Değerlendir:
  • 44 Oy - 3.09 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #191
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
18 Ağustos
Günün önemli planet hareketleri
06:47
19:49
Koç burcunda ilerleyen Ayın diğer planetlerle zorlayıcı bağları duygusal dünyamızı alt üst etti. Dün gelen şehit haberleri acıttı yüreğimizi. Gencecik ana kuzusu evlatlar yok oldu yine. Tüm milletimizin başı sağ olsun demekten başka bir şey gelmiyor ki elden.
Sabah saatlerinde hale devam Aysal gerilim üzerinizde ağır bir yük varmış gibi hissettirebilir ama bunun yanında gökyüzünden yeryüzüne son derece olumlu etkilerde sunuluyor bugün.
Önce ilişkileri olumsuz yönde etkileyen, Merkür ve Juno arasındaki 45 derecelik açıdan bahsetmek istiyorum. Merkür’ünde geri hareketinin enerjisiyle yanlış anlaşılabilirsiniz. İş görüşmeniz varsa bugün bazı problemler çıkabilir. Eşinizle iletişim problemleri yaşayabilir birbirinize düşündüklerinizi söylerken yanlış anlaşılabilirsiniz. Dedikodular canınızı sıkabilir. Bulunduğunuz ortamda diğerlerinden çok farklı görüşe sahip olabilir bunun için eleştirilebilirsiniz.
Sabahın erken saatlerindeki Ay Satürn karşıtlığının etkisi ile duygularınıza hakim olabilirsiniz ama karşınızda sizin duygularınızı anlamayan kişileri bulabilirsiniz. Ev ev iş yaşamınızın dengesizliği aile yaşamınıza etki edebilir. Huzursuz gergin ruh hali ile güne merhaba diyebilirsiniz. Allahtan Ay, Alpheratz sabit yıldızının üzerinde, bu kişiye canlılık ve yüksek enerji veren bir yıldızdır ve özellikle iş konularında başarılı olmanızı destekler. Arkadaşlarınızın desteğini yanınızda hissedeceksiniz.
Mars Jüpiter sekstili enerjinize enerji katacak bu dayanıklılık veren hırslı ve tuttuğunu koparan bir profil çıkaracaktır ortaya. Marsın enerjisi biraz acelecidir biliyorsunuz bu aceleciliğiniz yanıklara sebep olabilir. Astrolojide Mars saldırganlığı, sıcaklığı, enerjiyi, kuvveti, hareket ve eylemi simgeler. Jüpiter ise Astrolojide büyük kısmet denir. Jüpiter hangi burca girerse girdiği burca şans ve kısmet getirir. Şu anda transit haritalarınızda Marsın ilerlediği alanda enerjik aceleci saldırgan ve hareketlisiniz, Jüpiter ise Boğa burcunda ilerliyor ve bu alanda hayatın zevklerine ve güzelliklerine dalmış olabilirsiniz. Şimdi bu iki planetin destek veren enerjisini iyi kullanabilirseniz inançlarınızın maddi kazanca dönüştüğünü görebilirsiniz. Bilgece fikirleriniz sayesinde beğenilecek ve takdir edileceksiniz.
Aslan burcundaki Güneşin Jüpiter’e paralel bağı şansınıza şans katacak. İleri doğru atacağınız adımlarda sizi görmediğiniz bir gücün yukarıya doğru yükselttiğini hissedebilirsiniz.
Akşam saatlerinde Koçtaki Ay Güneş’e, Merkür’e ve Venüs’e 120 derece ile bağlanıyor olacak. Düşüncelerinizi ifade ederken zorlanmayacak diğerleri ile iyi ilişkiler içerisinde olacak ve duygularınızı içinizden geldiği gibi ifade edebileceksiniz. Tabi olumsuz yönde etkilenirseniz boş boğaz bir geveze olarak isteklerinin önüne geçemeyen bir kişiliği de sergileyebilirsiniz. Duygusal ihtiyaçlarınızın sizi ne yöne yönlendirdiği çok önemli. Kendinizi ufacık şeylerle mutlu edebilenlerdenseniz yolunuz açık şansınız bol ama isteklerinizin sınırları, sınırları zorluyorsa bu olumlu göksel enerjiler bile sizi doyuramayacaktır.
Bugünün Tarot kartı olan The World ; ruhu, maddeyi, yaşam ve ölümü yüceltir. Arkana majör kartlarının sonuncusudur. Bugüne kadar attığınız adımlar doğrultusunda her şey yolunda gittiğinde hedeflerinizi gerçekleştirebilir ve istediğiniz alanda başarılı olabilirsiniz.Sınrlarınızdan kurtulup yeni bir düzen kurmak için yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.Belki bunun için yaşadığınız yeri terk etmek yeni bir yere yerleşmek zorunda kalacaksınız.Ama ne demişler tedbili mekanda ferahlık vardır..;)
Bu kartın sırrı bu güne kadar ki doğrularınızın toplamı bir mükafat bildirgesidir.Doğru yolda olan tüm doğruların yolu açık olsun.
Arzu CENGİZ-ASTROBENEFİK

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
08-18-2011 10:23 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #192
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
19 Ağustos
Günün önemli planet hareketleri
00:02
07:12
08:52
14:49
Sabah saatlerinde Koçtaki Ay’ın Aslandaki Güneş’e 120 derecelik bağı sizi neşeli ve kendine güvenli hissettirecektir. Yaratıcılığınızı destekleyecek olan Ay’ın Mars’a olan 72 derecelik bağını unutmamak lazım.
Venüs ve Jüpiter paralelliği ilişikleri yoluna sokarken sosyal alanda saygınlık kazanmanız için size destek oluyor. Dünden beri devam eden kişiye iyimserlik ve geniş bir yürek veren, maddesel kazanımlar içinse oldukça verimli bir göksel enerji. Kısacası hayattan zevk almanız için size bir armağan belki bu göksel görünüm.Unutmayın hemde Venüs’ün günündeyiz zevklerinize fazlasıyla düşkün bir hal alabilirsiniz.
Koç burcunun son derecelerinde ilerleyen Ay bugün saat 14.49’da kısa bir süre boşluğa diyecek ve 15.36’da Boğa burcuna geçecek.Ay Boğa’ya geçtikten sonra duygusal ve maddesel güvence arayışına girebilirsiniz.Bunun yanında duygusal ihtiyacınızı gidermek ve sevdiklerinizle paylaşmak için yemek pişirebilir bahçeniz varsa bahçe işleri ile uğraşabilirsiniz.Toprakla uğraşmak size iyi gelecektir.
Mars Jüpiter sekstilinin devam eden enerjisiyle kendinizi aktif enerjik ve canlı hissedeceksiniz.Seyahat etme isteğiniz ve seyahat kararlarınız Merkür’ün geri hareketinin ters enerjisine ve sorumluluklarınıza takılı kalabilir.
Kendini hissettiren bir başka göksel görünüm ise 22 Ağustosta kesinleşecek Güneş-Neptün karşıtlığı.Aman dikkat edin kimliğinizi kaybetmeyin.Günlük problemlerden köşe bucak kaçmak isterken daha büyük problemlerin ağına takılabilirsiniz.Kafanız bu dönemde çok karışık olabilir.Medyumik ve mistik deneyimler yaşayabilir, medyum ve mistik olduğunu iddia eden kişilerin kurbanı olabilirsiniz.
Günün temsilcisi tarot kartı THE EMPEROR; Maddi otarite, yeni başlangıçlarla güçlü mevkilere ulaşılması yaratıcılık ve yeni girişim isteği ile alakalıdır. Eril gücü temsil eder. Ruh ve beden arasında ki dengeyi sağlayarak gerçek güce ulaşılabileceğini anlatır.
Ya önemli bir mevkie geleceksiniz ya da yüksek mevkidekilerin emri altına gireceksiniz.
Ya güçlü bir evlilik yapacak veya evliliğin bitmesi ile o sayede elinizde tutuğunuz gücünüzden olacaksınız.
Tüm bu seçimler iradenizi aklınızı ve duygularınızı nasıl kullandığınızla alakalı.
2011 yılının da temsilcisi olan bu kartı en iyi anlatan ifade tecellidir.
Unutmamamız gerekir; Gücümüzü nasıl kullandığımız ve sorumluluklarımız konusunda kendimizi sorgulamamız, kendimizi derleyip toparlamamız ve disipline etmemiz gereken bir dönemdeyiz.
Arzu Cengiz
AstroBenefik

