İlişkiler: Partnerinizle ilişkiniz son derece keyifli geçecek ve romantizmin tadını çıkaracaksınız. İlişkinizi olumlu etkileyen sürprizler de yaşayabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa, bu ay yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Şanslı bir ay!

Başak:

İş: Hangi projelere el atmanız gerektiğini, işinizde istediğiniz verimi yakalamak için neler yapmanız gerektiğini çok iyi biliyorsunuz. Kendi fikirlerinizi devreye sokarak iş hayatınızı başarılı etkileyen bir ay geçirebilirsiniz. Ayrıca iş ortamınızda düzeltilmesi gereken sorunlar varsa, bu ay bunları düzeltebilecek parlak fikirlere ve güce sahipsiniz.

Sağlık: Solunum yolları ile ilgili sorunlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Sigara içiyorsanız, bu ay lütfen dozajı azaltmaya özen gösterin. Bunun dışında enerjiniz yüksek ve kendinizi iyi hissediyorsunuz. Işığınız parlıyor.

Aşk ve İlişkiler: Aceleci ve düşüncesizce alınmış kararlardan kaçınmalısınız, aksi takdirde yolunda giden ilişkileri bile zedeleyecek sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Aşk ve ilişkilerinizde sabırsız olmamaya dikkat edin. İlişkilerde yaşanan problemleri çözmek için olayların derinine inmek ve problemlerin sükûnetle ele alınması gerektiğini unutmamalısınız.

Terazi:

İş: Kafanız karışık. Bir yandan ne istediğinizi bilen, cesaretli bir hava sergilerken, diğer yandan cesaretinizi küçücük bir düşünce kırıntısı ile yerle bir edebiliyorsunuz. Dengesiz bir tutum içindesiniz. Bu ayın son haftasına girmeden önemli kararlar almamaya gayret edin.

Sağlık: Kendinizi fazla zorlamayın. Şimdilik arzu ettiğiniz hareketliliği destekleyen bir bünyeye sahip değilsiniz. Fiziksel olarak kendinizi fazla yormamalı, ruhsal olarak ise sizi sükunete taşıyacak yoga, meditasyon, tai chi gibi çalışmalara yönelebilirsiniz.

Aşk ve İlişkiler: Aşka ayıracak pek vakit yok gibi. Hayatınızı yoluna koymak için harcadığınız zaman, partnerinizi ihmal etmenize, ilişkinizde sorunlar yaşamanıza sebep olabilir. Eğer bir partneriniz yoksa bu ay yeni bir ilişkiye başlamak için uygun değil.

Akrep:

İş: Bu ay işlerinizle ilgilenmelisiniz. İşlerinizi ele alış biçiminiz birçok işi çabucak yoluna koymanızı sağlayacak. Profesyonel ve çalışkan tutumunuz işinizi kolaylaştıracak. Buna rağmen iş ortamında huzursuzlukların çıkabileceğini unutmayın.

Sağlık: Enerjiniz çok yüksek ve bu enerjinizden spor yaparak maksimum faydayı sağlayabilirsiniz. Bitmek bilmeyen bu enerjiniz, hızlı ve atik olmanızı sağlayacak.

Aşk ve İlişkiler: Aşk ve ilişkiler alanı Eylül’ün ilk yarısı pek belirgin bir etkiye sahip değil. Ancak ayın ikinci yarısı tutku ve ihtiras aşk hayatının içine giriyor ve duygu dünyanıza hareketlilik getiriyor. Hayranlık duygularının devreye girdiği bir dönemde olacaksınız. Duygularınızın tadını çıkarmaya özen gösterin.

Yay:

İş: İşinizde sabır ve dayanıklılık göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Beklentileriniz büyük; bu beklentilerinizi elde etmek için daha fazla çaba göstermeli, daha fazla emek sarf etmelisiniz. Aksi takdirde beklentilerinize ulaşmakta zorlanabilirsiniz.