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
08-19-2011 10:29 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #193
Haftaya Astrolojik Bakış - 22 Ağustos Haftası
Başak burcuna geçişlerle birlikte detaylara daha fazla yoğunlaşacağımız, yeni başlayacak dönemi önceden organize etmeye hazırlanacağımız, ilişkilerimizde ve işlerimizde daha titiz ve dikkatli davranma eğilimi göstereceğimiz bir sürece giriyoruz. Pazartesi günü Venüs, Salı günü Güneş Başak burcuna geçiyor. Hafta sonunda Merkür direkt hareketine dönüyor. İletişimsel alanda zorlanmaları bu hafta sonundan itibaren giderek geride bırakmaya başlayacağız ...

25 Ağustos’ta Mars-Satürn karesi kesinleşiyor. Astrolojide kötücüller olarak tanımlanan bu iki gezegenin kavuşumları ve uyumsuz açıları sert ve şiddet içeren sosyal ve politik olayların, finansal streslerin, etkin doğal afetlerin görüldüğü dönemlerle çakışır. Ay’ın bu açıyı tetikleyeceği Perşembe günü bu bağlamda dikkat çekiyor. 26 Ağustos’ta durağanlaşmaya başlayan Merkür, 27 Ağustos gecesi direkt hareketine dönüyor. Önceden düşünüp tasarladığımız plan ve projeleri devreye sokmaya hazırlanabiliriz. Hafta sonuna girişten itibaren etkinleşecek Venüs-Plüton üçgeni, özel ve sosyal ilişkilerimizde güçlenmenin ve destekleşme temalarının, sahiplenme ve tutkuların öne çıkacağını gösteriyor.

Pazartesi günü 03:54’te Ay İkizler burcuna geçiyor. Bilgi paylaşımlarının ve iletişimsel konuların ön plana çıkacağı bir gündeyiz. İçinde bulunduğumuz olaylara daha esnek ve açık fikirli yaklaşmamız sayesinde başarılı olabiliriz. Venüs Başak burcuna geçiyor. İlişkilerde daha titiz ve detaycı profil çizeceğimiz, gereksiz evham ve endişelere eğilim gösterebileceğimiz bir döneme giriş yapıyoruz. Sabah erken saatlerde Ay-Venüs karesi etkinleşiyor. Özel ilişkilerimizde gerginliklere karşı önlemci olmamızda, şartları zorlamamamızda fayda var. Yeme içme konularına da özen göstermeliyiz. Öğle saatlerinde Ay-Uranüs altmışlığının güne heyecan ve hareket katan etkileri devreye giriyor. Ay-Uranüs uyumlu açılarının aktif olduğu zamanlar idari, politik ve kamusal kişilerle veya geniş büyük yetkilileriyle görüşmek için uygun görülür. Aynı zamanda sosyal ortamlara katılmak, gizemli konularda eğitim almaya başlamak, elektrikle veya havacılıkla ilgili işlere girişmek, icatlar için patent almak, elektrikle ilgili tedaviye başlamak, değişimler yapmak, alışılmışın dışında, yeni işlere girişmek için de uygundur.

Salı günü boyunca Ay İkizler burcunda hareket ediyor. Kendimizi daha iyi ifade edebileceğimiz, Merkür gerilemesine rağmen iletişimsel konularda nispeten daha hızlı yol alabileceğimiz bir gündeyiz. Sabah saatlerinde etkinleşecek Ay-Satürn üçgeninin olumlu etkileri sayesinde üzerinde uğraştığımız işlerde somut sonuçlar elde etme şansımız artıyor. Eski yerleri ve eşyaları onarmak ve yenilemek gibi işler açısından öğle öncesi saatleri kullanabiliriz. Benzer şekilde ekme, biçme, tarımsal ve ziraatla ilgili işler, inşaatlarla ve yapılandırmak gereken konularla ilgili işlerimizi bu saatlere denk getirebiliriz. Yaşlı veya olgun kişilerle, devlet erkanıyla veya otoriter kişilerle görüşmeler için de bu saatleri değerlendirebiliriz. Öte yandan, gün boyunca etkin olacak Güneş-Neptün karşıtlığı, otorite ve önemli erkek figürlerinden beklediğimiz sonuçları alamama riskine, yüksek beklentilerimiz yüzünden hayal kırıklıkları yaşama ihtimaline işaret ediyor, dikkat! Öğle sonrasındaki saatlerde Ay-Merkür altmışlığının iletişimsel konuları daha rahatlatan olumlu etkileri devreye giriyor. Ticari konularda, alışverişlerde daha iyi sonuçlar alabiliriz. Pek tabii ki Merkür gerilemesini hesaba katmak kaydıyla! Bu etkiler akşam saatlerinde de devrede olacak. Güneş Başak burcuna geçiyor. Başarı elde etmemizin yolu iyi çalışmaktan, hazır, dikkatli ve organize hareket etmemizden geçiyor. Detaylara fazla takılıp, resmin bütününü görmekten uzaklaşmamaya özen göstermeliyiz.

Çarşamba gününün ilk yarısında Ay İkizler burcunda hareket ediyor. Öğle saatlerine doğru etkinleşen Ay-Neptün üçgeni, duygusal temalarda olumlu gelişmeler kaydedebileceğimize, ilişkilerde fedakarlık ve empati temasının öne çıkacağına işaret ediyor. 12:34’te boşluğa girecek olan Ay, 13:31’de Yengeç burcuna geçiyor. Duygusal ve insani temaların ve yardımlaşmanın öne çıkacağı, ailevi ve milli temaların vurgu kazanacağı bir gündeyiz. Öğle sonrası saatlerden itibaren Ay-Güneş altmışlığının ikili ilişkilerde huzurlu bir atmosfer yaratacak olumlu etkileri devreye giriyor. Karşı cinsle, ebeveynlerle, otorite temsilcisi kişilerle, önemli müşteriler ve resmi hüviyet taşıyan kişilerle iş ve ilişkilerimizden olumlu neticeler alabileceğimiz saatlerdeyiz. Akşam saatlerinde Ay-Venüs altmışlığının olumlu etkileri de devreye giriyor. Aşk ve ilişkiler açısından günün en şanslı saatlerindeyiz. Artistik ve sanatsal konularda, estetik ve zarafet, giyim kuşam, yeme içme ile ilgili işlere girişim yapabilir, bu alanlarda güzel gelişmeler yaşayabiliriz. Gece saatlerinde ise zorlu ve stresli etkiler devreye giriyor. Ay-Uranüs karesi ve hemen ardından gelecek Ay-Plüton karşıtlığı, abartılı duygusal çıkışlara, nedensiz tepkilere ve agresyona, duygusal travmalara ve buna dayalı sağlık sorunlarına sebep olabilir, dikkat!

Perşembe günü boyunca Yengeç burcunda ilerleyecek olan Ay, gerek duygusal anlamda, gerekse bunların yansıması olarak fiziksel anlamda gergin etkilerin oluşabileceği bir günde olacağımızı gösteriyor. Ailevi, çevresel, ulusal alanlarda, yardımlaşma ve insani temalarda, güvenliğimizi ilgilendiren konularda sert etkiler altındayız. Sabah saatlerine Ay-Jüpiter altmışlığının olumlu etkileriyle iyimser ve şanslı başlıyoruz. Öğle öncesindeki saatlerde girişeceğimiz işlerden güzel neticeler alabiliriz. Öğle sonrasında ise Mars-Satürn karesi kesinleşiyor ve Ay bu ikiliyle ardı ardına açısal irtibatlar kuruyor. Astrolojide kötücüller olarak tanımlanan bu iki gezegenin kavuşumları ve uyumsuz açıları sert ve şiddet içeren sosyal ve politik olayların, finansal streslerin, etkin doğal afetlerin görüldüğü dönemlerle çakışır. Bu şartlarda özellikle de öğle sonrasındaki saatlerde yapacağımız iş ve girişimlerimizde daha fazla uğraş vermemizi ve mücadele etmemizi gerektirecek koşulların öne çıkacağını tahmin etmemiz zor değil. Duygusal ve fiziksel sağlığımıza da dikkat etmemiz yerinde olur. 16:05’te Mars ile kavuşumundan sonra başka temel açısı kalmayacak olan Ay boşluğa giriyor. Bu saatten sonra girişeceğimiz işlerden beklediğimiz sonuçları almamız zor gözüküyor. Günün geri kalanında belirsizlik hakim olabilir, olayların ne yönde ilerleyeceğini tahmin etmemiz zorlaşabilir. Fakat son irtibat Mars ile kavuşum olduğundan, yüksek enerji ve yanı sıra agresyon hissetme olasılığımız hayli fazla.

Cuma gününün büyük çoğunluğunda Ay Yengeç burcunda ve boşlukta ilerliyor. Duygusal alanda daha ziyade dengeli davranabileceğimiz ve pozitif etkilerin öne çıkacağı, duygusal anlamda kendimizi daha iyi ifade edebileceğimiz, ama büyük çoğunluğunda olayların belirsiz kalacağı, netleşmekte zorlanacağımız bir gündeyiz. Gün boyunca etkin olacak Venüs-Plüton üçgeni, özel ve sosyal ilişkilerimizde güçlenmenin ve destekleşme temalarının, sahiplenme ve tutkuların öne çıkacağını gösteriyor. Aşkta bağlılık ve sadakat temaları pozitif anlamda gündemimizde önemli yer tutacak. Bu açı etkin olduğunda, kendimizi sevdiğimiz kişiye adama, onunla birbirimiz için yaratıldığımız hissi duygularımıza hakim olur. Sevgimizi her zamankinden daha tutkulu ifade edebiliriz. Akşam 19:09’da Ay Aslan burcuna geçiş yapıyor ve duygularımızı daha aktif bir biçimde ifade etme arzumuz artıyor. Sosyal ilişkilere, eğlenceli ve sanatsal aktivitelere ağırlık vermek için çok güzel bir akşamdayız. Gece geç saatlerde Merkür direkt hareketine dönüyor. Artık önceden düşünüp tasarladığımız, ama bir türlü aktif edemediğimiz plan ve projeleri devreye sokmaya hazırlanabiliriz.

Cumartesi günü boyunca Ay Aslan burcunda hareket ediyor. Dikkat çekme ve merkezde yer tutma güdümüzün belirginleşeceği, duygularımızı sıcakkanlı ve samimi bir şekilde ifade edebileceğimiz, yönetme becerimizi ve kendimize güvenimizi sergileyebileceğimiz bir gündeyiz. Sabah saatlerinde Ay-Uranüs üçgeninin heyecan ve heves uyandırıcı etkileri henüz devrede olacak. Öğle saatlerine doğru etkinleşecek Ay-Jüpiter karesi, duygularımızı abartılı bir şekilde ortaya koyabileceğimiz, yeme içme konusunda abartılara kaçarsak bundan sıkıntı duyabileceğimiz saatlerde olduğumuzu gösteriyor. Öğle sonrasındaki saatlerden itibaren devreye girecek ve akşam saatlerinde tam etkin olacak Ay-Satürn altmışlığı sayesinde, duygularımızı çok daha yapıcı ve belirgin bir şekilde ortaya koyabileceğimiz, daha dengeli ifade edebileceğimiz saatlerde olacağız. Her türlü girişim ve organizasyonun üstesinden başarıyla gelebiliriz. Keyifli bir Cumartesi gecesi bizi bekliyor!

Pazar gününün büyük çoğunluğunda Ay Aslan burcunda hareket ediyor. Sosyal anlamda aktif, eğlenceli, neşeli olayların ağırlık tutacağı bir gündeyiz. Sabah saatlerinde henüz Ay-Merkür kavuşumunun iletişimi hareketlendiren ve yakın çevreye geziler düzenlemek için plan program yapmaya yönelten etkileri devrede olacak. Gün boyunca hayatın daha keyifli taraflarına yönelebilir, tembellik yapmaya eğilim hissedebiliriz. Gün boyunca etkin olacak Güneş-Plüton üçgeni, bilinçli bir şekilde yöneldiğimiz konularda güç destekleşmeleri içerisinde olabileceğimizi gösteriyor. Psikolojimiz her zamankine nazaran daha iyi olacaktır muhtemelen. Kendimizi dinç, hayata karşı daha tutkulu hissedebilir, bu tavrımızla başkaları üzerinde karizmatik etki yaratabiliriz. İleri dönük plan ve programlarımızı yeniden yapılandırmak üzerine konuşmalar yapmak, kararlar almak için de isabetli bir gündeyiz. Öte yandan, akşam saatlerinde etkin olacak Ay-Neptün karşıtlığı, duygusal anlamda sadece birkaç saat için biraz isteksizlik ve ne yapacağını bilememe hissine sebep olabilir. 20:12’de boşluğa girecek olan Ay, 21:14’te Başak burcuna geçiş yapıyor. Önümüzdeki haftanın plan ve programını yapmak, hazırlanmak için ideal saatlerdeyiz. Ay iyice küçülmekte ve tamamlanma, hazırlanma zamanlarına işaret etmekte. Önümüzdeki haftaya yeniayın yüksek enerjisiyle başlayacağız.

Keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir hafta dileğiyle…





Öner DÖŞER

21 Ağustos 2011, Pazar

ASTROLOJİ OKULU, Caddebostan
08-21-2011 02:14 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #194
Küçük ama sağlam getiri zamanı
Merkür’ün geri gitmesini dikkate alarak, kısa vadeli getirilerin yerine birkaç hafta beklemek en doğrusu. Bu haftadan itibaren altın ve spekülatif yatırımlar, yerini küçük ama sağlam getirilere bırakıyor

Bu hafta Venüs, Pluto ve Jüpiter üçgeni toprak elementlerinde birbirlerini destekliyor konumdalar. İyicil gezegenlerin devrede olması, para yönetiminde finansçıların hünerlerini göstereceğine işaret ediyor. Reel sektörlerde büyüme ve geleneksel organizasyonların güçlenmesi gündemde, Hazine yönetimini planlı ve tedbirli yürüten şirketler işlerini sağlam kazığa bağlayabilir. Ama çok kısa vadeli getirilerin yerine, Merkür’ün geri gitmesini dikkate alarak, iyi sonuçlar için birkaç hafta beklemek en doğrusu. Bu haftadan itibaren altın ve spekülatif yatırımlar, yerini küçük ama sağlam getirilere bırakıyor.
Kafamız sürekli olarak tasarruf, maliyet odaklılık, kontrollü harcamalar konularına yoğunlaşacak. Uçuk fikirleri, stratejik oyunları, spekülatif yatırımları birkaç haftalığına unutalım. Planlı programlı olmak, boşa zaman harcamadan ilerlemek ama planlarda esnek olmak önem kazanıyor. Hafta sonuna doğru Ay’ın enerjisi iyice düştüğü için elimizde kalan işleri tamamlamakla zaman geçirebiliriz.
Ancak yeni ve büyük projeler için
haftaya gerçekleşecek Yeni Ay
sonrasını tercih edelim.