Sağlık: Bu ay spora ağırlık vermelisiniz. Hatta yeni bir spor türünü de deneyebilirsiniz. Genel olarak sağlığınız iyi görünüyor olsa da, ayın ikinci yarısından itibaren solunum yolları ile ilgili problemlerin ortaya çıkma olasılığı da var.

Aşk ve İlişkiler: Huzurlu ve sakin bir ayın içerisindesiniz. Aktif olmak istemeyecek, var olan şartları olduğu gibi korumaya odaklı olmayı arzulayacaksınız. 26 Eylül’den itibaren ise huzurunuzu kaçırabilecek hareketlilik kapınızı çalıyor. Bu yüzden ay sonuna doğru ruhsal ve sinirsel gerginliğe yenik düşmemek için kendinizi sakinleştirecek yöntemleri bulmalısınız. Bu dönem, özellikle çiftlerin zorlanacağı, negatif etkilere maruz kaldığı bir süreç olacak gibi.

Oğlak:

İş: Yeni tecrübeler ve yaratıcılık iş hayatınıza hareket getirecek. Size yararı olabilecek teknolojik çözümleri kullanmaya başlayabilirsiniz. İşinizi olumlu etkileyecek yeni ilişkiler kurabilirsiniz.

Sağlık: Eylül’ün ilk yarısında hem bedensel, hem de ruhsal sağlığınız son derece iyi durumda. Ancak 15 Eylül’den sonra, enerjinizin düştüğünü hissedebilirsiniz. Ay’ın ikinci yarısı gerginlik ve stresten uzak durmaya gayret edin.

Aşk ve İlişkiler: Eylül’ün 20’sine kadar pek de iyi bir atmosferde olmayacaksınız. Ancak ardından gelen dönem aşk hayatınızı ve ilişkilerinizi olumlu etkileyecek. 20 Eylül’den itibaren birbirinizi anlayacak ve birbirinizi dinlemeye vakit ayıracaksınız.

Kova:

İş: Hedeflerinize odaklısınız. Ne istediğinizi çok iyi biliyorsunuz ve beklentilerinizi elde edecek girişimlerde bulunmaktan kaçınmamalısınız. Başkalarının sizi hedefinizden uzaklaştırmaya çalışmasına izin vermeyeceksiniz. Karşınıza çıkan teklifleri iyice inceleyin, sizi olumlu etkileyecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Sağlık: Kendinizden emin tavrınız ve güçlü duruşunuz, içeriden dışarıya yansıyan bir iksir etkisinde. İçsel gücünüz sizin hem sağlığınızın, hem de güzelliğinizin ışıldamasını sağlıyor. Kendinize nasıl bakmanız gerektiğini bu ay iyi biliyorsunuz!

Aşk ve İlişkiler: Eylül’ün ilk yarısında yolunda giden aile hayatı ve ilişkiler, ay ortasından itibaren sizi biraz zorlamaya başlayacak. Özellikle fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar, huzursuz olmanıza sebep olabilir. Enerjinizi yükseltecek çalışmalara ağırlık verin.

Balık:

İş: İş hayatında telaş ve acelecilikten, panikten uzak durmaya gayret etmelisiniz. İşinize profesyonelce yaklaşmayı ihmal etmediğiniz sürece, önemli iş bağlantıları kurabilir, önemli projelerde yer almanızı sağlayacak ilişkileri sağlamlaştırabilirsiniz. Bu ay düzene koyulması gereken işlerinizle ilgilenmelisiniz.

Sağlık: Sindirim sisteminize ve beslenmenize dikkat etmelisiniz. Tansiyon iniş çıkışları ortaya çıkabilir. Bunun dışında genel olarak sağlıklı bir ay geçireceksiniz.