İŞ İLİŞKİLERİ SORGULAYICI OLACAK

Bu hafta Başak burcuna geçen Venüs, 15 Eylül’e kadar bazı sektörleri canlandırırken, iş hayatına sadelik, çalışkanlık ve ayrıntılara hakim olabilme yeteneği kazandıracak. Venüs’ün bu konumu, iş ilişkilerinin de biraz sorgulayıcı olacağına işaret ediyor. Çalışmayı da sevdiğimiz bir dönem başlıyor. Arsa, toprak ve benzeri konulara uzun vadeli yatırımlar için de Venüs bizi motive edecek. Gıda, ev ve kadın ürünlerine dair sektörlerdeyse yapılması düşünülen atılımları mantıkla ele almak gerek. İyi bir finansal ortakla harekete geçmek daha doğru.


Binnur Zaimler
08-22-2011 12:22 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #195
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
22 Ağustos
Günün önemli planet hareketleri
02:59
04:11
11:29
Haftaya gerilimlere neden olacak enerjilerle başlıyoruz. Zaten Neptün’ün Güneş ve Venüs’e rahatsız edici bağı mantık ve duygularımızın dengesini bozdu. Bunun yanında Medyumik yeteneklerinde iyiden iyiye yüzeye çıkmasına yardımcı oldu
Neptün’ün hareket ettiği alanda huzursuz ve hassas davranabilirsiniz. Gökyüzünde bu kadar büyük bir gerilim varken işleriniz biraz zora koşulacaktır.
Ay İkizler burcunda ilerlerken zaten ikilimeler arasında kalınacağı için alınacak kararların çok iyi düşünülmesi gerekiyor. Ayın değişken enerjisi sonra değişiklikler yapmanıza neden olabilir. Değişken enerji içsel huzursuzluklara neden olduğu gibi toplumsal huzursuzluklara da sebep olacaktır.
Dengesizlik, alınganlık, kıskançlık ve en önemlisi doyumsuzluk hisleri ile ilişkiler ciddi anlamda zarar görebilir. Bulunduğunuz ortamda güveninizi kıracak olaylar yaşayabilirsiniz yada bu tarz kişilerle karşılaşabilirsiniz. Doyumsuzluğunuzu aşırı yemek tüketerek gidermeye çalışabilirsiniz. Bu duyguları hissettiğiniz an Afrika’daki açları düşünün lütfen.
Bugün hareketleriniz ve duygularınız arasında bir dengesizlik söz konusu olabilir.
Venüs Başak burcuna geçti ve 15 Eylül’e kadar Başak burcunda hareket edecek. Uzlaştıran ,dengeleyen ve karşıtlıkları birleştiren Venüs Başak burcunda sevgide aşırı eleştiren biraz dırdırcı ve huzursuz davranışlar sergiler. Başak burcunun yöneticisi Merkür ve Başak iş koliktir neyse ki Merkür’ün düzelmesine az kaldı ve 27 Eylülden sonra Merkür Retro’sunun yükünden kurtulacağız. Aşk mı iş mi diyenlere iş diye cevap vereceksiniz.
Bugün kesinleşecek Güneş-Neptün karşıtlığının enerjisi ve İkizlerdeki Ayın değişkenliği ile günlük problemlerden köşe bucak kaçmak isterken daha büyük problemlerin ağına takılabilirsiniz. Kafanız bu dönemde çok karışabilir. Medyumik ve mistik deneyimler yaşayabilirsiniz. Birde medyum ve mistik olduğunu iddia eden kişilere karşı tetikte olmalısınız.
Günün Tarot kartı The Chariot;Geleceğe giden yolda atılacak büyük bir adımın habercisidir.. Alışmış olduğunuz çevreden ayrılmak ve kendi yolunuzu çizmek zorunda kalabileceğinizi gösteriri.Aslında zor gibi gözüken ve yıkıcı olan bu yeniliğin iyi şeyler getireceğini ve sevindirici olacağını gösteren tek tarot kartıdır.
Ancak bu doğru yolda bencillik etmemeniz gerektiğini unutmamalısınız. Başkalarının empoze ettiği düşüncelerden kurtulup kendinize özgü dünya görüsü benimsemelisiniz. İstekleriniz ve duygularınız arasındaki uçurumun yarattığı çelişkiyi kaldırarak, içinizdeki çelişkilere son vermelisiniz. Eski çevrenizden bir kopuş süreci yasayacaksınız. Bu belki de yeni bir ilişkinin başlangıcı anlamına gelebilir. Bu eski alışkanlıklarınızı silecek yeni bir olayın habercisi olabilir.
Önümüzdeki günler biraz sarsıcı evet ama sarsılmadan kendimize gelebilmemiz ne mümkün öğle değilmi.Bu değişim günlerinde Hermesin’in sebep sonuç prensibinden bahsetmek, çoğunuza da hatırlatmak istiyorum..
“Her sebebin bir sonucu ,her sonucun ise bir sebebi vardır. Her şey yasaya göre olur. Değişim bilinmeyen yasadan başka bir şey değildir. Bir çok nedensellik planı vardır,hiçbir şey bu yasadan azade değildir”..der Kybalion…….
Çoğumuz çevreye, dış etkilere ve içsel halimize uygun yuvarlanıp gidiyoruz. Şimdi belki de kocaman bir kayaya çarpıp duran yuvarlanan taşlar gibiyiz. Yada acaba kayanın kendisi miyiz?
Zaman bize gösterecek ne olduğumuzu ama bence en önemlisi kim olduğumuzu bilebilmemiz.
Arzu Cengiz
AstroBenefik

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
08-22-2011 09:29 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #196
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Gezegen Seyri
22 – 28 Ağustos 2011 Haftası

Yan gelip yatma, keyif sürmek için her fırsatı kollama zamanı 23 Ağustos saat 14.21’de Güneş’in Başak burcuna geçmesi ile bitiyor. Her ne kadar bir hafta sonra Bayram tatili havasında olsanız da, ruh haliniz keyif almayı becerebilecek bir yapıda olmanıza engel olacak. Neyse, önümüzdeki haftanın nasıl etkiler aldığına önümüzdeki haftanın yazısında değinirim.

Artık çalışmak, üretmek, iş yapmak istiyorsunuz. Ağustos böceğinden karıncaya dönüşmek istiyorsunuz. Bu yüzden şimdiden, yani bu haftadan itibaren, bayram tatili ardından nasıl yol almak istediğinizi düşünmelisiniz. Özellikle 29 Ağustos’ta Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay iş bulma, işe başlama, çalışma ortamı, gündelik hayatın işleri, ev işleri, sağlık konuları (Başak burcu genel sağlığı ilgilendirdiği kadar, bağışıklık sistemi ve sindirim sistemi ile yakından alakalıdır), çalışma temposu, çalışkanlık, detaylı işçilik gerektiren konular, ev hayvanları gibi konuların ön plana çıkmasını sağlayacaktır. Bu tür bir karar çalışmasını yapabileceğiniz en iyi zaman 27 Ağustos saat 07.00’den 29 Ağustos saat 06.04’teki Yeni Ay’a kadardır, çünkü bu süreç içerisinde, Ay bir önceki Yeni Ay’ın etkisinden arınmış, şekillendirilmeye hazır bir enerjiye sahiptir.

Güneş 23 Ağustos’ta Neptün’ün ve 26 Ağustos’ta da Chiron ile karşıt açı içerisinde olacak. Gerek bedensel, gerek se ruhsal şifa ile bağlantının güçlü olduğu bir hafta söz konusu. Bu yüzden şifa ile ilgili çalışmalardan, tedavilerden daha hızlı netice alabilirsiniz. Karşıt açı olduğundan, bu aralar sağlık sorunlarınız artmış olabilir ya da ruhsal olarak kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Böyle bir durum söz konusuysa, bu haftanın şifa enerjisi özellikle sizin için çok önemli. Bu enerjiye bir de küçülen Ay’ın da enerjisi eklenince, iyileşme sürecinin daha çabuk sonuçlanacağını söyleyebilirim.

Ayrıca ruhsal yolculuğunuzda ne aşamada olduğunuz, ne kadar yol kat ettiğiniz üzerine düşünmenize sebep olacak durumlar da yaşayabilirsiniz (Merkür Retro etkisi sebebiyle).

25 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Mars / Satürn karesi dışarıdan gelen etkiler içinizde var olan gücü sınayacak gibi. Özellikle 25 Ağustos’ta aynı zamanda Ay’ın da Satürn ile Kare açısının etkisini buna eklersek, bu sürecin duygusal anlamda sert tepkilerle karşılaşmaya/vermeye sebep olacaktır. Bu sürecin geçici olduğunu (sadece bu hafta etkili) ve ilk gün olduğu kadar duygusal hassasiyete sebep olmayacağını hatırlamaya çalışın. Ayrıca bu Mars/Satürn karesi içinizde taşıdığınız enerjiyi nerede frenlemeniz gerektiğini, sınırlarınızın ne olduğunu anlatan etkiye sahip. Şimdi sınırlarınızı aşarsanız, karşılığının da geleceğini bilmelisiniz.

27 Ağustos’ta itibaren Merkür tekrar düz hareketine (Dünya’dan bakınca) kavuşacak! Bu sayede, hayatınızda yer alan problemlerin çözümlere daha kolay kavuşabileceği bir sürece de girmiş oluyorsunuz.

Güzel bir Hafta diliyorum!

Yurda Hal

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
08-22-2011 11:26 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #197
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
23 Ağustos
Günün önemli planet hareketleri
02:25
07:46
17:33
Bugün Başak burcu başlıyor, biliyorsunuz dün de Venüs Başak burcuna geçmişti. Güneşin ve Venüs’ün Toprak elementinde ilerleyecek olması bedensel ve dünyevi olarak güvence ihtiyacını ortaya çıkarırken hareket ettikleri alanda durgunluk ve soğukluk hakim olacak. Astrolojide Toprak enerjisi güvenliği, dünyevi uğraşları, maddi varlıkları, toprakla alakalı işleri, yerleşik düzenleri ve devleti temsil eder. Tüm toprak grubu burçlarda yani, Boğa, Başak ve Oğlak burçlarında maddi ve dünyevi ihtiyaç önde gelir. Toprak enerjisinin etkilediği alanlarda maddenin önemi çok büyüktür. Şu anda doğum haritanızda transit Güneş ve Venüs’ün hareket ettikleri alanda bu yaşam formunda alacağımız tatlar, güzellikler, huzur ve güven duygusu ihtiyacını hissedeceksiniz.
Başak Burcunun elementi yukarıda da bahsettiğim gibi Toprak’tır.

Merkür yönetir Başakları. Değişkendir ve dişidir. Horoskopta 6.evi, çalışma ve çalıştırma hayatını ayrıca sağlık konularını kapsar. Vücutta bağırsaklar Başak burcunu ilgilendirir. Başakların sindirim sistemleri hassastır, buradan kaynaklanan bitki tedavileri ve besinle ilgileri kendi bedensel ihtiyaçlarını iyi kavramalarına neden olur. Bozuk bir sindirim sistemi bütün fiziksel sağlığı üzerinde güçlü bir etkide bulunacaktır. Genelde kaygılı ve endişelidirler ve bu durum onlarda karın ve bağırsak bölgesindeki rahatsızlıklar olarak ortaya çıkacaktır. Dolayısıyla bu burç karın ağrısına, ülsere, gaz/kolik, gastrit, hassas bağırsak, kabızlık ve bağırsak engellerine yatkındır. Ayrıca geleneksel olarak bağırsak kurtlarıyla (ve genel olarak iç parazitlerle), dizanteriyle ve depresyon, yorgunlukla sonuçlanan melankolik hastalık hastalıklarına ve sadece akılla bulmakta güçlük çekilen kaygı sonucu depresyona eğilimli görülür. Cuppeper, ‘dalak sertleşmesini’ Başak ile ilişkili bir tıbbi sorun olarak görür; dalak melonkolik mizacın merkezi organıdır ve tutma erdemiyle ilişkilidir. Bütün toprak burçları melankolik mizaca sahip oldukları için kabızlık ve blokaj gibi genellikle tutma hastalıklarından mustariptirler. Geleneksel tıb terimi ‘hypocondriak melankoli’ buradan gelir. Pupokhondrian göğüs kemiğinin altındaki (Yunanlıların melonkolik mizacın merkezi olarak gördükleri) dalağı da dahil kapsayacak şekildeki karın bölgesidir. Dolayısıyla Başakların hastalık hastalığı herhangi bir sebep yokken kişinin hasta olacağına dair mesnetsiz bir kuruntu değil, içgüdüsel bir bilgiye dayanır.Başak ağırlığının hissedildiği fiziksel yapılarda hafif kemikli yüz hatlarını köşeli bir yüz çevreler. Ten buğday ve beyaz arasındadır. Saçlar genelde kumral olur. Konuşkan meraklı titiz ve hijyene önem veren bir kişilik ortaya çıkar. Başakların yaşam amacı maddi önlemler alarak ortaya çıkacak riskleri ve maddesel tehlikeleri önlemek olacaktır. Mükemmel bir sağlık ve temizlik koşullarında yaşamak isterler ama bunu yaparken bazen abartırlar. Özellikle çocuklarına karşı fedakâr davranırlar. Zeki çalışkan pratik, becerikli ve dürüst davranırken tutumlu olmaya çaklışırlar. Bu tutumluluk bazen aşırıya kaçar ve en gerekli şey için cimrice davranışlar sergilenebilir.
Klasik Astrolojide Başak,
Ülke ve şehir olarak ;
Türkiye, Güney Yunanistan, Atina, Irak, Bağdat, Hırvatistan, Afrika, Kudüs, Güney-batı Fransa, Toulouse, Paris, Lyons, Rhodes, Almanya’da Heidelburg, İsviçre’de Basle, İtalya’da Brindisi ile ilişkilendirilmiştir.olacağız demektir.
Renkleri;
Lilly’e göre Başak mavi puanlı siyah renkle temsil edilir. Diğer yazarlar onu beyazla ilişkilendirmiştir. Genel olarak Başaklar dekor ve kıyafetlerde canlı renklerden kaçınır ve belirsiz tonları, gri tonlarını ve toprak renklerini seçerler.
Taşlar ve Metaller olarak Başak;
Taşlar ve metalar burçların değil, gezegenlerin yönetimi altındadır, bununla birlikte Başak’ın Merkür ile ilişkisinden dolayı genellikle agat, Süleymani taşı, çeşitli renklerdeki taşlarla bağı vardır. Agat özellikle Başak’a uygun görünüyor. Çünkü metafizik özelliğinin sindirime yardım edip yazarlıkta yardımcı olduğu söylenmektedir.