Aşk ve İlişkiler: İçe kapanma ve kendinizi soyutlama eğilimindesiniz. Özellikle genç yaştaki Balık burcu üyeleri daha fazla bu etki altında. Karşınıza çıkan davet ve teklifleri değerlendirmek yerine, kendi başınıza kalmak isteyebilirsiniz. 20 Eylül’den itibaren şartlar değişecek ve enerjiniz geri gelecek.
Güzel bir Eylül diliyorum.
Yurda Hal
08-30-2011 10:27 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #205
Gezegen Seyri - 29 Ağustos - 04 Eylül Haftası
Haftaya Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile başlıyoruz. Dilek ve niyetlerle ilgili bilgileri bültenin daha aşağıdaki bölümlerinde, “Başak Burcunda Yeni Ay” başlığı altında okuyabilirsiniz. Başak Burcu Yeni Ay’ı ve artık düz harekete geçmiş olan Başak burcunun yönetici gezegeni Merkür’ün de etkisiyle, çalışkan duygularla tatil yapacağınız bir haftadasınız.

Başak Burcu Yeni Ay’ının gerçekleştiği an, ufukta da Başak burcu yükselmekte ve Yükselen üzerinde Ay/Güneş ve Venüs kavuşum içindeler. Önümüzdeki bir ay süresince daha ince eleyip sık dokuyan, karar vermekte zorlanan, başladığı işi dallandırıp budaklandıran bir hal sergileyebilirsiniz. Gereksiz işlerin içinde boğulmamaya özen gösterin. Venüs’ün de Yeni Ayla kavuşuyor ve yükseliyor olması, dış dünyaya olan yansımanızın önemli olacağını, detaylara, gizlenen güzelliklere odaklanabileceğinizi gösteriyor. Belki güzellik kavramı ile uyum içinde olmayan fiziksel özelliklerinizi ele alıp, kusursuzlaştırmaya çalışabilirsiniz.

Yeni Ay’ın Başak burcunda olması, aynı zamanda hizmet etme anlayışınızı ön plana çıkarıyor. Hizmet etmekten, yararlı olmaktan kaçınmayın, olabildiğince faydalı çalışmalar yapın. Emeğinizi başkası için kullanmaktan uzak durmayın. Bu dönem başkalarına sağlayacağınız karşılıksız yarar, size hiç ummadığınız bir şekilde sistemde artı olarak geri dönecektir.
Bereket dönemidir, Başak Burcu Yeni Ay ile başlayan süreç. Geçen bir yıllık süreç ve gelecek bir yıllık süreç için şükredin.

Bu Yeni Ay haritasında Satürn’ün Terazi burcunda ve 2. Evde olması, harcamaların kontrol altında tutulması gerektiğini, sadece temel ihtiyaçlarınıza yönelik harcama yapmanın doğru olacağını gösteriyor.

Mars Satürn karesi etkisi zayıflasa da, bu hafta süresince kendisini hissettirmeye devam edecek. Bu yüzden gerginliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. Hayatınızı kısıtlayan etkilere karşı sergileyeceğiniz duygusal hassasiyet, kendinizi üzecek davranışlarda bulunmanıza sebep olabilir.

Her ne kadar Mars ve Satürn’ün zorlayıcı etkisini hissediyor olsak da, 30 Ağustos’ta Venüs ve 03 Eylül’de Güneş, Jüpiter ile üçgen açı içerisinde olacak. Şartlar ne olursa olsun (tatil ya da çalışma ortamı, ev temizliği ya da sonbaharın iş temposuna hazırlık) hayatın tadını çıkarabileceğiniz etkiler ortamı sarıp sarmalamış durumda. Özellikle Toprak grupları (Boğa/Başak/Oğlak) bu etkiyi daha yoğun hissedecekler. Şans faktörünün de daha belirgin hissedileceğini unutmayın!

01 Eylül -26 Aralık 2011 tarihleri arasında Jüpiter geri harekette olacak. Eğer, Haziran başından beri, her hangi bir konuda kazançlı olabilecekken fırsatı kaçırdığınızı düşünüyorsanız, 26 Aralık tarihine kadar bu tür fırsatları tekrar gözden geçirme ve değerlendirme şansı yakalayabilirsiniz.
Güzel bir Hafta diliyorum!
Yurda Hal
08-31-2011 09:41 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #206
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
(09-03-2011 12:34 AM)Lajâ Yazılan:  JÜPİTER BOĞA BURCUNDA GERİ GİDİYOR