Başak kısır bir burçtur;
Kısır burçlar İkizler, Aslan ve Başak’tır. Bu burçlar hamile kalma güçlüğüne veya beşinci ev çizgisinde görüldüğüne az sayıda çocuğa işaret edebilir.
Olumsuz yönü Başakların kurnazlıkları, aşırı güvensizlikleri ve kuruntularıdır. Kendi aklına hayranlıkları başkalarının aklına saygı duymalarını engeller. Somut düşünceleri onları soyut düşünceden uzaklaştırır.
Bu dönem özellikle maddi değerlerine sıkı sıkı tutunan Başakların hayatta maddeden daha önemli şeyler olduğunu hissettikleri bir dönem.
Başak Burcuna geçen Güneş’in hareket ettiği alanda gizlediğiniz ama güvendiğiniz kişilere söylemiş olduğunuz sırlarınız ortaya çıkabilir. Güneşin Neptün’le karşıtlığına özellikle dikkat etmelisiniz. Size ihanet eden birisi olursa bir durup dinlenin sakinleşin ve sakın intikam yeminleri etmeyin. Güneş Regulus sabit yıldızının üzerinde bu sabit yıldız, güç ve başarı verirken intikama hayır der. İntikam duygusunu bir kenara itmelisiniz. Özellikle daha önce size engel olmuş ve ezmiş kişileri görmezden gelmelisiniz. Yoksa elinizdekiler yok olur ve gider.
İkizler burcunda ilerleyen Ay Satürn’e 120 derece ile bağlanıyor. Bu çok güzel bir enerji, düne göre sorumluluklarınızın daha fazla farkında olarak onlara yoğunlaşabilirsiniz. Duygusal olarak daha gerçekçi ve olgun davranacaksınız.
Akşama doğru netleşecek Ay -Venüs sekstili size yaratıcılık, akıl gücü ve duygusal canlılık sağlarken, sanatsal zevkinizi işinize yansıtabilir duygularınızı karşınızdakilere sakin bir biçimde açıklayabilirsiniz.
Juno ve Vesta arasındaki kozmik bağ sayesinde kız kardeşler arası bağlar güçlenir ve sağlamlaşır.
Ama bugün ve sonraki beş gün boyunca etkisi gösterecek bir göksel enerjiyi unutmamalıyız. Başak burcuna geçer geçmez kesinleşen Güneş -Pallas 150 derecelik göksel bağı risklere karşı uyarıyor sizleri. Otorite figürleri ile aranızda bir gerginlik oluşabilir çatışmalar yaşanabilir. Gergin olan ilişkileri düzeltmek isterken daha önce içte birikmişler yüzünden iyice gerilebilirsiniz. Problemleri çözmek isterken bağları koparabilirsiniz. Pallas bilgelik ve yaratıcılıklarda ilişkilendirilmiştir ve bu günlerde ortaya çıkan problemleri çözebilecek enerjiyi kendinizde bulamayabilirsiniz.
Merkür Neptün’e kontra paralel bağlandı ve ruhani atmosferi karıştırdı. Belki ciddi maddi kayıplar yaşadınız belki de manevi kayıplar, ruhsal dengenizi yerine oturtmak için hobilerinize vakit ayırabilir sanatsal çalışmalar yapabilirsiniz. Bu sıralar postadaki gecikmeler canınızı sıkabilir.
Önümüzdeki günlerde evrensel güçler canımızı iyice sıkacak, ani, beklenmedik, sıkıntılı durumlarla karşılaşabiliriz.
Günün temsilcisi, Tarot kartı VIII-The Strength; Hayvansal doğamızda hırsları ve enerjileri cesarete dönüştürmek, öz farkındalık, yaşamı kabul etmek, yaşama gücü, kibir, arzu ve tutku anlamındadır
Bu kart içgüdülerimizi sahte ahlaki değerler arasında gizlemenin esas hedefimiz olmaması gerektiğini gösterir.
İşinize tüm enerjiniz ve tutkunuzla bağlanacaksınız. Üretkenliğiniz had safhada olacak ve başarınızı pekiştirecektir. Güç aynı zamanda önemli bir değişikliğin habercisidir. Düşmanlarınızı etkisiz hale getirebileceğiniz bir döneme gireceksiniz. İlişkilerinizde tutkulu bir dönem yaşayacaksınız. Bir güç alanına adım atacağınızı bilmelisiniz. Bu alan size enerji, canlılık ve içten gelen bir güç kazandıracak. İstediğiniz kişiye neşe ve tutkuyla yaklaşın, kazanabilirsiniz
Kaynaklar;
http://www.skyscript.co.uk
http://www.renaissanceastrology.com/
Arzu Cengiz
AstroBenefik

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
08-23-2011 12:44 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gullusutcu Çevrimdışı
Saturna Vip
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 27

Mesaj: #198
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Bugünün temsilcisi Tarot Kartı IX-The Hermit ; Bu kartın sırrı;planlama ve duraksama, manevi arayış, içe dönüş, kişinin kendi ışığını bulması ve rahatlaması, dünyadan geri çekilerek kişinin kendi iç dünyasına dönmesidir. Kişinin kendisini dış etkenlere karsı kapattığı, içe dönük bir yaşamı simgeler.
Bu kart, toplumu aşarak ileri gitmek isteyen her kişinin karşılaşacağı krizi göstermektedir. Bugün,sıkıntılı bir anınızda size yol gösterecek biri ile karşılaşarak yardım alabilirsiniz,sizi amaçlarınıza ulaştıracak birisi ile tanışabilirsiniz.
Bugün kısa süreli bir Ay boşlukta döngüsü yaşayacağız,12.34’de boşluğa düşecek olan İkizlerdeki Ay 13.32’de Yengeç burcuna geçecek.Ay Yengeç burcuna geçtiğinde duygusal gerilimler yaşayabilirsiniz.Endişeli, kuruntulu ve sevdiklerinize karşı daha koruyucu tavırlar takınabilirsiniz.
Şayet gün içinde kısa sürelide olsa uykuya dalarsanız , Ay ve Neptün arasındaki üçgen açı rüyalar yolu ile size mesaj iletecek evrensel bir göstergedir.Rüyalarınız geleceğinizin anahtarıdır ve gördüğünüz rüyalar öncü bir mesaj niteliği taşıyor olabilir.
Venüs ve Chironun kutuplaşması aşk ilişkilerinde hayal kırıklıklarına neden olacaktır.Venüsün Uranüs’e 150 derecelik bağı ise uzun süreli ilişkiler yaşamakdan kaçar hale sokabilir sizi.Aşk hayatınızda şok edici haber alabilirsiniz.Belki uzun yıllar önce kaybettiğiz eski aşkınızla tekrar karşılaşabilir hatta yeniden birlikte olabilirsiniz.
Gerilim filmi gibi hayatımız, karamsar düşünceler ve gelecek kaygısı gerilimli alanları korku filmine çeviriyor.Birde Satürn Neptün arasındaki 135 derecelik açı geleck kaygısı yüzünden düşünmeden alınacak acele kararların gelecekte pişmanlığa neden olacağını gösteriyor.
Yengeç burcuna geçen Ay Allahtan Güneş ve Venüs’e destek açısı ile bağlanıyor da kısa süreli de olsa duygusal rahatlama sağlıyor,duygularınızı daha rahat ifade edebilecek bir ruh haline büründürüyor.Ailenizle ebeveynlerinizle ve sevdiğinizle duygusal uyumu yakalayabilirsiniz.Onları evinizde ağırlayabilirsiniz.
Akşam saatlerinde ve gece yarısında etkisi gösterecek göksel gerilime dikkat! .Yengeçteki Ayın Uranüs’e 90 derecelik göksel bağı yetmezmiş gibi birde Pluton ile kutuplaşması duygusal kargaşaya sebep olacak.Kişisel ve toplumsal alanda değişken ruh halleri oldukça can sıkacak.
Arzu Cengiz
AstroBenefik

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...;ast=&lang
08-24-2011 11:14 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #199
Gezegen Seyri
29 Ağustos – 04 Eylül 2011 Haftası

Haftaya Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile başlıyoruz. Dilek ve niyetlerle ilgili bilgileri bültenin daha aşağıdaki bölümlerinde, “Başak Burcunda Yeni Ay” başlığı altında okuyabilirsiniz. Başak Burcu Yeni Ay’ı ve artık düz harekete geçmiş olan Başak burcunun yönetici gezegeni Merkür’ün de etkisiyle, çalışkan duygularla tatil yapacağınız bir haftadasınız.

Başak Burcu Yeni Ay’ının gerçekleştiği an, ufukta da Başak burcu yükselmekte ve Yükselen üzerinde Ay/Güneş ve Venüs kavuşum içindeler. Önümüzdeki bir ay süresince daha ince eleyip sık dokuyan, karar vermekte zorlanan, başladığı işi dallandırıp budaklandıran bir hal sergileyebilirsiniz. Gereksiz işlerin içinde boğulmamaya özen gösterin. Venüs’ün de Yeni Ayla kavuşuyor ve yükseliyor olması, dış dünyaya olan yansımanızın önemli olacağını, detaylara, gizlenen güzelliklere odaklanabileceğinizi gösteriyor. Belki güzellik kavramı ile uyum içinde olmayan fiziksel özelliklerinizi ele alıp, kusursuzlaştırmaya çalışabilirsiniz.

Yeni Ay’ın Başak burcunda olması, aynı zamanda hizmet etme anlayışınızı ön plana çıkarıyor. Hizmet etmekten, yararlı olmaktan kaçınmayın, olabildiğince faydalı çalışmalar yapın. Emeğinizi başkası için kullanmaktan uzak durmayın. Bu dönem başkalarına sağlayacağınız karşılıksız yarar, size hiç ummadığınız bir şekilde sistemde artı olarak geri dönecektir.

Bereket dönemidir, Başak Burcu Yeni Ay ile başlayan süreç. Geçen bir yıllık süreç ve gelecek bir yıllık süreç için şükredin.

Bu Yeni Ay haritasında Satürn’ün Terazi burcunda ve 2. Evde olması, harcamaların kontrol altında tutulması gerektiğini, sadece temel ihtiyaçlarınıza yönelik harcama yapmanın doğru olacağını gösteriyor.

Mars Satürn karesi etkisi zayıflasa da, bu hafta süresince kendisini hissettirmeye devam edecek. Bu yüzden gerginliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. Hayatınızı kısıtlayan etkilere karşı sergileyeceğiniz duygusal hassasiyet, kendinizi üzecek davranışlarda bulunmanıza sebep olabilir.

Her ne kadar Mars ve Satürn’ün zorlayıcı etkisini hissediyor olsak da, 30 Ağustos’ta Venüs ve 03 Eylül’de Güneş, Jüpiter ile üçgen açı içerisinde olacak. Şartlar ne olursa olsun (tatil ya da çalışma ortamı, ev temizliği ya da sonbaharın iş temposuna hazırlık) hayatın tadını çıkarabileceğiniz etkiler ortamı sarıp sarmalamış durumda. Özellikle Toprak grupları (Boğa/Başak/Oğlak) bu etkiyi daha yoğun hissedecekler. Şans faktörünün de daha belirgin hissedileceğini unutmayın!

01 Eylül -26 Aralık 2011 tarihleri arasında Jüpiter geri harekette olacak. Eğer, Haziran başından beri, her hangi bir konuda kazançlı olabilecekken fırsatı kaçırdığınızı düşünüyorsanız, 26 Aralık tarihine kadar bu tür fırsatları tekrar gözden geçirme ve değerlendirme şansı yakalayabilirsiniz.

Güzel bir Hafta diliyorum!