Yay burcundan olanlar Boğa burcunda geri giden Jüpiter’in etkisini iş hayatlarında ve sağlıkları ile ilgili konularda hissedecekler. Bu etki altında daha önce göz ardı edilen durumlar ortaya çıkarak sorunların nedenini oluşturabilir. Detaylara takılı kalmaları her şeyi daha da zorlaştırabilir. Bu durum işle ilgili olabileceği gibi sağlıkları ile ilgili de olabilir. İşin aksamasına neden olan bir ayrıntı ya da farkında olmadığınız bir sağlık sorunu söz konusudur. Yine bu etki altında çalışma arkadaşları ile ilgili daha önce farkında olmadıkları bir durumu öğrenebilir ve ilişkilerini yeniden değerlendirebilirler. Bu dönem, yeni diyet başlangıçları ve yeni iş başvuruları için uygun bir zaman dilimi değildir.

Şu medikal astroloji üzerine daha çok ve sağlam kaynaklarımız olsaydı keşke.

Bir süredir belli aralıklarla boynum ( boğa ! ) ağrıyor.

09-03-2011 04:30 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Messa Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 780
Üyelik Tarihi: Jun 2010

Rep Puanı: 25

Mesaj: #207
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
(09-03-2011 04:30 AM)Yldrm Yazılan:  
(09-03-2011 12:34 AM)Lajâ Yazılan:  JÜPİTER BOĞA BURCUNDA GERİ GİDİYOR

Yay burcundan olanlar Boğa burcunda geri giden Jüpiter’in etkisini iş hayatlarında ve sağlıkları ile ilgili konularda hissedecekler. Bu etki altında daha önce göz ardı edilen durumlar ortaya çıkarak sorunların nedenini oluşturabilir. Detaylara takılı kalmaları her şeyi daha da zorlaştırabilir. Bu durum işle ilgili olabileceği gibi sağlıkları ile ilgili de olabilir. İşin aksamasına neden olan bir ayrıntı ya da farkında olmadığınız bir sağlık sorunu söz konusudur. Yine bu etki altında çalışma arkadaşları ile ilgili daha önce farkında olmadıkları bir durumu öğrenebilir ve ilişkilerini yeniden değerlendirebilirler. Bu dönem, yeni diyet başlangıçları ve yeni iş başvuruları için uygun bir zaman dilimi değildir.

Şu medikal astroloji üzerine daha çok ve sağlam kaynaklarımız olsaydı keşke.

Bir süredir belli aralıklarla boynum ( boğa ! ) ağrıyor.

Bu yorumda güneş burcumuzu mu yükseleni mi dikkate alacağız?
09-03-2011 02:36 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
salmakis Çevrimdışı
Scorpio Vip
*****
Scorpio Vip

Mesajlar: 172
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 10

Mesaj: #208
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Transit Jüpiter haritada hangi evinden geçiyorsa o evin konularını dikkate alacaksın. Jüpiter bulunduğu evin konularını genişletiyor ve büyütüyor. En azından benim hayatımdaki en belirgin etkisi bu. Akrebin 19.20 derecesindeki yükselenimle Placidus ev sistemine göre baktığım haritamda Jüpiter 6. evden geçiyor. Alerjik öksürüğüm Jüpiter in 6. evimi ziyaretiyle birlikte beni doktora gitmeye ikna edecek kadar rahatsızlık vermeye başladı...

http://i1105.hizliresim.com/2011/5/4/3215.gif
09-03-2011 04:30 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
nisan15 Çevrimdışı
Neptunyen Vip
*****
Neptunyen Vip
lt=
Mesajlar: 669
Üyelik Tarihi: May 2011

Rep Puanı: 30

Mesaj: #209
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
3. evimden geciyor şu an