Yurda Hal
08-26-2011 02:04 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #200
29 Ağustos Haftası
Haftaya Yeniay enerjisi ile başlıyoruz. 06:03’te Başak burcunda gerçekleşecek Yeniay, detaylara daha fazla eğileceğimiz, daha isabetli analizler yapabileceğimiz, mükemmelci ve eleştirel yönlerimizi daha etkin sergileyeceğimiz bir sürece giriş yapıyor olduğumuzu göstermekte. Yeniayın Venüs ile birleşiyor olması, tüm bu eğilimlerimizi en çok “ilişkiler” alanında ortaya koyacağımızı işaret etmekte. Venüs aşk ve sevginin, keyifli, eğlenceli ve hoş şeylerin, güzel kokuların ve tatların genel göstergesidir. Astrolojide Venüs’ün temsil ettiği şeylerden biri de “şeker”dir. Bu anlamlı kavuşum vesilesi ile hepimiz için “Şeker tadında” bir Bayram olmasını diliyorum ... Pazartesi günü boyunca Ay Başak burcunda ilerliyor. Oldukça keyifli etkilerin ön plana çıkacağı, güzel bir gündeyiz. Sabah erken saatlerde Ay-Plüton üçgeni etkinleşiyor. Duygularımızı güçlü ifade edebileceğimiz sabah saatleri bizi bekliyor. 06:03’te Başak burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Yeni adımlar atmak için güzel bir sürece giriyoruz. Merkür de direkt hareketine dönmüş durumda olduğuna göre, artık ileri yönelik projeleri aktif etmekte fayda var. Öğleye yakın saatlerde Ay-Venüs kavuşumu gerçekleşiyor. Aradığımız denge, huzur ve uyumu sağlayabileceğimiz, yaşamın keyifli yönlerini öne çıkarabileceğimiz bu saatlerde özel ve sosyal ilişkilere yönelik yeni adımlar atabiliriz. Estetik ve zarafetle, giyim kuşamla, yeme içme ve eğlenceli aktivite organizasyonlarıyla ilgili konularda girişimler yapmak için fevkalade bir öğle sonrası bizi bekliyor. Çünkü bu güzel kavuşumunun ardından Ay-Jüpiter üçgeni kesinleşiyor. Gayet keyifli, rahat ilerleyebileceğimiz bir gündeyiz. Değerlendirmeyi ihmal etmeyelim! Salı gününün büyük çoğunluğunda Ay Başak burcunda ilerliyor. Gece saatlerinden itibaren boşluğa girecek olan Ay (01:15), Terazi burcuna geçiş yapacağı 21:26’ya kadar da boşlukta ilerlemeye devam edecek. Venüs-Jüpiter arasında üçgen açının pozitif ve iyimserlik etkisi taşıyan, seyahatler ve eğlenceli aktivitelere yönelik enerjisi gün boyunca bizimle birlikte olacak. Yakın ve uzak yerlere seyahatler, sosyal ve kültürel faaliyetler ve geziler, arkadaşlarla organizasyonlar, ziyaretler gibi aktiviteler adına bu olumlu etkiyi güzel değerlendirebiliriz. Aşk ve ilişkilerden yana da şansımız çok açık olacak. Öte yandan, Jüpiter bugün itibariyle gerilemeye başlıyor. Boğa burcunun 11. Derecesinde başlayacak bu gerileme 27 Aralık 2011 tarihinde Jüpiter tamamen direkt hareketine dönüş yapıncaya kadar sürecek. Bu dönemde bazı şans ve fırsatlarda gerilemeler yaşayabiliriz. Kişisel gelişim sürecimizde, geçmişe dönüp bakmamız ve bazı dersler almamız gereken, inandığımız değerleri gözden geçireceğimiz bir sürece giriyoruz. 21:26’dan itibaren Terazi burcuna geçiş yapacak olan Ay, keyifli bir akşamın bizi beklediğini gösteriyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise gergin bir hava esebilir. Çarşamba günü boyunca Ay Terazi burcunda ilerliyor. İlişkilerin ve sosyalliğin ön plana çıkacağı bir gündeyiz. Huzur ve denge arayışı, uyum ve rahatlık yakalama isteği artıyor. Fakat gece saatlerinden itibaren devreye girecek gergin açılar, en azından duygusal anlamda bu isteğimizi sağlamakta zorlanabileceğimizi gösteriyor. Sabah erken saatlerde daha da etkin olacak Ay-Uranüs karşıtlığı ve Ay-Plüton karesi, duygusal huzursuzluklara, öfke patlamalarına, fiziksel rahatsızlıklara ve rahatsız edici durumlara işaret edebilir. Öğle sonrasında gerginliklerde nispi azalma söz konusu olacak. Akşam saatlerinde etkinleşecek Ay-Satürn kavuşumu, duygusal anlamda baskı hissetmemize mesuliyet getiren durumlara, ama öte yandan da bir müddettir belirsiz kalan bazı şeylerin somutlaşacağına işaret edebilir. Gelenek ve görenekle ilgili konu ve durumların, ailevi temaların, geçmişle ilgili konuların öne çıkacağı ve konuşulacağı nostaljik bir akşamdayız. Perşembe gününün büyük çoğunluğunda Ay Terazi burcunda ilerliyor. Gece saatlerinde duygusal anlamda hırpalayıcı etkiler söz konusu, ama sabah saatlerinden itibaren Ay-Merkür altmışlığının olumlu etkisi sayesinde bu olumsuz hava dağılmaya başlıyor. Bu uyumlu açı, gün boyunca önemli konuşmalar yapma, iletişim ve haberleşmeyi sağlama, plan ve program yapma, yakın yerlere geziler düzenleme açısından son derece olumlu etkiler yaratıyor. Akşam saatlerinde sezgiler ve hayal gücü, yaratıcılık maksimuma varıyor. Ruhsal konulara vakit ayırmak, çalışmalar yapmak açısından bu saatleri değerlendirebiliriz. Ayrıca hayal gücü ve yaratıcılık gerektiren tüm konularda güzel gelişmeler kaydedebiliriz. 20:35’ten itibaren kısa bir süre için boşlukta ilerleyecek olan Ay, 21:48’de Akrep burcuna geçiş yapıyor. Cuma günü boyunca Ay Akrep burcunda ilerliyor. Sezgilerimizin ve hissiyatımızın öne çıkacağı, duygularımızı ifade etmekte zorlanabileceğimiz ama olayların nasıl ilerleyeceğini doğal olarak hissedebileceğimiz bir gündeyiz. Sabah erken saatlerde kesinleşecek Ay-Plüton altmışlığı sayesinde, duygularımızı güçlü bir şekilde ifade edebilecek, sevdiklerimizden duygusal destekler alabileceğiz. Öğle saatlerine doğru etkinleşecek Ay-Güneş altmışlığı, kadın-erkek ilişkilerinde, ebeveynlerle ilişkilerde, otorite temsilcisi önemli kişilerle görüşmeler açısından destekleyici etkiler taşıyor. Öğle saatleri sonrasında Ay-Jüpiter karşıtlığı kesinleşiyor. Duygularımızı abartılı bir şekilde ortaya koyma riski taşıdığımız bu saatlerde, yeme içme konusunu da abartmamakta fayda var. Gece saatlerinde Ay-Venüs altmışlığının uyumlu ve dengeleyici etkileri devreye giriyor. Aşk ve ilişkiler açısından son derece olumlu saatlerdeyiz. Romantik bir akşam yemeği için biçilmiş kaftan! Cumartesi günü boyunca Ay Akrep burcunda ilerliyor. Duygusal anlamda biraz türbülanslı bir gündeyiz. Sabah erken saatlerde etkinleşecek Ay-Mars altmışlığı, güne enerjik ve dinamik başlayacağımıza işaret ediyor. Efor ve enerji gerektiren işlerimizi sabah saatlerine denk getirebilir, sportif aktivitelere vakit ayırabiliriz. Öğleye doğru Ay-Merkür karesinin etkisinin devreye girmesiyle birlikte, sözlerimize dikkat etmemiz, ani ve aceleci kararlar almaktan kaçınmamız gereken saatlere ulaşmış oluyoruz. Sözlerimiz yanlış anlaşılabilir, karşımızdakiler üzerinde olumsuz intiba bırakabiliriz dikkat! Bu etkiler öğle sonrasındaki saatlere de nispeten yansıyor. Akşam saatlerinden itibaren Ay-Neptün karesinin hayal kırıklığı ve duygusal türbülans yaratan etkileri devreye giriyor. Beklentilerimizi yüksek tutmamız, duygusal anlamda tatmin bulmamızı zorlaştırabilir, hayal kırıklığı hissedebiliriz. Bu yüzden olaylara daha geniş çerçeveden bakmayı, ayağımızı yere basmayı ihmal etmemeliyiz. Öte yandan, sezgilerimizin de dikkat çekici bir şekilde öne çıkacağı, algılarımızın iyi çalışacağı saatlerdeyiz. 22.42’den itibaren temel açısı kalmayan Ay boşluğa giriyor ve gece yarısından hemen sonra Yay burcuna geçiyor. Pazar günü 00:04’ten itibaren Ay Yay burcuna geçiş yapıyor. İyimser etkilerin öne çıkacağı, kendimizi coşkulu ve heyecanlı hissedeceğimiz bir gündeyiz. Rutin dışına çıkmak, değişik yerlere geziler düzenlemek, yeni şeyler öğrenmek, başkalarıyla bilgilerimizi paylaşmak, yabancılarla temaslarda bulunmak adına olumlu etkiler güne hakim oluyor. Sabah saatlerinde etkin olacak ay-Uranüs üçgeni, güne daha heyecanlı ve hevesli uyanacağımızı gösteriyor. Sürpriz gelişmelere ve değişikliklere açık bir gündeyiz. Ani ve beklenmedik gelişmeler heyecan yaratabilir. Bu enerji gün boyunca etkin olacak. Akşam saatlerinde ise Ay-Güneş karesinin gergin etkileri devreye giriyor. Karşı cinsle ve ailemizle ilişkilerimizde gerginlikler yaşamamak adına adımlarımızı dikkatli atmalıyız… Keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir Bayram haftası dileğiyle…
Öner DÖŞER 28 Ağustos 2011, Pazar ASTROLOJİ OKULU, Caddebostan [font=Verdana,sans-serif] [/font]
08-28-2011 02:02 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 32,303 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 12,084 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Angel 462 720,958 06-02-2011 12:58 AM
Son Mesaj: ginka
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,855 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 18,031 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 15,153 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 19,258 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,820 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,984 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 28,409 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 44 Misafir