HARİTAM

''Kelimelere yüklediğim anlamı, ancak ben bilebilirim.'' GORGİAS
09-03-2011 09:30 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #210
5 Eylül Haftası
Haftanın ilk yarısından itibaren birbirleriyle uyumlu açıya yakınlaşan Venüs-Mars ikilisi, haftanın ikinci yarısında altmış derecelik uyumlu açılarını kesinleştiriyorlar. Özel ilişkilerimiz açısından şanslı bir haftadayız. Artistik ve sanatsal konularda yaratıcılığı destekleyen bu olumlu etkiler hafta sonunda zirveye varıyor. Öte yandan, haftanın ikinci yarısında Merkür-Neptün karşıtlığı da etkinleşiyor. Asparagas haberlere, söylenti ve dedikodulara, yanlış bilgi ve yönlendirmeye açık olacağımız günler bizi bekliyor, dikkat! Önemli anlaşma ve konuşmalarda da eksik-yanlış bilgi yüzünden zor durumda kalacağımız ve sonradan hayal kırıklığı yaratabilecek muhtemel kararlar konusunda uyanık olmalıyız. Özellikle de ticari konular, iletişim ve haberleşmeye yönelik konularda sorunlar yaşanabilir ... 10-11 Eylül tarihinde, yaklaşık 12.000 yıl olduğu söylenen uzun yörüngesinde güneş sistemimizden nadir geçişini yapacak olan Elenin Kuyruklu Yıldızı sistemimizin kalbi olan Güneş’e yörüngesindeki en yakın konumuna geliyor (yaklaşık 40-50 milyon mil yakınlık). Etkin güneş aktiviteleri ve bununla bağlantılı ya da bağımsız olarak jeomanyetik alanda (Yer manyetik alanı) türbülanslar yaşanabilir bu tarih civarındaki günlerde. Bu tarih için düzenlediğim Güneşmerkezli astroloji haritasında Merkür-Venüs-Plüton-Uranüs arasında 90 ve 180 derecelik gergin açılar olduğunu ve gökyüzünde Büyük Kare oluştuğunu görüyorum. Bu tarihin hemen iki gün sonrasında, 12 Eylül 2011 tarihinde bir dolunay var. Etkin doğal afetler riski taşıyan, özel ve sosyal insan ilişkilerinde gerginlikler vaat eden bir görünüm mevcut. Askeri alanda sert etkiler, operasyonlar, terör, şiddet ve gerginlik içeren durumlar söz konusu olabilir bu tarihler civarında. Elenin Kuyruklu Yıldızı hakkında bilgi için aşağıdaki linkleri ziyaret edebilirsiniz. http://www.onerdoser.com/Y57_1_elenin.html http://www.onerdoser.com/Y58_1_elenin-2--bolum.html

Haftanın genel değerlendirmelerine gelince…
Pazartesi günü boyunca Ay Yay burcunda hareket ediyor. Haftaya hevesli, coşkulu ve hareketli başlıyoruz. Bayram tatili anılarının, yaşanana heyecan ve maceraların bolca paylaşılacağı, muhtemelen henüz tatil havasını atlatamadığımız bir gündeyiz. Sabah erken saatlerde etkin olacak Ay-Venüs karesi, rehavet ve üşengeçliğe eğilim gösterebileceğimizi, ama kendimizi biraz zorlayarak da olsa düzene gireceğimizi gösteriyor. Özel ilişkilerde küçük gerginlikler yaşamamak için daha dikkatli olmamızda fayda var. Yeme içme konusunda da abartılardan kaçınmalıyız. Akşam saatlerinde Ay-Merkür üçgeninin iletişimi kolaylaştıran ve akışkanlaştıran enerjisi devreye giriyor. Önemli görüşmeler, konuşmalar, yazışmalar ve anlaşmalar yapmak için öğle sonrasından akşam saatlerine kadar uzanan güzel bir kulvar var. Değerlendirebiliriz… Salı günü 03:31-05:04 saatleri arasında boşlukta ilerleyecek olan Ay, 05:04 itibariyle Oğlak burcuna geçiş yapacak. Sorumluluklarımızın artacağı, tatil rehavetinden kurtulup yapacağımız işlere konsantre olmamız gereken bir gündeyiz. Sabah saatlerinden itibaren etkin olacak Ay-Uranüs karesi, duygusal türbülanslara, ani ve beklenmedik durum değişikliklerine işaret ediyor. Öğle saatlerinde etkisi devreye girecek olan Ay-Plüton kavuşumu da duygusal açıdan hırpalayıcı, rekabet ve çekişmeye açık hale getiren özellikler taşıyor. Bu gergin etkiler öğleden sonrasına da yayılıyor. Akşam saatlerinden itibaren ise, Ay-Jüpiter üçgeninin uyumlu etkisi sayesinde kendimizi daha iyimser ve umutlu hissedeceğimiz, yapacağımız iş ve girişimlerde daha pürüzsüz ilerleyebileceğimiz, şanslı zamanlarda olacağız. İyi değerlendirmemizde fayda var. Çarşamba günü boyunca Ay Oğlak burcunda ilerliyor. İş ve girişimlerimizin somutlaşmaya başlayacağı bir gündeyiz. Başarı elde etmemiz için elle tutulur ve somut verilere yönelmemizde, fantezilere kaçmaktan ziyade ayağı yere basan proje ve oluşumlar içerisinde yer almamızda fayda var. Sabah erken saatlerde Ay-Güneş arasındaki uyumlu açı kesinleşiyor. Karşı cinsle, ebeveynlerimizle ilişkilerimizde güzel gelişmeler yakalayabiliriz. Sabahın ilerleyen saatlerinde etkinleşecek Ay-Satürn karesi, ilerlemekte zorlanabileceğimiz, engellenme hissedebileceğimiz zamanlarda olduğumuzu gösteriyor. Ay-Venüs üçgeninin olumlu ve rahatlatıcı etkilerinin devreye gireceği akşamüzeri saatlerine kadar zorlanabiliriz. Bu uyumlu açı akşam saatlerinde özel ve sosyal ilişkilerimizde olumlu sonuçlar alabileceğimizi, uyum ve dengeyi sağlayabileceğimizi göstermekte. Gece saatlerinde ise Ay-Mars karşıtlığının gergin etkileri devreye giriyor. Rekabet ve tartışmalara, sakarlık ve kazalara açık olacağımız saatlerdeyiz, dikkat! 23.36’dan itibaren temel açısı kalmayacak olan Ay boşluğa giriyor. Perşembe gününün ilk yarısında Ay Oğlak burcunda ve boşlukta ilerliyor. Kalıcı ve somut sonuçlar elde etmeye ve ilerlemeye çalışsak da girişeceğimiz işlerin ucu açık kalabilir, bir yere varmayabilir. Ay’ın Kova burcuna giriş yapmasıyla birlikte 12:43 itibariyle belirsizliklerin hakim olduğu bu atmosfer ve ruh hali tamamlanıyor. Yaratıcılığımız aktif olarak kullanabileceğimiz bir gündeyiz. Ama ayağımız yerden kesilmemeli, zira Merkür-Neptün karşıtlığı kesinleşiyor. Asparagas haberlere, söylenti ve dedikodulara, yanlış bilgi ve yönlendirmeye açık olacağımız bir gündeyiz, dikkat! Önemli anlaşma ve konuşmalarda da eksik-yanlış bilgi yüzünden zor durumda kalacağımız ve sonradan hayal kırıklığı yaratabilecek muhtemel kararlar konusunda uyanık olmalıyız. Özellikle de ticari konular, iletişim ve haberleşmeye yönelik konularda sorunlar yaşanabilir. Akşam saatlerinde Ay-Uranüs altmışlığının sürprizlere, değişikliklere ve yeniliklere açan olumlu enerjisi etkinleşiyor. Cuma günü boyunca Ay Kova burcunda hareket ediyor. İnsani değerlerin, yardımlaşmanın, toplumsal konuların ön plana çıkacağı bir gündeyiz. Yaratıcılığımız ve araştırmacılığımız sayesinde istediğimiz verilere, bilgilere ulaşabiliriz. Ama yine de realiteden ayrılmamaya, fantezilerden uzak durmaya çalışmamızda fayda var. Zira Merkür-Neptün karşıtlığının etkileri henüz devrede. Sabah saatlerinde etkin olacak Ay-Jüpiter karesi duygusal anlamda istikrarsızlıklara, abartılara sebep olabilir. Gereksiz duygusal çıkışlar yapabiliriz. İyi yönetebilirsek, duygularımızı zengin bir şekilde ifade edebiliriz. Öte yandan iyimserlik ve gelecekten umut hissiyatımızın da dikkat çekici bir biçimde artacağı saatlerdeyiz. Akşam saatlerinde Ay-Satürn üçgeninin yaratacağı olumlu hava sayesinde, somut ve kalıcı adımlar atmamız, işlerimizi yoluna koymamız mümkün olacak. Otorite temsilcisi figürler, yaşlı ve olgun kişilerle konuşmalar yapmak açısından güzel zamanlardayız. Değerlendirebiliriz. Cumartesi gününün büyük çoğunluğunda Ay Kova burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde ayağımızı yere daha sağlam basabilir ve henüz devam eden Ay-Satürn üçgeninin kalıcı adımlar atmamıza destek veren etkilerinden istifade edebiliriz. Öğle sonrasındaki saatlerde ise giderek yakınlaşan Ay-Neptün kavuşumunun yumuşaklaştıran, uyumlu hale getiren, fedakarlık ve anlayışlılık halini öne çıkartan etkileri devreye giriyor. Ruhsal ve dinsel temalara (dua ve zikir, yoğunlaşma ve tefekkür, yoga ve meditasyon, enerji ve nefes çalışmaları gibi), artistik ve sanatsal konulara yönelmek açısından gün boyunca son derece olumlu etkiler var. İdealizm ve yaratıcılığın, ruhsallığın ve sezgilerin, telepati yeteneği ve idrak kabiliyetinin tavan yapacağı bu saatleri iyi değerlendirebiliriz. 20:32’de kısa bir süreliğine boşluğa girecek olan Ay, 22:27’de Balık burcuna geçiş yapıyor. Pazar günü boyunca Balık burcunda ilerleyecek olan Ay, duygusallığın ve karşılıklı fedakarlıkların, teslimiyet ve kabullenicilik temalarının öne çıkacağı bir günde olduğumuzu gösteriyor. İdrak seviyenizin zirvelerine varabilir, başkalarıyla empati yeteneğimizi had safhada kullanabilir, evrensel değerlerin daha fazla farkına varabiliriz. Elenin Kuyruklu Yıldızı’nın Güneş’e yakın geçiş yapışının yaratacağı ruh halini destekleyen gezegensel enerjilerin öne çıkacağı bu güzel günde, Venüs-Mars altmışlığı da kesinleşiyor. Venüs dişil, Mars eril enerjiyi temsil eder. Bu ikilinin uyumlu açılarında eril-dişil enerjinin dengede olması söz konusudur. Bu durum, sadece diğer kişiyle değil, kendi içimizde de dengeye gelmemizi sağlar. Hafta sonunda genel olarak geçerli bu etki, bugün en belirgin noktasına varıyor. Sabah saatlerinden itibaren etkin olacak Ay-Plüton altmışlığı, duygusal destekleşme, birbirinden güç alma habercisi. Aynı zamanda diğer kişilere duygularımızı etkin bir şekilde ifade edebileceğimizi de gösteriyor. Ay-Jüpiter arasındaki altmış derecelik uyumlu açının kesinleşeceği öğle sonrasındaki saatler, gün içerisinde en şanslı olduğumuz ve enerjinin en rahat aktığı zamanlarda olduğumuzu gösteriyor. Olumlu etkiler akşam ve gece boyunca devam ediyor… Keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir Bayram haftası dileğiyle…

Öner DÖŞER 4 Eylül 2011, Pazar ASTROLOJİ OKULU, Caddebostan
09-04-2011 12:23 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,530 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,645 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Angel 462 681,386 06-02-2011 12:58 AM
Son Mesaj: ginka
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,722 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 17,202 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 14,426 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 18,356 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,473 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,725 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 27,113 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir